__MAIN_TEXT__

Page 1

KJØKKENKATALOG

2017/2018


GOURMETKOKKEN

HISTORIEN Vi behøver ikke alltid å være mange for å få til noe stort. Noen ganger holder det kun å være én, og den ene for Øyo er Knut. Knut Øyo. 1860 var året han ble født og historien startet her. Det var krevende å vokse opp i en tid hvor ressurser var manglende og man i stor grad var preget av vanskeligheter. Heldigvis har drømmer ingen avgrensinger og Knut var en person som likte å tenke annerledes. Dette for å kunne skape forandringer for seg selv og for sin familie på Geilo. Det er nemlig lite som kan stoppe en sjel som er preget av pågangsmot, humør og kreativitet. Dette resulterte i at Knut Øyo ved finansiering av ei ku, kunne bygge sin første smie som 22 åring i 1882. Kreativiteten satte ingen grenser. Knut fant stor glede i smia, og smia ble hans fristed. Ved hvert bankende ildsprutende slag lot han tankene

2

vandre mot en lysere fremtid. Fremtiden skulle by på sine utfordringer og i 1905 brant hele fristedet ned. Det var en krevende påkjenning og det er under slike forutsetninger man må ta de viktige valgene. Knut tok noen dype innpust av den friske fjellufta for å klarne tankene. Han innså fort at han aldri kunne gi opp drømmene sine. Det var nemlig for seint å gi opp nå. Knut brukte de ressursene han hadde og iverksatte sine fire sønner i en ung alder for å gjenskape det tapte. Drivkraften til familien og deres samhold tente ilden hos de fire brødrene. Altfor ung døde Knut Øyo i 1921. Knut hadde markert seg og satt sine dype spor, spesielt hos sine sønner, som nå ble videreføringen av den viktige historien. Den gnisten brødrene hadde kjent i løpet av sine liv vokste, og ilden hadde aldri brent sterkere.

De trengte ikke å si det høyt, men brødrene visste at de ville gjøre alt de kunne for å gjøre sin far stolt. Dette resulterte i at produksjonen, driften og selskapet ble utvidet og økte med tiden. En sein kveld rundt stuebordet i 1936 hadde eldstebror Knut K. Øyo med stolthet noe å meddele til sine brødre: «35.000 ljåer, 2.300 sigder og løvkniver, 1.400 plantehakker, 3.500 knivblad/ kniver og 17.000 økser. Dette er historie mine brødre, laget av familien Øyo. Laget av oss». Navnet ble i senere tid forandret til Brødrene Øyo, og bedriften har alltid forblitt en familiebedrift. Agendaen til de fire brødrene stod sjeldent tom og i 1971 tok bedriften nok et viktig steg fremover. Med en ny fabrikk skapte brødrene innovasjon, viktige samarbeidspartnere og arbeidsplasser for den lille fjellbygda. Med et stort fokus på øk-


ser, kniver og arbeidsverktøy hadde deres 70 ansatte en aktiv arbeidsdag. Knut Øyo, Brødrene Øyo og Øyo AS er og vil alltid forbi det samme. En familiebedrift. Fjerde generasjon Knut Olav Øyo driver nå historien videre, men ikke alene. Med hans døtre Katrine og Karianne viderefører de kjerneverdiene til bedriften. Innovasjon, kvalitet og bærekraftighet. Historien som startet i 1882 med en ung gründer fra Geilo har ingen slutt, bare nye kapitler med en historie som videreføres. Knut Øyo sine drømmer lever fortsatt og kan gjenspeiles i familien og deres bærekraftige produkter. Øyo AS har og skal alltid skape historie nå, og for generasjoner i fremtiden.

Det er utrolig viktig å vedlikeholde og ta vare på knivene sine, slik at de holder seg skarpe. Skarpe kniver øker gleden med å lage mat og gjør jobben vesentlig lettere. Vasking Kniver anbefales ikke å vaskes i oppvaskmaskin da dette kan forårsake hakk i kniveggen, noe som over tid vil redusere kvaliteten på kniven. Vi anbefaler å bruke lunkent vann og zalo på en oppvaskbørste og vaske kniven ved å føre børsten fra ryggen på bladet og mot eggen. På denne måten vil du bevare både skarpheten og kniven din lenger. Husk alltid å tørke av knivene. Kniver med treskaft vil over tid tørkes ut. Skaftet kan med fordel settes inn med matolje fra tid til annen slik at treverket ivaretas. Oppbevaring For trygghet og vedlikehold av kniven bør knivene oppbevares i en knivblokk, på magnetlist eller annet. Vår nyeste knivserie Triangel har en spesialdesignet filtslire som kniven leveres i. Denne sliren med magneter er

perfekt til å beskytte kniven, om du legger den i skuffen, henger den på veggen eller tar den med på tur. Sliping Knivene bør slipes jevnlig slik at du alltid har skarpe kniver. Vi anbefaler først og fremst at du bruker en Øyo knivsliper hjemme, slik at du holder knivene skarpe til enhver tid. Vi sliper dine Øyo-kniver gratis. Du kan også sende knivene (med glatt egg) med post til: Asbjørn Lundsvoll, Eventyrveien 1B, 2020 Skedsmokorset. Knivene blir returnert per postoppkrav og porto på kr 150,- NB! Det er meget viktig å pakke knivene godt inn og spesielt tuppen på kniven. Husk å merke sendingen med navn, telefonnummer, returadresse og gjerne mailadresse (da får du varsling når knivene er på vei til deg).

INNHOLD Gourmetkokken..............................................................................................4 Hverdagskokken.............................................................................................8 Startkokken.....................................................................................................18 Kjøkkentilbehør.............................................................................................22 Yrkeskniver......................................................................................................32 Salgs- og serviceinformasjon.............................................................36

3

GOURMETKOKKEN

VEDLIKEHOLDSRÅD KNIVER


GOURMETKOKKEN

GOURMETKOKKEN Kniven for deg som er lidenskapelig opptatt av å lage mat og kun ønsker det beste.

Nesmuk er fantastiske, luksuriøse kniver. Ledende smeder i det tyske knivmiljøet, med Lars Scheidler i spissen, så seg stadig mer lei på at europeiske knivbrukere holdt fram japanske kniver som de beste man kan få tak i. Tidligere har tysk stål, grundighet og dermed tyske kniver vært

4

ansett for å være av de ypperste kvalitetskniver på det europeiske markedet. Lars Scheidler og hans medarbeidere laget derfor et knivmerke som skulle omfatte modeller som satte tyske kniver i det ypperste kvalitetssjiktet i Europa. Resultatet av dette arbeidet er Nesmuk.

Det viktigste grepet for å skape den eksklusive knivmodellen av topp kvalitet, var å tilsette grunnstoffet Niobium i legeringen. Den viktigste effekten er at Nesmuk sine kniver holder seg skarpe utrolig lenge.


