Page 1

Fiecare vedetă etă are povestea ei

Nr. 21 (335) bilunar 11 - 24 octombrie 2010

3,99 ,99 LEI

EXCLUSIV Irina este foarte fericită, îi prieşte eşte în Los Angeles și merge deja la grădiniță. Este locul perfectt pentru ea. Tot ce fac este pentru ea... Ce e al meu este şi al ei

DECIZIE DRAMATICĂ PENTRU MONICA COLUMBEANU

De ce

EXCLUSIV

Imagini de la nunta secretă a lui

Bogdan Stelea

Ceremonia religioasă și petrecerea au avut loc în cadrul restrâns al unui restaurant luxos din București

SPECIAL

Ethan Hawke a stat de vorbă cu Story!! „Mi-ar plăcea să lucrez cu Cristian Mungiu, respect enorm ce face“

a fugit cu fetita ,

în America? Citiți un interviu amplu despre hotărârea radicală de a părăsi România!

COLECȚIA TA DE FILME DE TOP CUMPĂRĂ CU U NUMAI 2 LEI UNUL DINTRE CELE 9 DVD-URI


SUMAR

12

26

22 SPECIAL În culisele nunții lui Bogdan Stelea! 26 DEDESUBTURI „Clubul de poker“, un reality-show cu vedete alese pe sprânceană „Story“ este o licenţă internaţională publicată de Sanoma Magazines în 9 ţări: Olanda, Belgia, România, Croaţia, Serbia, Slovenia, Bulgaria, Ungaria și Cehia

30 FASHION POLICE Cătălin Botezatu spune pe bune 32 VITRINA Nouă trenduri pentru sezonul rece 38 STORY PARTY „ Din Paris, cu dragoste „ „Iubirrre“, o șansă pentru animăluţe

44

T.

25 OC

Redactor-Șef: Mihaela Călinoiu Editor coordonator: Monica Vlad Redactori: Patricia Ene, Ioana Mirică Editor Foto: Andreea Creţu Art Director: Cătălin Ciolca Colaboratori: Andreea Niculae, Robert Ilie Foto: Guliver, Reuters, Mediafax Foto, Rompres, Hepta Adresa redacţiei: str. BUZEȘTI nr. 85, sect.1, București e-mail: story@sanomahearst.ro telefon: 031-225.87.00 fax: 031-225.87.15 STORY este o publicaţie a:

32 22

6 STORY OF THE WEEK Game Game, set și meci la BCR Open Tenis

12 COVER STORY. MONICA COLUMBEANU: Motivele plecării bruște în SUA

42 STORY COCKTAIL „ Fenomenul „Grease“ „ Exclusiv Ethan Hawke: „Mi-ar plăcea să lucrez cu Cristian Mungiu“ „ „Contesa însângerată“, cu Anamaria Marinca și Julie Delpy

16 FOTO STORY Milano Fashion Week, dedicat feminității

46 MENIU Ce am mâncat azi? Sânziana Negru

20 OBJECTS OF MY DESIRE Bianca Drăgușanu

48 HOROSCOP: Freida Pinto

8 VIZOR Claude Lelouch a revenit în România 10 ȘTIRI

50 STORY FLASH: Jessica Alba

CÂȘTIGĂTORII BILETELOR LA CONCERTELE CESARIEI EVORA!

Singurul jurnal monden de la Prima TV te conduce în lumea pasionantă a vedetelor.

Nu rataţi ediţiaa rie! de joi 14 octombrie! Andreea Fried și Daniel Cruceru uceru te invită în fiecare joi, la ora 22.00, 2.00, să descoperi lumea mondenă. enă.

4

TORUL URMĂMĂR NU PE APARE

Muzica extraordinară care a consacrat-o pe Cesaria Evora va ajunge în sufletul a șase cititori ai revistei „Story“, care, în urma concursului din ediţia trecută, ne-au scris și ne-au împărtășit gândurile și emoţiile lor.

Câștigătorii celor șase invitaţii (de câte două persoane) la spectacolele susţinute de Cesaria Evora sunt: La Brașov, 15 octombrie, Sala Sporturilor: Isabela Lazăr, Florentina Marin și Roxana Micu. La București, 18 octombrie, Sala Palatului: Anisia Mihăescu, Irina Iliescu și Magda Câmpeanu. Felicitări!

General Manager: Els Loesberg Publisheri: Lucian Ioniţă, Theodor Manolache CFO: Ileana Maranca Clusters Advertising Sales Manager: Cristina Cristea Group Advertising Sales Manager: Alexandru Dona Advertising Sales Manager: Monica Pop, Simona Măneanu Marketing Manager: Meda Dobocan Digital Media Publisher: Adina Vasilescu Production Manager: Cristi Damian Distribution Manager: Violeta Diaconu IT Manager: Dragoș Margoi HR Manager: Cristian Dobrescu Pre-press: Sanoma Hearst Romania Tipar: EDS România Distribuţie: RAUTAKIRJA ROMÂNIA, tel:-0264-414.040 Serviciul de abonamente: abonamente@sanomahearst.ro Sanoma Hearst Romania este membră BRAT (Biroul Român de Audit al Tirajelor). Revista Story este auditată BRAT în perioada iulie-decembrie 2008 și beneficiază de rezultatele Studiului Naţional de Audienţă pentru perioada iulie 2008 - iulie 2009. ISSN 1583-6252 Publicaţie auditată în perioada iulie – decembrie 2007

Publicaţie ce beneficiază de rezultate de audienţă conform Studiului Naţional de Audienţă măsurate în perioada: aprilie 2007 – aprilie 2008

Copyright: Sanoma Hearst Romania SRL Reproducerea integrală sau parțială a textelor sau ilustrațiilor din revista Story este posibilă numai cu acordul prealabil scris al Sanoma Hearst Romania.


STORY STORY OF THE WEEK

Tenis la nivel înalt

IUBIRE PENTRU SPORTUL ALB Horaţiu Mălăele este un împătimit al tenisului. Pentru actor, acest sport nu se încadrează în categoria „hobby“, ci e chiar un mod de a „exista“, după cum a declarat Mălăele. De mai bine de 12 ani aruncă mingea peste fileu.

CORNEL ILIE

6

UN A PRI Mae un m și fi invit mec cins Ilie Hora Pop


UN AS AL TEATRULUI PRINTRE AȘII SPORTULUI Maestrul Radu Beligan, un mare iubitor al tenisului și fiica sa, Lamia, au fost invitații speciali ai unui meci demonstrativ jucat în cinstea marelui actor de Ilie Năstase, Andrei Pavel, Horaţiu Mălăele și CT Popescu.

MAI MARII PREZENŢI De la eveniment nu puteau lipsi cei mai buni tenismeni români din istorie, Ion Ţiriac și Ilie Năstase, aici alături de Dumitru Hărădău. Ilie a adus-o în tribune și pe fiica sa mai mică, Emma.

