Page 1

WORKWEAR COLLECTION 2016


Våren 2015 er vi stolte av å presentere et nytt element i vårt grafiske konsept. Det er Hjalmar, hentet fra “hjelm” i gammelnorsk språk. Vi ønsker at det skal representere holdbarhet, beskyttelse og en link til vår Skandinaviske fortid. Men også til å være en hyllest til alle helter som bygger vår verden videre og konstruerer fremtiden. Bokstavene P og J for ProJob er integrert i symbolet. Hjalmar vil heretter gradvis bli innarbeidet i alt ProJob produserer.

2


PROJOB 2016 INNHOLD

Den siste seksjonen er ennå ikke på plass på den nye Sundsvallsbroen som ble innviet i desember 2014. Med sitt spenn på drøyt 2 km er den Sveriges lengste motorveibro og et symbol på pågående infrastruktursatsninger.

• • • • • • • • • • • • • • • •

OM PROJOB

05

MATERIALE

06

MILJØ OG ETIKK

10

VARSELKLÆR

12

BYGG OG ANLEGG

42

TRANSPORT OG SERVICE

62

FLAMMEBESKYTTELSE

82

KJØKKEN OG RESTAURANT

92

FUNKSJONSKLÆR

104

PROFIL

122

ACCSESSOARER

140

OUTLET

150

PRODUKTOVERSIKT

164

ARTIKKELINDEX

174

VASKEINSTRUKSJON

176

STØRRELSESGUIDE

178 3


4


VI NÅR NYE HØYDER GJENNOM Å BEHOLDE KONTAKTEN MED MARKEDET. Ergonomi. Funksjon. Kvalitet. Kanskje tar du våre kjerneverdier for gitt. Det krever en hel del for å nå det nivået som dagens håndtverkere og arbeidere forventer seg og det krever ennå mer å få den som har valgt et spesielt merke til å teste noe nytt. Vi på ProJob må være litt bedre for å kunne konkurrere med de store merkene, helt enkelt. Det er en utfordring vi gjerne tar. ProJob opererer fra den Svenske vestkysten og vi er en liten men effektiv og ung bedrift som i høy grad lever i symbiose med de som selger våre produkter. Dersor får vi rask innputt fra markedet. De som selger våre arbeidsklær er ofte like dedikerte når det gjelder ProJob som det vi selv er. Vår produktutvikling foregår i et lite men kompetent team med hyppige besøk på våre fabrikker i Asia. Vi sparer ikke på meterialer og detaljer da vi ønsker så innfri forventningene i markedet. Det er viktigere for oss å bli oppfattet som nr 1 i kvalitet enn i markedsposisjon.

5


BOMULL Bomull er et mykt og behagelig naturmateriale. Det er isolerende og ventilerende. Fordelen med bomull er at den ikke smelter når den utsette for flammer og gnister og at den er flammehemmende. Vår tunge bomullstwill er ekstra kraftig og slitesterk. Dette er mulig da vi selv er med og styrer utviklingen fra fiber til siste forberedelse.

Pro Vent™ er materialet med høy ventilasjon. De slipper ut fukt og overflødig varme. De står imot regn, snø og vind. Pro Vent™ er motstandsdyktig, beskyttende materiale som bæres ytterst.

POLYESTER/BOMULL

Pro Tec™ er materialet som gir et effektiv beskyttelse mot yttre innvirkninger. De er meget holdbar, rive- og slitesterke. Pro Tec™ passer for ekstremt stressende arbeid i røffe miljøer.

Kombinasjonen av bomull og polyester har vist seg å være perfekt da det gjelder å få plagg med lang levetid. Bomullens pusteegenskap kombineres med polyesterens slitesterke og farger gjør at plagg polyester/bomull holder formen og fargen lengre. Klær i polyester/bomull er derfor et utmerket valg for hardt arbeid som krever mye av både bæreren og plagget.

Cordura® er DuPonts varemerke for et ekstremt slitesterkt polyamidmateriale. Det er tre ganger sterkere som vanlig polyamid, opp til syv ganger sterkere enn bomull og enda tynt og smidig. Vi bruker det framforalt som forsterkning på steder som utsettes for hard slitasje.

Pro Dry™ er materialet som man bærer nærmest huden. De transporterer fukt og slipper igjennom den til det yttre laget. Med Pro Dry™ slipper man ha fuktige og kjølige plagg mot kroppen.

Pro Thermal™ er materialet som gir effektiv isolering mot både varme og kulde. Materialet kjenner av og kvitter seg med overflødig varme samtidig som de holder unøding kulde ute. Pro Thermal™ holder kroppstemperaturen på en jevn og behagelig nivå hele dagen.

6

VENT AIR® er vind- og vanntett med puste-funksjon. VENT AIR® holder kroppen tørr og sval, samtidig som det beskytter mot værets makter. Materialet består av trekomponents hightec-vev, et funksjonelt materiale som på baksiden er belagt med en beleggning, samt en vannavstøtende behandling på yttersiden.

Thinsulatefõr stenger inne luftmolekyler mellom deg og utsiden. Jo mer luft et materiale stenger inne i et gitt rom, desto bedre er isoleringsegenskapene. Ettersom mikrofibrene i Thinsulatedfõr er mye finere enn andre fibrer, stenger de inne mer luft på mindre overflate, hvilket helt naturlig gjør det til et bedre fõr; vi har bare rettet oss etter de litt bedre til din fordel. Egenskaper: • pustende materiale • fuktavvisende • kan både maskin- og tørketrumles


NANO-TEXT™ er et materiale som står imot og fjerner smuss og flekker. Gjennom den smussavstøtende funksjonen så får du et plagg som holder seg freschere og skulle det være at du får flekker, så ser nanoteknikken til at plagget enkelt blir rent. Det beste med NANO-TEXT™ er at man ikke behøver bomullens komfort og samtidig ha et plagg som holder seg rent og frescht lenge. HVORDAN FUNGERER DET? En nanometer er en milliarddel av en meter, som omtrent tilsvarer størrelsen av tre til fem atomer. Nanoteknologien forandrer de molekylære strukturene i fibrene og skaper et materiale som har fantastiske egenskaper og komfort. ProJob er en av de absolutte første som appliserer nanoteknologi på materialet i arbeidstøyet. Troligvis så kommer denne teknologien å sette standarden for mange framtidige produkter.

YKK er et markedsledende varemerke på glidelåser. Produktene holder høy kvalitet og setter standarden for andre aktører på markedet.

3M ScotchliteTM personlig reflekterende materiale gir økt synbarhet i mørket og ved dålig sikt. Materialet reflekterer lysende hvitt når det belyses av lyskasterne til en bil, også når brukeren befinner seg ved side av veien. 3M Scotchlite reflekterende materiale for beskyttelsesklær overskrider den høyeste reflekskategoreien i den europeiske standarden for reflekterende beskyttelsesklær, EN471, samt alle strenge brukertester som inngår i standarden.

FORDELER MED NANO-TEX™ Fordeler med NANO-TEXT™ vev motvirker smuss og flekker på to sett samtidig. Hver fiber har endres ved hjelp av nanoteknologien og dette resulterer i et materiale som: • Avviser smuss og flekker. • Er lett å vaske rent om man får flekker. • Har langvarig beskyttelse. • Holder seg frescht lenge. • Beholder sin naturlige mykhet og komfort. • Puster naturlig. Ved hjelp av nanoteknikken så tar ProJob steget å være med å utvikle morgendagens arbeidsklær, alt i linje med å tilgode ser brukernes behov.

Coats epic har satt en ny standard på trådmarkedet. Den består av en kjerne av polyesterfiber som har blitt opspinnet med enda en polyesterfiber. Kombinasjonen gir en tråd med maksimal strekkfasthet, som gir sømmer med ekstremt høy slitestryke.

Duraflex er varemerket på de høykvalitets plastdetaljene som brukes i ProJobs klær, belter og bæresystem.

7


8


9


NC E IA OMPL HC REAC

an urope f the E protection tion o ve the regula H is a d to impro vironment n REAC te e em, adop th and the osed by ch ss Union al ne n be p an he etitive of hum risks that ca the comp e ng . from th ile enhanci dustry ethods for in h s w al s, m ical emic ces rnative EU ch of the romotes alte t of substan sts p ssmen er of te It also d asse the numb ar az h the duce er to re in ord als. im on an

VI JOBBER FOR DE SOM JOBBE FOR OSS!

10

KRAV TIL LEVERANDØRER -CODE OF CONDUCT New Wave anser å viser respekt for ulike lands juridiske standarder så vel som internasjonale organisasjoners syn på grunnleggende rettigheter som er viktig for kunder og leverandører. New Wave skal være ansvarlig for sin virksomhet i Europa så vel som i resten av verden. Vi gjør våre etiske og moralske synspunkter klar til enhver tid, så vi vet at det gir effekt i vår langsiktige utvikling og virksomhet. Code of Conduct er i bruk på alle fabrikkene som er involvert i produksjonen av New Wave’s produkter. Samtidig som vi er klar over de ulike juridiske og kulturelle betingelser for fabrikkene på ulike steder, sier den Code of Conduct grunnleggende standarden som alle fabrikker må leve opp til om de ønsker å gjøre forretninger med New Wave. Code of Conduct er en avtale som New Waves leverandører må inngå og følge. Den sier at leverandører må jobbe i henhold til loven og la New Wave besøke i sine fabrikker og gi i fra seg data ved regelmessige kontroller. De etiske retningslinjene inneholder elementer som ingen diskriminering, ikke barnearbeid, lønn og arbeidstid, arbeidsforhold og frihet til å bli med fagforeninger. MILJØ Produksjon og frakt har stor innvirkning på miljøet. Bortsett fra Seger’s fabrikk i Sverige og Toppoint fabrikk i Holland, eier New Wave ingen


produksjon. New Wave samarbeider tett med sine leverandører når det gjelder miljøspørsmål og Code of Conduct er nevnt ovenfor inneholder krav om kjemiske restriksjoner laget av av Sveriges tekstil importører kjemisk guide som at leverandørene må følges. Våre leverandører må sørge for at deres leverandører streber etter å redusere bruken av jomfruelig råmateriale, utslipp av ”unaturlig” materiale, avfall, luftforurensning samt forbruk av energi og friskt vann. Bortsett fra Sverige, har New Wave etablert kjøpskontorer i Kina, Bangladesh og Vietnam. På disse kjøpskontorene, skal våre ansatte sørge for at leverandørene lever opp til New Wave’s krav når det gjelder kvalitet, miljø og arbeidsforhold. New Wave sender prøver fra produksjonen til uavhengige institusjoner, som IFP Research og SGS, for å sikre at produktene ikke inneholder noen forbudte materiale. New Wave gjør kontinuerlig innsats for miljøforbedringer i den ordinære produksjonen. Konsernet har tidligere avviklet mesteparten av bruken av klor bleking til fordel for bleking med hydrogenperoksid. New Wave invisterer betydelige ressurser i å sikre at visse kreftfremkallende AZO fargestoffer ikke brukes. Leverandører har også blitt oppfordret til å bruke mekaniske krymper i stedet for kjemisk form stabilisering, for å unngå formaldehyd rester som kan forårsake allergi. New Wave organiserer transport fra det fjerne Østen mellom ulike selskaper så mye som mulig. New Wave undersøker for tiden muligheten for transport med tog i stedet for lastebiler i Bangladesh. New Wave bruker knapt flyleveranser i det hele tatt, med mindre leveransen er svært viktige.

Wave’s ansatte utfører kontinuerlige kontroller for å sikre, for eksempel, at ingen produkter er laget av barnearbeidere. New Wave’s leverandører har undertegnet en avtale som gir en garanti for at ingen barn er ansatt i produksjonsprosessen, i samsvar med FNs konvensjon om rettigheter Child1. Innkjøperene og våre kjøpsavdelinger arbeider aktivt for å sikre tilfredsstillende arbeidsforhold i fabrikkene som New Wave driver business. I flere tilfeller har konsernet donert ulike typer verneutstyr til fabrikker i utviklingsland. Selv om New Wave gjør omfattende kontroller, er det vanskelig å garantere at ingen barnearbeid og at arbeidsforholdene er alltid tilfredsstillende. På uanmeldte besøk, bruker New Wave noen ganger leger for å sikre at ingen barn arbeider i produksjonen. ETIKK New Wave ønsker også å spille en aktiv rolle i å bygge et bedre samfunn for de som arbeider i produksjonsanlegg hvor konsernets kolleksjoner blir produsert. Et eksempel på dette er New Wave School, et utdanningsprogram for mer enn 250 barn i Jue Xi i sørlige Kina. I Finland, samarbeider New Wave med Unicef, ved å donere noen av sine salgsinntekter av visse produkter til organisasjonen. ØKO-TEX STANDARD 100 De fleste av ProJob produkter er også sertifisert i henhold til Øko-Tex standard. Dette betyr at miljøhensyn er tatt under produksjonen og at klærne ikke inneholder skadelige stoffer. Mer om Øko-Tex kan bli funnet på www.oeko-tex.com

ARBEIDSFORHOLD For New Wave er arbeidsmiljøet og hvordan de ansatte behandles hos leverandørene kan mest definitivt inkluderes i begrepet miljø. New

11


GUIDE VARSELKLASSER KLASSE 1 Gir laveste beskyttelse. Den totale fluoriserende yten skal være minst 0,14m² og refleksyten 0,10m². KLASSE 2 Gir en mye bedre beskyttelse enn klasse 1, spesielt på dagtid, skumring og tåke. Den totale fluoriserende yten skal være minst 0,50m² og refleksyten 0.13m². Klasse 2 benyttesi havner, på jernbane, byggeplasser, parkeringsplasser og andre steder hvor klasse 3 ikke er nødvendig. KLASSE 3 Dette gir den høyeste grad av beskyttelse. Det totale fluorescerende yten må være minst 0.80m² og den reflekterende yten 0.20m². Aktuellt å brukes i nærheten av fjern rask, sett inn av trafikk. VARSELKLÆR FOR PROFESJONELLE BRUKERE Plaggene må være CE-merket og godkjent i henhold til normen EN 471. Normen beskriver blant annet hvilke farger som er tillatt, hvor på klærne det reflekterende materialet skal plasseres, og hva slags informasjon som skal følge med klærne. Utformingen av klærne må også følge visse kriterier for å oppnå best mulig synlighet. I normen er det tre klasser. Normen spesifiserer hvor mye fluoriserende stoff og hvor store de reflekterende områdene skal være i hver klasse. EN 471 / EN ISO 20471 EN ISO 20471 er den siste oppdateringen av standarden,etter at den kom kan man ikke lenger sertifisere klær med EN 471. Derfor er samtlige av våre nye produkter sertifisert etter den nye standarden. ProJob Jobber for å oppdatere samtlige varselplagg etter den siste standarden. EN 471 er fortsatt fullt godkjent og Kommer til å være det i mange år fremover.

12


VARSELKLÆR Det skjer mye innen VARSEL og vi ser ut til å være i forkant av utviklingen, samtidig som vi forbedrer og oppdaterer eksisterende produkter fortløpende. Vi har for eksempel utviklet spesielle varsel klær for det Nordamerikanske markedet da deres standard skiller seg fra den Europeiske. I Skandinavia ser vi hvor mye varselplagg som til og med brukes på fritiden på grunn av sine åpenbare fordeler store deler av døgnet. Som en følge av det servi en god etterspørsel på våre mer avansertevarseljakker. Det synes vi er ekstra morsomt ettersom vi streber etter å ta frem jakker som er blant det beste på markedet.

