Page 1

18.05.2018 18.30

OTTELUISÄNTÄ


LÄHTÖKOHDAT ILLAN OTTELUUN FC Lahti kaatoi edellisessä ottelussaan Seinäjoen Jalkapallokerhon Kisapuistossa 1-0. Lahti hallitsi ottelua alusta loppuun. Ensimmäisellä jaksolla Lahti loi muutaman maukkaan maalipaikan. Igor Jovanović puski pallon jo kertaalleen maaliin, mutta tuomaristo tulkitsi paitsiossa olleen Artjom Dmitrijevin vaikuttaneen peliin. Dmitrijev oli lähellä viedä Lahden johtoon jakson lopussa, mutta SJK:n Mihkel Aksalu venyi komeaan torjuntaan.

Vierailija Rovaniemen Palloseura puolestaan pelasi sunnuntaina. RoPS sai kotonaan vastaan kärkikamppailussa KuPS:n. Ottelu oli kahden huippuvireisen joukkueen koitos ja se näkyi tarkkana pelaamisena.

RoPS onnistui luomaan ensimmäisellä jaksolla kaksi maukasta maalipaikkaa. Ensin Lassi Lappalainen keskitti matalan pallon maalin edustalle ja Simo Roiha pääsi ampumaan niukasti ohi KuPS-maalin. Heti perään RoPS rikkoi kuparisen, kun Leo Väisänen avasi pitkällä syötöllä Ensimmäisen jakson aikana SJK ei saanut laukaustakaan Agnaldo Moraes Júniorille paikan. KuPS-vahti Miika Töyräs kuitenkin jyräsi RoPS-kärjen, mutta pallo lipui Damjan Siskovskin vartioimaa maalia kohti, joten kohti maalia. Lopulta kuopiolaisten nuori toppari Mikko tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa. Myös Pitkänen sohlasi pallon omaan maaliin. toisen jakson alku oli Lahden hallintaa, mutta ottelu tasoittui selvästi tauon jälkeen. KuPS:n paras paikka tuli Petteri Pennaselle. Antonio Reguero kuitenkin onnistui torjumaan pallon maaliSJK:n ainoa paikka tuli Danny O'Brienille noin tunnin pelin jälkeen. Veto kuitenkin suuntautui päin Siskovskia viivalta kulmaksi. Ensimmäinen jakso oli kokonaisuudesja makedonialaisella oli helppo työ liimata pallo syliinsä. saan tasaista, mutta varsin rikkonaista peliä. Lahden huippupaikat olivat myös kortilla toisella Toinen jakso ja koko ottelu sai käänteen hieman ennen jaksolla. tunnin täyttymistä, kun KuPS:n Ruben Gabriel ajettiin kentältä ulos toisella keltaisella kortilla. KuPS ei Vasta viimeisellä kymmenminuuttisella Lahti onnistui. kuitenkaan alivoimaa hätkähtänyt, vaan hallitsi Artjom Vjatkin avasi Henri Anierille, jolta pallo kimpoili rikkonaista peliä. Vain minuutteja ennen loppua Ats onnekkaasti Hassan Sesaylle. Aksalu kuitenkin kaatoi Purje puski pallon RoPS-maalin ylähirteen, mutta sen Sesayn rangaistusalueella ja pallo vietiin pilkulle. Anier toimitti pelivälineen varmasti verkkoon ja siirsi Lahden lähemmäs KuPS ei päässyt. 1-0-johtoon. Lisäajalla rovaniemeläiset ratkaisivat pelin ja tuplasivat johtonsa. Taye Taiwo antoi sivurajaheiton ovelasti SJK ei saanut kunnollista kiriä aikaiseksi, vaan Lahti oli eteenpäin KuPS-toppareiden väliin ja RoPS:n makedonilähellä tuplata johtonsa lisäajalla. Aksalu hölmöili pallon alaiskärki Filip Ivanovski oli yksin läpi. Ivanovski ei loukkaantumisista toipuneelle Stêniolle, mutta brassi ei erehtynyt ja näin ollen RoPS nappasi voiton ja kolme tällä kertaa onnistunut maalaamaan. Lopulta Anier piti pistettä. Liigan kärkipaikka säilyi yhä Rovaniemellä. palloa seinäjokisten hyökkäyspäässä ottelun loppuun ja Lahti nappasi arvokkaat kolme pistettä. SJK-ottelun jälkeen Lahti sai kauan kaivattuja lepopäiviä. Tekstit: Tommi Leirilaakso // Taitto: Taneli Okkonen


