Page 1

Uge 45 · 2010

WEEKLY NEWS FALL / WINTER 2010

Shop News

Lækre nyheder fra Object, Depeche, Day, Pieszak og Provider...

DORTE VISER SINE 10 VINTER MUSTHAVES D es igners Re m ix Få o over bl ikket over en Fandens g o d vinterkollektion Interviewe me d Cha rlotte Esk il ds en...


WEEKLY NEWS

Vores måde at give dig ugens nyheder fra FashionForMe.dk En fandens god vinter kollektion Kalenderen siger mandag i uge 45, derfor er det blevet tid til Weekly News. Rigtig mange af jer har allerede benyttet vores nye live chat support på shoppen - 1000 tak for det... Ugens nyheder byder på lækre og ikke mindst anvendelige styles fra Object, Pieszak, Day og Provider. Vi har også fået et stort udvalg af de fedeste tasker hjem fra Depeche. Taskerne er i det lækreste skind og i de helt rigtige farver. Og så syntes vi faktisk, at priser er rigtig gode... I denne uge sætter vi fokus på Designers Remix og deres fandes gode vinterkollektion. Læs også vores lille interview med kvinden bag, Charlotte Eskildsen. I vores lille føljeton, hvor vi hver især viser vores favoritter, er det nu blevet tid til at vise Dorte’s 10 shop favoritter.

Vi nærmer os 1104 fans på facebook - så nærmer vi os de 1200 fans og et gavekort på 1500,kroner. Husk at anbefale os til alle jeres venner. På facebook udlodder vi et gavekort på 1500,- kroner til shoppen, så snart vi når 1200 fans. Anbefal os til dine veninder og deltag i lodtrækningen. Er du ikke selv tilmeldt, så husk at tilmelde dig vores facebook gruppe, så du er den første, som modtager vores nyheder, og samtidig kan du deltage i lækre konkurrencer. Klik her og følg os på facebook. Vi håber I alle sammen får en fantastisk uge med masser af fashion og glæde... De bedste shoppe hilsner Hanne, Dorte, Mette, Lærke & Bruno

Velkommen


Object Højtalet denim leggings

299,95 incl. gratis fragt REAL HIGHWAIST. Som navnet indikere er dette ikke en lavtaljet leggings - det er en mørk denim leggings med masse af stretch. Modellen har både knap og lynlås foran. Sidder helt til. Skridtlængde er 24 cm.

ST W YLE IT H

NYHED

Provider Habit jakke

1400,- incl. gratis fragt Fed habit jakke i koksgrå, nærmest sort silke. Jakken er en smule krøllet og ikke en jakke, der er stiv og i form, men skal bruges som en cardigan, skjorte eller jakke i afslappet stil - men god stil. Længden er 65 cm.

Klik her for at se alle nyhederne Shop news


Shop news


Pieszak Alia top

799,- incl. gratis fragt En helt fantastisk sort top i to matr. kombinationer. Undertoppen er i polyester med lidt stretch og ydertoppen er i strik som ender i en ballon effekt. Et sjov top som sidder helt fantastisk pĂĽ og som er perfekt til stramme bukser.

NYHED

ST W YLE IT H

Mentor Støvler

2000,- incl. gratis fragt

Madame Pom Pom Vinge kĂŚde

400,- incl. gratis fragt Klik her for at se alle nyhederne Shop news


Obejct Obey cardigan

359,95 incl. gratis fragt OBEY. Super skøn armyfarvet uniforms inspireret bomulds cardigan med store hægter til lukning. Modellen er lang og har lange ærmer med ekstra længde og modellen er rigtig fin hvis den bare står åben.

Obejct Obey cardigan

359,95 incl. gratis fragt OBEY. Super skøn koksgrå uniforms inspireret bomulds cardigan med store hægter til lukning. Modellen er lang og har lange ærmer med ekstra længde og modellen er rigtig fin hvis den bare står åben.

NYHED

Shop news


Obeject Linnea cardigan

299,95 incl. gratis fragt Anderledes army farvet cardigan i to kombineret matr. Modellen er helt kort foran og har lange stykke bagpå. Matr. er gennemsigtig og man kan med fordel bruge en tone i tone under eller en hvid top som fremhæver farven. Længde foran er 62 cm.

Obeject Linnea cardigan

299,95 incl. gratis fragt Anderledes sort cardigan i to kombineret matr. Modellen er helt kort foran og har lange stykke bagpå. Matr. er gennemsigtig og man kan med fordel bruge en tone i tone under eller en hvid top som fremhæver farven. Længde foran er 62 cm.