BCR Open România 2010 le-a oferit iubitorilor sportului alb câteva momente deosebite. Jucători care mânuiesc iscusit racheta, vedete susţinătoare şi mult tenis, iată reţeta de succes. Text: Ioana Mirică. Foto: Zoltan Lorencz. portul alb a adunat în Capitală, în cadrul BCR Open România, iubitori ai tenisului, vedete, dar şi sportivi de performanţă. Zgura Arenelor BNR a „suportat» până şi patru nume de legendă ale tenisului mondial, Ilie Năstase, Mansour Bahrami, Henri Leconte şi Mats Wilander, care au făcut show în cadrul unui meci demonstrativ. O altă prezenţă cu adevărat remarcabilă, chiar dacă a sosit dintr-un cu totul alt domeniu, şi anume teatrul românesc, a fost Radu Beligan, omagiat printr-o partidă demonstrativă cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 92 de ani de către Ilie Năstase, Andrei Pavel, Horaţiu Mălăele şi Cristian Tudor Popescu. Beligan a primit, drept cadou, şi o rachetă de tenis de epocă. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor, sumă ce s-a ridicat la 40.000 de euro, au fost donaţi Spitalului „Marie Curie», urmând să fie folosiţi pentru achiziţionarea unor echipamente medicale necesare intervenţiilor speciale, dar şi pentru pregătirea în străinătate a unor doctori români. Pe scurt, au fost nouă zile de sport de performanţă, încununate de victoria argentinianului Juan Ignacio Chela.

S

7


Storycafé ÎN VIZOR

Animaţie la film aimosul regizor Claude Lelouch a revenit în România pentru premierea celui mai recent proiect al său, „Iubiri din trecut“, la care au fost prezenţi și Audrey Dana și Laurent Couson, protagoniștii filmului. Florin Busuioc, proaspăt premiat pentru calităţile sale de prezentator meteo, a fost maestru de ceremonii și cel care l-a invitat la microfon și pe reputatul regizor. Pe covorul roșu și-au făcut apariţia și nume sonore din showbiz; Andreea Esca, Loredana, Andi Moisescu, Olivia Steer, Jojo, Toni Grecu, Iulia Vântur, Oana Cuzino, Medeea Marinescu, Nae Caranfil, dar și Adrian Sârbu au ţinut să se afle în preajma artistului care a propus „Iubiri din trecut“.

F

8

Text: Patricia Ene. Foto: Media Pro Pictures.

ATRACȚIA CELEBRITĂȚII Vedetele autohtone s-au prezentat în număr mare la premiera celui mai nou film semnat Claude Lelouch. Până și Adrian Sârbu a venit în mijlocul starurilor lui.


ANDREEA MARIN BĂNICĂ

to: Click

Storycafé ȘTIRI

La film, cu Violeta și Radu ndreea adoră să-și petreacă timpul liber cu fetiţa ei, A Violeta (3 ani), și cu Radu Ștefan (8 ani), fiul lui Ștefan Bănică dintr-o relație anterioară. Astfel, vedeta a profitat de premiera documentarului IMAX „Galapagos“ și a mers cu picii la film. De imaginile 3D s-a mai bucurat și actorul Pavel Bartoș, care a venit împreună cu soţia și cei doi copii.

„MÂNÂNCĂ, ROAGĂ-TE, IUBEȘTE“

Julia a mâncat cât cinci

DIANA DUMITRESCU

Sexy în costum de baie iana, interpreta rusoaicei Oxana Abramova din telenovela „Iubire și onoare“, continuă seria de apariţii fierbinţi, pozând încă o dată sexy, în costum de baie. După ce a realizat un pictorial incendiar în lenjerie intimă, pentru o campanie Victoria’s Secret, frumoasa blondină și-a mai etalat formele de dragul artei, gest cerut de scenariul serialului Acasă TV. Costumul de baie pare un prieten de nădejde al Dianei!

D ănâncă, roagă-te, iubește”, un best-seller semnat M de Elizabeth Gilbert care a făcut senzaţie în urmă cu patru ani, întră în cinematografe pe 15 octombrie, în regia lui Ryan Murphy. Rolul principal, cel al scriitoarei care pleacă prin lume din dorinţa de a se regăsi după ar un divorţ dureros, i-a fost încredinţat Juliei Roberts, iar ţa parteneri îi sunt Javier Bardem și James Franco. Actriţa a mărturisit că filmările, realizate în mare parte în Italia,, au fost extrem de plăcute, mai ales datorită faptului că în film se mănâncă foarte mult și bine!

ULTIMA BÂRFĂ CHIAR DACĂ STAU PUŢIN ÎN ŢARĂ, ADELINA ȘII D CRISTI CHIVU VOR SĂ-ȘI CONSTRUIASCĂ RAPID CASA VISURILOR ÎN ROMÂNIA. EI SUNT DEJA ÎN DISCUŢII PENTRU A CUMPĂRA UN TEREN URIAȘ ÎN APROPIEREA BUCUREȘTIULUI.

10

FLOR


Foto: Click

DECLARAŢIA SĂPTĂMÂNII „Eu și Gabriela lucrăm la o fetiţă“ rimarul din Voluntari, Florentin Pandele, dă de P înţeles că este foarte fericit alături proaspăta lui soţie, Gabriela Vrânceanu Firea, și că tot ceea ce

FLORENTIN PANDELE

le lipsește pentru ca relaţia lor să fie completă este un bebeluș. Nu ne rămâne decât să le urăm succes în atingerea scopului propus!

MARIA MARINESCU

Și-a etalat burtica la București hiar dacă mai are doar două C luni până va naște și nu se află chiar în cea mai bună formă din viaţa ei, creatoarea Maria Marinescu a venit în România special pentru prietena sa Venera Aparu, care a inaugurat un nou restaurant în Capitală. Maria s-a prezentat la braţul soţului ei, omul de afaceri Frank Colin.

XT R AVA G A N T NEWS

E

Strănepoata lui Hemingway, model Loius Vuitton Q Dree Hemingway, nimeni

alta decât strănepoata celebrului scriitor, este deosebit de frumoasă, dar mai ales expresivă, motiv pentru care a fost aleasă ca imagine în campania Louis Vuitton realizată în Africa! Dree a pozat pentru catalogul „Louis Vuitton 2010 Travel Collection“, în compania tigrilor, având în spate apusuri superbe, la foc de tabără, în locuri exotice. Imaginile sunt absolut magnifice!

Linie vestimentară „Claudia Schiffer“ Q După ce Kate Moss și Eva

Herzigova au dat startul lansând propriile linii de haine, care s-au dovedit afaceri de succes, Claudia Schiffer vrea să le calce pe urme. Prezentă la Milano Fashion Week, modelul a declarat că s-a pus dejà pe treabă și că luna viitoare va avea gata propria colecție, la care a lucrat foarte mult.

