Page 1

ASENNE ON LAHTI.

K F v HI I T H A L FC LAH

S N DE

O I D TA

O T T E L U I S Ä N TÄ

2€

A L L NI

30.

9 1 0 6.2


TYÖTÄ UNELMASI ETEEN Uusille urille vaikka puoliajalla osoitteesta barona.fi


Kuva: Juha Tamminen

OTTELUN LÄHTÖKOHDAT Tekstit: Tommi Leirilaakso | Taitto: Taneli Okkonen | Kannen kuva: Aleksi Tikkala FC Lahti lähtee otteluun allaan kaksi karvasta tappiota. Ensin RoPS nitisti pisteet lahtelaisilta Hiihtiksellä lukemin 2-1 ja tiistaina KuPS kylvetti FC Lahtea Kuopiossa lukemin 5-1. Mustapaidoista osuivat vain Gaël Etock ja Jani Tanska. Vaikka Lahti on joutunut parsimaan kokoonpanoa kasaan, voidaan tuloksia ja peliesitystä pitää erittäin heikkona.

HIFK:n hyvistä otteista kertoo myös se, että kuukauden joukkueessa oli kaksi IFK-pelaajaa, maalivahti Arnold Origi ja toppari Tero Mäntylä. IFK on päästänyt liigassa toiseksi vähiten maaleja, vasta yhdeksän kappaletta. IFK:n hyökkäyspään onnistujia ovat olleet Jakob Dunsby ja Erikson Carlos, jotka kumpainenkin ovat osuneet kolmesti.

Helsinkiläisiä vastaan FC Lahti lähtee katkaisemaan tappioputkeaan. Usealla pelaajalla, kuten Erik Törnrosilla, Gaël Etockilla ja Pekka Lagerblomilla on ollut pieniä loukkaantumisia, mutta kaikkien pelaajien pelikunto selviää vasta ottelupäivänä. Pelikieltoja FC Lahdella ei ole.

HIFK:n joukkue on sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Topparipari Hannu Patronen – Tero Mäntylä edustaa kokemusta, mutta vastikään ensimmäisen liigamaalinsa iskenyt nuori Tino Palmasto kärkkyy paikkaansa avauksessa. Vasta 19-vuotias Jakob Dunsby ja parikymppinen Joel Mattsson edustavat IFK:n nuorta kaartia. Iki-Tähtirintoja ovat puolestaan Matias HänniHelsingin IFK on piristynyt ja noussut sarjataulukossa jo nen ja Jukka Halme. Myös lahtelaisille tutut Hassan FC Lahden edelle. Molemmilla on kasassa 14 pistettä, Sesay, Xhevdet Gela ja Jani Bäckman ovat saaneet mutta IFK on pelannut ottelun vähemmän kuin Lahti. minuutteja IFK:n paidassa. Tähtirinnat pelasivat edellisen ottelunsa ennen juhannusta. SJK kaatui Töölössä Jakob Dunsbyn maalilla Katkaiseeko Lahti tappioputkensa ja samalla IFK:n 1-0. IFK on viiden ottelun tappiottomassa putkessa ja tappiottoman putken sunnuntain ottelussa? helsinkiläiset ovat hävinneet viimeksi vappuviikolla.

ENNEN JA JÄLKEEN MEILTÄ HUURTEISET, VIERASPELIT SUORANA! ILOINEN KULKIJA Jalkarannantie 2, Lahti


STATPACK

P O W E R E D

B Y

viralliset ottelut tehdyt maalit

#LAHHIFK

Njazii Ku q

HIFK

9

1

4

FC Lahti

24

VEIKKAUSLIIGA

viimeisin ottelu 15.4.2019

14 40 0-1

voitot tasapelit tappiot

HIFK

16

maalintekijät 60' Josu 0-1

LAHTI

FC Lahti on kohdannut Helsingin IFK:n virallisissa otteluissa 11 kertaa. Vuonna 2011 joukkueet kohtasivat Ykkösessä kahdesti. Molemmat ottelut päättyivät FC Lahden voittoon. Tällä kaudella kohtaamisia on jo kaksi. Suomen Cupin karsinnassa Lahti voitti IFK:n 2-1 Mukkulassa. Jean-Christophe Coubronne vei Lahden johtoon Pekka Lagerblomin upeasta esityöstä ja Irfan Sadik tuplasi johdon komealla kaukolaukauksella. Xhevdet Gela kavensi, mutta pisteet jäivät Lahteen. Liigassa Lahti kävi hakemassa pisteet Töölöstä Josun kaukolaukauksella. Josu osui myös kertaalleen ottelussa maalipuihin. Lisäksi joukkueet ovat kohdanneet muutamassa harjoitusottelussa toisensa, muun muassa 2002, jolloin Lahti juhli 5-0-voittoa Toni Järvisen säestäessä kahdella maalillaan.