13


VARSELKLÆR

6401 6401 JAKKE EN471-KLASSE 3 Glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer hvorav en med hempe for Inbags. To dype sidelommer med glidelås. Store innerlommer hvorav en med plass for tegninger og en mindre med glidelås. Regulerbar linning og mansjett. Max 50 vask i 60°C Material: 68% polyester, 32 % bomull 275 g/m Forsterkninger i 100% polyamid Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17, gul-11 Størrelse: XS-XXXL

10

11

17

6407 6407 JAKKE EN471-KLASSE 3 Vattert jakke med glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer hvorav en med hempe for Inbags. To dype sidelommer med glidelås. Innerlomme med glidelås. Regulerbar linning og mansjett. Maks 50 vask i 60°C. Material: 68% polyester, 32 % bomull 275 g/m Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17, gul-11 Størrelse: XS-XXXL

17

14

11

10


VARSELKLÆR

15


VARSELKLÆR

6405 6405 JAKKE EN471-KLASSE 3 En jakke med uttagbart fõr. Jakken kan brukes på seks ulike måter. Som vinterjakke, regnjakke eller som vår-/høstjakke. Det vendbare fõret kan brukes som en klasse 3-jakke eller en klasse 2-vest. Ytterjakken er vind-og vanntett med pusteegenskaper. Material: 100 % polyester /100% polyamid Cordura® Fór: 100 % polyester Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

1+2

16

17

11

3

4

5

6


VARSELKLÆR

6406 6406 PARKAS EN471-KLASSE 3 En lengre jakke med uttagbart fõr. Jakken kan brukes på seks forskjellige måter. Som vinterjakke, regnjakke eller som vår-/ høstjakke. Det vendbare fõret kan brukes som en klasse 3-jakke eller en klasse 2-vest. Ytterjakken er vind- og vanntett med pusteegenskaper. Material: 100 % polyester /100% polyamid Cordura® Fór: 100 % polyester Klasse: EN471-KLASSE 3, EN 343 3/3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: S-XXXL

11

1+2

17

10

3

4

5

6

17


VARSELKLÆR

6303 6302 ADVANCED FLEECE EN471-KLASSE 3 Jakke i funksjonsfleece som er vannavvisende og har pusteegenskaper. To brystlommer; en med buet glidelås med mobillomme på innsiden. D-ring i front. Cordura® forsterkninger i kragen, frontklaff, sidepaneler og ok. Armavsluttning med tommelgrep. To sidelommer med glidelås. Snor med enhåndsgrep i nederkant av jakken. Material: 100% laminert polyester fleece Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

17

11

10

6302 6302 ADVANCED FLEECE EN471-KLASSE 3 Jakke i funksjonsfleece som er vannavvisende og har pusteegenskaper. To brystlommer; en med buet glidelås med mobillomme på innsiden. D-ring i front. Cordura® forsterkninger i kragen, frontklaff, sidepaneler og ok. Armavsluttning med tommelgrep. To sidelommer med glidelås. Snor med enhåndsgrep i nederkant av jakken. Material: 100% laminert polyester fleece Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

18


VARSELKLÆR

6412 6412 SOFTSHELL EN471-KLASSE 3 3-lags softshell jakke i funksjonsmateriale med vind- og vanntett membran. Materialet har en god pustefunksjon og jakke er utstyrt med vannavvisende YKK AquaSeal glidelås i front og zip guard for å beskytte haken. En brystlomme og to sidelommer med glidelås. To større lommer på innsiden av jakken for dokumenter eller Ipad. Regulerbar midje med snor samt armavsluttning med tommelgrep. Material: 100% Polyester Farge: ProJob gul-11, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

11

17

6514 6514 FÕRET MIDJEBUKSE HV EN ISO 20471 Fõret bukse. Forhøyet rygg for å motvirke glipper. Regulerbar midje. Sidelommer. Benlomme med telefonlomme og klaff på høyre side. Meterstokk lommepå venstre lår. Baklomme med klaff. Glidelås på ben. Innvendige knelommer. Material: 100% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid, 100% polyester fõr Klasse: 0 Farge: gul-10, orange-17 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

17

11

10

19


VARSELKLÆR

6409 6409 FÕRET JAKKE EN471-KLASSE 3/2 Jakke med quiltet fõr med glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer, den venstre ergonomisk formet med dype sidelommer med glidelås. Regulerbar nedentil med snor og i armer med borrelås. Justeringer i rygg for beste passform. Stor lomme på høyre side og mindre lomme på venstre side med telefonlomme. Material: 68% polyester, 32 % bomull 275 g/m Klasse: klasse2: XS-M. Kl.3: L-XXXL Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

17

6410 6410 VARSELJAKKE EN471-KLASSE 3/2 Jakke uten fõr med glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer, den venstre ergonomisk tilpasset med telefonlomme på innsiden. Den høyre med plass for id-kortsholdere. To dype sidelommer med glidelås. Regulerbar nedentil med snor og i armer med borrelås. Justeringer i rygg for beste passform. Stor lomme på høyre side og mindre lomme på venstre side med telefon lomme. Material: 68% polyester, 32 % bomull 275 g/m Klasse: klasse2: XS-M. Kl.3: L-XXXL Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

20

17


VARSELKLÆR

21


VARSELKLÆR

6417 6417 FUNKSJONSJAKKE EN ISO 20471-KLASSE 3/2 3-lags vind og vanntett jakke med teipede sømmer, avtag-bar hette og transferreflekser. Justerbar i enden med snor. Tre laminerte lommer med vanntett glidelås, en på venster underarm og to brystlommer, den venstre med hempe for ID-kortholder. Fleecefôrede sidelommer med glidelås og to store lommer med klaff. Dobbel vinklaff i front med toveis glidelås. Forbøyde armer med justerbar avslutning. Material: 86% polyester, 14% polyuretan Klasse: EN ISO 20471.Kl.2-XS, KL.3: S-XXXL Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

17

11

10

NEW STYLE

6418

6418 FÔRET FUNKSJONSJAKKE EN ISO 20471-KLASSE 3/2 Vind- og vanntett fôret varseljakke med teipede sømmer, avtagbar hette og transferreflekser. Justerbar i midjen og avslutning med snor. Justerbare armer. Klaff i front med trykknapper. To fleecefôret sidelommer med klaff og glidelås. Brystlommer med klaff; den venstre med hempe for ID-kortholder. To lommer på innsiden med glidelås og en innvendig mobillomme med klaff. Fôret kan åpnes for å letter trykke eller brodere. Material: 75% polyester, 25% polyuretan Klasse: EN ISO2471 KL.2: -XS, KL.3: S-XXXL Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

22

17

11


VARSELKLÆR

6419 6419 SOFSHELLJAKKE EN ISO 20471-KLASSE 3/2 Varseljakke i funksjonelt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. To brystlommer, den ven-stre med innvendig telefonlomme. Feste til ID-kortholder. To sidelommer. En armlome på venstre arm. Innerlommer med hull tilpasset til handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snor i midjen. Justerbare mansjetter i armene. Forlenget rygg for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtag- og justerbar hette. Fleecefôret krage for økt komfort. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471. KL.2-XS, KL.3: S-XXXL Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

11

17

6420 6420 FÔRET SOFTSHELLJAKKE EN ISO 20471-KLASSE 3/2 Varseljakke i funsjonellt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. Quiltet vatter fõr. To bryst-lommer, den vestre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To lommer på innsiden med glidelås, en er større til f. eks. dokumenter. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innerlomme med hull tilpasset til handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelåser under armene. Snor i midjen. Justerbare mansjetter. Forlenget for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtagbar og justerbar hette. Fleecefõret krage og sdelommer for økt komfort. Material: 100% polyester EN ISO 20471 KL.2-XS, KL.3 S-XXXL Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

11

17

23


VARSELKLÆR

6501 6501 MIDJEBUKSE EN471-KLASSE 2 Midjebukse med ”flat front”. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To benlommer med pennerom, venstre med plass for mobil. Tommestokkslomme. Polyamidforsterkninger i framkant av lommene, nedre del av baklommene, forsterket kant på tommestokklomme, penn- og polyamidforsterkning i nedre del av Benlomme og i nederkant bak av bukse. Knebeskyttelseslommer på innsiden. Hemper under baklommer og benlommer å feste Inbags i. Maks 50 vask i 60°C. Material: 68 % polyester 32 % bomull, 275 g/m2 Forsterkninger i 100 % polyamid, Cordura® Klasse: EN471-KLASSE 2 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

17

11

10

6502 6502 MIDJEBUKSE EN471-KLASSE 1 To utenpåliggende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. lommene er forsterket med 100% polyamid. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Meterstokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i polyamid, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket i nederkant på baksiden av buksen med polyamid. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Maks 50 vask i 60°C. Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Klasse: EN471-Klasse 1 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

10

24

17

11


VARSELKLÆR

6506 6506 MIDJEBUKSE EN471-KLASSE 2 Midjebukse i smuss og vannavvisende materiale. To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura®. Dobbelt stoff over lårene. Lårlommer med telefonlomme, pennelomme og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Meterstokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i Cordura®, åpning innen i fra og justerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket lengst ned på naksiden av bena med Cordura®. Ekstra brede baklommer. Baklommer og benlommer med hemper til Inbags. Material: 68 % polyester 32 % bomull, ,275 g/m2 Forsterkninger i 100 % polyamid, Cordura® Klasse: EN471-KLASSE 2 Farge: ProJob gul-10, orange-17, gul-11 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

11

10

17

6507 6507 MIDJEBUKSE EN471-KLASSE 1 Bukse med stretch bak for beste komfort. Ingen baklommer og bred hempe for å unnvike trykk ved korsryggen. En bukse som er tilpasset for lange arbeidsdager i sittende arbeidsstilling. Av materiale som er smuss- og oljeavvisende. Cordura®-forsterkninger over lår, på benlommer, i framkant av lomme og nederkant bak på buksen. Dype sidelommer, elastisk og hemper i midjen. To sidelommer hvorav en med klaff og mobillomme på innsiden, pennelomme og plass for verktøy i høyre sidelomme. Hemper under lommene for å feste Inbags. Maks 50 vask i 60°C. Material: 68 % polyester 32 % bomull, 275 g/m2 Forsterkninger i 100 % polyamid, Cordura® Klasse: EN471-CLASS 1 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

17

11

10

25


VARSELKLÆR

6522 6522 MIDJEBUKSE EN471-KLASSE 1 To hengende spikerlommer, en med ekstra lommer og en med verktøyholder. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordua®. Lårlommer med telefonlomme, blyantlomme og verktøy lomme. To justerbare hammerholdere. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøy lomme og knivknapp. Knelommer i Cordua® som åpnes fra innsiden. Justerbare knebeskyttere. Forbøyde knær. Cordua® forsterket nederst på bena. Ekstra brede baklommer. Lommeklaffer på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Feste for ID- kortholder. Material: 100 % bomull, 375 g/m2. Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura®. Klasse: EN471-Klasse 1 Farge: gul-11, ProJob gul-10 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

11

10

6523 6523 MIDJEBUKSE EN ISO 20471-KLASSE 1 Midjebukse uten fold i front. Sidelommer, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og nøkkellomme med D-ring på venstre side. To baklommer. To benlommer. Venstre benlomme og klaff og mobilomme innvendig loop for ID-kortholder og en lomme med glidelås. Høyre benlomme for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. Innvendige knebeskyttelseslommer. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Klasse: EN ISO20471 klasse1 Farge: svart/gul-11 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

11

26

10


VARSELKLÆR

6510 6510 PIRATBUKSE EN471-KLASSE 2 Piratbukse med to hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% polyamid. Dobbelt stoff over lårene. Lårlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Meterstokk med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i polyamid som åpnes fra innsiden og regulerbar høyde på knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Romslige baklommer. Baklommer og lårlommer har hemper for Inbags. Maks 50 vask i 60°C. Material: 68 % polyester 32 % bomull,Forsterkninger i 100 % polyamid, Cordura® Klasse: EN471-KLASSE 2 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: C44–C62

10

17

6503 6503 SHORTS EN471-KLASSE 2 To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% polyamid. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Maks 50 vask i 60°C. Material: 68 % polyester, 32 % bomull, 275 g/m2 Forsterkninger i 100 % polyamid Klasse: EN471-KLASSE 2 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: C44–C62

17

10

27


VARSELKLÆR

28


VARSELKLÆR

29


VARSELKLÆR

6490 6490 JAKKE EN471-KLASSE 3 Vendbar jakke/vest som kan brukes som en klasse 3-jakke eller en klasse 2-vest. Vind- og vanntett med ventilasjonskapasitet. To sidelommer, en brystlomme og to lommer på innsiden. Passer som fôr til 6405, 6406 og 6417. Material: 100% polyester, fõr 100% polyester Klasse: EN 471 kl 3 Farge: gul/marine-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

30

17

1

2

3

4


VARSELKLÆR

6102 6102 SWEATSHIRT EN471-KLASSE 3 Ribbestrikket sweatshirt med halv glidelås. Mansjett i nederkant og i armavsluttning. Material: 80 % polyester, 20 % bomull Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

17

10

6103 6103 SWEATSHIRT EN471-KLASSE 3 Ribbestrikket sweatshirt med hel glidelås. Mansjett i nederkant og i armavsluttning. Material: 80 % polyester, 20 % bomull Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

11

10

17

31


VARSELKLÆR

6101 6101 SWEATSHIRT EN471-KLASSE 3 Ribbestrikket sweatshirt med rund hals. Mansjett i nederkant og i armavslutning. Material: 100% polyester Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

17

6704 6704 VEST EN471-KLASSE 2 Vest som har ett belte med regulerbar spenne, som gir mindre belastning og gjør at plagget sitter på plass. Toveis glidelås i front. To D-ringer. Brede skulderbånd som reguleres trinnvis med borrelås. To løst hengende brystlommer med pennov verktøyslomme som kan kneppes fast. Skjulte innerlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver side. Fire løst hengende spikerlommer. Spikerlommene i front har ekstra lommer, hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommer er forsterket med 100% Cordura®. To regulerbare hammerhanker. Justerbar i sidene. Material: 65% polyester, 35 % bomull 275 g/m Klasse: EN471-KLASSE 2 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

32

17

17


VARSELKLÆR

6104

NEW STYLE

6104 HOOD EN ISO 20471-KLASSE 3 Hettegenser med glidelås. Sidelommer med glidelås. Snor i hette. Mansjett i midje og armene. Material: 100% polyester Farge: gul/svart-11 orange-17 Størrelse: XS-4XL

11

6430

17

NEW STYLE

6430 PILOTJAKKE EN ISO 20471-KLASSE 3 Pilotjakke med vannavstøtende polyester med et lett mellomfõr. Teddyfõr i kragen. Brystlomme og armlomme med glidelås og to lommer i front. Innerlomme med rom til mobil og en større lomme. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 KL.3 Farge: gul/svart-11 orange-17 Størrelse: XS-4XL

11

17

33


VARSELKLÆR

6003 6003 PIQUÉ EN471-KLASSE 2 Pikétrøye med lomme og kort arm. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Splitt i sidene. Funksjonsmateriale med ”wikking effect”. Material: 100% polyester, 240 g/m2 Klasse: EN471-KLASSE 2 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

6006 6006 T-SHIRT EN471-KLASSE 2

6006

T-shirt i funksjonsmateriale med lomme. Rund hals og forsterkningsrib i halslinning og nakkebånd. Funksjonsmaterialet transporterer hurtig bort fukt fra huden. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som holder deg tørr hele dagen. Krympe- og rynkefri. Material: 100% Polyester 140 g/m2 Klasse: EN 471 KL2 Farge: ProJob gul-11, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

17

34

10


VARSELKLÆR

6008

NEW STYLE

6008 PIKÉ EN ISO 20471-KLASSE 2 Pikétrøye med ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Funksjonsmaterialet transporterer hurtig bort fuktigheten fra huden. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som holder deg tørr og fresch hele dagen. Krympe- og skrukkefri. Transferrefleks for økt bevegelighet. Material: 100% polyester, 140g/m2 Klasse: EN ISO 20471, KL.2 Farge: gul/marine-10 gul/svart-11 orange-17 Størrelse: XS-4XL

17

11

10

NEW STYLE

6009

6009 T-SHIRT EN ISO 20471-KLASSE 2 T-shirt i funksjonsmateriale. Rund hals og forsterket rib i halslinning og nakkebånd. Funksjonsmaterialet transporterer hurtig bort fukt fra huden. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som holder deg tørr og fresch hele dagen. Krympe- og skrukkefri. Transferrefleks for økt bevegelighet. Material: 100% polyester, 140g/m2 Klasse: EN ISO 20471, KL.2 Farge: gul/marine-10 gul/svart-11 orange-17 Størrelse: XS-4XL

10

11

17

35


VARSELKLÆR

6005 6005 PIQUE EN471-KLASSE 3 Pikétrøye med lomme og kort arm. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Splitt i sidene. Funksjonsmateriale med ”wikking effect”. Material: 100% polyester, 240 g/m2 Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: S/M, L/XL, XXL

10

6011

17

NEW STYLE

6011 PIKÉ EN ISO 20471-KLASSE 3 Pikétrøye med kort arm. Ribbstrikket krage og knappstolpe med tre knapper. Funksjonelt matriale som transporterer fuktighet og lukt raskt bort fra huden. Dette gjør at plagget tørker fort, dermed føler man seg tørr og fresh hele dagen. Krymp- og rynkfri. Material: 100% polyester, 140g/m2 Klasse: EN ISO 20471 KLASS 3 Farge: gul-10, oransje-17 Størrelse: S/M, L/XL, XXL/XXXL

10

36

17


VARSELKLÆR NEW STYLE

6010

6010 T-SHIRT EN ISO 20471-KLASSE 3 Funksjonell T-shirt med rund hals och forsterket ribbestrikk i hals og nakkebånd. Funksjonelt matriale som transporterer fuktighet og lukt raskt bort fra huden. Dette gjør at plagget tørker fort, dermed føler man seg tørr og fresh hele dagen. Krymp- og rynkfri. Material: 100% polyester, 140g/m2 Klasse: EN ISO 20471 KLASS 3 Farge: gul-10, oransje-17 Størrelse: S/M, L/XL, XXL/XXXL

17

10

37


VARSELKLÆR

6703 6703 VEST EN471-KLASSE 2 En enklere klasse 2 vest med borrelåsåpning. Material: 100 % polyester Klasse: EN471-KLASSE 2 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: ONE SIZE

10

6702 6702 VEST EN471-KLASSE 3 En størrelse. Regulerbar i ryggen. Framlommer. Telefonlomme. Glidelås i front. Material: 100 % polyester Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: ONE SIZE

10

38

17

17


VARSELKLÆR

6707 6707 VEST EN ISO 20471-KLASSE 3 Finnes i tre størrelser. Glidelås i front. To brystlommer. Material: 100 % polyester Klasse: EN ISO 20471: KL.3 Farge: gul-10, orange-17 Størrelse: S/M, L/XL, XXL

17

10

9013 9013 VARSEL CAPS Caps med forbøyd skjerm, regulerbar borrelås bak i refleks. Material: 46 % polyester 54 % bomull Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: ONE SIZE

17

10

39


VARSELKLÆR

6466 6466 FUNKSJONSJAKKE EN471-KLASSE 3 Vind- og vanntett jakke med god pusteegenskaper, teipede sømmer. Skrå brystlomme med mobillomme og åpning for headset. Vannavstøtende glidelås i brystlommen. Krage med avtagbar, innfeldt hette. To sidelommer. Regulerbar snor. Material: 100 % polyester Fór: 100 % polyester Klasse: EN471-KLASSE 3. EN343 3/3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

17

10

6566 6566 FUNKSJONSBUKSE EN471-KLASSE 2 Bukse med elastisk midje og snor, teipede sømmer. To sidelommer, kneforsterkning, åpning med stolpe og flidelås i enden av hvert bukseben. Glidelås i fõr for trykk eller brodering. Material: Polyamid 100 % Fõr: Polyester 100 % Klasse: EN471-KLASSE 2 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

17

40

10


VARSELKLÆR

6403 6403 REGNJAKKE EN471-KLASSE 3 100 cm lang. Regulerbar hette. Regulerbare armavsluttninger. Sydde og sveisede sømmer. Material: Polyuretanbelagt polyamidtrik† 170g/m2 Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

17

6504 6504 REGNBUKSE EN471-KLASSE 2 Elastisk midje samt regulerbar snor. Regulerbare benavsluttning. Sydde og sveisende sømmer. Material: Polyuretanbelagd polyamidtrikå 170g/m2 Klasse: EN471-KLASSE 2 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

17

41


42


BYGG & ANLEGG Dette er vår mest holdbare produkt kategori, men så er det ogsåment å dekke en stor gruppe mennesker som arbeider med byggingog installasjon, inne og ute, hele året rundt.Vårt fokus er på materiale, design og farger som tålersmuss og slitasje på daglig basis. Likevel setter vi inn en ekstra innsats i at klærne også skal være fine, moderne og komfortable. Innen denne produktkategorien finnes det en spennvidde fra klassikere som blåbuksen til klær med mye mer moderne snitt og funksjonalitet.Velg det som gjør deg komfortabel og ikke nølmed å blande med elementer fra de andre kategoriene, for eksempel sikkerhet ogService.

