Page 1

Du får serveret store øloplevelser på fairbar Øludvalget på fairbar er unikt. Vores mål er ganske enkelt at servere det bedste øl fra Danmarks mikrobryggerier, - øl som udfordrer dine sanser og pirrer dine smagsløg. Læs mere her i ølkortet eller spørg bartenderen om hjælp til at finde din øloplevelse på fairbar.


Fadøl Pilsner......................................... Andre fadøl.................

24 kr. / 34 kr.

29 kr. / 39 kr. / 49 kr.

SE OGSÅ DET RØDE JULE-ØLKORT

Flaskeøl Indslev Bryggeri

Duelund Bryglade

Svanehvede...........................................

49 kr.

Den Gode...................................................

54 kr.

Sort Hvede................................................

49 kr.

Den Onde...................................................

54 kr.

Hvede Bock..............................................

49 kr.

Den Grusomme.......................................

59 kr.

Knark III......................................................

59 kr.

Knark V......................................................

64 kr.

Raasted Bryghus

.

Raasted Buur...........................................

34 kr.

Raasted Imperial Stout.........................

54 kr.

Black Gold Coffee Stout......................

39 kr.


Mikkeller

Amager Bryghus Christianshavn Pale Ale......................

54 kr.

American Dream.....................................

44 kr.

IPA...............................................................

54 kr.

Green Gold IPA........................................

74 kr.

Dragør Trippel..........................................

54 kr.

Single Hop IPA (alle)..............................

49 kr.

Imperial Brown Ale................................

59 kr.

Jackie Brown...........................................

49 kr.

Nitro (Red, Green, Black).....................

59 kr.

Beer Geek Breakfast..............................

59 kr.

Burnout...............................................

59 kr.

Beer Geek Breakfast Special.............. 120 kr.

Rated XX....................................................

59 kr.

Beer Geek Brunch...................................

Batch One..................................................

59 kr.

Beer Geek Brunch Special.................... 180 kr.

Barrel Aged Old Man’s Ale..................

59 kr.

Big Worse Barley Wine........................

74 kr.

Drink your sorrows away......................

89 kr.

Black............................................................

89 kr.

BeerHere Dark Hops..................................................

59 kr.

Humulus Lupulus...................................

59 kr.

HopFix.......................................................

74 kr.

89 kr.

Stella O - Festival Edition 2009......... 250 kr. Bøgedal......................................... 120 / 180 kr.


Danmarks bedste bryggerier Raasted Bryghus leverer den absolut højeste kvalitet - hver gang Brygmester: Martin Jensen Mikkeller går altid efter det udfordrende og grænsoverskridende Brygmester: Mikkel Bjergsø Duelund Bryglade brygger kvalitetsøl fra en gammel lade ved Kjellerup Brygmester: Poul Højlund Inslev Bryggeri brygger Danmarks bedste hvedeøl på fyn Brygmester: Stefan Peter Stadler

Amager Bryghus er to drengerøve, som er vilde med amerikansk humle Brygmestre: Jacob Storm og Morten Valentin Lundsbak Bøgedal Bryghus skaber eksklusiv ølkunst med hejseværk og brændeild Brygmester: Casper Vorting PLUS BeerHere Bryggeriet Djævlebryg Midtfyns Bryghus Send dine kommentarer til oel@fairbar.dk


In

vH le ds

yg ge r

i

Indslev Bryggeri på fad Svane Hvede (5,3%) er en forfriskende, frugtig hvedeøl. Indslevs fortolkning af den klassiske, tyske weissbier.

ev dsl 8% I n

Br

vS le ds

v an

e H v ed e

e ri

Hvede Bock (8%) har en sødlig fylde domineret af mørk malt, krydret aroma og en nærmest frugtig vinøsitet.

In

Sort Hvede (5,5%) er helt sin egen. Brygget på 50 procent hvedemalt, der gør øllen mere rund end normale stouts.

ry

gg

Se hvad vi har på fad lige nu

lev ds vIende H t % r 3 . 5 o vS

le ds In

B


Raasted Bryghus på fad Raasted Pilsner (4,6%) er mere humlet end en traditionel dansk pilsner, men med en behagelig rund eftersmag. Raasted Pale Ale (5,0%) er amerikansk pale ale med en friskhed fra humletyperne Chinook, Palisade og Amarillo. Raasted Grilløl (5,0%) er en pale ale med samme friskhed som Raasted Pale Ale, men en smule mindre humlet. Raasted Dunkel (5,2%) er en tysk dunkel hvor malten træder igennem. Rund og blød.