NYHED

Klik her for at se alle nyhederne Shop news


New Smooth Depeche Skind taske

1500,- incl. gratis fragt

bags

Sej og top nice kvalitets shopping bag i sort skind med nitter. Tasken har et stort rum som lukkes med lynl책s samt kosmetik og mobil rum indvendig. Tasken er b책de praktisk og cool. M책ler ca. 30x55 cm.


Depevhe Cognac skind taske

1400,- incl. gratis fragt Høj kvalitets shopping bag i cognacfarvet skind. Tasken har et stort rum som lukkes med lynlås. Man kan bruge tasken som den er med hanken men kan også bukke den om så den bliver mindre og så er den lange strop rigtig praktisk. 45x50 cm.

Klik her for at se alle nyhederne Shop news


Taske uden rem Depeche Skindtaske

1300,- incl. gratis Praktisk og super lækker sort kvalitets shopping bag eller uundværlig arbejdstaske. Tasken er i cool design og kraftig kvalitet og samtidig både casual og trendy. Den måler 35x45 cm og kan bæres med både hank og strop.

Taske med rem monteret

Taske uden

Taske set bagfra

Shop news


monteret

Taske set bagfra

rem monteret

Taske med rem monteret Depeche Skindtaske

1300,- incl. gratis fragt Praktisk og super lækker grå kvalitets shopping bag eller uundværlig arbejdstaske. Tasken er i cool design og kraftig kvalitet og samtidig både casual og trendy. Den måler 35x45 cm og kan bæres med både hank og strop.

Klik her for at se alle nyhederne Shop news


Taske set bag

Taske set forfra

Taske set bag

Taske set forfra Shop news


gfra

Depevhe Cognac skind taske

1400,- incl. gratis fragt 4135. Høj kvalitets shopping bag i sort skind. Tasken har et stort rum som lukkes med lynlås. Man kan bruge tasken som den er med hanken men kan også bukke den om så den bliver mindre og så er den lange strop rigtig praktisk. 45x50 cm

gfra

Depeche Skindtaske

Depeche Læder clutch med 3 rum

Nem kvalitets taske i mellem størrelse. Tasken er i cognacfarvet skind. Størrelsen er 30x36 cm. Og tasken består af to større rum hvoraf det ene har make up rum. Yderligt er der et stort rum foran på tasken.

Praktisk lille sort læder clutch med 3 rum som lukkes med en lynlås. Tasken har en lille strop til at hægte omkring hånden. Tasken kan bla. stå op (praktisk detalje). Den måler 12x21 cm.

900,- incl. gratis fragt

350,- incl. gratis fragt

Klik her for at se alle nyhederne Shop news


3 good looking pants

NYHED

Shop news


Day Shimmy pants

895,- incl. gratis fragt Super flot stram leggingsbuks i helt mørk army shiny bomuld med polyester. Bukserne er perfekt til de kommende november og december fester med evt. en kjole eller tunika eller skjorte over. Lynlås i talje. Day Shimmy pants

895,- incl. gratis fragt SHIMMY PANTS. Super flot stram leggingsbuks i sort shiny bomuld med polyester. Bukserne er perfekt til de kommende november og december fester med evt. en kjole eller tunika eller skjorte over. Lynlås i talje. Mos Mosh Duffy buks

699,- incl. gratis fragt Vil du gerne have en buks i stedet for leggings, er det denne her, den kan bruges til begge dele :o). Den er helt mørkblå ubehandlet med stretch og smal i benene. Den kan trækkes lidt op, så den bliver 7/8 længde. Kan afgive overskudsfarve.

ST W YLE IT H

Depeche Nitte bælte

1000,- incl. gratis fragt Klik her for at se alle nyhederne Shop news


DORTE VISER SINE 10 VINTER MUSTHAVES

1

“ Jeg er i meget gla og roder e er både p købte dem orange ba

I vores mini føljeton, hvor vi vi hver især viser vores egne personlige favoritter på shoppen, er det nu blevet min tur. Som I jo nok kan se på mine favoritter, er min stil meget bred... Jeg elsker brugbart tøj som fungerer i en travl hverdag med arbejde og børn.

