Page 1


farger

Tradisjonelle

nyanser i moderne

Fargerike har valgt å samarbeide med bloggeren Anettes Pihlstrøm Karlsen om en ny nettbasert fargekolleksjon, tilgjengelig i våre 110 butikker. Anette skriver en av Norges største interiørblogger, Anetteshus.com og har en skandinavisk landlig stil med et klassisk utrykk. Fargekolleksjonen er laget etter et ønske om å forenkle fargevalg, for de klassiske og landlige interiørene som hittil har vært ganske lyse i fargebruken. Fargene treffer bredt og er en hyllest til de historiske fargene mange liker å omgi seg med, men i moderne nyanser.


En hel

palett

De vakre fargene i paletten, har Anette jobbet seg frem til under oppussingen av besteforeldrenes hytte, med god veiledning fra Fargerike. Nyansene har fått nostalgiske navn som Vaffelhjerte FR1226, Strå FR1222 og Rullestein FR1227, etter fine barndomsminner på samme sted. Med lyse toner er dette en god palett som er enkel å bruke i hjemmet. – Selv om stilen er skandinavisk, betyr ikke det at den er fargeløs, forteller Anette som har den varme grånyansen Rullestein FR1227 som favoritt for tiden. Den har hun kombinert med Duggvått gress FR1224 som er en mørk nyanse av grønt som løfter den grå fargen.

Historiske nyanser

med moderne preg

Nostalgi FR1220 er en annen farge som Anette trekker frem. Denne nyansen er hentet fra den gamle døren hun har i stuen. Døren er fra en vestlandsgård fra slutten av 1800-tallet og Anette har fått utallige mail fra lesere som ville ha fargekoden på den vakre døren. Nå kan hun endelig dele den helt riktige fargekoden med sine lesere. – Det at jeg har laget en hel fargekolleksjon for Fargerike, synes jeg er veldig stas, forteller Anette, som har blandet seg frem til 12 vakre farger.

Greige

Greige er sesongens store fargesnakkis og vil fortsette utover vår/sommer 2013. Både Rullestein FR1227 og Sommerdrømmer FR1228 er herlige nyanser av greige som man lett kan kombinere med andre farger.


Fargekoder

nostalgi

skyfri himmel

SKYGGE

DUGGVÅTT GRESS

BLÅBÆR MED MELK

RULLESTEIN

FR1220

FR1221

FR1224

FR1225

BØLGESKVULP FR1229

STRÅ

FR1222

FR1223

FR1227

sommerdrømmer FR1228

Beis

vaffelhjerte

FR1226

Av trykktekniske årsaker kan fargene avvike noe fra originalfargene.

svaberg

FR9001

tavle FR1230

Profile for Fargerike Norge

Juletid med Anetteshus!  

Vakre, klassiske nyanser med et moderne preg, blandet av Anette Karlsen spesielt for Fargerike

Juletid med Anetteshus!  

Vakre, klassiske nyanser med et moderne preg, blandet av Anette Karlsen spesielt for Fargerike

Profile for fargerike

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded