Page 1

1

WOONMAGAZINE

kijk ook op: www.fehse.nl

jan - feb 2019


IN ONZE KEUKENS WORDT GELEEFD! “We hadden zelf uitgesproken ideeën over onze toekomstige keuken. Maar een bezoekje aan Concordia Keuken & Bad leerde ons dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. Onze nieuwe keuken overtreft onze stoutste verwachtingen.” De keuken is dé ontmoetingsplek van elk huis waar iedereen elkaar weer tegenkomt om bij te praten, lekker te eten en na te tafelen. En het blijft natuurlijk de plek om heerlijk te kunnen koken. Met goede apparatuur die duurzaam en zuinig is. Kookplezier en gemak staan voorop in de keukens van Concordia Keuken & Bad. En omdat de keuken het hart van het huis is, mag het er warm en gezellig, stoer en robuust of glanzend en luxe zijn. Een keuken die precies past bij uw huis en uw levensstijl. Concordia Keuken & Bad is leverancier van topkwaliteit keukens. In stijl en design kan eindeloos worden gecombineerd door de enorme keuze in kleuren, materialen, accessoires en apparatuur. Wij begeleiden u graag in het maken van combinaties en het aanbrengen van bijzondere details. Zo zijn we samen met u de architect van uw keuken.

BADEN IN LUXE OF GENIETEN VAN EENVOUD Wellness in de badkamer, een multifunctionele gezinsbadkamer of een badkamer volgens de laatste trends: Concordia Keuken & Bad heeft alles in huis om van de badkamer een fijne onthaastplek te maken. We hebben de mooiste materialen in huis en samen met onze enorme collectie wand- en vloertegels maken we uw badkamer compleet. We leveren A-merken voor elk budget.

Concordia Keuken & Bad Meppel Zomerdijk 3b te Meppel Concordia Keuken & Bad Heerenveen Jousterweg 44 te Heerenveen

0522 - 276 510 0513 - 653 365

Kijk voor inspiratie op www.concordiakeukenenbad.nl of volg ons ook op

en


COLUMN BART FEHSE

Oldtimers Het was koud, berekoud zelfs en dat was wennen. Na een fantastisch zonnig maar droog jaar en een mooie herfst, was het na een flinke weersomslag nu echt winter. De zon scheen dan wel waterig maar de straffe oostenwind maakte het er niet prettiger op. Liever koud dan warm, zei mijn vader altijd, want tegen kou kun je je kleden. En dat had ik gedaan; een lekkere coltrui en mijn stevige winddichte jas zorgden voor voldoende warmte maar mijn handen en voeten hadden het bij een bezichtiging altijd wat moeilijker om warm te blijven.

het erf naartoe. Het was een mooie Drentse schuur met gepotdekseld hout, houten gebinten en een rieten kap. Eigenlijk een soort schaapskooi van vroeger maar dan maar een paar jaar oud. Ik deed een van de twee grote toegangsdeuren open en we liepen naar binnen. Lara keek rond met een bestuderende blik en zei verder niets. Ik begon uiteraard wat over de schuur te vertellen maar ze onderbrak me. “Laat me maar even rustig kijken Bart en de feiten over de schuur ken ik.”“Oké”, zei ik, “neem je tijd.” De mooie schuur was niet alleen goed gebouwd maar ook ruim en het bijzondere was dat zowel de begane gronds- als de verdiepingsvloer van beton waren. Een stalen spantconstructie, die keurig was weggewerkt in de houten gebinten, zorgde voor voldoende draagkracht. En door de aanwezigheid van een zolder was er veel bergruimte. Na vijf minuten rondgelopen te hebben, kwam Lara naar me toe. “Helaas Bart, het wordt ‘m niet.” Huh? Heb ik iets gemist? “Het wordt ‘m niet?” herhaalde ik haar woorden. “Nee, de plek is oké, het huis zal ook wel oké zijn maar de schuur is het niet. Hij is toch te klein, niet geïsoleerd, niet verwarmd en vooral de betonnen zolder maakt dat hij te laag is. De schuur zou er eigenlijk af moeten en ik zou dan een grote nieuwe schuur moeten bouwen, maar dat zal wel niet mogen gezien het bestemmingsplan”, zei ze zakelijk en ze keek me gedecideerd aan. Wederom stond er iemand, zoals ik al eerder zei.

Een plaatje Ik was net uit de auto gestapt en liep naar de achterdeur van een boerderij op een redelijk eenzame locatie. In de verte zag ik wel wat andere boerderijen staan en dan niet op gehoorafstand als u begrijpt wat ik bedoel. De boerderij aan een doodlopende weg was in 2004 geheel nieuw gebouwd door een goede aannemer op basis van tekeningen van een gerenommeerd architect. Het was dan ook een plaatje; riet gedekt, veel luxe en comfort en natuurlijk in de bijbehorende hogere prijsklasse. De achterdeur (die eigenlijk aan de zijkant zat) ging soepel open en een behaaglijke warmte kwam me tegemoet. Heerlijk! Ik hing mijn jas aan de kapstok, deed wat lampen aan want in deze tijd van het jaar heb je toch veel minder lichtinval en wachtte af totdat mijn afspraak zou komen. Dat duurde niet lang. Ik hoorde een auto langzaam over het grind aan komen rijden en even later voor de boerderij stoppen. Ik was naar de voordeur gelopen en deed deze vast open en zag de fraaie SUV die vlakbij de voordeur geparkeerd stond. Een kleine vrouw stapte uit de grote auto en liep naar me toe. De deur aan de passagierskant bleef gesloten.

‘Helaas Bart, het wordt ‘m niet’ Autoliefhebber “Maar waar heb dan je zo’n grote en luxe schuur voor nodig”, vroeg ik haar verbaasd. “En als ik je wensen zo hoor, wil je eigenlijk geen schuur maar een huis maar dan zonder binnenmuren.”“Ik ben autoliefhebber”, was het korte maar duidelijke antwoord. “En die moeten keurig en netjes onder dak. Het liefst zou ik ze inderdaad in huis neerzetten maar dat staat zo raar. Dus wil ik ze in een bijgebouw waar het pico bello voor ze geregeld is.”“Laten we even een bakje koffie drinken”, zei ik tegen Lara en we liepen weer terug naar de boerderij. Wellicht als ze de boerderij ziet dat ze als nog overstag gaat, dacht ik bij mezelf.

‘Zoals ik al zei: er stond iemand!’ “Goedemiddag”, zei ze vriendelijk, “ik ben Lara.” Ik stelde me ook voor en nam haar natuurlijk even snel op. Lara was ongeveer één meter zestig lang en ik schatte haar ergens begin zestig. Ze was stijlvol gekleed en had een zeer verzorgd uiterlijk. Haar uitstraling was zelfverzekerd en vrolijk; er stond echt iemand. “Ik ben razend benieuwd Bart”, zei ze, “eh mag ik Bart zeggen?” Natuurlijk mocht ze dat. Ik stelde voor om de boerderij te gaan bekijken. Eerst maar binnen en daarna buiten; het erf, de schuur en de tuin. “Tja”, zei Lara, “ik wil je schema niet in de war schoppen maar ik wil graag eerst de schuur even zien.” Zoals ik al zei: er stond iemand! De vrolijkheid en de manier waarop ze het zei, liet mij geen keus. Ik trok mijn jas aan en we gingen eerst naar de schuur.

Onder het genot van, in dit geval, een bakje thee vertelde Lara wat meer over zichzelf. Ze was weduwe, woonde in het zuiden van het land, had geen kinderen en was altijd al autoliefhebber geweest. Daar was ze mee opgegroeid. Haar vader had vroeger fraaie gerestaureerde oldtimers. Nu ze met niemand rekening meer hoefde te houden, wilde ze haar droom waarmaken. Financieel was ze onafhankelijk en was ze nu op zoek naar dat ene pareltje. Haar huidige boerderij was te groot en de schuur te klein dus had ze

Schaapskooi Dwars door de koude oostenwind liepen we er over kijk ook op: www.fehse.nl T 0521 34 28 34

3


deze te koop gezet en was het ondertussen al verkocht. Het noorden van het land trok haar aan vanwege de ruimte, de rust en het feit dat er genoeg boerderijen waren. Het huis moet netjes en goed zijn, de plek natuurlijk ook, maar het belangrijkste was het onderdak voor haar grote hobby en passie. Op mijn verzoek liepen we nog even door de boerderij in een poging haar te overtuigen van de kwaliteit van het pand, maar het had geen zin. Ze had geen haast en was ervan overtuigd dat ze wel tegen een geschikt object aan zou lopen. Bij het afscheid vroeg ze me wel om haar op de hoogte te houden van eventueel nieuw aanbod, hetgeen ik haar natuurlijk beloofde.

Ik wist niet wat ik zag. Ze had toch geen paarden? En wat doet ze in zo’n mooie sportief race-overall? Blijkbaar zag Lara mijn verbazing. Ze glimlachte en liet zich uit de cabine op de grond glijden. “Ja sorry Bart, ik ga zo op het circuit van Assen rijden en heb mijn racepak dus alvast maar aan.” “Ohw’, kon ik alleen maar uitbrengen. “Ehhh…juist. Is daar een oldtimerdag of zo?” “Oldtimerdag?” vroeg Lara verwonderd. “Nee joh, loop maar even mee.”We liepen naar de achterzijde van de enorme wagen en ze drukte op een knopje van een kastje dat ze in haar hand hield. De grote achterklep ging langzaam naar beneden open en ik keek naar binnen. Ik wist niet wat ik zag. In het midden stond een prachtige knalrode Ferrari omringd door allerlei racebanden en gereedschap. De overduidelijk echte racewagen zat vol met stickers en had een enorme achterspoiler.

