Page 1

Nysgerrighed

Holocracy

F5 THE DRIVE TO CHANGE

Uforudsigelighed og kultur


. ”Hvis man stadig gerne vil have en markedsværdi, være værdifuld og attraktiv på markedet, bliver man nødt til at orientere sig ud i verden og forstå nye måder at tænke på og nye forretningsformer.” GRY GULDBERG NETWORK DIRECTOR

.


THE DRIVE TO CHANGE Virksomheders USP’er ikke længere kun et spørgsmål om innovation, produktportefølje og nye markeder. I dag kan vækst og konkurrencemæssige fordele også komme indefra og nedefra. Men det kræver en leder, der er villig til at forandre sig selv og ikke mindst virksomheden. En leder, der er parat til at tænke sig selv og medarbejderne ind som en del af strategien. Med stigende kompleksitet og nye forretningsmodeller er ledere nødt til at kaste et kritisk blik på ledelsesadfærden og forældede hierarkier for at give mere plads til den enkelte medarbejder. Det handler om at træde i karakter for at skabe følgeskab, nytænke sig selv og sit lederskab og om at turde ruske i virksomhedens kultur og struktur. Kun ved at lederne rykker sig, kan virksomheden rykke sig. Strategisk blik på virksomhedskultur Virksomheders kultur og medarbejdere er en konkurrencefordel, som er svær at kopiere 1:1. Derfor går vi i netværket nysgerrigt til værks og henter inspiration fra andre virksomheder, der arbejder strategisk med at skabe vækst indefra gennem kultur, medarbejdere og adfærd. Vi undersøger cases i dybden og diskuterer, hvilke elementer vi kan bruge til at skabe en mere motiverende kultur, der leverer profitabel vækst.

MØD NETWORK DIRECTOREN PÅ NÆSTE SIDE

KEY BENEFITS

MÅLGRUPPE

• Få redskaberne til at skabe bæredygtige og fremsynede forretningsmodeller i praksis

Ledere med ambitioner og mod til at gå nye veje for at fremme vækst indefra og ud

• Skab og styrk dine USP’er indefra og nedefra

Ledere med erfaring og med mod til at udfordre tidligere tiders ledelsesroller og -strukturer for strategisk at forløse interne potentialer og aktiver

• Bliv en leder, der hurtigt kan reagere og tilpasse sig nye tendenser og forandringer

Medlemmerne arbejder typisk som afdelingschef, VP eller Head of i store virksomheder

3


GRY GULDBERG GRY GULDBERG ER NETWORK DIRECTOR PÅ NETVÆRKET THE DRIVE TO CHANGE. HUN VIL SIKRE FREMDRIFTEN I NETVÆRKET.

GRYS PRIMÆRE FOKUSOMRÅDER • Organisationsudvikling • Coaching • Ledelsestransformation

NETWORK DIRECTOR Gry Guldberg er optaget af at udvikle ledere, teams og organisationer. De seneste mange år har hun coachet topledere, udviklet transformative processer og designet ledelsesforløb for tusindvis af ledere. Hendes fokus er rettet mod samarbejdsvilje, kreativitet, innovation og læring i organisationer. Til dagligt er Gry selvstændig ledelseskonsulent og rådgiver kunder om personlig gennemslagskraft, procesledelse og mødeledelse. Tidligere har hun været team director i konsulent- og kursusvirksomheden Mannaz og senior konsulent og manager samt business manager i Rambøll Attractor, hvor hun arbejdede med ledelse og læring. Hendes force er, at hun både har stor strategisk såvel som operativ erfaring. Hun har hjulpet mange ledere med at finde deres passion og koble den til organisationens strategiske indsats og der ved understøttet værdiskabende ledelse. Gry har en baggrund i retorik, været rektor på Kaospiloterne i Malmø, specialiseret sig i facilitering og har en treårig uddannelse i Evocative Leadership Mastery fra Ehama Institute i New Mexico.

4


Verden ser anderledes ud, og det fordrer også en anden form for lederskab. GRY GULDBERG NETWORK DIRECTOR


HVORFOR NETVÆRK?

