Page 1

Blæseren

November December

FDF Hedehusene 2012

Året 2012 side 2 Juleafslutning side 3 Fortælling O!O side 7 Kredsweekend side 8


Året 2012 går på held

Året 2012 går på held Mens året går mod sin afslutning, vil jeg kikke mig over skulderen for at se tilbage på nogen af de mange højdepunkter der var i løbet af året. I Januar blev Familiefejden skudt i gang, mange familier tog kampen op og modtog igennem det næste halve år den ene sms efter den anden, med besked om de forskellige opgaver der skulle udføres for at få point og få mulighed for at vinde den store familiefejde præmie. Spændingen blev udløst ved familiedagen i Fjordhytten d. 16. juni. I år var vi 75 børn – unge – ledere – seniorer og ikke mindst tanter og onkler afsted på alle tiders Vikingelejr. En lejr der både bød på : bygning af en flåde der kunne sejle på søen, madlavning på bål, løb i skoven, klatring i de høje træer iført seler og hjelm, og så spiste vi en masse god mad som var tilberedt af vores søde tanter og onkler, tak til jer fordi i turde tage kampen op, med at lave mad og ikke mindst kage til så mange mennesker. Det var også i år at vi fra og med opstartsmøde d. 16 august delte mødedagene op, så alle de store nu har møde om mandagen og de mindre fremover stadig har møde om torsdagen. O!O er et kendt ord i alt fald hvis man er væbner/seniorvæbner, i oktober tog alle de store afsted fulde af forventning, en weekend hvor der var udfordringer for både de unge og for lederne. En weekend hvor der blev flået kaniner – lave en dolk sejlet i kanoer, med tilhørende vandgang og meget mere. Udover alle disse ting er der blevet afhold en masse fantastiske uge møder og weekender på de forskellige klassetrin og nu er det snart ved at være jul igen…… Bestyrelse, ledere, seniorer ønsker hermed alle Familier en god jul og et godt nytår. Side 2


Kreds juleafslutning

Jule afslutning d. 13 december Alle FDFere, deres forældre og søskende inviteres til juleafslutning Ansgar kirke og herefter i Kredshuset. Vi mødes i Ansgar kirke kl. 18.30 hvor børn og unge fra FDF vil opføre det traditionelle krybbespil. Når krybbespillet er slut følges vi ad ned til kredshuset hvor familieudvalget står klar med varme æbleskive og gløgg, der vil også være mulighed for at købe øl og sodavand til FDF julepriser. Vi tager ikke entre men opfordre alle til at lægge penge i de opstillede skåle på bordene, pengene vil så være med til at dække udgifterne for denne aften. Vi håber alle børn, unge og deres forældre vil sætte tid af til at komme og deltage i denne hyggelige aften, som slutter kl. 20.00 Glædelig jul og godt nytår til alle

Side 3


Det med Gud og FDF

Lyset ’Jordens salt og verdens lys’ Matt 5, 13-16 Om at mennesker er Verdens lys og man sætter ikke et lys under en skæppe.

Fortælling Da du blev døbt kan det være, at du fik et dåbslys. Det kan du prøve at spørge din mor og far om. Det er ikke i alle kirker man får ét, men i nogle kirker tænder præsten et lys, når man bliver døbt, og så får forældrene det med hjem, når dåben og gudstjenesten er færdig. Men hvad skal man bruge det til? Man kan sige, at det er lidt ligesom et fødselsdagslys: Når du har fødselsdag, får du lys i kagen for at fejre, at det i dag er så og så mange år siden, at du blev født. Det er lidt på samme måde, at du kan bruge dit dåbslys, fordi vi siger, at den dag du blev døbt, blev du på en måde født igen, nemlig som et Gudsbarn, derfor er dåbslyset lidt som et fødselsdagslys, som man kan tage frem og tænde på sin dåbsdag - og på den måde fejre at det er din fødselsdag som Guds barn. Når vi hører om Gud i Bibelen, så er der mange måder at beskrive ham på, for at gøre det lettere at forstå for os mennesker. F.eks. får vi at vide, at Gud er som et lys. Det lyder lidt underligt, at Gud er som et lys, men hvis du har prøvet at være et mørkt sted, måske i en mørk skov på en tur og ikke helt har kunnet finde rundt og måske har været lidt bange, så ved du også, hvor glad du blev, da der var nogle, der kom med lys, så du igen kunne se noget og kunne se, hvor du var. Præcis sådan får vi at vide, at Gud er som et stort lys, der skinner i mørket. Og det er bl.a. på den måde, at Gud har lovet at være med os når vi bliver døbt, nemlig som et lys, der altid vil skinne for os. Og det er da rigtigt rart at tænke på, at Guds lys altid vil skinne for dig, ikk´. Måske synes du, at det lyder vildt, at ét lys kan lyse op, så alle kan se Side 4


