Page 1

El robatori de la joieria Hi havia una vegada dos lladres que varen robar a una joieria molt important que estava situada a la plaça Espanya. Els lladres varen pensar que era un bon lloc per entrar a robar ja que hi havia molts objectes que valien molts de doblers.

Ells van esperar a entrar a la tenda al vespre. No van fer res fins que el joier hagués sortit de la tenda i hagués tancat en fort. Els dos lladres van entrar per la porta de darrera, l’alarma de la joieria va sonar, el joier va tornar tot d’una i quan va entrar a la tenda va veure que li havien robar totes les joies. El joier va cridar a la policia per donar avís del robatori. Els policies varen començar a investigar però no li donaven cap solució perquè no trobaven cap pista. Per casualitat un detectiu que passava per allà va entrar i es va posar a investigar per donar una mà. Un policia li va dir:

-He! I tu qui ets?-va dir el policia. -Jo sóc el detectiu Shelock Holms -li va contestar el detectiu. El joier va escoltar el que deien i con que no estava molt content amb el policies li va dir al detectiu que ho deixava en les seves mans.


El detectiu es va posar a investigar i va trobar la primera pista, un guant foradat que feia molta olor. Després seguint fent la seva feina amb molta paciència el detectiu va trobar la segona i la tercera pista; unes botes i una caixa d’eines que duia escrit aquestes paraules: “taller arreglalo todo” del carrer Joan Miró, 3. El detectiu va demanar al joier si coneixia aquests senyors i aquest li va dir que eren els seus veïnats. La policia va anar a cercar els lladres i les va dur a la presó. El joier va donar les gràcies al detectiu pel que havia fet.

fi

Joan Toni  

CEIP es Cremat

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you