GOURMETKOKKEN

NESMUK FULLDAMASK KOKKEKNIV Et smykke av en kniv. Denne kniven er håndsmidd fulldamask med ca 480 lag nikkel-anriket stål (blankt stål) og Mangan-anriket stål (mørkt stål). Begge ståltypene er også legert med Niobium. Dette gir stålet en fantastisk tetthet som gjør at man kan slipe frem en fantastisk skarp egg. Kniven leveres i en nydelig gaveeske sammen med en olje som beskytter stålet ved oppbevaring og et beskyttelseshylster. Bildet viser skaftmaterialet Karelian Birch Burl. En utrolig god kokkekniv med et meget flott design. Bladlengde 18 cm, tykkelse på blad 4 mm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05223

Veil. pris: Grunnpris:

Nobbnr:

18500,00 9620,00

NESMUK DIAMOR KOKKEKNIV Diamor kokkekniv har et belegg med harde karboner som gjør at eggen varer mer enn 10 ganger lenger enn andre kniver. Det er Nesmuk sin «langdistanseløper», fordi den kan ikke slipes like skarp som for eksempel Janus og Soul (egg på 0,8 – 1,0 my). På Diamor oppnår du en egg på 8 – 10 my. Til sammenligning så vil du i beste fall oppnå en egg på 20 – 30 my på et vanlig rustfritt knivstål. Diamor holder derimot mye lengre på skarpheten. Dette fordi Diamor har innfelt en «diamant-coating» (Diamor-belegg) på den ene siden av bladet. Bladet slipes kun på en side, den motsatte av diamor-belegget. Diamorbelegget gir en solid beskyttelse for eggen og eggen holder seg dermed mye lengre skarp enn det du normalt vil forvente av en knivegg. Det lages ikke Slicer i Diamorutgaven, da belegget gjør bladet stivt. Alle Nesmuk kniver kommer i en vakker, sort gaveeske. Knivskaftet kan variere fra bildet. Bladlengde 18cm, tykkelse på blad 3mm. D-pk:

1 stk

Art nr:

05222

Nobbnr:

Veil. pris:

9200,00

Grunnpris:

478 4,00

NESMUK JANUS KOKKEKNIV Bladet på Janus kokkekniv har Niobium i legeringen samt en coating som beskytter bladet og gjør at bladet glir lett gjennom kjøtt, fisk eller andre produkter som skjæres. Hele bladet er hulslipt, meget tynt og kniven er utrolig lett. Kniven kan fås med mange ulike skaft på forespørsel. Skaftet på bildet er laget av 5000 år gammel eik. En fantastisk kniv! Alle Nesmuk sine kniver leveres i en stilfull, sort gaveeske. Bladlengde: 18 cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05221

Nobbnr:

Veil. pris:

4600,00

Grunnpris:

2392,00

NESMUK JANUS SLICER Sliceren er et perfekt supplement til kokkekniven og har noe mere fleksibilitet i bladet og er egnet til filetering, og skjæring av tynne skiver. Eggen er svært tynn og sterk. Kniven har i tillegg et spesial belegg som gjør at den «slipper» lettere.  Kniven kan fås med mange ulike skaft på forespørsel. Skaftet på bildet er laget av 5000 år gammel eik. Alle Nesmuk sine kniver leveres i en stilfull sort gaveeske. Bladlengde: 16 cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05229

Nobbnr:

Veil. pris:

4300,00

Grunnpris:

2236,00

5


GOURMETKOKKEN

NESMUK SOUL KOKKEKNIV Nesmuk Soul har akkurat det samme knivstålet, med Niobium som legeringselement, som Janus. Soul har ikke coatingen som Janus har. Bladet er hulstipt så hele kniven er ekstremt lett. På grunn av den høye tettheten i stålet kan man oppnå en knivegg på 0,8 – 1,0 my. Dette er en ekstrem skarphet, da vanlige Cr-stål kniver oppnår en skarphet på 20 – 30 my ved optimal sliping. Kniven kan fås med mange ulike skaft på forespørsel. Bildet viser skaft i Micarta sort. Alle Nesmuk sine kniver leveres i en stilfull, sort gaveeske. Bladlengde: 18 cm

D-pk:

1 stk

Art nr:

05218

Nobbnr:

Veil. pris:

3600,00

Grunnpris:

1872,00

NESMUK SOUL SLICER Dette er en meget god fileteringskniv som er hendig til å sortere bort store sener fra kjøttstykker. Sliceren er et perfekt supplement til kokkekniven. Kniven er laget i niobium stål, et kompakt og svært homogent stål som gir en perfekt egg. Eggen er svært tynn og sterk.  Kniven kan fås med mange ulike skaft på forespørsel. Bildet viser skaft i Micarta sort. Alle Nesmuk sine kniver leveres i en stilfull sort gaveeske. Bladlengde: 16cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05219

Nobbnr:

Veil. pris:

3 400,00

Grunnpris:

1768,00

NESMUK SLIPESTAV Et spesialutviklet sliperedskap hvor tre av sidene har forskjellige diamantkorninger. Den er perfekt til å vedlikeholde en skarp egg på Nesmuk sitt meget harde knivstål. Slipeverktøyet har 4 flater hvor tre flater er pålagt diamantstøv med ulike graderinger. Den siste flaten er rent lær. Treflaten gir godt «hold» slik at man vedlikeholder en rett egg.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05224

Veil. pris: Grunnpris:

Nobbnr:

1550,00 806,00

PINOT CHAMPAGNESABEL Lekker sabel i børstet stål, til sablering av Champagne for de spesielle anledningene. Leveres i eske med magnetlokk. Totallengde: 45 cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05860

Nobbnr:

6

Veil. pris:

699,00

Grunnpris:

380,00


7 GOURMETKOKKEN


HVERDAGSKOKKEN

HVERDAGSKOKKEN Kniven for deg som er glad i å lage mat og verdsetter gode kniver.

Triangel er en helt ny knivserie fra Øyo som er utviklet i samarbeid med designer Mats Herding Solberg. Designeren har her tenkt helhet hvor ergonomi, design og miljø er ivaretatt. Skaftet på Triangel er i oljet eik som har form som en triangel. Designet gir en

8

perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimal ved bruk. Emballasjen til knivene er en spesialdesignet slire i filt med magneter som er perfekt til å beskytte kniven, enten du legger den i skuffen, henger den på veggen eller tar den med på tur.