Det med Gud og FDF noget, selvom der egentlig er buldermørkt. Men for det første er det jo Gud og for ham er alting muligt, men i virkeligheden er det jo faktisk også, når der er mørkest, at et lys lyser kraftigst op. Og det er da godt at vide, at når man indimellem er rigtig ked af det og synes, at der er utroligt mørkt omkring én - så er Gud der alligevel til at trøste os. Når vi synger Velsignelsessangen, så synger vi om, at Gud skal lade sit ansigt LYSE over os. Det lyder også lidt mærkeligt, men det er det egentligt ikke. Det betyder, at vi beder om, at Gud vil lade sit ansigt stråle på os mennesker. Du kan prøve at se på en mor og en far, som lige har fået et lille barn - kig på deres ansigter. De kan slet ikke lade være med at se glade ud og deres ansigter stråler eller LYSER af kærlighed. På samme måde stråler Guds ansigt på sine børn, nemlig os som er her på Jorden.

Leder – senior & Bestyrelsesmøde Mandag den 29. oktober indkaldes alle ledere, seniorer og bestyrelsesmedlemmer til møde i kredshuset kl. 19.00 22.00 det store punkt denne aften er Landsmøde i november 2012. Det er vigtigt at alle kikker ind på FDF hjemmeside og læser alt om de forskellige tiltag og ikke mindst forslag, så alle er forberedt inden mødet. Afbud skal sendes til Jeanette senest d. 28 oktober 2012

Side 5


Fortælling fra O!O

O!O 2012 Weekenden 5.-7. Oktober 18 børn fra Hedehusenes væbner og seniorvæbner klasser deltog i weekenden 5-7 oktober på O!O (Out In October) Vi blandede os med 630 andre unge mennesker og ledere, og havde masser af sjove oplevelser. Bortset fra regnvejr fredag aften, så holdt det stort set tørt hele weekenden, og vores børn, vi afprøvet en masse ting. At flå og tilberede kaniner, er intet problem, heller ikke, med vilje at kæntre med kano, og få en kold dukkert. Nogle legede med fysik, og der blev bygget en automatisk sodavands dåse åbner, knivmagere og filmskabere kunne vi også præstere. De gale mennesker, var gale, de kogte bla. pasta i kakao. Forvirringen var stor da nogle lavede nattefis og byttede rundt på pigetoilet og drenge-toilet skiltene. Alt i alt så var det en kanon weekend, og vi glæder os allerede til næste år, nå vi skal ligge i telt, opleve, få maden serveret og shoppe i 55 Nord. Michael, Jeanette, Stefan, Sebastian og Rune siger tak. PS: Fik vi nævnt at vores to seje klatreinstruktører, Patrik og Niklas havde lavet den sejeste klatreevent for lederne.