Se hvad vi har på fad lige nu


Andre bryggerier på fad BeerHere Fat Cat (4,7%) er en maltet rød ale med modspil fra den karakteristiske humle Nelson Sauvin fra New Zealand Djælebryg OriginAle (8,5%) er en Double India Pale Ale med et twist. Engelske humletyper og en hyldest til Darwin. Djælebryg MysticAle (4,7%) er tilsat 6 forskellige krydderier, blandt andet lakridsrod og hyben. Kompleks og spændene. Midtfyns Imperial Stout (9,5%) er mørk og kraftig med noter af egetræ, kaffe og bitter chokolade. Årets ølnyhed 2007.

Se hvad vi har på fad lige nu


Se også det røde juleølkort


Duelunds Cowboyserie Den Gode (6%) er den letteste i Duelund Bryglades Cowboyserie og kendetegnes ved et frisk stænk af citrus. Den Oonde (8%) er kobberrød med en fyldig humlebitterhed. Det rigtige valg hvis du trænger til en stor øloplevelse og har længere tid til at nyde den. Den Grusomme (10%) er mest voldsomme øl i serien med en vinøs duft og intens kombination af alkohol og humle. En kraftig øl som med fordel kan deles.

Duelund Bryglade 50 cl. flaske

54 kr. / 59 kr.


Duelunds KNARK KNARK’e n er en moderne udgave af den klassiske Russian Imperial Stout. Den er en ægte russer, sort og stærk, men den er venlig og afbalancet. Knark III (7,4%) er overraskende mild, men med en eftersmag som er ligeså overraskende stærk og lang. Knark V (14%) er landets næststærkeste flaskeøl. Voldsom og sort. Tydelig alkoholsmag, men uden af blive sprittet. Åbner langsomt og bliver længe i munden.

Duelund Bryglade 50 cl. flaske

59 kr.


Amagers faste sortiment Christianshavn Pale Ale (5,5%) er let drikkelig og med masser af god aromahumle - Cascade og Centennial. Dragør Tripel (9%) er brygget med inspirationen fra de stærke, belgiske klosterøl, men denne tripel får effektivt modspil fra Halletauer-humlen. IPA (7%) kombinerer en solid maltbase med humlerne Simcoe, Amarillo og Cascade.

Amager Bryghus 50 cl. flaske

54 kr.


Imperial Brown Ale Blandt underskoven af nye danske bryggerier har Brown Ale været en af de mest populære øltyper. Amager Bryghus har piftet den klassiske Brown Ale opskrift lidt op ved at kigge dybt i både maltsække og humlebøtter. Brygget på münchener-, amber-, chocolade- og karamelmalte og krydre med engelsk Challenger humle for bitterhed og amerikansk Willamette og Cascade, så der også er noget rart at smage på og snuse til. Plus et skvæt brun farin. Amager Brown Ale har lidt mere af det hele.

Amager Bryghus 7,2%

50 cl. flaske

59 kr.


Nitro Amager Bryghus kan lide at skrue lidt ekstra op for gashåndtaget. Nitro-serien er gode eksempler. Nitro (10%) er en Double IPA (DIPA) efter amerikansk forbillede. Sparker til dig med masser af humle. Red Nitro (8,5%) kan kaldes en Imperial Amber Ale og er mere rund end sin grønne store bror. Black Nitro (7,6%) er en sort IPA brygget i samarbejde med Nørrebro Bryghus tidligere chefbrygger Shaun Hill.

Amager Bryghus 50 cl. flaske

59 kr.


Batch One Med Batch One har Amager Bryghus vovet sig ud I et eksperiment. Øllen er brygget med inspiration fra USA og karakteriseres ved sin store fylde og enorme mængder humle. Øllen en rødbrunlig med kobberagtig glans og et flot beigefarvet skum. De rigelige mængder humle giver øllet dets friske, citrusagtige karakter og efterlader en solid bitterhed, som dog får kvalificeret modspil i den sødlige karamelmalt. Amager Batch One er en potent øl, som godt tør vise sine muskler både i den varmende alkohol og i dens udprægede bitterhed.

Amager Bryghus 9,2%

50 cl. flaske

59 kr.


Amagers mest ekstreme øl Rated XX er den vildeste og bitreste øl på fairbar. En imperial IPA med 23 forskellige humler. der er ekstremt bitter og SERIØST forbudt for børn. Burnout er saftsuseme brændt - eller måske snarere røget. Med 44% tysk røgmalt og 44% britisk røgmalt er det noget af det mest røgede der kan opdrives.

Amager Bryghus 9%

50 cl. flaske

59 kr.


Barrel Aged Series Old Man’s Ale Old Man’s Ale har ligget fire måneder på calvados fade fra en af Frankrigs mest velrenommerede producenter Domaine Familial Louis Dupont, og træet giver øllet dets bløde vanilletoner, mens amerikansk Chinook humle tilføjer tilstrækkelig bitterhed til at skabe balance overfor den høje maltsødme og den markante og varmende alkohol. Old Man’s Ale er med sin stort set fraværende kulsyre og sine varme toner af træ og velmodnet frugt en øl, der bør nydes i fredfyldte omgivelser.

Amager Bryghus 14%

25 cl. flaske

59 kr.


BeerHere humleoplevelser Humulus Lupulus (4,7%) kan sammenlignes med en ulv i fåreklæder med sin lave alkoholprocent og ekstreme humlesmag. Dark Hops (8,5%) er blanding af en stout og en IPA. Brygget på britiske specialmalte og den karakterisktiske Columbus humle, som findes i flere af BeerHeres bryg. HopFix (6,5%) indeholder så meget humle at den kan fremkalde abstinener hos den sande humle-junkie. 66 cl.

BeerHere

50 cl. flaske

59 kr.

66 cl. flaske

74 kr.


American Dream Mikkellers American Dream er en øl af den slags man kan drikke mange af. American Dream er en knastør pilsner, der har fået et ordentligt skud US-humle. Let og lækker og som skabt til at hælde og bælle ud af en iskold flaske.

Mikkeller 4,6%

33 cl. flaske

44 kr.


Green Gold Forkærlighed for amerikansk mikrobrygget øl er inspirationen bag Mikkellers grønne IPA, der er brygget med rundhåndede mængder af aromatisk, amerikansk humle, der giver den en markant friskhed og bitterhed med masser af citrusnoter. Green Gold er Mikkellers måske mest populære øl. Karamelmaltens sødme og fylde danner en lækker bund, der rammer smagsløgene inden humleeksplosionen sætter ind fra amerikanske simcoe, amarillo og cascade. Og giver dig lyst til mere.

Mikkeller 7,0%

66 cl. flaske

74 kr.


Single Hop IPA Simcoe, Cascade, Nelson Sauvin og Nugget er 5 forskellige øl i en serie af single humle IPA’er fra Mikkeller. Brygget efter amerikansk forbillede med klassiske humletyper. Med hun én humletype i øllen, er det for alvor muligt at opleve humlens forskellige karakteristika.

Mikkeller 6,9%

33 cl. flaske

49 kr. / stk.


Jackie Brown Hvis det havde været Quentin Tarantinos heltinde Jackie Brown, fra filmen af sammen navn, ville hun nok bare have sagt, »Shut your raggedy ass up«, og så havde det ligesom været det. Men nu er det Mikkellers Jackie Brown, og den er noget mere mild i munden. Faktisk ender den flotte, brune øls karakteristiske ristede maltsmag nærmest som chokolade på tungen. Og så ville det ikke være en Mikkeller øl, hvis den ikke var velhumlet.

Mikkeller 6%

33 cl. flaske

49 kr.


Beer Geek Breakfast Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, siger mange, og hvis man er ølnørd findes der ingen bedre måde at starte dagen på end med en kraftig, kompleks morgenstout. Den unikke blanding af havre og kaffe giver denne øl stor fylde og kraft samtidig med, at kaffen skaber en god balance. Beer Geek Breakfast - Speyside Edition har ligget 3 1/2 måned på skotske Speysidefade. Carsk Edition med lavt kulsyreindhold. Et unikt og kompromisløst produkt.

