Page 1

ASENNE ON LAHTI.

N U O HN

A T R VI

R E T N I 9 1 C F 0 2 R . I E 4 . T T 9 N H 1 I A C v L F FC LAHTI v C INTER F C F LAHTI v C INTER

E S S A I T T A N Ä J OSS T L U PUIST K IK KISA D A v S DEN LAH

2€


TYÖTÄ UNELMASI ETEEN Uusille urille vaikka puoliajalla osoitteesta barona.fi


OTTELUN LÄHTÖKOHDAT Liigakausi on saatu käyntiin ja FC Lahti on aloittanut liigan varsin mallikkaasti. Ensimmäisessä kotiottelussa Kuopion Palloseura johti ottelua jo 3-0, kunnes Lahden kiri alkoi. Matti Klinga löi alkutahdit ja kavensi. Lisäksi Klinga oli vahvasti rakentamassa Jasin Assehnounin kavennusosumaa. Lopulta Josu räjäytti Kisapuiston yleisön riemuun ampumalla vapaapotkun suoraan KuPS-maalin ylänurkkaan ja Lahti nappasi arvokkaan tasapelipisteen. Maanantaina Lahti vieraili Helsingin Töölössä HIFK:n vieraana. Tasaisen ottelun ratkaisijaksi nousi jälleen espanjalaistaituri Josu. Jasin Assehnoun käynnisti nopean vastaiskun ja Josu täräytti kaukolaukauksen IFK:n verkkoon. Josu oli lähellä vielä osua kertaalleen, mutta miehen toinen kaukolaukaus kolahti pystypuuhun. Lopulta Lahti ryösti Helsingistä kolme pistettä. Helsingissä Lahden paidassa liigassa debytoivat Mikko Viitikko ja tuore hankinta Gaël Etock. Maalivahti Patrick Rakovsky puolestaan pelasi ensimmäisen nollapelinsä Veikkausliigassa. KuPS-ottelussa kovan iskun saanut Erik Törnros palasi pelaavaan kokoonpanoon ja kellotti lopulta reilun tunnin.

Vierailija FC Inter siirtyi täksi kaudeksi José Riveiron alaisuuteen. Talvella peli haki uomiaan, mutta tulokset olivat silti lupaavia. Joukkue vahvistui muun muassa Filip Valenčičilla, Aleksi Paanasella, Luciano Balbilla ja Álvaro Muñizilla. Inter on pelannut jo kolme liigapeliä. Avauspelissä turkulaiset haastoivat HJK:n. Klubi vei ottelun 2-1. Interin ainokaisen iski kokenut Mika Ojala. Avausvoiton FC Inter nappasi VPS:n vieraana. Filip Valenčič iski kaksi maalia. Edellisellä kierroksella Sinimustat avasivat kotikautensa edellisellä kierroksella Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan. SJK meni jo 2-0-johtoon, mutta Inter heräsi viimeisillä minuuteilla taistelemaan pisteistä. Valenčič kavensi kauden kolmannella liigamaalillaan ja Inter oli lopussa erittäin lähellä iskeä tasoitusmaalin. Lahdelle ei HIFK-ottelun jälkeen jää kovin montaa lepopäivää. Inter pääsee hieman enemmän levänneenä. Mustapaidoilta puuttuu ottelusta varmasti meksikolaispelaaja Jerónimo Amione. Muutaman pelaajan pelikunto on vielä kysymysmerkki.

