F5 Networking - Medlemskab

Page 1

MEDLEMSKABET

F5 NETWORKING DON'T BE ALONE - BE INSPIRED


UDVIKLING I FÆLLESSKAB Som medlem hos F5 er du altid på forkant med de nyeste trends og tendenser inden for ledelse og organisationsudvikling. Her bliver du en del af et netværkshus bestående af ca. 2.000 ledere og specialister fra dansk erhvervsliv. Vi tror på, at de bedste læringer sker i fællesskab. Derfor mødes vi gennem netværksgrupper, foredrag og konferencer for at dele vores erfaringer og viden med hinanden.

Bliv en del af et netværk

Deltag i konferencer og foredrag

Vi sammensætter vores netværksgrupper ud fra niveau og fagligt fokus. Du bliver en del af en fortrolig gruppe, hvor du kan dele dine udfordringer og erfaringer med ligesindede.

Hver måned kan du deltage i en konference eller et foredrag sammen med dine netværkskolleger. I får dermed inspiration og oplevelser sammen hele året rundt.

Professionel matchmaking

Inspiration til dit eget lederskab

Benyt dig af professionel matchmaking via vores service F5 Matchmaking og mød ledere fra andre virksomheder til faglig sparring.

Vores magasin F5 Update serverer de nyeste trends og tendenser indenfor ledelse, så du ikke selv behøver at bruge tid og ressourcer på det.

Dette får du: 5 netværksmøder årligt Et foredrag/en konference hver måned *En F5 Workbook der guider dig igennem hver måneds tema Professionel matchmaking med andre medlemmer Journalistisk indhold der holder dig opdateret på trends og tendenser

*Læs mere om vores workbook og månedlige temaer her **Prisen for et medlemskab varierer ift. gruppe, niveau og periode


HVORFOR SKAL DU VÆLGE ET NETVÆRK HOS F5?

Viden er et afgørende konkurrenceparameter for at kunne udvikle og fremtidssikre din organisation. Vi tror på, at den viden, der udveksles mellem mennesker, er mere værdifuld end den viden, du kan læse dig til i bøgerne. I et netværk kan du lære af andres fejl og succeser, og du kan få værdifuld sparring til at løse dine egne daglige udfordringer.

Vi fokuserer på din udvikling Vores netværksgrupper er ikke en kaffe/kage-klub. Vi tager din udvikling seriøst, og derfor finder vi nogle af landet dygtigste oplægsholdere, som kan bidrage med ny viden og inspiration til din udvikling. Professionel facilitering For at sikre et højt fagligt udbytte har hvert netværk en professionel facilitator. Vi kalder dem Network Directors, og de er alle nøje udvalgt ud fra deres viden, kompetencer og kendskab til de udfordringer, som kendetegner den enkelte gruppe. Gode relationer skaber fortrolighed For os er relationer nøgleordet til et stærkt netværk. Derfor tilbyder vi også aktiviteter mellem møderne, så du kan styrke din relation til dine netværkskolleger gennem deltagelse på vores konferencer eller foredrag og frivilligt gruppearbejde mellem netværksmøder. Krav til dig som deltager Vi forventer meget af vores medlemmer. Vi forventer, at du prioriterer dine møder, at du deler ud af dine erfaringer, og at du interesserer dig for dine netværkskolleger. Sammenholdet i hver enkelt gruppe er vigtigt, og derfor gør vi en dyd ud af, at I bruger hinanden aktivt mellem møderne.

Klik her og læs mere om F5


DET SIGER VORES MEDLEMMER

"DIT NETVÆRK ER VIGTIGERE END NOGENSINDE"

Marianne Gade Kranker Medlem af 'Fremtidens Supportfunktion'

EN DEL AF ET FÆLLESSKAB

Hos F5 bliver du en del af ca. 2.000 engagerede ledere og specialister, der deler viden, udfordringer og erfaringer med hinanden.

