Page 1

Skarpere kommunikation via sociale medier

Hvordan indgår influencers i fremtidens kommunikation?

Sådan måler du effekten af digital kommunikation

F5 COMMUNICATION NEW AGENDA


. ”Målet med Communications: New Agenda er at koge den nyeste kommunikationsbuzz ned til konkrete værktøjer, der gør os stærkere i vores kommunikationsarbejde.” MADS CRAMER NETWORK DIRECTOR

.


COMMUNICATION NEW AGENDA Jobbet som kommunikatør har ændret sig til et punkt, hvor man kan tale om et paradigmeskifte. Forholdet mellem kunde og brand, den øgede transparens, tilstedeværelsen på forskellige platforme og den øgede nærhed gør, at forskellen mellem disciplinerne kommunikation, PR og marketing gradvist udviskes. Operationelt og i særdeleshed strategisk har den nye medievirkelighed en enorm betydning for hvad, hvor og hvordan vi kommunikerer, og det er dét Communications: New Agenda handler om. Hvilket liv har dit content efter, at du har trykket ‘publicér’? Hvad er din ‘reach’? Og hvad er bounce-raten? Den slags spørgsmål er ikke længere forbeholdt den digitale marketing, men alle kommunikationsfolk. I de kommende år skal vi som kommunikatører kunne legitimere vores indsats gennem tal og data og vise, at vi skaber en reel værdi for virksomheden. Det skaber udfordringer, til gengæld har der aldrig været flere muligheder og kanaler, end der er nu. I en netværksgruppe hos F5 bliver du opdateret på de nyeste tendenser og trends. Du får direkte implementerbar viden du ikke kan læse dig til, som kan bringe dig og din virksomheds kommunikationsindsats ind i det 21. århundrede.

MØD NETWORK DIRECTOREN PÅ NÆSTE SIDE

KEY BENEFITS

MÅLGRUPPE

• Bliv skarpere til at måle din indsats på digitale kanaler

Medlemmerne af gruppen sidder med et strategisk og operationelt kommunikationsansvar i store virksomheder.

• Bliv opdateret på de nyeste tendenser inden for SoMe, influencer marketing og social media advertising • Få et fortroligt rum, hvor du kan sparre med ligesindede professionelle og samle inspiration, du kan tage med hjem og bruge i dit daglige arbejde

Medlemmerne sidder typisk som (senior) kommunikationskonsulenter, managers og brandingansvarlige i spændet mellem PR, kommunikation og marketing

3


MADS CRAMER MADS CRAMER ER TOVHOLDER PÅ GRUPPEN COMMUNICATIONS: NEW AGENDA. SOM NETWORK DIRECTOR VIL MADS SKABE EN RØD TRÅD SAMT KVALITETSSIKRE RETNINGEN FOR GRUPPEN.

MADS PRIMÆRE FOKUSOMRÅDER • Sociale medier

NETWORK DIRECTOR Mads Cramer har i sin ambitiøse karriere været en styrende kraft for implementering af digital kommunikation for nogle af Danmarks største virksomheder og verdens største brands.

• Digital strategi • Digital marketing • Corporate branding

Med en baggrund som Director i Geelmuyden Kiese, chefstrateg for content i Danske Bank og i sit nuværende job som Head of Brand and Content i Saxo Bank ved han, hvad der skal til for at tage den storslåede kommunikationsstrategi og bringe den ned på et operationelt plan. Mads er af den klare overbevisning, at et nyt paradigme indenfor kommunikation er indvarslet. Et hvor grænserne mellem PR, marketing og kommunikation gradvist udviskes – nu hvor alt kan måles og vejes, bør vi også vide hvordan vi gør det. For selvom vi kan skaffe alverdens data, nytter det ikke noget, hvis vi ikke ved hvordan vi på tværs af kanaler skal benytte vores viden. Med Mads som Network Director opnår netværksgruppen indsigt og inspiration i det nye paradigme, hvor det operationelle skal forankres i det strategiske og lærer hvordan vi kan måle og veje vores digitale kommunikationsindsats.

4


Kommunikationsfolk i dag skal også kunne dokumentere og legitimere deres indsats i organisationen gennem tal og data. Det er ikke længere nok at kunne producere en masse content. MADS CRAMER NETWORK DIRECTOR


HVORFOR NETVÆRK?

