Page 1

Adfærdsledelse

Bæredygtig ledelse

Ledelse af nye generationer

F5 INSPIRING WOMEN


. ”Man skal lede mere bæredygtigt med øje for, at man skal passe på kloden og medarbejderne, mens man vækster og profitter.” ALEXANDRA KRAUTWALD NETWORK DIRECTOR

.


INSPIRING WOMEN Der er efterhånden ingen tvivl om, at vi står overfor et paradigmeskift. Til gengæld er der større tvivl om, hvad det reelt kommer til at betyde for organisationer og ledere. Nye generationer kommer på arbejdsmarkedet, medarbejdere bliver i højere grad formålsdrevne, og flere opgaver bliver digitaliserede og automatiserede. Det ændrer arbejdsmarkedet markant. Også nye krav om mere etik og bæredygtige virksomheder skærper kravene til ledere de kommende år. Fokus vil mere være på formål frem for vækst og profit, og ledere bør ikke længere se medarbejderne udelukkende som ressourcer, men også som hele mennesker. Ledere skal tænke deres organisationer ind som en del af noget større – hvor formålet bliver at gøre mere godt end blot at tjene penge. Frirum med plads til personlig udfoldelse Netværket er en mulighed for at sparre med andre kvindelige ledere, der står overfor at skulle lede den kommende epoke, de nye generationer, tidens ofte komplekse organisatoriske udfordringer og evige forandringer. Vi kombinerer faglig inspiration med deltagernes egne erfaringer i arbejdslivet, så I sammen gør hinanden til endnu bedre ledere.

MØD NETWORK DIRECTOREN PÅ NÆSTE SIDE

KEY BENEFITS

MÅLGRUPPE

• Tilegn dig nye ledelseskompetencer til at kunne omsætte ambitioner til handling

Ambitiøse kvindelige ledere, der er nysgerrige på ledelsesdisciplinen og gerne vil tage et skridt videre professionelt og karrieremæssigt på en ny måde

• Få et nyt blik på virksomheden og redskaberne til udnytte virksomhedens muligheder

Kvindelige ledere, der allerede har solid ledelseserfaring og har øjnene rettet mod endnu større udfordringer

• Bliv en leder, der tør gribe fremtidens udfordringer Vores medlemmer arbejder typisk som direktør, head of eller director

3


ALEXANDRA KRAUTWALD ALEXANDRA KRAUTWALD ER NETWORK DIRECTOR PÅ NETVÆRKET INSPIRING WOMEN. HUN VIL SIKRE FREMDRIFTEN I NETVÆRKET.

ALEXANDRAS PRIMÆRE FOKUSOMRÅDER • Strategi • Ledelsesudvikling

NETWORK DIRECTOR Alexandra Krautwald har et indgående kendskab til det danske arbejdsmarked, hvor hun med mere end 25 år på bagen har fulgt dets udvikling. Gennem sin karriere har hun rådgivet både topledere og virksomheder om at skabe bæredygtige resultater, og hun ved, hvad der rører sig blandt danske virksomheder og organisationer.

• Forandringsledelse Til dagligt er Alexandra managing director i rådgivningsvirksomheden Composing, hvor hun hjælper ledere med at træffe gode beslutninger. Tidligere var Alexandra partner i konsulentvirksomheden Stig Jørgensen og Partners samt Director of Communications and PR i softwarevirksomheden MindKey. Derudover har hun drevet og solgt to konsulentvirksomheder. Alexandra er forfatter til to ledelsesbøger ”Strategiimplementering” og ”Oplagt – at lede adfærd” og har en ny på vej om unge generationer på vej ind på arbejdsmarkedet. Derudover er hun fast business blogger på Børsen, hvor hun skriver om de konsekvenser, som erhvervslivets udvikling har for ledere. Hun bidrager også med ekspertviden og artikler til Børsen Ledelse, hvor hun er fast deltager i deres ekspertpanel.

4


Mange af de gamle måder, som vi har drevet virksomheder på, kommer i fremtiden til at ændre sig. Det bliver mere moralsk, bæredygtigt og etisk. ALEXANDRA KRAUTWALD NETWORK DIRECTOR


HVORFOR NETVÆRK?

