Page 1

KRIG


KRIG Bunyamin og Mustafa


KRIG I anden verdenskrig kom der mange fly For forskellige lande. Der kom ogsü mange soldater. Fx Hitler som hade overtaget mange lande fra Europa og hade en stor magt. En dag skød han sig selv og alle de lande han overtog, blev fri. Vidste du: At Hitler angreb Danmark i 1940 Og overtog landet.


KRIGS SKIBE Kris skibe bruger man til at sejle i krig. Kris skibe har somral også kanoner. De er til at skyde fly. De er også de største skibe i verden. Kris skibe kan være længer en 400 meter langt. Fx et SHIP LHD-3 USS KEARSARG er meget støre en Titanic. Der er 7-8 der styre. En SHIP LHD-3 USS KEARSARG kommer fra Usa.

Vidste du: At skibet er 300 m lang og har en hastighed på 35/k. Den har 25 helikopter og 11 mini både.


FLY Militærfly I de nye dage var meget hurtigere en de gamle dage. De kan komme op på en fat på en 4000 kilo meter i timen. Det er som real også sværdet for pilotere at lande nå flyet flyver så hurtigt. Fx helikoptere. De kan ikke flyve så hurtigt som jerefly eller jetfly. Denne helikopter heder JPG. Den skyder 20 skud i sekundet og skyder også store mesiler. Der er en pilot der sider i copitet. En JPGs mesiler er 45 sentimeter lang. Vidste du: At helikopter er 14 meter lang og har en hastighed på 446 kilo meter i timen.


En Somalia pira 712 er et angreb skib som har store kanoner. Kanonerne skyder maget kraftigt og stort. En Somalia pira 712 har 3 store kanoner. Og der er 4-5 der styre. Den kommer fra England. vidste du: at skibet er 46 m lang og har en hastighed p책 65/5 km.

Krig  

Krigsfly og -skibe