Page 1

mingelboken
 1

MINGELBOKEN WORK IN PROGRESS

©VARIETÉTEATERN


2
 mingelboken


TALKING HEAD

Vid något tillfälle har vi använt oss av den här gubben för att annonsera huvudrätten, en annan gång gick han omkring i lokalen med en tänd cigarett i mungipan och uppmanade folk att inte röka inomhus.


mingelboken
 3

HUVUDLÖS HOVMÄSTARE

En kusin till Talking Head. Ingen pratkvarn precis, men desto tydligare i sitt kroppsspråk. Kan gärna ta emot gästerna vid insläppet eller servera kvällens fördrink.


4
 mingelboken


ORDNINGSVAKTER

En kroppsillusion som gör sig bra i arbetande par som håller ordning på festdeltagarna… eller? Finns redan som securitasvakt, men aspierar även på att bli polis.


mingelboken
 5

BULB HEAD

Ett mingel som andas arty-farty. Jättelika glödlampor på huvudet – straighta kostymer. Dom tar kontakt med omvigningen, börjar lysa och skiner upp tillvaron. Gör sig bra i mässhallar, kulturhus eller andra stora rum med loftgångar och rulltrappor.


6
 mingelboken


VATTENSKALLE

Surrealistisk figur med komiska poänger som passerar i vimlet, dock ej obemärkt; de flesta betraktare halar genast fram sina kameramobiler för att fånga ett bildbevis på den vanligaste frågan – Är det riktiga guldfiskar i skålen?


mingelboken
 7

Monkey Business turister i människobyn Kostymklädda apor fotograferar, kommenterar och härmar mänskliga beteenden.

Lampakademien överklassens diskreta skärm Kostymkavalkad med en hel familj vars ansikte döljs av påliga lampskärmar. Har potential att växa till en väldigt innovativ ljusshow.

Birdgirl fågelburskrinolin med levande fåglar En kostymperformance som gjord för moderna muséets vänner. Kan bli hur poetisk och fågelfobisk som helst.

Livingroom en foajé med levande möbler och annan opålitlig inredning… Exempel på föremål som vi har snackat om att blåsa liv i är: fåtölj, pelare, jacka i garderoben, soffbord...


8
 mingelboken


TO BE CONTINUED…

info@varieteteatern.se

Mingelboken  

Allt du behöver veta för ett lyckat mingel!