Page 1

Diamond Mnenje strokovnjakinje in zadovoljnih uporabnikov o čistilni napravi »Diamond« Dr. Marjeta Stražar, direktorica JP Centralna čistilna naprava Domžale-Kamnik: Naše podjetje se vsakodnevno srečuje s problemi čiščenja odpadnih vod ; tako velikih kot malih hišnih čistilnih naprav. Za malo biološko čistilno napravo »Diamond« lahko zagotovimo, da vključuje enostaven in zanesljiv sistem čiščenja odpadnih vod, ki je zaradi dobre tehnološke izbire tudi zelo učinkovit in prijazen uporabniku.

Družini iz vasi Repnje: Pri izbiri hišne čistilne naprave za dve družinski hiši nas je zelo skrbelo, da se bo iz nje širil smrad, saj imamo zaradi omejitve prostora postavljeno tik ob vhodnih vratih. Čistilna naprava »Diamond« pa je celo presegla naša pričakovanja, saj se vonja po čiščenju dejansko nikoli ne zazna. Tudi puhalo, ki se nahaja tik ob hiši, je izredno tiho, da ne moti našega spanca. Ker je sama čistilna naprava nepovozna, smo povoznost enostavno rešili z ob-betoniranjem čistilne naprave in si s tem pridobili parkirni prostor. Odvoz odvečnega blata se je dejansko izvedel pri polni obremenitvi čistilne naprave po treh letih, tako kot nam je bilo zagotovljeno

Gospod Mlakar, Logatec: Ko sem se odločal za nakup male hišne čistilne naprave, sem predvsem gledal na zanesljivost obratovanja in stroške vzdrževanja, kot so servisi notranje opreme. Iz lastnih izkušenj lahko zagotovim, da čistilna naprava »Diamond« deluje izredno stabilno. Večkrat smo izmerili iztočni KPK, ki je bil vedno pod 100 mg/l, meja je 150 mg/l ter nikoli ni prišlo do nobene zamašitve in posledično servisov notranje opreme, ker čistilna naprava v notranjosti nima nobenih notranjih gibajočih delov. Edini strošek je elektrika, ki pa je na letnem nivoju dejansko zanemarljiv.


Gospod Kovač, ekološka kmetij na Vovšah, Vače: Ker smo ekološka kmetija, ne skrbimo le za pridelavo zdrave in ekološko pridelane hrane, temveč smo tudi poskrbeli za naše odpadne vode. Po nekajletnih izkušnjah s čistilno napravo »Diamond« smo zelo zadovoljni. Čistilna naprava deluje izredno stabilno, brez smradu, zamašitev, tako da z njo v resnici nimamo nobenega dela in dejansko lahko pozabimo, da jo imamo. Če bi že prišlo do okvare edine opreme, ki se lahko okvari, torej zunanjega puhala, pa nas bo opozorila svetlobna opozorilna lučka.

Gospa Cerar, Dol pri Ljubljani Z dobaviteljem čistilne naprave »Diamond«, podjetjem F3M, sem izredno zadovoljna, saj so nam nudili celotni servis, tako svetovanje pred nakupom, njihovo fizično prisotnost ob vgradnji, zagon in šolanje ter letni servis. Ob servisu so tudi izvedli brezplačno analizo iztočne odpadne vode, tako da smo imeli trden dokaz, da je čiščenja odpadne vode v resnici popolnoma ustrezno.

Marjan Habat, lastnik Grad – Habat, podjetje za storitve d.o.o. Naše podjetje že nekaj let vgrajuje čistilne naprave »Diamond« in z gotovostjo lahko zagotovim, da je vgradnja čistilnih naprav »Diamond« izredno enostavna. Pred konkurenco ima prednost predvsem na težjih skalnatih terenih, saj je za vgradnjo potreben manjši izkop. Zaradi konične oblike pa je tudi zelo enostaven način lovljenja priklopa na dotočne in iztočne cevi.

Zastopstvo, prodaja in servis za Slovenijo:

F3m

F3mLevstek in družbeniki d.n.o. Podgorica 86, 1231 Črnuče, Slovenija Matična številka: 2113422 Davčna številka: SI16639618

Tel: 041/826-926 E-mail: info@f3m.si Web: www.f3m.si

Profile for f3m.si

Diamond zadovoljni uporabniki  

Diamond zadovoljni uporabniki  

Profile for f3m.si
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded