Page 1

Firmajulegaver fra

fairbar

KFUM og K

FUKs nonpr

ofit café i Å

rhus

r e s l e v e l p

o g Læ

under træ

et

Med gaveposer og gavekort fra fairbar har du mulighed for at give dine medarbejdere unikke café- og smagsoplevelser. Vi skræddersyer firmajulegaverne, så de passer til netop din virksomhed – uanset om I er fem eller 100 medarbejdere.

Hvad er fairbar? fairbar er KFUM og KFUKs nonprofit café med fokus på debat, bæredygtighed og kreativitet. Vi tilbyder et skummende øludvalg, gratis koncerter, kunstudstillinger, spændende foredrag og meget mere. Personalet arbejder frivilligt, og overskuddet går til humanitære projekter.

Gavekort

ser l e v e l p o é f a sC til unikke c , 8000 Århu reallé 66

fairbar : Nør


Gaveposer

fyldt med

er s l e v e l p o

ide på

at v mere

www.fairbar.dk/gaveposer

Gaveposer fra fairbar er en nem julegaveløsning, der sikrer dine medarbejdere enestående smagsoplevelser.

Hvad enten dine medarbejdere er til kunst, kultur og caffe latte eller bare vil nyde en god øl i hyggelige omgivelser, så udgør fairbar rammerne for en enestående caféoplevelse.

fairbar går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder et lille eksklusivt udvalg af vin, chokolade, kaffe og te og et stort udvalg af øl fra Danmarks absolut bedste mikrobryggerier.

Et gavekort fra fairbar er en fleksibel gave, der hverken er smags-eller sæsonbestemt. Det kan indløses året rundt til lige præcis det, som dine medarbejdere har lyst til.

Vores gaveposer fås i prisklasserne 200 kr., 350 kr. og 500 kr.

Idé til julefrokosten:

Så bestem blot prisen, så sammensætter vi gaveposerne og leverer frit i hele Århus uanset ordrens størrelse. Er der særlige ønsker til gaveposernes indhold, eller ønskes levering uden for Århus, så ring og lad os finde en løsning

En ga ve indeh pose til 20 olde: 0 kr. k an

1 stk. R 1 stk. aasted Jul Tlf.: 31 68 44 66 e R 1 stk. aasted Ru øl, g IPA økolo , gi En po se øk sk Ørbæ G ol in Yirga cheffe ogisk etiop ger Ale, isk kaffe En pla d Edelb e økologis k itter 8 0 % c Panama hokol ade

fx

Skal julefrokosten være lidt ud over det sædvanlige? Så glem alt om masseproduceret julebryg, og lad fairbar stå for drikkevarerne. Vores store udvalg af øl og sodavand fra Danmarks bedste mikrobryggerier gør julefrokosten uforglemmelig. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte fairbar på

salg@fairbar.dk

fairbar gaveposer  
fairbar gaveposer  

fairbar gaveposer til dit firma eller organisation