Page 1

Uge 44 · 2010

WEEKLY NEWS FALL / WINTER 2010

Endnu et lækkert smykke brand på shoppen

Shop News

Varme nyheder fra Object, Munthe plus Simonsen, Bruuns Bazaar, Provider, Designers Remix, Mos Mosh, Triwa & Depeche

BACK IN THE U.S.S.R. TRIWA NEWS

NY FUNKTION Online support chat


WEEKLY NEWS

Vores måde at give dig ugens nyheder fra FashionForMe.dk Back in the U.S.S.R Endnu en efterårs uge er gået, og vi skal da lige love for, at vejret har taget en drejning - det er blevet hundekoldt.... Koldt eller ej, så skal I ikke snydes for en omgang Weekly News med masser af skønne nyheder, en ny funktion til Jer på shoppen, samt lidt andre godter. Det er også i denne uge, at vi kan introducere dig for den nye Triwa kollektion, som er opkaldt “BACK IN THE U.S.S.R - 4 vildt fede nyheder fra Triwa. Se dem i magasinet. I denne uge kan vi igen introducere et skønt og i den grad unikt smykke brand på shoppen. Se Line Wieben´s unikke smykke univers med masser af frække detaljer. Vi har da også glemt, at introducere en skøn pige, som er blevet en del at vores dejlige team. Mange af jer har sikker allerede mødt Lærke på postkortet i Jeres pakke. Lærke er vores pige, som kommer efter skole og hjælper med pakning af or

dre og mange andre ad hoc opgaver. Velkommen Lærke. Hjælp os! 1074 fans på facebook - så nærmer vi os de 1200 fans og et gavekort på 1500,kroner. Husk at anbefale os til alle jeres venner. På facebook udlodder vi et gavekort på 1500,- kroner til shoppen, så snart vi når 1200 fans. Anbefal os til dine veninder og deltag i lodtrækningen. Er du ikke selv tilmeldt, så husk at tilmelde dig vores facebook gruppe, så du er den første, som modtager vores nyheder, og samtidig kan du deltage i lækre konkurrencer. Klik her og følg os på facebook. Vi håber I alle sammen får en fantastisk uge med masser af fashion og glæde... De bedste shoppe hilsner Hanne, Dorte, Mette, Lærke & Bruno

Velkommen


Provider Frost kjole i økologisk bomuld

1500,- incl. gratis fragt

Helt fantastisk koksgrå kjole i økologisk bomuld og silke. Modellen har bomuldsbund med silke udover og hele bomuldsærmer med en lille bitte silke rib. Underkjolen er med rib ryg. Længden er 100 cm. Nederst på kjolen er der elastik indvendig.

ØKOLOGISK BOMULD

NYHED

NYHED

Depeche Mobil taske

350,- incl. gratis fragt Dejlig stor mobil taske hvor der kan være lidt mere end bare en mobil tlf. Tasken er i cognac farvet skind med en sleben overflade. Den måler 12x18 cm og har flere rum med både knap og lynlås.

Klik her for at se alle nyhederne Shop news


Provider Ramona skind jakke

Loving Leather

2500,- incl. gratis fragt

Bikerjakke i camelfarvet skind. Jakken rå, men sætter man den til en fin kjo stændigt. Længden er 52 cm.

Provider Legselast skind leggings

2000,- incl. gratis frag

Ny Skind leggings på den helt rigtige måde. En super sej leggings der sidder rigtig godt. I siden er der indsat et bredt stykke skind elastik som gør den lidt mere rå end tidligere. Lynlås og knaplukning i taljen. NYHED

Designers Remix Bowbelt læder bælte

499,- incl. gratis fragt Lækkert grå skindbælte - en klassisk DESIGNERS REMIX style. Kan bruges udover strik, tunika eller kjoler. Bæltes vikles om livet 2 gange og bindes foran på maven.

Shop news


n har det helt rigtige bikerlook, som normalt er ole eller tunika, kan man ændre det rå look fuld-

Provider Loan skind kjole

2300,- incl. gratis fragt Fed stram kjole i sort krøllet skind. Kjolen har et tynd foer og er klippet rå af nederst på kjolen. Den har simpelthen den smukkeste hals i form af store rynker som gør den helt unik. Længden er 96 cm. Grov lynlås bagpå. Smal model.

NYHED NYHED

Klik her for at se alle nyhederne Shop news


Den flotte blad detalje

NYHE

D

Munthe plus Simonsen Tyra kjole

1499,- incl. gratis fragt Fin og lækker sort kjole med palietter. Kjolen er i modal. Kanterne på kjolen er zig zagét med en sølvtråd - samtidig har modellen et elastik stykke under brystet og længden er asymetrisk. Foran er der et smukt paliettryk.