Entiset FC Lahden pelaajat vastustajan riveissä: Xhevdet Gela, Jani Bäckman, Hassan Sesay, Njazi Kuqi


SARJATAULUKKO

KUNNIAKAPTEENI

KUNNIAKAPTEENI

O: ottelut, V: voitot, T: tasapelit. H: häviöt, Me: maaliero, P: pisteet Sarjataulukko päivitetty 26.7.2019. Tuore sarjataulukko osoitteessa fclahti.fi O T T E L U I S Ä N TÄ

F C L A H D E N V I R A L L I N E N U R H E I L U V Ä L I N E K U M P PA N I

S E U R A A V AT K O T I O T T E L U T

VS

SUNNUNTAINA 14.7 KELLO 18.30

VS

LAUANTAINA 6.7 KELLO 17.00

STADIONILLA KISAPUISTOSSA

1. Nimi ja Ikä? Lassi Vainiomäki 11 v. 2. Joukkueesi ja pelipaikka? Lahen Pojat Juniorit -07, puolustaja 3. Lempijuoma ja –ruoka? Coca-Cola ja pastat 4. Parasta koulussa? Liikunta, välitunnit ja luokkakaverit 5. Tylsintä koulussa? Äidinkieli 6. Mitä musiikkia kuuntelet? JVG menettelee ja radiosta Suomipoppia. 7. Suosikkipelaajasi FC Lahdessa? Mikko Hauhia 8. Haaveammatti, jos ei jalkapalloilija? Kokki, ruokaa on kiva syödä! 9. Miksi pelaat jalkapalloa? Jalkapallo on kivaa, monipuolinen laji. 10. Muut harrastukset? Koripallo ja penkkiurheilu


FC Lahti pelaa Umbro x Billebeino -paidoissa FC Lahti pelaa kotiottelunsa Helsingin IFK:a vastaan Umbron ja vaatemerkki Billebeinon collabo-malliston pelipaidoilla. Billebeino on kotimainen vaatemerkki, jonka on perustanut NHL-kiekkoilija Ville Leino ystävänsä Juhani Putkosen kanssa. Umbro puolestaan on legendaarinen englantilainen urheiluvaatemerkki, joka on perustettu jo 1920-luvulla. Umbro toimittaa tällä hetkellä pelipaidat muun muassa Englannin Valioliigaseura Evertonille, Bundesliigaseura Werder Bremenille ja hollantilaiselle PSV:lle. Maajoukkueista Umbro tekee peliasut muun muassa Jamaikalle. Suomessa FC Lahti on kahdella ylimmällä sarjatasolla ainoa Umbroon luottava seura. - Muistamme molemmat Ville Leinon kanssa Umbron lapsuutemme peleistä. Meillä oli junnuna aina Umbron kamat WP 35:ssä ja uusia asuja odotettiin joka vuosi suurella innolla. Kun tuli mahdollisuus tehdä collabo-mallisto Umbron kanssa, olimme heti Villen kanssa messissä. Tämä on osittain myös fiilistelyä lapsuuden futispeleihin, Billebeinon toimitusjohtaja Juhani Putkonen fiilistelee. Billebeinoa Lahdessa myy FC Lahden yhteistyökumppani Kekäle.

Tiedätkö Jalkapallon säännöt?

SÄÄ

SA I V Ö NT

VIIME OHJELMASSA

KYSYTTIIN

Sääntövisa: Puolustaja potkaisee pallon oman kenttäpuolen kulmalippuun, mutta pallo pysyy kentällä. Erotuomarin ratkaisu? A) Kulmapotku B) Rajaheitto C) Erotuomaripallo D) Peli jatkuu

Lähde: Valioerotuomarikerho

Sääntövisa: Joukkueen A pelaaja antaa rangaistuspotkua. Harhauttaakseen maalivahtia potkaisija pysähtyy hetkeksi 1,5 metrin päästä pallosta, minkä jälkeen hän jatkaa vauhdinottoa ja potkaisee pallon maaliin. Mikä on oikea ratkaisu tilanteessa? OIKEA VASTAUS: A) Maali hyväksytään


KUHNURIKATSAUS Kult maalinteossa Kakkosessa

Lahden Reipas kohtasi keskiviikkona Miesten Kakkosessa Klubi 04:n Kisapuistossa. Värikäs ottelu päättyi lopulta 1-1-pistejakoon. Reippaan maalin iski FC Lahti -laina Tomi Kult. Klubin maalista vastasi Julius Tauriainen. Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Vierailija otti heti alussa ohjat ja Juha Tuomi joutui venymään näyttävään tuplatorjuntaan nollaten Samuel Tammivuoren ja lahtelaiskasvatti Olli Tynkkysen. Vartin pelin jälkeen Reipas sai punnerrettua paikan, kun Roope Suonio laittoi lähes 60-metrisen ristipallon suoraan Tomi Kultin jalkaan. Kult sai jalan vapaaksi, mutta tulinen veto nousi hieman yli Klubin maalin. Reipas iski juuri ennen taukoa. Hyvän ottelun pelannut Kasperi Heinonen ampui tolppaan ja Tomi Kult oli ensimmäisenä pallossa. Kult voitti Klubi-puolustajan kaksinkamppailussa ja sai punnerrettua pallon ohi Tuomas Pöyhösen ja viirupaidat pääsivät tauolle 1-0-johdossa. Toinen jakso oli Reippaan osalta pitkälti selviytymistaistelua. Heti jakson alussa Julius Tauriainen ampui lähietäisyydeltä, mutta topparipari Eetu Sassila – Markus Hietala onnistui blokkaamaan vedon. Sassilalle kertyi ottelussa puolen kymmentä blokkausta. Vartti ennen loppua Reippaalla oli mahdollisuus katkaista helsinkiläisten selkäranka Roope Suonion pelattua vetopaikan Kasperi Heinoselle. Heinosen veto kuitenkin meni niukasti ohi. Hetkeä myöhemmin toisessa päässä Olli Tynkkynen oli tasoittaa ottelun, mutta Tynkkysen veto painui lähemmäs Ranta-Kartanon perustuksia kuin Reippaan maalia. Klubi onnistui lopulta viisi minuuttia ennen täyttä aikaa. Johannes Yli-Kokko keskitti ja Julius Tauriainen pudotti pallon maalin edustalla itselleen suoraan vetopaikkaan. Tauriainen antoi lapikkaan puhua ja iski Klubin tasoihin ylähirren kautta. Klubi haki maalin jälkeen vielä raivolla voittomaalia, mutta Reipas oli lopulta lähempänä osumaa, kun Roni Rinne löysi Jussi Hauhian pään rangaistusalueelta.

KUVA: TANELI OKKONEN

Hauhia jatkoi pallon takatolpalle Teemu Toukoselle, mutta Reippaan talismanin ruuti oli tällä kertaa hieman kosteaa. Näin ollen pisteet tasattiin Lahdessa lukemin 1-1. FC Lahden hyökkääjä Tomi Kult pelasi 78 minuuttia tehden maalin ja ottaen varoituksen. Nuorukainen taisteli, riisti, katkoi ja paini läpi ottelun. - Saimme ensimmäisen jakson loppuun maalin. Paikkoja olisi ollut jopa katkaista Klubin selkäranka, mutta myös vastustajalla oli paikkoja. Tänään otimme vastaan 85 minuuttia. Tärkeintä on, että saan minuutteja, aivan kuten esimerkiksi Klubin toppari tänään, joka on myös pelannut liigaa. Hyvien kanssa täällä saa vääntää. Kaikki maalit tietenkin auttaa. Onnistumiset ruokkii onnistumisia ja on aina vähän valmiimpi liigaan. Kun pelaa Reippaan kanssa ja antaa kaikkensa ja onnistuu, saa näyttöpaikan myös ylhäällä, joka minulle on se ykkösjuttu tällä hetkellä, Kult kertoi heti ottelun jälkeen. Reipas nousi tasapelipisteellä Kakkosen A-lohkossa 13 pisteeseen. Se oikeuttaa viidenteen sijaan. Matkaa sarjaa johtavaan Mikkelin Palloilijoihin on yhdeksän pistettä. Seuraavaksi Reipas matkustaa Lappeenrantaan PEPOn vieraaksi. Seuraava kotiottelu viirupaidoilla on puolestaan 6.7. jolloin Kisapuistoon saapuu Nurmijärven Jalkapalloseura.