43


BYGG & ANLEGG

5411 2411 FÕRET JAKKE Fôret jakke med fleece krage. Pre-bøyde armer med justerbare mansjetter. To sidelommer med glidelås og snøring i midjen. Festet med trykknapper. Lomme på venstre bryst med glidelås, lomme på høyre bryst med plass til nøkler og mobiltelefon osv. Hempe for ID-kortholderen. Fluoriserende overflate på hver skulder med refleks. Fôret kan åpnes for å lette trykk og broderi. Material: 100 % bomull 375g/m2. Farge: svart-99, ProJob blå-56 Størrelse: XS-XXXL

56

99

5413 5413 JAKKE Jakke med forbøyde armer med regulerbar armavsluttning. To sidelommer med glidelås og snøring i midten. Lomme med glidelås på ventre bryst og lomme med plass for nøkler, mobiltelefon, m.m på høyre bryst. Feste for ID-kortholder. Fluoriserende overflate med refleks på skulderpartiet. Föret kan åpnes, som gjør det lettere for trykk og brodering. Material: 100 % bomull, 375 g/m2. Farge: svart-99, ProJob blå-56 Størrelse: XS-XXXL

99

44

56


BYGG & ANLEGG

6522 6522 MIDJEBUKSE EN471-KLASSE 1 To hengende spikerlommer, en med ekstra lommer og en med verktøyholder. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordua®. Lårlommer med telefonlomme, blyantlomme og verktøy lomme. To justerbare hammerholdere. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøy lomme og knivknapp. Knelommer i Cordua® som åpnes fra innsiden. Justerbare knebeskyttere. Forbøyde knær. Cordua® forsterket nederst på bena. Ekstra brede baklommer. Lommeklaffer på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Feste for ID- kortholder. Material: 100 % bomull, 375 g/m2. Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura®. Klasse: EN471-Klasse 1 Farge: gul-11, ProJob gul-10 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

10

11

5521 5521 MIDJEBUKSE To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura®. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde på knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket neders på buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Feste for ID-kortsholder. Material: 100% bomull 375 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

98

45


BYGG & ANLEGG

5414 5414 MIDJEJAKKE EXTREME Slitesterk jakke i canvas. To brystlommer, den høyre med telefonlomme, pennelomme og feste for ID-kortholder. Den venstre med glidelås. Glidelås opp i kragen. Innsydde framlommer. Regulerbar midje og armavsluttninger. Forbøyde armer. Innerlommer med dokumentlomme. Cordura detaljert med refleks. Material: 60% bomull, 40% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid 320 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

5524 5524 MIDJEBUKSE EXTREME Midjebukse med ergonomisk formet ok som er vattert for god komfort og støtte. Romslige hengelommer med Corduraforsterket innside. På venstre side en lomme med glidelås. Framlommer som hengelommene kan puttes ned i. Baklommer med Corduraforsterket innside, den venstre med klaff. Framflyttede Corduraforsterket tommestokklomme med løs nederkant, pennelomme og knivknapp. Benlomme med skråstillt mobillomme for lettere tilgang. Cordurastretch i skrittet gir bevegelsesfrihet, bak på og over kne for god knebeskyttelse. Forbøyde knær med knelommer i Kevlar. Knelommer med to høydenivåer. Corduradetaljer med refleks bak på benavsluttning og fram på høyre lommeklaff. Material: 60% bomull, 40% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid 320 g/m2 og kevlar Farge: svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

46


BYGG & ANLEGG

NEW STYLE

3513

3513 MIDJEBUKSE FUNKSJON Full stretchbukse med ventilasjonsåpninger på siden. Sømløse forsterkede benavslutninger. To benlommer, den høyre med plass til tommestokk og kniv. Den venstre med plass til telefon. Feste til hengelommer. Material: 97% nylon, 3% elastan. Materiale 2: 94% nylon, 6% elastan. Farge: svart-99 Størrelse: C44-C62, C146-156, D84-D120

99

47


BYGG & ANLEGG

4409 4409 FÕRET JAKKE Fleecefõret jakke med avtagbare armer. Store utenpåliggende brystlommer, hvorav en med skrå glidelås og mobillomme på innsiden. Armlomme for mobil og penner. To dype sidelommer. Innerlommer med plass for lommebok og blokk. Fleece på innsiden av kragen. Skjult mansett i armavsluttning. Mørke reflekspasspoaler i ok. Fõret kan åpnes for å lette for trykk og brodering. Material: 70% polyamid, 30% bomull 260g/m2 Farge: grå-98 Størrelse: XS-XXXL

98

5409 5409 JAKKE Glidelås opp i kragen. Stolpe i front med skjulte trykknapper. To brystlommer, en vertikal og en horisontal med glidelås. To dype sidelommer. Store innerlommer, en med plass for tegninger og en mindre med glidelås. Regulerbare armavsluttninger. Cordura® forsterkninger på albuer og hofter. Material: 70% polyamid, 30% bomull, 260 g/m2. Forsterkninger: 100% polyamid Farge: grå-98, brun-77 Størrelse: XS-XXXL

98

48


BYGG & ANLEGG

4408 4408 FÕRET JAKKE Vanntett jakke med quiltet fõr. Vanntett glidelås opp i kragen. To brystlommer; en horisontalt med glidelås og en skjult D-ring for ID kort, samt en buet med vanntett glidelås og en skjult telefonlomme. Dype sidelommer fõret med fleece. En stor innerlomme med glidelås og plass for tegninger, samt en mindre. Mansjett med tommelgrep. Cordura® forsterkninger på skuldre, bryst, rygg og hofter. Regulerbar krage og midje. Reflekspasspoal foran og bak. Material: 70% polyamid, 30% bomull 260g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98, brun-77 Størrelse: XS-XXXL

98

5503 5503 MIDJEBUKSE To dype sidelommer med Cordura®-forsterkninger i sidene. Cordura®- forsterkninger i front og bak som beskytter mot slitasje av lår og bak. Selges med to løse hengelommer. Forhøyet rygg for bedre komfort. Utenpåleggende baklommer. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. En D-ring. Tommestokklomme med verktøyslomme, pennelomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Baklommer og benlommer er tilpasset for Inbags. Material: 100 % bomull 330 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

49


BYGG & ANLEGG

5513 5513 MIDJEBUKSE To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en ekstra lomme og en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterkede med 100% Cordura®. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Material: 70% polyamid,30% bomull 260g/m2 Forsterkninger:100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98, brun-77, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

98

5519 5519 MIDJEBUKSE Midjebukse uten frontfold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura®, åpning på innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forsterket nederst på buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Material: 70% polyamid,30% bomull 260g/m2 Forsterkninger:100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98, brun-77

98

50

99


BYGG & ANLEGG

5514 5514 PIRATBUKSE To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Lommene er forsterket med 100% Cordura®. Benlommer med telefonlomme, pennelomme og verktøyslomme. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tom-mestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura® som åpnes fra innsiden og justerbar høyde på knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Baklommer med brett. Klaff på venstre baklomme. Bak- og benlommer har hemper til In-bags. Material: 70% polyamid,30% bomull 260g/m2 Forsterkninger:100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98, brun-77 Størrelse: C44–C62

98

5518 5518 SHORTS To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Lommene er forsterket med 100% Cor-dura®. Lårlommer med telefonlomme, pennelomme og verktøys-lomme. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokk-lomme med verktøyslomme og knivknapp. Lommer på lårene i Cordura®. Baklommer med brett. Klaff på venstre baklomme. Bakog benlommer har hemper til Inbags. Material: 70% polyamid,30% bomull 260g/m2 Forsterkninger:100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98, brun-77 Størrelse: C44-C62 98

5527 5527 SHORTS To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lomme og en med verktøyshemper. Hen-gelommene er forsterket med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass til hengelommene. Ekstra forsterkninger på lår med dobbelt stoff. Benlomme med telefonlomme, pennelomme og verktøyslomme. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Ekstra brede baklommer. Baklommer og benlommer med hemper til Inbags.

98

Material: 100% bomull 375 g/m2. Farge: grå-98, svart-99 Størrelse: C44–C62 99

51


BYGG & ANLEGG

5509

5504

5509 MIDJEBUKSE

5504 MIDJEBUKSE

To dype sidelommer med Cordura®-forsterkninger i sidene. Forsterkning i polyester i front på lår og bak, som beskytter brukeren mot gjennomfarging. Selges med to løse hengelommer. En D-ring i front. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. Tommestokklomme med verktøyslomme, pennelomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Utenpåliggende baklommer. Baklommer og benlommer er tilpasset for Inbags.

To hengende spikerlommer som kan puttes bort, med ekstra lommer hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass for hengelommene. To D-ringer. To regulerbare hammerhanker. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Baklommer med benlommer har hemper for Inbags.

Material: 100 % bomull 330 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyester/polyamid, kneskydd i Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Material: 100 % bomull 330 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

00

52

00


BYGG & ANLEGG

5406 5406 JAKKE Glidelås helt opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. Forsterkninger på nedre del av framstykket og armer i polyester som beskytter brukeren mot gjennomfarging. To brystlommer med belg og Cordura®- forsterkede lommeklaffer. Brystlommene tilpasset for Inbags. To dype sidelommer. Store innerlommer, en med plass til dokumenter og en mindre med glidelås. Regulerbar linnig og mansjett med Cordura®-forsterkninger. Material: 100 % bomull 330 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyester/polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: XS-XXXL

00

Miljöbild med 2121

53


BYGG & ANLEGG

5607 5607 KJELEDRESS Skjult glidelås opp i kragen. Regulerbare armavsluttninger. Sikkerhetslomme på høyre side. Bein med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To D-ringer. Cordura®-forsterket tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapper. Knelommer i Cordura®, åpning på innersiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket neders på baksiden av bena med Cordura®. Forsterkede romslige baklommer. Bak, bryst og benlommer har hemper for Inbags. Halsåpning er regulerbar. Både glidelås og skjulte trykknapper for alternativ kneåpning. Material: 100 % bomull 375 g/m2 Forsterkinger: 100 % polyamid Cordura® Farge: ProJob blå-56, svart-99 Størrelse: C44-C62

56

99

54


BYGG & ANLEGG

5512 5512 MIDJEBUKSE To hengende, spikerlommer som kan puttes bort; en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterkede med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass for hengelommene. Ekstra forsterkede på lår med dobbelt stoff. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøysdlomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura® med åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forstekede nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Material: 65% polyester, 35 % bomull 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: royal blå-55, marine-58, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

5526 5526 SHORTS To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lom-mer og en med verktøyshemper. Hengelommene er forst-erket med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass til hengelommene. Ekstra forsterket på lår med dobbelt stoff. Benlomme med telefonlomme og verktøyslomme. To just-erbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Ekstra brede baklom-mer. Baklommer og benlommer har hemper til Inbags. Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: C44–C62

58

99

55


BYGG & ANLEGG

5501 5501 MIDJEBUKSE To hengende baklommer, som kan puttes ned i sidelommene, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100 % Cordura®. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning på innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av benet med Cordura®. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Material: 100 % bomull 375 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, stone-83, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

5517 5517 PIRATBUKSE To hengende spikerlommer som kan puttes bort; en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterket med 100 %Cordura®. Knebeskyttelseslommer, benlommer med telefonlomme, pennelomme og verktøyslomme. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. To D-ringer og regulerbare hammerhanker. Romslige baklommer. Benlommer og baklommer har hemper for Inbags. Material: 100% bomull 375 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, svart-99 Størrelse: C44-C62

56

99 56

83

56

99


BYGG & ANLEGG

5701 5701 VEST Belte med regulerbar spenne som gjør at vesten sitter på plass som gir mindre belastning. Toveis glidelås i front. To D-ringer. Brede skulderstropper som reguleres variabelt med borrelås. To løst hengende brystlommer med penn- og verktøyslomme, som kan kneppes fast. Skjulte innerlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver side. Fire løst hengende spikerlommer. Spikerlommene i front har ekstra lommer, hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterkede med 100 % Cordura®. To regulerbare hammerhanker. Material: 100 % bomull 375 g/m2 Rygg: 100 % polyesterstretch Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

56

5502

5502 SHORTS

To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterket med 100% Cordura®. Benlomme med penn- og verktøyslomme. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. To D-ringer og regulerbare hammerhanker. Romslige baklommer. Benlommer bak har hemper for Inbags. Material: 100 % bomull 375 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, svart-99 Størrelse: C44–C62

56

99

57


BYGG & ANLEGG

5403 5403 JAKKE Glidelås helt opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer med belg og Cordura®-forsterkninger med lommeklaff. Hemper for Inbags under brystlommene. To dype sidelommer. Store innerlommer, en med plass for dokumenter og en mindre med glidelås. Regulerbar linning og mansjett med Cordura®- forsterkninger Material: 65 % polyester, 35 % bomull 245 g/ m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: stone-83 Størrelse: XS-XXXL

83

4401 4401 PILOTJAKKE Store utenpåliggende brystlommer hvorav en med skråstillt glidelås, med mobillomme på innsiden. Armlomme for mobil og penn. To dype sidelommer. Innerlommer med plass for lommebok og notatblokk. Piléfõret, quiltet fõr i armene. Pilé på innsiden av kragen. Mansjett i armene og midjen. Mørke reflekspasspoaler i ok. Fõret kan åpnes for å lette trykk og brodering. Material: 55 % polyester 45 % bomull Foder: 100 % polyester Farge: hvit-00, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

83

58

00

58

99


BYGG & ANLEGG

5506 5506 MIDJEBUKSE To hengende spikerlommer som kan puttes bort, med ekstra lomme, hvorav en med verktøyslommer. Spikerlommer er forsterkede med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass for hengelommene. Ekstra forsterket med dobbelt stoff på lårene. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. Knivlomme med plass til knivholder. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde klær. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Romslige baklommer og forsterkninger. Baklommer er tilpasset for Inbags. Material: 65 % polyester, 35 % bomull 245 g/ m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: stone-83 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

83

59


BYGG & ANLEGG

5205

5210

5205 SKJORTE

5210 SKJORTE

Kortarmet funksjonell skjorte uten sidesømmer, hvilket forhindrer sår og irritasjon. Skjorten er spesialkonstruert for best mulig bevegelsesfrihet i armene. Praktiske brystlommer med klaff som har plass for Inbags. Skjulte vertikale brystlommer med glidelås, som kan fungere som sikkerhetslommer. Knepping med trykknapper. Fold i rygg for bevegelsesfrihet.

Funksjonell skjorte uten sidesømmer som forhindrer sår og irritasjon. Skjortene er spesialkonstruerte for beste mulige bevegelsesfrihet i armene. Praktiske brystlommer med klaff som har plass for Inbags. Skjulte vertikale brystlommer med glidelås, som kan fungere som sikkerhetslommer. Knepping med trykknapper. Fold i ryggen for bevegelsesfrihet.

Material: 100 % bomull 210 g/m2 Farge: rød-35, marine-58, grafitti-94, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

Material: 100 % bomull 210 g/m2 Farge: rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

58

99

60

58

94

35

99

83

35


BYGG & ANLEGG

61


62


TRANSPORT & SERVICE Store deler av dagens arbeidsstyrke jobber med service,vedlikehold, logistikk og distribusjon, og befinner seg ofte på veiene mellom flere ulike destinasjoner store deler av arbeidsdagen. Denne produkt kategorien tilpasset de primære behov er f.eks smarte lommer og at det er enkelt å komme inn og ut av biler og kunne jobbe uten begrensninger.I denne kategorien trenger man mindre forsterkninger men også slitesterke og behagelige materialer. Resultatet blir klær som er fine og behagelige å bruke på en lang arbeidsdag.