Tekstit: Tommi Leirilaakso | Taitto: Taneli Okkonen


STATPACK

P O W E R E D

B Y

viralliset ottelut tehdyt maalit

#LAHINT

INTER

23

25

14

FC Lahti

FC Inter

73 83

SUOMEN CUP

viimeisin ottelu 16.2.2019

62 156 1-2

voitot tasapelit tappiot

maalintekijät 7' Valenčič 1-0 45' Coubronne 1-1 90' Oma maali 1-2

LAHTI

Entiset FC Lahden pelaajat vastustajan riveissä: Henrik Moisander, Mikko Kuningas, Aleksi Paananen, David Moore (huoltaja) FC Lahti ja FC Inter ovat kohdanneet toisensa jokaisessa kotimaisessa kilpailussa, johon FC Lahti on osallistunut. Yhteensä virallisia otteluita on kertynyt 62 kappaletta, joista lahtelaiset ovat voittaneet 23. Vierailija Inter on puolestaan juhlinut voittoa 25 kertaa. Maaleja mustapaidat ovat tehneet 73 Interin 83 vastaan. Ikimuistoisimmat voitot Interiä vastaan ovat varmasti Ykköscupin ja Liigacupin voittoisat finaalit. Tällä kaudella joukkueet kohtasivat Suomen Cupin karsinnassa Turussa. Filip Valenčič vei Interin johtoon ensimmäisestä tilanteesta, mutta Lahti punnersi ensimmäisellä jaksolla tasoihin Ville Salmikiven tehdessä esityön ja Jean-Christophe Coubronnen maalatessa. Ottelun lisäajalla Miro Tenho laittoi pallon omaan maaliin. Samassa hässäkässä Mikko Viitikko osui tolppaan ja Pyry Lampinen ja Tomi Kult olivat lähellä Viitikon lisäksi saada maalin nimiinsä. Joukkueitten ottelut ovat olleet värikkäitä. Punaisia kortteja on nähty usein ja kiikarilukemiin on jääty vain kuusi kertaa.


SARJATAULUKKO

O: ottelut, V: voitot, T: tasapelit. H: häviöt, Me: maaliero, P: pisteet KIERROKSEN MUUT OTTELUT: La 20.4.2019 16:00 KuPS - FC Honka 16:00 VPS - KPV 17:00 IFK Mariehamn - RoPS Ma 22.4.2019 18:30 SJK - Ilves Ti 23.4.2019 18:30 HJK - HIFK

SEURAAVAT FC LAHDEN OTTELUT: Pe 26.4.2019 18:30 Ilves - FC Lahti Ti 30.4.2019 18:30 FC Lahti - VPS Su 5.5.2019 18:30 FC Lahti - SJK La 11.5.2019 15:00 KPV - FC Lahti Ma 20.5.2019 18:30 FC Lahti - HJK

ENNEN JA JÄLKEEN MEILTÄ HUURTEISET, VIERASPELIT SUORANA! ILOINEN KULKIJA Jalkarannantie 2, Lahti


MIES VAROITUKSEN TAKANA Jalkapallo-otteluissa yhtä tärkeää, mutta näkymätöntä roolia näyttelee ottelun kuuluttaja. Euroopassa osa kuuluttajista, kuten napolilainen Decibel Bellini on noussut kulttimaineeseen suoritustensa ansiosta. Tuttu ääni ja kuuluttajan tutut maneerit nostattavat matsipäivän tunnelmaa. FC Lahden peleissä kuuluttajan tärkeää viittaa kantaa neljättä kautta Panu Salonen. Salonen päätyi Lahden kuuluttajaksi kesätyönä. Salonen muistaa, että ensimmäinen ottelu jännitti häntä paljon, vaikka kokemusta erilaisista juontohommista on kertynyt jo pitkä lista. Haastetta työhön tuo se, että hän pyrkii aina lausumaan vierasperäiset nimet mahdollisimman autenttisesti. - Nyt alkoi neljäs kausi. Alunperin päädyin tähän siten, että Taneli Okkonen soitti minulle ja kysyi, että kiinnostaako minua pieni kesäduuni. Silloin vielä Hasse Kallström höysti mukana. Tein kolmen ottelun try out -sopimuksen ja siitä se sitten lähti. Haastavinta tässä työssä on se, kun islantilaiset tulevat kylään. Silloin on haastetta kaikessa. Pyrin aina lausumaan nimet mahdollisimman autenttisesti, mutta aivan kaikki murteet eivät vielä luonnistu, Salonen aloittaa. Miehen oma jalkapalloura on vivahteikas. Lahden pelejä hän kuitenkin pääsee seuraamaan aitiopaikalta kuuluttamosta. Tämän lisäksi Salosella on erityinen suhde erääseen FC Lahden pelaajaan.

Salosen ääni on tuttu lahtelaisille useasta eri yhteydestä. Hän on muun muassa erittäin suositun musavisan juontaja. Hän pitää esikuvanaan lahtelaista samettiääntä Ili Varmavuota. Salosen omana tunnusmerkkinä on stadionilta kovaan ääneen kajahtava VAROITUS. Maneerin syntytarinaa mies ei täysin itse muista.