INSPIRATION

AKTUALITET

OUTPUT

NETVÆRK

Når konstant forandring er et vilkår, får du behov for ny viden, inspiration og et stærkt netværk. F5 er sat i verden for at facilitere vækst og viden hos vores netværksmedlemmer. Vi tror på, at vi i netværksgrupperne skal være ambitiøse og nysgerrige, og at vi sammen kan co-create ny viden, som kan gøre os alle rigere. Vi har altid en fagligt stærk Network Director til at lede og facilitere møderne. Vi henter dygtige eksperter ind til at holde korte og relevante oplæg. Og i små grupper deler og drøfter vi udfordringer og opnår ny viden. Du får ikke et stærkt netværk alene ved at melde dig ind i en af F5’s netværksgrupper. Men det er en god start, og netværket skabes over tid, når du og de øvrige medlemmer har delt jeres sejre – og nederlag. Vejen til succes er fyldt med fejltrin. Men ved at lære af andres fejltrin kan du måske få indsigt, så du undgår at begå nogle af dem. En netværksgruppe er ikke et kursus, ikke en konference, ikke et foredrag. Det er et rum med passionerede personer, som deler udfordringer, viden og erfaring med hinanden.

6


NETVÆRKSMODELLEN FÆLLESSKAB Et stærkt netværk skabt af personer, som har samme udfordringer som dig.

INDSIGT Del erfaringer med netværket – og få ny indsigt retur. Sådan bliver vi alle rigere.

VIDEN OG INSPIRATION Korte og præcise oplæg fra eksperter, der arbejder med samme udfordringer som dig.

STÆRK FACILITERING Netværksgruppen ledes af en stærk Network Director, der faciliterer møderne, så alle får udbytte.

FORMAT

HELHEDSOPLEVELSE

I F5 har vi fokus på stærk facilitering. Ved at have en tilknyttet Network Director til hver gruppe sikrer vi et højt niveau. Udover fagligt aktuelle oplæg fra eksterne inspirationskilder, sikrer Network Directoren et grundlag af kvalitet og relevans, en dialog der giver mening, og at gruppen altid har et go to-action, når de forlader hvert møde.

Ved et netværksmøde i F5 er intet overladt til tilfældighederne, og vi arbejder med udgangspunkt i at skabe en helhedsoplevelse fra vores medlemmer træder ind ad døren, til de tager hjem igen. Derfor er hvert arrangement skræddersyet, og både omgivelser, mad og vin, samt gæster og oplæg planlagt ned til mindste detalje. 7


TEMA

Adfærdsledelse

Bæredygtig ledelse

Netværket fokuserer på at ruste ledere til morgendagens arbejdsmarked, hvor medarbejderne stiller andre krav, forandringer er en del af hverdagen, og organisationen skal ses som en del af en større helhed.

NETVÆRKSMØDE

NETVÆRKSMØDE

De viste temaer er vejledende, da vi tilpasser dagsordenen til det enkelte netværk. Netværket vil løbende få besøg af førende profiler inden for faget til at holde oplæg og give inspiration.

Traditionel ledelse bunder i rationel tænkning. Men adfærd er alt andet end rationelt. Hvis ledere vil flytte medarbejderne og virksomheden, må de forstå, hvad der driver adfærd på en god måde. Ledere skal se og forstå medarbejdernes ubevidste handlinger, hvis de vil bryde med vanerne og lykkes bedre med forandringsprocesser og strategiimplementering. Vi arbejder med, hvordan du kan bruge adfærdsledelse til at realisere ambitioner og lette dine medarbejderes hverdag. Det handler om at give dem et kærligt skub i den rigtige retning på rette tidspunkt og skabe nye vaner.

LÆS OM F5 BOX LIVE-EVENTS SIDE 10

8

Medarbejderne går i højere grad end tidligere på arbejde for at tjene et formål frem for at tjene penge. Det stiller nye krav til ledere og virksomheden. Ledere skal ikke kun lede mere bæredygtigt med øje for både mennesket og omverdenen, men også tænke virksomheden som en del af noget større. Vi undersøger, hvordan bæredygtig ledelse adskiller sig fra andre ledelsesstile, og hvilke krav det stiller til dig som leder. Det handler især om, hvordan du leder med udgangspunkt i dine værdier for at lykkes med strategier og beslutninger i en kompleks og foranderlig hverdag.


Ledelse af nye generationer

Forandringsledelse

Frygten som ledelsesgreb

NETVÆRKSMØDE

NETVÆRKSMØDE

NETVÆRKSMØDE

Nye generationer er allerede entreret på arbejdsmarkedet, og fremtidige generationer stiller helt andre krav til arbejdet end tidligere. Det betyder, at værdiskabelse, målstyring og profit, som virksomheder har haft en tendens til at prioritere højest, må træde i baggrunden til fordel for mindre mekaniske måder at strukturere og lede virksomheden på. Hvad betyder det for dit lederskab, når etiske, humane og bæredygtige værdier vinder frem? Det diskuterer vi på netværket ved at se på, hvad det kræver af dig, og hvordan du kan finde dine kerneværdier og rumme nye generationers behov.