63


TRANSPORT & SERVICE

4419 4419 FÔRET JAKKE Fôret midjejakke med teddyfôr i kragen. Forbøyde og justerbare armer. To sidelommer med glidelås og snor i midjen. Klaff i front, med trykknapper. Lomme på venstre bryst med glidelås og lomme på høyre bryst med plass til nøkler og monil etc. Hempe til ID-kortholder. Fluoriserende overflate på skulderpartiene med refleks. Fôret kan åpnes for å letter trykke eller brodere. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

58

99

4420 4420 JAKKE Jakke med forbøyde og justerbare armer. To sidelommer med glidelås og snor i midjen. Knap-pestolpe med trykknapper. Lomme med glidelås på nestre bryst og lomme med plass til nøkler, mo-biltelefon etc. på høyre bryst. Feste til ID-korthilder. Fluoriserende overflate med refleks på skuldrene. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

64

58


TRANSPORT & SERVICE

4301 4301 FLEECEJAKKE Jakke i antipillingbehandlet fleece. Glidelås opp til kragen. Brystlomme med belg og klaff i forsterkningsmateriale, er ekstra festet på skuldrene. Brystlomme med hemper tilpasset for Inbags. Slitesterkt forsterkningsmateriale som beskytter i neder delen av kroppen og armene. To dype sidelommer med glidelås. Snor med enhåndsgrep i nederkant av jakken. Material: 100 % polyester Forsterkninger: 100 % polyamid Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

4302 4302 FLEECEJAKKE ADVANCED Jakke i funksjonsfleece som er vannavvisende og har pusteegenskaper. To brystlommer, hvorav en med bøyd glidelås med mobillomme på innsiden. D-ring i front. Cordura®- forsterkninger i krage, frontklaff, sidepaneler, skuldreparti og armer. Armavsluttning med tommelgrep. To sidelommer med glidelås i front. Ok med mørke reflekser. Snor med enhåndsgrep i nederkant av jakken. Material: 100 % laminert polyesterfleece Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: svart-99, marine-58, stone-83 Størrelse: XS-XXXL

99

58

65


TRANSPORT & SERVICE

4411 4411 JAKKE 3-I-1 Vind og vanntett fõret parkas med avtagbar hette som også kan puttes bort. Regulerbar snor i enden av jakken. To brystlommer med klaff den venstre med telefonlomme og pennelomme. To laminerte lommer med vanntett glidelås en på venstre overarm og en under høyre brystlomme. Fleecefõret sidelommer med klaff og glidelås. Dobbel vind klaff i front med toveis glidelås. Forbøyde og regulerbare armer. Avtagbar quiltet fõr/jakke som brukes separat. Material: 100% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

66


TRANSPORT & SERVICE

4414 4414 SERVICEJAKKE To bryslommer den høyre med telefonlomme, pennelommer og feste for ID-kort. Den venstre med glidelås. Glidelås opp i kragen. Innsydde framlommer. Regulerbbar midje og armavsluttning. Forlenget rygg. Innerlommer med dokumentlomme. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

83

58

99

4514 4514 FÕRET BUKSE Fõret bukse i vind- og vannavvisende materiale med pustefunksjon. Forbøyde knær med innvendige knebeskyttelseslommer. Regulerbar midje. Sidelommer. Ventilasjonsåpninger i sidene. Glidelås opp til knærne. Material: 100% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid Farge: svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

67


TRANSPORT & SERVICE

68


TRANSPORT & SERVICE

69


TRANSPORT & SERVICE

2520

NEW STYLE

2520 MIDJEBUKSE STRETCH Servicebukse med og bevegelighet. Stretchstoff bak over hele setepartien, i skrittet og over knærtne gir ekstra god bevegelighet. To benlommer med glidelås. To baklommer med klaff. Feste til hengelommer. Material: 65% polyester, 35% bomull, 230g/m2. Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245g/m2 Farge: marine/svart-58, grå/svart-98, svart/ svart-99 Størrelse: C44-C62, C146-156, D84-D120

58

2521

99

98

NEW STYLE

2521 MIDJEBUKSE STRETCH DAME Servicebukse med og bevegelighet. Stretchstoff bak over hele setepartien, i skrittet og over knærtne gir ekstra god bevegelighet. To benlommer med glidelås. To baklommer med klaff. Feste til hengelommer. Material: 65% polyester, 35% bomull, 230g/m2. Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245g/m2 Farge: marine/svart-58, grå/svart-98, svart/ svart-99 Størrelse: C32-C50

58

70

99

98


TRANSPORT & SERVICE

2518

NEW STYLE

2518 MIDJEBUKSE En lett servicebukse i moderne passform med benlommer på hver ben og baklommer med klaff. Størrelsene C42-C64 er tilpassningsbare. Ved å sprette den røde tråden i benavsluttning forlenges buksens lengde med 5 cm. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

99

98

2519

35

00

58

NEW STYLE

2519 MIDJEBUKSE DAME En lett servicebukse i moderne passform med benlommer på hvert ben og baklommer med klaff. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: C32-C50

99

98

35

00

58

71


TRANSPORT & SERVICE

2502 2502 MIDJEBUKSE ZIP OFF Midjebukse uten fold i front og med avtagbare bein. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelåspå høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre benlomme har plass for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring i fornt. Hemper under baklommene og benlommer å feste Inbags i. Material: 65 % polyester, 35 % bomull 245 g/m2 Farge: khaki-82, marine-58, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

83

82

2508 2508 PIRATBUKSE Piratbukse uten fold i front. Sidelommer foran, sikkerhets lomme med glidelås på høyre side. To utvendige baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har en klaff og innvendig mobillomme. Høyre ben lomme har plass til en mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring for nøkler, ID-kort etc. Innvendige knepute lommer. Hemper under baklommer og benlommer for å feste Inbags. Justerbare ankel mansjett. Material: 65 % polyester og 35 % bomull, 245g/m2 Farge: marine-58, svart-99, grå-83 Størrelse: C44-C62

83

58

99

2505 2505 SHORTS Shorts uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre Benlomme har plass for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring i front. Hemper under baklommer og benlommer for å feste Inbags i. Material: 65 % polyester, 35 % bomull 245 g/m2 Farge: khaki-82, svart-99, marine-58, stone-83 Størrelse: C44–C62

72

83

99

82

58


TRANSPORT & SERVICE

2501 2501 MIDJEBUKSE Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre Benlomme har plass for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring for nøkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommer og benlommer å fest Inbags i. Material: 65 % polyester, 35 % bomull 245 g/m2 Farge: marine-58, khaki-82, stone-83, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

83

58

82

2500 2500 MIDJEBUKSE DAME Midjebukse i stretchstoff uten fold i front. Sidelommer i front og sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer og to benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre Benlomme har plass for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring i front. Knebeskyttelseslommer på innsiden. Hemper under baklommene og benlommer for feste av Inbags. Material: 65% polyester, 35% bomull. Flexistretch, 245 g/m2 Farge: stone-83, svart-99, marine-58 Størrelse: C34-C50

99

58

83

73


TRANSPORT & SERVICE

2516

2517

2516 MIDJEBUKSE

2517 MIDJEBUKSE

Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sik-kerhetslomme med glidelås på høyre side. To uten-påliggende baklommer. To benlommer. Venstre ban-lomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring til nøkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer og Cordura®forsterkninger på knærne. Hemper under baklommer og benlommer til å feste Inbags i.

Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sik-kerhetslomme med glidelås på høyre side. To uten-påliggende baklommer. To benlommer. Venstre ben-lomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring til nøkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommer og benlommer til å feste Inbags i. To 50mm reflekser rundt hvert ben.

Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Farge: marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

83

74

99

58


TRANSPORT & SERVICE

2514 2514 MIDJEBUKSE Midjebukse med moderne passform uten fold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og nøkkellomme med D-ring på venstre side. To baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme, loop for ID-kortholder og en lomme med glidelås. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner og papirer og tommestokk. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommene og benlommer for å feste Inbags i. Material: 65% polyester, 35% Bomull. 245g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

2515 2515 MIDJEBUKSE DAME Midjebukse med moderne passform uten fold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og nøkkellomme med D-ring på venstre side. To baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme, loop for ID-kortholder og en lomme med glidelås. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner og papirer og tommestokk. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommene og benlommer for å feste Inbags i. Material: 65% polyester, 35% bomull. 245g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: C34-C50

99

58

75


TRANSPORT & SERVICE

2506

4506

2506 MIDJEBUKSE

4506 MIDJEBUKSE

Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre benlomme har plass for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring for nøkkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommene og benlommer for å feste Inbags i.

Midjebukse med slett front med jeansfølelse. Forsterket med dobbelt stoff over lårene. To dype frontlommer. D-ring i front. Jeanskryss bak, to utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre Benlomme har plass for mobiltelefon, penner og tommestokk. Cordura®-forsterkninger i framkant av sidelommene, tommestokklomme, nedre del av bak og benlommer, samt benavsluttning. Bak- og benlommer tilpasset for Inbags.

Material: 100 % bomull 200g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Forsterkninger:100% polymid, Cordura® Farge: stone-83, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

76

99


TRANSPORT & SERVICE

4501

4504

4501 MIDJEBUKSE

4504 MIDJEBUKSE

Bukse med stretch bak for beste komfort, ingen baklommer og brede beltehemper for å unnvike trykkpunkt ved korsryggen. En bukse som er tilpasset for lange arbeidsdager i sittende arbeidsstilling. Materiale som er smuss- og oljeavvisende. Cordura®-forsterket over lår, på benlommene, i framkant av lommen og benavslutning. Dype sidelommer og elastisk i midjen. To benlommer hvorav venstre lomme er med klaff og mobillomme på innsiden. I høyre lomme finnes plass for penner, mobiltelefon og dokumenter. Hemper under lommene for å feste Inbags i.

Midjebukse flat i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer, på høyre side med plass for mobiltelefon, dokumenter og penner, og på venstre side en stor lomme med klaff og mobillomme på innsiden. Cordura®-forsterkninger i framkant av sidelommene, tommestokklomme, nedre del av bak- og benlommer, samt benavsluttning. Innvendige knebeskyttelseslommer. Bak- og benlommer tilpasset for Inbags.

Material: 60 % bomull, 40 % polyester 245 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Forsterkninger:100% polymid, Cordura® Farge: mørk grå-96 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

96

77


TRANSPORT & SERVICE

4512 4512 MIDJEBUKSE Midjebukse uten front folder med jeansfølelse. Forsterket med dobbelt stoff over lårene. To dype framlommer. D-ring foran. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner og tommestokk. Cordura® fosterkninger i framkant av sidelommene, tommestokklomme, nedre del av bak og benlommer, benavlsuttning samt over knærne. Bak- og benlommer er tilpasset for Inbags. Innvendig kneputelommer. Material: 60 % bomull, 40 % polyester, 360 g/m2. Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura®. Farge: marine-58 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

4402 4402 SERVICEJAKKE Hel glidelås helt opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer med belg, lommeklaff og hempe tilpasset for Inbags. Hemper for Inbags under brystlommene. To dype sidelommer med glidelås. Arm som har oppbrettbar kant med refleks på baksiden, en fleksibel løsning for ekstra sikkerhet. Store innerlommer på høyre side, hvorav en med plass for tegninger. En mindre innerlomme med glidelås. Regulerbar knepping i midjen og armavsluttning. Material: 55 % polyester 45 % bomull Fõr: 100 % polyester Farge: svart-99, marine-58 Størrelse: XS-XXXL

99

78

58


TRANSPORT & SERVICE

4601

4602

4601 KJELEDRESS

4602 KJELEDRESS

Tofarget kjeledress toveis glidelås opp til kragen. Maksimal bevegelsesfrihet i armer og ryggparti. To brystlommer med klaff. Dype sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og to baklommer. To benlommer med plass for penner og mobiltelefon. Tommestokklomme. Glidelås i bena opp til knærne. Justerbar og elastisk i ryggen og hemper rundt midjen for belte. Hemper under brystlommene, benlommer og under baklommene for å feste Inbags i.

Kjeledress i tofarger med toveis glidelås opp til kragen. Maksimal bevegelsesfrihet i armer og ryggparti. To brystlommer med klaff. Dype sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side, to baklommer og sideåpninger. To benlommer med plass for penner og mobiltelefon. Tommestokklomme. Regulerbar midje. Hemper rundt midjen for belte. Hemper for Inbags under brystlommer og baklommer.

Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Farge: mørk grå-96 Størrelse: C44–C62, C146–C156

96

Material: 65% polyester 35 % bomull Farge: marine-58 Størrelse: C44-C62

58

79


TRANSPORT & SERVICE

4511 4511 FÕRET BUKSE Vattert bukse i Polyamid. Innvendige knebeskyttelseslommer. Regulerbar og elastisk i midjen, reflexpiping på beina. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer hvorav en med klaff. To benlommer, venstre Benlomme med klaff og innvnedig mobillomme. Høyre benlommer har plass for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. Material: Polyamid 100 % Fõr: Polyester 100 % Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

80


TRANSPORT & SERVICE

4201

5203 5203 SKJORTE

4201 SKJORTE Kortarmet skjorte med trykknapper. To store brystlommer med belg og plass til Inbags. Armkonstruksjon for beste bevegelsesfrihet. Doble ok og to folder i ryggen.

Skjorte med trykknapper. To store brystlommer med belg og plass til Inbags. Regulerbare mansjetter med to trykknapper. Armkonstruksjon for beste bevegelsesfrihet. Dobbel ok og to folder i ryggen.

Material: 65 % polyester, 35 % bomull 190 g/m2 Farge: rød-35, grafitti-94, svart-99, marine-58 Størrelse: XS-XXXL

Material: 65% polyester, 35% bomull 190 g/m2 Farge: rød-35, marine-58, grafitti-94, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

94

35

94

99

58

99

58

35

81


82


FLAMMEBESKYTTELSE Ingen kolleksjon av arbeidstøy er komplett uten et utvalgav flammehemmende produkter. Lette buer i elektriskeinstallasjoner er den potensielt største trusselen mot livet som kan unngås ved hjelp av riktige klær. Våre flammehemmende plagg lever opp tilstandarden og er alle EN ISO 11612 sertifisert. De fleste avdem er også EN 1149-5, EN 13034, EN 61482 og EN471 sertifisert. Selvfølgelig gjør ProJob det ytterste for å bidra til en bærekraftigutvikling og takket være våre nye flammehemmendematerialer, må vi ikke lenger bruke den typenkjemikalier som ellers er forbundet med arbeidstøy. I stedet bruker vi iboende flammebeskyttelsesmaterialer som ikke forsvinner i vask eller slites av. Du finner mer informasjon om flammehemmende produkter,om sertifiseringer etc. på vår hjemmeside www.projob.se.

83


FLAMMEBESKYTTELSE

MATERIALE

84

MATERIALE

INFORMATION

Flammehemmende bukse for å vanskeliggjøre antenning av et materiale eller minske spredningen av brann, men det gjør ikke materialet helt ubrennbart. Det finnes ulike former av flammebeskyttsbehandlinger og materiale. Vi på ProJob har valgt å jobbe med den siste teknologien der flammebeskyttelsen er inne i fibrene. Det ligger altså ikke utenpå stoffet som det gjør på vanlige flammebeskyttebehandlede klær. Det kan derfor ikke vaskes eller slites bort, som gjør at beskyttelsen varer lengre. Materialet i de fleste plagg består av modakryl, bomull og antistatiske fibre. Ved kontakt med flammer dannes en gass som trenger unna syren og da kveles flammen, uten å det dannes noen etterglød. Flammene spres ikke utenfor det forkullede området og det dannes ingen varm smeltet materiale som kan feste seg i brukerens hud. Stillongs og strømper er produsert i ull og Lenzing FR®, en viskosefiber med flammebskyttelse inne i fibrene med samme egenskaper som nevnes ovenfor.

Det er viktig å tenke på at man bruker flammebeskyttelse for å forhindre at flammer spres, ikke for å holde all varme utenfor plagget under en lengre tid. Derimot står et flammehemmende plagg imot varme en viss tid og sammen med en flammehemmende stillongs dobbles denne tiden. Flammebeskyttende plagg skal alltid brukes lukket og beskyttelsen forringes ved bruk sammemed ikke flammebeskyttende plagg. Før bruk bør brukeren kontrollere at det ikke finnes skader på plaggene. Brukeren bør også vite hvordan man tar av seg plagget hurtig ved en eventuell ulykke. Vi rekommenderer svisere å bruke sveiseforkle i lær for å beskytte plaggene mot sveisegnister. Ett vått, skittent eller svett plagg gir mindre beskyttelse og plaggene må derfor vaskes ofte. Når et plagg utsettes for flammer er det ødelagt og skal byttes ut for best mulig beskyttelse. Eventuelle reparasjoner skal utføres med materiale som holder samme beskyttelsesklasse som selve plagget. Transfer og brodering kan påvirke beskyttelse av et plagg. Rådfør deg derfor med den som merker plaggene slik at merkingen ikke ødelegger flammebeskyttelsen. Ulike yrkedgrupper kan ha ulike behov av forskejllige beskyttelser når det gjelder arbeids- og beskyttelsesklær.


FLAMMEBESKYTTELSE

HVILKE KLÆR EGNER SEG TIL DITT YRKE?

El

Sjåfør/depoter

Raffinerier

Off-shore

Linjemontør

Bensinstasjon

Energi, fjærnvarme, gass

Gruvearbeider

Bane/veiarbeider*

KOLLEKTIONSGUIDE

8402 Jakke

8404 Fôret Jakke

8503 Midjebukse

8504 Midjebukse

8001 Undertrøye lang arm

8101 Undertrøye kort arm

8102 Stillongs

8103 Boxer

8901 Strømpe tykk

8902 Strømpe

8402 Jakke

8404 Fôret Jakke

8503 Midjebukse

8504 Midjebukse

8001 Undertrøye lang arm

8101 Undertrøye kort arm

8102 Stillongs

8103 Boxer

HVILKE EGENSKAPER HAR VÅRE KLÆR?