Den flo Shop news


Depeche Taske med accessories

350,- incl. gratis fragt

NYHED

Fin og praktisk lille taske i sort læder. Tasken måler 8x17 cm. Tasken har en lang strop til at hænge om halsen. Med tasken følger en lille pung med til billeder (4x6 cm) og en lang pung med til evt. en lipgloss (3,5x12,5 cm). Munthe plus Simonsen Tilda top

3 dele + strop, alle i læder.

999,- incl. gratis fragt

Fin og feminin top i grå melange med palietter. Toppen er i tynd fin modal og har rå kanter, men de fine palietter gør den elegant og smuk. Toppen har flæser ned langs brystet i begge sider. Længden er 70 cm.

NYHED

otte blad detalje

Klik her for at se alle nyhederne Shop news


Object Sandra strik

299,95 incl. gratis fragt Oversize strik i grå med stramme ærmer. Da ærmerne er stramme og strikken er så stor, giver det vandfalds agtigt fald ned over skulderen. Matr. er akryl. nylon og mohair. Længden er 87 cm.

ST W YLE IT H

NYHED

nü by staff Tørklæde

499,- incl. gratis fragt Shop news


Object Højtalet denim leggings

299,95 incl. gratis fragt REAL HIGHWAIST. Som navnet indikere er dette ikke en lavtaljet leggings - det er en mørk denim leggings med masse af stretch. Modellen har både knap og lynlås foran. Sidder helt til. Skridtlængde er 24 cm.

Object Gli coated buks

399,95 incl. gratis fragt Rigtig fin sort buks i bomuld med shiny “læder look” overflade. Buksne har elastik/rib i siden som gør pasformen endnu bedre. Buksen er helt tætsiddende men vil give sig med tiden. Vær varsom med lyse møbler da buksen kan afgive lidt farve.

NYHED

Shop news

Klik her for at se alle nyhederne


ST W YLE IT H

Mentor Støvle

1400,- incl. gratis fragt

Uniforms looket Object Uniformsjakke

499,95 incl. gratis fragt Cool uniformajakke i army. Modellen er facon syet og kort, men sidder rigtig godt på. En jakke der er virkelig god til en stor skjorte og leggings eller en lang top med stramme jeans til. Længden er 60 cm.

NYHED

Shop news


Object Private Ryan jakke

399,95 incl. gratis fragt Uniforms agtig cardigan i koksgrå bomuld med antik guldknapper . Modellen har lynlås foran og små lommer. Bagpå har den et snit over taljen som giver den lidt facon. Længden er 65 cm.

NYHED

Klik her for at se alle nyhederne Shop news


Bruuns Bazaar Habitjakke

1999,- incl. gratis fragt Figursyet kort habotjakke i sort polyester. Modellen har den flotteste ryg og jakken sidder lige i skabet, når man har den på. Brug den evt. til bukser med høj talje. Længden er 57 cm.

E YL H ST I T W

Depeche Clutch

ST W YLE IT H

600,- incl. gratis fragt Apair Stilet

1400,- incl. gratis fragt Shop news


Bruuns Bazaar Kjole

1999,- incl. gratis fragt Smuk og fræk aftenkjole i sort stretch. Modellen har underkjole med tynde spagetti stropper. Foran man man vælge at lade halsåbningen stå åben, men man kan også binde en knude. Længden er 105 cm.

ST W YLE IT H

NYHED

Madame Pom Pom Halskæde

400,- incl. gratis fragt Klik her for at se alle nyhederne Shop news


Et unik smykke univers Line Wieben Vi kan ikke garantere, at dette er det sidste smykke brand, som vi præsenterer på shoppen. Men vi kan garantere, at der her er tale om et helt unikt smykke univers skabt af Line Wieben, som du nu kan shoppe her på shoppen. Wieben smykker er et resultat af Line Wiebens mangeårige erfaring indenfor smykkebranchen, hvor hun som henholdsvis sælger og agent har opnået et bredt og indgående kendskab til branchens tendenser og præferencer. Nu har hun taget skridtet videre til selv at designe og skabe smykker, hvilket har resulteret i en lækker kollektion af særegne modesmykker. Inspirationen til smykkerne finder Line alle vegne, såsom i sin egen hverdag og i tidens aktuelle trends - og med afsæt i hendes kreative evner fortolkes og omdannes disse indtryk efterfølgende til moderigtige smykker til glæde for kvinder i alle aldre. Smykkerne kendetegnes ved en kombination af et væld af forskellige lækre materialer, som tilsammen skaber et helt unikt udtryk. De lange kæder i nikkelfri materialer, som oxyderet messing og antik silver, komplimenteres af forskellige skønne vedhæng udformet i ægte sten, ben og perlemor og med kontraster i form af elementer fra dødningehoveder og peacetegn til fine små stjerner og hjerter - besidder kollektionen såvel rå som feminine islæt. New brand


Wieben smykker Halskæde

Wieben smykker Halskæde

Wieben smykker Halskæde

CH32. Rå oxideret kugle kæde med sølv medaljon vedhæng. Kæden er helt perfekt at sætte til andre smykker. Et smykke der kunne ligne et arve stykke.