- Olen juontanut Femma Gaalasta Darts-kisoihin. Sen lisäksi olen ollut Pelicansin haastattelijana ja radiossa. Musavisan lisäksi minulla on erilaisia - Oman jalkapallourani tähtihetki on Kortteliliikeikkaluontoisia juontohommia. Läheisenä gasta. Hirveät Miehet pelasivat finaalissa ja minut esikuvanani on Ili Varmavuo. Hänen työskentepalkittiin parhaana pelaajana. Kuuluttamossa lyään pääsin seuraamaan syys-kevät-kaudella pitää olla koko ajan hereillä ja peliä pitää seurata, lähemmin. Se antoi lisäboostia omaan tekemivaikka vieressä on pari apumiestä. FC Lahteen on seeni. Tarkkaa kuvaa en VAROITUKSEN synnystä myös sellainen suhde, että olen Pyry Lampisen muista, mutta mitä itseäni tunnen, niin se on kummi. Pyry sanoi, että olisi hienoa, jos oma varmasti ollut joku impulsiivinen hetki. Olen kummi kuuluttaisi vaihdossa sisään omaan varmasti reagoinut johonkin rajuun rikkeeseen liigadebyyttiin. Siitä sai ankean kauden jälkeen ja se tuli ulos sellaisenaan. Ja siihen se on jäänyt, lisävirtaa ja motivaatiota tulevaan kauteen. Salonen paljastaa. Jalkapallovinkkejä en ole hetkeen antanut, mutta hän on tullut puolet kummiinsa, Salonen nauraa. Panu Salosen tuttu ääni on kuultavissa FC Lahden kotipeleissä tälläkin kaudella.


KUHNURIKATSAUS FC LAHDEN NUORUKAISET VIIRUPAIDOISSA Kakkoseen valmistautuvat Lahden Reipas ja Nurmijärven Jalkapalloseura kohtasivat harjoitusottelussa tuulisessa Kisapuistossa. Reipas vei ottelun nimiinsä lukemin 2-0. Ottelun molemmat maalit merkattiin Mikko Tuomelle. NJS:n hallinnasta huolimatta Reipas siirtyi ensimmäisellä jaksolla 1-0-johtoon, kun Mikko Tuomi karkasi läpiajoon ja sijoitti pallon nurmijärveläismaalia vartioineen Otso Knuuttilan taakse. Illan toisen maalin Tuomi viimeisteli 20 minuuttia ennen loppua Jarkko Vuontelon komeasta keskityksestä. NJS:n vaarallisimpia olivat Konta Bio ja Joona Tukiainen, mutta Juha Tuomi Reippaan maalilla venyi kerta toisensa jälkeen pallon tielle.

Mat

ias

A T U I N # 22

FC Lahden nuorukaiset Matias Niuta ja Tim Martinen olivat ottelun avauskokoonpanossa. Niuta pelasi ottelun ensimmäisen jakson, Martinen puolestaan 65 minuuttia. Etenkin Niuta pelasi hyvän ottelun keskikentällä yhdessä Onuray Kösen ja Riku Heinin kanssa. Martinen puolestaan antoi pari vaarallista keskitystä, mutta jäi hieman pimentoon Palokärkien hallitessa palloa.

Tiedätkö Jalkapallon säännöt?

SÄÄ

A S I V NTÖ

Joukkueen A maalivahti ja joukkueen B hyökkääjä loukkaantuvat samassa tilanteessa ja molempia huolletaan. Miten erotuomari toimii, ennen kuin antaa pelin jatkua? A) Pyytää molempia pelaajia jättämään kentän B) Pyytää hyökkääjää jättämään kentän C) Pyytää maalivahtia jättämään kentän D) Antaa molempien jäädä kentälle (vastaus seuraavassa käsiohjelmassa)

VIIME OHJELMASSA

KYSYTTIIN

Lähde: Valioerotuomarikerho

Maalivahti antaa suoran vapaapotkun omalta rangaistusalueeltaan. Ennen kuin pallo on poistunut rangaistusalueelta, vastustajan hyökkääjä oikaisee rangaistusalueen kautta antaakseen painetta puolustajalle. Miten peliä jatketaan? OIKEA VASTAUS: Suora vapaapotku uusitaan


KUVA: ALEKSI TIKKALA


JOSU # 0 2


MENUET HEINONEN

Laadukasta ja maistuvaa Pitopalvelua jo yli 20 vuoden ajan. Puh: 0500 494800 saku.heinonen@phnet.fi


IKIMUISTOISET OTTELUT TOP 3 FC Lahden tuore toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari muistelee uransa ikimuistoisia otteluitaan. Heikari pelasi Lahdessa 15 sarjaottelua kausina 2009-2012. FC Lahden lisäksi Heikari pelasi urallaan Lahden Reippaassa, FC Hämeenlinnassa ja AC Oulussa.