8901 Strømpe tykk

8902 Strømpe

* forutsatt at EN ISO 11611 ikke er et krav

85


FLAMMEBESKYTTELSE

8404 8404 FÔRET VARSELJAKKE MED FLAMMEBESKYTTELSE EN471-KLASSE 3 Fôret jakke med glidelås opp i kragen. Glidelås foran med trykknapper. To brystlommer, venstre er ergonomisk formet med telefonlomme på innsiden. Høyre lomme har plass til ID-kortholder. To dype sidelommer med glidelås. Justerbar nederst med søring og armer med borrelås. D-ring foran. Stor lomme på høyre side, mindre lomme på venstre side, samt mobillomme. Forlenget rygg. Jakken anvendes med buksene 8503 eller 8504. Material: 54 % Modakryl, Protex®, 44 % bomull, 2 % antistatiskt Klasse: EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 Klasse 3 sertifisert og IEC 61482 Klasse 1. Farge: ProJob gul-10 Størrelse: XS - XXXL

10

8504 8504 VARSELBUKSE MED FLAMMEBESKYTTELSE EN471-KLASSE 2 Midjebukse uten fold i front med sidelommer foran. Benlomme med telefonlomme, pennelomme og verktøy lomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøy lomme og knivknapp. Forbøyde knær. Kneputelomme med åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Baklomme med klaff. Material: 54 % Modakryl, Protex®, 44 % bomull, 2 % antistatiskt Klasse: EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 Klasse 2 sertifisert og IEC 61482 Klasse 1. Farge: ProJob gul-10 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

10

86


FLAMMEBESKYTTELSE

8402 8402 VARSELJAKKE MED FLAMMEBESKYTTELSE EN471-KLASSE 3 Jakke uten fôr med glidelås opp i kragen. Klaff i front med trykknapper. To brystlommer, den ven-stre er ergonomisk formet med telefonlomme på innsiden. Den høyre med plass til ID-kortholder. To dype sidelommer med glidelås. Justerbar ned-entil med snor og armer med borrelås. D-ring i front. Stor lomme på høyre innside og mindre lomme på venstre side, samt mobillomme. For-lenget rygg. Jakken brukes sammen med bukse 8503 eller 8504. Material: 54 % Modakryl, Protex®, 44 % bomull, 2 % antistatiskt Klasse: EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 Klasse 3 sertifisert og IEC 61482 Klasse 1. Farge: ProJob gul-10 Størrelse: XS - XXXL

10

8503 8503 VARSELBUKSE MED FLAMMEBEKYTTELSE AN471-KLASSE 2 To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Benlom-mer med telefonlomme, pennelomme og verktøyslomme. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Forbøyde knær. Knebeskyttelseslommer med åpning fra innsiden og justerbar høyde på knebeskyttelsene. Baklommer og benlommer har hemper til Inbags. Baklommer, der en er med klaff. Material: 54 % Modakryl, Protex®, 44 % bomull, 2 % antistatiskt Klasse: EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 Kladde 2 sertifisert og IEC 61482 Klasse 1. Farge: ProJob gul-10 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

10

87


FLAMMEBESKYTTELSE

8001 8001 KORTARMET UNDERTRØYE MED FLAMMEBESKYTTELSE Kortarmet undertrøye med rund hals. Mansjett i hals og armavslutning. Material: 50% Ull, 50% Viskose, Lenzing FR® Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1 sertifisert Farge: blåmelert-54 Størrelse: XS - XXXL

54

8103 8103 BOXER MED FLAMMEBESKYTTELSE Boxershorts med elastisk midje. Material: 50% Ull, 50% Viskose, Lenzing FR® Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1 sertifisert Farge: blåmelert-54 Størrelse: XS - XXXL

54

88


FLAMMEBESKYTTELSE

8101 8101 LANGARMET UNDERTRØYE MED FLAMMEBESKYTTELSE Undertrøye med rund hals. Ribbestrikket hals og mansjetter. Forlenget rygg. Material: 50% Ull, 50% Viskose, Lenzing FR® Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1 sertifiser Farge: blåmelert-54 Størrelse: XS - XXXL

54

8102 8102 STILLONGS MED FLAMMEBESKYTTELSE Stilongs med mansjett i benavsluttning. Elastisk midje. Material: 50% Ull, 50% Viskose, Lenzing FR® Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1 sertifisert Farge: blåmelert-54 Størrelse: XS - XXXL

54

89


FLAMMEBESKYTTELSE

8901 8901 TYKK STRØMPE MED VARMEBESKYTTELSE Flammebeskyttende strømpe med dempende vattering i hel, tå og såle, strikket i en blanding av Len-zing FR® og Kermel® for god slitestyrke og komfort. Luftkanaler for å transportere bort fukt, elastisk rundt fotbuen for god passform. Antibakteriell behandlet. Material: 41% Aramid, Kermel®, 41% Viskose, Lenzing FR®, 17% Nylon, 1% Lycra® Klasse: Oppfyller kravene til BS Index 2 (BS EN 533:1997). Farge: svart-99 Størrelse: 36-39, 40-45, 46-48

99

90


FLAMMEBESKYTTELSE

8902 8902 STRØMPE MED FLAMMEBESKYTTELSE Flammebeskyttende strømpe, strikket i en blanding av Lenzing FR® og Kermel® för god slitestyrke og komfort. Luftkanaler for å transportere bort fukt, elastisk rund fotbuen for god passform. Antibateriell behandlet. Material: 41% Aramid, Kermel®, 41% Viskose, Lenzing FR®, 17% Nylon, 1% Lycra® Klasse: Oppfyller kravene til BS Index 2 (BS EN 533:1997). Farge: svart-99 Størrelse: 36-39, 40-45, 46-48

99

91


92


KJØKKEN & RESTAURANT Når det gjelder kolleksjonen kjøkken & restaurant har også fokuset vært kvalitet, funksjon og design. Samtidig som vi har de klassiske seriene med produkter i blandingmateriale og bomull, har vi også gått inn for å skape en helt unik kolleksjon med tanke på kvalitet og komfort. Denne serien bygger på produkter med materiale i den siste teknologien, NANO-TEX. Dette sammen med ventilerende funksjonsmateriale vil skape fremtidens kokkeklær. ProJob satser hardt på ergonomi og at brukeren skal ha en fin hverdag. Designmessig holder vi oss selvklart til det klassiske med mye hvit og pepitaruter

93


KJØKKEN & RESTAURANT

7407 7407 KOKKEJAKKE EKSKLUSIV Figursydd kokkejakke i egyptisk bomull med en følelse av den fineste skjorten. Sømmene innvendig gjør at jakken er myk mot huden. Trykknapper underletter bytte av jakke. 85 graders vask. Material: 100% Bomull Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

00

7408 7408 KOKKEJAKKE En stilren kokkejakke med en behagelig passform. 85 grader vask. Material: 100% Bomull Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

00

94

99


KJØKKEN & RESTAURANT

7409

7409 KOKKEJAKKE EKSKLUSIV DAME Fugursydd kokkejakke i egyptisk bomull med en følelse av den fineste skjorten. De innvendige sømmene gjør at jakken føles myk mot huden. Trykknapper letter bytte av jakke. 85 graders vask. Material: 100% Bomull Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

00

99

7410 7410 KOKKEJAKKE DAME Kokkejakke med god passform. Material: 100% Bomull Farge: hvit-10, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

00

95


KJØKKEN & RESTAURANT

7401 7401 KOKKEJAKKE Klassisk unisexmodell med avtagbare kuleknapper. Leveres med knapper og knappebånd. Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: hvit-00, marine-58, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

00

99

NEW STYLE

7412

7412 KOKKEJAKKE DAME Klassisk kokkejakke med avtagbare kuleknapper. Noe figursydd. Leveres med knapper og knappebånd. Material: 65% polyester, 35% bomull, 260 g/m2 Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

96

00


KJØKKEN & RESTAURANT

7505 7505 MIDJEBUKSE Kokkebukse uten frontfold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer, den høyre for palett og pinsett. Den venstre med klaff og en innvendig telefonlomme. Elastisk i midjen. Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: pepita-01 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

01

7504 7504 MIDJEBUKSE DAME Kokkebukse uten frontfold. Sidelommer i fornt, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer, den høyre for palett og pinsett. Den venstre med klaff og en innvendig telefonlomme. Elastisk i midjen. Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: pepita-01 Størrelse: C34-C50

01

97


KJØKKEN & RESTAURANT

7405 7405 KOKKEJAKKE Klassisk modell med avtagbare kuleknapper. Nanotexbehandlet bomull for enklere å ta vare på. Funksjonsmateriale i ryggen med ”wikking effect”. Damemodell noe figursydd. Leveres med knapper og knappebånd Material: 100% bomull, Nanotex 245 g/m2 Rygg: 100% polyester Farge: hvit-00 Størrelse: XS-XXXL

00

98


KJØKKEN & RESTAURANT

NY SVENSK MAT SVENSK MAT HAR I MANGE ÅR VÆRT TRADISJONELL OG I INTERNASJONAL SAMMENHENG ANSES SOM VANLIG OG PÅVIRKET AV DET FAKTUM AT VI HISTORISK HAR BASERT VÅR MAT PÅ AT DEN KAN LAGRES FOR DELER AV ÅRET. MEN TING HAR FORANDRET SEG. I løpet av de siste 10 årene har Sverige utviklet seg til en kommende ”Food Nation”, mye på grunn av de endrede levemønstre og påvirkning fra alle deler av verden. Kombinert med en næringsmiddelindustri som produserer høykvalitets kjøtt, korn og grønnsaker og, selvfølgelig, vår egen elskede ”Hjemmekoselige” tradisjon har den svenske fusion maten blitt spennende og fått et verdensomspennende rykte og svenske kokker vinner internasjonale priser på en jevnlig basis.

99


KJØKKEN & RESTAURANT

7814

7807

7814 MIDJEFORKLÉ

7807 MIDJE FORKLÉ

Klassisk stripete midjeforkle med lomme på høyre side.

Lomme på høyre side.

Material: 65 % Polyester, 35 % bomull Farge: stripete-98 Størrelse: Bredde 100cm, lengde 95cm

Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: hvit-00, marine-58, svart-99, city camo-02 Størrelse: S (bare i sort 99) = bredde 75cm, lengde 43cm; M (bare i sort 99) = bredde 75cm, lengde 75cm; L = bredde 95cm, lengde 100cm

98

100

99

58

00


KJØKKEN & RESTAURANT

7802

7808

7802 MIDJEFORKLÉ

7808 SMEKKEFROKLÉ

Nanotexbehandlet bomull for enklere å ta vare på. Redksapslomme på høyre side.

Regulerbart nakkebånd. Lomme på høyre side. Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: hvit, marine-58, svart-99, city camo-02 Størrelse: Bredde 70cm, lengde 110cm

Material: 100% bomull, Nanotex 245 g/m2 Farge: hvit-00, marine-58, svart-99 Størrelse: S = bredde 75cm, lengde 50cm; M = bredde 75cm, lengde 75cm; L = bredde 100cm, lengde 95cm

99

00

58

99

58

00

101


KJØKKEN & RESTAURANT

HVERT ÅR DEN 10. DESEMBER HOLDES EN STOR BANKETT FOR NOBELPRIS VINNERNE I STOCKHOLMS STADSHUS MED EN MENY SOM ER UVURDERLIG. Nobelbanketten er et godt symbol på svensk ambisjon om å kombinere internasjonalt preg med luksus og topp kvalitet på råvarer. Vi er stolte av å fortelle at glass som brukes ved denne anledningen er fra vårt søsterselskap Orrefors Kosta Boda, og det er perfekt designet for en utsøkt del av komplett servise.

102


KJØKKEN & RESTAURANT

7902 7902 LUE Flat kokkelue. Material: 65% polyester, 35 % bomull Farge: Hvit00, marine-58, sort-99,city camo-02 Str: One size Farge: hvit-00, marine-58, svart-99, city camo-02 Størrelse: ONE SIZE

58

99

00

7901 7901 KOKKELUE Klassisk kokkelue. Material: 65% polyester, 35 % bomull Farge: hvit 00 Str: One size Farge: hvit-00 Størrelse: ONE SIZE

00

7906 7906 KULEKNAPPER 12-PK Kuleknapper 12 pk til kokkejakke. Material: 100% Polyester Farge:hvit -00,marine58,sort-99 Str:One size Farge: hvit-00, marine-58, svart-99 Størrelse: ONE SIZE

58

00

99

103


104


FUNKSJONSKLÆR Når det kommer til funksjonsklær er det ingen hemmelighet at vi har et nært samarbeid med Craft, et av verdens ledende varemerke på funksjonsklær og treningsklær. Hardt kroppsarbeid eller idrett bygger på de samme prinsippene og arbeidsmiljøet nær kroppen påvirker prestasjonen over tid. I år er vi glade for å kunne presentere flere nyheter innen denne kategorien, både når det gjelder skalljakker og bukser har vi hentet mye inspirasjon fra outdoorprodukter, men lagt til egenskaper vi mener hører hjemme i arbeidsklær. Disse plaggene tror vi kan bli virkelige favoritter både på jobben og på fritiden.

105


FUNKSJONSKLÆR

3105 3105 UNDERTRØYE ADVANCED Funksjonstrøye med rund hals i et tøft design, kroppsnær passform holder stoffet i konstant forbindelse med huden. Elastisk for opptimal bevegelighet. Kroppstilpassede klimasoner gir opptimal kroppstemperatur for maksimal prestasjonsevne. Ingen sømmer rundt stammen for å undvike gnaging og irritasjoner. Material: 52% Polyamid, 42% Polyester, 6% Elastane Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

3505 3505 STILLONGS ADVANCED Funksjonsstillong i tøfft design. Kroppsnær passform holder stoffet konstant i forbindelse med huden. Elastisk for opptimal bevegelighet. Kroppstilpasset klimasoner gir optimal kroppstemperatur for maksimal ytelse. Material: 52% Polyamid, 42% Polyester, 6% Elastane. Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

106


FUNKSJONSKLÆR

3106

NEW STYLE

3106 TRØYE I ULL Funksjonstrøye med rund hals. Kroppsnær. Forlenget rygg. Sømløs på sidene. Ribbestrikket i erm. Material: 80% ull, 20% polyamid, 220g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

3107

NEW STYLE

3107 TRØYE MED HØY HALS OG GLIDELÅS Funksjonstrøye med høy hals og glidelås. Kroppsnær. Forlenget rygg. Sømløs på sidene. Ribbestrikket i erm. Material: 80% ull, 20% polyamid, 220g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

3506

NEW STYLE

3506 LONGS I ULL Funksjons longs. Kroppsnær. Elastisk midje. Ribbestrikket nederst på benet. Material: 80% ull, 20% polyamid, 220g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

107


FUNKSJONSKLÆR

3101 3101 UNDERTRØYE Funksjonsundertrøye med rund hals. Sitter tett imot kroppen. Raglanarmer. Forlenget bak. Ingen søm i sidene for å undvike sår og irritasjon. Mansjett i enden av armene. Tofarget med flatlocksømmer i avvikende farge. Material: 100 % polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

3501 3501 STILLONGS Funksjonsstilongs. Passform som følger med kroppens bevegelser. Sitter tett imot kroppen for beste ventilasjon. Elastisk i midjen. Mansjett i benavsluttning. Material: 100 % polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

3103

3103 UNDERTRØYE MED POLO Funksjonsundertrøye med polo. Sitter tett imot kroppen. Kort glidelås i front med zipguard, som beskytter haken mot gnaging. Raglanarmer. Forlenget bak. Ingen søm i siden for å undvike sår og irritasjon. Mansjett i armavsluttning. Tofarget med flatlocksømmer i avvikende farge. Material: 100 % polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

108


FUNKSJONSKLÆR

3504 3504 FUNKSJONSBOXER 1-PK. Boxer i funksjonsmateriale. Ventilasjon ved utsatte steder gjør at du kjenner deg sval og tørr hele 3504 FUNKSJONSBOXER 1-PK. dagen. Funksjonsmaterialet i boxeren gjør også at plagget tørker hurtig. Tight passform. Boxer i funksjonsmateriale. Ventilasjon ved utsatte steder gjør at du kjenner deg sval og tørr hele dagen. Funksjonsmaterialet i boxeren gjør også at plagget tørker hurtig. Tight passform. Material: 89% nylon 11% spandex, Mesh: 92% polyester 8% spandex Farge: svart-99, hvit-00 Størrelse: XS-XXXL Material: 89% nylon 11% spandex, Mesh: 92% polyester 8% spandex Farge: svart-99, hvit-00 Størrelse: XS-XXXL

00

99

3010 3010 ACTIVE T-SHIRT Funksjons T-shirt i 2-lags interlock strikk. Funksjonsmaterialet transporterer hurtig bort fukten fra huden og sprer den ut i det ytterste laget, såkalt wicking effect. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som gjør at du føler deg tørr hele dagen. Moderne passform. Krympe- og strykefri. Material: 100% Polyester 180-190 g/m2 Farge: hvit-00, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

00

98

3011 3011 ACTIVE PIQUÉ Funksjonspiké i 2-lags interlockstrikk. Funksjonsmaterialet transporterer hurtig bort fukten fra huden og sprer ut den til det ytterste laget. Så kalt wicking effect. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som holder deg tørr hele dagen. Moderne passform. Krympe- og skrukkefri. Material: 100% Polyester 180-190 g/m2 Farge: hvit-00, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

00

98

99

109


FUNKSJONSKLÆR

3005 3005 FUNKSJONSPIKÉ Funksjonspiké med glidelås. Lettvekts konstruksjon i materiale som transporterer bort fukt fra huden, som gjør at du holder deg tørr og komfortabel ved hardt arbeid. Løs passform. Stryke- og krympefri. Material: 100 % polyester Farge: stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

83

3306 3306 MICROTRØYE Behagelig langarmet funksjonstrøye i polo med moderne passform. Kort glidelås fram med zipguard som beskytter haken. Brystlomme samt sidelomme med glidelås. Brukes over T-shirt og under jakke for alle sorters arbeid. Material: 100% Polyester Farge: rød-35, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

98

99

35

3307 3307 MICROJAKKE Behagelig langarmet funksjonsjakke med moderne passform. Lang glidelås i front med zipgourd som beskytter haken. Bryslomme samt sidelomme med glidelås. Brukes over T-shirt og under jakken for alle typer av arbeid. Material: 100% Polyester Farge: rød-35, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

98

110

99

35


FUNKSJONSKLÆR

3315

NEW STYLE

3315 FUNKSJONSTRØYE En smidig mikrofleecejakke i et behagelig og teknisk fleecemateriale med slett utside som gjør den lettere å holde ren. Skuldre og armer er forsterket med softshell. En brystlomme og sidelommer med glidelås. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