HVERDAGSKOKKEN

TRIANGEL BRØD/ KONDITORKNIV Det lange knivbladet gjør kniven perfekt til å skjære bagetter, store runde brød, kakebunner og andre store bakevarer. Den avrundede knivspissen gjør at når du deler kakebunnen blir hvert lag perfekt delt uten sår i bunnen. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Skaft i oljet Eik som er formet som en Triangel. Formen på skaftet gir en perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimal ved bruk. Med kniven følger en filtslire i ullfilt som har magneter som holder kniven beskyttet og på plass. Sliren fungerer som emballasje og oppbevaring av produktet hjemme og ute på tur. Bladlengde 25,5cm og totallengde 38cm. D-pk:

6 stk

Art nr:

05551

Nobbnr:

Veil. pris:

759,00

Grunnpris:

4 43,00

TRIANGEL BRØDKNIV En tradisjonell brødkniv med serratering (bølgeslipt egg) for å lettere komme igjennom skorper og andre harde overflater. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Skaft i oljet Eik som er formet som en Triangel. Formen på skaftet gir en perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimal ved bruk. Med kniven følger en filtslire i ullfilt som har magneter som holder kniven beskyttet og på plass. Sliren fungerer som emballasje og oppbevaring av produktet hjemme og ute på tur. Bladlengde 21cm og totallengde 33,5cm

D-pk:

6 stk

Art nr:

05552

Nobbnr:

Veil. pris:

6 49,00

Grunnpris:

379,00

TRIANGEL JAPANSK KOKK Japansk kokkekniv med hull og riller for å unngå vakuum når man kutter. En allsidig og effektiv kjøkkenkniv til kjøtt, fisk og grønnsaker. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Skaft i oljet Eik som er formet som en Triangel. Formen på skaftet gir en perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimal ved bruk. Med kniven følger en filtslire i ullfilt som har magneter som holder kniven beskyttet og på plass. Sliren fungerer som emballasje og oppbevaring av produktet hjemme og ute på tur. Bladlengde 19cm og totallengde 31,5cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05553

Nobbnr:

Veil. pris:

819,00

Grunnpris:

475,00

TRIANGEL KOKKEKNIV En tradisjonell og effektiv kokkenkniv og ofte de profesjonelle sitt valg. Kniven egner seg til både kjøtt og fisk. Denne kniven benevnes også som trancherkniv da den ofte brukes til å tranchere kjøtt med. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Skaft i oljet Eik som er formet som en Triangel. Formen på skaftet gir en perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimal ved bruk. Med kniven følger en filtslire i ullfilt som har magneter som holder kniven beskyttet og på plass. Sliren fungerer som emballasje og oppbevaring av produktet hjemme og ute på tur. Bladlengde 23 cm og totallengde 35 cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05554

Nobbnr:

Veil. pris:

759,00

Grunnpris:

4 43,00

9


HVERDAGSKOKKEN

TRIANGEL LITEN KOKKEKNIV En lett og effektiv kuttekniv med litt kortere blad som egner seg til de fleste oppgaver. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Skaft i oljet Eik som er formet som en Triangel. Formen på skaftet gir en perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimal ved bruk. Med kniven følger en filtslire i ullfilt som har magneter som holder kniven beskyttet og på plass. Sliren fungerer som emballasje og oppbevaring av produktet hjemme og ute på tur. Bladlengde 16 cm og totallengde 28,5cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05555

Nobbnr:

Veil. pris:

599,00

Grunnpris:

352,00

TRIANGEL FILETKNIV En spesielt god kniv til filetering av fisk. Den har et mykt og fleksibelt blad som gjør den lett å føre. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Skaft i oljet Eik som er formet som en Triangel. Formen på skaftet gir en perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimal ved bruk. Med kniven følger en filtslire i ullfilt som har magneter som holder kniven beskyttet og på plass. Sliren fungerer som emballasje og oppbevaring av produktet hjemme og ute på tur. Bladlengde 17,5 cm og totallengde 31,5cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05556

Nobbnr:

Veil. pris:

5 49,00

Grunnpris:

316,00

TRIANGEL KJØKKENKNIV En kjøkken-/rotkniv til alt av mindre oppgaver. Den er suveren til å skjære blant annet agurk, kiwi og alt annet av frukt og grønnsaker. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Skaft i oljet Eik. Bladlengde 10cm og totallengde 21cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05557

Nobbnr:

Veil. pris:

329,00

Grunnpris:

190,00

DUO GRILL- OG STEKESETT Praktisk sett med Triangel Japansk kokkekniv og spadepinsett i flott filtmappe. Mappen fungerer som emballasje og oppbevaring av produktet hjemme inne og ute.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05255

Nobbnr:

10

Veil. pris:

8 49,00

Grunnpris:

475,00


HVERDAGSKOKKEN

DUO UT PÅ TUR Tur og mat henger sammen, og mange savner skikkelig «verktøy» når de er ute på tur og skal lage mat. Ut på tur kjøkkenkniver er et praktisk sett med Traingel Kokkekniv og Triangel Brødkniv i flott filtmappe. Mappen fungerer som emballasje og oppbevaring av produktet hjemme og ute på tur.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05251

Nobbnr:

Veil. pris:

999,00

Grunnpris:

557,00

TRIANGEL 4 DELER FILTMAPPE - HVERDAGSMAPPA Triangel 4 delers knivsett i filtmappe med Triangel Brødkniv, Triangel Kokkekniv, Triangel Filetkniv og Triangel Kjøkkenkniv. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Skaft i oljet Eik som er formet som en Triangel. Formen på skaftet gir en perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimal ved bruk.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05254

Nobbnr:

Veil. pris:

1859,00

Grunnpris:

1036,00

TRIANGEL 4 DELER SKINNMAPPE Triangel 4 delers knivsett i skinnmappe med Triangel Brødkniv, Triangel Kokkekniv, Triangel Filetkniv og Triangel Kjøkkenkniv. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Skaft i oljet Eik som er formet som en Triangel. Formen på skaftet gir en perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimal ved bruk. Knivsettet leveres i en skinnmappe med 4 lommer til å oppbevaring av knivene.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05256

Nobbnr:

Veil. pris:

2 179,00

Grunnpris:

1222,00

SKINNMAPPE 4 LOMMER Elegant skinnmappe med 4 lommer til oppbevaring av Triangel kniver.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05257

Nobbnr:

Veil. pris:

969,00

Grunnpris:

5 40,00

11


HVERDAGSKOKKEN

POM BRØD/ KONDITORKNIV Det lange knivbladet gjør kniven perfekt til å skjære bagetter, store runde brød, kakebunner og andre store bakevarer. Den avrundede knivspissen gjør at når du deler kakebunnen blir hvert lag perfekt delt uten sår i bunnen. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bladlengde 25,5cm og totallengde 38cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05006

Nobbnr:

Veil. pris:

5 49,00

Grunnpris:

243,00

POM BRØDKNIV En tradisjonell brødkniv med serratering (bølgeslipt egg) for å lettere komme igjennom skorper og andre harde overflater. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bladlengde 21cm og totallengde 33,5cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05000

Nobbnr:

Veil. pris:

399,00

Grunnpris:

168,00

POM JAPANSK KOKK Japansk kokkekniv med hull og riller for å unngå vakuum når man kutter. En allsidig og effektiv kjøkkenkniv til kjøtt, fisk og grønnsaker. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 5557. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bladlengde 19cm og totallengde 31,5cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05005

Nobbnr:

Veil. pris:

5 49,00

Grunnpris:

