Page 1

100 jaar Fanfare Juliana

Jubileum Diner

PuzzelFietstocht

ZATERDAG 27 MAART 2010 Dorpshuis stompwijk 15:00 tot circa 21:30 Na een jaar vol muzikale activiteiten en met een geweldige afsluiting voor de deur 29 april a.s., is het tijd om samen ons jubileum te vieren. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om gezellig op pad te gaan voor een (in)spannende puzzelfietstocht. Na een middagje op pad met de “benenwagen”gaan we vervolgens gezellig met elkaar aan tafel om te genieten van een heerlijk Jubileum Diner.

Koks gezocht! We gaan er iets bijzonders van maken! Dat we samen muziek kunnen maken, dat weten we, want dat doen we immers al 100 jaar, maar zouden we ook met elkaar iets lekkers en feestelijks op de tafel kunnen krijgen? Dus alle koks onder ons grijp je kans om je culinaire kunsten te vertonen en je medemuzikanten te laten smullen van het lekkers dat jezelf of samen met andere gaat maken. Via onderstaande strookje kun je aangeven of je ook van de partij zal zijn en kun je jezelf ook opgeven als kok. Met alle koks zullen we in overleg de taakverdeling bepalen en verder met elkaar afspreken wat voor gerechten we gaan bereiden!

Om de kosten enigszins te drukken vragen we een eigen bijdrage van € 5,Strookje inleveren bij Janneke of Robert, graag uiterlijk 10 maart

Naam …………………………………………… (partners ook welkom!) Aankruisen wat van toepassing is:

□ Ik doe mee met de PuzzelFietstocht en kom naar het JubileumDiner □ Ik doe alleen mee met de PuzzelFietstocht (start 15:00) □ Ik kom alleen naar het JubileumDiner (start 18:00) □ Ik wil graag helpen als kok!

Uitnodiging jubileum fietstocht en diner  

Als onderdeel van het 100-jarig bestaan is er een fietstocht en een feestelijk diner georganiseerd.

Uitnodiging jubileum fietstocht en diner  

Als onderdeel van het 100-jarig bestaan is er een fietstocht en een feestelijk diner georganiseerd.

Advertisement