Side 6


Kredsweekend

Kredsweekend på Center Sjælland Hurra – FDF fyldte 110 år d. 27. oktober og det fejrer vi med et brag af en fødselsdagsweekend. Derfor er det med at få sat et stort X i kalenderen, for nu skal vi alle af sted på den traditionsrige kredsweekend på Center Sjælland ved Haslev. Sidste år var vi 70 seje FDFére af sted fra Hedehusene, mon vi kan blive endnu flere i år??? Det foregår i weekenden d. 16. – 18. november, med afgang fra kredshuset på Charlottegaardsvej kl. 19.00 og forventet hjemkomst ca. kl. 13.00. Vi håber på at I kære forældre vil køre os frem og tilbage, da det er med til at holde prisen på denne pragtfulde weekend nede. Adressen er Køgevej 55, Freerslev, 4690 Haslev og vi kan (i nødstilfælde) nås på mobiltelefon 6082 1432 (Ejnar) eller 4015 5687 (Jeanette). Temaet for weekenden er fødselsdag, fødselsdag og fødselsdag. DU skal derfor medbringe dit gode fødselsdagshumør sammen med dit weekendudstyr. Tag det varme tøj med, da vi er ude det meste af weekenden. Væbnere, Seniorvæbnere og Seniorere (plus enkelte frygtløse ledere) skal have udstyr med til at sove udenfor. Vi belejrer shelterne, laver bivuak og slår evt. et lille telt op på plænen. Er det helt umuligt at sove ude, så finder vi selvfølgelig et alternativt sovested eller to. Tilmeldingsfristen er mandag d. 10. november og prisen er kun 90,- kr. hvilket er et fund til de penge. I finder tilmeldingen bagerst i dette nummer af Blæseren.

Side 7


kl. 18.30 - 20.00 Børnehave (5år) + Bhk

Puslinge

Kære Puslinge

Vi fortsætter hvor vi slap sidste gang.

Så er det blevet mørkt og koldt udenfor og så skal vi hygge.

Torsdag den 15. november Kirkemærket 3.del

Vi har hørt et par historier fra Snapper, han kan godt lide at være med hjemme og hygge en uge med en pusling. Vi har også fået lavet en lille kode bog, som kun puslingeagenter kan finde ud af at bruge. I denne måned skal vi have et nyt mærke til skjorten. Og det er også en måned med en kredsweekend.

I aften skal vi have kirkemærket sat fast på skjorten. Kredsweekend den 16.-18. november Så er der weekend for hele kredsen, hvor vi selvfølgelig bliver allerflest pilte! Læs mere andetsteds i Blæseren. Torsdag den 22. november Lidt før jul I aften skal der bages julekager og laves julepynt.

I november ses vi følgende dage:

Hvor lang en guirlande kan vi lave i puslingeklassen?

Torsdag den 1. november Kirkemærket 1.del

Torsdag den 29. november Nu det snart jul

Hvorfor har vi en kirke? Hvad bruges den til?

I aften skal vi fortsætte med vores julehyggetema.

Det og meget mere finder du nok ud af i aften.

Har du husket at skrive ønske seddel til julemanden?

Torsdag den 8. november Kirkemærket 2. del Side 8

Gæt en julenisse, det bliver sjovt.


kl. 18.30 - 20.00 Børnehave (5år) + Bhk

Puslinge

I december ses vi følgende dage: Torsdag den 6. december Julehygge

De bedste julehilsner fra Laila, Tina, Mie, Jonas & Bethina

I Aften skal vi høre julemusik og lege julelege. Torsdag den 13. december Krybbespil i kirken. Denne aften kan du læse mere om på en anden side i Blæseren.

Side 9


Tumlinge Kære Tumlinge Nu er vinter månederne snart ved at være her, og der er ikke lang til jul. Det begynder at blive lidt koldere, men det forhindre os ikke i at være ude i den dejlige vinter kulde. Vi glæder os til at se jer igen. Kram fra: Casper, Malene, Marius, Caroline, Nicklas & Stine. Torsdag den 1. november I aften skal vi på Det Store Pølseløb. Kom med i aften og find ud af hvad det går ud på. Torsdag den 8. november Hvem er ham Jesus egentligt og hvad har han med Gud at gøre. I aften finder vi ud af lidt mere om kristendommen. Torsdag den 15. november I aften skal vi have ”Den Store Quiz!” Kom med og se om du kan huske noget fra sidst.