246,00

POM KOKKEKNIV En tradisjonell og effektiv kokkenkniv og ofte de profesjonelle sitt valg. Kniven egner seg til både kjøtt og fisk. Denne kniven benevnes også som trancherkniv da den ofte brukes til å tranchere kjøtt med. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bladlengde 23cm og totallengde 35,5cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05015

Nobbnr:

12

Veil. pris:

5 49,00

Grunnpris:

22 1,00


HVERDAGSKOKKEN

POM LITEN KOKKEKNIV En lett og effektiv kuttekniv med litt kortere blad som egner seg til de fleste oppgaver. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bladlengde 16cm og totallengde 28cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05010

Nobbnr:

Veil. pris:

4 49,00

Grunnpris:

208,00

POM FILETKNIV En spesielt god kniv til filetering av fisk. Den har et mykt og fleksibelt blad som gjør den lett å føre. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bladlengde 17,5cm og totallengde 29,5cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05080

Nobbnr:

Veil. pris:

3 49,00

Grunnpris:

158,00

POM BUET UTBEININGSKNIV Tradisjonell kjøttkniv/sorteringskniv. Perfekt til utbening av stek og andre kjøttstykker. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bladlengde 15cm og totallengde 27cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05083

Veil. pris: Grunnpris:

Nobbnr:

3 49,00 147,00

POM SPISS UTBEININGSKNIV Spiss kjøttkniv til avskjæring av kjøtt. Bladform og fasthet bidrar til lett tilgang for utskjering av ben. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bladlengde 14,5cm og totallengde 26cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05081

Nobbnr:

Veil. pris: Grunnpris:

3 49,00 147,00

13


HVERDAGSKOKKEN

POM 9 DELERS KNIVSETT I CORDURAMAPPE Knivsettet for deg som krever det lille ekstra og et solid utvalg av kniver til de ulike oppgaver på kjøkkenet. Settet leveres i en corduramappe og inneholder: POM brødkniv&konditorkniv 25,5 cm, POM japansk kokkekniv 19 cm , POM stor kokkekniv 23 cm, POM liten kokkekniv 16 cm, POM buet utbeningskniv 15 cm, POM spiss utbeningskniv 14,5 cm, POM filetkniv 17,5 cm, POM kjøkkenkniv 10 cm og POM skjerpestål 21 cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05097

Nobbnr:

Veil. pris:

3399,00

Grunnpris:

166 4,00

POM 4 DELERS KNIVSETT I COURDURAMAPPE Knivsettet som dekker de fleste behov for hverdagskokken. Levert i en praktisk corduramappe, et syntetisk materiale. Settet inneholder: POM kjøkkenkniv 10 cm, POM filetkniv 18 cm, POM stor kokkekniv 23 cm og POM brødkniv 21 cm. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05098

Veil. pris: Grunnpris:

Nobbnr:

1499,00 73 4,00

POM KJØKKENKNIV En kjøkken-/rotkniv til alt av mindre oppgaver. Den er suveren til å skjære blant annet agurk, kiwi og alt annet av frukt og grønnsaker. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 5557. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bladlengde 10cm og totallengde 19,5cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05082

Veil. pris: Grunnpris:

Nobbnr:

179,00 95,00

POM TOMATKNIV En kniv med finriflet blad som gjør det lett å skjære løvtynne skiver. De små taggene på bladet gjør kniven ypperlig til å skjære blant annet tomat. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bladlengde 11cm og totallengde 21cm

D-pk:

6 stk

Art nr:

05746

Nobbnr:

14

Veil. pris: Grunnpris:

179,00 95,00


HVERDAGSKOKKEN

POM SMØREKNIV En kniv med ovalt og bredt blad som gjør det enkelt å smøre ut pålegg og annet. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bladlengde 10,5cm og totallengde 22,5cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05087

Veil. pris: Grunnpris:

Nobbnr:

179,00 95,00

POM OSTEKNIV M/ BØLGER Ostekniv med bølger i bladet som lager et fint mønster i osten. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bladlengde 13,5cm og totallengde 25cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05084

Nobbnr:

Veil. pris:

299,00

Grunnpris:

139,00

POM SKJERPESTÅL Skjerpestål for jevnlig vedlikehold av kniveggen. Den er kun for siste finish og daglig bruk, ikke for å slipe opp sløve kniver. Har du sløve kniver vil du ha behov for å slipe de opp med Øyo Knivsliper. Sort skaft i materialet Rosentre med bakelitt i sort. Stållengde 21cm og totallengde 33cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05086

Nobbnr:

Veil. pris:

3 49,00

Grunnpris:

172,00

15


HVERDAGSKOKKEN

POM STEKESPADE MED KNEKK En stekespade med knekk, som gjør det lett å komme til i panner med høy kant. Tåler høy varme. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. farge sort / rustfritt stål. Bladlengde 16cm og totallengde 28cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05088

Nobbnr:

Veil. pris:

279,00

Grunnpris:

136,00

POM STEKESPADE BRED MED KNEKK PÅ SPADE Bredt fleksibel stekespade med knekk for enkelt komme til i panner. Tilpasset de større oppgavene. Tåler høy varme. Skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. farge sort / rustfritt stål. Bladlengde 25,5 cm, bredde 7 cm og totallengde 38 cm

D-pk:

6 stk

Art nr:

05091

Nobbnr:

Veil. pris:

5 49,00

Grunnpris:

268,00

POM STEKESPADE RETT Til å snu mat i panne eller servering. Perfekt til dekorering av kaker med krem. Skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. farge sort / rustfritt stål. Bladlengde 24cm, bredde 3,5cm og totallengde 36cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05089

Veil. pris: Grunnpris:

Nobbnr:

299,00 131,00

POM STEKESPADE BRED MED RETT SPADE Fleksibel rett spade til pizzabaking, dekorering av store kaker, steking etc. Tilpasset de større oppgavene. Tåler høy varme. Skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. farge sort / rustfritt stål. Bladlengde 31 cm, bredde 6 cm og totallengde 43,5 cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05090

Nobbnr:

16

Veil. pris:

519,00

Grunnpris:

253,00


HVERDAGSKOKKEN

FAUNA KERAMISK SANTOKU KNIV En god og svært skarp alround kniv til myke matvarer. Keramisk knivblad som er formet som en japansk kniv. Det keramiske knivbladet ligger på 8,2 i hardhet på mineralskalen og er dermed mye hardere enn stål som ligger på 5 -6 Mohs. Dette gjør at kniven er svært skarp og holder seg skarp lenge. Keramikk sinker oksideringsprosessen i matvarene og bidrar til at matvarene ikke blir like fort brune. Skaftet har ett flott marmorert uttrykk. Leveres i lekker gaveeske med magnetlås. Må ikke brukes på frossen mat eller mat med bein i. Bladlengde 13cm og totallengde 25cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05234

Nobbnr:

Veil. pris:

399,00

Grunnpris:

18 4,00

FAUNA KERAMISK KOKKEKNIV God kokkekniv til myke matvarer. Det keramiske knivbladet ligger på 8,2 i hardhet på mineralskalen og er dermed mye hardere enn stål som ligger på 5 -6 Mohs. Dette gjør at kniven er svært skarp og holder seg skarp lenge. Keramikk sinker oksideringsprosessen i matvarene og bidrar til at matvarene ikke blir like fort brune. Skaftet har ett flott marmorert uttrykk. Leveres i lekker gaveeske med magnetlås. Må ikke brukes på frossen mat eller mat med bein i. Bladlengde 18cm og totallengde 30cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05235

Nobbnr: 51431864

Veil. pris:

499,00

Grunnpris:

239,00

17


STARTKOKKEN Kniven for deg som skal ha ditt første knivsett.