VPS – FC LAHTI 1-0

2.8.2009

Yhtenä ikimuistoisena on Veikkausliiga-debyyttini Vaasassa. Hävisimme 1-0. Lopussa toppari Jani Lyyski teki elämänsä maalin. Hän lähti topparin paikalta ja purjehti neljän pelaajan ohi. Lopulta hän sijoitti pallon maaliin.

TPS – FC LAHTI 3-2

23.10.2010

Ju

H

at M o h

ti

I R A K EI

Kauden 2010 viimeinen ottelu ei unohdu ikinä. Johdimme ottelua puoliajalla 2-0. Toisella jaksolla Babatunde Wusu tuli kentälle ja teki kaksi maalia. Lopulta hävisimme ottelun 3-2. Samalla putosimme Ykköseen. Katsoin koko ottelun penkiltä.

HJK – FC LAHTI 0-0

24.5.2010

Viimeisenä on HJKvierasottelu kaudelta 2010. Pelissä oli suurin yleisömäärä, jonka edessä olen pelannut. Nuorena poikana pelasin ensin Sebastian Sorsaa ja sitten Dawda Bah'ta vastaan. Silloin piti kiirettä.


p i l i F

VA E

SIT

Č I Č LEN

SS T E LY

Ä IN

-TÄ TER

HTI

TAJ

A

R E T C IN U

A ILL

N V

FU T

US AST

R K

Jalkapallo saapui Turkuun jo ennen kuin Lahteen oli saatu ensimmäinen pallo. Kansainvälisessä satamakaupungissa näkyi englantilaisten vaikutus. Åbo IFK piti alkuaikoina itsellään Turun valtikkaa voittaen välillä myös Suomen mestaruuksia. Myös Turun Weikot menestyivät TUL:n sarjoissa. Mestaruussarjassa nähtiin useita turkulaisseuroja ja valtikka vaihtoi usein omistajaa. Nyt sitä pitää hallussaan sinimusta FC Inter. Slovenialainen hyökkäyspään pelaaja Filip Valenčič siirtyi Suomeen kesällä 2016. Ensimmäinen kausi Kemissä oli hiljaista, mutta toisella kaudella tähti syttyi. 17 ottelussa syntyi kahdeksan maalia ja Slovenian junnumaajoukkueet läpi kolunnut Valenčič siirtyi Klubiin. Maalitahti jatkui myös Klubissa. Lyhyen Norjan keikan jälkeen mies siirtyi täksi kaudeksi Interiin, jossa maaleja on syntynyt liukuhihnalta. Valenčič on pelannut urallaan myös kotimaansa lisäksi Italiassa Monzassa, Norjassa Stæbakissa ja Englannissa Notts Countyssa. Interin hyökkääjä on 27-vuotiaana Veikkausliigan kirkkaimpia tähtiä.

Suomalaisen jalkapallon kehdossa Turussa syntyi 1990 FC Inter isänään jalkapalloromantikko Stefan Håkans. Interin ensimmäinen miesten joukkue perustettiin 1992 Kolmoseen. Sieltä seuran nousu alkoi kohti kirkkaampia valoja ja liiganousu tapahtui kaudeksi 1996. Interin liigataival kesti kuitenkin vain kaksi kautta ja joukkue tippui Ykköseen sijoituttuaan 1997 kymmenenneksi Veikkausliigassa. Ykkösestä seura kuitenkin nousi yhdessä FC Lahden kanssa laajennettuun Veikkausliigaan. Nousun jälkeen Inter varmisti paikkansa liigan keskikastissa taistellen vuosittain jopa mitaleista. Palkintoa turkulaiset joutuivat kuitenkin odottamaan aina vuoteen 2008. Kausi oli Sinimustille täysosuma. Hollantilainen toppari Jos Hooiveld, toppari Diego Corpache ja keskikentän pohjalla pelannut Dominic Chatto muodostivat Bermudan kolmion, johon vastustajan hyökkääjät katosivat. Inter päästi kauden aikana vain 12 maalia. Lisäksi hyökkäyksessä tuhoja tekivät Mika Ojalan lisäksi muun muassa Ats Purje ja tuloksena oli Interin ensimmäinen mestaruus. Seuraavalla kaudella Inter ei kyennyt enää mestaruuden uusimiseen, vaan tuloksena oli viides sija. Myös Mestareiden Liigan karsinnoista lähtö tuli ensimmäisellä kierroksella, kun Moldovan Transnistrian suurseura FC Sheriff Tiraspol osoittautui liian vahvaksi. Liigapettymyksen paikkaamiseksi turkulaiset saivat kuitenkin juhlia Suomen Cupin voittoa.