Side 10

kl. 18.30 - 20.00 1. klasse + 2. klasse

Kredsweekend den 16.-18. november Så er der weekend for hele kredsen, hvor vi selvfølgelig bliver allerflest pilte! Læs mere andetsteds i Blæseren. Torsdag den 22. november I aften har i mulighed for at lave nogle gaver til jeres forældre. Vi skal støbe nogle lys og lave nissemænd. Torsdag den 29. november Vi fortsætter hvor vi slap i torsdags. Vi skal lave gaverne færdige. Torsdag den 6. december I aften skal vi rigtig julehygge. Vi skal lave pebernødder og lave julehjerter. Torsdag den 13. december Juleafslutning.


kl. 18.30 - 20.00 Alder: 3. klasse + 4. klasse

Pilte

Kære Pilte Så er det blevet efterår, vejret bliver koldere og dagene bliver kortere. Det betyder dog ikke, er der ikke er plads til piltemøder med sjov, spas og varmt samvær. Nu har vi lige haft efterårsferie, hvor I helt sikkert har kedet jer og bare ventet spændt på årets to sidste måneder med FDF. Vi har også haft tid til at planlægge et par gode måneder med fællesskab, samarbejde og skuespil. Vi glæder os rigtig meget til vinterhygge og julestemning. Men husk, at selvom det ikke er sommer mere, skal vi stadig være udenfor og kunne holde varmen. Så det er tid til at finde dunjakken eller den store vinterjakke frem og så ses vi til Piltemøde! Vinterknus fra Rune, Per, Tine, Søren & Patrick Torsdag den 1. november Lydenes univers I aften skal du spidse ørene

mere end du plejer og du skal lægge mærke til selv den mindste lyd. Hvordan er det lige en ambulance siger? Kan man kende forskel på en gryde i kog og en elkedel? Hvem er bedst til at lave pruttelyde? Og hvordan efterligner man lyden af en avis, der bliver krøllet sammen?. Vi skal opleve nye lyde og genkende lyde i anderledes forbindelser. Øv dig på den ondeste latter og vær forberedt på, at det kommer til at foregå med lydens hastighed. Torsdag den 8. november STOMP Sidste gang lærte vi en masse om lyde som vi skal bruge denne gang. I aften kommer vi til at eksperimentere med lyde og rytmer. Vi skal bruge alt, hvad man kan lave en takt ud af og så skal vi lave den fedeste musikaften. Kommer til at slå på gryde, tønder, pinde, rasleæg og tamboriner – den bliver en aften med vild stomp! Og hvis du ikke kender til stop er det endnu mere vigSide 11


kl. 18.30 - 20.00 Alder: 3. klasse + 4. klasse

Pilte

tigt, at du kommer i aften. Torsdag den 15. november Teamwork I aften handler det om at tænke højt. Vi skal løse opgaver og udfordringer, som bestemt ikke kan klares alene. Vi skal samarbejde og finde ud af, at det er nemmest at løfte i flok. Kredsweekend den 16.-18. november Så er der weekend for hele kredsen, hvor vi selvfølgelig bliver allerflest pilte! Læs mere andetsteds i Blæseren. Torsdag den 22. november Krybbespilsstart Så skal vi finde skuespillergenet frem. Vi skal have sat gang i dette års udgave af krybbespillet. Vi skal have fordelt roller og måske også nogle replikker. Vi skal i gang med at øve og have fundet ud af, hvad det nu var, at Guds søn kom til at hedde?