"Hele formålet bag et professionelt netværk er blevet yderligere forstærket under corona-krisen, der har kastet folk ud i en ny virkelighed med nye udfordringer. Disse udfordringer kræver, at man udvider sit kompetencesæt – noget som gøres bedst i et fagligt netværk. Netværk er læring og vidensdeling – og begge dele er dét, vi skal tage med os ud af krisen”

"VORES STYRKE LIGGER I VORES FORSKELLIGHED"

Jørgen Schøller

"I ET EKSTERNT NETVÆRK KAN DU TALE FRIT"

Henriette Siff Thomsen

Medlem af 'Offentlig Ledelse' “Som offentlig leder er der mange ting, man kan have svært ved at snakke med sine kolleger om. Derfor kan et eksternt netværk hjælpe dig og give muligheder, som man ikke har indenfor sin egen organisation. Jeg søgte et sted, hvor jeg kunne få input og drøfte nogle af de tanker og problemstillinger, som jeg går med, og det har jeg fået”

Medlem af 'Innovation i Virkeligheden' “Det er utroligt inspirerende, at folk kommer fra så mange forskellige virksomheder. Den organisation, jeg sidder i, er meget forskellig fra de andre organisationer, der er repræsenteret i netværket. På den måde lærer jeg mennesker at kende, som jeg ikke naturligt ville have mødt. Det giver helt nye og anderledes perspektiver og input frem for at sparre i sin egen organisation, hvor folk tænker meget identisk”

"ULIGE BØRN LEGER BEDST"

Christian Ravn Medlem af 'IT Management'

LÆS HELE INTERVIEWET PÅ VORES HJEMMESIDE

Du kan læse de fulde interviews med hvert medlem på vores hjemmeside. Klik her for at møde vores medlemmer.

“Jeg kan godt forstå, hvis nogle ledere går med den tvivl, men faktisk er det enormt givende at blive sat sammen med nogen, som ikke ligner dig selv. Vi er ofte farvede – og bundet – af den kultur og den måde at gøre tingene på, som præger vores egen organisation. Først ved at snakke og sparre med mennesker fra nogle helt andre brancher, kan vi opnå brugbare løsninger, som vi ellers ikke ville være nået frem til. Det gælder alle virksomheder uafhængig af størrelse”


DIN REJSE HOS F5 KVALIFICERING OG VALG AF GRUPPE

Du taler med en af vores rådgivere, som gennemgår dine ønsker og behov. Sammen finder I den rette gruppe til dig.

ONBOARDING

F5's medlemsservice sikrer dig en god start i dit forløb. Her afstemmes forventninger, der gives information og du får gode råd med på vejen. Efter dit første møde taler du igen med vores medlemsservice for at sikre, at du er landet i den rigtige gruppe.

FOKUS PÅ RELATIONER

Det tager tid at skabe et godt netværk og det kræver, at du er aktiv og engageret. Derfor tilbyder vi også foredrag og konferencer mellem møderne, som du og dine netværkskolleger kan mødes til, så I kan lære hinanden bedre at kende.

ET FORTROLIG RUM

Efter en rum tid - typisk et års tid begynder du at opnå en fortrolighed i netværket. Netværket bliver nu dit frirum, hvor du kan lette hjertet og få sparring på dine udfordringer.


DU FÅR OGSÅ ADGANG TIL

KONFERENCER OG FOREDRAG Vi giver dig nye talere hver måned, så du og dine netværkskolleger kan få inspiration og gode oplevelser sammen.

TIDLIGERE OPLÆGSHOLDERE HOS F5 Helle Hein • Steen Hildebrandt • Vincent Hendricks • Imran Rashid • Knud Romer • Lars Sander Matjeka • Anders Seneca • Klaus Majgaard • Tom Hansen • Christian Ørsted • Dennis Nørmark • Erik Korsvik Østergaard • Rebekka Bøgelund • Mikkel B. Rasmussen • Søren Schultz Hansen • Shahar Silbershatz • Lotte Lüscher • Rasmus Willig • Mikkel Severin • Camilla Kring • Bastian Overgaard


Hvordan bliver jeg medlem? Vi vil meget gerne høre mere om dig og dine ønsker, inden du melder dig ind. Send derfor en mail til: blivmedlem@f5.dk Så skriver vi til dig hurtigst muligt og aftaler en tid til en uddybende dialog.