Top cele mai bine îmbrăcate stewardese Q Însoțitoarele de bord ale Qatar

Airways au fost desemnate stewardesele cel mai bine îmbrăcate, în urma unei campanii declanșate de site-ul Skyscanner și la care au participat angajatele tuturor liniilor aeriene. Uniformele retro qatareze i-au cucerit pe împătimiții de zbor și, chiar dacă Christian Lacroix a creat uniformele celor de la Air France, aceștia s-au clasat pe locul doi. 11


COVERSTORY

MONICA COLUMBEANU

Să-ţi vinzi

a e t a t i m i t in După două luni de respirat în America s-a întors câteva zile în ţară, pentru a-şi deschide o şcoală, şi a nimerit în mijlocul unui scandal mediatic în care soţul ei este acuzat de infidelitate. Monica, aflată acum din nou în SUA, ne-a acordat un interviu amplu, în care ne-a vorbit despre mutarea peste Ocean, despre vise şi despre Irinuca. Text: Monica Vlad. Foto: Arhiva personală a Monicăi. Story: Povestește-ne un pic cum ai ajuns în America, Monica, și ce ai făcut acolo? Monica: În America am ajuns cumpărându-mi un bilet de avion... la momentul potrivit. Mi-a luat ceva timp să mă hotărăsc să plec. De-a lungul timpului, am mai avut propuneri să mă stabilesc acolo, dar niciodată nu am fost mai hotărâtă ca acum. Mi-am dorit foarte mult să studiez în America, iar propunerea de a lucra acolo ca model s-a potrivit foarte bine cu planul meu de a studia. Am avut şansa să cunosc persoane care să creadă în mine şi aşa am ajuns să fiu sponsorizată de Elite Miami, pentru a putea obţine viză de lucru. Am obţinut o viză foarte bună, mi-am dorit una specială, întrucât nu concepeam ca Irina să nu vină cu mine, să poată să meargă acolo la grădiniţă. 12

e cel mai frustrant lucru! ORE MOTIVELE UNEI SCHIMBĂRIdeMAJ paparazzi, cât și de capcanele unei vieţi în

Dorinţa de a o proteja pe Irina atât pe Monica să ia în sfârșit o decizie care totul este servit pe tavă a determinat-oa s-a aflat la București cu treabă, vedet timp Cât plin. pe care o cântărit-o din ii. „Irinuca merge la grădiniţă, micuţa a rămas la Los Angeles în grija bunicvieţii“, a declarat Monica. Mutarea a te calita altă o e vremea este foarte bună, ăi de a-și crea o carieră peste hotare, este, însă, atât un rezultat al dorinţei Monicnală. Cum Irinel nu s-a oferit să perso viaţa din dar și urmarea problemelor mii de kilometri. zboare cu ea peste Ocean, acum îi despart


a

i t 13


COVERSTORY Story: Cât ai stat acolo? Am stat aproximativ două luni, a fost minunat. Story: Cine s-a ocupat de Irina, a fost cu tine tot timpul în aceste două luni? Irina va fi tot timpul cu mine, este raţiunea mea de a trăi. Story: E adevărat că ai semnat un contract cu agenţia Elite? Ei se orientează de regulă spre fete foarte tinere... Este adevărat că am semnat cu Elite, m-au „descoperit“ prin managerul meu din SUA, care le-a arătat câteva fotografii cu mine, iar ei s-au hotărât să mă sponsorizeze, să mă sprijine în obţinerea vizei. Story: Ce s-a întâmplat cu proiectele tale legate de film, despre care vorbeai acum ceva vreme? Discuţii au fost şi vor fi în continuare; atât eu, cât şi managerul meu primim diferite propuneri. Deocamdată, m-am hotărât să aştept, dar, dacă mă voi decide să intru în această lume, aş vrea să o fac într-un mod profesionist. Story: Cum ţi-a venit ideea să inaugurezi o școală „de talente“? „Şcoala de Talente Monica Columbeanu“ este mai mult un proiect de suflet. Îmi doream să înfiinţez ceva care să constituie un start în viaţă pentru cei interesaţi. În cadrul cursurilor „Fabricii de Talente“, aceştia pot lua contact cu lumea showbiz-ului şi afla secretele meseriei celor mai buni profesori din domenii ca muzică, actorie, fotografie, make-up, hair styling, modeling şi catwalk. La această „şcoală“, cum îmi place mie să o numesc, studenţii au şansa să se hotărască înspre ce domeniu să se îndrepte cu ajutorul unor profesionişti: Randi şi Elena Gheorghe (muzică), Maria Dinulescu (actorie), Mihai Morar (televiziune), Marius Bărăgan (fotografie), Mirela Vescan (make-up), Florin Stratulat (hairstyling), Alina Gheorghe, Miss Bikini World, şi Cristina Dumitru, Miss Maxim World (modeling). Chiar şi Cătălin Botezatu va veni în calitate de „guest star“ la unele dintre cursurile ce ţin de fashion! Story: Este proiectul tău sau al cuiva care folosește brand-ul Monica Columbeanu pentru a atrage cursanţi? Este proiectul meu, dar bineînţeles că am câteva persoane care mă ajută mai ales în perioada în care sunt plecată în străinătate. Story: Tu ai făcut selecţia de profesori? Parţial... Story: Ce face Irinuca ta? E adevărat că pui de acum bani de-o parte pentru viitorul ei? Irina face foarte bine, este fericită, îi prieşte în 14

Oraşul Îngerilor, Los Angeles. E locul perfect pentru ea. Tot ce fac e pentru ea... Ce e al meu este şi al ei. Story: Te mai bate gândul să lași România în urmă și să te stabilești peste hotare definitiv? Da... dar este un vis. Mereu mă voi întoarce aici, pentru că sunt angrenată în multe proiecte. Story: În ultimele luni au apărut tot felul de imagini cu soţul tău în compania unor dudui, iar săptămâna aceasta a avut „premiera“ și un filmuleţ deocheat; ești geloasă? Pentru mine, accesoriile nu contează în alte contexte, decât atunci când vorbim de haine. Story: Te-ai gândit vreo secundă să te desparţi de soţul tău? Nu. Irina are nevoie de o familie. Story: Au existat momente de cumpănă în căsnicia voastră, cum le-aţi depășit? Da, au fost, relaţiile de lungă durată au acest neajuns. Le-am depăşit cu mult tact. Story: Cum ai descrie relaţia voastră de cuplu în acest moment? Atipică. Story: Care a fost cea mai mare dezamăgire pe care ai trăit-o? Dezamăgirile vin atunci când ai aşteptări mari din partea cuiva pe care îl supraestimezi.. Deziluzionată sunt foarte des, acord credit unor persoane care nu ar merita nici măcar atenţie. Cel mai tare mă simt dezamăgită de persoane pe care le consider prietenii mei. Story: Dar cel mai intens moment de fericire? Când s-a născut Irina, bineînţeles.

Monica, întoarsă deja pe tărâmurile americane, a obținut deja câteva joburi, pozând pentru mai multe campanii.


EU ȘI IRINEL AVEM O RELAȚIE E ATIPICĂ Ă

ALBUIM FOTO CU MONICA ȘI IRINA Viaţa Irinei în Los Angeles este minunată. Micuţa se descurcă bine cu engleza, este prietenoasă şi a câştigat repede simpatia colegilor de la grădiniţă.