STATPACK POWERED BY:

3 5 13 13 9 9 1 48 43 2-0 voitot

viralliset ottelut tehdyt maalit

FC Lahti ja RoPS

#LAHROPS

FC Lahti

VEIKKAUSLIIGA

Entiset FC Lahden pelaajat vastustajan riveissä: -

viimeisin ottelu 25.4.2018

tasapelit

RoPS

tappiot

RoPS

maalintekijät

12' 1-0 Moraes 90' 2-0 Lappalainen

LAH

FC Lahti ja RoPS ovat kohdanneet toisensa virallisissa otteluissa 35 kertaa. Lahti on juhlinut voittoa 13 kertaa, viimeksi 2015, jolloin Rafael viimeisteli komean voittomaalin Rovaniemellä. Edellistä kotivoittoa saa hakea vuodelta 2014. Maaleja joukkueet ovat mättäneet yhteensä 91, joista 48 on lahtelaisten tekemiä. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tapahtui vuoden 1999 Liigacupissa, jolloin pisteet tasattiin lukemin 1-1. Lahden maalin teki Tuomas Kuparinen. Vanhoista RoPS-legendoista Zeddy Saileti huijasi usein lahtelaispuolustusta. Jussi Länsitalon unohtunut pelikielto maksoi puolestaan FC Lahdelle pisteen 2013. Joukkueet kohtasivat huhtikuun lopussa Rovaniemellä. RoPS siirtyi johtoon Agnaldo Moraes Júniorin maalilla ottelun alussa. Lahti painoi seuraavat 80 minuuttia yhtä maalia, mutta RoPS kesti ja Lassi Lappalainen karkasi lisäajalla viimeistelemään 2-0-lukemat.


Sarjataulukko

Kierroksen ottelut Pe 18.5.

18:30 18:30 18:30 18:30 18:30 20:00

FC Honka - PS Kemi FC Lahti - RoPS Ilves - VPS KuPS - IFK Mariehamn TPS - HJK SJK - FC Inter

Seuraavat ottelut Ti 22.5.2018 19:00

IFK Mariehamn - FC Lahti La 26.5.2018 15:00

FC Lahti - VPS

La 2.6.2018

17:00

Ti 12.6.2018

18:30

PS Kemi - FC Lahti

FC Lahti - FC Honka

Pe 15.6.2018 20:30 O: ottelut V: voitot T: tasapelit H: häviöt Me: maaliero P: pisteet

ENNEN JA JÄLKEEN MEILTÄ HUURTEISET, VIERASPELIT SUORANA! ILOINEN KULKIJA Jalkarannantie 2, Lahti

TPS - FC Lahti


FC LAHTI A

Irfan Sadik #20

FC LAHTI A VOITOKAS KISAPUISTON HELTEESSÄ FC Lahti A kaatoi Tampereen Ilveksen lukemin 2-1 aurinkoisessa Kisapuistossa lauantaina. Lahtelaisten maaleista vastasivat Irfan Sadik ja Tim Martinen. Ilveksen ainokainen merkittiin Arttu Raittiselle. Ottelu alkoi vieraiden komennossa. Ilves hallitsi peliä, mutta ei onnistunut murtautumaan vaarallisille maalipaikoille. Ainoastaan Eemeli Raittinen ja Taha Özcelik pääsivät ensimmäiseen puoleen tuntiin testaamaan Joona Hallan virettä. Heti puolen tunnin täyttymisen jälkeen FC Lahti sai vapaapotkun hyvästä paikkaa laidalta. Ilves kuitenkin purki tilanteen nopeasti ja lähti nopeaan vastahyökkäykseen. Lopulta Arttu Raittinen karkasi yksin läpi ja Joona Halla oli Lahden maalilla voimaton. Samoissa lukemissa mentiin myös tauolle. Jos ensimmäinen jakso oli Ilveksen, toista hallitsi puolestaan Lahti. Heti jakson alkuun Lahti iski kahdesti. Ensin Olle Sälpäkivi ja Tim Martinen alustivat ja Irfan Sadik pääsi ampumaan rangaistusalueen sisältä voimalla ottelun tasoihin. Hetkeä myöhemmin Sadik pelasi taitavasti pallon Ilveksen puolustuslinjan taakse, jonne Martinen oli matkalla. Ilveksen maalivahti Julius Rytkönen tuli kauas maaliltaan vastaan, mutta ei ehtinyt palloon. Martinen sai lopulta laittaa pallon tyhjään verkkoon ylhäisessä yksinäisyydessään.