Side 12

Torsdag den 29. november Øve krybbespil I aften fortsætte vi med øve krybbespillet. Der er til denne gang forhåbentlig blevet øvet nogle replikker og alle skuespillerne er ved at have styr på, hvornår vi skal på scenen. Torsdag den 6. december Klasseafslutning Så er det sidste rigtige piltemøde inden jul. Det betyder hygge, pebernødder og julelege – vi ses! Torsdag den 13. december Juleafslutning med krybbespil Så er det showtime! I aften er der juleafslutning med hele kredsen. Vi skal opføre vores grundigt indøvede krybbespil i kirken og bagefter er der julestemning i kredshuset med hele familien!


kl. 18.30 - 20.30 5. klasse + 6. klasse

Væbnere

Kære Væbnere Efter et brag af en O!O weekend og en velfortjent efterårsferie, så er det tid til at vi for alvor kommer videre med vores videoproduktion og får gjort Mediemærket færdigt. Dette er også måneden hvor vi skal fejre FDFs 110 års fødselsdag på Center Sjælland sammen med resten af kredsen. Her skal vi også vise resultaterne af videoproduktionen for alle de andre fra kredsen. Mandag den 5. november Vi fortsætter med Mediemærket og tager for alvor hul på at optage og klippe film. Mandag den 13. november I aften gør vi vores videofilm helt færdig, så den er klar til kredsweekenden. Det er sidste tilmeldingsdag, hvis du skal nå med på weekenden, og det skal DU jo selvfølgelig. Weekenden den 16.-18.

november Hurra – Vi tager til Center Sjælland og fester hele weekenden. Mandag den 19. november I aften bager vi på 1000 forskellige måder og mon ikke vi når at bage noget der kan nydes til den fælles afslutning. Mums hvor vi glæder os til at smage. Mandag den 26. november Hvor blev du af? For du vild i soveposen eller blev du væk ved computeren? Uanset hvad, så kan du lære noget om det at kunne finde vej. Mandag den 3. december Blev du bedre til det med at finde rundt? Vi fortsætter hvor vi slap og håber at finde de få der blev væk i sidste uge… Mandag den 10. december Så er det tid til juleafslutning i væbner/seniorvæbner og seniorklasserne. Vi hygger både inde og ude i aften, med alt det der hører til en julefest. Side 13


kl. 18.30 - 20.30 5. klasse + 6. klasse

Væbnere

Torsdag den 13. december kl. 18.30 – 20.00 Fælles juleafslutning for hele kredsen. Vi starter i kirken med en omgang krybbespil og slutter med æbleskiver og guf i kredshuset. Tag bare din far og mor med i aften, der er også plads til dem. Vi glæder os til at se jer til alle møderne, men husk at melde afbud hvis ikke kan komme og husk at tage tøj på, så du kan være ude i al slags vejr. Tag også gerne en refleks og en lommelygte med, da du Side 14

hurtigt kan få brug for det. De kærligste hilsner fra alle jeres ledere.


Seniorvæbnere Kære Seniorvæbnere Efter et brag af en O!O weekend, et fedt kursus på Pederstrup Efterskole og en velfortjent efterårsferie, så er det tid til at vi for alvor kommer videre med at planlægge den store fødselsdagsweekend på Center Sjælland. Mandag den 5. november Vi fortsætter med planlægning af de forskellige aktiviteter, samtidig med at vi hygger os sammen med seniorerne. Mandag den 12. november I aften gør vi de sidste ting færdige til weekenden, så vi er helt sikre på at der er styr på alt det praktiske. Det er sidste tilmeldingsdag, hvis du skal nå med på weekenden, og det skal DU jo selvfølgelig. Weekenden den 16.-18. nov Vi tager til Center Sjælland og fester hele weekenden. Mandag den 12. november I aften er det os der skal i gang med Mediemærket. Er det dig der skal være sang-

kl. 18.30 - 20.30 7. klasse + 8. klasse

stjerne for en aften, producer, fotograf eller klipper? Det finder vi ud af i aften hvor vi planlægger vores produktion. Mandag den 26. november Vi fortsætter med at producere videoer i massevis og måske når vi at få den første råproduktion færdig. Mandag den 3. december Nu bliver vores videoproduktion forhåbentlig færdig, da vi skal vise den til den fælles juleafslutning i næste uge. Mandag den 10. december Så er det tid til juleafslutning i væbner/seniorvæbner og seniorklasserne. Vi hygger både inde og ude i aften, med alt det der hører til en julefest. Torsdag den 13. december Fælles juleafslutning for hele kredsen. Vi starter i kirken med en omgang krybbespil og slutter med æbleskiver og guf i kredshuset. Tag bare din far og mor med i aften, der er også plads til dem. De kærligste hilsner fra alle Side 15 jeres ledere.


