Page 1

Indholdsfortegnelse


Minecraft Det handler om at overleve og bygge ting og mine i grotter og bjerge. Der er monstre man skal kæmpe i mod fx, creeper, zombie, skelet og edderkopper men nogle monstre kan kun leve i skygge. Ham der har lavet minecraft hedder notch. Der er et monstre der er meget svært det er en drage der har rigtigt meget liv. I minecraft kan man lave mange ting fx, værktøj, panser, mad og trylledrikke man kan også lave en farm. Man kan også filme mens man spiller eller tage billeder. Notch cave er et rundt rum som der måske kan der være en blå portal.

http://halfpeeledapple.com/home/page/18/


Terraria Terraria handler om at bygge huse og værelser og at fine grotter med kister og krukker med ting i. Skal man også finde mennesker og finde penge og cover jern sølv sten og dimon som man kan hakke. Der er mange ting man kan lave fx, panser værktøjer lys bore stole baggrund og trylledrikke. Man kan også finde boser og man kan også lave boser.

ROBLOX


et spil vor man kan få sin egen brore og vælge ting og tøj til. Man kan vælge en af de baner der er i forvejen eller man kan lave en selv. Man kan også lave sin egen club. man kan spille online men man kan også spille alene hvis der står det. Man kan være admin , bc eller vip. Man kan spille forskelige slags spil man kan fræksempel spille scary .pirat og blandet.

http://corp.roblox.com/roblox-press/images-video


skylander

skylander er et spil hvor det handler om at rede skyland med nogle af de figure man kan købe. Man kan købe 32 forskellige skylander der er 8 forsellige elementer. Det handler om at man skal rede skylands fra den onde person kaos men det bliver svære og svære kaos sender sine hondlanger ud for at stoppe dig.

http://sgcafe.com/2011/09/activision-announces-cross-platform-game-skylandersspyros-adventure/


spil

.


Computerspil  

computerspil