‘Yes, dit ging hem worden, dat kon gewoon niet anders!’ Binnenmanege De tijd verstreek en na een tijdje kregen we een vrijstaande woning te koop met een binnenmanege of rijhal. De woning was in goede staat maar kon wel een update gebruiken. Het erf was ruim en verhard en de binnenmanege was zeer fraai uitgevoerd. Het was verwarmd en geïsoleerd, mooi groot en in prima staat. Ik moest natuurlijk direct aan Lara denken die ik ook diezelfde dag nog informeerde over het object. Het was weliswaar geen boerderij en de binnenmanege was voorzien van een zandbodem en de paardenboxen hadden voor Lara geen nut. Maar toch was Lara geïnteresseerd om te komen kijken. We maakten een afspraak voor een bezichtiging en ik was in mijn nopjes. Yes, dit ging hem worden dat kon gewoon niet anders! Ook de verkopers waren verheugd met het nieuws dat we alweer zo snel iemand hadden voor hun woning.

Walhalla “Wauw”, zei ik perplex. “Is die van jou?” “Nee van de buurman, nou goed”, antwoordde ze gevat. Ze moest lachen. “Het is wel duidelijk dat je verrast bent Bart”, zei ze. “Ik dacht dat je oldtimers had”, zei ik tegen haar. “Nee joh, die had mijn vader. Ik ben van het snellere werk.” Dat was duidelijke taal. Nadat ik van de verbazing was bekomen en de racewagen had bewonderd, sloot ze de achterklep en gingen we over tot de bezichtiging. Natuurlijk eerst de binnenmanege, daarna het erf en de tuin en als laatste het huis. Lara was zeer enthousiast en ze kocht de woning al de volgende dag. Een paar maanden na de overdracht zocht ik haar op. Vol trots liet ze me de rijhal zien. Deze was nu keurig voorzien van een betonvloer en er stond een hefbrug in. De banden stonden netjes in een rek en naast de Ferrari die ik had gezien, stonden nog enkele andere raceauto’s en de vrachtwagen. De koffiecorner was veranderd in een klein gezellig café met een grote stamtafel en overal hingen posters van auto’s. “Wat een Walhalla hé!” glunderde Lara. “Ik slaap en eet in het huis maar voor de rest ben ik altijd hier in de schuur of op het circuit te vinden. Heerlijk!”

De woensdag erop stond de bezichtiging gepland en ik ging op tijd op pad. De eigenaren waren op vakantie dus ik checkte zelf of alles er goed uitzag en liep vervolgens naar de rijhal. Ik was ervan overtuigd dat de bezichtiging weer hetzelfde zou verlopen; dus eerst het bijgebouw, daarna het erf en de tuin en als laatste de woning. De rijhal moest er natuurlijk tiptop bij staan. En dat stond hij! De rijbak was keurig aangeharkt, de paardenboxen waren leeg, het straatwerk was aangeveegd en de koffiecorner met zitje stond te glimmen.

achter de

voor

Achter de voordeur is een bundeling van de columns van makelaar Bart Fehse, die eerder zijn gepubliceerd in het Fehse WoonMagazine. op een verrassende wijze geeft hij de lezer een kijkje achter de voordeur van zijn dagelijkse praktijk en vertelt over de bijzondere en grappige voorvallen die hij daarbij meemaakt. Zo ontmoet hij ‘emigranten’ naar drenthe, een kluizenaar, schatgravers en dames met kleine hondjes. dat de aan- of verkoop van een huis niet enkel afhangt van de prijs en een mooi uitzicht, is eigenlijk de rode draad in alle columns. Meestal gaat het juist om een bepaald gevoel, een bizarre wending van het lot of verborgen drijfveren bij kopers en verkopers, die je niet direct verwacht. Na het lezen van dit boek, wordt maar weer eens duidelijk dat een huis vinden en bewonen pure emotie is.

achter de voordeur

deurBRUINE

de columns zijn geschreven in een toegankelijke en persoonlijke stijl. direct, snel en met plotselinge wendingen, waardoor je na hetNalezen het succes van Achter de voordeur (2012) komt Bart Fehse met vaak met een glimlach achterblijft. Gecombineerd met Fehse’s interesse Bruine bonen opnieuw met een verzameling columns over zijn meest voor wat mensen beweegt, zijn liefde voor het vak en zijn gevoel voor opmerkelijke belevenissen tijdens zijn werkvAN als makelaar. eeN MAkelAAr humor, is dit boekje, ook voor mensen die niet van plan zijn te verhuizen, In deze selectie van vermakelijke, onalledaagse en soms ontroerende vermakelijk leesvoer. verhalen ontdekt u wat mensen drijft bij het kopen of verkopen van hun huis. Afstand doen van een (t)huis of de zoektocht naar een andere raakt mensen. Bart Fehse (1962) werkt zo’n 20 jaar als Het van is intiem, soms onvrijwillig of het is juist een droom die uitkomt. makelaar en is sinds 1994 eigenaar het gedrag van mensen weleens onvoorspelbaar en dat legt Fehse Makelaardij in Havelte. Hij is Het actiefmaakt in Noordoost Nederland en woont samen metin zijn columns haarfijn bloot. Zonder te oordelen of te bespotten Fehse zijn gezin, honden en paarden in Wapserveen, maar juist met inlevingsvermogen en oprechte interesse in de persoon midden in Zuidwest Drenthe. Ditvoor is het hem. Uiteraard in zijn rol als makelaar met zijn eigen belangen maar gebied waar hij zijn hart aan heeft verpand ondertussen ook als psycholoog, raadgever, luisteraar, bemiddelaar en en dagelijks anderen enthousiast maakt om soms zelfs koppelaar! hetzelfde te doen.

BIJZONDERE BELEVENISSEN VAN EEN MAKELAAR

De columns in dit boekje verschenen eerder al in het Fehse Woonmagazine.

Bart Fehse

Bart Fehse (1962) werkt en woont midden in Zuidwest Drenthe en is sinds 1994 de trotse eigenaar van Fehse Makelaardij in Havelte. Inmiddels runt hij dit kantoor samen zijn zoon en is het uitgegroeid tot een succesvol en actief familiebedrijf. De regio’s rond Meppel en Steenwijk zijn het werkgebied waar hij dagelijks vol passie voor de streek én het makelaarsvak zijn inspiratie opdoet.

ISBN 978-90-78914-05-1

‘De grote achterklep ging langzaam naar beneden open en ik keek naar binnen’

FEHSE Makelaardij o.g. WOONMAGAZINE

BONEN

Bijzondere Belevenissen BRUINE BONEN

Een enorm gevaarte Ik was veel te vroeg en besloot de woning ook nog even te controleren. Op het moment dat ik over het erf liep, kwam er een grote vrachtwagen aanrijden. Het leek op een vrachtwagen waar paarden in vervoerd worden met een apart slaap- woongedeelte aan de voorzijde. Het enorme gevaarte reed achteruit het erf op en stopte. Hoewel de auto er keurig schoon uitzag baalde ik een beetje. Zeker de weg kwijt en nu blokkeert hij het hele erf. Ik liep naar de voorzijde van de vrachtwagen om te vragen wat de man wilde en om ervoor te zorgen dat deze ergens anders ging staan en niet nu hier terwijl Lara er zo aan zou komen. Ik tikte op de deur en trok hem voorzichtig open. Hoog boven mij zat een vrouw in een race-overall. Het was Lara!

Cover Bruine Bonen 2017.indd 1

4

14-09-17 14:39

Volg ons ook via


OUDE DIJK 18 WAPSERVEEN

‘T HERTENSPOOR 116 DIEVER

Op een hoek en aan een rustige straat gelegen gerenoveerde HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met BERGING/GARAGE op een mooie kavel van 225 m². Bouwjaar 1910, deels verbeterd en deels nog te verbeteren.

Aan de buitenrand van landgoed ‘t Wildryck en direct aan het bos gelegen, met PANNEN GEDEKTE RECREATIEWONING “ ‘t Wilde Duin” met royale tuin op totaal 604 m² eigen grond. Slaap- en badkamer op de begane grond. Bouwjaar 1997.

Indeling: garage/berging, ruime bijkeuken/achterom, badkamer, woonkamer met fraai landelijk uitzicht, woonkeuken en een kelderkast.

Indeling: entree/hal, toilet, slaapkamer, badkamer met (speciale) douche, 2e toilet en wastafel, ruime gezellige woonkamer met vaste kast en openslaande tuindeuren, hal, half open keuken en een handige bijkeuken/ berging met witgoedaansluiting en trapopgang naar....

1e verd.: overloop en 2 slaapkamers.

1e verd.: overloop met vaste bergkast en 2 ruime slaapkamers. Deze goed onderhouden en rustig gelegen woning wordt omgeven door een ruime bostuin met terras, parkeerplaats en uitzicht op het achtergelegen bosgebied! Tevens is hier nog een praktische houten berging aanwezig. Kortom heerlijk rustig en “natuurlijk” recreëren met uitstekende verhuurmogelijkheden. Vraagprijs is inclusief inventaris en stoffering.

2e verd.: via vlizo trap bereikbare bergzolder. De woning wordt verwarmd middels CV en is voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie. Achter de woning ligt een diepe besloten tuin/ plaats. Het geheel is gelegen nabij de basisschool en de sportvelden. Bos en natuurgebieden liggen onder handbereik. Met enige werkzaamheden dient rekening gehouden te worden.

Vraagprijs € 115.000,- k.k.

Vraagprijs € 149.500,- k.k.

COLOFON Fehse WOONMAGAZINE is een uitgave van: Fehse Makelaardij o.g. Dorpsstraat 51 Postbus 11 7970 AA Havelte

NIEUWBOUW KOOIMANSSTRAAT WILHELMINAOORD

T 0521 34 28 34

Aan de GROENE BRINK in Wilhelminaoord worden 18 BETAALBARE 2/1 KAP- en RIJWONINGEN incl. sanitair en GARAGE of BERGING gerealiseerd. U heeft de keuze uit verschillende woningtypen met volop uitbreidingsmogelijkheden en opties. Profiteer nu van de lage rentestand en lage energiekosten.

info@fehse.nl www.fehse.nl Redactie

: Jo-Ann Dijkstra, Myrna Harink

uitgave mag elders worden gebruikt of gepubliceerd zonder

De kavels variëren van ca. 149 m² tot maar liefst 374 m² en de woningen staan op eigen grond De inhoud varieert van 300 tot 395 m³. Badkamer met 2e toilet, energiezuinig dus lage energiekosten, interessante opties en diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals een fraaie uitbouw, gasloos/ nul op de meter etc. U koopt met 100% Woningborg zekerheid en afbouwgarantie. De mooie kavels zijn gesitueerd in Wilhelminaoord en bieden een vrij uitzicht over de groene brink. Wilhelminaoord wordt begrenst door prachtige natuurgebieden en een leuk dorp als Vledder met alle voorzieningen.

voorafgaande toestemming van de uitgever.

Koopsom vanaf € 155.000,- v.o.n.

Eindredactie : Bart Fehse Lay-out

: Fehse Makelaardij

Oplage

: 50.000 ex.

Aan de uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Alles is onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Niets uit deze

kijk ook op: www.fehse.nl T 0521 34 28 34

5


‘T HERTENSPOOR 123 DIEVER

MEESTER ONSTEESTRAAT 23 ZORGVLIED

Gelegen aan de buitenrand van landgoed ‘t Wildryck, direct aan het bos, RIETGEDEKTE RECREATIEWONING met DUBBELE PARKEERGELEGENHEID op 762 m² eigen grond. Bouwjaar 1997.

Aan de rand van natuurgebied het Drents-Friese Wold in het dorpje Zorgvlied nog te realiseren RUIME HOEKWONING met UITBOUW en WERKKAMER/SLAAPKAMER op de begane grond met tuin op het ZUIDWESTEN op 235 m² grond.

Indeling: entree, toilet, badkamer, ruime gezellige woonkamer met houtkachel, keuken in hoekopstelling en een handige bijkeuken/berging.

Indeling: entree/hal met toilet, trapopgang en meterkast, uitgebouwde en tuingerichte woonkamer met schuifpui, werk-/slaapkamer en ruimte voor een open keukenopstelling.

1e verd.: overloop met wastafel en mogelijkheid voor een bedstede, 2 ruime slaapkamers en een berging. Deze goed onderhouden en rustig gelegen woning wordt omgeven door een ruime en zonnige bostuin met terras en uitzicht op het achtergelegen bosgebied! Het rieten dak is recent vernieuwd! Er kan gebruik gemaakt worden van de voorzieningen op het park. Daarnaast wandelt u zo het bos in. kortom heerlijk rustig en “natuurlijk” recreëren met tevens goede mogelijkheden voor verhuur. Vraagprijs is inclusief inventaris en stoffering.

1e verd.: overloop, 3 ruime slaapkamers en moderne badkamer. 2e verd.: middels een vaste trap bereikbaar waar het realiseren van 1 á 2 extra slaapkamers tot de mogelijkheden behoort. Wordt u de eerste bewoner? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie!

Vraagprijs € 210.000,- k.k.

Vraagprijs € 174.000,- k.k.

‘T HERTENSPOOR 23 DIEVER

DE DAOKEN 40 BOIJL

Op Landgoed ‘t Wildrijck, nabij nationaal park “Drents Friesche Wold” gelegen, luxe en zeer compleet uitgeruste, vrijstaande recreatiewoning op een (dubbele) kavel van maar liefst 1.653 m² eigen grond.

Aan de rand van een kleinschalig woonwijkje gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met TUINHUIS en ruime SLAAP-/WERKKAMER op de begane grond. Een royale kavel van 685 m² en bouwjaar 2002. Indeling: royale entree, toilet, riante L-vormige woonkamer, half open keuken, praktische bijkeuken en een zeer ruime werk-/slaapkamer.

Indeling: Zij-entree, hal, badkamer met hangcloset, bidet, dubbel wastafelmeubel, ligbad en design radiator, royale tuingerichte living met Boley open haard en tuindeuren naar het terras, prachtige half open keuken met alle inbouwapparatuur en een bijkeuken/berging.

1e verd.: ruime overloop, 2 royale slaapkamers met veel bergruimte en een keurige badkamer.

Prijs is inclusief het volledige inventaris.

2e verd.: middels vlizotrap bereikbare ruime bergzolder. Deze degelijk gebouwde woning is natuurlijk goed geïsoleerd, wordt keurig bewoond en is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en rolluiken rondom.In de besloten tuin kunt u heerlijk recreëren en is tevens een praktisch royale berging aanwezig. Kortom een ruime woning op een prima locatie waar u zo in kunt!

Vraagprijs € 245.000,- k.k.

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

1e verd.: Trapopgang in de hal, overloop met leuke bedstede, separaat toilet en twee ruime slaapkamers. Een leuke sfeervolle en verrassend ruime woning die door zijn uitstraling volledig in de bosrijke omgeving past. Als belegging of voor eigen gebruik.

FEHSE Makelaardij o.g. WOONMAGAZINE

6

Volg ons ook via


LANGEDIJK 23 KOEKANGE

NIEUWEWEG 122 NOORDWOLDE

Aan de rand van het dorp Koekange, met een geweldig landelijk uitzicht gelegen VRIJSTAANDE WONING met VRIJSTAANDE GARAGE en SLAAP- en BADKAMER op de begane grond. Bouwjaar 1988.

Aan de weg naar Noordwolde gelegen te renoveren KARAKTERISTIEK HERENHUIS (helft van een dubbel) met garage, dubbele carport en berging op een ruime kavel van 1.582 m² grond. In deze bijzondere woning is men met de verbouwing begonnen maar de gehele renovatie dient nog te worden uitgevoerd. Bouwjaar 1916.

Indeling: entree, hal met provisiekast, straatgerichte zonnige woonkamer met een mooi vrij uitzicht over de voorgelegen landerijen, half open keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken met CV-kast, slaapkamer en een badkamer.

Indeling: royale entree, kelder, speelse woonkamer met werkgedeelte, woonkeuken met inbouwapparatuur, bijkeuken en een toilet.

1e verd.: overloop, 2 enorm grote slaapkamers met hoogtewerking met inloop kasten en een badkamer. Deze keurige woning is goed geïsoleerd, heeft een mooie ruime kavel van 542 m² grond en bevindt zich op korte afstand van de dorpsvoorzieningen. De vrijstaande stenen garage is ruim, voorzien van een zolder en elektrische kanteldeur en biedt veel mogelijkheden. Aan de achterzijde is een grote tuin met beschut terras aanwezig.

1e verd.: ruime overloop, badkamer, 2e badkamer, 4 slaapkamers en een grote tussen- of hobbyruimte. Fraaie trapopgang naar...

Vraagprijs € 295.000,- k.k.

Vraagprijs € 298.000,- k.k.

OOSTERSTREEK 83 OOSTERSTREEK

KALLENKOTERALLEE 9 STEENWIJK

Aan een rustige weg gelegen SFEERVOL VRIJSTAAND WOONHUIS met een FRAAI BIJGEBOUW, VERANDA, DUBBELE CARPORT en een royale tuin, totaal 1.110 m². Oorspronkelijk bouwjaar 1917, maar vanaf 1985 stijlvol verbouwd, waarbij alleen het voorhuis nog een up-date kan gebruiken.

Aan de rand van het centrum van Steenwijk gelegen HALF VRIJSTAAND OBJECT thans in gebruik als kinder medisch dagverblijf maar uitermate geschikt voor royaal wonen of wonen+ alsmede als bedrijfsobject. Het geheel staat op maar liefst 2.274 m² grond! Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1922, maar gerenoveerd en goed onderhouden. In de tuin staat tevens een royale geïsoleerde schuur van ca. 60 m².

2e verd.: grote open ruimte thans in gebruik als slaapkamer en berging. Fraaie hoogtewerking. De woning is voorzien van dubbele beglazing en CV. De woning is ruim en biedt daardoor veel mogelijkheden. Een object voor de echte (en handige) liefhebber!!

Indeling: entree/hal, royale woonkamer, half open keuken met alle inbouwapparatuur, bijkeuken met separate bergzolder, slaap-/werkkamer, fraaie badkamer en een “achterom”. Aan de woning is er over de gehele breedte een fraaie overdekte veranda gerealiseerd.