Story: Sunt mulţi care te judecă, îţi analizează viaţa, ţes povești urâte cu și despre tine. Cum te-ai descrie pentru a încerca să le schimbi un pic ideile preconcepute? Sunt un copil cu probleme de adult, un suflet matur într-un copil... Asta este „drama“ mea. Story: Cu ce gânduri te-ai întors în România? M-am întors în România cu gândul că mă voi întoarce în America, la copilul meu de care mi-a fost dor încă de când am ieşit pe uşă. Story: Ce planuri de viitor ai? Îmi plănuiesc să fiu fericită. Mai fericită... Story: Care este averea ta în acest moment, cât ai strâns din job-urile tale? Averea mea este Irina... Banii reprezintă pentru mine evoluţie, încerc să îi folosesc să cresc frumos împreună cu Irina. Pentru acest lucru fac toate sacrificiile, să-ţi vinzi intimitatea este cel mai frustrant lucru, dar totul are un preţ în viaţă. Am învăţat acest lucru poate prea devreme.

„Irina va veni aici doar în vacanţă, viaţa ei va fi acolo și sunt conștientă că la 20 de ani îmi va mulţumi că am ales pentru ea America“, a declarat Monica. Chiar dacă acolo nu sunt celebre, nu mai sunt două prinţese în Palatul de cleștar, sunt foarte fericite împreună, și-au găsit liniștea și nu privesc cu regret înapoi.

IRINEL A DEZAMĂGIT-O PE MONICA Vedeta pare resemnată sau concentrată pe cu totul altceva. Spune că acum viitorul Irinei este prioritar și că îi este atât de recunoscătoare lui Irinel pentru tot ce a făcut pentru ea, încât are putere să accepte și faptul că a înșelat-o. Monica s-a întors în România pentru câteva job-uri și a fost întâmpinată cu un alt scandal mediatic, care a deranjat-o: Irinel a fost filmat în casa de la Izvorani, în compania unor domnișoare blonde și fierbinţi. Încercările lui de a se justifica în fața Monicăi nu au avut succes; chiar dacă el i-a scris sute de mesaje, ea nu i-a răspuns, refuzând să discute cu el pe această temă.

Crede că explicaţiile către Irina, care probabil va găsi pe internet aceste informaţii când va crește, trebuie să le dea Irinel, ea doar va pregăti terenul și-i va spune din timp că viaţa nu înseamnă numai castele pentru prinţese și cumpărături, „nu e mereu așa roz cum pare“. Relaţia soților Columbeanu e ușor stranie în acest moment, căci vor trăi pe continente diferite. Monica recunoaște că sunt într-un punct critic al relaţiei lor și declară că ea face totul pentru această căsnicie. „România nu este ceea ce îi trebuie Irinei“ și „Eu nu cerșesc dragostea și atenţia nimănui“, a declarat Monica în emisiunea „Acces direct“.

15


FOTOSTORY DIVĂ POP LA PREZENTĂRI

Kylie este preocupată nu numai de muzică, ci și de modă, un element foarte important în succesul ei și un domeniu în care a încercat să se lanseze, cu o linie vestimentară. Oricum, de la Milano Kylie și alte vedete s-au mutat la Paris, pentru același tip de activități.

GEORGE CLOONEY ELISABETTA CANALIS

MILANO FASHION WEEK

Dedicat feminităţii redeţi că există ceva care atrage mai mult atenţia în luna septembrie decât moda? Poate, dar nu în showbiz, căci Milano Fashion Week a pus vedetele apropiate acestei industrii pe drum, toate fiind mânate de dorinţa de a afla care sunt tendinţele pentru sezonul primăvară-vară 2011 şi de a descoperi noutăţile celor mai proaspete colecţii fashion. La eveniment au participat deci case de modă prestigioase, precum Fendi, D&G, Prada, Gucci, Armani sau Cavalli, dar şi invitaţi pe măsură. Şampania a curs în valuri, iar vedetele pasionate de modă au «survolat» zona ca nişte albinuţe.

C

PIERRE SARKOZY JADA PINKETT WILLOW

HEIDI KLUM

Text: Patricia Ene. Foto: Guliver.

Ramona Bădescu, o prezenţă destul de îndrăgită de italieni, s-a numărat și ea printre invitaţii de marcă, românca schimbând ţinute elegante și accesorii discrete. Ramona este o fană înfocată a celebrului creator Carlo Pignateli, dar și o prietenă apropiată a actriţei Maria Grazia Cucinotta. Cele două actriţe arată minunat la 40 de ani!

BRIAN AUSTIN GREEN

JANUARY JONES

SEMNELE TIMPULUI? UNDE?

MEGAN FOX

CLAUDIA SCHIFFER

V E Z I 16 L A PA G I N A 3 8 C E V E D E T E A U M E R S L A PA R I S FA S H I O N W E E K !


toyota_auris_hsd_story_460x300.ai

1

20.09.2010

15:34

Noul Auris Hybrid Synergy Drive

Personalitate Eco. DinamicÅ fÅrÅ compromisuri.

www.toyota.ro


Hibrid Integral: Redefineńte mińcarea. Noul Auris HSD combin puterea motorului pe benzin cu avantajele motorului electric într-un hibrid integral extrem de puternic, economic Łi super-tehnologizat. Pe de o parte, noul Auris HSD este cea mai “curat” maŁin din segment, cu valori minime de consum, emisii Łi noxe, Łi foarte silenŃioasÂ. Pe de alt parte, dezvolt o impresionant putere de 136 CP, dispune de cutie de viteze automat Łi beneficiaz de tehnologii de ultim or (camer pentru parcarea cu spatele, sistem Smart Entry & Push Start Łi altele). DescoperÅ eficienņa fÅrÅ compromisuri!


OBJECTS OF MY DESIRE

Bianca

Drăgușanu

Chiar dacă iubește Apple, în materie de telefoane a rămas fidelă Blackberry -ului, pentru că poate să se converseze pe messenger-ul privat.

Blonda este pasionată de tot ce este la modă şi recunoaşte că nu poate trăi fără telefon, laptop şi maşină. Pagină realizată de Monica Vlad. Foto: Marius Bărăgan. Inelul cu diamant este bijuteria ei preferată. Bianca nu a vrut să ne spună dacă e un cadou de la „fostul” sau de la „actualul”, dar îi place oricum.

Ceasul Hublot White este favoritul ei; rar îl dă jos de la mână, iar recent și-a achiziţionat și unul negru.

Bianca are tot timpul cu ea o oglindă, în care recunoaște că se uită des, pentru a-și retușa machiajul și aranja părul. Asistenta lui Capatos nu poate pleca de-acasă fără așa ceva în geantă.

„Iubesc tot ce e nou în materie de tehnică; prin urmare nu mă pot despărţi de bunul meu amic MacBook Air“.

Ch dacă e blondă, se pare că Chiar Bia Bianca citește Oscar Wilde și tot ce se scrie cu și despre acesta.

Și-a dorit întotdeauna să conducă un bolid, pentru că este un șofer foarte bun, așa că, imediat ce a început să câștige mai mult, și-a achiziţionat o mașină pe măsură.

