Page 1

Ønsker du varige og naturlige tenner? Da kan vi hjelpe deg Et attraktivt smil reflekterer en sunn livsstil. Vakre og naturlige tenner gjør at vi føler oss vel. De gjør oss selvsikre hjemme, på jobb eller blant venner og skaper en trygghet i oss selv.

Ved hjelp av implantatteknologi er det mulig å få faste tenner som erstatning for protese eller manglende tenner. Vi har over 25 års erfaring og godkjenning m/Helfo refusjon.

Moderne tannrestaurering

Estetisk tannbehandling

Tannlegehuset tilbyr ulike metoder for å gjenoppbygge eller erstatte tapte/ødelagte tenner. Nye kroner og broer tilpasses individuelt og støttes av gjenværende tenner eller tannimplantater.

Kosmetiske grep kan forandre både form, farge, antall tenner og gi deg et helt nytt smil. Bleking av tenner (også rotfylte), bytte av misfargede fyllinger, rens av tannstein/misfarginger og porselensfasetter er noe av det vi kan tilby.

Vi tar vare på deg! Tannlegehuset på Landås har i flere tiår hjulpet mennesker med å få varige, naturlige og pene tenner. Vi ønsker å gi mennesker økt livskvalitet. Et liv hvor man kan tygge og våge å åpne munnen for å le og snakke. Ta tilbake smilet ditt du også. Du skal glede deg til å komme til Tannlegehuset i Nattlandsveien 76D på Landåstorget

Ring oss på 55 27 33 66 ELLER BESØK OSS PÅ WWW.TANNLEGEHUSET.NO GUNSTIGE ÅPNINGSTIDER - TAR I MOT NYE KUNDER - YTER AKUTTHJELP PÅ DAGEN GRATIS PARKERING Anbefalt av en som heter Jens

Tannlegehuset annonse ba  
Tannlegehuset annonse ba  
Advertisement