Indeling: entree met centrale gang, dubbele toilet, 5 werkruimten, keuken met inbouwapparatuur, badkamer en een magazijn.

1e verd.: overloop en twee royale slaapkamers, waarvan er 1 is voorzien van een vaste kastenwand. Deze keurige en sfeervolle woning is goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en zonnecollectoren en een zonneboiler, dus energiezuinig!

1e verd.: overloop, hal, 3 werkkamers, toilet, kantine met keukenblok en inbouwapparatuur en een wasruimte. 2e verd.: via vlizotrap bereikbare ruime bergzolder. Het pand is voorzien van airco, zonwerende beglazing, zonnecollectoren, alarm etc.

Vraagprijs € 309.000,- k.k.

kijk ook op: www.fehse.nl T 0521 34 28 34

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

7


 Topservice bij uw aankoop en hypotheek.  Direct aan de snelweg (afslag Meppel/McDonalds).

 Gratis en makkelijk parkeren.  Flexibele openingstijden.  24/7 appen voor eenvoudige vragen.

De juridisch specialist in Zuidwest Drenthe voor trouwen, scheiden en nalatenschap. Voor iedereen.

 Blankenstein 123, Meppel

 0522 820 310  06 26 7777 26

 www.notarisjoost.nl  joost@notarisjoost.nl

adv-185x125-v01.indd 1

10/12/2017 18:10

koezenarchitecten Architectuur

º

Interieur

w w w. k o e z e n - a r c h i t e c t e n . n l

FEHSE Makelaardij o.g. WOONMAGAZINE

º

Renovatie

06 - 16 39 77 25

8

º

Restauratie

º

Stedenbouw

office@koezen-architecten.nl

Volg ons ook via


HESSELTERWEG 35 RUINERWOLD

VALERIAAN 2B MEPPEL

Leuk met een vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met GROTE GARAGE en SCHUUR op een ruime kavel van 940 m² grond. Bouwjaar 1998, goed onderhouden en zeer onderhoudsvriendelijk door kunststof kozijnen en rolluiken. Slaap- en badkamer op de begane grond!

Aan een ruim opgezette straat, in de populaire woonwijk Berggierslanden gelegen zeer ROYALE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING op een ruime kavel van 330 m². Bouwjaar 2008. Met slaap-/ werkkamer op de begane grond! Indeling: entree, toilet met fontein, zeer ruime lichte woonkamer met trapopgang en trapkast, stijlvolle woonkeuken met openslaande terrasdeuren en alle inbouwapparatuur, kantoor-/praktijkruimte, ook in gebruik te nemen als slaapkamer en een bijkeuken/berging.

Indeling: ruime entree, meterkast, toilet, zonnige en ruime woonkamer met tuindeur, woonkeuken met inbouwapparatuur, praktische bijkeuken, masterbedroom met inloopkast en privé badkamer en een ruime aangebouwde garage met en een grote bergzolder.

1e verd.: royale en lichte overloop voorzien van schuifdeur, 3 mooie ruime slaapkamers, waarvan 1 met vaste kastenwand, een fraaie badkamerl en separaat toilet.

1e verd.: ruime overloop met vaste kasten en een dakraam, 2 royale slaapkamers met een frans balkon, berging of inloopkast en een tweede badkamer.

2e verd.: via vaste trap bereikbare overloop met dakraam, C.V.- ketel en witgoedaansluitingen en 2 slaapkamers.

2e verd.: via de slaapkamer is een bergruimte bereikbaar.

Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Vraagprijs € 349.000,- k.k.

MEESTER ONSTEESTRAAT 5 ZORGVLIED

VENEWEG 77 WANNEPERVEEN

Nabij prachtige natuurgebieden gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met GARAGE op een ruime kavel van 508 m² grond. Bouwjaar 2003. Slaap- en badkamer op de begane grond en het betreft een zeer onderhoudsarme woning!

In het centrum van het dorp en nabij prachtige water- en natuurgebieden gelegen ZEER ROYAAL WOONHUIS met GROTE AANGEBOUWDE GARAGE, WERKPLAATS, RELAXGEBOUW en TUIN op maar liefst 808 m² grond. Bouwjaar ca. 1900, vanaf 1991 fraai verbouwd.

Indeling: royale entree, toilet, slaapkamer met badkamer, zonnige woonkamer, half open keuken met natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur, praktische bijkeuken en de geïsoleerde en verwarmde garage die tevens is voorzien van een elektrische roldeur.

Indeling: voormalige winkelruimte aan de voorzijde van ca. 90 m², ruime entree/hal, toilet, gang, bijkeuken, kelder, gezellige en lichte woonkamer met schuifpui en een royale open woonkeuken met natuurstenen aanrechtblad en alle inbouwapparatuur.

1e verd.: ruime overloop met dakkapel en veel lichtinval, stookruimte, twee zeer ruime slaapkamers, waarvan 1 met kastenwand en de tweede badkamer.

1e verd.: overloop, 5 ruime slaapkamers, waarvan 1 met balkon, een badkamer en een tweede badkamer, inloopkast, kantoor en een grote hobbyruimte.

2e verd.: via een vlizo-trap bereikbare bergzolder. Deze degelijk gebouwde woning is voorzien van kunststof kozijnen, rolluiken, ionisator en vloerverwarming.

2e verd.: via vaste trap bereikbare enorme bergzolder met mogelijkheden voor extra kamers.

Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Vraagprijs € 374.500,- k.k.

kijk ook op: www.fehse.nl T 0521 34 28 34

9


VERKOPER AAN HET WOORD

Tormentil 1 Meppel

Een geoliede machine van professionals Na 12 jaar met veel plezier in de Bergierslanden in Meppel te hebben gewoond, hebben we een ander huis gekocht. Bergierslanden is een mooie, groene en vooral kinderrijke wijk. In de zomer kan er gezwommen worden in het natuurgebied en als er ijs ligt, dan is het fantastisch om op de meren en op de sloten te schaatsen. Spontane koek en sopie acties worden er georganiseerd en vooral veel gezelligheid samen. Wij wonen geweldig, maar wilden toch graag binnen meer ruimte. Binnenkort verhuizen we naar een prachtig huis, meer richting het centrum van Meppel. Dus... een ander huis was gekocht, nu moesten we ons eigen huis nog verkopen. Op een maandag in september belden we naar Bart Fehse met de vraag of hij ons huis in de verkoop wilde nemen. Bart was erg enthousiast en vanaf dat moment begon kantoor Fehse te draaien. Morgen is het mooi weer zei Bart, dus dan komen we meteen foto’s maken. Okay, dachten wij, dat betekent één dag om het huis van binnen en buiten aan kant te krijgen. Maar... waar een wil is, is een weg. Dus hop aan de slag en buiten en beneden was de volgende dag alles aan kant. De volgende dag kwam Bart kwam langs. Na een goed en vooral gezellig gesprek, heeft hij zelf mooie foto’s gemaakt van beneden en buiten. De volgende dag waren de boven verdiepingen aan de beurt, dit gaf ons gelukkig wat extra tijd voor het opruimen. Samen zijn we hard aan de slag gegaan om dezelfde week op zaterdag op Funda te gaan. Voor ons hartstikke spannend natuurlijk. Nadat ons huis een paar uur op Funda had gestaan, waren er al veel kijkverzoeken aangemeld. Janine sprak de geïnteresseerde kopers en plande op twee middagen tien kijkers in. Daarna begeleide Annemarie de kijkers door het huis. De biedingen kwamen los, met Bart gingen we in overleg en al met al was ons huis binnen een week verkocht. Wouter regelde daarna de ondertekening en ineens was alles rond. Het voelde als een soort goed geregelde wervelstorm! Nu zijn wij zelf wel gevoelig voor service; net dat extraatje, waardoor je verrast wordt en waardoor je een gelukkig gevoel krijgt. Nu hadden we vooraf al een goede indruk van kantoor Fehse, maar deze werkwijze heeft het wat ons betreft overtroffen. Een goed geoliede machine met professionals, waar een ieder zijn rol heeft, alles uitermate goed op elkaar afgestemd is en wat vertrouwen geeft. Je wordt gewoon in de watten gelegd. Wat wil je nog meer? Team Fehse, bedankt voor jullie inspanningen bij ons verkoop avontuur. Ramón en Marieke Navarro

FEHSE Makelaardij o.g. WOONMAGAZINE

10

Volg ons ook via


Digitale Bezichtiging

BOTERBLOEMWEG 13 HAVELTE

HOOFDSTRAAT 67 DIEVER

In het nieuwe gedeelte van de kleinschalige nieuwbouwwijk de Meerkamp gelegen STIJLVOL VRIJSTAAND WOONHUIS met GARAGE op een ruime kavel van 609 m2 grond. Bouwjaar 2005.

In het centrum van Diever gelegen karakteristieke WOONBOERDERIJ met SERRE en BEDRIJFS-/HOBBYRUIMTE op een ruime kavel van 932 m². Deze fraaie gerenoveerde woonboerderij biedt unieke mogelijkheden voor praktijk aan huis, comfortabel en ruim wonen of bijvoorbeeld mantelzorg. De woning is aan de voor- en achterzijde ontsloten vanaf de openbare weg. Bouwjaar 1935.

Indeling: entree, toilet, L-vormige woonkamer met tuindeuren, half open keuken met alle inbouwapparatuur en een praktische garage welke is voorzien van houten deuren.

Indeling: ruime entree met vide, toilet, inloopkast, royale living met houtkachel en een sfeervolle serre, woonkeuken met inbouwapparatuur, kelder, bijkeuken, master bedroom met badkamer, inpandige berging en de huidige kapsalon met separate opgang en pantry.

1e verd.: overloop, 4 mooie slaapkamers, CV-/wasruimte en een luxe badkamer. 2e verd.: via vlizotrap bereikbare bergzolder. Deze stijlvolle woning is gelegen aan de rand van de wijk en bezit veel ruimte en wooncomfort. De ruime tuin (zuiden) biedt veel privacy en tevens is hier een nog een extra berging in de vorm van een houten tuinhuisje aanwezig.

1e verd.: ruime vide met werkplek, grote zolderruimte met vele mogelijkheden, overloop met vaste kasten, werkkamer en 3 slaapkamers. 2e verd.: bergzolder.

Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Vraagprijs € 375.000,- k.k.

PRINSESSEWEG 43 KOEKANGE

DWARSVAARTWEG 5 NOORDWOLDE

Aan de rand van het dorp gelegen verbouwde WOONBOERDERIJ met grote aangebouwde GARAGE/HOBBYRUIMTE en inpandige BERGING op een ruime kavel van 1.631 m² grond. Oorspronkelijk bouwjaar 1867, vanaf 2003 verbouwd met behoud van de originele elementen tot een smaakvol geheel.

Aan de rand van Noordwolde gelegen SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ met PRACHTIG BIJGEBOUW en een FRAAIE TUIN op totaal ca. 3.500 m² grond. Bouwjaar ca. 1900, smaakvol in 1973 geheel gerenoveerd. Daarna zijn de CV-ketel, badkamer (1998) en keuken (2006) nog vernieuwd. De entree aan de zijkant van de boerderij is recent gerealiseerd. Er is eventueel meer grond bij te kopen.

Indeling: achteringang via grote bijkeuken met volledige keukeninrichting, ruime hal met fraai trappenhuis, toilet met fontein, gang, sfeervolle woonkamer met bedstedewand, ruime woonkeuken met schouw en de keukeninrichting in de aansluitende opkamer waardoor een speels geheel is ontstaan, kelder en een badkamer.

Indeling: imposante entree/hal met garderobenis, toilet, royale living met tuindeuren en open haard, fraaie woonkeuken met natuurstenen aanrechtblad en alle inbouwapparatuur, praktische bijkeuken, kelder, 3 slaapkamers, ruime badkamer en een fraaie zij-entree met gang.

1e verd.: ruime overloop met werkplekken, 4 ruime slaapkamers, toilet en twee grote hobby-/werkruimten. 2e verd.: bergzolder. Op de “deel” is een grote bergruimte aanwezig die overloopt in de aanbouw. Meerdere auto’s kunnen hier worden gestald.

1e verd.: overloop, ruime slaapkamer in het voorhuis en een enorme (verwarmde) hobbyruimte (via separate trap bereikbaar) in het achterhuis. Hier zijn eventueel meerdere slaapkamers realiseerbaar.

Vraagprijs € 438.000,- k.k.

Vraagprijs € 445.000,- k.k.

kijk ook op: www.fehse.nl T 0521 34 28 34

11


● Bouwtechnische keuringen ● Opleveringen ● Bouwtechnisch onderzoek ● Specialistisch onderzoek ● Bouwadvies ● Praktische klusbegeleiding

BOUWTECHNISCHE KEURINGEN Doldersummerweg 6 7981LB Diever www.bouwerbob.nl

info@bouwerbob.nl 0521-700257 / 06 12655847

BETROKKEN

BEVLOGEN

STRIJDVAARDIG

Zwolle - Meppel atwadvocaten.nl 0522-768920 Ondernemers | Overheden | Particulieren

ATW_AD_DEC18_185x120_1.indd 1

FEHSE Makelaardij o.g. WOONMAGAZINE

12-12-18 14:40

12

Volg ons ook via


SYNAGOGESTRAAT 43 MEPPEL

UW WONING VERKOPEN?

Prachtig in het centrum van Meppel en grenzend aan het Burg. Slotplantsoen gelegen, LUXE PENTHOUSE met LOGGIA, GROOT DAKTERRAS, BERGING en TWEE PARKEERPLAATSEN in de PARKEERKELDER. Dit fraaie penthouse is in 2005 na oplevering door een architect gestyled en voorzien van kwaliteitsmaterialen en inrichting.

Wij geven gratis een waardebepaling van uw woning! Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Indeling: royale hal met gastentoilet, garderobe-nis, fraaie en speelse living voorzien van “het torentje” en schuifpui naar de royale loggia, een luxe handgemaakte woonkeuken is voorzien van alle inbouwapparatuur, praktische bijkeuken, slaap-/werkkamer, slaapkamer met kastenwand en een derde slaapkamer voorzien van schuifpui naar de loggia. De badkamer is voorzien van een grote whirlpool, ruime inloopdouche en een wastafelmeubel. Vanuit de living leidt een trap naar het royale dakterras.

Bel nu: 0521-34 28 34 of mail naar: info@fehse.nl voor een afspraak

Vraagprijs € 498.000,- k.k.

Digitale Bezichtiging

HAVELTER SCHAPENDRIFT 21 HAVELTE

DORPSSTRAAT 151 NIJEVEEN

Nabij het centrum van Havelte gelegen ROYAAL VRIJSTAAND WOONHUIS met DUBBELE GARAGE en DUBBELE CARPORT op een bijzonder ruime kavel van 958 m². Bouwjaar 1998, zeer goed onderhouden en aan de achterzijde fraai uitgebouwd in 2010. Alle voorzieningen (winkels, bushalte), de school, het zwembad maar ook de natuur op loopafstand gelegen.

Op een sfeervolle landelijke locatie met voorzieningen in de buurt gelegen WOONBOERDERIJ met BIJGEBOUWEN en WEILAND. Totaal 3.630 m² grond, bouwjaar ca. 1900, in 1992 geheel verbouwd en in 2017 is het rieten dak bijna geheel vernieuwd. Indeling: hal/entree, toilet, royale woonkamer, ruime woonkeuken met alle inbouwapparatuur en schuifpui naar overdekt terras, bijkeuken, zeer ruime slaapkamer met kastenwand, badkamer, kantoor/werkkamer, “achterom” en een ruime inpandige berging/deel waar de mogelijkheid bestaat voor realisatie van extra kantoorruimte/slaapkamers of mantelzorg.

Indeling: entree, toilet, ruime L-vormige woonkamer met fraaie tuinkamer aan de achterzijde (uitbouw 2010), luxe woonkeuken met inbouwapparatuur en een praktische bijkeuken.

2e verd.: via vaste trap bereikbare ruime berg of hobby zolder.

1e verd.: overloop, 3 slaapkamers en veel bergruimte tevens is er de mogelijkheid voor de realisatie van extra slaapkamer(s) middels een doorgang naar de zolder van de deel. De rietgedekte boerderij is keurig verbouwd en onderhouden, voorzien van CV (2014) en isolatie.

Vraagprijs € 498.000,- k.k.

Vraagprijs € 548.000,- k.k.

1e verd.: overloop, 4 ruime slaapkamers, separaat toilet en een luxe badkamer voorzien van dubbel v.w.t.-meubel, whirlpool en een douche.

kijk ook op: www.fehse.nl T 0521 34 28 34

13


DORPSSTRAAT 5 UFFELTE

GRENSWEG 6 VLEDDERVEEN

Aan de rand van Uffelte gelegen RIJKSMONUMENTALE WOONBOERDERIJ met DUBBELE GARAGE, STALGEBOUW, VELDSCHUUR, ZWEMBAD, POOLHOUSE en weiland, totaal 6.358 m² grond. Deze prachtige en sfeervolle boerderij is in 2010 en 2012 met gevoel voor historie geheel gerenoveerd en verbouwd.

Prachtig en rustig gelegen rietgedekt LANDHUIS met AANGEBOUWDE VLEUGEL, DUBBELE GARAGE en ZWEMBAD op een ruime kavel van 6.140 m² grond. Dit fraaie landhuis is in 1971 gerealiseerd. Heerlijk landelijk wonen in een bijzondere ambiance. Middels een up-date kan de nieuwe eigenaar het landhuis zich geheel “eigen” maken.

Indeling: entree, toilet, sfeervolle woonkamer met schouw en houten vloerdelen, prachtige en speelse woonkeuken met natuurstenen aanrechtbladen, gang met kastruimte, kelder, badkamer, 2 slaapkamers en een ruime bijkeuken. 1e verd.: via vaste trap bereikbare bergzolder. De boerderij is voorzien van vloerverwarming, het sanitair en keukeninrichting zijn van hoog niveau en goede kwaliteit. De dubbele garage met berging biedt ruimte aan meer dan twee auto’s, het stalgebouw van 2006 omvat 5 paardenboxen.

Indeling: entree, toilet, royale woonkeuken met inbouwapparatuur en tuindeur, provisieruimte, CV-ruimte, fraaie living met hoogtewerking, houtkachel en tuindeuren, masterbedroom met vaste kasten, badkamer, doorloop naar de vleugel met daarin een hal, toilet, badkamer, keuken met veel lichtinval, twee slaapkamers en een bijkeuken. Beide gebouwen hebben een trap naar de verdieping; in het hoofdgebouw zijn een vide, een berging en een zeer royale slaapkamer met glazen gevel aanwezig, in de vleugel is een enorme zolder gerealiseerd die voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Van meerdere slaapkamers tot een hobby- of werkruimte.