20


STORYSPECIAL

EXCLUSIV

În culisele unei nunți secrete Mirela şi Bogdan Stelea au ales să-şi ţină nunta departe de ochii curioşilor tocmai pentru că şi-au dorit enorm ca invitaţii să se distreze copios şi să ţină minte acest eveniment drept una dintre cele mai frumoase petreceri la care au fost. Text: Monica Vlad

22


CREATOAREA ȘI FOTBALISTUL Cea care s-a ocupat îndeaproape de organizarea întregii nunți a fost Mirela, care a mizat pe studiile de design vestimentar și pe talentele ei artistice.

upă cinci ani de relaţie şi doi ani de când s-au cununat civil, lucru neştiut aproape de nimeni, Mirela şi Bogdan Stelea au decis că a venit vremea să ajungă şi în faţa altarului. Cununia religioasă a celor doi s-a dovedit un eveniment bine tăinuit, nici măcar cei de la restaurantul «Aqua» din Herăstrău, unde a avut loc fericitul eveniment, neavând trecut în caietul de rezervări cuvântul «nuntă», ci expresia «eveniment monden», pentru că amândoi soţii şi-au dorit discreţie maximă. Bogdan şi Mirela au fost sărbătoriţi de aproape o sută de invitaţi, adică familiile şi prietenii apropiaţi. Dorinţa soţilor de a nu se pierde într-o nuntă convenţională i-a făcut să organizeze un eveniment la care apropiaţii, printre care Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu şi Gică Popescu, s-au simţit extraordinar, ca la o petrecere în aer liber bine ţinută în frâu de inclusiv de inspiraţia DJ-ului ales special şi a playlistului stabilit din timp. Mireasa a fost superbă; ea a ales să poarte două rochii, una roz pudră, creată de ea însăşi şi realizată în atelierul propriu, şi una de la faimoasă casă Chanel. Mirela şi Bogdan nu şi-au propus să respecte toate tradiţiile româneşti, mireasa refuzând inclusiv să fie furată, din dorinţa de a se simţi bine alături de invitaţi şi de a nu rata vreun moment. Le urăm şi noi «Casă de piatră» şi aşteptăm vestea unui urmaş!

D

23


STORYSPECIAL

Bogdan și Mirela, împreună la bine, la rău și la... tăiatul tortului.

„VALSUL“ MIRESEI Cei doi miri s-au descurcat senzațional pe ringul de dans. Chiar dacă nu au valsat și au ales o piesă modernă, au impresionat cu „numărul“ lor.

NUNTĂ NECONVENŢIONALĂ Nu au strigat darul, nici nu au prevăzut un bol în care să se strângă bani pentru donaţii, ci șiau invitat prietenii pur și simplu la petrecere. Bogdan și Mirela nu au avut în meniu sarmale, nici lăutari care să le cânte și nici nu s-a furat mireasa. În schimb, cei doi soți au reușit să aibă o nuntă atipică, exact așa cum și-au dorit. Mireasa nu a purtat voal nici în biserică, doar a aruncat buchetul, pentru ca fetele prezente să se distreze.

24


MI-AM DORIT SĂ AM ALĂTURI DE MINE FAMILIA ȘI PRIETENII. MIE MI SE PARE CĂ EVENIMENTUL ĂSTA TREBUIE CELEBRAT CU CEI DRAGI ȘI AM AVUT BUCURIA SĂ CONSTAT CĂ AU VENIT TOŢI AMICII INVITAȚI DIN STRĂINĂTATE, CEEA CE M-A BUCURAT FOARTE TARE, SUNT OAMENI LA CARE ŢIN MULT. MIRELA A STRĂLUCIT PUR ȘI SIMPLU.

Marilena și Gică Hagi, îmbrăcați în ținută de gală, au dansat toată noaptea

Gică și Luminița Popescu nu puteau lipsi de la nunta prietenilor lor

BOGDAN STELEA

NOI SUNTEM ÎMPREUNĂ DE CEVA VREME, ERA CIUDAT SĂ FACEM O NUNTĂ CONVENŢIONALĂ, CU OBICEIURI, SĂ ÎMI PUN VOAL PE CAP; SUNTEM ÎMPREUNĂ DE CINCI ANI TOTUȘI. CRED CĂ A FOST UNA DINTRE CELE MAI REUȘITE PETRECERI LA CARE AM FOST, NU PENTRU CĂ A FOST NUNTA MEA, CI PENTRU CĂ TOATĂ LUMEA, FĂRĂ EXCEPŢIE, S-A DISTRAT LA MAXIMUM.

Pentru Mirela și Bogdan Stelea, cuplul Ana Maria și Răzvan Lucescu constituie un model

Fostul internațional român Iulian Filipescu, stabilit acum în Spania, a venit împreună cu soția sa

MIRELA STELEA Lucian Marinescu, fost jucător la Rapid, și soția 25


STORYDEDESUBTURI

a

26


DE LA PROFANI, LA PROFESIONIȘTI Cei mai mulți dintre concurenți nu prea știau să joace poker. Gabriel Cotabiță, Gina Pistol, Florin Piersic Jr., Claudiu Bleonț, Ionuț Iftimoaie, Bogdan Naumovici, Andra Olaru și Alin Caraman au descoperit, însă, că dețin atuurile necesare unui bun jucător de poker. Andrei Gheorghe și jucătorul profesionist Toni Județ le-au fost alături.

Un show cu vedete alese pe sprânceană Toamna aceasta, mai exact din 24 octombrie, Prima TV speră să dea lovitura cu reality-show-ul „Clubul de poker“, care adună în jurul mesei verzi o paletă foarte largă de vedete. Text: Patricia Ene. Foto: Prima TV.

27


STORYDEDESUBTURI „LA ÎNCEPUT, SE UITAU TOŢI LUNG LA MINE, MAI ALES CĂ NU ȘTIU SĂ JOC POKER. «SĂRACA, EA IESE PRINTRE PRIMII», PĂREAU SĂ ZICĂ“ GINA PISTOL

lubul de Poker» vine cu două atuuri care pot fi pe placul oricui: nu numai că vă iniţiază în lumea celui mai popular joc, ci aduce în primplan vedete autohtone, dornice să câştige bani şi popularitate. Cazaţi într-un hotel bucureştean cochet, Bogdan Naumovici, omul de afaceri Alin Caraman, Andra Olaru, Florin Piersic Jr., Claudiu Bleonţ, Gina Pistol, Gabriel Cotabiţă şi Ionuţ Iftimoaie se străduiesc să facă faţă unor probe inedite şi să înveţe cât mai repede tainele poker-ului, pentru bani frumoşi. Ţinta? Vedetele pot pleca acasă cu 10.000 euro, plus un pachet de participare la European Poker Tour, de la Praga, în perioada 13-18 decembrie. Gazda emisiunii, Andrei Gheorghe, o idee mai puţin incisivă decât în vremurile în care striga „Eşti veriga cea mai slabă», va încerca să-i ţină în frâu pe participanţi. Formatul emisiunii este implementat în România de Simpel Media, o casă de productie din Olanda, în colaborare cu profesionişti români.

C

FLORIN PIERSIC JR.: „Am avut plăcerea să cunosc oameni noi foarte mișto și să reîntâlnesc prieteni vechi la fel de mișto. Toţi rămânem prieteni după experienţa asta“. ANDREI GHEORGHE: „La masă, oamenii se «expandează», sunt puși sub lupă și, într-o perioadă relativ scurtă, se măresc în faţa ochilor tăi. Tot ceea ce fac mai bine sau mai rău în viaţă sare în ochi“.