KUNNIAKAPTEENI

2010-luvun alkuun Inter nappasi kaksi hopeista mitalia ja oli kahdesti Suomen Cupin finaalissa. Kirkkain palkinto jäi kuitenkin saavuttamatta. Turkulaisten viime vuodet ovat olleet hieman myrskyisiä. Job Dragtsman pitkä aikakausi päättyi ja lopulta Shefki Kuqin johdolla liigapaikka varmistui vasta karsinnassa. Kuqi puolestaan sai lähteä toissa kaudella ja päävalmentajaksi nousi italialainen tyylikäs herrasmies Fabrizio Piccareta. Myös Piccaretan valtakausi oli Interin peräsimessä oli lyhyt. Inter aloitti viime kauden Piccaretan johdolla. Sinimustat selviytyivät Suomen Cupin finaaliin, jossa HJK kaatui Mikko Kuninkaan osumalla. Liigassa alku oli puolestaan heikko ja kaksikko John Allen – Kari Virtanen tuli korvaamaan Piccaretaa. Lopulta Inter kipusi seitsemänneksi vuoristoratakauden jälkeen. Tällä kaudella Inter siirtyi José Riveiron alaisuuteen. Suomen Cupin karsinnasta joukkue meni varmasti jatkoon, mutta tie nousi pystyyn Vaasan Palloseuraan vastaan. Talvella hommattu Filip Valenčič on jo nyt osoittanut olevansa Interin puuttuva palanen. Varsin lyhyestä historiasta huolimatta Interissä on kasvanut monta suomalaista jalkapallotarinaa ja -legendaa. Maalivahtilegenda Magnus Bahne, keskikenttämies Samuli Lindelöf ja Arístides Pertot ovat tuttuja Veikkausliigaa pidemmän aikaa seuranneille. Lisäksi legenda-tittelillä voidaan kuvata myös Timo Furuholmia, Henri Lehtosta, Mika Mäkitaloa, Mika Ojalaa ja Ari Nymania, eikä pelkästään Interin, vaan koko liigan osalta. Perustettu: 1990 Kotikenttä: Veritas Stadion (kapasiteetti: 8072) Sijoitus maratontaulukossa: 8. Mestaruudet: 1 (2008) Päävalmentaja: José Riveiro

1. Nimi ja Ikä? Nooa Kemppinen, 7 vuotta 2. Joukkueesi ja pelipaikka? FC Reipas, hyökkääjä 3. Lempijuoma ja –ruoka? Limppari, tortilla 4. Parasta koulussa? Pelata futista 5. Tylsintä koulussa? Jos joku ei leiki mun kaa. 6. Mitä musiikkia kuuntelet? Elastista 7. Suosikkipelaajasi FC Lahdessa? Mikko Hauhia 8. Haaveammatti, jos ei jalkapalloilija? Poliisi 9. Miksi pelaat jalkapalloa? Tykkään siitä 10. Muut harrastukset? Tramppa, luistelua, kalastus ja uinti.


LAHTIFUTIKSEN TAKAISINHEITTOKORNERI FC Lahti – JJK 4-3 29.4.2011

20.4

Suomen Cup, tuo lyhin tie Eurooppaan, saapui Lahteen myös divarikaudella 2011. Lahti oli tiputtanut vieraskentällä jo Tikkurilan Palloseuran ja BK-48:n. Kotona puolestaan kaatuivat FC Espoo ja Turun Palloseura. Puolivälierissä vastaan asettui JJK ja Lahti sai kotiottelun, joka pelattiin Kisapuiston harjoitustekonurmella. Ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä. Lahden paras paikka tuli, kun Teemu Turunen pelasi Sami Tiittasen läpiajoon. Myös JJK:n Mikko Mannisella oli paikka, mutta Juha Tuomi torjui varmasti FC Lahden maalilla ja tauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa. Toisen jakson alkuun JJK sai vaihteen päälle. Ensin pallo vietiin pilkulle ja Tommi Kari upotti pallon. Hetkeä myöhemmin Kari tuplasi vierasjoukkueen johdon vastahyökkäyksen päätteeksi. JJK siirtyi jo 3-0-johtoon, kun Mikko Manninen purjehti usean lahtelaisen ohi ja ampui alanurkkaan. Näytti siltä, että FC Lahden tie Suomen Cupissa oli tulossa päätökseen. Mutta kuten kauden 2019 ensimmäinen liigakotiottelu osoitti, jalkapallo-ottelu kestää 90 minuuttia. Tuolloin takaa-ajon aloitti Mikko Hauhia, jonka kaukolaukaus putosi rimasta juuri ja juuri maalin puolelle. Seuraavat 20 minuuttia olivat FC Lahden näytöstä. Jukka Sinisalo kavensi puskemalla kulman maaliin ohi Janne Korhosen. Tasoihin Mastokaupungin ylpeys tuli 84. minuutilla. Rico Laitinen pääsi sijoittamaan maaliin lähietäisyydeltä kauniin syöttökuvion jälkeen. Ratkaisevan syötön antoi Jussi Länsitalo. Komean nousun kolmen maalin takaa kruunasi vielä 4-3-voittomaali. Maali ei ollut FC Lahden historian kaunein, mutta varmasti yksi maukkaimmista. Jani Bäckman antoi kulman ja Rico Laitinen viimeisteli varmaakin varmemman maalin erikoisesta asennosta pohkeellaan. Ottelua oli maalin syntyessä jäljellä enää kaksi minuuttia. Ykkösessä pelannut Lahti nousi 3-0-tappiosta 4-3-voittoon hieman yli 20 minuutissa. Kun asenne on Lahti, koskaan ei pidä luovuttaa.

