Page 11

11

Det kan være en udfordring at bo sammen med nogle, man ikke kender på forhånd. Men de fleste synes bagefter, det har været en god oplevelse og ikke mindst udviklende.

Boligforhold

Vi er hvad vi spiser

Du kommer til at bo på nye og dejlige 2 eller 3 personers værelser.

Kost og motion er et vigtigt omdrejningspunkt på Farsø Efterskole, da det har stor betydning for din evne til at lære. Derfor dyrker vi meget motion på en sjov måde, og køkkenet lægger vægt på at lave sund og varieret mad, som giver dig energi hele dagen.

I elevfløjen findes et stort fælles opholdsrum med pool, fodboldspil og hyggekrog. I din fritid er du velkommen til at benytte hallen, værkstedet, rulleskøjterampen, boldspilsarealerne, ride­banen eller til at sejle i kano.

Weekender Undervisningen slutter normalt fredag kl. 14.30, hvorefter weekendprogrammet starter. Der vil i løbet af året være weekender, hvor du skal være på skolen. Vi finder, at weekenden er en meget vigtig del af efterskoleopholdet. Weekenderne rummer en mængde spændende aktiviteter og ture. Samtidig er der god tid til samvær med kammerater og lærere.

Fællesaften Den ugentlige fællesaften lægger vi stor vægt på. Aftenerne kan bl.a. være: koncerter, foredrag, film, løb, sport, lejrbål og meget andet. Fællesaftenerne er vigtige for os, fordi de er med til at styrke fællesskabet og give dig gode oplevelser, samtidig med at du lærer om kultur og samfundsrelevante problemstillinger.

Lejrskole Vi arrangerer hvert år ét lejrskoleophold i udlandet. Det kan være en storbytur, skitur eller noget helt tredje.

Velkommen til Farsø Efterskole  
Velkommen til Farsø Efterskole  

Læs alt om Farsø Efterskole. En spændende efterskole for unge med læse- og skrivevanskeligheder.

Advertisement