PIERSIC JR.: „TREBUIE SĂ AI FESIERII TARI“

Un medic, un psiholog, un detectiv și jucătorul PokerStars Team Pro Toni Judeţ vor aprecia prestaţia concurenţilor și vor decide învingătorii.

IONUȚ IFTIMOAIE

CREATIV Bogdan Naumovici este renumit pentru felul în care își pune în practică ideile. Râmâne de văzut cât de inspirat este în ceea ce privește poker-ul.

28

„Clubul De Poker» are opt episoade ce vor fi difuzate săptămânal, fiecare având o durată de 45 de minute. După fiecare probă, cele opt vedete vor fi evaluate şi, în funcţie de rezultate, doar una dintre acestea poate câştiga punctele puse în joc pentru încercarea respectivă. La finalul fiecărui episod, vedetele se vor întâlni în jurul mesei de poker, până când una va ieşi învingătoare. „Aici îi vezi pe cei care nu ştiu să piardă, pe cei care fac orice pentru bani, pe cei cărora le place să trăiască viaţa distrându-se, pe inocenţi. Claudiu Bleonţ încearcă să-l sperie pe Cotabiţă, dar între timp Cotabiţă încearcă să-l mintă pe Bleonţ», spune Andrei Gheorghe. La rândul său, Florin Piersic Jr constată: „Pokerul e un joc de anduranţă fizică şi psihică. Adică, trebuie să ai fesierii tari ca să stai pe scaun, să n-ai reumatisme şi alte poveşti de genul ăsta şi, evident, să creezi o anumită strategie care implică creierul. Am luat-o ca pe o distracţie, nu am simţit-o ca pe o luptă şi cred în continuare că ţine de noroc».

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN „CLUB“? Primele patru episoade le prezintă pe cele opt vedete, urmând ca, la finalul celui de-al 4-lea episod, doi dintre concurenții cu punctajul cel mai mic să fie eliminați. Episodul 5 va înfățișa preselecţia concurenţilor care s-au calificat online, pe PokerStars. net. Episoadele 6 și 7 prezintă performanţele vedetelor rămase în joc alături de cei trei jucători noi; patru vor fi eliminaţi. Episodul 8, „Marea Finală“, adună în jurul mesei de poker cinci concurenţi, cărora li se adaugă încă un jucător calificat de pe PokerStars.net.


FASHIONPOLICE CU CĂTĂLIN BOTEZATU

MĂDĂLINA DRĂGHICI Chiar dacă unii ar putea spune că este mult prea slabă, mie mi se pare că silueta filiformă se potrivește de minune la un chip angelic ca al ei. Îmi place mult rochia simplă, dar pusă în valoare de accesoriile metalizate, și apreciez la maximum machiajul discret.

CU STIL

,

ADELA POPESCU

MALVINA CERVENSCHI

Cred că aceasta este culoarea de păr care i se potrivește! Altfel, Adela a abordat o rochie simplă, albă, cu o croială interesantă, la care și-a pus pantofi scumpi și o poșetă șic, ambele dând, ca și la Mădălina, viaţă întregului ansamblu.

Am apreciat întotdeauna eleganţa discretă de care dă dovadă. Și de data aceasta, Malvina poartă o rochie frumoasă, pantofi simpli, are o coafură perfectă și arată impecabil. Nu-mi place ceasul, nu are ce căuta în ansamblul ăsta. Am tot văzut în ultima vreme ceasuri masive purtate la orice ţinută, nu e OK.


Celebrul designer laudă sau taxează alegerile vestimentare ale vedetelor. Poliţia modei intră în acţiune!

ANAMARIA FERENTZ

IOANA GINGHINĂ

DIANA DUMITRESCU

Chiar și pentru o ţinută de scenă, aceasta este absolut oribilă; nu am mai văzut așa ceva de ani de zile, nu-mi închipui cine i-a dat-o și, mai ales, ce a făcut să o convingă să poarte așa ceva. Parcă e Coana Chiriţa cu minijupă.

Nu-mi place rochia cu solzi, o culoare mai blândă poate nu îmi agresa așa de tare retina, dar galbenul ăsta auriu e supărător de-a dreptul. Și-a mai pus doi solzi și în ureche! Nu-mi place nimic; nici sandaua, nici coafura bătrânicioasă.

Se ia o draperie mai veche, se taie cum îţi vine în minte, se înfășoară mai apoi pe corp și se ia cu asalt un eveniment monden. Așa aș putea caracteriza, cu indulgenţă, ţinuta Dianei. Nu-mi place nici machiajul, e depășit de vremuri.

FĂRĂ STIL


ÎNVITRINĂ COLIER MICHAL NEGRIN

ACCESORII COLORATE

299 lei

Sunt indispensabile oricărei femei. Dacă nu vreţi să investiţi foarte mult în haine, cumpăraţi piese neutre, clasice, la care să alegeţi doar alte accesorii, şi va părea că aţi schimbat tot ansamblul. BENTIȚE ALDO

BRĂȚARĂ MELI MELO

79 lei

99 lei

Trenduri pentru sezonul rece

CERCEI FOLKSY PAINTED HEART

30 lei

Chiar dacă a venit vremea rece, hainele de vară ră nu trebuie inutele pe neapărat strânse din dulap şi ascunse în cutii,, căci ţinutele a lejer, doar cu care v-a plăcut să le purtaţi vara se pot adapta ă S Specialiştii i li tii puţină imaginaţie, la garderoba de toamnă – iiarnă. vă sugerează câteva piese care rămân în trend. Text: Monica Vlad. Foto: Guliver. INEL TAPESTRY Y

BENTIȚĂ MELI MELO

99 lei

83 lei

BRĂȚARĂ IRIS DESIGN CUREA MELI MELO

29,99 lei

COLIER ALDO

99 lei

207 lei

Nicole Richie

32


CĂMAȘĂ GERARD DAREL ROCHIE CHERIS

578 lei

160 lei

ANIMAL PRINT Acest trend revine frecvent în modă, aşa că în niciun caz nu aruncaţi piesele animal print pe care le aveţi în garderobă. Stilişti le recomandă sezonul acesta cu căldură.

Heidi Klum JACHETĂ MARC BY MARC JACOBS

120 € JACHETA HETA JEANS JACHETĂ HOUSE

Reese Witherspoon

129 lei

Nu are moarte. Este piesa care, purtată peste o rochie simplă, neagră, o transformă într-o ţinută de zi. Cu ea se pot face tot felul de combinaţii interesante, aşa că este bună la casa oricui.

NUDE STYLE Chiar dacă mulţi strâmbă din nas când aud de culoarea bej nude, ea e totuşi cel mai uşor de asortat. Se poate combina cu absolut orice, iar rochiile clasice în această nuanţă nu au moarte.

PANTALONI ARMAND BASI

54,7 €

380 lei

JACHETĂ ALBERTA FERRETTI

354 €

ROCHIE J BY JASPAR CONRAN

Victoria Beckham 33


ÎNVITRINĂ TENEȘI ENERGIE

ȘA

Ca out ţinu Un oric

BALERINI MISS SIXTY

449 lei

399 lei

PANTOFII METALICI Stiliştii recomandă ca, în acest sezon, în garderoba fiecăruia să existe măcar o pereche de pantofi sport. p Fie că au ţţinte, fie că sunt în culori metalice, ei alcătuiesc pies piesa de rezistenţă a acestei toamne. ne.