2

God fornøjelse Dorte

“ Jeg bruger normalt meget lidt sort og grå, men da efteråret er på vej kan det ikke helt undgås. Det er slet ikke fordi, jeg ikke kan lide de grå/sorte farver, det er nok mere fordi, jeg ikke ser en udfordring i farverne, da de er nemme og kan bruges til alt, men samtidig føler jeg mig altid tilpas i de grå/sort farver, og denne TOTAL lækre kjole fra Provider har jeg brugt en del. Den er perfekt til stramme jeans eller leggings og mine rå støvler - med eller uden hæl.”

Dorte´s 10 musthaves


ikke altid god til at gå med ur, og jeg har et ur, som jeg er ad for – men når jeg er på job og sidder ved computeren eller på lageret eller på indkøb, syntes jeg TRIWAs ure praktisk, frække og smukke. Jeg vidste allerede, da vi indm, at jeg selv ville eje KATJA modellen, den lilla med aggrund.”

3

“ Print er et must i denne sæson – det er det næsten hver sæson, men pt. er det meget fugleprint og vinger, der skal fremhæves – derfor har jeg valgt denne fine tunika kjole fra Remix – den er igen både smuk, rå og trendy. Og så er den i grå nuancer, så det trækker jo heller ikke ned.”

Dorte´s 10 musthaves


4

“Egentlig spotter jeg altid en kvinde med smykker og tænker – guuud hun har overskud til at gøre noget ud af sig selv. Men i bund og grund munder det måske ud i, at det er fordi, jeg altid selv glemmer at ta’ smykker på. De nye smykker fra Scherning er virkelig enkle på den helt perfekte måde, og jeg har valgt den nogenlunde neutrale, som passer til alle mine andre smykker. Og så kan man sove med dem om natten, så er der ingen undskyldning for at glemme at tage dem på næste dag ;o).”

6

“Jeg elsker lørdag og søndag morgen at trække i det såkaldte ”joggingtøj”, når jeg står op og får gang i familien – BLUE er bare helt fantastisk på dette felt. Deres kvalitet har for mig betydet, at selvom jeg har vasket mine sæt 10-20 gange, passer det mig stadig og er ikke ude af facon, jeg propper det endda også i tørretumbleren. Et sæt jeg bare ikke KAN undvære – slet ikke nu her, hvor der er koldt om morgenen.” Dorte´s 10 musthaves


5

“Her snakker vi altså om et gigantisk tørklæde fra nü by staff, som ikke bliver slatten og tynd efter brug. Det beholder sin store volume og sidder nøjagtigt, som et tørklæde skal. Farven er selvfølgelig også en efterårsfarve og passer derfor ind i garderoben på kryds og tværs.”

Dorte´s 10 musthaves


“Denne her fine tunika fra Hunkydory bruger jeg ofte – den er helt perfekt at bruge, når jeg vælger at have kæder og mobilholdere om halsen, og jeg samtidig har en ”vest” dag. Så føler jeg mig rigtig godt tilpas og føler mig også både smart og cool.”

7

“Jeg bruger sjælden jakke og endnu mere sjældent regnjakke, men da det ikke helt kan undgås i vores danske klima, har jeg været rigtig glad for vores nye BLÆST jakker. Det er en meget høj kvalitets regnjakke, der har en virkelig perfekt pasform. Lommerne er foret, og det er ikke bare en regnjakke med et bindebånd i taljen.Det er en virkelig skøn regnjakke med super super gode detaljer og en pasform jeg ikke har set før. Jeg elsker min BLÆST regnjakke og kan ikke vente til sydvest huerne kommer :o)))))”

Dorte´s 10 musthaves

9


“Denne leggings har jeg brugt mest af alle mine bukser. Den sidder helt stram, nærmest malet på, men der er utrolig meget stretch i den, så det er som at trække i en strømpe. Den er ikke lavtaljet og holder derfor på formerne. Det ligner en stram jeans, men den er blød og behagelig. En klar favorit.”