Startkokken tilbyr en rekke flotte knivsett tilpasset både voksne, ungdom og barn. Dette er en knivkategori som ofte benyttes som praktiske gaver hvor en får mye for pengene. Knivsettene leveres i fine gaveesker.

18


STARTKOKKEN

PARIS 3 DELERS KNIVSETT Lyst og lekkert 3 delers kjøkkenknivsett som består av: Japansk kokkekniv med baldlengde på 19 cm. Dette er en kokkekniv med riller som gjør at man unngår vakuum når man kutter og som egner seg til kjøtt, fisk og grønnsaker. Brødkniv med bladlengde på 20 cm har en god serratering som skjærer lett gjennom skorper. Universalkniv med bladlengde på 12 cm, egner seg godt til frukt, grønt og andre mindre oppgaver. Knivene er i herdet stål og kan enkelt slipes opp. Skaft i hvitt slitesertk plastmateriale som tåler oppvaskmaskin. Leveres i lekker gaveeske med magnetlokk.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05810

Nobbnr:

Veil. pris:

699,00

Grunnpris:

391,00

MILANO 3 DELERS KNIVSETT Praktisk og lekkert 3 delers kjøkkenknivsett til den designinteresserte kokken. Stålknivene har anti-bakterielt, keramisk belegg og myke skaft. Santoku kniven med bladlengde på 16 cm, har riller som gjør at man unngår vakuum når man kutter. Egner seg til kjøtt, fisk og grønnsaker. Kokkekniven med en bladlengde på 12 cm, er allsidig til alle oppgaver og kjøkkenkniven med en bladlengde på 9 cm, er en universalkniv til frukt, grønt og andre mindre oppgaver.

D-pk:

8 stk

Art nr:

05849

Nobbnr: 51431883

Veil. pris:

399,00

Grunnpris:

169,00

TORINO 3 DELERS KNIVSETT Praktisk og lekkert 3 delers kjøkkenknivsett til den designinteresserte kokken. Stålknivene har et hardt titanium belegg og myke skaft. Santoku kniven med bladlengde på 16 cm, har riller som gjør at man unngår vakuum når man kutter. Egner seg til kjøtt, fisk og grønnsaker. Kokkekniven med en bladlengde på 12 cm, er allsidig til alle oppgaver og kjøkkenkniven med en bladlengde på 9 cm, er en universalkniv til frukt, grønt og andre mindre oppgaver.

D-pk:

8 stk

Art nr:

05853

Nobbnr: 52101420

Veil. pris:

399,00

Grunnpris:

169,00

VENEZIA 3 DELERS KNIVSETT Praktisk og lekkert 3 delers kjøkkenknivsett til den designinteresserte kokken. Stålknivene har anti-bakterielt, keramisk belegg og myke skaft. Santoku kniven med bladlengde på 16 cm, har riller som gjør at man unngår vakuum når man kutter. Egner seg til kjøtt, fisk og grønnsaker. Kokkekniven med en bladlengde på 12 cm, er allsidig til alle oppgaver og kjøkkenkniven med en bladlengde på 9 cm, er en universalkniv til frukt, grønt og andre mindre oppgaver.

D-pk:

8 stk

Art nr:

05854

Nobbnr: 52974456

Veil. pris:

399,00

Grunnpris:

169,00

19


STARTKOKKEN

PRAHA SORT KNIVSETT 3 DELER Skarpe kjøkkenkniver med non-stick belegg på knivbladene slik at matvarer ikke fester seg på kniven og skaft i sort plast. Knivene er lette å slipe opp. Settet inneholder Brødkniv med bladlengde på 21 cm med serratering for enkel skjæring i brød, Japansk kokkekniv med bladlengde på 18 cm med riller i knivbladet som gjør at man unngår vakuum når man kutter. En liten Universalkniv med bladlengde på 9,5 cm egner seg godt til kutting av frukt og grønt og andre mindre oppgaver.

D-pk:

6stk

Art nr:

05801

Nobbnr: 45278217

Veil. pris:

199,00

Grunnpris:

124,00

HVITT KNIVSETT M/MAGNETPLATE Stor og liten Japansk kokkekniv, Brødkniv, Universalkniv. Skaft med godt grep. Leveres med praktisk magnetplate for sikker oppbevaring. Magnetplaten kan stå på benken eller enkelt slås sammen og legges ned i en skuff med knivene på. Magneten er skjult i treverket og har god dekning av magneter i hele platen slik at knivene sitter godt. Mål på magnetplaten er 26x21cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05205

Nobbnr: 48347486

Veil. pris: Grunnpris:

1099,00 5 49,00

MAGNETPLATE M/ 5 KNIVER 5 kjøkkenkniver med “Non stick” belegg med møster. Magnetplaten kan stå på benken eller enkelt slås sammen og legges ned i en skuff med knivene på. Magneten er skjult i treverket og har god dekning av magneter i hele platen slik at knivene sitter godt. Mål på magnetplaten er 26x21cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05802

Nobbnr: 45280998

Veil. pris: Grunnpris:

1099,00 398,00

KERAMISK SANTOKU KNIV Keramisk Bladlengde som er formet som en japansk kniv. Keramikk sinker oksideringsprosessen i matvarene og bidrar til at matvarene ikke blir like fort brune. Egner seg derfor spesielt godt til kutting av frukt og grønnsaker. Holder seg svært skarp lenge. Har luftlommer slik at matvarer slipper kniven lett. Skaft med godt grep. Bladbeskytter for trygg oppbevaring. Må ikke bruks på frossen mat eller mat med bein i. Bladlengde 16 cm og totallengde 28 cm.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05208

Nobbnr:

20

Veil. pris:

299,00

Grunnpris:

169,00


STARTKOKKEN

BARNESETT Barnesett som inneholder kokkekniv og grønnsakskniv. Skaftet er tilpasset barnehender og har et tokomponent skaft, som gir et sikkert grep. Tuppen på knivene er avrundet og skjærebrettet sklir ikke grunnet gummikanter.