Agyness gy Deyn y

VESTĂ HOUSE

89 lei VESTĂ DIOL MANGO

29,90 € Rachel Zoe

VESTA Poate schimba radical o ţinută; se poate purta peste cămaşă, arătând foarte şic, sau chiar peste o rochie lejeră de vară, pe care o transformă rapid într-una pentru toamnă.

COLANȚI OLANȚI Ț Nu ai colanţi, nu exişti! Aşa ar spune ştii, care îi stiliştii, sideră o piesă consideră spensabilă. indispensabilă. anţii pot fi Colanţii taţi pe sub purtaţi hie, cu un rochie, ou mai lung tricou sau sub pantaloni rţi, iar voi scurţi, nu veţi suferi de frig. În plus, veţi rămâne în dinţe. tendinţe.

34

Sar COLANȚI RESERVED COLANȚI RESERVED

89,99 lei

89 lei Milla Jovovich


Ca şi accesoriile colorate, şalurile dau viaţă unui outfit simplu şi pot transforma, precum vesta, ţinutele de vară în combinaţii pentru vremea rece. Un şal aruncat lejer pe umeri sau înfăşurat la gât e oricând binevenit.

Leighton Meester ȘAL DOGTOOTH SQUARE

106 lei

HAINA MILITARĂ Apare şi dispare din tendinţe, însă anul acesta este cu siguranţă la modă. Haina militară e piesa vestimentară pe care, dacă nu o ai deja, e bine să o achiziţionezi. Cu cât are mai multe aplicaţii, cu atât e mai şic. HAINĂ DONTEL MANGO

139 € EȘARFĂ ROȘIE FLO&JO

este

35 lei Sarah Jessica Parker ȘAL ENERGIE

149 lei

MILITARY SHOULDER JACKET RED HERRING

250 lei 35

Produsele se găsesc în magazinele: Aldo, Accessorize, Meli Melo, Mango, Flo&Jo, Famous Brands, Reserved, Gerard Darel, House, Tamara, Debenhams, www.cheris.ro, www.theoutnet.com

ȘALURILE


FLASHNEWS

Triumph Vedetele adoră lenjeria sexy

HELENA CHRISTENSEN

London Fashion Week a găzduit recent un show în care creaţiile Triumph, semnate de designeri talentaţi, au fost vedetele serii, cot la cot cu starurile prezente în public. Triumph Inspiration Award 2010, al cărui amfitrion a fost actorul Adam Garcia, și-a prezentat superbele combinaţii de lenjerie intimă în faţa supermodelului Helena Christensen, actriţei Karen Mok, designerului englez Matthew Williamson și altor specialiști. Designerul câștigător în cadrul Triumph Inspiration Award 2010, creatorul bulgar Nikolav Bojilov, a avut și bucuria de a colabora cu artista pop Charleene Rena.

Nivea Hair

Mare bucurie pentru juriul Mango Fashion Awards, care va fi condus de faimosul designer francez Jean-Paul Gaultier, un invitat excepţional, ale cărui creaţii sunt pe gustul femeilor din toată lumea. Premiul se va acorda pe 20 octombrie, la Barcelona, în cadrul unui show-eveniment, prin care Mango dorește să creeze un proiect care să încurajeze și întărească exprimarea internaţională a tinerilor designeri talentați. Cei 10 finaliști ai acestei ediţii își vor prezenta colecţiile în faţa unui juriu format din celebrităţi din lumea modei, premiul fiind de 300.000 de euro!

100% fără mătreață Sistemul Liquid Clear încorporat în noua generaţie de șampoane NIVEA este o formulă extrem de eficientă, ce elimină până la 100% din mătreaţa vizibilă și are efect de la prima utilizare. Ingredientele din noua formulă acţionează în două direcţii: se răspândesc repede și în profunzime pentru a rezolva cauza directă a mătreţii și nu încarcă cu reziduuri nici scalpul, nici părul. Tehnologia Liquid Clear combină eficienţa anti-mătreaţă cu beneficii de înfrumuseţare vizibile, rezultând un păr frumos și strălucitor!

Simte bogăţia gustului Doncafé a lansat o nouă campanie de comunicare care mizează pe caracteristica definitorie a brandului, gustul bogat, și pe asocierea cu un nume de rezonanţă de pe scena teatrului românesc, renumita Maia Morgenstern. Starul din „Patimile lui Iisus“ a fost ales datorită carismei personale, credibilităţii și imaginii foarte bune de care se bucură. Dealtfel, Doncafé este primul brand cu care se asociază cunoscuta actriţă! 36

Jean-Paul Gaultier, în juriul Mango


STORYADVERTORIAL

AVON DĂ VOLUMUL MAI TARE:

Fergie aduce în portofoliu un nou parfum F Avon adaugă un plus de strălucire în portofoliul său de parfumuri cu un nou nume celebru: Fergie, vocea feminină a formaţiei pop Black Eyed Peas.

ergie descrie parfumul «Outspoken» ca fiind «proaspăt şi fermecător. Femeia care îl va purta se va simţi încrezătoare şi nu-i va fi teamă să fie observată». Parfumul va fi disponibil începând cu sfârşitul lunii octombrie 2010 şi poate fi comandat prin intermediul reprezentanţilor Avon. „Sunt încântată să creez primul meu parfum alături de Avon. Caut mereu noi metode de a comunica cu publicul şi un parfum e o ocazie perfectă să le transmit fanilor mei încredere şi originalitate. Sunt mai rock’n’roll decât alţi artisti şi Avon mi-a permis să fiu aşa cum simt. Îmi pare extrem de bine că am fost cooptată de u un brand atât de puternic, care sprijină femeile din toa toată lumea.», declară artista. „Suntem foart foarte entuziasmaţi de Fergie, e o sursă de inspiraţie şi una u dintre vedetele care merită să stea în top. E puternică, pute încrezătoare în forţele proprii şi nu îi este frică să spună ceea ce crede. Cu siguranţă c clienţii noştri mai tineri, transmiţânva empatiza cu du-le încrederea încreder că visele se împlinesc», declară Andrea Jung, CEO Avon Products Inc. «Outspoken» by Fergie cuprinde notele de fructe de contrastează cu cele de tuberoză. Alături de pădure ce cont parfum, în broşura Avon se regăsesc loţiunea apa de parfum deodorantul d corp şii deo de d dorantul parfumat Outspoken.

Fergie își va face prima apariție ca imagine a companiei Avon pe 27 octombrie, la gala anuală Avon Foundation for Women în New York, unde va cânta în scop caritabil. Evenimentul anual celebrează eroi care reușesc să schimbe destinele femeilor.

