Page 1

PROGRAMA DE FESTES

FEBRER 1 5 7

A les 19,30 h. PRESENTACIÓ de la FALLERA MAJOR i la seua cort d'honor al casal, després discomòbil Sound festival.

A les 22 h, Al Centre Curtural Bernat i Baldoví gaudirem i ens riurem una bona estona amb la representació “Dos pardalets, una aguileta” a càrrec del més “teatreros” de la falla. A les 20,00 h. Lliurament de premis de la Junta Local Fallera, de playbacks. Aquest any a la plaça de l'Ajuntament. A les 21,00h. Premis dels sainets, poesia satírica i redacció de sainet al Centre Cultural Bernat i Baldoví.

9 15 16 21 22 23

A les 12 del migdia, PRESENTACIÓ de la nostra FALLERA MAJOR INFANTIL i la seua cort d'honor al casal, després gran espectacle infantil. Sopar de Gala i presentació del nostre llibret al casal, després ball amb discomòbil. A les 19,30h. CRIDA de la Fallera Major de Sueca a la plaça de l'Ajuntament. A continuació, mascletà nocturna. Inauguració de l'exposició del Ninot (Sala Moret) i exposició del 25è aniversari de les paelles JLF (Sala Claros) en els Porxets, fins el 2 de març. XXVI Concurs de Paelles de la JLF al recinte del Sueca Parc. A les 9h., del matí, Ral-li Humorístic, organitzat per la Junta Local Fallera. Aquest any el tema dels vehicles i les proves serà INVENTS DEL SEGLE XX. Dia del xiquet a la plaça de l'Ajuntament. A les 20 hores lliurament del Bunyol d'Or i Brillants amb Fulles de Llorer, al Centre Cultural Bernat i Baldoví.

MARÇ 1

A les 20,00 h. Cavalcada del Ninot, aquest any amb el tema “ANIMALS I ANIMALADES” ja sabeu aguditzeu el vostre enginy i com sempre sigau originals! Al finalitzar macrofesta al recinte firal. Al casal discomòbil.

2 7 8 9 12

A les 11,30 h., passacarrer pel nostre veïnat. A les 18,00h., la VII Cavalcada Infantil. L'eixida serà des de l'Estació fins a la plaça de l'Ajuntament. Els nostres xiquets lluiran disfresses amb el tema EXPLORADORS I TRIBUS. Després Xocolatada amb ensaïmades al casal, gentilesa de la nostra Fallera Major Infantil, Cristina, i el nostre President Infantil, Carles. A les 23,00 h. NIT D'ALBADES dedicades a les nostres Falleres Majors i Presidents. A les 22,00 h.,sopar al casal amb la Festa Gastronòmica “NIT DE LA TAPA” Atenció als cuiners i xefs: prepareu suculentes i apetitoses tapes per a degustar . Després Discomòbil. A les 12,00 del matí Passacarrer per la barriada. Plantà dels monuments fallers. Ànim i a ajudar tots, que ja comencem!

Pag 89  
Pag 89  
Advertisement