8

10

“Den grå melange strik fra Munthe plus Simonsen har jeg brugt rigtig rigtig meget i denne sæson. Den er varm, dækker bagdelen, sidder rigtig godt, er tidløs trods palietterne, og så kan jeg have den på udover næsten ingenting, da den er rigtig behagelig at have på. Jeg bruger den til stramme leggings og jeans og lange støvler. Nårjeg har den på føler jeg mig godt tilpas og samtidig nogenlunde smart ;o) og praktisk.” Dorte´s 10 musthaves


D es igners Re mix Få o 0 verbl ikket over en Fanden vinterkollektion. Laa s interviewet Overblikket Så er tiden kommet til Designers Remix. På de kommende sider har vi forsøgt at give dig overblikket over en fandens god vinterkollektion, som indeholder, det vi kvinder elsker. Luksus, enkelthed, detaljer og ikke mindst ekstravagant fest tøj. Du kan også læse vores lille interview og blive klogere på kvinden bag Designers Remix, Charlotte Eskildsen. Designers Remix Designers Remix blev etableret i 2002 af designeren Charlotte Eskildsen og hendes partner, administrerende direktør Niels Eskildsen. Designers Remix er en international high-end linie af modetøj designet til at være lige så uforudsigelige som de kvinder, der bærer dem. ”i en stil, der er sexet, pirrende og lidt skæv” siger Charlotte Eskildsen, Designer og kreativ direktør for Designers Remix Collection. ”Mine designs er for den positive, sofistikerede kvinde med selvtillid og styrke.

Nysgerrige kvinder med lyst til livet og en vi til at udfordre deres egne modsætninger. Je elsker at mixe forskellige design elementer p en måde der redefinerer kvindeligheden, o giver kvinder en ny årsag til at føle sig smuk

Efter at have færdiggjort sin uddannel som designer fra Designskolen Manageme School i Kolding, Danmark, var Charlotte E kildsen valgt som en “Rising Star” af det da ske erhvervsliv magasin, Berlingske Tidend Nyhedsmagasin, sammen med andre talen fulde personer under 30 år, der repræse terer en bred vifte af kategorier fra handel astrofysik.

I år 2007 modtog Charlotte Eskildsen den mest prestigefyldte designpris, du kan i Danmark, Guldknappen, fra det dansk modemagasin Alt for Damerne, og i år 200 Charlotte blev af 400 mode fagfolk nomine


ns g od me d Charlotte Esk il ds en...

ilje eg på og k.”

et som “Bedste danske designer” i den første Dansk Fashion Awards, der nogensinde givet. I år 2009 arbejde Charlotte Eskildsen som ambassadør for Dansk Røde Kors som medlem af Club 10, som er engagere i at samle penge ind til gavn for Dansk Røde Kors katastrofelse fond. ent Es- Charlotte Eskildsens kollektioner er for den an- positive, sofistikerede kvinde med selvtillid des og styrke. Nysgerrige kvinder med lyst til livet nt- og en vilje til at udfordre deres egne modsæten- ninger. Hun elsker at mixe forskellige design til elementer på en måde, der redefinerer kvindeligheden, og giver kvinder en ny årsag til at føle sig smuk.

få ke 08 er

God fornøjelse.....


Hvad er det største privilegium ved at være selvstændig modedesigner?

At begge mine børn har ligget i deres vugge på mit kontor, mens jeg har tegnet – det er smukt at kunne kombinere de to ting.

Hvad er det hyggeligste ved efteråret? At farverne og stemningen skifter – jeg elsker årstider.....

Er du aldrig bange for at miste evnen til at være kreativ sæson efter sæson?

Aldrig! Jeg elsker en ny sæson – følger mig altid tanket op med ideer …

Hvad er din favorit storby og hvorfor ?

Hong Kong fordi den er så eksklusiv … New York fordi den er så mangfoldig … Tokoy fordi den er så skør og jeg kunne blive ved

Har du et forbillede / idol?

Det må helt klart være Tom Ford

Hvad får dig i godt humør på en trist efterårs dag ? varm kakao uden flødeskum

Hvis du ikke var tøj designer - hvad ville du så lave i dag?

Så ville jeg være arkitekt eller møbeldesigner. Da jeg var barn var min drøm at blive astronaut.

Champagne eller en kold øl ? Tæt på Charlotte Eskildsen


Hvad er øl ? Jeg drikker kun champagne – favoritten er Krug.

du at spise, når du og familien går ud sammen?

Jeg elsker mad - har en stor kærlighed til Formel B… Er det med hele familien bliver det MASH i Skovshoved.

Får du inspiration gennem din dagligdag på jobbet og blandt venner og familie, eller lukker du dig selv inde i f.eks. et sommerhus i en mdr. og vender hjem med 50 skitsetegninger klar til produktion??

Jeg får min inspiration fra dagligdagen, mine rejser, hoteller, kunst, arkitektur etc.

Hvor ser du dig selv og dit firma om 10 år?