98

58

35

3305 3305 HIGH LOFT FLEECE Jakke i funksjonsfleece som er veldig varm i forhold til sin vekt. Softshellforsterkninger på utsatte steder. To sidelommer og en brystlomme med feste til ID-kortholder. Passer utmerket som lag2 trøye eller som ytterplagg. Snor med enhåndsgrep i nederkant. Tommelgrep på armene. . Material: 100 % polyester. Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

111


FUNKSJONSKLÆR

3314

NEW STYLE

3314 FUNKSJONSTRØYE Mikrofleecetrøye med hette i et behagelig og teknisk materiale som varmer, gir maksibal bevegelsesfrihet og komfort. Tight passform for å passe bedre under en jakke. Justerbar hette. To sidelommer med glidelås. To lommer. Justerbar midje. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

58

98

35

99

112


FUNKSJONSKLÆR

3410

NEW STYLE

3410 FUNKSJONSJAKKE En 3-lags skalljakke som er vind- og vanntett med god ventilasjon. Avtagbar hette. Ventelisjonsåpninger i ryggen og under armene. To vertikale brystlommer og to horisontelle lommer med vanntette glidelåser.Justerbare armer og midje. Forlenget rygg. Material: 100% polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

113


FUNKSJONSKLÆR

NEW STYLE

3416

3416 FUNKSJONSJAKKE Skalljakke med hette og VentAir. VentAirmaterialet har meget god ventilasjonsegenskaper, er vind- og vanntett og meget holdbart. Aquaseal®-glidelåser fra YKK® er markedets mest holdbare og er 100% vind- og vanntett. Store X-ventilasjoner under armene kan åpnes fra valgfri side. Stormhette passer over hjelmen og jakkens skjæring gir stor bevegelsesfrihet. Justerbare armer og midje. Material: 100% polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

114


FUNKSJONSKLÆR

3513

NEW STYLE

3513 MIDJEBUKSE FUNKSJON Full stretchbukse med ventilasjonsåpninger på siden. Sømløse forsterkede benavslutninger. To benlommer, den høyre med plass til tommestokk og kniv. Den venstre med plass til telefon. Feste til hengelommer. Material: 97% nylon, 3% elastan. Materiale 2: 94% nylon, 6% elastan. Farge: svart-99 Størrelse: C44-C62, C146-156, D84-D120

99

3520

NEW STYLE

3520 MIDJEBUKSE Funksjonsbukse med stretchpaneler på strategiske steder og lange ventilasjonskanaler på utsiden av ben. Forsterket med Cordura® i benavslutning for økt slitestryrke. Sømløs innside ved benavslutning. Forbøyde knær. To benlommer. Feste til hengelommer. Knelommer som åpner seg inne i fra med justerbar høyde på knebeskyttelsene. Material: 65% polyester, 35% bomull, 230g/ m2. Materiale 2: 91,5% polyamid, 8,5% elastan, 245g/m2 Farge: grå-98, svart-99 Størrelse: C44-C62, C146-156, D84-D120

98

99

115


FUNKSJONSKLÆR

116


FUNKSJONSKLÆR

3406 3406 FUNKSJONSJAKKE Lag 3 jakke i et funksjonelt shoftshell materiale som er vind- og vannavvisende. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snøring i midjen. Regulerbar armavsluttning. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på arm og rygg. Avtagbar og regulerbar hette. Fleeceföret krage for ekstra komfort. Material: 100 % polyester. Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

Färg saknas 58

35

98

99

3407 2407 FÕRET JAKKE Lag 3-jakke i funksjonelt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. Quiltet vattert fõr. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To innerlommer med glidelås hvorav en større for eks dokumenter. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innerlomme emd hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsåpninger under armene. Snor i midjen. Regulerbare mansjetter. Forlenget rygg for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtag- og justerbar hette. Fleecefõret krage og sidelommer for økt komfort. Material: 100% Polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

35

58

98

117


FUNKSJONSKLÆR

118


FUNKSJONSKLÆR

3412

NEW STYLE

3412 FUNKSJONSJAKKE DAME Lag 3-jakke i funksjonelt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste til ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innterlommme med hull tilpasset til handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelåser under armene. Snor i midjen. Justerbare armer. Forlenget rygg for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtagbar justerbar hette. Fleecefõret krage for økt komfort. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

58

98

35

99

NEW STYLE

3413

3413 FÕRET FUNKSJONSJAKKE DAME Lag 3-jakke i funksjonelt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. Kviltet vattert fõr. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste til ID-kortholder. To innerlommer med glidelås der en er større til f. eks. dokumenter. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innerlomme med hull tilpasset til handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelåser under armene. Snor i midjen. Justerbare armer. Forlenget rygg for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtagbar justerbar hette. Fleecefõret krage og sidelommer for økt komfort. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

58

35

98

119


FUNKSJONSKLÆR

4430 4430 REGNJAKKE Sydde, sveisede og teipede sømmer. Regulerbar og avtagbar hette med trykknapper. Framlommer med klaff. Refleks i nederkant av armer og jakke. Material: 58 % PVC. 27 % Polyester, 15 % PU Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

4530 4530 REGNBUKSE Sydde, sveisede og teipede sømmer. Borrelås i midjen og lommeåpninger i front med klaff og lommeposer i mesh for ventilasjon. Refleks ved benavsluttning. Material: 58 % PVC. 27 % Polyester, 15 % PU Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

120


FUNKSJONSKLÆR

3405 3405 FUNKSJONSJAKKE Vind- og vanntett jakke med god ventilasjonsevner og teipede sømmer. Skråstilt brystlomme med mobillomme og åpning til headset. Vannavvisende glidelås. Krage med innfeldt hette. To sidelommer. Justerbar midje med snor og justerbare armer. Mørke reflekspasspoaler ved bærestykket. Material: 100 % polyamid Fôr: 100 % polyester Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

58

3509 3509 FUNKSJONSBUKSE Ving- og vanntett bukse med god ventilasjonsevne og teipede sømmer. Rib i midjen og snor. To sidelommer med glidelås, forsterkninger på knær, åpning med klaff og glidelås i ben. Material: 100 % polyamid Fôr: 100 % polyester Klasse: EN 343 3/3 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

58

99

121


122


PROFIL Bygg-, transport og serviceselskaper har også behov for å bygge en tydelig og enhetlig profil. I produktkategorien PROFIL samler vi plagg som skaper en brygge innen ProJob -konseptet fra funksjon til en god reklameplass til ditt varemerke. Vi satser på rene, enkle modeller som fargemessig passer inn med produkter i vårt øvrige sortiment.

123


PROFIL

2507

L

2507 JEANS

• •

• •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • • •

• • • •

• • • •

Jeans med normal vidde og knapper i gylf.

Material: 100% bomullsdenim. Farge: denimblå-57 Størrelse: denim blå-57

57

124


PROFIL

2016

2016 T-SHIRT T-Shirt i single jersey (farge 10 og 17 i Interlock), moderne passform med dobbel krage og rundstrikket nakkebånd. Material: 100% bomull (farge-10 og 17 i 100% polyester Farge: hvit-00, ProJob gul-10, orange-17, rød35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

58

35

17

10

00

98

2017 2017 T-SHIRT MED LANG ARM T-shrit med lang arm i single jersey. Moderne med kroppsnær passform. Dobbel krage og rundstrikket nakkebånd. Mansjett ved armavsluttning og god komfort. Material: 100% bomull (farge-10, 100% polyester) Farge: hvit-00, ProJob gul-10, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

17

10

99

00

125


PROFIL

2019

NEW STYLE

2019 T-SHIRT Bomulls T-shirt med varselmateriale på skuldrene. Material: 100% bomull 180g/m2, varselmateriale 100% polyester 195g/m2 Farge: svart/gul-99, svart/orange-9917 Størrelse: XS-4XL

99

9917

2020

NEW STYLE

2020 T-SHIRT MED LANG ARM Langarmet bomulls T-shirt med varselmateriale på skuldrene. Material: 100% bomull 180g/m2, varselmateriale 100% polyester 195g/m2 Farge: svart/gul-99, svart/orange-9917 Størrelse: XS-4XL

99

126

9917


PROFIL

2018 2018 PIKÉ Pikétrøye med kort arm. Ribbestrikket krage og mansjetter. Knappestolpe med tre knapper og splitt i sidene. Fluoriserende stoff på skuldrene. Material: 65% polyester, 35% bomull 200 gsm. Fluoriserende stoff 100% polyester 200 gsm. Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

9917

99

2123 2123 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås. Sidelommer med glidelås og fluoriserende skulder-parti. Mansjett i armer og linning. Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

9917

127


PROFIL

2014 2014 PIKÉ Pikétrøye med kort arm. Ribbestrikket krage og mansjetter. Knappestolpe med to knapper og splitt i sidene. Ventilasjonsåpninger under armene. Material: 100 % bomull 210-220 g/m2. Farge: hvit-00, rød-35, marine-58 stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

00

58

99

98

35

2015 2015 PIKÉ Pikétrøye med kort arm. Ribbestrikket krage og mansjetter. Knappestolpe med tre knapper og splitt i sidene. Ventilasjonsåpninger under armene. Material: 65 % polyester og 35 % bomull, 200g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, marine-58 stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

35

128

99

00

83

58


PROFIL

2118 2118 SWEATSHIRT Sweatshirt med lommer i sidene til f. eks. nøkler og mobil. Ribbestrikket krage med rund hals. Mansjett i nederkant og armer. Forsterkninger på albuer og underarmer. Material: 65 % bomull og 35 % polyester, 280g/m2 Farge: rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

83

58

35

99

2119 2119 SWEATSHIRT Sweatshirt med ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Mansjetter i nedekant og armer. Forsterkninger i på albuer og underarmer. Material: 65 % bomull og 35 % polyester, 280g/m2 Farge: rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

35

58

99

2124 2124 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås på brystlommen. Ribbestrikket krage med kort glidelås. Mansjett i armer og splitt i sidene. Justerbar midje med snor. Material: 100% bomull, 280 g/m2. Farge: marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

58

98

99

129


PROFIL

2120 2120 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås på brystlommen. Ribbestrikket krage med kort glidelås. Mansjett i armer og splitt i sidene. Justerbar midje med snor. Material: 65 % bomull og 35 % polyester, 280g/m2 Farge: rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

35

58

83

99

2219 2219 SKJORTE “Button down” skjorte. To store brystlommer med plass til Inbags. Åpning til penn på venstre bryst-lomme. Justerbar mansjettknapper med to knapper. Armkonstruksjon for god bevegelighet, dobbel bærestykke og to folder i ryggen. Material: 100 % bomullstwill, 200 g/m2. Farge: rød-35, marine-58, khaki-82, grafitti-94, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

35

130

99

82

58

94


PROFIL

2319 2319 FLEECETRØYE Antipillingbehandlet fleecetrøye med kort glidelås i front. En vertikal brystlomme med glidelås. Forsterket i krage og armer. Material: 100% polyester 290 g/m2 Farge: marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

98

58

2318 2318 FLEECEJAKKE Antipillingbehandlet fleecejakke. Glidelås opp i kragen. En vertikal brystlomme og to sidelommer med glidelås. Forsterket i krage og armer. Material: 100% Polyester, 290 g/m2. Farge: marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

98

58

131


PROFIL

2325

NEW STYLE

2325 MICROFLEECE JAKKE Mikrofleecejakke med raglanarmer for god bevegelsesfrihet. Beskyttelse til haken for å forhindre gnaging. Påsydd brystlomme med glidelås. Lommer i front med skjult glidelås. To innerlommer. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-5XL

58

99

35

83

NEW STYLE

2326

2326 MICROFLEECE JAKKE DAME Mikrofleecejakke til dame med raglanarmer for god bevegelsesfrihet. Beskyttelse til haken for å forhindre gnaging. Påsydd brystlomme med glidelås. Lommer i front med skjult glidelås. To innerlommer. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

35

132

99

83

58


PROFIL

2422

NEW STYLE

2422 SOFSHELLJAKKE Softshelljakke med god ventilasjon. To lommer på sidene med glidelås. Påsydd brystlomme med glidelås. To innerlommer. Innvendig vindklaff med beskyttelse til haken. Justerbar midje. Material: 96% polyester, 4% spandex Farge: hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-5XL

83

58

35

99

00

NEW STYLE

2423

2423 SOFSHELLJAKKE DAME Softshelljakke med god ventilasjon. To lommer på sidene med glidelås. Påsydd brystlomme med glidelås. To innerlommer. Innvendig vindklaff med beskyttelse til haken. Justerbar midje. Material: 96% polyester, 4% spandex Farge: hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

83

00

58

35

99

133


PROFIL

2121 2121 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås. Glidelås på sidelommer med softshell forsterkning. Ribbekant i mansjetter og i midje. Material: 55 % polyester, 45 % bomull, 260g/m2 Forsterkning: 100 % polyester. Farge: svart-99, brun-77, hvit-00 Størrelse: XS-XXXL

999

58

00

98

99

2116 2116 HOODJAKKE Hood med glidelås. Softshell-forsterkninger i siden. Sidelommer med glidelås. Material: 55% polyester, 45% bomull 260g/m2 Forsterkninger: 100% polyester Farge: svart-99, brun-77 Størrelse: XS-XXXL

99

134


PROFIL

2122 2122 SWEATSHIRT Sweatshirt med softshell forsterkninger pü sidene. Ribbekant i mansjetter og i midje. Material: 55 % polyester, 45 % bomull, 260g/m2 Farge: svart-99, brun-77 Størrelse: XS-XXXL

99

135


PROFIL

2126

NEW STYLE

2426 HOOD Pikéstrikket hood med glidelås og børstet innside. To lommer i front med glidelås. Raglanarmer for god bevegelsesfrihet. Forbøyde armer med forsterkede albuer og regulerbar hette. Material: 100% polyester, 275g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

2117 2117 HOODJAKKE Pelsfõret Hood. Hel YKK glidelås i front for økt komfort. Store framlommer, samt Pro Generation-trykk bak og på venstre arm. Material: 85% polyester,15% bomull 620g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid Farge: svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

136


PROFIL NEW STYLE

2099

2099 T-SHIRT T-shirt i single jersey med tøft trykk. Moderne passform med dobbellkrage oG nakkebøyle, rundstrikket. Material: 100% bomull, 180 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

137


PROFIL

138


PROFIL NEW STYLE

2421

2421 JAKKE Lett jakke med refleksdetaljer. Avtagbar hette. Materialet er vindog vannavvisende. En brystlomme. To innerlommer med glidelås, der den ene er større. Material: 100% polyester Farge: marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

83

58

2718 2718 VEST Vattert vest i vind- og vannavvisende materiale. To brystlommer der en er med mobillomme og åpning til headset. To lommer på innsiden, en med glidelås. Mørke reflekspasspoaler i bærestykket. Snor i nederkant med enhåndsgrep. Material: 100 % polyamid Farge: rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

83

99

139


140


TILBEHØR Det kreves mange komponenter for at et jobbantrekk skal bli komplett. Her finner du det viktigste, tilbehøret for en fungerende arbeidsdag. Belter, luer, knebeskyttere og andre nødvendigheter. Våre tilbehør holder samme høye kvalitet som alt annet vi utvikler. Våre sokker produseres i Sverige for å få rett kvalitet.

141


TILBEHØR

9029 9029 SPORTSBAG Bag med plass til det meste. Separat skolomme med ventilasjon. Avtagbar skulderrem. Lomme til nøkler, mobil etc

Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9044

NEW STYLE

9044 BUKSESELER

Material: 100% polyester Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

142


TILBEHØR

9004 9004 LÆRBELTE Belte i tykk vegetabilsk garvet lær med metallspenne. Material: 100% lær Farge: svart-99 med sølvspenne Størrelse: ONE SIZE

99

9020 9020 BELTE Melte med flaskeåpner på metallspennet. Material: 100% Polyester Farge: svart-99 med sølvspenne Størrelse: ONE SIZE

99

9001 9001 STRETCH BELTE Elastisk belte som følger kroppens bevegelser. Spenne med kapsylåpner. Material: Polypropylen, elastan Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE 99

9036 9036 VELCRO BELTE Belte med lærspenne. Justeres ved hjelp av borrelås.