CH36. Rå oxideret kugle kæde med sølv peace vedhæng. Kæden er helt perfekt at sætte til andre smykker. Kæden er enkelt og feminint.

CH28. Rå oxideret kugle kæde med pudderfarvet emalje vedhæng. Kæden er helt perfekt at sætte til andre smykker. Kæden har også et lille dødning i antik sølv samt en stor stjerne vedhængt.

300,- incl. gratis fragt

300,- incl. gratis fragt

New brand

400,- incl. gratis fragt


Wieben smykker Halskæde

Wieben smykker Halskæde

Wieben smykker Halskæde

CH35. Rå oxideret kugle kæde med guld fjer vedhæng. Kæden er helt perfekt at sætte til andre smykker. Kæden er enkelt og feminint.

CH27. Rå oxideret kugle kæde med sort emalje vedhæng. Kæden er helt perfekt at sætte til andre smykker. Kæden har en lille fjer i antik sølv vedhængt.

CH33. Rå oxideret kæde med sølv stjerne vedhæng samt et lille guld hjerte og et flet vedhæng. Kæden er helt perfekt at sætte til andre smykker.

300,- incl. gratis fragt

400,- incl. gratis fragt

New brand

350,- incl. gratis fragt


Live chat support

Her finder du den nye Live chat support

Ny fuktion på shoppen Derfor I vores forsøg på hele tiden at blive bedre til det vi gør og samtidig yde dig den bedste kundeservice, har vi nu tilføjet endnu en funktion på shoppen. Live chat Live chat support er til dig, der forelsker sig i en style, men mangler mere info om størrelse, pasform, materiale osv. Det kan også være, at du ønsker at høre os om vores mening og erfaring med den style, som du kigger på. “Chat med kundeservice” ikonet er placeret centralt inde ved hver style, så det er let at komme i gang. Prøv det og du vil hurtig blive fortrolig med det og få glæde af det. God fornøjelse.....

Online eller offline Når du klikker på “Chat med kundeservice” ikonet, kan du se, om vi er on eller offline. Er vi offline kan du via et enkelt klik sende os en mail med dit spørgsmål. Hvis vi er offline betyder ikke, at du ikke kan kontakte os, det kan blot betyde at vi ikke lige sidder ved skærmen. Men fortvivl ikke - du kan bare ringe til kundeservice på telefon 30321232 Ny funktion på shoppen


Sådan gør du Klik på “Chat med kundeservice” og du er i gang. Udfyld de to felter med navn og spørgsmål - husk at sætte en prik i kundeservice. Så er du klar til at chatte med kundeservice.

Live chat er en vej til hurtigere kundeservice

Var du tilfreds ? Når du har fået svar på dine spørgsmål, så klik på “forlad” ikonet øverst i højre hjørne. Derefter vises et vindue, hvor du kan give os en karakter for vores service. 1000 tak. Ny funktion på shoppen


BA IN TH U. TR NE


ACK N HE .S.S.R. RIWA EWS

Triwa vinter nyheder Vi er rigtig glade for, at vi nu kan introducere dig for den nye Triwa kollektion, som er opkaldt “BACK IN THE U.S.S.R .- 4 vildt fede nyheder fra Triwa. Triwa er for os muligheden for at fuldende det perfekte outfit Denne vinterkollektion i flotte mørke farver giver dig rig mulighed for at supplere din vinter garderobe med de helt rigtige accessories. Til Jer der ikke kender Triwa Triwa designer ure i flot design, lækre materialer og farver. Deres hensigt er at skabe attitude igennem farver og nyskabende designs. Med deres motto “adding colour” skaber de nye produkter og modeller, som løbende supplerer eller bryder sæsonens farver, Produkterne kommer i mindre kollektioner for hele tiden at kunne tilbyde markedet nyheder i farve og form. Triwa er svensk, men har allerede nu opnået stjernestatus i hele verden. Vi er vilde med Triwa, er du også? Se nyhederne på de næste sider og se flere detaljer på shoppen.