Vraagprijs € 549.000,- k.k.

Vraagprijs € 549.000,- k.k.

Digitale Bezichtiging

HOOFDWEG 23 NIJENSLEEK

ZANDHUIZERWEG 6 ZANDHUIZEN

Aan de rand van Nijensleek, in een landelijke en bosrijke omgeving gelegen, SFEERVOL RIETGEDEKT WOONHUIS met FRAAI BIJGEBOUW en weiland op totaal 7.354 m² grond. Dit leuke object is thans in gebruik voor dubbele bewoning en biedt daardoor vele mogelijkheden.

Aan de rand van het gemoedelijke Zandhuizen gelegen ROYAAL VRIJSTAAND WOONHUIS met GASTENVERBLIJF en SAUNAGEBOUW, BUITENZWEMBAD en SCHUUR/GARAGE op 5.100 m² grond. Dit fraaie object leent zich naast wonen voor meerdere doeleinden, zoals bijvoorbeeld B&B, verhuur van gastverblijf, recreatie, mantelzorg of combinaties van wonen en (thuis)werken/kantoor aan huis.

Indeling: entree, woonkamer met hoogtewerking, houtkachel en tuindeur, half open keuken met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers en een badkamer. In de aanbouw zijn aanwezig een entree, toilet, woonkamer met houtkachel en serre, half open keuken met inbouwapparatuur, schuifpui en hoogtewerking, bijkeuken, slaapkamer en een tweede badkamer.

Indeling woning: entree, kelder, toilet, ruime tuingerichte woonkamer met houtkachel, royale woonkeuken met inbouwapparatuur, bijkeuken, hal, 2 slaapkamers en een badkamer. 1e verd.: overloop, 4 slaapkamers en een tweede badkamer. De sauna en het gastenverblijf zijn in 2001 in dezelfde stijl opgetrokken als de woning waardoor het een rustig geheel vormt. Rondom het saunagedeelte is een heerlijke tuin aanwezig met (verwarmd) buitenzwembad en bijgebouwen.

1e verd.: ruime overloop met bergruimte en een slaapkamer. Op het besloten erf zijn een houten prieel, een houten tuinhuisje en een mooie grote schuur met afdak aanwezig.

Vraagprijs € 549.000,- k.k.

FEHSE Makelaardij o.g. WOONMAGAZINE

Vraagprijs € 549.000,- k.k.

14

Volg ons ook via


DE VESTING 4 STEENWIJK

DENNENLAAN 1 IJHORST

Aan de rand van de Woldmeenthe gelegen, fantastische WOON-/ WERKVILLA met inpandige garage op een ruim perceel van 1.097 m². Bouwjaar 2004. Deze fraaie villa heeft meerdere gebruiksmogelijkheden, met een totale vloeroppervlakte van ruim 300 m² en een dubbele entree, behoren naast zeer royaal wonen met kantoor of praktijk aan huis, ook mantelzorg of inwoning tot de mogelijkheden.

Aan de rand van IJhorst, nabij het bos gelegen, zeer ROYALE en ENERGIEZUINIGE VRIJSTAANDE WONING met ROYALE INPANDIGE GARAGE op een ruime kavel van 741 m², oorspronkelijk bouwjaar 1958, maar de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd, onderhoudsvriendelijk gemaakt en voorzien van energiebesparende maatregelen. Indeling: ruime entree, toilet, fraaie lichte living met serre, woonkeuken met alle inbouwapparatuur, zonnige tuin- of slaapkamer, praktische bijkeuken, hal, werkkamer en de zeer ruime inpandige garage. De vaste trap naar de ruime kelder onder de garage geeft extra opbergmogelijkheden.

Indeling: royale entree/hal, ruime en zonnige living met gashaard en een schuifpui, stijlvolle half open keuken met alle inbouwapparatuur, bijkeuken, tweede (zij) entree, gastentoilet, 2 mooie en ruime multifunctionele kantoor-/ woonruimtes en een inpandige garage/ berging

1e verd.: ruime dubbele overloop met vaste kasten, 3 ruime slaapkamers, badkamer, masterbedroom voorzien van een inloopkast en een privé-badkamer, royale hobbyruimte en een berging.

1e verd.: ruime overloop, 4 zeer royale slaapkamers, waarvan 1 met dakterras en een fraaie badkamer.

2e verd.: twee ruime bergzolders.

Vraagprijs € 549.500,- k.k.

Vraagprijs € 579.000,- k.k.

Digitale Bezichtiging

Digitale Bezichtiging

BERG EN BOS 6 TUK

GASTHUISSTRAAT 34-36 STEENWIJK

Heerlijk rustig aan de rand van Tuk gelegen ROYAAL VRIJSTAAND LANDHUIS met kantoorruimte en outdoor living op een ruime kavel van 1.180 m² en met een inhoud van ca. 1.100 m³. Bouwjaar 2000.

In het centrum van Steenwijk gelegen monumentaal HERENHUIS (thans in gebruik als hotel-B&B / koffie- & theewinkel ‘De Smederij van Steenwijk’) met tuin en dubbele carport op een ruime kavel van 462 m2 grond. Het oudste gedeelte dateert uit de 16e eeuw, in 2007 is dit unieke object volledig gerenoveerd met prachtige materialen die de oude sfeer combineren met modern comfort!

Indeling: entree met vide, toilet, riante living met houtkachel, erker en tuindeuren, prachtige woonkeuken met alle inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met vaste kasten en de inpandige berging/garage met voorportaal. Praktijkgedeelte: separate entree met wachtruimte, toilet en een heerlijke spreek-/werkkamer. Aparte trapopgang naar werkruimte op de 1e verdieping.

Indeling: entree, voormalige complete smederij met vuurplaats (1836), winkelgedeelte, royale huiskamer, professionele horecakeuken, twee gastentoiletten en ruimte voor opslag.

1e verd.: vide met speelse overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met balkon, royale badkamer. Daarnaast is er nog een grote werkruimte aanwezig die mogelijkheden voor meerdere slaapkamers biedt. 2e verd.: overloop, 2 keurige slaapkamers en veel bergruimte.

1e en 2e verd.: 5 gastenkamers met individuele badkamers voorzien van alle comfort en luxe, zoals airco, stijlvol sanitair, ringleiding, rolluiken (2e etage), brandalarm etc. Aan de achterzijde is in 2007 een tuinappartement gerealiseerd dat thans wordt gebruikt als woonruimte.

Vraagprijs € 598.000,- k.k.

Vraagprijs € 598.000,- k.k.

kijk ook op: www.fehse.nl T 0521 34 28 34

15


FEHSE Makelaardij o.g. WOONMAGAZINE

16

Volg ons ook via


Digitale Bezichtiging

TRAMLAAN 1A STEENWIJK

DWINGELDERDIJK 1 DWINGELOO UNIEK! ZEER ROYAAL MODERN WOONHUIS met 7 slaap- en 5 badkamers!! Op een bijzondere locatie gelegen KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS met ENORME UITBOUW en twee grote TUINHUIZEN op een royale kavel van 2.505 m². Oorspronkelijk bouwjaar van de woning is 1955, de uitbouw en modernisering hebben in 2008/2010 plaatsgevonden. Indeling: ruime entree, grote woonkamer met veel lichtinval, zeer ruime woonkeuken met alle inbouwapparatuur en een slaapkamer met badkamer. Souterrain: wasruimte, bijkeuken, CV-ruimte, diverse opslag- en werkruimten. 1e verd.: overloop, 2 slaapkamers, separaat toilet en een badkamer. Indeling aanbouw: royale entree, toilet, badkamer, ruime tuingerichte woonkamer met open keuken en inbouwapparatuur, slaapkamer met badkamer, appartement met woonkamer, slaapkamer en badkamer en een appartement met woonkamer en 2 slaapkamers. Deze bijzondere en riante woning biedt zoveel mogelijkheden!

In het centrum van Steenwijk gelegen KARAKTERISTIEKE STADSVILLA (voormalige huisartsenpraktijk) met WERK-/SLAAPKAMER op de begane grond, GARAGE en VERANDA op maar liefst 1.005 m² grond. Oorspronkelijk bouwjaar 1914. Deze statige stadsvilla kan geheel naar eigen smaak gerenoveerd worden met behoud van de karakteristieke elementen. Schilderwerk 2016. Indeling: vestibule, ruime hal met toegang tot de kelder, toilet, royale living met schouw en tuinkamer met deur naar de veranda en royale en diepe stadstuin, keuken slaapkamer, werkkamer en bijkeuken met toegang tot de 2e kelder. 1e verd.: overloop, 4 royale slaapkamers waarvan 2 met vaste kast en 2 met toegang tot het balkon en het dakterras, badkamer. 2e verd.: middels vaste trap bereikbare zolderverdieping met overloop, 3 slaapkamers en veel bergruimte.

Vraagprijs € 598.000,- k.k.

Vraagprijs € 598.000,- k.k.

Digitale Bezichtiging

ROLLESTRAAT 35 WAPSE

OOSTEINDE 1 WAPSERVEEN

Deze boerderij is niet standaard en wellicht voor diverse doeleinden te gebruiken, een perfecte plek om te wonen in combinatie met groepsaccommodatie/mantelzorg/dubbele bewoning of andere werkzaamheden.