D-pk:

3 stk

Art nr:

05806

Nobbnr: 48333978

Veil. pris:

399,00

Grunnpris:

189,00

KNIVSETT JUNIOR Kokkekniver til barn/ ungdom med fargekoder. Rød - kjøtt, gul - fjærkre, blå - sjømat, brun - bakevarer og grønn - grønnsaker. Knivene er gode og skarpe men har avrundet tupp og skaft som er tilpasset mindre hender.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05813

Nobbnr: 49576013

Veil. pris:

899,00

Grunnpris:

495,00

21


KJØKKENTILBEHØR

KJØKKENTILBEHØR For å trives på kjøkkenet er det viktig med gode og praktiske hjelpemidler. I vår kjøkkentilbehør kolleksjon har vi en rekke praktiske ting som gjør matlaging effektiv og enkel.

22


KJØKKENTILBEHØR

MAGNETPLATE FOR KNIVER Godt alternativ til magnetlist. Kan stå på benken eller enkelt slås sammen og legges ned i en skuff med knivene på. Magneten er skjult i treverket og har god dekning av magneter i hele platen slik at knivene sitter godt. Plass til 5 kniver, 26x21cm.

D-pk:

8 stk

Art nr:

05237

Nobbnr:

Veil. pris:

5 49,00

Grunnpris:

223,00

MAGNETLIST EIK Dekorativ magnetlist til å henge kniver på. Magneten er skjult i treverket slik at listen fremstår kun med treverk. Lengde: 42 cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05238

Nobbnr: 51529062

Veil. pris:

599,00

Grunnpris:

249,00

HEXAGON KNIVBLOKK Sekskantet knivblokk i sort plast. Smalt design som tar liten plass på kjøkkenbenken, men samtidig rommer inntil 8 til 9 kniver. Innmat med riller kan tas ut og rengjøres.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05809

Nobbnr:

Veil. pris:

299,00

Grunnpris:

120,00

PLATON FISKEPINSETT Svært godt fiskepinsett i rustfritt stål. Gjør rensing av fiskeben i fiskefileten enkel. Spesialutviklet for å lett kunne trykkes sammen for å unngå å bli sliten i fingerne under rensingen.

D-pk:

10 stk

Art nr:

05866

Nobbnr:

Veil. pris: Grunnpris:

129,00 55,00

23


KJØKKENTILBEHØR

FAUNA KERAMISK SKRELLER I DISPLAY Kniven i skrelleren ligger på 8,2 i hardhet på mineralskalen og er dermed mye hardere enn stål som ligger på 5 -6 Mohs. Dette gjør at kniven er svært skarp og holder seg skarp lenge. Keramikk sinker oksideringsprosessen i matvarene og bidrar til at matvarene ikke blir like fort brune. Skaftet har ett flott marmorert uttrykk. Kommer i display a 12.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05236

Nobbnr: 51431872

Veil. pris:

1188,00

Grunnpris:

8 40,00

GOURMET STAPPER En meget effektiv stapper som gir deg perfekt konsistens på 1 minutt. Kan benyttes til potetstappe, kålrot, gulrot, blande smør og mel ect. De unike diamantformede skjæreblad som både skjærer og skviser samtidig er i rustfritt stål og tåler oppvaskmaskin.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05835

Nobbnr: 45281774

Veil. pris:

289,00

Grunnpris:

158,00

SPADEPINSETT Kombinasjonen av stekespade og pinsett er genial. Gjør mange oppgaver enklere. Matvaregodkjent materiale. Bladlengde 8,5 cm og totallengde 29 cm. Kan henges på pigg.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05725

Nobbnr: 40059172

Veil. pris: Grunnpris:

129,00 5 4,00

SPADEPINSETT DISPLAY Kombinasjonen av stekespade og pinsett er genial. Gjør mange oppgaver enklere. Matvaregodkjent materiale. Bladlengde 8,5 cm og totallengde 29 cm. Består av 20 stk spadepinsett i borddisplay. Kan også henges på pigg.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05726

Nobbnr: 40271454

24

Veil. pris:

2580,00

Grunnpris:

1080,00


KJØKKENTILBEHØR

SUPERSAKS Supersaks som benyttes til alle formål som å klippe papir, men er spesielt god til mat som deling av kylling, ved rensing av fisk etc. Sliper seg selv ved bruk og er fjærbelastet som minsker belastning i hånden.

D-pk:

12 stk

Art nr:

05588

Nobbnr: 49112053

Veil. pris: Grunnpris:

199,00 89,00

HVITLØKSKUTTER RUND Liten hendig kutter til blant annet hvitløk, chilli eller ingefær. To ulike kniver for kutting i terninger eller skiver. Den har i tillegg en hendig oppsamlingsboks og er svært enkel å rengjøre. Mønsteret i bunnen til oppsamlingsboksen er til for å mose hvitløk.

D-pk:

12 stk

Art nr:

05721

Nobbnr: 48332162

Veil. pris:

249,00

Grunnpris:

123,00

LØKKUTTER M/OPPSAMLER Den originale løkkutteren. Meget praktisk til løk og andre grønnsaker. Tåler oppvaskmaskin.

D-pk:

12 stk

Art nr:

05718

Nobbnr: 40000853

Veil. pris:

499,00

Grunnpris:

249,00

GUMMIBESKYTTER KNIV Gummibeskytter til å sette på ryggen av knivbladet slik at man ikke blir sår på fingerene.

D-pk:

10 stk

Art nr:

05807

Nobbnr: 48333982

Veil. pris:

59,00

Grunnpris:

29,00

25


KJØKKENTILBEHØR

OSTESETT MED SKIFTERPLATE Ostesett med skifterplate og 4 kniver med sorte plastskaft. Suveren til servering av ost eller annen småmat.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05836

Nobbnr: 49545746

Veil. pris:

399,00

Grunnpris:

178,00

OSTESETT, 4 KNIVER M/ KERAMISK SKAFT Lekkert skiferplate med plass til mange oster. 4 forskjellige kniver med keramisk skaft.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05832

Nobbnr: 51427600

Veil. pris:

499,00

Grunnpris:

207,00

GRILLSETT Praktisk grillsett som inneholder børste/pad, stekespade og stekeklype i et cordura etui.

D-pk:

16 stk

Art nr:

05823

Nobbnr:

Veil. pris:

299,00

Grunnpris:

139,00

SKJÆREBRETT FLEKSIBLE Sett med 4 skjærebrett i ulike farger. Skjærbrettene er i plast og er fleksible som gjør de unike å håndtere og helle fra. Mønstret bakside slik at brettene ikke sklir på benken. Blått brett er til sjømat, grønt til grønnsaker, gult til fjærkre og rødt til kjøtt. Tåler oppvaskmaskin.