Helteinen sää verotti ottelun tempoa, eikä Ilvekseltä nähty todellista kiriä. Vierailijat painostivat ja nostivat pelaajistoaan ylemmäs. Se tarjosi Lahdelle yhden maukkaan maalipaikan, kun Matias Niuta ja Lassi Setälä sahasivat syötöillään vastaiskussa Ilves-puolustuksen rikki. Lopulta Niuta pääsi ampumaan rangaistusalueen sisältä vapaasti, mutta veto pamahti tolppaa nuolleen Kisapuiston koristekivetykseen. Ottelussa ei lisämaaleja nähty, joten Lahti nappasi kolme pistettä. Voitto nosti Lahden myös SM-sarjan kärkeen ohi ottelun vähemmän pelanneen FC Interin. Seuraavaksi FC Lahti kohtaa Espoossa FC Espoon 19.5. FC Lahti A Maalintekijät: Sadik, Martinen Halla; Kovalainen (61' Haziri), Tuppuri, Laaksonen (46' Mäkelä (v)), Sälpäkivi; Verkko (46' Tuomi), Jokinen, Niuta, Virta, Martinen (81' Setälä); Sadik

A-JUNIOREIDEN SEURAAVA KOTIPELI ON 27.5. JOLLOIN KISAPUISTOON SAAPUU SJK AKATEMIA


H Y Ö K K Ä Ä J Ä L U PA U S T E E M U J Ä N T T I

Teemu Jäntti #18

FC Lahden nuori keskikenttämies Teemu Jäntti, liigadebyytti tehty, ensimmäinen liigamaali tehty. Mitä seuraavaksi? - Seuraavaksi vaan lisää maaleja ja syöttöjä. Mitä tiesit Lahdesta ja FC Lahdesta ennen kuin tulit tänne? Jonkun verran. Olin seurannut pelejä ja pelaajia. Tuttuja pelaajia oli jonkun verran. Mikä tekee PKKU:sta niin hyvän kasvattajaseuran? Valmentajat ja pelaajat itsessään tekevät. Junnuilla on siellä halua kehittyä. Ekat nappulat? - Adidakset, valkopunaiset. Ensimmäinen futismatsi paikanpäällä? - Se on varmaan ollut joku TuPS:n matsi, varmaan jotain kolmosdivarii Tuusulassa. Eka Maali? - TuPS:ssa joskus viisi vuotiaana . Ensimmäinen jalkapallopelipaita? - Michael Owenin maajoukkepaita . Ensimmäinen joukkue jota kannustit? - Liverpool. Suosikkijoukkue nyt? - Liverpool. Jalkapalloidoli? - Steven Gerrard. Paras pelaaja kenet olet kohdannut ottelussa? - Hertha Berliinin joku keskikenttäpelaaja, oltiin jossain saksalaisessa kutsuturnauksessa. Siellä oli yksi todella hyvä pelaaja joka jäi mieleen. Paras pelaaja kenen kanssa olet pelannut? Jari Litmanen, jossain majutreeneissä väännetty yhdessä. Paras jalkapallopeli, jonka olet ikinä nähnyt? - Varmaan joku Pool - Everton Komein maali, jonka olet nähnyt suorana TV:stä? -Diego Forlanin volley Etelä-Afrikan MM-kisoissa. Messi vai Ronaldo? -Messi. Suosikkisi Pleikkarilla? -Codi. Suosikki TV-sarja nyt? -Arrow. Lempibiisi nyt? - Post Malone - Paranoid. Voimabiisi kun marssit kentälle? - Joku sellanen rento ja svengaava. Suosikkiurheilija (ei jalkapalloilija)? - Antony Joshua. Pukukopin hauskin jätkä? -Kalle Taimi, sieltä tulee hyvää juttua välillä. Kellä menee pisimpään hiustenlaitossa ennen ottelua? -Voi olla että Risu laittaa kauiten. Joukkueen kovin treenaaja? - Hauhia Missä pelaat viiden vuoden päästä? - Englannissa Valioliigaa.


