Page 1

KUNST

BILLEDKUNST, INSTALLASJONER, VEGGMALERIER, GLASSMALERIER OG MOSAIKK Vi har gode kontakter for å lage møbler, tekstiler, tepper og kunst spesialdesignet for hver enkelt kunde. 1


Det å få skape noe unikt, lekkert og personlig for våre kunder, er det beste ved denne jobben. Jeg har en kunst utdannelse og maler bilder for salg, og som en del av større interiørprosjekter. Kunst er med på å skape et personlig interiør. Skreddersydde løsninger er uberørt av trender og motesvingninger og derfor en god investering på sikt.

K U NS T & k u lt u r Det er en del av vår kultur å kunne utrykke oss visuelt. Kunst er med på å sette farge på våre omgivelser, spre glede eller signalisere et politisk budskap. FabLab Design utfører kunst og installasjoner selv og i samarbeide med kjente kunstnere for å skape det rette uttrykket. Vi har jobbet med tekstilkunstnere, fotografer, teppe og møbeldesignere samt glasskunstnere fra London, Paris og New York. Det fine med dagens marked er at vi kan jobbe på tvers av landegrensene for å få det resultatet vi ønsker.

2


3


t e ks ti l e r Eget trykk på tekstiler gir en unik opplevelse til et rom. FabLab Design jobber med flere kjente tekstildesignere for å få laget noe unikt i fargene du elsker. Silkeorgansa, fløyel eller lin, det er i kombinasjonen av lette gardiner og myke puter designen blir komplett.

Her er gardinene i to lag med trykk som kombineres.

4


5


GL A S S Du trenger ikke bo i en katedral for ü fü designet et eget glassmaleri. Om det er store panoramaflater eller speilet i en dør, vil fargene i glasset slippe lyset inn og skape en unik design opplevelse.

6


Hvis man har store glassflater kan endel gjøres om til kunst.

7


uterom

8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21

Kunst  

BILLEDKUNST, INSTALLASJONER,VEGGMALERIER, GLASSMALERIER, MOSAIKK OG MØBELDESIGN.Vi har gode kontakter for å lage møbler, tekstiler, tepper...