Tuomas Haapala 40 v vuotta sitten 17.4.1999 Harjoitusottelu: RiPS – FC Lahti 1-1 (Kovács) 25.4.1999 Veikkausliiga: FC Lahti – RoPS 1-0 (Rodrigo)

vuotta sitten 13.4.2009 Harjoitusottelu: FC Lahti – FC KooTeePee 2-0 (Kemppinen, Shala) 19.4.2009 Veikkausliiga: FC Honka – FC Lahti 2-2 (Huuhka, Oma maali)


PELAA MALTILLA

PELIT JATKUVAT PELAAMOSSA

Lähimmän pelisalisi löydät osoitteesta veikkaus.fi/pelaamo


#LAHINT

PÄÄVALMENTAJA: Sami Ristilä

Jani Tanska 2 Mikko Hauhia (C) 3 Drilon Shala 4 Mikko Viitikko 5 Eemeli Virta 6 Pekka Lagerblom 7 Matti Klinga 8 Ir fan Sadik 9 Erik Törnros 10 Jasin Assehnoun 11 Joona Tiainen (MV) 12 Jean-Christophe Coubronne 13 Ville Salmikivi 14 Tomi Kult 15 Lassi Forss 16 Teemu Penninkangas 17 Teemu Jäntti 18 Jerónimo Amione 19 Josu 20 Pyry Lampinen 21 Matias Niuta 22 Tim Martinen 23 Gaël Etock 29 Patrick Rakovsky 33 Valmentaja / Fysiikkavalmentaja: Toni Huuhka Valmentaja: Pekka Lagerblom MV-Valmentaja: Ari Korhonen Joukkueenjohtaja: Jussi Juurikka

Fysio: Mikko Poutiainen Fysio: Erno Jokinen Huoltaja: Pekka Penttinen Hieroja: Janne Kaartti

PÄÄVALMENTAJA: Jose Rivéiro

2 Luciano Balbi 3 Juuso Hämäläinen 4 Miro Tenho 5 Daan Klinkenberg 6 Daniel Kamy 8 Álvaro Muñiz 10 Filip Valenčič 11 Albion Ademi 12 Henrik Moisander (C) (MV) 13 Aati Marttinen (MV) 14 Elias Mastokangas 15 Timo Furuholm 16 Niko Markkula 17 Mika Ojala 18 Lassi Viholainen 19 Aleksi Paananen 21 Niilo Mäenpää 22 Arttu Hoskonen 23 Matias Lahti 24 Joona Järvistö 25 Mikko Kuningas 26 Eero Tamminen 28 Mikke Louhela

Valmentaja: Sergio Almenara MV-Valmentaja: Jani Meriläinen Talenttivalmentaja: Erol Ates Fysiikkavalmentaja: Michel Bellver

Huoltaja: David Moore Fysio: Ville Peltonen Joukkueenjohtaha: Jani Meriläinen

Erotuomari: Antti Munukka AET1: Turkka Valjakka AET2: Eemeli Kettunen 4. erotuomari: Simani Peiman

Profile for FC Lahti

FC Lahti - FC Inter käsiohjelma 19.4.2019  

FC Lahti - FC Inter käsiohjelma 19.4.2019  

Profile for fclahti
Advertisement