HJK - FC LAHTI


1-2

Kuva: Santeri Rosenvall

HJK - FC LAHTI

ARTJOM DMITRIJEV TEEMU JÄNTTI

3.5.2018 HJK - FC Lahti 1-2 ( 35’ Artjom Dmitrijev, 53' Akseli Pelvas, 67’ Teemu Jäntti)


Perustettu: 1950 // Kotikenttä: Rovaniemen keskuskenttä (kapasiteetti:

s ä E s i t t e l y s t i R o P S - t ä h

Taye

TAIWO Puolustaja Taye Taiwo on nähnyt ja kokenut jalkapallourallaan lähes kaiken. Hänellä on vyöllään otteluita muun muassa Ranskan pääsarjasta, Italian Serie A:sta ja Englannin Valioliigasta. Lisäksi Taiwo on edustanut Nigerian maajoukkuetta Afrikan Cup of Nationsissa ja MM-kisoissa 2010. Hän siirtyi Suomeen HJK:n riveihin kaudella 2015. Hän pelasi myös seuraavan kauden Klubissa. Täksi kaudeksi nigerialainen siirtyi kaikkien yllätykseksi Rovaniemelle, jossa kausi on alkanut Taiwon osalta hyvin. Ikä: 33 Pituus: 183 Maaottelut: 54 (8) Aiemmat seurat: Marseille, Milan, QPR, Dynamo Kyiv, Bursaspor, HJK, Lausanne, AFC Eskilstuna.

S U T S A V N ILLA Veikkausliigan pohjoisin joukkue RoPS on perustettu 1950. Rovaniemen kaupunki perustettiin vasta kymmenen vuotta Palloseuran jälkeen. RoPS ei kuitenkaan ollut Rovaniemen ensimmäinen jalkapalloseura, sillä Lapin Pojat oli perustettu Lapin sodasta toipuvaan kylään hieman aiemmin. Menestys kuitenkin kiersi napapiirin kaukaa alkuvuosina. RoPS selviytyi kertaalleen Suomen Cupin finaaliin 1960-luvulla, mutta Helsingin Palloseura vei Cupin nimiinsä. Rovaniemeläisten kulta-aika osui 1980-luvulle, jolloin seura nappasi kaksi pronssia Mestaruussarjasta ja voitti kertaalleen Suomen Cupin. Menestys vei Palloseuran myös Eurokentille. Cup-voittajien Cupissa RoPS selviytyi aina kolmannelle kierrokselle asti, jolloin ranskalainen suurseura Olympique de Marseille kaatoi pohjoisen pojat tiukan taistelun jälkeen yhteismaalein 4-0. Muita RoPS:n kohtaamia seuroja olivat muun muassa Auxerre ja FC Magdeburg. 1990-luvun puolivälissä Rovaniemelle saapui ensimmäiset sambialaiset, joista toinen oli RoPS-legendaksi kohonnut Zeddy Saileti. Saileti ja muut sambialaiset pitivät RoPS:n liigassa aina vuoteen 2001 asti. Vuosituhannen alkuvuodet rovaniemeläiset sahasivat liigan ja Ykkösen väliä. RoPS nousi isoihin otsikoihin kevättalvella 2011, kun useita RoPS:n pelaajia epäiltiin otteluiden tulosmanipulaatioista. Koko seura joutui kriisin keskelle ja kausi päättyi putoamiseen.


2900) // Sijoitus maratontaulukossa: 6. // Päävalmentaja: Toni Koskela

Vini Dantas Missä mies? Norjassa uraa luonut brasilialainen taituri Vini Dantas tuli Lahteen maaliskuussa 2013. Veikkausliiga-debyytin hän teki Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Samassa ottelussa syntyi myös maali, mutta Lahti tuomittiin lopulta kabineteissa hävinneeksi 3-0. Yhteensä Dantas pelasi mustapaidoissa 30 liigaottelua, joissa syntyi kuusi maalia.

TAJA RoPS kuitenkin nousi jälleen jaloilleen ja vakiinnutti paikkansa liigassa. Vakiintunut liigapaikka toimi hyvänä kivijalkana myös seuran menestykselle. Kauden 2013 päätteeksi Rovaniemellä juhlittiin Suomen Cupin voittoa ja 2015 seura taisteli vielä viimeisellä kierroksella mestaruudesta. Lopulta RoPS nappasi hopeiset mitalit kaulaansa Kisapuistossa lähes tuhannen vieraskannattajan edessä. Toissa kaudella RoPS sijoittui liigassa kuudenneksi. Joukkueen kausi alkoi heikosti, mutta päävalmentaja Juha Malinen piiskasi joukkueen vielä mitalitaisteluun. Rovaniemeläiset olivat vielä kuusi kierrosta ennen loppua kolmantena, mutta lopullinen sijoitus tasaisessa sarjassa painui kuudenneksi. Palloseuran viime kausi oli haastava. Nuori joukkue haastoi ajoittain HJK:a, mutta otteista puuttui tasaisuus. Viime kaudella ja sen jälkeen RoPS onnistui myymään ulkomaille muun muassa Timo Stavitskin ja Emeka Ezen. Tälle kaudelle RoPS lähti uuden valmentajan, Toni Koskelan alaisuudessa. Talvella tulokset eivät olleet mairittelevia, mutta liigan startatessa joukkue oli valmis. Rovaniemeläiset pelasivat yli kuusi ottelua päästämättä maaliakaan. Putki toi joukkueelle liigan kärkipaikan. Samalla nuoret Lassi Lappalainen ja Lucas Lingman ovat lyöneet ryminällä läpi koko jalkapallokansan tietoisuuteen.