Fraai gelegen onder ARCHITECTUUR VERBOUWD LANDHUIS met FANTASTISCHE AANBOUW, SERRE en ZWEMBAD op een mooie kavel van 2.850 m², in 2000 en 2005 stijlvol gemoderniseerd. Speels, bijzonder en in harmonie met de omgeving zijn de keywords.

Deze prachtige boerderij zit vol verrassingen, veel privacy, grote zonnige tuin, mooie groepsaccommodatie en veel ruimte. De “Jonckers Hoeve” bestaat uit een fraaie boerderij (op 6.350 m² grond) welke is ingedeeld als luxe privéwoning (in het voorhuis) en een hoogstaande groepsaccommodatie met 30 slaapplaatsen, geheel aangepast voor rolstoelgebruikers (o.a. lift). Bouwjaar ca. 1920, in de jaren ‘80 is het voorhuis opnieuw gebouwd en vanaf 2000 is dit prachtige object op belangrijke delen gerenoveerd. Naast de boerderij is een “guesthouse” aanwezig als zelfstandige unit. Dit uitstekend onderhouden pand wordt inclusief inventaris aangeboden.

Indeling: entree, toilet, masterbedroom met badkamer, fantastische living met hoogtewerking en een geweldig uitzicht, open keuken met Belgisch hardstenen blad en stijlvolle (inbouw)apparatuur, geweldige serre met houtkachel die de verbinding vormt naar de “vleugel” met 4 slaapkamers en een tweede badkamer. Inpandige garage. Souterrain; berging, slaapkamer en een werk-/hobbykamer. 1e verd.: in de vleugel is een bijzonder mooie en ruime slaap-/werkkamer met balkon (en dus uitzicht) gerealiseerd.

Vraagprijs € 660.000,- k.k.

Vraagprijs € 649.000,- k.k.

kijk ook op: www.fehse.nl T 0521 34 28 34

17


VERKOCHT/AANGEKOCHT/VERHUURD

Venepad kavel 4 Oosterstreek Koopsom € 76.521,- k.k.

Kooimanstraat kavel 4 Wilhelminaoord Koopsom € 155.000,- v.o.n.

‘t Hertenspoor 77 Diever Vraagprijs € 169.000,- k.k.

FUNDA BEOORDELING

W. Dassenstraat 14 Wapserveen Vraagprijs € 175.000,- k.k.

“De makelaar is erg kundig en weet precies waar hij het over heeft. Hij legt alles goed uit en helpt je meteen als je vragen hebt. Erg prettige samenwerking!”

Brinkstraat 27 Diever Vraagprijs € 198.000,- k.k.

Cijfer:

10 De Flinten 11 Koekange Vraagprijs € 198.000,- k.k.

K.J. Blokstraat 47 Wilhelminaoord Vraagprijs € 199.500,- k.k.

Dorpsstraat 18 Uffelte Vraagprijs € 210.000,- k.k.

Kielakker 41 Havelte Vraagprijs € 229.500,- k.k.

Pastorieweg 41 Vledder Vraagprijs € 247.500,- k.k.

Valkenakker 4 Diever Vraagprijs € 269.500,- k.k.

De Goorn 52 Uffelte Vraagprijs € 285.000,- k.k.

Sluisweg 3 Rogat Vraagprijs € 319.000,- k.k.

FEHSE Makelaardij o.g. WOONMAGAZINE

18

Volg ons ook via


AANGEKOCHT

Zuidenweg 2 Dwingeloo Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Oosterstreek 46 Oosterstreek Vraagprijs € 369.000,- k.k.

Abel Tasmanstraat 142 Zwolle Vraagprijs € 370.000,- k.k. VERHUURD

De Wiende 19 Steenwijk Vraagprijs € 449.000,- k.k.

Brink 52 Dwingeloo Vraagprijs € 487.500,- k.k.

Havelter Schapendrift 21 Havelte AANGEKOCHT

Heuringsweg 1 Wapse Vraagprijs € 499.000,- k.k.

Blankensteinweg 42 Meppel Vraagprijs € 499.000,- k.k.

Koningin Wilhelminalaan 84 Frederiksoord Vraagprijs € 698.000,- k.k.

Oosterseveldweg 19 Noordwolde Vraagprijs € 719.500,- k.k.

Boterveen 12 Dwingeloo Vraagprijs € 667.500,- k.k.

Stationsweg 27 Meppel Vraagprijs € 735.000,- k.k.

Bultweg 7 De Bult Vraagprijs € 1.185.000,- k.k.

Zuideinde 37 Meppel Vraagprijs € 1.450.000,- k.k.

Onze verkoopresultaten zijn ook te zien op www.funda.nl

kijk ook op: www.fehse.nl T 0521 34 28 34

19


Molenweg 3, Havelte Tel. 0521-598000

Nijverheidsweg 10 7948 NE Nijeveen

FEHSE Makelaardij o.g. WOONMAGAZINE

20

T 0522 49 26 80 F 0522 49 26 74

info@kroesnijeveen.nl www.kroesnijeveen.nl

Volg ons ook via


Digitale Bezichtiging

VLEDDERS 5 ECHTEN

VAN HELOMAWEG 33 - 33ABC HAVELTE

Op schitterende locatie gelegen in het buitengebied en omgeven door bos RIETGEDEKTE WOONBOERDERIJ met INPANDIGE GARAGE/ BERGING, DUBBELE CARPORT, ZWEMBAD, POOLHOUSE en een landelijke tuin met vijver, omzoomd door bos. Het totale perceel is bijna 2 hectare groot, het bouwjaar is 1969 en de boerderij is in 2004 fraai gerenoveerd.

Geheel vrij en net buiten het dorp gelegen STATIGE WOONBOERDERIJ met FRAAI BIJGEBOUW (2014) op een zeer royale kavel van 3.488 m². Oorspronkelijk bouwjaar 1952, vanaf 1997 gerenoveerd. De zeer goed onderhouden en geheel verbouwde woonboerderij “De Parelhoeve” omvat een royale woning met 5 leuke en goed verzorgde meerkamer-appartementen en in totaal 4 huisnummers. Ideaal voor verhuur, meervoudig wonen of mantelzorg. Alle appartementen zijn voorzien van een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer etc. Bij twee appartementen is de woonkamer middels een serre-uitbouw nog extra vergroot. De boerderij (en dus alle woningen) zijn goed geïsoleerd en voorzien van CV. Rondom de boerderij ligt een royaal erf met veel parkeerplaatsen, een fraaie tuin en staat het machtige bijgebouw. Deze stenen schuur (ca. 10x13 meter) van 2014 is geheel geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

Indeling: ruime hal, toilet, kelder, riante en sfeervolle living met hoogtewerking en vide, fraaie antieke houten vloerdelen en een imponerende schouw, open keuken met alle inbouwapparatuur, masterbedroom met kastenwand en badkamer, CV-ruimte en de ruime inpandige garage/berging. 1e verd.: overloop en twee sfeervolle slaapkamers met v.w.t.-meubel en kastenwand. Via de vide in de living is tevens nog een prachtige en royale slaap- of werkkamer te bereiken.

Vraagprijs € 698.000,- k.k.

Vraagprijs € 749.000,- k.k.

WELPENHOF 6 MEPPEL

LANKHORSTERWEG 5 STAPHORST

Rustig aan een hofje en vlakbij het centrum van Meppel gelegen ROYALE VILLA met INPANDIG ZWEMBAD en DUBBELE INPANDIGE GARAGE op een zeer ruime kavel van 1.111 m² grond, bouwjaar 1988, in 2009 geheel gerenoveerd.

Vrij gelegen ROYAAL VRIJSTAAND LANDHUIS met DUBBELE INPANDIGE GARAGE op een ruime kavel van 2.650 m². Bouwjaar 2004.

2e verd.: ruime bergzolder.

Souterrain: volledige verdieping met hal en stijlvolle trapopgang, technische ruimte, werkkamer, berging en dubbele inpandige garage met automatische roldeur en hellingbaan. Begane grond: royale entree, toilet, fantastische woonkeuken aan de voorzijde met een fraai uitzicht op het Reestdal en voorzien van een stijlvolle keuken met gashaard, kookeiland en alle inbouwapparatuur, fantastische tuingerichte living met houtkachel, mooie lichtinval en een fraai uitzicht op het terras, de tuin en de achtergelegen landerijen. 1e verd.: ruime overloop, masterbedroom met balkon/loggia, kastenwand, kleine bergzolder en privé badkamer, 2 slaapkamers met gastenbadkamer en een separate wasruimte

Vraagprijs € 749.000,- k.k.

Vraagprijs € 749.000,- k.k.

Indeling: ruime entree met vide, glazen deur en garderobe, gastentoilet, speelse en royale living met serre en erker, gashaard en fraaie tuindeuren, woonkeuken met alle inbouwapparatuur, ruime bijkeuken, kelder, fraaie inpandige de dubbele garage met elektrische toegangsdeuren, inpandige berging en technische ruimte en het inpandige zwembad met jet-stream. Tevens zijn hier nog een douche en een zonnehemel aanwezig. 1e verd.: vide/overloop, badkamer, 3 mooie slaapkamers met vaste kasten. Boven het zwembadgedeelte is een fraai atelier in een T-vorm gerealiseerd (mogelijkheden voor 2 slaapkamers).

kijk ook op: www.fehse.nl T 0521 34 28 34

21


Digitale Bezichtiging

WESTEINDE 230 WAPSERVEEN

WILHELMINAPARK 4 MEPPEL

Fantastische woonboerderij met oprijlaan, zwembad en garagegebouw op ruim 1,3 ha. Dit unieke object, op slechts enkele minuten van Steenwijk gelegen, vormt een geslaagde combinatie van hoogwaardig comfort met landelijk wonen. Het uitzicht over de landerijen, bossen en wolkenluchten is fenomenaal. Comfort, licht en ruimte kenmerken het wonen.