INSPIRATION

AKTUALITET

OUTPUT

NETVÆRK

Når konstant forandring er et vilkår, får du behov for ny viden, inspiration og et stærkt netværk. F5 er sat i verden for at facilitere vækst og viden hos vores netværksmedlemmer. Vi tror på, at vi i netværksgrupperne skal være ambitiøse og nysgerrige, og at vi sammen kan co-create ny viden, som kan gøre os alle rigere. Vi har altid en fagligt stærk Network Director til at lede og facilitere møderne. Vi henter dygtige eksperter ind til at holde korte og relevante oplæg. Og i små grupper deler og drøfter vi udfordringer og opnår ny viden. Du får ikke et stærkt netværk alene ved at melde dig ind i en af F5’s netværksgrupper. Men det er en god start, og netværket skabes over tid, når du og de øvrige medlemmer har delt jeres sejre – og nederlag. Vejen til succes er fyldt med fejltrin. Men ved at lære af andres fejltrin kan du måske få indsigt, så du undgår at begå nogle af dem. En netværksgruppe er ikke et kursus, ikke en konference, ikke et foredrag. Det er et rum med passionerede personer, som deler udfordringer, viden og erfaring med hinanden.

6


NETVÆRKSMODELLEN FÆLLESSKAB Et stærkt netværk skabt af personer, som har samme udfordringer som dig.

INDSIGT Del erfaringer med netværket – og få ny indsigt retur. Sådan bliver vi alle rigere.

VIDEN OG INSPIRATION Korte og præcise oplæg fra eksperter, der arbejder med samme udfordringer som dig.

STÆRK FACILITERING Netværksgruppen ledes af en stærk Network Director, der faciliterer møderne, så alle får udbytte.

FORMAT

HELHEDSOPLEVELSE

I F5 har vi fokus på stærk facilitering. Ved at have en tilknyttet Network Director til hver gruppe sikrer vi et højt niveau. Udover fagligt aktuelle oplæg fra eksterne inspirationskilder, sikrer Network Directoren et grundlag af kvalitet og relevans, en dialog der giver mening, og at gruppen altid har et go to-action, når de forlader hvert møde.

Ved et netværksmøde i F5 er intet overladt til tilfældighederne, og vi arbejder med udgangspunkt i at skabe en helhedsoplevelse fra vores medlemmer træder ind ad døren, til de tager hjem igen. Derfor er hvert arrangement skræddersyet, og både omgivelser, mad og vin, samt gæster og oplæg planlagt ned til mindste detalje. 7


TEMAER Netværket fokuserer på, hvordan du finder nye vækstmuligheder ved at se på vækstmulighederne fra medarbejdernes, organisationens strukturs og din egen lederrolles perspektiv.

De viste temaer er vejledende, da vi tilpasser dagsordenen til det enkelte netværk. Netværket vil løbende få besøg af førende profiler inden for faget til at holde oplæg og give inspiration.

LÆS OM F5 BOX LIVE-EVENTS SIDE 10

8

Nysgerrighed

Holacracy

NETVÆRKSMØDE

NETVÆRKSMØDE

Nysgerrighed er en vigtig ledelseskompetence, som mange overser eller ikke giver sig tiden til at udforske. Men hvis ledere vil være nyskabende, er de nødt til også at være nysgerrige. Det er vejen til at motivere medarbejderne, forstå hvad der sker rundt om en og undersøge nye forretningsmodeller og organisationsformer.

Den hierarkiske ledelsesform er under pres, og flere virksomheder forsøger sig med andre systemer for at imødekomme medarbejdernes behov og den stigende kompleksitet. En af de former er holacracy, som sætter medarbejderne fri, giver dem mere ansvar og lader dem træffe flest mulige beslutninger selv.

Vi ser på, hvordan du kan inddrage nysgerrigheden i dit arbejde til at udvikle virksomheden og til ikke altid at træffe de sikre valg. Det handler om, at du ser nysgerrigt på dit lederskab, giver nysgerrigheden plads, udvikler din nysgerrighed og tør bruge den.

Vi undersøger, hvilke krav holacracy stiller til organisationen og dig som leder, hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du udskifter den traditionelle ledelsesform fuldstændig, og om du kan kombinere elementer fra holacracy med din nuværende ledelsesform.


Uforudsigelighed og kultur

Medarbejderne som driver for udvikling

Trendsættende ledelse

NETVÆRKSMØDE

NETVÆRKSMØDE

NETVÆRKSMØDE

Fremtiden byder på stigende kompleksitet og større uforudsigelighed. Det er et grundvilkår for de fleste virksomheder herhjemme. Derfor skal ledere have en klar strategi for, hvordan de håndterer det uvisse i det daglige, men også på strategisk niveau i forhold til, hvad det betyder for virksomhedens udvikling.