Lahden jälkeen brasilialaisen tie vei Kanadaan Ottawa Furyn riveihin. Poihjois-Amerikassa Dantas ryhtyi myös pelaamaan Indoor Socceria Baltimore Blastin riveissä. Indoor Soccer on kaukalossa pelattavaa jalkapalloa, jossa kentällä on kuusi pelaajaa. Baltimore Blast ja Vini Dantas voittivat juuri loppuneen kauden mestaruuden MASL-sarjassa. Miestä voit seurata Instagramissa @vinidantas


FCLK 20 vuotta

KUNNIAKANNATTAJA (KUNNIA-APINA)

FC Lahden Kannattajat täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Haastattelemme jokaisessa käsiohjelmassa yhtä kannattajaa.

1. Kuka olet? - Hevi-Keijo Hollolasta, joka tottelee nimeä Asa. 2. Oman jalkapallourasi huippuhetki? Hopeaa Kuusysin nappulakoulun turnauksesta vuodelta 1987. 3. Ensimmäinen FC Lahden matsi, jossa olet ollut? Kyykän peleissä kävin pikkunappulana 80/90-luvun taitteessa, mutta sittemmin lakkasin seuraamasta futista kun en enää päässyt Juniorikortilla ilmaiseksi peleihin. Eka FC Lahen peli taitaa olla kaudella 2004 kun Kuningas palasi Lahteen, olin katsomassa yleisöennätyksen tehnyttä kauden avausta. 4. Ensimmäinen vierasmatsi? FC Lahti järjesti viralliset bussikyyditykset MyPaa ja Honkaa vastaan, joista jompikumpi on ensimmäinen vierasmatsini. Matsista jäi mieleen myös ensikosketus Jurvaan kun se kävi bussissa haukkumassa meidät kermaperseiksi kun emme matkustaneet FCLK:n bussissa. Siitähän se ajatus sitten lähti… 5. Suosikkipelaajasi (Rafaelin jälkeen)? No seuralegenda Rafaelia ei tosiaan liene tarvitse edes mainita. Kaikki numerot on RAFAEL! Pakko mainita myös Ismo Lius, joka teki tuhoisaa jälkeä jo Kuusysin aikoihin. Nykypelaajista mulla on vakava mancrush Alex Vasjutiniin, mies joka sinetöi huipputorjunnoillaan meille europaikan viime kaudella. Järkähtämätön kuin kallio. 6. Ikimuistoisin FC Lahden ottelu? No pakko vastata viime kauden europaikan ratkaissut HIFK-peli ja Hostikan viime hetken Euromaali. Sellaista kiimaa en ole koskaan aikaisemmin kokenut missään. Myös Litmasen paluu #2 ja 8-1 turpaan KuPS:lle kotona on palanut lähtemättömästi verkkokalvoille. 7. Milloin Lahti voittaa mestaruuden? Tällä kaudella tietysti. Ha! 8. Onko muita seuroja, joita myös seuraat? EI, support your local! 9. Suosikki kannatuslaulu? Oi Lahti on, koska se useimmiten tärähtää ilmoille maalin jälkeen. Riitta Väisäskä tsäntti nostaa myös aina hymyn huulille. Töitä Lahti töitä vetoaa yhteiskunnallisen ulottuvuuden ja messagen johdosta, nerokas. Tosin toisin kuin Oi Lahti tsäntti, tämä yleensä tietää pelin kannalta huonoa. 10. Kenen FC Lahden entisen pelaajan haluaisit vielä joskus nähdä kuhnuripaidassa uudelleen? Pyry Kärkkäistä on jo ehtinyt tällä kauella tulla hieman ikävä. 11. Paras matsipäivän eväs? Lahen Sininen ja kylkeen Varonen. 12. Toive vastustajasi tulevissa Eurooppa Liiga karsinnoissa? Omat haaveet europeliin lähdöstä on melko lailla jo kaatuneet, mutta jos sattuisi joku virolainen jengi niin saattaisin ehkä pystyä lähtemään reissuun. Eli joku helppo läheltä. 13. Kysymyksesi seuraavalle? Metallica vai Maiden?