Mikkeller 7,5%

50 cl. flaske

59 kr. / 120 kr.


Beer Geek Brunch (Weasel) Denne imperial oatmeal stout er brygget med den vietnamesiske kaffesort Ca Pe Chon, som er en af verdens dyreste kaffesorter. Ca Pe Chon kaffen er lavet af afføringen fra væseldyr. De sydøstasiatiske dyr spiser kun de bedste og mest modne kaffebønner. Enzymer i deres fordøjelsessystem hjælper til at nedbryde bønnerne. Herefter indsamles afføringen som indeholder de hele bønner og bruges til væselkaffen. Kaffen har en kraftig smag og en endnu kraftigere aroma. Nogle mener endda, at kaffen øger sexlysten!

Mikkeller 10,9%

50 cl. flaske

89 kr.


Beer Geek Brunch Special Editions Fadlagrede udgaver af Mikkellers fremragende “lorteøl”. Kompromisløst og unikt produkt, hvor selv voksen på flaskehalsen er den bedste der findes. Islay Edition har ligget 2 1/2½måned på skotske Islay-fade fra whisky-destilleriet Caol Ila og har en gennemtrængende røget wiskeysmag der står perfekt til den voldsomme øl. Highland Edition har ligget 3 1/2 måned Highland-fade, men har trods lagringstiden en mildere wiskeyaroma.

Mikkeller 10,9%

50 cl. flaske

180 kr.


Big Worse Barley Wine Big Worse er den længe ventede storebror til testbrygget Big Bad Barley Wine. Ideen med en simpel opskrift er ført videre, men denne gang er alkoholprocenten og bitterheden skruet i vejret. Big Worse er med sin sødme og fylde en perfekt øl til desserter, som kan nydes nu, men også med fordel gemmes i mange år. Lagres bedst mørkt og ved kældertemperatur.

Mikkeller 12%

375 ml. flaske

74 kr.


Drink your sorrows away Belgisk inspireret øl brygget af Mikkeller i samarbejde med de københavnske designerpiger Femmes Regional. Invendigt er den voldsom og maskulin - inspireret af klassiske trappistøl som f.eks. Westvleteren. Udenpå en den uverskudsagtigt pakket i guld og glimmer, der lokker til at du glemmer alle bekymringer og drikker sorgerne væk. Brygget i 2000 eksemplarer. Den perfekte gave til en trist veninde.

Mikkeller 11,99%

375 ml. flaske

89 kr.


Black Skandinaviens stærkeste øl. Black er den kraftigste og mest voldsomme øl fra Mikkeller til dato. Dens kulsorte svulstige krop, tunge humlebitterhed og kraftige brændte nuancer er ikke for svage sjæle.

Mikkeller 17,5%

375 ml. flaske

89 kr.


Stella O Festival Special Edition 2009 Stella O er brygget til årets ølfestival og markerer fødslen af brygger Mikkel Bjergsøs datter Stella i 2009. 1300 nummererede flasker indeholder hver halvanden liters vild kombination af Double IPA, Barley Wine og American Strong Ale. De 10 procent er overraskende godt skjult med frugtrige noter af appelsin og grape, der spiller op mod en markant humlearoma. Køb den sammen, og del en helt unik øloplevelse.

Mikkeller 10,0%

150 cl. flaske

250 kr.


Bøgedal Bøgedal er et atypisk bryggeri bl.a. fordi det er Skandinaviens eneste “all gravity” bryggeri. Her løber øllet fra kar til kar ved hjælp af hejseværk og niveauforskelle - uden brug af pumper. Urten koges over brændeild, mens den skummes for koaguleret protein. “Casper Vorting har fundet en magisk formel på øl, som retfædiggør, at øllet samtidig er Danmarks dyreste.” Jyllands-Posten, december 2007 Spørg i baren hvilke Bøgedal-bryg vi har på lager.

Bøgedal Bryghus 75 cl. champagneflaske

120 / 180 kr.

fairbars ølkort, november 2009  

På fairbar serverer vi store øloplevelser. Se også vores specielle juleølkort.

fairbars ølkort, november 2009  

På fairbar serverer vi store øloplevelser. Se også vores specielle juleølkort.

Advertisement