Mange ledere tænker differentiering funktionelt og som noget, der afgøres af bundlinjen. Men den tankegang bør vendes om. Kilden til effektfuld differentiering og forretningsudvikling findes også i medarbejderne og stakeholders. Hvis de gør indtryk på kunderne, kan de både være unikke og lønsomme brandinggreb.

Streetwise er en ledelseskompetence, som handler om at være first mover. Ved at være observant kan ledere være på forkant med, hvad der sker rundt omkring. For at virksomheden kan fremstå nyskabende og trendsættende, skal ledere kunne spotte trends og tendenser, inden de bliver mainstream.

Vi skeler mod virksomheder og enheder, som har haft held med at gøre medarbejdere til ‘medejere’ af forandringer og studerer, hvad de har gjort. Vi diskuterer også, hvad det betyder for din rolle som leder, når micro management er ude af billedet.

Vi dykker ned i, hvordan du kan transformere dine medarbejderes motivation og kompetencer til en del af jeres unikke brand. Målet er at blive klogere på, hvordan du strategisk kan skabe ekstern værdi gennem styrkelse af interne forhold, holdånd og drivkraft.

Vi arbejder med, hvordan du kan finde tendenser, som for mange er en fjern fremtid, og hvordan du kan koble den fremtidsorienterede tankegang til virksomhedens strategi for på den måde at være klar til at handle, så snart chancen byder sig. Det kræver, at du er vedholdende og hurtigt tænkende.

9


F5 BOX BLIV INSPIRERET TIL FORANDRING F5 Box er vores bud på et inspirerende live-event. Vi sprænger rammerne for traditionelle konferencer ved at kombinere høj faglighed med inspiration fra teatret i et involverende format. Box er en debataften, et foredrag og en teatertur i samme pakke. Vi siger farvel til slides og sparker de tidstunge og indøvede oplæg til hjørne. I stedet bruger vi tiden på diskussion, samtale, dialog, perspektiver og inspiration.

F5 BOX 2018 // TRÆNINGSRUMMET Vi udforsker, hvordan det er muligt i en tætpakket hverdag at give plads til en eksperimenterende tilgang, hvor fejl kan være en del af processen. Vi skal møde nogle af dem, der har gjort det til deres levevej at udfordre det gængse. Dem, der forfølger det ukonventionelle og skaber en ny norm for, hvordan man kan skabe og gøre ting. Dem, der tror på, at virksomheder skal eksperimentere for at blive dygtigere. Vi skal ind i kokkens kreative verden, ballettens præcision og sportens præstationskultur og koble det til dansk erhvervsliv, så vi tager inspirationen med hjem og ind i hverdagen.

//AARHUS TEATRET SVALEGANGEN ROSENKRANTZGADE 21 8000 AARHUS 14. MARTS / 15:00 - 18:00 27. AUGUST / 15:00 - 18:00 15. NOVEMBER / 15:00 - 18:00

//KØBENHAVN DOCKEN FÆRGEHAVNSVEJ 35 2150 NORDHAVN 7. MAJ / 15:00 - 18:00 20. AUGUST / 15:00 - 18:00 21. NOVEMBER / 15:00 - 18:00

F5 BOX AFHOLDES SEKS GANGE OM ÅRET I AARHUS OG KØBENHAVN, OG ALLE VORES MEDLEMMER ER INVITERET Arrangementerne er gratis for medlemmer, og du vil gå fra hver F5 Box med ny inspiration til dit daglige arbejde, uanset hvilket netværk eller fagområde du beskæftiger dig med. TILMELD DIG TIL ARRANGEMENTERNE PÅ F5.DK/BOX 10


MEDLEMSKAB Dit medlemskab hos F5 inkluderer

CO-CREATION Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

KONKRET OUTPUT Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

FACILITERING Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 BOX Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor tone­ angivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 MØDER Dit medlemsskab inkluderer fire møder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

EKSTERN INSPIRATION Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

SÅDAN DELTAGER DU I NETVÆRK Tag kontakt til netværkets Network Manager for at høre mere og få en plads i netværket

NETWORK MANAGER

PRIS Et medlemsskab koster for fire møder

24.500 KR Ekskl. moms. Beløbet er fuldt fradragsberettiget for din

Cecilie Hallberg Marker cecilie@f5.dk Telefon: +45 7370 9762 LinkedIn

virksomhed

11


F5 NETWORKING APS Rentemestervej 2A 2400 København NV CVR: 35523138 www.f5.dk networking@f5.dk Telefon 3211 0000

The Drive to Change - F5 (CM)  
The Drive to Change - F5 (CM)