Farge: svart-99 Størrelse: XS-S (117cm), M-XL (130cm), XXL-XXXL (147cm) 99

143


TILBEHØR

9040

NEW STYLE

9040 REFLEKSBÅND Refleksbånd med stretch for å feste rundt armer eller ben for økt synbarhet. Material: 100% polyester Farge: gul-10 Størrelse: ONE SIZE

10

9027 9027 ULLSTRØMPE Svenskprodusert lang ullstrømpe som passer perfekt i støvler. Nanoglide for å minimere friksjon og undviker risikoen for gnagsår og blemmer. Lycra i skaftet for at strømpen ikke skal gli ned. Høyre og venstre strømpe for optimal passform. Material: 60% ull, 36% polyamide, 3% nanoglideTM, 1% lycra. Størrelse: 36-39, 40-45, 46-48 99

95

99

945

9028 9028 TEKNISK STRØMPE Svenskprodusert strømpe i Dri Release R. Dri Release R er et unikt materiale med bomulls-følelse som gjør at strømpen er behagelig, tørr og luktfri. Nanoglide for å minimere friksjon og undvike risikoen for gnagsår og blemmer. Lycra i skaftet for at strømpen ikke skal gli ned. Bred rib kant for å undvike trykk mot skinnleggen. Høyre og venstre strømpe for optimal passform. Material: 52% Dri ReleaseR, 42% Polyamide, 4% NanoglideTM , 2% Lycra Farge: grå-945, svart-99 Størrelse: 36-39, 40-45, 46-48

9012 9012 FROTTÉ STRØMPE 7-PK Smidig arbeidsstrømpe i halvfrotté. Strikkes med en blanding av bomull og polyamid, for beste slitestryke og komfort. Material: 80 % bomull, 15 % polyamid, 5 % elastan Farge: svart-99 Størrelse: 36-39, 40-45, 46-48

144

99


TILBEHØR

9017 9017 LUE Strikket lue med coolmax fõr. Material: 100 % akryl Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9018 9018 LUE Strikket lue med Windstopper og strikket reflektorer. Material: 70 % akryl, 30 % ull med piumafil fõr. Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9007 9007 LUE Strikket feierlue. Material: 100 % akryl Farge: gråmelert-95 Størrelse: ONE SIZE

95

145


TILBEHØR

9037 9037 BEANIE Lue i single jersey med matchende flatlocksømmer. Material: 95% bomull, 5% spandex (svart), 60 % polyester, 33 % bomull, 7% spandex (gul/ orange) Farge: gul-10, orange-17, svart-99 Størrelse: ONE SIZE

10

99

17

99

17

10

9038 9038 FÔRET BEANIE Lue med microfleecefôr i single jersey med matchende flatlocksømmer. Material: 95% bomull, 5% spandex (svart), 60 % polyester, 33 % bomull, 7% spandex Farge: gul-10, orange-17, svart-99 Størrelse: ONE SIZE

9026

9039

99

146

99

9026 MULTISCARF

9039 ZIPHOLDER 10-PK.

Multiskjerf i stretchmateriale. Mange bruksområder, som for eksempel rundt halsen eller som en lue.

Zipholder i 10-pk, en farge pr. pose.

Material: 100 % polyester. Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

Farge: ProJobblå-56 Størrelse: ONE SIZE

10

35

00

98


TILBEHØR

9015 9015 BALACLAVA Produsert i stretchmikrofleece for perfekt passform og klimakontroll. Det er det åpenbare valget under hjelmen en kald og trekkfull dag. Material: 100 % polyester. Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9014 9014 FLEECELUE En lue i laminert fleece. Dobble lag rundt nakken og i pannen. Regulerbar med stoppere. Vind- og vanntett med pustefunksjon. Material: 100 % laminert polyesterfleece Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9008

9013 17

93

10

9008 CAPS

9013 VARSEL CAPS

ProJob-caps med plass til bedriftslogo. Med en elipseformet myk pute som forhindrer trykksmerter.

Caps med forbøyd skjerm, regulerbar borrelås bak i refleks.

Material: 100 % bomull Farge: lys grå-93 Størrelse: ONE SIZE

Material: 46 % polyester 54 % bomull Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: ONE SIZE

147


TILBEHØR

9032

9032 ID-KORTHOLDER 5-PACK Festes med karabinkrok eller hengsleclip.

99

9035 9035 ID-KORTHOLDER Myk ID kort holder Material: Cordura® 99

9024 9024 HENGELOMME Løse hengelommer for verktøy, spiker og ting – som gir valgfrihet. Den høyre har to seksjoner hvorav en med tre rom og kraftig polyesterbånd for verktøy. Den venstre har to seksjoner

99

Material: 100% bomull 330g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: hvit-00, ProJob blå-56, svart-99 Størrelse: ONE SIZE 00

9042

56

NEW STYLE

9042 HENGELOMME Hengelommer som passer til våre modeller 2520, 2521, 3513, 3520. Material: 65% polyester, 35% bomull. Forsterkninger: 100% polyamid. Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

148

99


TILBEHØR

9030 9030 ERGO KNEBESKYTTELSE 22 MM Ergonomisk riktige knebeskyttelse for deg som vil ta vare på dine knær. Rekomenderes av et flertall av eksperter innom ergonomi og hms. Material: gelfoam Farge: svart-99 Størrelse: 20x14x1.1 cm

99

9033 9033 ERGO KNEBESKYTTER 11 MM Ergonomisk riktige knebeskyttelse for deg som vil ta vare på dine knær. Rekomenderes av et flertall av eksperter innom ergonomi og hms. Material: gelfoam Farge: svart-99 Størrelse: 20x14x1.1 cm

99

9050 9050 ERGONOMISK KNEBESKYTTELSE Knebeskyttelse som er formet etter knærne, slik at det automatisk holder seg på plass og ikke blir så stort. Det glatte ytterskallet gjør at beskyttelsen ikke ”kniper fast” i buksen. Materialet er det samme som anbefalles av eksperter innom ergonomi og hms. Material: gelfoam Farge: ProJob blå-56 Størrelse: ONE SIZE

56

9056 9056 ERGONOMISK KNEBESKYTTELSE Ergonomisk bøyde knebeskyttere. Kompatibelt med EU-direktivet 89/686/EEG etter EN 14404+A1:2010 offisielle tester. Material: PE Farge: hvit-00, gul-10, rød-35, grå-98, svart-99 Størrelse: ONE SIZE

56

149


OUTLET Det finnes mange grunner til at fantastiske produkter fases ut, men det gjør de ikke mindre fantastiske. Du får de til en god pris så lenge de er tilgjengelige i outletdelen. Her kan du gjøre gode kjøp, men muligheten for å komplettere senere er liten. Ta høyde for dette ved bestilling!

150


151


2599

2599 MIDJEBUKSE BASIC Midjebukse uten fold i front. Sidelommer på hvert ben samt baklommer. På høyre ben en lomme tilpasset til tommestokk. Størrelsen er tilpassbar, gjennom å ta bort den røde tråden i ben forlenges buksens lengde med 5 cm. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: svart-99, marine-58 Størrelse: 42-62 (142-162)

9599 9599 VERNESKO BASIC Vernesko med spikerbeskyttelse og tåhette. Material: Overdel: spaltet lær. Såle: Spikerbeskyttelse. Slitesåle: Mønster tilpasset for godt grep. Farge: svart-99 Størrelse: 36-47

152


153


6003 6003 PIQUÉ EN471-KLASSE 2 6007 T-SHIRT EN471-KLASSE 3 Ribbestrikket krage og knapPikétrøye med lomme og kort arm. pestolpe med tre knapper.med Splittrund i sidene. Funksjonsmateriale T-shirt i funksjonsmaterial hals og forsterket halslinning med effect”. med”wikking ribb og nakkebånd. Funksjonsmaterialet transporterer hurtig bort fukt fra huden. Dette gjør at plagget tørker raskt, som holder rynkefri.

Material: g/m2 og deg tørr100% helepolyester, dagen.240 KrypeKlasse: EN471-KLASSE 2 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Material: 100% Polyester 140 g/m2 Størrelse: XS-XXXL Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS/S, M/XL, XXL/XXXL

17

6705

6705 HV VEST–KLASSE 3 Material: 100 % polyester. Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: S/M, L/XL, XXL

10

154

17


5515

5515 VANNTETT MIDJEBUKSE Vind- og vanntett bukse som puster. Teipede sømmer. To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterket med 100% Cordura®. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i 100% Cordura®. Åpning på innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterkere nederst på buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Material: 100% bomull, 420 g/m2 med membran og børstet polyester på innsiden. Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

5512

5512 MIDJEBUKSE To hengende, spikerlommer som kan puttes bort; en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterkede med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass for hengelommene. Ekstra forsterkede på lår med dobbelt stoff. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøysdlomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura® med åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forstekede nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Material: 65% polyester, 35 % bomull 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: royal blå-55, marine-58, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

5505 5505 SHORTS To hengende spikerlommer som kan puttes bort med ekstra lommer hvorav en med verktøyshemper, penn- og verktøyslomme. Tommestokkslomme med verktøylomme og knivknapp. To D-ringer og regulerbare hammerhanker. Romslige baklommer. Benlommer og baklommer tilpasset for Inbags. Material: 100 % bomull 330 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: C44–C62 00

155


5605

5605VESTBUKSE Brede skulderbånd som reguleres trinnvis med borrelås. Elastisk materiale i ryggen. To løst hengende brystlommer med penn- og verktøyslomme, som kan kneppes fast. Skjulte innerlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver side. Fire hengende spikerlommer hvorav to kan puttes bort. Spikerlommene i front har ekstra lommer, hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterkede med 100% Cordura®. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. Tommestokklomme med verktøylomme og knivknapp. Romslige baklommer. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Benlommer tilpasset for Inbags.

00

Material: 100 % bomull 330 g/m2 Rygg: 100 % polyesterstretch Forsterkinger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: C44–C62, D96–D120, C146–C156

5402 5402 FÕRET JAKKE Jakke med teddyfôr og glidelås helt opp i kragen. Klaff i front med trykknapper. To brystlommer med belg og Cordura®- forsterkede klaffer. Hemper under brystlommene til Inbags. To dype sidelommer. Store innerlommer, en med plass til tegninger og en mindre med glidelås. Lomme på arm med plass til mobiltelefon. Justerbar linnign og mansjett med Cordura®- forsterkninger. Innvendige mansjetter på armene. Fôret kan åpnes for letter å kunne trykke eller brodere. Innvendig glidelås. Material: 82 % polyester, 18 % bomull. Cobratwill Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Fõr: 100% polyesterpilé Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

99

156


4506

4506 MIDJEBUKSE Midjebukse med slett front med jeansfølelse. Forsterket med dobbelt stoff over lårene. To dype frontlommer. D-ring i front. Jeanskryss bak, to utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre Benlomme har plass for mobiltelefon, penner og tommestokk. Cordura®-forsterkninger i framkant av sidelommene, tommestokklomme, nedre del av bak og benlommer, samt benavsluttning. Bak- og benlommer tilpasset for Inbags. Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Forsterkninger:100% polymid, Cordura® Farge: stone-83, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

4302 4302 FLEECEJAKKE ADVANCED Jakke i funksjonsfleece som er vannavvisende og har pusteegenskaper. To brystlommer, hvorav en med bøyd glidelås med mobillomme på innsiden. D-ring i front. Cordura®- forsterkninger i krage, frontklaff, sidepaneler, skuldreparti og armer. Armavsluttning med tommelgrep. To sidelommer med glidelås i front. Ok med mørke reflekser. Snor med enhåndsgrep i nederkant av jakken. Material: 100 % laminert polyesterfleece Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: svart-99, marine-58, stone-83 Størrelse: XS-XXXL

83

157


4406

4406 JAKKE Vind- og vanntett jakke med pusteegenskaper og teipede sømmer, i slitesterkt dobbynylon. Quiltet vattert fõr. Høy krage med innfeldt hette. To store brystlommer med klaff og plass for Inbags. Vertikale lommer med glidelås i front på hver side av brystlommene, med rom for hansker eller dokumenter. Hel glidelås helt opp i kragen, beskyttes av klaff med skjulte trykknapper. Armer med oppbrettbar refleks, fleksibel løsning for ekstra sikkerhet. Mansjett med borreslås. Snor med henhåndsgrep i siden. Glidelås på innsiden for trykk eller brodering. Material: 100 % dobbynylon Størrelse: XS-XXXL

99

158


3102

3102 UNDERTRØYE Funksjonsundertrøye med rund hals. Sitter tett imot kroppen. Raglanarmer. Forlenget bak. Ingen søm i sidene for å undvike sår og irritasjon. Mansjett i armavsluttning. Material: 30 % ull, 70 % polyester Farge: ProJob blå-56 Størrelse: XS-XXXL

56

3104

3104 UNDERTRØYE MED POLO Funksjonsundertrøye med polo. Sitter tett imot kroppen. Kort glidelås i fornt med zipguard, som beskytter haken mot gnaging. Raglanarmer. Forlenget bak. Ingen søm i siden for å undvike gnaging og irritasjon. Mansjett i armavsluttning. Material: 30 % ull, 70 % polyester Farge: ProJob blå-56 Størrelse: XS-XXXL

56

159


7807

7808

02

02

7808 SMEKKEFROKLÉ 7807 MIDJE FORKLÉ Lomme på høyre side. Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: hvit-00, marine-58, svart-99, city camo-02 Størrelse: S (bare i sort 99) = bredde 75cm, lengde 43cm; M (bare i sort 99) = bredde 75cm, lengde 75cm; L = bredde 95cm, lengde 100cm

Regulerbart nakkebånd. Lomme på høyre side. Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: hvit, marine-58, svart-99, city camo-02 Størrelse: Bredde 70cm, lengde 110cm

7403

7403 KOKKEJAKKE DAME Klassisk modell med avtagbare kuleknapper. Leveres med knapper og knappebånd. Damemodell noe figursydd. Material: 100% bomull satin 260 g/m2 Farge: hvit-00 Størrelse: XS-XXXL 00

160


7801

7812

00

99

7801 SMEKKEFORKLÉ Nanotexbehandlet bomull for enklere å ta vare på. Innerlomme på brystklaffen, regulerbart nakkebånd. Material: 100% bomull, Nanotex 245 g/m2 Farge: hvit-00, marine-58, svart-99 Størrelse: Bredde 90cm, lengde 110cm

00

78012 MIDJEFORKLÉ Redskapslomme på høyre side. Finnes i to størrelser. Material: 100% bomull satin 260 g/m2 Farge: hvit-00 Størrelse: M = bredde 75cm, lengde 85cm; L = bredde 100cm, lengde 95cm

161


2512

9019

99

9019 PRO GENERATION CAPS Caps i vasket bomullstwill. Material: 100 % bomull Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

57

2512 JEANS Jeans med normal vidde og glidelås. Material: 100 % bomullsdenim. Farge: denim blå-57 Størrelse: Denim blå-57

L • •

• •

• • •

• • •

• • •

• • •

2119

2119 SWEATSHIRT Sweatshirt med ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Mansjetter i nedekant og armer. Forsterkninger i på albuer og underarmer. Material: 65 % bomull og 35 % polyester, 280g/m2 Farge: rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL 83

162

• • • •

• • • •

• • • •


2718

2718 VEST Vattert vest i vind- og vannavvisende materiale. To brystlommer der en er med mobillomme og åpning til headset. To lommer på innsiden, en med glidelås. Mørke reflekspasspoaler i bærestykket. Snor i nederkant med enhåndsgrep. Material: 100 % polyamid Farge: rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL 35

58

2420

99

83

58

2420 JAKKE Jakke med innfeldt hette, i vind- og vannavvisende materiale. Nettfôr og åpning under bærestykket på ryggen for god ventilasjon. To brystlommer, en med mobillomme og åpning til headset. To lommer på innsiden, en med glidelås. Mørke reflekspasspoaler i bærestykket. Material: 100 % polyamid Farge: marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-XXXL