INSPIRATION

AKTUALITET

OUTPUT

NETVÆRK

Når konstant forandring er et vilkår, får du behov for ny viden, inspiration og et stærkt netværk. F5 er sat i verden for at facilitere vækst og viden hos vores netværksmedlemmer. Vi tror på, at vi i netværksgrupperne skal være ambitiøse og nysgerrige, og at vi sammen kan co-create ny viden, som kan gøre os alle rigere. Vi har altid en fagligt stærk Network Director til at lede og facilitere møderne. Vi henter dygtige eksperter ind til at holde korte og relevante oplæg. Og i små grupper deler og drøfter vi udfordringer og opnår ny viden. Du får ikke et stærkt netværk alene ved at melde dig ind i en af F5’s netværksgrupper. Men det er en god start, og netværket skabes over tid, når du og de øvrige medlemmer har delt jeres sejre – og nederlag. Vejen til succes er fyldt med fejltrin. Men ved at lære af andres fejltrin kan du måske få indsigt, så du undgår at begå nogle af dem. En netværksgruppe er ikke et kursus, ikke en konference, ikke et foredrag. Det er et rum med passionerede personer, som deler udfordringer, viden og erfaring med hinanden.

6


NETVÆRKSMODELLEN FÆLLESSKAB Et stærkt netværk skabt af personer, som har samme udfordringer som dig.

INDSIGT Del erfaringer med netværket – og få ny indsigt retur. Sådan bliver vi alle rigere.

VIDEN OG INSPIRATION Korte og præcise oplæg fra eksperter, der arbejder med samme udfordringer som dig.

STÆRK FACILITERING Netværksgruppen ledes af en stærk Network Director, der faciliterer møderne, så alle får udbytte.

FORMAT

HELHEDSOPLEVELSE

I F5 har vi fokus på stærk facilitering. Ved at have en tilknyttet Network Director til hver gruppe sikrer vi et højt niveau. Udover fagligt aktuelle oplæg fra eksterne inspirationskilder, sikrer Network Directoren et grundlag af kvalitet og relevans, en dialog der giver mening, og at gruppen altid har et go to-action, når de forlader hvert møde.

Ved et netværksmøde i F5 er intet overladt til tilfældighederne, og vi arbejder med udgangspunkt i at skabe en helhedsoplevelse fra vores medlemmer træder ind ad døren, til de tager hjem igen. Derfor er hvert arrangement skræddersyet, og både omgivelser, mad og vin, samt gæster og oplæg planlagt ned til mindste detalje. 7


TEMAER Arbejdet i netværket fokuserer på, hvordan du som kommunikatør kan udgøre en endnu vigtigere brik i organisationens digitale omstilling. De viste temaer er vejledende, da vi tilpasser dagsordenen til det enkelte netværk. Netværket vil løbende få besøg af førende profiler inden for faget til at holde oplæg og give inspiration.

Skarpere kommunikation via sociale medier

Hvordan indgår influencers i fremtidens kommunikation?

NETVÆRKSMØDE

NETVÆRKSMØDE

De sociale medier er ikke længere et gratis tag-selv-bord af eksponering. I dag kræver det et dedikeret fokus samt et budget af en nogenlunde størrelse for at op at opnå den samme ‘reach’ som for nogle år siden. Men mange af de sociale medier er til gengæld blevet attraktive som reklame-platforme. De kender nemlig deres brugere som få andre og har algoritmer, der gør det let at ramme de potentielle kunder. Ved dette møde går vi i dybden med mulighederne inden for social media advertising. Vi taler både strategi og kampagner i praksis.

LÆS OM F5 BOX LIVE-EVENTS SIDE 10

8

Det seneste år er der blevet talt mere og mere om de såkaldte influencers – altså individer med gennemslagskraft og store skarer af følgere på sociale medier. Mange kommunikations- og marketingfolk er dog stadig en smule tilbage­ holdende, når det handler om at arbejde proaktivt med de nye aktører i medielandskabet. Ved dette møde diskuterer vi de mange faldgruber, der er i influencer-marketing; både praktisk og juridisk. Vi vil desuden se nærmere på, hvordan man kan arbejde med strategi og målbarhed i arbejdet med influencers.


Sådan måler du effekten af digital kommunikation

Sådan får du styr på dine data og gør dem værdifulde

Hvordan tiltrækker vi talent? LinkedIn-sourcing og digital employer branding

NETVÆRKSMØDE

NETVÆRKSMØDE

NETVÆRKSMØDE

Tiden hvor kommunikation og marketing kunne arbejde ud fra formodninger og mavefornemmelser er ovre. Den forkerte kampagne kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis ikke den opfylder sit formål og skaber nye kunder. Heldigvis kan vi med en nøje tilrettelagt indsats blive meget skarpe på, hvad der har en reel effekt.