D-pk:

6 stk

Art nr:

05837

Nobbnr: 49555603

26

Veil. pris:

3 49,00

Grunnpris:

158,00


KJØKKENTILBEHØR

SATURN STOR FJØL EIK Solid heltre oljet eikefjøl designet av Mates Herding Solberg for Øyo. Avrenningsspor på den ene siden for skjæring av stek og andre produkter som avgir veske. Heltre eikefjøler anbefales å settes inn med matolje fra tid til annen for å unngå at treverket tørker ut. Mål: 54 x 35 x 3cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05872

Veil. pris: Grunnpris:

Nobbnr:

1099,00 615,00

SATURN LITEN FJØL EIK Solid heltre oljet eikefjøl designet av Mates Herding Solberg for Øyo. Liten og praktisk skjærefjøl. Heltre eikefjøler anbefales å settes inn med matolje fra tid til annen for å unngå at treverket tørker ut. Mål: 40 x 27 x 2,5cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05874

Nobbnr:

Veil. pris:

599,00

Grunnpris:

33 4,00

SATURN BRED SERVERINGSFJØL EIK Lekker bred serveringsfjøl i heltre oljet eik, designet av Mates Herding Solberg for Øyo. Heltre eikefjøler anbefales å settes inn med matolje fra tid til annen for å unngå at treverket tørker ut. Mål fjøl: 53 x 22 x 2cm. Håndtak: 18,5cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05856

Nobbnr:

Veil. pris:

6 49,00

Grunnpris:

350,00

SATURN SMAL SERVERINGSFJØL EIK Lekker smal serveringsfjøl i heltre oljet eik, designet av Mates Herding Solberg for Øyo. Heltre eikefjøler anbefales å settes inn med matolje fra tid til annen for å unngå at treverket tørker ut. Mål fjøl: 63 x 14 x 2cm. Håndtak: 18,5cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05857

Nobbnr:

Veil. pris:

5 49,00

Grunnpris:

295,00

27


KJØKKENTILBEHØR

POM BIFFSETT 4 DELERS I FILTMAPPE Elegant biffsett i svært god kvalitet til 4 personer med POM skaft. Sannsynligvis verdens beste biffkniver med fornøydgaranti. Knivene er i herdet stål noe som gjør at de holder seg skarpe i årevis. Skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bestikket benyttes av kjente restauranter som Feinschmecker, Stattholdergården, Sofias cafe og bar, Bardøla Høyfjellshotell, Hallingstuene og andre. Det blir hevdet at de får ekstremt mye ros for mørt kjøtt etter at dette bestikket ble tatt i bruk. Bestikket levers i og videre oppbevares i en lekker filtmappe. Bladlengde: 10,7 cm, Totallengde 21,7 cm. Gaffel: 10,5 cm, Total lengde 21,5 cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05252

Veil. pris: Grunnpris:

Nobbnr:

1249,00 639,00

POM BIFFKNIVER 4 STK. I FILTMAPPE Sannsynligvis verdens beste biffkniver med fornøydgaranti. Knivene er i herdet stål noe som gjør at de holder seg skarpe i årevis. Skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Biffknivene benyttes av kjente restauranter som Feinschmecker, Stattholdergården, Sofias cafe og bar, Bardøla Høyfjellshotell, Hallingstuene og andre. Det blir hevdet at de får ekstremt mye ros for mørt kjøtt etter at dette bestikket ble tatt i bruk. Bestikket levers i og videre oppbevares i en lekker filtmappe. Bladlengde: 10,7 cm. Totallengde 21,7 cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05733

Nobbnr:

Veil. pris:

789,00

Grunnpris:

400,00

BIFFSETT, 4 PERSONER POM SKAFT Elegant biffsett i svært god kvalitet til 4 personer med POM skaft. Sannsynligvis verdens beste biffkniver med fornøydgaranti. Knivene er i herdet stål noe som gjør at de holder seg skarpe i årevis. Skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bestikket benyttes av kjente restauranter som Feinschmecker, Stattholdergården, Sofias cafe og bar, Bardøla Høyfjellshotell, Hallingstuene og andre. Det blir hevdet at de får ekstremt mye ros for mørt kjøtt etter at dette bestikket ble tatt i bruk. Leveres i eske. Bladlengde: 10,7 cm, Totallengde 21,7 cm. Gaffel: 10,5 cm, Total lengde 21,5 cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05733

Nobbnr: 46966572

Veil. pris: Grunnpris:

1199,00 599,00

SKJESETT, POM SKAFT Elegant skjesett med 4 dessertskjeer og 4 suppeskjeer med POM skaft. Samme design som biffsett.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05741

Nobbnr:

28

Veil. pris:

999,00

Grunnpris:

5 47,00


KJØKKENTILBEHØR

POM BIFFGAFFLER Elegante biffgafler med POM skaft. gaffelen har ekstra lange tenner til å komme godt inn i kjøttstykket. Skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Bestikket benyttes av kjente restauranter som Feinschmecker, Stattholdergården, Sofias cafe og bar, Bardøla Høyfjellshotell, Hallingstuene og andre. Gaffel: 10,5 cm, Total lengde 21,5 cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05742

Veil. pris: Grunnpris:

Nobbnr:

139,00 66,00

POM BIFFKNIVER Sannsynligvis verdens beste biffkniver med fornøydgaranti. Knivene er i herdet stål noe som gjør at de holder seg skarpe i årevis. Skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. Biffknivene benyttes av kjente restauranter som Feinschmecker, Stattholdergården, Sofias cafe og bar, Bardøla Høyfjellshotell, Hallingstuene og andre. Det blir hevdet at de får ekstremt mye ros for mørt kjøtt etter at dette bestikket ble tatt i bruk. Bestikket levers i og videre oppbevares i en lekker filtmappe. Bladlengde: 10,7 cm. Totallengde 21,7 cm.

D-pk:

1 stk

Art nr:

05743

Veil. pris: Grunnpris:

Nobbnr:

139,00 66,00

ØYO KNIVSLIPER Øyo knivsliper er det enkleste og mest geniale slipeverktøyet Øyo har klart å finne i de 100 årene vi har produsert kniver. Man kan ikke gjøre feil! Slipestålet er i wolframstål med diamantstøv som gjør at sliperen har lang levetid. Slipesålet er satt på på 20 grader som gjør at den passer de fleste europeiske kniver. Enkel bruksanvisning på pakningen. Tar minimalt med plass og er enkel å ta med seg.

