Page 1

te go Mor u h a r u t cand ida Fal lera

ta n u J ó i c a Feder

nt de Sagu

ÁREES DE TREBALL HUGO MORTE LORENTE, de la falla El Mocador ASSUMPTES GENERALS : Miguel Ángel Sánchez, falla La Vila Irene Conejos, falla El Tabalet Maria Salvador, falla El Palleter Yolanda Civera, falla La Vila Carla Sánchez, falla Eduardo Merello Laura Madrid, Plaça Mare Nostrum RELACIONS EXTERNES Cristina Plumed, falla Plaça Ibérica Nino López, falla El Palleter Roberto Bartoli, des de Cecina, en Italia Ferrán Martínez, destacat faller torrentí SECRETARIA GENERAL Rosario Gómez, Teodoro Llorente Salva Sebastián, falla Plaça Rodrigo Mar Bruno, falla Plaça Ibérica COMUNICACIÓ Paco Quiles, falla La Victòria Rosana Muñoz, falla La Victòria Cristina de Haro, falla La Victòria ECONOMIA Pedro Pérez, falla La Palmereta José Antoni, falla El Mercat Enrique Noverques, Teodoro Llorente Jaime Conejos, falla La Palmera ESPORTS Isaac Mas, falla La Victòria Gerardo Edo, falla El Palleter Juan Carlos Castro, Xurruca-Hispanitat CULTURA Francesc Arnau, falla La Vila Teresa Aparicio, falla Luis Cendoya Rosa Requena, falla Luis Cendoya Inma Pérez, falla El Palleter Carmen Cantón, falla Vila de Faura FESTEJOS Alex Garcia, falla El Tronaor Alicia Batan, falla La Victòria David Martí, falla El Palleter José Vicente Pérez, falla Dr. Palos Asesoría jurídica: Eloy Guerra. Advocat

“No es tracta de triar una persona, sinò del futur de la federació, amb una forma de fer i d’entendre les falles. Per això és tan important la decisió que heu de prendre les comissions, pel futur de la festa i la cultura”.

u T m o C s # Faller Sóc Hugo Morte, faller de la comissió El Mocador des de fa més de tres décades i que he presidit durant set exercicis fallers. Per a mi, que tinc l’honor d’encapçalar el projecte #FallersComTu, és una grandíssima responsabilitat i per això he intentat conformar el que considere un gran equip, amb grans valors:

argumentar per poder decidir la millor solució entre tots; el nostre objectiu serà sempre aconseguir el major dels consensos, perquè volem ser la veu de tots vosaltres. No volem ser inaccessibles, sinó la veu de cadascuna de les vostres comissions.

• Qualificat i molt preparat.

ESPORTS

• Format per persones amb grans coneixements i experiència en el món faller.

Buscarem entre tots noves fórmules aportades entre tots per aconseguir la major assistència de públic a les diferents competicions esportives, per fer costat als esportistes fallers.

• Amb el vostre permís, amb habilitats professionals en diferents àmbits, per als quals he pensat que desenvolupen el treball en la nostra Federació. Més enllà de la seua trajectòria fallera, cadascuna de les persones que integren la candidatura té un extens currículum professional en les àrees que ocupen. • Amb representació de la majoria de les comissions integrades en la Federació. És un equip plural, obert i participatiu. TRANSPARÈNCIA I PROXIMITAT Els eixos de totes les nostres actuacions volem que siguen: transparència i proximitat al faller. Per aconseguir-ho, apostem pel canvi en allò que no s’adapte a estos objectius. Cal introduir idees innovadores i conjugar joventut i experiència. Volem continuar evolucionant, sense perdre el cabal d’experiència que ens avala a tots els fallers d’esta junta. Ho demostrarem no només amb paraules i declaracions d’intencions, sinó amb fets, ja que posarem en pràctica cada un dels valors que hem plasmat en el programa a través d’idees concretes i projectes per estar amb vosaltres i al costat de cada faller de les vostres comissions. Perquè som fallers, com qualsevol altre membre censat a la Federació Junta Fallera de Sagunt. CONSENS I DIÀLEG Cal que la columna vertebral del món faller, les diferents assemblees (taula de presidents, cultura, esports, play-backs...) estiguen centrades pel diàleg: escoltar i

rals i fallers de gran impacte i interés per a vosaltres. La promoció i l’ús del valencià han de ser el nostre objectiu, potenciant la nostra llengua i tots els fets que ens diferencien, a l’abast de tots els fallers i falleres i dels nostres veïns i veïnes, demostrant i demostrant-nos que les Falles som cultura. FESTEJOS

Projectem organitzar actes esportius dirigits a grups molt nombrosos de fallers, amb activitats obertes i participatives en què buscarem sumar i col·laborar amb organitzacions esportives de la ciutat i el seu teixit econòmic.

Eficiència i estalvi per a tots a través de la creació d’una central de compres perquè les diferents comissions puguen accedir voluntàriament a descomptes i millors preus. Per a això, realitzarem negociacions conjuntes i compres de més volum (llibrets, pirotècnia, flors, insígnies, restaurants...), sempre comparant en diverses empreses i donant prioritat als negocis de la nostra comarca.

COMUNICACIÓ

ECONOMIA

Afavorirem l’accés a la major quantitat d’informació possible sobre el funcionament de la federació a través del Departament de Comunicació.

Optimització econòmica en totes les àrees, facilitant la transparència amb un informe d’estat de comptes cada dos mesos en Assemblea de Presidents.

Des d’ací, a més, s’informarà de tota l’activitat de les falles morvedrines no només per als veïns de la nostra àrea d’influència, el Camp de Morvedre, sinó per a tota la Comunitat Valenciana i la resta d’Espanya, afavorint l’interés turístic nacional i incrementant l’interés per les nostres festes. I ho farem a través de fórmules innovadores, utilitzant les possibilitats interactives que ofereixen les noves tecnologies. Apostarem per la identitat visual de la Federació, projectant una imatge renovada i conseqüent amb els temps actuals en xarxes socials i mitjans de comunicació. CULTURA Juntament amb les delegacions de Cultura de les 30 comissions, treballarem colze a colze per nodrir de contingut cultural cadascun dels nostres actes i treballs, i sense oblidar difondre estes labors més enllà del món faller, oferint a tota la nostra comarca la possibilitat de gaudir del vostre i del nostre treball dia a dia, obrint així les Falles a tota la població. Projectarem actes cultu-

RELACIONS EXTERNES Ens comprometem que les nostres Falles s’òbriguen més a la societat de la qual formen una part tan important, a la resta d’associacions dels nostres pobles, perquè hi haja una interacció real i siga percebut pel conjunt de la comunitat i pels seus agents socials que les Falles són un factor dinamitzador per als nostres pobles: uneixen els nostres habitants, són un motor econòmic, creen ocupació, són cultura... Les Falles són de tots i per a tots. Pel que fa a l’àmbit exterior, proposem optimitzar la relació amb la Targa Cecina, plantejant noves fórmules pel que fa a dies i programació, a través d’un contacte fluid i constant. Les dues festes han d’enriquir-se compartint allò que ens uneix i el ens diferencia, i no podem deixar perdre el valuós llegat aconseguit. I a la mateixa fluïdesa i intercanvi d’experiències aspirem en les nostres relacions amb altres juntes locals i, com no, amb la Junta Central Fallera.

El nostre programa!  

Candidatura d'Hugo Morte a la Federació Junta Fallera de Sag...