Prachtig aan het Wilhelminapark gelegen KARAKTERISTIEKE GERENOVEERDE VRIJSTAANDE STADSVILLA met ROYALE GARAGE (1986) op 479 m² grond. Bouwjaar 1927. Met recht wordt dit park een van de mooiste plekjes van Meppel genoemd. Sfeer, veel groen, het station en alle voorzieningen van de binnenstad binnen handbereik. Indeling: hal/entree met fraaie trapopgang, gastentoilet, zonnige kameren-suite met schuifdeuren, erker, dubbele schouw, tuindeur naar het terras, werkkamer, luxe keuken met alle inbouwapparatuur, bijkeuken, kelder en aangebouwde stenen garage met ruime bergzolder.

Indeling: entree, ruime woonkamer aan de voorzijde van de boerderij, toilet met urinoir en fontein, heerlijke woonkeuken met alle inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met extra aanrechtblok en de ruime inpandige deel met vele mogelijkheden van hobbyruimte, werkplaats of stalling van meerdere auto’s tot realisatie van slaap- en badkamer op de begane grond.

1e verd.: fraai trappenhuis met glas-inlood ramen, overloop, separaat toilet, masterbedroom met privébadkamer, 2 slaapkamers en een gastenbadkamer.

1e verd.: overloop met inloopkast, 2 slaapkamers, hobbykamer en een fraaie badkamer.

2e verd.: via vaste trap bereikbare ruime zolderverdieping met logeer-/ of hobbyruimte, sauna, inloopkast en CVruimte.

2e verd.: bergzolder.

Vraagprijs € 765.000,- k.k.

Vraagprijs € 775.000,- k.k.

DWARSDRIFT 10 DIEVER

EEMSTER 24 DWINGELOO

Aan de rand van het dorp en tegen het Nationaal Park “Drents Friese Wold” gelegen SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ met STALGEBOUW, twee GARAGES, ZWEMBAD, TUIN en WEILAND op 9.690 m² grond. Deze leuke boerderij is in 1998 geheel verbouwd en gerenoveerd.

In het leuke buurtschap Eemster en vlakbij het prachtige brinkdorp Dwingeloo gelegen FRAAIE GERENOVEERDE WOONBOERDERIJ met stijlvolle dubbele carport, outdoor living, een geweldig atelier van ca. 100 m², weiland, erf en tuin op totaal ruim 1 hectare grond.

Indeling: Royale entree met vide en toilet, lichte ruime woonkamer met openslaande tuindeuren, woonkeuken met inbouwapparatuur, masterbedroom met vaste kasten en luxe badkamer, bijkeuken en als extra, een (woon)ruimte (ca. 45 m²) met openslaande deuren en glaspartij met uitzicht over het erf en weiland.

Indeling: royale entree, toilet, stijlvolle keuken met inbouwapparatuur, gezellige woonkamer met eiken vloer, twee houtkachels en een werkkamer. De voormalige deel is omgebouwd tot een fantastische ruimte die zeer veel mogelijkheden biedt (thans in gebruik als galerie met royale B&B). Een prachtige ruimte met een unieke indeling en beleving.

1e verd.: Ruime overloop, 2 slaapkamers, 2e badkamer, ruime inloopkast/berging eventueel te gebruiken als slaapkamer en een ruime open werkplek waar eventueel een extra slaapkamer te realiseren is. Op het erf bevinden zich diverse bijgebouwen.

1e verd.: zeer royale overloop met veel lichtinval, vaste kasten, 2 slaapkamers, slaap-/werkkamer aan de achterzijde, waskamer en de masterbedroom aan de voorzijde, met een privé badkamer Deze sfeervolle en met pannen gedekte boerderij is goed geïsoleerd en voorzien van CV met deels vloerverwarming.

Vraagprijs € 785.000,- k.k.

FEHSE Makelaardij o.g. WOONMAGAZINE

Vraagprijs € 788.000,- k.k.

22

Volg ons ook via


Digitale Bezichtiging

Digitale Bezichtiging

HOLTIEN 8 DWINGELOO

NIJEVEENSE BOVENBOER 18 NIJEVEEN

Aan een typisch Drents weggetje gelegen FRAAIE GEHEEL GERENOVEERDE WOONBOERDERIJ (2008) met TWEE STIJLVOLLE BIJGEBOUWEN, WEILAND en TUIN, totaal 1.21.95 hectare grond.

Op een prachtige landelijke locatie gelegen, nieuw onder architectuur in 2003 gebouwd LANDHUIS met ROYAAL BIJGEBOUW en ZWEMVIJVER op 6.800 m² grond, energiezuinig: voorzien van 84 zonnepanelen. Totaal zeven slaapkamers waarvan twee op de begane grond!

Indeling voorhuis: entree/hal, toilet met fontein, pantry en twee kantoorruimten (slaapkamers) met op de verdieping een serverruimte en een grote werkruimte (slaapkamer).

Indeling: riante living met tuindeuren, houtkachel, een trap met royale vide, luxe half open keuken met natuurstenen aanrechtblad en alle inbouwapparatuur, slaap-/werkkamer en de masterbedroom met badkamer. 1e verd.: trappenhuis met vide/overloop, 5 ruime slaapkamers waarvan 1 met loggia, inloopkast, badkamer.

Indeling achterhuis: entree met gang, toilet met fontein, speelse living met stoere gebinten, tuindeuren en houtkachel. Tevens heeft u hiervandaan een prachtig uitzicht, woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken en een slaapkamer met luxe badkamer.

2e verd.: via vaste trap bereikbare ruime zolderverdieping. Diverse uitvalswegen zijn in de nabijheid gelegen zoals de A32, A6 en A28. Daarnaast biedt de woning de mogelijkheid voor de bouw van een 2e woning voor een combinatie van wonen en werken en/of mantelzorg.

1e verd.: ruime overloop, toilet met fontein, 3 ruime slaapkamers en een kleedkamer. Het voor- en achterhuis vormen een geheel, maar kunnen ook separaat gebruikt worden. Deze sfeervolle boerderij is goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

Vraagprijs € 898.000,- k.k.

Vraagprijs € 798.000,- k.k.

STEGGERDAGWEG 117 STEGGERDA

DORPSSTRAAT 5 DE WIJK

Prachtige en recent geheel verbouwde KAPITALE WOONBOERDERIJ met GEÏSOLEERD BIJGEBOUW en WEILAND op maar liefst 3,2 ha.! Absolute topklasse, uniek door inhoud en afwerkingsniveau. Met een woninginhoud van ca. 2.200 m³ en een woonoppervlak van ca. 650 m² behoort deze tot landhuis verbouwde boerderij tot de grootste in zijn soort.

Prachtig gesitueerd en zeer goed onderhouden MONUMENTALE HERENBOERDERIJ op totaal 9.329 m² grond. Dit schitterende object is gelegen bij de entree van het leuke dorp De Wijk, dat grenst aan het Reestdal.

Indeling: entree, gastentoilet, luxe Tinello woonkeuken met alle inbouwapparatuur, ruime bijkeuken, kelder, 2e toilet, werkkamer met vaste trap naar een enorme ruimte op de verdieping, masterbedroom met badkamer en een fantastische living van ca. 190 m² aan de achterzijde van de boerderij. 1e verd.: royale overloop/vide, masterbedroom met kleedkamer en badkamer, kinderslaapkamer en een gastenslaapkamer met badkamer. 2e verd.: via vaste trap bereikbare riante bergzolder.

Monumentale bomen, een prachtige tuinmuur, vijver, paddocks en een fraaie oprijlaan completeren dit object tot een uniek geheel. Het schitterende herenhuis is gebouwd in 1885 en met respect voor het “oude” en behoud van de vele authentieke elementen volledig gerestaureerd. Het achterhuis is geheel nieuw onder architectuur (Wouda & vd Schaaf) gerealiseerd. In 2006 heeft de laatste update plaatsgevonden. Deze goed geïsoleerde boerderij is voorzien van vloerverwarming en ademt rust en ruimte. Er is eventueel meer grond (ca. 2 ha.) bij te kopen. Kortom een uniek object in-/aan de rand van- het dorp met veel ruimte zowel in het pand als eromheen in een fantastische ambiance!

Vraagprijs € 998.000,- k.k.

Vraagprijs € 1.250.000,- k.k.

kijk ook op: www.fehse.nl T 0521 34 28 34

23


Maak nu een afspraak!

UnivĂŠ Samen

Weten of uw woonverzekering nog bij u past? Samen regelen we het. unive.nl/woonadvies

Vragen over uw thuis? Dorpsstraat 51 | Postbus 11 | 7970 AA Havelte

Met de woonverzekering van UnivĂŠ zit u goed. Kom naar 0521 34 28 34 | info@fehse.nl

onze winkel aan de Entingheweg 19 in Dwingeloo voor www.fehse.nl persoonlijk advies of bel ons op 0521 59 18 91.

Fehse WoonMagazine nr. 1 januari/februari 2019  
New
Advertisement