A I H U HA # 3 o k k i M

KUVA: JUHAN TAMMINEN


IKIMUISTOISET OTTELUT

i

Ä L I T RIS

Sam

Bordeaux-ikoni ja Basikmaan legenda François Grenet yrittää vartioida nuorta Sami Ristilää vuonna 1993.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä pelasi urallaan 247 Veikkausliiga-ottelua. Suomessa hyökkääjä edusti kasvattajaseuransa Hakan lisäksi FC Jokereita ja MyPaa. Ristilä pelasi uransa aikana myös Saksassa, Hollannissa ja Irlannissa. Hän kävi läpi myös Suomen ikäkausimaajoukkueet, mutta ei koskaan debytoinut A-maajoukkueessa. FC Lahden valmennukseen hän liittyi kaudeksi 2018.

KREIKKA U21 - SUOMI U21 4-3 11.10.1994

Seuraava onkin sitten ikimuistoinen siitä jalkapallon toisesta puolesta. Pelasimme Kreikkaa vastaan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen kanssa. Ottelun jälkeen minun piti lentää allekirDROGHEDA-CORK CITY 2-0 4.12.2005 FC ZWOLLE - AJAX 1 - 2 24.3.1999 joittamaan sopimus ulkomaille, Jäi tietysti ikimuistoisesti mieleen, Myös toinen on Cup-muisto. mutta ottelussa minulta katkesi kun pääsin ulkomailla voittamaan Pelasimme Ajaxia vastaan jotain. Kyseessä oli myös seuran Hollannin Cupin neljännesvälieräs- akillesjänne. Sopimus ulkomaille ensimmäinen pokaali. Ottelu sä. Jari Litmanen oli pelaamassa ja muuttui leikkauspöydäksi. Pitää pelattiin legendaarisella Lansdow- hän taisi tehdä voittomaalin. Ajax muistaa, että jalkapallossa on niitäkin hetkiä, kun kaikki ei ne Roadilla ja yleisöä oli paikalla oli silloin huima joukkue. mene hyvin. mukavasti (24521 katsojaa).


1

0

FC Lahti – HIFK 1-0 22.6.2011 FC Lahden käsiohjelma näytti tältä kyseisessä ottelussa.

Juhannusviikko 2011 oli Lahdessa kuuma ja tulinen. Keskiviikkona Lahteen saapui Helsingin IFK. Joukkueet eivät olleet kohdanneet aikaisemmin virallisissa otteluissa ja taistelivat Ykkösen sarjataulukon eri päissä, mutta ottelupari oli herkullinen. Ja niin oli itse ottelukin. Ottelun ensimmäinen jakso oli lahtelaisten näennäistä hallintaa. HIFK ei saanut paikkoja. Lahti-legenda Jonne Kemppinen puski kertaalleen tolppaan Drilon Shalan maukkaasta keskityksestä, mutta tauolle mentiin maalittomassa tilanteessa. Kentällä oli silti jo sähköinen tunnelma ja jokaisesta pallosta taisteltiin viimeiseen asti. Toisella jaksolla Kisapuiston kattila jo liki kiehui. Jussi Länsitalo ja Drilon Shala pitivät Tähtirintoja pilkkanaan, mutta IFK:n maali varjeltui ihmeen kaupalla. Punapaidat joutuivat vielä vajaalle, kun Timo Priha teloi Toni Huuhkaa punaisen kortin arvoisesti parikymmentä minuuttia ennen loppua. Lahti yritti väkisin maalia ja onnistui lopulta kymmenen minuuttia ennen loppua. Jukka Veltheim keskitti ja pallo leijaili pelaajapakan ohi kymmeneen metriin. Paikalla oli Drilon Shala, jonka sakset viuhuivat ja Walter Viitala IFK:n maalilla oli voimaton. Lahti johti 1-0 ja Kisapuiston yli 2000-päinen yleisö oli hurmiossa. Hetkeä myöhemmin Rafaelilla oli vielä paikka upottaa helsinkiläiset, mutta tällä kertaa Viitala venyi. Aivan ottelun lopussa IFK sai luotua vajaalla hässäkän Lahden maalin edustalle. Jukka Sinisalo toimi lahtelaisten pelastavana enkelinä yhdessä Mikko Hauhian ja Jaakko Rantasen kanssa ja näin ollen pisteet jäivät Lahteen. Kauden lopussa Lahti marssi Ykkösen voittoon ja liiganousuun, IFK oli puolestaan yhdeksäs.