I mange organisationer ender størstedelen af al kundedata hos marketing og kommunikation. For mange virksomheder er der store muligheder i at arbejde mere fokuseret med kundedata. Arbejdet med data er dog ikke uden lovmæssige udfordringer. I 2018 træder GDPR – EU’s nye regulativ for beskyttelse af persondata – nemlig i kraft.

Ved dette møde får du de nødvendige redskaber til at kunne måle på en række digitale kanaler. Vi vil komme forbi attribuering, analytics og tracking.

Ved dette møde kigger vi nærmere på relevante danske cases, hvor data er blevet lavet til forretning. Du vil få den nødvendige og kompetente juridiske sparring, så du kan føle dig på sikker grund i dit arbejde med data.

De sociale medier er ikke længere et gratis tag-selv-bord af eksponering. I dag kræver det et dedikeret fokus samt et budget af en nogenlunde størrelse for at op at opnå den samme ‘reach’ som for nogle år siden. Men mange af de sociale medier er til gengæld blevet attraktive som reklame-platforme. De kender nemlig deres brugere som få andre og har algoritmer, der gør det let at ramme de potentielle kunder. Ved dette møde går vi i dybden med mulighederne inden for social media advertising. Vi taler både strategi og kampagner i praksis.

9


F5 BOX BLIV INSPIRERET TIL FORANDRING F5 Box er vores bud på et inspirerende live-event. Vi sprænger rammerne for traditionelle konferencer ved at kombinere høj faglighed med inspiration fra teatret i et involverende format. Box er en debataften, et foredrag og en teatertur i samme pakke. Vi siger farvel til slides og sparker de tidstunge og indøvede oplæg til hjørne. I stedet bruger vi tiden på diskussion, samtale, dialog, perspektiver og inspiration.

F5 BOX 2018 // TRÆNINGSRUMMET Vi udforsker, hvordan det er muligt i en tætpakket hverdag at give plads til en eksperimenterende tilgang, hvor fejl kan være en del af processen. Vi skal møde nogle af dem, der har gjort det til deres levevej at udfordre det gængse. Dem, der forføger det ukonventionelle og skaber en ny norm for, hvordan man kan skabe og gøre ting. Dem, der tror på, at virksomheder skal eksperimentere for at blive dygtigere. Vi skal ind i kokkens kreative verden, ballettens præcision og sportens præstationskultur og koble det til dansk erhvervsliv, så vi tager inspirationen med hjem og ind i hverdagen.

//AARHUS TEATRET SVALEGANGEN ROSENKRANTZGADE 21 8000 AARHUS 14. MARTS / 15:00 - 18:00 27. AUGUST / 15:00 - 18:00 15. NOVEMBER / 15:00 - 18:00

//KØBENHAVN DOCKEN FÆRGEHAVNSVEJ 35 2150 NORDHAVN 7. MAJ / 15:00 - 18:00 20. AUGUST / 15:00 - 18:00 21. NOVEMBER / 15:00 - 18:00

F5 BOX AFHOLDES SEKS GANGE OM ÅRET I AARHUS OG KØBENHAVN, OG ALLE VORES MEDLEMMER ER INVITERET Arrangementerne er gratis for medlemmer, og du vil gå fra hver F5 Box med ny inspiration til dit daglige arbejde, uanset hvilket netværk eller fagområde du beskæftiger dig med. TILMELD DIG TIL ARRANGEMENTERNE PÅ F5.DK/BOX 10


MEDLEMSKAB Dit medlemskab hos F5 inkluderer

CO-CREATION Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

KONKRET OUTPUT Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

FACILITERING Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 BOX Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor tone­ angivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 MØDER Dit medlemsskab inkluderer fire møder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

EKSTERN INSPIRATION Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

SÅDAN DELTAGER DU I NETVÆRK Tag kontakt til netværkets Network Manager for at høre mere og få en plads i netværket

NETWORK MANAGER

PRIS Et medlemsskab koster for fire møder

17.500 KR Ekskl. moms. Beløbet er fuldt fradragsberettiget for din

Peter Møller Andersen peter.a@f5.dk Telefon: +45 7370 9751 LinkedIn

virksomhed

11


F5 NETWORKING APS Rentemestervej 2A 2400 København NV CVR: 35523138 www.f5.dk networking@f5.dk Telefon 3211 0000

Communication New Agenda - F5 (PA)  
Communication New Agenda - F5 (PA)