D-pk:

12 stk

Art nr:

40310

Nobbnr: 28144129

Veil. pris:

299,00

Grunnpris:

139,00

29


KJØKKENTILBEHØR

BRYNE DMT MINIFOLD FIN Finkornet

D-pk:

12 stk

Art nr:

40100

Nobbnr: 21855101

Veil. pris: Grunnpris:

269,00 131,00

BRYNE DMT MINIFOLD GROV Grovkornet

D-pk:

12 stk

Art nr:

40110

Nobbnr: 21855119

Veil. pris: Grunnpris:

269,00 131,00

BRYNE DIAMANT MINIFOLD Ekstra finkornet

D-pk:

12 stk

Art nr:

40112

Nobbnr: 23375330

Veil. pris: Grunnpris:

269,00 131,00

BRYNE DMT DIAFOLD EKSTRA FIN Ekstra finkornet

D-pk:

10 stk

Art nr:

40235

Nobbnr: 21855168

30

Veil. pris:

599,00

Grunnpris:

286,00


KJØKKENTILBEHØR

BRYNE DMT DIAFOLD FIN Finkornet

D-pk:

10 stk

Art nr:

40240

Nobbnr: 21855176

Veil. pris:

599,00

Grunnpris:

286,00

BRYNE DMT DIAFOLD GROV Grovkornet

D-pk:

10 stk

Art nr:

40245

Nobbnr: 21855184

Veil. pris:

599,00

Grunnpris:

286,00

BRYNE DMT DBL DIAFOLD FIN/EX. FIN Finkornet

D-pk:

10 stk

Art nr:

40246

Nobbnr: 21855192

Veil. pris:

859,00

Grunnpris:

428,00

BRYNE DMT DBL DIAFOLD GROV Grovkornet

D-pk:

10 stk

Art nr:

40247

Nobbnr: 21855200

Veil. pris:

859,00

Grunnpris:

428,00

31


YRKESKOKKEN

STARTKOKKEN Kniven for deg som skal ha ditt første knivsett.

YRKESKNIVER

Startkokken tilbyr en rekke flotte knivsett tilpasset både voksne, ungdom og barn. Dette er en knivkategori som ofte benytKnivmodeller som passer til får skjæring av kjøtt og tes som praktiske gaver hvor en mye fisk. Spesiallegert stål leveres som giri en for pengene. Knivsettene fineoptimal balanse gaveesker. mellom varighet på eggen samtidig som kniven lar

seg lett slipe opp. Hardhet på ca. 54-56 rwc.

32


YRKESKOKKEN

LAKS OG SKINKEKNIV 34CM BLAD 21CM Bladlengde 21cm, totallengde 34cm

D-pk:

1 stk

Art nr:

05361

Nobbnr: 23374937

Veil. pris: Grunnpris:

249,00 111,00

UTBEININGSKNIV 31CM BLAD 18CM Bladlengde 18cm, totallengde 31cm

D-pk:

1 stk

Art nr:

05362

Nobbnr: 23374945

Veil. pris: Grunnpris:

199,00 89,00

SMAL UTBEININGSKNIV 27CM BLAD 13CM Bladlengde 13cm, totallengde 27cm

D-pk:

1 stk

Art nr:

05363

Nobbnr: 23374952

Veil. pris: Grunnpris:

199,00 92,00

UTBEININGSKNIV 31CM BLAD 18CM Bladlengde 18cm, totallengde 31cm

D-pk:

1 stk

Art nr:

05364

Nobbnr: 23374960

Veil. pris: Grunnpris:

199,00 96,00

33


YRKESKOKKEN

FILET-/ TRIMMEKNIV 29CM BLAD 16CM Bladlengde 16cm, totallengde 29cm

D-pk:

1 stk

Art nr:

05365

Nobbnr: 23374978

Veil. pris: Grunnpris:

199,00 94,00

LAKS OG SKINKEKNIV 30CM BLAD Bladlengde 30cm, totallengde 44cm

D-pk:

1 stk

Art nr:

05366

Nobbnr: 28144079

Veil. pris: Grunnpris:

3 49,00 167,00

FILETKNIV 20CM BLAD Bladlengde 20cm, totallengde 34cm

D-pk:

1 stk

Art nr:

05367

Nobbnr:

Veil. pris:

299,00

Grunnpris:

133,00

SMAL UTBEININGS-/ STIKKNIV26CM BLAD 13CM Bladlengde 13cm, totallengde 26cm

D-pk:

1 stk

Art nr:

05370

Nobbnr: 23374986

34

Veil. pris: Grunnpris:

199,00 89,00


YRKESKOKKEN

SLAKTE-/ STIKKKNIV 29CM BLAD 16CM Bladlengde 16cm, totallengde 29cm

D-pk:

1 stk

Art nr:

05375

Nobbnr: 23374994

Veil. pris: Grunnpris:

199,00 92,00

KAPPEKNIV 37CM BLAD 25CM Bladlengde 25cm, totallengde 37cm

D-pk:

1 stk

Art nr:

05380

Nobbnr: 23375009

Veil. pris:

499,00

Grunnpris:

249,00

KAPPEKNIV MED TAGGER 35CM BLAD 25CM M/TAGGER Bladlengde 25cm, totallengde 37cm

D-pk:

1 stk

Art nr:

05385

Nobbnr: 23375405

Veil. pris:

499,00

Grunnpris:

249,00

SLAKTEKNIV BUKÅPNER Tradisjonell bukåpner

D-pk:

1 stk

Art nr:

05615

Nobbnr: 28143972

Veil. pris: Grunnpris:

199,00 99,00

35


SALGS- OG SERVICEBETINGELSER / LEVERINGSTID Våre medarbeidere vil sikre deg en rask levering av din bestilling. Ordinære kvantiteter av lagervarer vil normalt blir levert fra fabrikken innen 1 - 5 dager fra bestilling. PRISER OG PAKNINGER Alle priser er pr. stk. og eks. mva. Prisen er gyldig til nytt prisvarsel gis. Vi leverer kun hele pakninger. ORDREBEKREFTELSE Ordre som skal leveres mer enn en uke etter bestillingstid vil automatisk bli ordrebekreftet. Ordre som leveres innen en uke etter bestilling vil bli ordrebekreftet på forespørsel. SMÅORDRE Ordre under NOK 1500,- netto vil bli tillagt et ordretillegg på NOK 100,BETALINGSBETINGELSER Betalingsbetingelser er pr. 30 dager netto. Ved forsinket betaling belastes morarenter med pt. 1% pr. påbegynt måned.

Biffknivene våre har fornøydhetsgaranti. Er du ikke fornøyd med kvaliteten får du pengene tilbake. REKLAMASJON Eventuelle reklamasjoner skal henvendes via mail med bilde og forklaring på reklamasjonens art. Godkjente reklamasjoner vil bli erstattet med ny vare, evt. krediteres etter avtale. Henvendelse vedr. reklamasjon sendes til ordre@oeyo.no. Eventuell retur av varer gjøres kun etter avtale. Hos Øyo AS lever vi av våre fornøyde kunder. Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss dersom det er noe du mener vi bør forandre på.

Ordre:

Salgsansvarlig: Ann Iren Åsberg Mobil 91 89 50 66 E-post: anniren@oeyo.no

GARANTIER Knivene i Hverdagskokken har et høykvalitetsstål som sikrer lang holdbarhet og ikke minst at knivene er lette å slipe opp. Vi har derfor livstidsgaranti mot material- og produksjonsfeil på disse knivene.

Morten Tornøe Mobil 90 98 36 09 E-post: morten@oeyo.no

Karianne Øyo Tlf. 32 09 09 11 E-post: ordre@oeyo.no

Øyo AS Øyovegen 32, Postboks 98, N-3581 Geilo www.oeyo.no / post@oeyo.no

Profile for Fehuset Reklame AS

2017 kj  

2017 kj