Forandringer er i dag uundgåelige, og derfor er det blevet en central ledelsesdisciplin – både af hensyn til medarbejderne, men også for at skabe resultater i virksomheden. Det er lederens opgave at sikre, at medarbejderne er med gennem hele processen, og derfor gælder det om at gøre dem til medskabere af forandringerne.

Flere ledere lader frygten begrænse deres arbejde. De tør ikke sige, når kvaliteten ikke er god nok, tør ikke tage diskussionen med de andre i ledergruppen og er bange for ikke at præstere. Det kræver integritet, mod og klarhed at turde være den leder, man gerne vil. Det kræver også, at ledere har modet i hjertet og frygten i hånden.

Hvordan går du fra forandringsparate medarbejdere, der accepterer forandringerne, til at de tager ansvar og skaber dem? Vi undersøger, hvordan du skaber forandringer, der giver mening for din organisation, og hvilke greb du skal bruge for at komme i mål med dem.

Vi dykker ned i, hvordan du kan lære at kende din frygt og bruge den på en positiv måde i din ledelse, uden du kommer til at fremstå magtsyg. Vi arbejder med din selverkendelse og ser på, hvornår usikkerhed opstår, og hvordan du håndterer det.

9


F5 BOX BLIV INSPIRERET TIL FORANDRING F5 Box er vores bud på et inspirerende live-event. Vi sprænger rammerne for traditionelle konferencer ved at kombinere høj faglighed med inspiration fra teatret i et involverende format. Box er en debataften, et foredrag og en teatertur i samme pakke. Vi siger farvel til slides og sparker de tidstunge og indøvede oplæg til hjørne. I stedet bruger vi tiden på diskussion, samtale, dialog, perspektiver og inspiration.

F5 BOX 2018 // TRÆNINGSRUMMET Vi udforsker, hvordan det er muligt i en tætpakket hverdag at give plads til en eksperimenterende tilgang, hvor fejl kan være en del af processen. Vi skal møde nogle af dem, der har gjort det til deres levevej at udfordre det gængse. Dem, der forfølger det ukonventionelle og skaber en ny norm for, hvordan man kan skabe og gøre ting. Dem, der tror på, at virksomheder skal eksperimentere for at blive dygtigere. Vi skal ind i kokkens kreative verden, ballettens præcision og sportens præstationskultur og koble det til dansk erhvervsliv, så vi tager inspirationen med hjem og ind i hverdagen.

//AARHUS TEATRET SVALEGANGEN ROSENKRANTZGADE 21 8000 AARHUS 14. MARTS / 15:00 - 18:00 27. AUGUST / 15:00 - 18:00 15. NOVEMBER / 15:00 - 18:00

//KØBENHAVN DOCKEN FÆRGEHAVNSVEJ 35 2150 NORDHAVN 7. MAJ / 15:00 - 18:00 20. AUGUST / 15:00 - 18:00 21. NOVEMBER / 15:00 - 18:00

F5 BOX AFHOLDES SEKS GANGE OM ÅRET I AARHUS OG KØBENHAVN, OG ALLE VORES MEDLEMMER ER INVITERET Arrangementerne er gratis for medlemmer, og du vil gå fra hver F5 Box med ny inspiration til dit daglige arbejde, uanset hvilket netværk eller fagområde du beskæftiger dig med. TILMELD DIG TIL ARRANGEMENTERNE PÅ F5.DK/BOX 10


MEDLEMSKAB Dit medlemskab hos F5 inkluderer

CO-CREATION Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

KONKRET OUTPUT Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

FACILITERING Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 BOX Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor tone­ angivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 MØDER Dit medlemsskab inkluderer fire møder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

EKSTERN INSPIRATION Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

SÅDAN DELTAGER DU I NETVÆRK Tag kontakt til netværkets Network Manager for at høre mere og få en plads i netværket

NETWORK MANAGER

PRIS Et medlemsskab koster for fire møder

19.500 KR Ekskl. moms. Beløbet er fuldt fradragsberettiget for din

Julie Mortensen julie.m@f5.dk Telefon: +45 7370 9748 LinkedIn

virksomhed

11


F5 NETWORKING APS Rentemestervej 2A 2400 København NV CVR: 35523138 www.f5.dk networking@f5.dk Telefon 3211 0000

Inspiring Women 5 - F5 (JK)  
Inspiring Women 5 - F5 (JK)