Triwa nyheder

Klik her for at se alle nyhederne


Triwa Beluga mi

1095,-

Stilfuldt ur skive pryde ographer e Urværket e Leveres i so

Triwa Kamrat cr

1095,-

Rødgløden og rød skiv chronograp VD54. Stør

Triwa nyheder


inicrono ur

Triwa Kreml minicrono ur

i sort med sort urkrans og sort et med små sten. De små chroner sorte. Remmen er PC plast. er Seiko VD54. Størrelse 40 mm. ort æske.

Maskulint ur i flaskegrøn med guld urkrans og grøn skive prydet med små sten. De små chronographer er lysrøde. Remmen er PC plast. Urværket er Seiko VD54. Størrelse 40 mm. Leveres i sort æske.

rono ur

Triwa Katja minicrono ur

- incl. gratis fragt

- incl. gratis fragt

nde ur i knaldrød med sort urkrans ve. Remmen er PC plast. De små pher er sorte. Urværket er Seiko rrelse 44 mm. Leveres i sort æske.

1095,- incl. gratis fragt

1095,- incl. gratis fragt Fed ur i lilla med guld urkrans og orange skive prydet med små sten. De små chronographer er pink. Remmen er PC plast. Urværket er Seiko VD54. Størrelse 40 mm. Leveres i sort æske.

Klik her for at se alle nyhederne


Se Se as as on on hi higg hl hl iigg hts hts *

Designe Cutie st

1500

En sæson er lang, og der kommer konstant nye varer på shoppen hvilke styles kom først på sæsonen, og hvordan ser de ud ? Det kan være svært at huske sæson varerne fra hinanden - men en ting er sikkert, hver sæson har deres highlights og unikke items.

En klas Modelle Strikken Længde

Derfor vil vi i magasinet give dig mulighed for at gense udvalgte highlights fra sæsonen, som du måske havde glemt.

*

“Designers Remix kniteear”

God fornøjelse....

Season highlights


Designers Remix Keydress kjole

499,- incl. gratis fragt KEYDRESS. Økologisk t-shirt i hvid med frækt print af forskellige nøgler og hængelåse i friske farver.Toppen har stor åbning, både foran og bagpå med en tvær strop som holder den på plads. Længde er 86 cm.

ers Remix trik

0,- incl. gratis fragt

ssisk REMIX cardigan i gråbrun grovstrik. en er kort og har god volume i ærmerne. n lukkes med grove skjulte trykknapper. en er 40 cm. Dejlig lun til en kølig aften.

*

“Provider”

Provider Lazybag skind taske

999,- incl. gratis fragt

Fed gråbrun shopper bag med dejlig rummelig plads. Tasken er i det absolutte blødeste skind og har udover et kæmpe rum også et mindre til diverse. Stroppen måler 75 cm og tasken måler ca. 55x40 cm. Fås også i sort.

*

“Designers Remix kjole bluse” Season highlights


BAGSIDE

DRØMME

Selv om vi elsker mode og lækre styles, er der også andre ting, vi går og drømmer om. Her kan du f.eks. se nye produkter til boligen, lækre gadgets, nye cd udgivelser eller bøger, der fænger. DIRTY DANCING MUSICAL Jeg var (og er nok stadig) sååååå forgabt i filmen Dirty Dancing. Jeg så den så mange gange, da jeg var yngre..Havde lp’er med musikken fra filmen, som jeg også var bidt af. Selv den dag i dag ser jeg den, hvis den bliver vist i tv. Jeg drømmer om at se den sat op som musical i London. Jeg. Har hørt den skulle være helt fantastisk. Og det ville jeg gerne opleve...Mette

PETER MARTENSEN Jeg drømmer om flere kunstværker fra den danske nulevende kunstner Peter Martensen. Hans værker er helt fantastiske, og meget anderledes end det jeg plejer at falde for.

Bruno Kunstner: Peter Martensen Titel: Tilskuere

2007

STØT BRYSTERNE! Jeg sidder og ser Brystgalla 2010 på TV3, og det rører mig så dybt, at min bagsidedrøm i denne uge er, at jeg, og alle jeg kender, går gennem hele livet uden at blive ramt af kræft. Tanken skærer helt ind til benet, når man kigger ind på børneværelset og kysser to små børn på kinden, der allerede sover og tænker ”hvad nu hvis….” Jeg har selvfølgelig selv støttet med et bidrag ;o) Dorte

Bagside drømme

FashionForMe WEEKLY NEWS 44  

Ugen nyheder på shoppen. Ny Triwa kollektion. Line Wieben smykker - nyt brand på shoppen.