Page 1

STUE

OPPHOLDSROM, ÅPENT ALLROM, KJELLERSTUE, LEKEROM OG LOFTS-STUE FABLAB spesialdesigner møbler til alle rom.

1


STUEN bli gjerne det rommet som forteller mest om hvem vi er siden det er her vi møblerer med kunst, antikviteter, bøker og personlige bilder som har affeksjonsverdi for oss. Det er ikke alltid lett å få det til å harmonere, og man kan fort bli blind i eget hus. FabLab Design kan spille en nøytral rolle og benytte fagkunnskap og kontakter for å hjelpe hver enkelt med å finne sin egen stil, og skape et positivt miljø der flere behov kan bli ivaretatt.

FL E R E FU N K S J O N E R

2

INNBYGDE SKAP og bokhyller tilpasses rommets arkitektur og bygges slik at design, funksjon og lagerplass ivaretas. Å lage integrerte løsninger i rom med liten plass er vår spesialitet. God orden er med på å skape harmoni. Det å holde det ryddig er avhengig av en plan for hvor man skal oppbevare tingene. Småbarnsfamilier vil ha gulvplass der barna kan leke. Det er en fordel hvis lekene har sin plass i skuffer og skap slik at alt kan ryddes bort. Foreldre skal stimulere til lek og kreativitet for barna, men de har også behov for et ryddig og lekkert interiør når leken er over. Vi ønsker å ivareta store og små behov, og det er gjerne her kreative løsninger kommer inn.


3


TO P P L E IL I G H E T Denne leiligheten er et resultat av et godt samarbeid mellom oss som designere og kunden. Valg av designklassikere som Edra, Cassina, Ingo Maurer, Zanotta, Fritz Hansen og Brühl preger interiøret. Fargepaletten går som en rød tråd gjennom leiligheten. Kundens kunstsamling fikk en sentral rolle under planleggingen av interiøret.

4


5


Kombinasjonen av et gammelt kirsebĂŚrbord sammen med Zanotta bordet skaper spenning.

6


7


8


Lampe av Ingo Maurer.

9


10


Grü Fritz Hansen stoler er elegant nøytrale til vakker kunst og sarte farger.

11


KON T R A S T E R Spennende rom har ofte en variasjon av strukturer. Samme farge i matt og blankt kan gi en ekstra effekt. Kontraser av lyst mot mørkt, hardt mot mykt er med pü ü gi liv til rommet. I dette elegante huset har tapeten krystallbiter som reflekterer lyset, spesielt viktig siden det ikke er direkte tilgang til dagslys.

12


13


14


Skyvedørsgarderober i glass ble trukket med tekstil for ü skape et elegant uttrykk.

15


16


kje l l e r En kjellerstue trenger ikke være mørk og dyster men et rom for lek, film eller trening. Når barna blir eldre er det et sted å invitere venner til filmkveld og kanskje til overnatting.

17


18


LO F T S T U E Her har vi klart ü gjøre om en liten stue til ü ha rom for mange ting og sitteplasser til flere. En begrenset fargepallett binder tekstiler og møbler sammen og skaper en harmonisk helhet.

19


20


21


MODERNE Det er i kombinasjonen av flere strukturer at det skjer dynamikk. LĂŚr, tre, lin og silke i harmoniserende fargetoner skaper en delikat helhet.

22


Panelgardiner er en fin m책te 책 holde sterkt lys ute uten 책 skjerme helt.

23


Kunst og dekorelementer skaper personlighet til et interiør.

24


VILLA Vi elsker lyse lette rom. Når vi kombinerer lyst og mørkt, varmt og kaldt blir det en ballanse som kjennes behagelig å være i.

25


26


27


28


Et originalt funkistak var gjerne i finér, men ved å beholdet listverk og struktur kan taket gjerne males hvitt.

Funkis Når man kjøper et hus fra en spesiell tidsepoke er det viktig å ivareta husets sjel. Bli inspirert av farger og designelementer fra perioden og kombiner dette med noe nytt og moderne. Huset får en oppdatering uten å miste sitt særpreg.

29


N책r man innreder store rom, kan man lage egne rom i rommet.

30


31


S OM M E R H U S Et sommersted ved sjøen eller en hytte på fjellet. Vi stiller høye krav til vårt andre hjem, men det viktigste er å skape et sted man kan slappe av og lade opp batteriene. Farger som harmonerer med landskapet rundt og kombinasjonen av nytt og gammelt skaper personlighet og harmoni.

32


Vi følger gjerne gamle tradisjoner ved å velge skippergulv ved sjøen og skifer på fjellet.

33


34


ARKITEKTUR Spennende vinkler og skråtak kan utnyttes til kreative interiørløsninger som blir unike og forsterker arkitekturen. Lys og skygg spiller inn på fargene og endrer virkning i to ulike vinkler. Det er viktig å ta hensyn til om veggen vender mot syd eller nord.

35

Stue  

Oppholdsrom, åpent allrom