Page 1

Du får serveret store øloplevelser på fairbar Øludvalget på fairbar er ret unikt. Vores mål er ganske enkelt at servere det bedste øl fra danske mikrobryggerier, - øl som udfordrer dine sanser og pirrer dine smagsløg. Læs mere her i ølkortet eller spørg bartenderen om hjælp til at finde din øloplevelse på fairbar.


Fadøl Raasted Pilsner..........................................................

24 kr. / 34 kr.

Raasted specialøl (skiftende)...............................

29 kr. / 39 kr.

Andre fadøl...................................................................

29 kr. / 39 kr.

Flaskeøl Amager Bryghus Christianshavn Pale Ale.........................................................

54 kr.

Dragør Trippel...........................................................................

54 kr.

Batch One...................................................................................

59 kr.

Barrel Aged Old Man’s Ale....................................................

59 kr.

Bøgedal....................................................................................... 120 kr.


Flaskeøl Duelund Bryglade Den Gode.....................................................................................

54 kr.

Den Onde.....................................................................................

54 kr.

Den Grusomme.........................................................................

59 kr.

Knark III........................................................................................

59 kr.

Mikkeller Stateside IPA.............................................................................

59 kr.

Simcoe Single Hop IPA...........................................................

49 kr.

Warrior Single Hop IPA..........................................................

49 kr.

Belgian Style Trippel Ale.......................................................

59 kr.

Beer Geek Breakfast...............................................................

59 kr.

Beer Geek Brunch (Weasel).................................................

89 kr.

Big Worse Barley Wine..........................................................

74 kr.

Black.............................................................................................

89 kr.


Raasted Pilsner Raasteds Bryghus’ fortolkning af den klassiske øltype. Lys og klar i farven med et kridhvidt skum. Brygget af pilsnermalt og tjekkisk Saaz-humle. Mere humlet og bitter end en traditionel dansk pilsner, men med en behagelig rund eftersmag.

Raasted Bryghus 4,6%

Fad

24 kr. / 34 kr.


Raasted Forår Raasted Forår er en dejlig let forårsbebuder. Brygget på pale ale malt, karamelmalt og humlet med de amerikanske humletyper cascade og amarillo. En let forførende friskhed på en bund af solid malt med en let humlebitterhed.

Raasted Bryghus 5,0%

Fad

29 kr. / 39 kr.


Raasted Blond økologisk Raasted økologisk blonde er den første økologiske øl fra fairbars husbryggeri. Øllet er gyldent og har en perlende friskhed over sig grundet det højre kulsyreindhold. Blonde er kompleks i smag og duft og tydeligt domineret af malten. Duften er frugtig og krydret grundet den høje gæringstemperatur og den belgiske overgær.

Raasted Bryghus 6,5%

Fad

29 kr. / 39 kr.


Raasted Cascade IPA Er brygget efter amerikansk forbillede, og derfor tilsat de amerikanske humletyper, der giver øllet et krydret og citrusagtig præg. Cascadehumlen bidrager desuden med en snert af hyldeblomst. Øllets bitterhed er afbalanceret med en hvis sødme, der gør øllet fyldigt og frugtigt.

Raasted Bryghus 5,5%

Fad

29 kr. / 39 kr.


Black Gold Coffee Stout Black Gold Coffe Stout er brygget i samarbejde med det lokale kafferisteri Farm Mountain Coffee. Sort som natten og tilsat 20 liter kvalitetsespresso, som giver en fantastisk duft og smag af kaffe. Mørkebrunt skum og noter af lakrids. Brygget på Pale Ale Malt, Karamelmalt, ristet- og umaltet byg, havre, sortmalt, en anelse røgmalt og overgær. Humlen er den engelske East Kent Goldings. Øllet opleves cremet med en blid kulsyre, der giver en rar mundfornemmelse.

Raasted Bryghus 6,3%

Fad

29 kr. / 39 kr.


Christianshavn Pale Ale Amager Bryghus’ pale ale er en let humlet og bitter overgæret øl. Humlen giver frugtig friskhed i både duft og smag. Her fornemmes både grapefrugt, fersken og et strejf af fyrrenåle. Christianshavn Pale Ale er ravgylden med et tæt og cremet og skum. Det er en letdrikkelig øl, der kan – og bør – nydes i rigelige mængder.

Amager Bryghus 5,5%

50 cl. flaske

54 kr.


Dragør Trippel Dragør Tripel er en overgæret øl, hvor vi har hentet inspirationen i de stærke, belgiske klosterøl af typen ”Tripel”. I glasset står øllet i en lys, ravgylden kulør, med et cremet skum. Modsat andre, sødlige kloster-øltyper, så får de sødlige malte i Dragør Tripel et effektivt modspil i Halletauerhumlen, som især viser karakter i øllets finish. Dragør Tripel er en øl til fornøjelse for begge køn. Damerne vil nyde øllets sødme og eksotiske frugtighed, mens herrerne vil tiltales af den varmende alkohol.

Amager Bryghus 9%

50 cl. flaske

54 kr.


Amager Bach One Med Batch One har Amager Bryghus vovet sig ud I et eksperiment. Øllen er brygget med inspiration fra USA og karakteriseres ved sin store fylde og enorme mængder humle. Øllen en rødbrunlig med kobberagtig glans og et flot beigefarvet skum. De rigelige mængder humle giver øllet dets friske, citrusagtige karakter og efterlader en solid bitterhed, som dog får kvalificeret modspil i den sødlige karamelmalt. Amager Batch One er en potent øl, som godt tør vise sine muskler både i den varmende alkohol og i dens udprægede bitterhed.

Amager Bryghus 9,2%

50 cl. flaske

59 kr.