FC Lahti B voitokas FC Lahti B nappasi ennen juhannusta arvokkaan voiton Kouvolan Jalkapallosta B-poikien Ykkösen B-lohkon kamppailussa Pajulahdessa. Lahti vei ottelun nimiinsä lukemin 2-1. Molemmat Mustapaitojen maaleista merkittiin Tymek Kuzniarekille. Kouvolalaisten maalin iski Niklas Mäkelä. Kuzniarek nappasi ottelussa myös ulosajon otettuaan toisen keltaisen kortin ottelun lisäajalla. Voitolla Lahti nousi 18 pisteeseen, joka oikeuttaa B-lohkossa viidenteen sijaan. Matkaa sarjajohtaja PK-35:en on seitsemän pistettä. Seuraavaksi FC Lahti B kohtaa 30.6. vieraskentällä Lappeenrannan PEPOn ja Imatran Palloseuran yhteisjoukkueen.


I G RI

L O N AR

O ESI

T

D

SS T E LY

I Ä H

ÄH FK-T

TI

Kenian pääkaupungissa Nairobissa syntynyt Origi kuuluu liigan parhaimpiin maalivahteihin. Hän on Origin jalkapallosuvun, johon kuuluu myös tuore Mestareiden Liigan voittaja Divock Origi, yksi vesa. Arnold Origin tie vei Keniasta Norjaan, jossa hän pelasi muun muassa Lillestrømissa. Pääsarjaotteluita vuonomaassa kertyi komeat 121 ja palkintokaappiin tuli myös Norjan Cupin voitto. Origi on myös Norjan kansalainen. Suomeen mies siirtyi täksi kaudeksi ja on ottanut nopeasti torjunnoillaan kiinnityksen liigan parhaan maalivahdin tittelistä. Kokenut 35-vuotias maalivahti on pelannut urallaan myös kolmisenkymmentä maaottelua Kenian paidassa.

Helsingfors Idrottsföreningen Kamraterna, eli tuttavallisemmin HIFK on perustettu jo 1897. Monilajiseuran valikoimaan jalkapallo tuli kymmenen vuotta myöhemmin 1907. Tähtirinnat saavuttivat ensimmäisen mitalinsa 1909, kun punapaitojen kaulaan ripustettiin hopeiset mitalit. Neljän hopean jälkeen IFK voitti ensimmäisen mestaruutensa 1930. HIFK on siis ensimmäinen sarjamuotoisesti ratkotun Suomen mestaruuden voittaja.

IL

LAN

TU VAS

STA

JA

Koko 1930-luku oli menestystarinaa. Helsinkiläiset voittivat neljä mestaruutta ja ottivat kaksi hopeaa ja kaksi pronssia. Sotien jälkeen tahti hiipui, mutta IFK nappasi vielä kolme mestaruutta, joista viimeistä juhlittiin 1961.

IFK:n 1970-luku alkoi vielä mallikkaasti kahdella mitalilla, mutta sitten seuralle koitti pitkä korpivaellus alasarjoissa. Vuosikymmenen loppuun mennessä Tähtirinnat olivat vajonneet jo Neloseen. Seuran muut lajijaostot kuitenkin olivat Suomen huipulla niin yleisurheilussa, kuin vaikkapa käsipallossa, joten Helsingin IFK pysyi kansan huulilla. Punapaidat kuitenkin osoittivat suuruutensa. Seura käväisi Ykkösessä vuosituhannen vaihteessa, mutta joutui luopumaan sarjapaikastaan taloudellisten vaikeuksien johdosta. Kauden 2010 päätteeksi joukkue saavutti nousun jälleen Ykköseen, mutta vain kahden kauden ajaksi.


KUVA: JOPPE SURVONEN

30.6.

Jussi Länsitalo 29 v. Vaellus alasarjoissa ei kuitenkaan tällä kertaa ollut pysyvää, vaan ruotsinkielisten seura voitti Ykkösen ja liiganousun 2014. Liigataival kuitenkin koki kolauksen syksyisessä Lahdessa 2017, kun IFK ajautui karsintaan ja lopulta tippui sarjatasoa alemmas. Kuten niin monta kertaa aiemminkin, nousi Röda jälleen viime kauden päätteeksi liigaan. Uuden norjalaisvalmennuksen alaisuudessa kauteen lähteneen IFK:n alku oli tahmea, eikä uusi kiinalaisomistaja vaientanut epäilijöitä. IFK:n peli on kuitenkin loksahdellut uomiinsa ja etenkin maalivahti Arnold Origi ja nuori hyökkääjä Jakob Dunsby ovat nousseet otteillaan Veikkausliiga-seuraajien huulille. Dunsby valittiin myös Norja alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen heinäkuussa alkaviin EM-kisoihin. Vaikka IFK:n riveistä puuttuvat nykyään lähes kokonaan kenttien ja valkokankaitten kuninkaan Åke Lindmanin, monialataiturin Algoth Niskan ja maalikuninkaan Holger Salinin kaltaiset legendat, voidaan Jukka Halme laskea pian todelliseksi IFK-legendaksi. Kevin Larsson puolestaan on matkalla Peter Standertskjöld-Nordestamin kaltaiseksi legendaksi. Molemmat ovat pelanneet IFK:ssa sekä jääpalloa, että jalkapalloa. Perustettu: 1897 Kotikenttä: Telia 5G Areena [sic] (kapasiteetti: 10770) Päävalmentaja: Tor Thodesen Sijoitus maratontaulukossa: 13. Mestaruudet: 7