LAHTIFUTIKSEN TAKAISINHEITTOKORNERI Edellisen käsiohjelman kuvassa komeili

Marko Kristal

Vastaus seuraavassa käsiohjelmassa.

Virolainen Kristal pelasi Lahdessa kauden 2000. Hänelle kertyi mustapaidoissa 12 liigaottelua. Ainoa liigamaali syntyi Turun Palloseuran verkkoon syyskuussa. Kristal on yhä Viron maajoukkueen toiseksi eniten maaotteluita pelannut pelaaja. Maaotteluita Kristalille kertyi komeat 143 kappaletta. Maaleja keskikenttämies teki maaotteluissa yhdeksän.

KUKA KUVASSA?

vuotta sitten 18.5.2008 Veikkausliiga: FC Lahti – FC Honka 1-0 (Sadik) 22.5.2008 Veikkausliiga: MyPa – FC Lahti 2-0

vuotta sitten

Tiesitkö että,

FC Lahden nykyinen päävalmentaja Toni Korkeakunnas on viimeistellyt maalin FC Lahden verkkoon IF Gnistanin paidassa 20 vuotta sitten?

17.5.1998 Ykkönen: Kultsu – FC Lahti 2-0 20.5.1998 Ykkönen: IF Gnistan – FC Lahti 2-1 (Marjamaa)


MENUET HEINONEN

Laadukasta ja maistuvaa Pitopalvelua jo yli 20 vuoden ajan. Puh: 0500 494800 saku.heinonen@phnet.fi


PELAA MALTILLA


#LAHROPS

PÄÄVALMENTAJA: Toni Korkeakunnas

Damjan SISKOVSKI (MV) 1 Mikko HAUHIA (C) 3 Artjom VJATKIN 5 Timi VOUTILAINEN 4 Igor JOVANOVIĆ 6 Fareed SADAT 7 Xhevdet GELA 8 STÊNIO 9 Santeri PAKKANEN (MV) 12 Henri ANIER 14 Hassan SESAY 15 Santeri HOSTIKKA 16 Tomi KULT 17 Teemu JÄNTTI 18 Aleksi PAANANEN 19 Ir fan SADIK 20 Loorents HERTSI 22 Kalle TAIMI 23 Paavo VOUTILAINEN 24 Nuutti LAAKSONEN 25 Oskari KEKKONEN 28 Joona HALLA (MV) 29 Joona TIAINEN (MV) 30 Eemeli VIRTA 34 Pavel OSIPOV 73 Aleksandr VASJUTIN 78 Artjom DMITRIJEV 80 Apuvalmentaja: Sami Ristilä MV-Valmentaja: Ari Korhonen Fysiikkavalmentaja: Toni Huuhka Joukkueenjohtaja: Risto Luomanen

Fysio: Markus Kangasvieri Huoltaja: Pekka Penttinen Hieroja: Jouko Vuorio

PÄÄVALMENTAJA: Toni Koskela

2 Eerik Kantola 3 Taye Taiwo 4 Antti Okkonen 5 Jems Geffrard 6 Juho Hyvärinen 7 Matheus Caliman 8 Guirlain Wato Kuate 9 Filip Ivanovski 10 Lucas Lingman 11 Agnaldo Pinto de Moraes Junior 12 Juhani Kangas 13 Lassi Järvenpää 14 Eetu Muinonen 15 Leo Väisänen 17 Sampo Ala 18 Veka Pyyny 19 Jarkko Luiro 20 Simo Roiha 21 Aapo Heikkilä 22 Rasmus Degerman 24 Lassi Lappalainen 25 Antonio Reguero 26 Fugo Segawa 30 Jimi Vaarala 47 Juuso Hämäläinen

Apuvalmentaja: Pasi Tuutti Joukkueenjohtaja: Matti Vikman MV-Valmentaja: Juho Luukkonen Fysio: Tuomas Könönen Lääkäri: Matti Vähäkari Huoltaja: David Coull

Päätuomari: Antti Munukka AET1: Simo Mynttinen AET2: Risto Monola 4. erotuomari: Peiman Simani

FC Lahti x RoPS käsiohjelma 18.5.2018  
FC Lahti x RoPS käsiohjelma 18.5.2018  
Advertisement