kl. 18.30 – ? 9. klasse +

Seniorer

Kære Seniorer Hvor er det dejligt at se hvor mange vi er blevet og efter en velfortjent efterårsferie, så er det tid til at vi for alvor kommer videre med at planlægge den store fødselsdagsweekend på Center Sjælland. Mandag den 5. november Vi fortsætter med planlægning af de forskellige aktiviteter, samtidig med at vi hygger os sammen med seniorvæbnerne. Mandag den 12. november I aften gør vi de sidste ting færdige til weekenden, så vi er helt sikre på at der er styr på alt det praktiske. Det er sidste tilmeldingsdag, hvis du skal nå med på weekenden, og det skal DU jo selvfølgelig. Weekenden den 16.-18. nov Vi tager til Center Sjælland og fester hele weekenden. Mandag den 19. november I aften er det os der skal i gang med Mediemærket. Er det dig der skal være sang-

Side 16

stjerne for en aften, producer, fotograf eller klipper? Det finder vi ud af i aften hvor vi planlægger vores produktion. Mandag den 26. november Vi fortsætter med at producere videoer i massevis og måske når vi at få den første råproduktion færdig. Mandag den 3. december Nu bliver vores videoproduktion forhåbentlig færdig, da vi skal vise den til den fælles juleafslutning i næste uge. Mandag den 10. december Så er det tid til juleafslutning i væbner/seniorvæbner og seniorklasserne. Vi hygger både inde og ude i aften, med alt det der hører til en julefest. Mandag den 13. december Fælles juleafslutning for hele kredsen. Vi starter i kirken med en omgang krybbespil og slutter med æbleskiver og guf i kredshuset. Tag bare din far og mor med i aften, der er også plads til dem. De kærligste hilsner fra alle jeres ledere.


Tilmelding

Kredsweekend på Center Sjæland

Navn(e): FDF klasse Adresse: Kontaktnr.: Cpr. nr:

......................................................... ......................................................... ......................................................... ......................................................... .........................................................

Pris:

90,-

Tilmeldingsfrist

Mandag den 12. november

Fredag den 16. til søndag den 18. november

Kan kører fredag med plads til __ børn i alt

Kan kører søndag med plads til __ børn i alt

Jeg vil gerne bage kage til ca. ___ personer Kommentar: Dato og underskrift

Fløng El & Service Alt El-arbejde udføres! V/Aut. El-installatør Henrik Rishøj Olsen

Tlf. 4659 8171 Side 17


Annoncer

Vesterkøb 39 · 2640 Hedehusene Tlf: 4656 1401 Åbent: mandag - fredag 900-2000 · lørdag 900-1800 Åbent hver første og sidste søndag 1000-1600

IMPORTøREN

Isenkrammer, ting til køkkenet, lamper, elartikler, værktøj, Tips, lotto & posthus

Hovedgaden 512, Hedehusene Tlf. 4656 0902 - Fax 4656 0303 IMPORTOREN.Hede@gmail.com

PW Malerservice APS

- Godt på vej

Peer Wielstrøm

Hovmarken 34 2640 Hedehusene 50 98 82 42 p.wielstroem@mail.dk

Malermester

Vi fremstiller alle former for tryksager Ring og få et godt tilbud fra Danmarks grønne trykkeri....

