Page 1

INSPIRING WOMEN


OVER HET NETWERK_ Leiders hebben vaak te maken met grote uitdagingen. Disruptieve ontwikkelingen maken de markt grilliger dan ooit. Technologische innovaties volgen elkaar in razendsnel tempo op. En de relatie tussen werkgever en werknemer kent een volstrekt andere dynamiek dan voorheen. Dit is de focus van de netwerkgroep Inspiring Women. We kijken naar gedrag en hoe we als leiders beter om kunnen gaan met verandering. We gaan in op de impact van de ontwikkelingen op onze werknemers, onze persoonlijke missie en naar onze eigen rol in al deze veranderingen. Het doel is om van elkaar te leren. Dit netwerk biedt je de mogelijkheid om met gelijkgestemden op dit soort thema’s in te gaan. Door ervaringen uit te wisselen, krijgen we dieper inzicht in de stappen die we kunnen zetten om de doelen van onze organisatie en die van onszelf te verwezenlijken.

JOSETTE DIJKHUIZEN Josette is een prominent persoon in de wereld van topvrouwen. Als zelfstandig ondernemer heeft ze met haar bedrijf vele bedrijven geholpen met het veranderen van hun mindset en gedrag. Ze is ontvangster van een groot aantal awards, waaronder FRITS Topvrouw van het jaar. Daarnaast is Josette Honorair Hoogleraar Ondernemerschapsontwikkeling aan Maastricht School of Management en is ze regelmatig terug te zien in de media.


WAAROM F5_ Van een ding zijn we zeker: kennis is een cruciaal concurrentieparameter geworden als het draait om het ontwikkelen en toekomstbestendig maken van organisaties. De beste manier om deze kennis te verkrijgen is door persoonlijke ontwikkeling te combineren met waardevolle professionele relaties. Dit doen we bij F5. RELATIES: Wij willen het klassieke netwerk formaat uitdagen. De relaties die binnen het netwerk ontstaan zijn de sleutel. Wij stellen onze groepen samen op basis van gemeenschappelijke ervaring en kennis gebieden. Zo kunnen de leden elkaars ervaring altijd gebruiken.

De grote variatie aan deelnemers maakt het netwerk ontzettend interessant

KENNIS: De output van het netwerk is nieuwe kennis. Nieuwe ideeĂŤn om jouw organisatie te ontwikkelen. Nieuwe tools waarmee je problemen beter en sneller op kunt lossen. Om er zeker van te zijn dat de output van de bijeenkomsten kwalitatief hoog is heeft ieder netwerk een stuurman. Wij noemen dit Network Directors. Zij zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van hun kennis, competenties en ervaring met de uitdagingen die de basis zijn voor het samenstellen van de individuele groepen.

RAM VAN DEN BOOM – SCHNEIDER ELECTRIC,

ONTWIKKELING: Wij gaan een paar stappen verder dan alleen met elkaar trendy buzzwords bespreken. Tijdens de bijeenkomsten bewegen we ons steeds een stapje verder, zowel theoretisch als praktisch en kijken samen hoe we dit in ons dagelijks werk kunnen toepassen.


GIVE AND TAKE_ RUIMTE VOOR REFLECTIE De netwerkbijeenkomsten moeten gezien worden als een professionele reflectieruimte die je wegnemen uit de drukte van het dagelijkse werk. Dit is de eye-opener die je nieuwe inzichten en ideeën brengt.

EEN STERK NETWERK Een netwerk is iets wat zich blijft ontwikkelen. Wij zorgen niet voor een kant en klaar netwerk maar creëren een kader waarin sterke netwerkrelaties kunnen ontstaan.

JOUW ERVARING Een netwerk is een interactie die beide kanten op gaat. Hoe meer je van jouw eigen ervaringen deelt hoe meer je kan verwachten ervoor terug te krijgen. Daarom is het aan jou hoeveel je uit het netwerk haalt.

NIEUWE KENNIS We reflecteren, discussiëren en dagen de status quo uit. Er zijn veel aannames als het om de veranderingen en uitdagingen van de meeste organisaties gaat. Op deze manier creëren we samen nieuwe kennis in het netwerk.


LIDMAATSCHAP_ EXTERNE INSPIRATIE Meestal zal er tijdens de netwerkbijeenkomst een externe spreker inspiratie bieden om de discussie op gang te brengen en om je een nieuw perspectief te geven op actuele thema’s.

COLLECTIEVE KENNIS De leden in jouw netwerkgroep hebben allemaal ruime ervaring binnen jouw vakgebied. Hier heb jij de mogelijkheid om input te geven en advies te krijgen met betrekking tot jouw uitdagingen.

PROFESSIONELE STURING Al onze netwerkgroepen worden begeleid door een Network Director die met zijn professionele achtergrond de discussies kan leiden en de juiste focus houdt.

DOORLOPENDE NETWERKBIJEENKOMSTEN Een netwerk gaat over het opbouwen van relaties, en dat kost tijd. Daarom loopt het netwerk jaar na jaar door met veel van dezelfde leden.

OUTPUT Samen met de Network Director en de overige leden bespreken we onze uitdagingen en co-creëren concrete oplossingen die je kan toepassen in je dagelijkse werk.

F5 BOX Ieder jaar houden we een aantal live-events waar we naar actuele problemen kijken binnen het bedrijfsleven. Als lid heb je gratis toegang tot deze events en je mag graag een collega meenemen.

ZO KUN JE DEELNEMEN Neem contact op met de Network Manager voor meer informatie over het lidmaatschap.

KOEN BAUMANN Mail: koen.b@f5-networking.nl Tel: +31 0202 62 3675 PRIJS 3.200 € excl. BTW

Inspiring Women – F5 NL (KB)  
Inspiring Women – F5 NL (KB)