Page 1

KJØKKEN

FAMILIEKJØKKEN, BARLØSNINGER, SPISESTUE, UTEKJØKKEN, HYTTEKJØKKEN, INNBYGDE SKAP Kjøkkenet er husets hjerte, der vi lager mat og har gode samtaler. God planløsning og design fremmer funksjonalitet og trivsel. 1


ET K JØ K KEN MI L J Ø er mer enn et sted der man tilbereder mat. Kjøkkenet er blitt et allrom der flere aktiviteter kan foregå samtidig. Maten tilberedes, gjerne med familie og gjester tilstede. Måltider inntas, hjemmelekser skal løses, problemer blir diskutert, gjerne rundt et spisebord, ved en kjøkkenøy eller i en myk sofa.

PRAKTISK DESIGN S P I S ES T U EN er blitt en del av kjøkkenrommet, og mange familier ønsker å endre planløsningen, flytte på rom eller rive ned vegger for å åpne opp for et allrom. Det krever grundig planlegging nettopp fordi det skal være praktisk, funksjonelt, gi plass til flere aktiviteter og ikke minst være et koselig rom der man får lyst til å møtes og oppholde seg. FabLab Design hjelper til med nye planløsninger, samt prosjektering i samarbeid med arkitekt, byggmester, rørlegger og elektriker. Vi sørger for implementering og oppfølging av alle ledd i byggeprosessen. Dette skaper trygghet og sparer våre kunder for både tid og penger. 2


3


En kjøkkenøy blir hjertet i kjøkkenet. En oljet benkeplate gir glød til rommet.

4


T I D L Ø ST Et kjøkken skal vare lenge uavhengig av nye designtrender. Det er viktig å velge funksjonelle løsninger tilpasset personlige behov og ønsker. Farger som harmonerer og luner. Nok av skapplass og lys samt en god arbeidsbenk som inviterer til å lage mat for familie og venner.

Innbygd kjøleskap oppe og fryser nede. Bokhyller i samme stil på hver side med plass til kokebøker.

5


N YT T & G A M M E LT Nür man skal lage nytt kjøkken trenger ikke alt det gamle kastes. Ved ü restaurere noe gammelt og kombinere dette med nytt og moderne vil huset beholder sin sjel. Originale materialer er ofte av god kvalitet og trenger pleie og ny maling. Kreative designløsninger kombinerer dette med nye krav til moderne hjelpemidler og funksjonalitet.

6


Gamle kjøkkenskap blir som nye med oppussing og sprøytemaling.

Kombinasjonen av moderne corian og gammelt stĂĽlbenk.

7


Spesialdesign av tekstiler gjør helheten på et kjøkken.

8


En åpen kjøkkenløsning stiller høyere krav til et gjenomtenkt design som skaper en helhet med resten av huset.

9


Et kjøkken er satt sammen av flere smü elementer som skal harmonere.

10


11


12


MODERNE En gourmet eller en vinkjenner har gjerne spesielle krav til designen av det ideelle kjøkken. Alt kan lages det er ikke fantasien som begrenser men heller lommeboken... Innbygde kaffemaskiner, vinskap, dampovner og grill er tilgjengelig for ü skape den store kjøkkenopplevelsen.

13


14

Edle tresorter i kombinasjon med corian og glass.


15


16


Moderne leiligheter har üpene løsninger der de forskjellige rommene skal gü elegant over i hverandre.

17


18


Funksjon Halve jobben er å planlegge nøye hvordan kjøkkenet skal fungere optimalt. Hvordan skal man kunne bevege seg lett mellom de forskjellige gjøremål. Tenk praktisk og funksjonellt, vit hvor vanntilførsel og avløp kan gå. Unngå for mange vinkler og skarpe hjørner og husk på nok elektriske kontaktpunkter. Godt med lys og avtrekk er også viktig. Tilslutt blir det å velge design av innredning, benkeplate og farger som pynten på kaka!

Hvit innredning er rent og delikat. En sort benkeplate i granitt skaper fin kontrast. Ikke minst er det praktisk.

19


20


Moderne kjøkken skal være enkle å holde rene. Færre profiler og detaljer hjelper.

21


uterom Det blir stadig mer populært å bygge permanente utekjøkken. De må tåle vær og vind samt ha praktiske detaljer for grilling og helst tilførsel av rent vann. Det er lekkert å bygge en innredning i landskapet med stein og tre. La det vokse frem på en naturlig måte.

22


23


24


r e s tau r e rE Gamle stoler für nytt liv med maling og nye tekstiler. Respekt for stil og tradisjon er viktig. FabLab Design trekker om møbler og fornyer treverk.

25

Kjøkken  
Kjøkken  

Familiekjøkken, barløsninger

Advertisement