Åbningstider: Mandag - Fredag 9:00 - 20:00 Lørdag 8:00 - 18:00 Første og sidste søndag i måneden 10:00 - 17:00 Tlf. 46 59 46 53

Hedevej 1 • Fløng 2640 Hedehusene

Side 18

prinfoholbækhedehusene-køge® - ét komplet grafisk hus

Akacievej 10 · 2640 Hedehusene · Tlf. 46 56 02 13 · Fax 46 56 05 37 ct@prinfohh.dk · www.prinfohh.dk Svanemærket · Godkendt SKI leverandør · ISO 14001 miljøcertificeret · EMAS registreret · FSC - certificeret


Adresser FDF Hedehusene

Charlottegårdsvej 2B, 2640 Hedehusene

46 56 19 58

Formand Gregers Holse, Lilleager 18 Kasserer Peter Hansen, Jernalderen 15 Lederrepræsentant Søren Pedersen, Nordvang 2 Seniorrepræsentant Patrick Holse, Lilleager 18 Forældre repræsentant Henrik Olsen Månebakken 29 Forældre repræsentant Niels Håkansson Reerslevvej 53 Kredsleder Jeanette Larsen, Topager 8

46 56 24 42 46 56 24 64 46 55 58 41 31 13 67 70 46 59 81 71 46 56 41 72

Puslinge

Bethina Dahlstrøm, Fløng Byvej 35 Laila Knudsen Charlotteager 74, st. th Tina Larsen, Bomager 7

22 55 23 70 46 56 50 82 30 36 01 21

Tumlinge

Tine Pedersen, Nordvang 2 Søren Pedersen, Nordvang 2

46 55 58 41 46 55 58 41

Pilte

Jeanette Larsen, Topager 8 Henrik Rolf, Lyngmosen 8A Per Jensen Fredriksvej 2

46 56 05 10 46 55 14 91 46 59 06 17

Væbnere Seniorvæbnere

Ejnar Fischer Rigelsen, Stenmøllen 53 Stefan Hvitfelt Rasmussen Michael Ørsted

60 82 14 32 26 84 59 88 29 16 02 81

Seniorer

Mikkel Madsen, Vangedevej 228 3 tv 2870 Dyssegård

61 36 32 30

Familieudvalg FDF Butikken

Susanne Holse, Lilleager 18 Jørgen Mathiesen, Digeager 18

46 56 24 42 46 56 33 29

Tilsyn med FDF-huset

Søren Pedersen, Nordvang 2

46 55 58 41

Weekend-hytte Udlejning

Fjordhytten Frederiksborgvej 420 C, 4000 Roskilde www.Fjordhytten.dk Henrik Rolf, Lyngmosen 8A

46 55 14 91

46 56 05 10

BONG Bjørnbak A/S Baldersbuen 2 Postboks 179 2640 Hedehusene

Telefon 46 56 55 55 post@bong.dkSide 19 www.bong.dk


Følgende ønskes hjertelig tillykke med fødselsdagen i november:

Følgende ønskes hjertelig tillykke med fødselsdagen i december:

2.

Casper Jensen

4.

Noah Nielsen Englyst

2.

Mikkel Hansen

5.

Annika Håkansson

2.

Tina Larsen

7.

Katja Solholm Jensen

7.

Maria Ellen Poulsen

9.

Lizette Løvenhardt

7.

Marius Laache

13. Isabella Hans

14. Patrick Holse

15. Oscar Grønlund Noer

15. Mikkel David Marklund

15. Line Grønlund Noer

16. Ida Marie Håkansson

17. Silas Valdemar Nabe

20. Jens-Ulrik Storaard

27. Lone Hansen

22. Oliver Larsen

29. Isabella Hana Madsen

23. Cecile Nimb

29. Rebecca Ella Madsen

28. Henrik Olsen

30. Sebastian Gemmer

30

31. Nicklas Nygård

Henrik Rolf

31. Sara Augustinus

Følgende bydes velkommen i FDF Hedehusene:

Jannick Olsen

Pusling

Isabella Hans

Pusling

Philip Jørgensen

Tumling

Alma Reichert Dressendorff

Tumling

Anna Rost–Pedersen

Marius Laache

Pilte Lederassistent

Vi håber I får en masse rigitg gode FDF oplevelser

Blæseren nov-dec 2012  

Medlemsblad for FDF Hedehuseene