9.6.) Stênio 25v. (2ma 25v. (30.6.) bo M te to Aris .7.) Marcio 40v. (3 (4.7.) Tomi Kult 19v.

vuotta sitten 27.6.1999 Veikkausliiga: Kotkan TP – FC Lahti 0-1 (Kovács) 1.7.1999 Veikkausliiga: Haka – FC Lahti 4-2 (Marjamaa, Kovács)

vuotta sitten 27.6.2009 Veikkausliiga: FC Lahti – TamU 2-1 (Haara, Korte) 2.7.2009 Eurooppa Liiga: FC Lahti – KS Dinamo Tirana 4-1 (Rafael, Moilanen, Haara, Rafael)


PELAA MALTILLA

PELIT JATKUVAT PELAAMOSSA

Lähimmän pelisalisi löydät osoitteesta veikkaus.fi/pelaamo


MENUET HEINONEN

Laadukasta ja maistuvaa Pitopalvelua jo yli 20 vuoden ajan. Puh: 0500 494800 saku.heinonen@phnet.fi


#LAHHIFK

PÄÄVALMENTAJA: Sami Ristilä

Jani Tanska 2 Mikko Hauhia (C) 3 Drilon Shala 4 Mikko Viitikko 5 Eemeli Virta 6 Pekka Lagerblom 7 Matti Klinga 8 Ir fan Sadik 9 Erik Törnros 10 Jasin Assehnoun 11 Joona Tiainen (MV) 12 Jean-Christophe Coubronne 13 Ville Salmikivi 14 Tomi Kult 15 Lassi Forss 16 Teemu Penninkangas 17 Teemu Jäntti 18 Jerónimo Amione 19 Josu 20 Pyry Lampinen 21 Matias Niuta 22 Tim Martinen 23 Gaël Etock 29 Juha Tuomi (MV) 30 Patrick Rakovsky (MV) 33

Valmentaja / Fysiikkavalmentaja: Toni Huuhka Valmentaja: Pekka Lagerblom MV-Valmentaja: Ari Korhonen Joukkueenjohtaja: Jussi Juurikka

Fysio: Mikko Poutiainen Fysio: Erno Jokinen Huoltaja: Pekka Penttinen Hieroja: Janne Kaartti

PÄÄVALMENTAJA: Tor Thodesen

2 Tobias Vibe 3 Silver Grauberg 4 Hannu Patronen 6 Riku Selander 7 Joel Mattsson 8 Jukka Halme 9 Henrique Luís 10 Xhevdet Gela 11 Hussein Mohamed 12 Daniel Kollar (MV) 13 Jakob Dunsby 14 Carlos Erikson 16 Tino Palmasto 17 Jani Bäckman 18 Matias Hänninen 19 Kevin Larsson 20 Hassan Sesay 22 Maher Elsaid 23 Nikolas Saira 24 Tero Mäntylä 25 Foday Manneh 34 Tuukka Andberg 35 Atte Otronen (MV) 50 Toró 77 Arnold Origi (MV) 80 Samuel Haglund 99 Njazi Kuqi

Valmentaja: Teemu Kankkunen Joukkueenjohtaja: Joona Haavisto MV-valmentaja: Petri Pyhältö Joukkueenjohtaja: Olli Orvasto Huoltaja: Thune Ludovic Fysiikkavalmentaja: Risto-Matti Toivonen

Erotuomari: Jani Laaksonen AET1: Jonas Turunen AET2: Risto Monola 4. erotuomari: Niko Hänninen

Profile for FC Lahti

FC Lahti - HIFK käsiohjelma 30.6.2019  

FC Lahti - HIFK käsiohjelma 30.6.2019  

Profile for fclahti
Advertisement