Barrel Aged Series Old Man’s Ale Old Man’s Ale har ligget fire måneder på calvados fade fra en af Frankrigs mest velrenommerede producenter Domaine Familial Louis Dupont, og træet giver øllet dets bløde vanilletoner, mens amerikansk Chinook humle tilføjer tilstrækkelig bitterhed til at skabe balance overfor den høje maltsødme og den markante og varmende alkohol. Old Man’s Ale er med sin stort set fraværende kulsyre og sine varme toner af træ og velmodnet frugt en øl, der bør nydes i fredfyldte omgivelser.

Amager Bryghus 14%

25 cl. flaske

59 kr.


Den Gode Duelund Bryglades Cowboyserie indeholder tre øl hvor ”Den Gode” er den letteste og kendetegnes ved et frisk stænk af citrus. Øllen er ravgylden og skal serveres med rigeligt skum. Den Gode er en rigtig “svale-øl” på en varm dag.

Duelund Bryglade 6%

50 cl. flaske

54 kr.


Den Onde Duelund Bryglades Cowboyserie indeholder tre øl hvor ”Den Onde” er den mellemste i serien. Øllen er inspireret af den amerikanske bryggekunst og giver med sin kobberrøde farve og fyldige humlebitterhed en følelse af total afslappethed. Den Onde er det rigtige valg hvis du trænger til en fyldig øl og har længere tid til at nyde den.

Duelund Bryglade 8%

50 cl. flaske

54 kr.


Den Grusomme Den Grusomme er den sidste og den mest voldsomme øl i Duelund Bryglades Cowboyserie. Øllen har en vinøs duft og en flot afbalanceret smag hvor alkoholen og humlen i fællesskab giver en intens og enestående oplevelse. Øllen er ekstrem fyldig og kan med fordel deles.

Duelund Bryglade 10%

50 cl. flaske

59 kr.


Knark III KNARK’e n er en moderne udgave af den klassiske Russian Imperial Stout. Den er en ægte russer, sort og stærk, men den er venlig og afbalanceret, tilføjet et meget elegant og blødt skum. Smagen er overraskende mild, - eftersmagen ligeså overraskende stærk og lang. En vellagret stout er som gammel portvin, blød, dyb, eftertænksom og med lange mørke smagsnoter.

Duelund Bryglade 7,4%

50 cl. flaske

59 kr.


Stateside IPA Forkærlighed for amerikansk mikrobrygget øl er inspirationen bag denne IPA, brygget med rundhåndede mængder af aromatisk, amerikansk humle, der giver den en markant friskhed og bitterhed med masser af citrus noter. Smagsindtrykkene balanceres behageligt af sødmen fra karamelmalten.

Mikkeller 7%

50 cl. flaske

59 kr.


Simcoe Single Hop IPA Den første i en ny serie af single humle IPA’er fra Mikkeller. Denne IPA med amerikansk forbillede er kraftigt humlet med den aromatiske humletype Simcoe, som kendes fra mange af de store amerikanske mikrobryg.

Mikkeller 6,9%

33 cl. flaske

49 kr.


Warrior Single Hop IPA Den anden i en ny serie af single humle IPA’er fra Mikkeller. Denne IPA med amerikansk forbillede er kraftigt humlet med den aromatiske humletype Warrior, som er en klassiker i hjemlandet USA.

Mikkeller 6,9%

33 cl. flaske

49 kr.


Belgian Style Tripel Ale Et venskabsbryg brygget med fantastiske Alesmith og Stone Brewing Co. fra Californien. Belgian Style Tripel Ale er en ‘klassisk tripel’ med en smule mere humle. Sælges fra Stone Brewing Company og få forhandlere i Californien og Europa.

Mikkeller 8,7%

355 ml. flaske

59 kr.


Big Worse Barley Wine Big Worse er den længe ventede storebror til testbrygget Big Bad Barley Wine. Ideen med en simpel opskrift er ført videre, men denne gang er alkoholprocenten og bitterheden skruet i vejret. Big Worse er med sin sødme og fylde en perfekt øl til desserter, som kan nydes nu, men også med fordel gemmes i mange år. Lagres bedst mørkt og ved kældertemperatur.

Mikkeller 12%

375 ml. flaske

74 kr.


Beer Geek Breakfast Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, siger mange, og hvis man er ølnørd findes der ingen bedre måde at starte dagen på end med en kraftig, kompleks morgenstout. Den unikke blanding af havre og kaffe giver denne øl stor fylde og kraft samtidig med, at kaffen skaber en god balance.

Mikkeller 7,5%

50 cl. flaske

59 kr.


Beer Geek Brunch (Weasel) Denne imperial oatmeal stout er brygget med den vietnamesiske kaffesort Ca Pe Chon, som er en af verdens dyreste kaffe-sorter. Ca Pe Chon kaffen er lavet af afføringen fra væseldyr. De sydøstasiatiske dyr spiser kun de bedste og mest modne kaffebønner. Enzymer i deres fordøjelsessystem hjælper til at nedbryde bønnerne. Herefter indsamles afføringen som indeholder de hele bønner og bruges til væselkaffen. Kaffen har en kraftig smag og en endnu kraftigere aroma. Nogle mener endda, at kaffen øger sexlysten!

Mikkeller 10,9%

50 cl. flaske

89 kr.


Black Skandinaviens stærkeste øl. Black er den kraftigste og mest voldsomme øl fra Mikkeller til dato. Dens kulsorte svulstige krop, tunge humlebitterhed og kraftige brændte nuancer er ikke for svage sjæle.

Mikkeller 17,5%

375 ml. flaske

89 kr.

fairbar ølkort  

fairbars store øludvalg. fairbar er KFUM og KFUKs non-profit café i Århus.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you