163


164


PRODUKTOVERSIKT & ARTIKKELINDEX

165


10

17

11

6401

11

6302

11

6417

17

11

10

17

17

11

10

11

10

11

10

17

11

10

17

p 23

17

10

6490

11

10

11

6522

p 26, 45

17

6102 p 31

10

17

11

p 18

10

6420

p 25

p 30

17

10

6303

17

10

6410

p 20

6507

17

11

6409

p 23

17

17

p 17

6419

6503 p 27

17

10

6406

p 19

p 25

10

11

6514

6506

p 24

166

10

p 22

6502

p 27

17

6418

p 22

6510

10

17

p 16

p 19

17

10

6405

6412

p 18

17

11

p 14

10

10

17

6407

p 14

10

10

p 20

11

10

17

11

6501 p 24

10

11

6523 p 26

10

6103 p 31

17

11


17

10

6101

10

10

17

p 38

10

6466

17

10

6566

p 40

p 44

10

6703

p 37

5413

17

p 35

6010

56

10

6008

p 34

17

17

p 40

99

10

11

6522

p 26,45

11

17

6104

p 32

6006

17

10

6704

p 32

17

17

6430

p 33

11

10

p 33

17

6009 p 35

17

10

6702 p 38

17

10

6403 p 41

98

5521 p 45

11

99

11

17

10

6005 p 36

17

10

6707 p 39

17

10

6504 p 41

99

5414 p 46

10

6003 p 34

17

10

6011 p 36

17

10

9013

p 39, 147

56

99

5411 p 44

99

5524 p 46

99

3513

p 47, 115

167


98

98

4409

5409

p 48

98

5519

p 51

99

99

5701

5205 p 60

168

58

94

35

58

99

5210 p 60

99

56

83

99

58

4419 p 64

99

58

00

p 53

99

56

58

83

83

5506 p 59

99

4420 p 64

5406

p 56

p 58

99

00

5517

4401

p 58

58

83

p 56

5403

35

p 52

5501

83

p 57

5504

p 52

p 55

56

00

5509

5526

5502

p 57

99

99

p 50

00

p 51

p 55

56

99

99

5513

p 49

5527

p 51

5512

p 54

99

5518

58

5607

98

98

5503

p 49

98

5514

p 50

99

4408

p 48

99

56

98

99

4301 p 65


58

99

99

4302

99

99

2521

83

99

82

58

99

99

58

99

83

58

82

99

4512 p 78

99

35

00

58

58

58

83

99

4601 p 79

82

58

99

58

83

58

p 74

99

p 77

99

99

4511

4511

p 80

58

4501

p 76

p 79

99

2517

4506

4602

99

p 72

99

58

83

2508

p 74

p 76

96

83

2516

2506

58

99

p 72

58

99

p 70

2502

p 73

4402 p 78

98

98

2520

p 67

2500

99

58

4514

p 71

p 75

58

99

2519

2515

p 75

p 77

58

p 73

2514

4504

00

2501

p 72

96

99 35

p 71

2505

58

98

2518

p 70

99

p 67

p 66

98

83

4414

4411

p 65

58

58

p 81

35

58

94

99

35

58

94

5203

p 81

169


10

10

8404

8504

p 86

00

99

7409

p 94

01

7505

7504

p 97

170

7410

p 95

01

p 101

99

p 97

00

99

p 95

00

98

7405

7814

p 98

58

00

7902 p 103

p 100

99

00

7901 p 103

8503

8001

p 87

p 88

99

8901

p 89

00

54

99

8102

p 89

7408

7808

54

8101

p 88

58

p 87

54

8103

10

8402

p 86

54

99

10

8902

p 90

00

99

p 91

00

7407

p 94

00

7412

p 96

p 96

00

99

58

7807

58

7906

00

7802

p 100

p 103

00

99

7401

58

99

p 101

00

99

99

3105 p 106

99


99

99

3505

3106

p 106

3501

3103

p 108

99

83

98

99

35

p 119

98

99

98

35

58

3413 p 119

99

99

35

98

3513 p 115

35

98

98

3520

p 120

58

99

35

99

3305 p 111

58

99

98

35

58

99

4530

99

98

35

3407

p 117

p 120

98

p 109

3406

p 115

00

3011

99

99

4430

99

p 111

99

p 114

98

3315

99

3416

00

p 109

p 110

99

p 108

3010

3307

p 113

p 112

3412

35

3410

3314

58

99

p 110

58

99

p 109

3306

p 110

99

3504

p 108

3005

98

00

3101

p 107

p 107

99

99

3506

3107

p 107

99

99

99

p 117

99

99

3405 p 121

171


58

99

57

3509

2507

p 121

9917

p 124

99

58

35

10

00

2016

99

99

58

99

58

2318

p 132

58

00

98

99

99

2116

p 134

00

17

99

98

58

58

58

83

35

58

83

99

2122 p 135

00

58

83

35

99

35

99

83

35

58

82

99

2126 p 136

58

58

99

35

99

35

58

94

35

98

2319 p 131

35

2422 p 133

83

p 129

p 130

99

99

2118

2219

2326 p 132

99

p 128

p 130

83

35

p 126

2015

2120

99

2020

p 126

00

99

9917

9917

2019

p 128

2325

p 131

99

2014

p 129

98

10

p 125

2124

p 129

98

2017

p 125

99

2119

172

17

p 127

99

p 134

35

2123

p 127

2121

58

9917

2018

999

99

99

00

83

58

2423 p 133

99

2117

p 136

00

83


99

58

2099

9004 p 143

95

9007 p 145

93

9008 p 147

99

9042 p 148

99

99

2421

p 137

99

83

9020 p 143

10

9001

9036

p 143

p 143

99

17

9037 p 146

10

17

9013 p 147

99

9030 p 149

10

99

17

9038 p 146

9040 p 144

99

9026 p 146

99

9032 p 148

99

9033 p 149

99

9029

p 139

99

10

99

2719

p 139

99

83

9044

p 142

99

95

9027 p 144

99

p 142

945

99

9028

9012

p 144

99

10

9039 p 146

99

9035 p 148

56

9050 p 149

99

9017

p 144

35

00

99

9018

p 145

98

p 145

99

99

9015

9014

p 147

99

p 147

00

56

9024 p 148

56

9056 p 149

173


ARTIKKELINDEX MODEL MODEL

PAGE PAGE

MODEL

GARMENT

PAGE

MODEL

GARMENT

PAGE

2014

PIQUE

128

3107

UNDERWEARSHIRT

107

5503

WAISTPANTS

49

2015

PIQUE

128

3305

HIGH LOFT FLEECE

111

5504

WAISTPANTS

52

2016

T-SHIRT

125

3306

MICROPOLO

110

5505

SHORTS

2017

LONG-SLEEVED T-SHIRT

125

3307

MICRO-JACKET

110

5506

WAISTPANTS

2018

PIQUE

127

3314

FUNCTIONAL TOP

112

5509

WAISTPANTS

52

2019

T-SHIRT

126

3315

JACKET

111

5512

WAISTPANTS

55, 155

155 59

2020

T-SHIRT LONG SLEEVED

126

3405

JACKET

121

5513

WAISTPANTS

50

2099

T-SHIRT W PRINT

137

3406

JACKET

117

5514

PIRATE PANT

51

2116

HOOD JACKET

134

3407

PADDED JACKET

117

5515

WAISTPANTS

155

136

3410

JACKET

113

5517

PIRATE PANTS

56

2117

174

GARMENT GARMENT

PILE HOOD

2118

SWEATSHIRT

129

3412

JACKET W

119

5518

SHORTS

51

2119

SWEATSHIRT

129, 162

3413

JACKET W

119

5519

WAISTPANTS

50

2120

SWEATSHIRT

130

3416

JACKET

114

5521

WAISTPANTS

45

2121

SWEATSHIRT

134

3501

LONGJOHNS

108

5524

TROUSERS

46

2122

SWEATSHIRT

135

3504

MENS BOXER

109

5526

SHORTS

55

3505

LONG JOHN

106

5527

SHORTS

51

2123

SWEATSHIRT

127

2124

SWEATSHIRT

129

3506

LONG JOHN

107

5605

ONEPIECE

2126

HOODED JACKET

136

3509

TROUSERS

121

5607

OVERALLS

54

2219

SHIRT

130

3513

WAISTPANTS

47, 115

5701

VEST

57

156

2318

FLEECE JACKET

131

3520

WAISTPANTS

115

6003

PIQUÉ EN471

2319

FLEECE SWEATSHIRT

131

4201

SHIRT

80

6005

PIQUÉ EN471

36

4301

FLEECE JACKET

65

6006

T-SHIRT EN471

34

65, 157

6008

PIQUE EN ISO 20471

35

58

6009

T-SHIRT EN ISO 20471

35

2325

MICROFLEECE

132

2326

MICROFLEECE W

132

4302

FLEECE JACKET

2420

JACKET

163

4401

PILOT JACKET

34, 154

2421

JACKET

139

4402

SERVICE JACKET

2422

SOFTSHELL

133

4406

JACKET

78

6010

T-SHIRT EN ISO 20471

37

158

6011

PIQUÉ EN ISO 20471

36

2423

SOFTSHELL W

133

4408

LINED JACKET

49

6101

SWEATSHIRT EN471

32

4409

LINED JACKET

48

6102

SWEATSHIRT EN471

31

2500

WAISTPANTS W

73

2501

WAISTPANTS

73

4411

3-1 JACKET

66

6103

SWEATSHIRT EN471

31

2502

WAISTPANTS

72

4414

SERVICE JACKET

67

6104

HOODED TOP HV

33

2505

SHORTS

72

4419

LINED JACKET

64

6302

HV FLEECE

18

2506

WAISTPANTS

76

4420

JACKET

64

6303

HV FLEECE

18

2507

JEANS

2508

PIRATE PANTS

2512

JEANS

2514

SERVICE TROUSERS

124

4430

RAIN JACKET

120

6401

JACKET EN471

14

72

4501

WAISTPANTS

77

6403

RAIN JACKET EN471

41

162

4504

WAISTPANTS

77

6405

JACKET EN471

16

75

4506

WAISTPANTS

76, 157

6406

PARKA EN471

17

2515

SERVICE TROUSERS, W

75

4511

LINED PANTS

80

6407

JACKET EN471

14

2516

WAISTPANT

74

4512

PANTS

78

6409

LINED JACKET

20

2517

WAISTPANT

74

4514

PADDED TROUSERS

4530

RAIN TROUSERS

67

6410

JACKET

20

120

6412

SOFTSHELL

19

2518

WAISTPANTS

71

2519

WAISTPANTS W

71

4601

OVERALLS

79

6417

JACKET

22

2520

WAISTPANTS

70

4602

OVERALLS

79

6418

JACKET EN ISO 20471

22

2521

WAISTPANTS W

2599

WAISTPANTS BASIC

2718

VEST

70

5203

SHIRT

80

6419

JACKET EN ISO 20471

23

152

5205

SHIRT

60

6420

JACKET EN ISO 20471

23

139, 163

5210

SHIRT

5402

JACKET

60

6430

PILOT JACKET HV

33

156

6466

ALL-ROUND JACKET HV

40

3005

FUNCTION PIQUE

110

3010

ACTIVE T-SHIRT

109

5403

JACKET

58

6490

JACKET/VEST HV

30

3011

ACTIVE PIQUE

109

5406

JACKET

53

6501

WAISTPANTS HV

24

3101

UNDERSHIRT

108

5409

JACKET

48

6502

WAISTPANTS HV

24

3102

UNDERSHIRT

159

5411

PADDED JACKET

44

6503

SHORTS EN471

27

3103

UNDERSHIRT

108

5413

JACKET

44

6504

RAIN TROUSERS HV

41

5414

CANVAS WORK JACKET

46

6506

WAISTPANTS EN471

25

3104

UNDERSHIRT

159

3105

CREWNECK

106

5501

WAISTPANTS

56

6507

WAISTPANTS EN471

25

3106

UNDERWEARSHIRT

107

5502

SHORTS

57

6510

PIRATE PANT EN471

27


MODEL

GARMENT

6514

PADDED TROUSERS HV

6522

PANTS

PAGE

MODEL

GARMENT

PAGE

19

9029

BAG

142

26, 45

9030

KNEE PROTECTOR 22 MM

149

6523

SERVICE TROUSERS HV

26

9032

ID CARD HOLDER 5-PACK

148

6566

ALL-ROUND TROUSERS HV

40

9033

KNEE PROTECTOR 11 MM

149

6702

VEST EN471

38

9035

ID CARD HOLDER

148

6703

VEST EN471

38

9036

VELCRO BELT

143

6704

VEST EN471

6705

HV VEST – CLASS 3

32

9037

BEANIE

146

154

9038

LINED BEANIE

146

6707

HV VEST - CLASS 3

39

9039

ZIPPULLER 10-PACK

146

7401

CHEF’S JACKET

96

9040

REFLECTIVE BAND

144

7403

CHEF’S JACKET W

7405

CHEF’S JACKET

160

9042

HANGING POCKET

148

98

9044

BRACES

142

7407

CHEF'S COAT EXCLUSIVE

94

9050

ERGONOMIC KNEEPAD

149

7408

CHEF'S COAT

94

9056

ERGO KNEE PROTECTION EN14404

149

7409

CHEF'S COAT EXCL W

95

7410

CHEF'S COAT W

95

7412

CHEF'S JACKET W

96

7504

LADIES PANTS

97

7505

WAISTPANTS

7801

BIB APRON

97 161

7802

WAIST APRON

101

7807

WAIST APRON

100, 160

7808

BIB APRON

7812

WAIST APRON

101, 160 161

7814

WAIST APRON

100

7901

CHEF’S HAT

103

7902

HAT

103

7906

BUTTONS 12-PACK

103

8001

SHORTSLEEVE

88

8101

LONGSLEEVE

89

8102

LONG UNDERPANT

89

8103

BOXER SHORTS

88

8402

JACKET

87

8404

LINED JACKET

86

8503

TROUSERS

87

8504

TROUSERS

86

8901

SOCK

90

8902

SOCK

91

9001

STRETCH BELT

143

9004

LEATHER BELT

143

9007

CAP KNITTED

145

9008

BASEBALL CAP

147

9012

TERRY SOCK 7 PACK

9013

SAFETY CAP

9599

PROTECTIVE SHOE BASIC

152

9017

KNITTED CAP

145

9018

KNITTED CAP

145

9019

PRO G CAP

162

9020

BELT

143

9024

HANGPOCKET

148

9026

MULTISCARF

146

9027

LONG TECHNICAL SOCK

144

9028

TECHNICAL SOCK

144

9029

BAG

142

9030

KNEE PROTECTOR 22 MM

149

9032

ID CARD HOLDER 5-PACK

148

9033

KNEE PROTECTOR 11 MM

149

9035

ID CARD HOLDER

148

9036

VELCRO BELT

143

9037

BEANIE

146

9038

LINED BEANIE

146

9039

ZIPPULLER 10-PACK

146

9040

REFLECTIVE BAND

144

9041

FUNCTIONAL SOCKS

9042

HANGING POCKET

148

9044

BRACES

142

9050

ERGONOMIC KNEEPAD

149

9055

KNEE PROTECTOR

149

9056

ERGO KNEE PROTECTION

149

9599

PROTECTIVE SHOE BASIC

152

144 39, 147

9014

FLEECE CAP

147

9015

BALACLAVA

147

9017

KNITTED CAP

145

9018

KNITTED CAP

145

9019

PRO G CAP

162

9020

BELT

143

9024

HANGPOCKET

148

9026

MULTISCARF

146

9027

LONG TECHNICAL SOCK

144

9028

TECHNICAL SOCK

144

175


176


VASKERÅD & BEHANDLINGSRÅD

VÆR NØYE MED Å VELGE RIKTIG STØRRELSE

VASK Alle ytterplagg er nøye testet. Til hvert produkt finnes et vaskeråd som er viktig at man følger. Om plaggene alltid vaskes med lignende farger og i rekommenderende temperaturer så holder de seg pene mye lengre. Oppfordringen ”vask separat” i vaskerådet betyr at stoffen kan avgi farge. Når det gjelder slike plagg, i hvilke fargemengden kan være litt for høy fra begynnelsen, er det ekstra viktig å følge vaskerådene. FORVASK Bruk like mye vaskemiddel som til hovedvasken når du forvasker veldig skittne klær, men hopp over forvasken helt om plaggene ikke er så skittne. På grunn av den skade som uoppløst vaskemiddel kan gjøre på tøy rekommenderes ikke bløtlegging av plagg.

Størrelsen er av stor betydelse når det gjelder arbeidsklær. Den påvirker både funksjon, slitasje og ergonomi. Bevegeligheten er i fokus ved design av ProJobs klær. Klær i feil størrelse hindrer brukeren fra å bevege seg fritt. Plasseringen av lommer og andre funksjonelle detaljer, som brukes mange ganger under arbeidsdagen, må være plassert slik at de lett kan nås. Feil størrelse gir lommeplasseringer som tvinger brukeren til slitsomme bevegleser eller så fyller de ingen funksjon. For å forhindre slitasje er det også av stor betydning at knebeskyttelsene kommer på riktig plass. Størrelsen påvirker også levetiden på klærne. Jo trangere et plagg er desto mer belastning utsettes sømmene og materialet for. ProJob-kolleksjonen inneholder størrelser for alle behov. Nesten alle overdeler finnes i størresene XS-XXXL og nesten alle buksene finnes i størrelsene C44-C62, D84-D120 og C146-C156.

VASKEMIDDEL Vær alltid nøye med å dosere rett – se på forpakkningen til vaskemiddelet. Velg et vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel og beregnet for temperaturen som du skal vaske i. TØRKE Tørketrommling bør ses som en nødløsning. Om tid og plass finnes rekommanderer vi at du henger vasken til tørk. Det har tøyet mest godt av. Slett ut tøyet og sømmer innen du henger det opp. Ved tørketrommling bør plagget aldri bli helt tørt, ettersom det sliter unødvendig mye og kan forårsake krymping.

ANGIR HVOR MANGE GRADER VASKEN SKAL HOLDE

EJ TØRKETROMMEL

KOKEVASK

TØRKETROMMLING VED LAVE TEMPERATURER (50°C)

TÅLER EJ KLORBLEKING

HØYST 110°C PASSENDE FOR NYLON

RENS

TÅLER EJ RENS

HØYST 150°C PASSENDE FOR PLYESTER/BOMULL

FÅR EJ STRYKES

PROFESJONELL LÆRVASK

FÅR EJ VRENGES

KUN HÅNDVASK

HØYST 200°C PASSENDE FOR BOMULL

177


STØRRELSER HERRE C-FIGUR: Normal S STØRRELSE

C44

M C46

L

XL

C48

C50

C52

C54

C56

XXL C58

C60

C62

A Brystvidde cm

88

92

96

100

104

108

112

116

120

124

B Midjevidde cm

76

80

84

88

92

97

102

108

114

120

C Stussvidde cm

94

98

102

106

110

114

118

122

126

130

83

84

84

D112

D116

D120

D Innside ben cm Tumstorlekar jeans

76

78

79

80

81

82

83

29/32

30/32

31/32

32/32

34/34

36/34

38/34

C146

C148

C150

C152

C154

C156

HERRE C-FIGUR: Normal midja längre ben STØRRELSE A Brystvidde cm

92

96

100

104

108

112

B Midjevidde cm

80

84

88

92

97

102

C Stussvidde cm

98

102

106

110

114

118

D Innside ben cm

83

84

85

86

87

88

30/34

31/34

32/34

34/36

36/36

38/36

D88

D92

D96

D100

D104

D108

Størrelse i tommer, jeans HERR D-FIGUR: Större midja kortare ben STØRRELSE

D84

A Brystvidde cm

84

88

92

96

100

104

108

112

116

120

B Midjevidde cm

78

82

86

90

94

98

103

108

114

120

C Stussvidde cm

92

96

100

104

108

112

116

120

124

128

D Innside ben cm

72

73

74

75

76

77

78

79

79

80

29/30

30/30

31/30

32/30

34/30

36/32

38/32

40/32

42/32

Størrelse i tommer, jeans STØRRELSENØKKEL Herre

Herre

Dame

Dame

32

XS

XS

40 – 42

34 –36

S

Skjorter, halsmål i cm

35 –36

S

44 – 46

38 – 40

M

37–38

M

48 –50

42– 44

L

39– 40

L

52–54

46 – 48

XL

41– 42

XL

56 –58

50 –52

XXL

43 – 44

XXL

60 – 62

54

XXXL

45 – 46

XXXL

64 – 66

A

47– 48

B

DAM STØRRELSE

178

C34

C36

C38

C40

C42

A Brystvidde cm

80

84

88

92

96

B Midjevidde cm

66

69

72

76

80

C Stussvidde cm

90

93

96

99

102

D Innside ben cm

76

77

78

79

80

STØRRELSE

C44

C46

C48

C50

A Brystvidde cm

100

104

110

116

B Midjevidde cm

84

88

93

99

C Stussvidde cm

106

110

115

120

D Innside ben cm

81

82

83

84

c D


PROJOB WORKWEAR COLLECTION 2016

Projob  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you