”The sky is the limit” Det er umuligt at svare på, men vi er på vej ud af en meget international tangent – det starter med vores Show på den internationale scene under London Fashion Week – så hvem ved, måske har vi ikke længere til huse i Danmark.

Hvad er din favorit ret, og hvor elsker

Hvilke styles er dine absolutte favoritter i den nye kollektion AW2010?

Fabergé, Office, Cavewoman, Virginn, Drapytux & Moonlegs

Stilet eller gummistøvle? Hver ting til sin tid.

Hvad er din favorit designer lige nu? Albert Elbas for Lanvin

Tusind tak for snakken.. Selv tak....

Tæt på Charlotte Eskildsen


Tunik a er - kjole - t oppe

Designers Remix Bluse

899,- incl. gratis fragt

Designers Remix Soyatee

599,- incl. gratis fragt

Designers Remix T-shirt

499,- incl. gratis fragt

Overblikket Designers Remix

Designers Remix Crystal

Designers Remix Strik

1899,- incl. gratis fragt 1199,- incl. gratis fragt


Designers Remix Keydress

499,- incl. gratis fragt

Designers Remix Tiedress

699,- incl. gratis fragt

Wieben smykker Frosting

Designers Remix T-shirt

1599,- incl. gratis fragt 499,- incl. gratis fragt

Designers Remix Osloo

1099,- incl. gratis fragt

Klik her for at se alle nyhederne Overblikket Designers Remix


Str ik der luner

Designers Remix Flufflong

1899,- incl. gratis fragt

Designers Remix Grizzly strik

1399,- incl. gratis fragt

Overblikket Designers Remix

Designers Remix Cutie

1500,- incl. gratis fragt

Designers Amourtop

1900,-


s Remix p

- incl. gratis fragt

Designers Remix Cosycardi

1299,- incl. gratis fragt

Designers Remix Snowy

1499,- incl. gratis fragt

Overblikket Designers Remix

Designers Remix Dropdress

1499,- incl. gratis fragt


Jakker til hve da g og fes t

Designers Remix Habitjakke

2499,- incl. gratis fragt

Designers Remix Tigerjack

1899,- incl. gratis fragt Overblikket Designers Remix

Designers Remix Habitjakke

2599,- incl. gratis fragt


Designers Remix Glamjacket

1999,- incl. gratis fragt

Designers Remix Carolina

2599,- incl. gratis fragt Overblikket Designers Remix

Designers Remix Carolina

2599,- incl. gratis fragt


Buks er

Designers Remix Suitgalon

899,- incl. gratis fragt

Designers Remix Moonlegs

Designers Remix Skinnysuit

1099,- incl. gratis fragt 899,- incl. gratis fragt Overblikket Designers Remix

Designers Remix Moonlegs

Designers Remix Suitme

1099,- incl. gratis fragt 799,- incl. gratis fra


Access or ies

Designers Remix Biglong tørlÌde

899,- incl. gratis fragt Designers Remix Creamscarf

399,- incl. gratis fragt

Designers Remix Studglove

499- incl. gratis fragt

Designers Remix Bowbelt

499- incl. gratis fragt

agt

Overblikket Designers Remix


BAGSIDE

DRØMME

Selv om vi elsker mode og lækre styles, er der også andre ting, vi går og drømmer om. Her kan du f.eks. se nye produkter til boligen, lækre gadgets, nye cd udgivelser eller bøger, der fænger. RELIGHT MY FIRE Jeg er en af de heldige, der har fået billet til Take That i Parken den 16.7. En af mine skønne veninder var så heldig at være hurtig på tasterne. Så nu tager vi 9 piger af sted, og jeg glæææææder mig allerede... Relight My Fire....ja tak. Mette

ENDNU EN TASKE Jeg er faldet for denne super lækre Italienske lædertaske fra Campomaggi. Den står på min ønskeseddel til jul, og hvis den ikke ligger under træet, er jeg NØDT til selv at købe den. Dorte

TRIP TRAP FRAME SKÅL Jeg kan godt li’ denne skål fraTripTrap – den kunne jeg godt tænke mig. Den vil være super fin til jul med appelsiner eller mandariner i...

Hanne

Bagside drømme

FashionForMe WEEKLY NEWS 45  
FashionForMe WEEKLY NEWS 45  

Ugens magsin med alle shop nyhederne. Helt tæt på Designers Remix. Dorte viser sine 10 shop nyheder.

Advertisement