Page 3

3

Oplevelser, du kommer til at skrive hjem om

»Et efterskoleophold er en oplevelse

Formål/Målgruppe

for livet.«

Farsø Efterskole henvender sig til normalt begavede unge med læse- og skrivevanskeligheder. Aldersgruppen er 14 – 18 år, svarende til 8., 9. og 10. klassetrin.

Du kan roligt glæde dig, hvis du beslutter dig for at tage et år på efterskole. Der venter dig et år fyldt med spændende oplevelser sammen med kammerater, der kan gå hen og blive venner for livet! Samtidig indebærer et efterskoleophold på Farsø Efterskole en undervisning, der ruster dig fagligt og personligt til at binde an med de krav, din kommende ungdomsuddannelse stiller til dig.

Værdigrundlag Skolens værdigrundlag tager udgangspunkt i et kristent livssyn, som kommer til udtryk i den hverdag og de holdninger, du vil blive mødt med på Farsø Efterskole. Vi vil gerne i samtale med dig om liv og tro og i fællesskab reflektere over livets store spørgsmål. Vi håber derved, at kunne fremme din diskussionslyst og selvstændige stillingtagen til de udfordringer, vi som mennesker møder. Farsø Efterskole er tilknyttet KFUM-Spejderne, FDF, KFUM og KFUK samt Y´s Men´s klubberne i Himmerland.

Velkommen til Farsø Efterskole  

Læs alt om Farsø Efterskole. En spændende efterskole for unge med læse- og skrivevanskeligheder.

Velkommen til Farsø Efterskole  

Læs alt om Farsø Efterskole. En spændende efterskole for unge med læse- og skrivevanskeligheder.

Advertisement