37


STORYPARTY Salma Hayek și FrancoisHenri Pinault

Sir Paul McCartney, Mary McCartney, Nancy Shevell și Liv Tyler Geri Halliwell

Vanessa Paradis

FIEFUL MODEI

DIN PARIS, CU DRAGOSTE După Milano Fashion Week, a venit rândul Parisului să fie capitala modei timp de o săptămână. Pentru a treia oară consecutiv, singurul designer român invitat la acest prestigios eveniment a fost Ingrid Vlasov. În cadrul festivalului, au prezentat regretatul Alexander McQueen, Chanel, Kenzo, Valentino, Lanvin, Vivienne Westwood, Dior și multe alte case celebre. Printre invitaţii celebri s-au numărat Kate Moss, Rachel Bilson și Janet Jackson.

Lenny Kravitz și Dita Von Teese

Ingrid Vlasov

Text: Patricia Ene. Foto: Guliver.

Kate Moss

Keira Knightley C I T I Ț 38 I ÎN NUMĂRUL DIN 25 OCTOMBRIE UN INTERVIU CU INGRID VLASOV!

Ana Araujo, Ron Wood și Janet Jackson


O ȘANSĂ PENTRU ANIMĂLUŢE

„IUBIRRRE“ SINCERĂ Salma Hayek și FrancoisHenri Pinault

essa adis

n

Raluca Moianu

Un proiect demarat de un nucleu de iubitori ai animalelor s-a concretizat într-o carte emoţionantă în care vedete, jurnaliști și artiști și-au mărturisit dragostea pentru necuvântătoare, profitul urmând să fie donat organizaţiei Gia, pentru ca mai multe animale să aibă pe cine aștepta acasă. „Iubirrre“, volum ce poate fi deja achiziţionat din magazine, e o pledoarie emoţionantă, însoţită de ilustraţii simpatice, și un îndemn la fapte concrete. Printre semnatarii poveștilor se numără Melania Medeleanu, Raluca Moianu, Mugurel Vrabete, Horia Brenciu, Monica Davidescu și Răzvan Simion.

Melania Medeleanu

Text: Dora Vasile. Foto: Zoltan Lorencz

Irina Margareta Nistor

Monica Davidescu Dana Țocu

Mugurel Vrabete și soția lui Sânziana Negru

Gabriel Cotabiță și Marius Ancuța

Cățelușa Tim, adoptată în urma unei campanii GIA

3 39 9


STORYCOCKTAIL

Fenomenul „Grease“ JEFF CONAWAY

40

JOHN TRAVOLTA

iaţa i-a purtat pe toţi cei patru actori în zone şi în situaţii deosebit de delicate. Dintre toţi, cel mai rău a ajuns Jeff Conaway, interpretul personajului Kenickie, azi în vârstă de 60 de ani. După o viaţă scăldată în alcool şi plină de „prafuri» şi anti-depresive, actorul se luptă cu disperare pentru a supravieţui. Internările la centrele de specializare pentru tratarea acestor două mari dependenţe nu au dus la remediere, iar Jeff a ajuns să fie imobilizat într-un scaun cu rotile. În schimb, Olivia Newton John, adică Sandy, a mai păstrat ceva din frumuseţea de atunci. La cei 62 de ani ai ei, e o femeie împlinită, care a câştigat o luptă extrem de grea; aceea cu cancerul la sân. Olivia s-a ţinut şi de film, dar s-a concentrat pe muzică, după „Grease» lansând nu mai puţin de 15 albume muzicale! S-a implicat în acţiuni umanitare şi este o susţinătoare a luptei împotriva cancerului.

V

STOCKARD CHANNING

O NOUĂ ȘANSĂ PENTRU TRAVOLTA De cel mai mare succes profesional se bucură însă John Travolta (56 de ani). Rolul lui Danny Zuko i-a deschis toate porţile Cetăţii Filmului, căci, după „Grease», John a realizat alte aproape 50 de roluri, unele memorabile. Singurele controverse personale sunt legate de faptul că John este scientolog, iar religia l-ar fi împiedicat să îşi trateze fiul, pe Jeff, diagnosticat cu autism, adolescent care a murit la 16 ani, în urma unui accident. Astăzi, Travolta şi soţia lui trăiesc o nouă minune: aşteaptă un copil! Stockard Channing (66 de ani), care i-a dat viaţă simpaticei Betty Rizzo, a divorţat de două ori după ce a terminat de fredonat „Summer Lovin’», hitul din „Grease». În prezent, nu este căsătorită, dar trăieşte de mai bine de 20 de ani o relaţie cu Daniel Gillham. Filmele sunt şi azi pasiunea ei.

Text: Ioana Mirică. Foto: Guliver.

La 32 ani de la premiera faimosului musical „Grease“, intrat în istoria filmului, cei patru protagonişti au nostalgia succesului fulminant înregistrat în 1978.

OLIVIA NEWTON-JOHN

CEI PATRU MAGNIFICI Jeff, Olivia, John și Stockard, pe vremea când erau stăpânii box-office-ului.


STORYCOCKTAIL Unul dintre cei mai faimoşi actori din lume are o relaţie cu totul specială cu România. Povestea a început datorită mamei lui, Leslie, dar Ethan Hawke a descoperit o lume care azi îl fascinează şi pe care i-ar plăcea să le-o prezinte şi copiilor lui. Interviu de: Mihaela Călinoiu. Foto: Ovidiu Rom. Story: Ethan, experienţa ta românească este deja foarte puternică, în urmă cu mai mulţi ani tu susţinând chiar o lectură din romanul tău „Miercurea cenușii“. În toţi acești ani de când cunoști România, ce te-a impresionat cel mai mult, ce te-a atins cel mai tare? Ethan: M-au impresionat tinerii pe care i-am cunoscut. Atât oamenii care lucrează la Ovidiu Rom, cât şi voluntarii mi-au dat impresia că sunt oameni serioşi şi atenţi la ce se întâmplă în jurul lor, care cred că România are un rol important pe harta lumii. Story: Cum ţi-a venit ideea acestui concurs între comunităţile locale, pe care Ovidiu Rom încearcă să le convingă să-i trimită la grădiniţă pe copiii din familiile sărace? Mama mea şi cofondatoarea organizaţiei, Maria Gheorghiu, sunt convinse că înscrierea copiilor săraci la grădiniţă va face ca ei să rămână în şcoală şi să nu o abandoneze peste câţiva ani. Reacţia mea a fost „Haideţi să facem ceva care să demonstreze acest lucru. Haideţi să grăbim procesul sprijinind comunităţile care vor să-şi ajute copiii săraci, adesea romi, să aibă parte de educaţie timpurie». La început planificasem să oferim cinci burse, dar Ovidiu Rom a primit peste 100 de aplicaţii din toată ţara! Atunci când Maria şi ceilalţi membri ai echipei au văzut numărul mare de comunităţi care doresc să îşi înscrie copiii săraci la grădiniţă, au cerut fonduri pentru a sprijini 14 comunităţi şi 850 de copii. Story: Toţi cei trei copii ai tăi au mers la grădiniţă, ești convins de avantajele învăţării în grupuri extinse? S-au schimbat în bine datorită acestei socializări? În America, aproape fiecare copil merge la grădiniţă. Prima mea fiică a început la vârsta de trei ani, fiul meu la doi ani şi jumătate, iar Clementine, cea mai mică, a început în septembrie, la doi ani şi o lună. Story: Devreme! Ethan, ai călătorit mult prin România, inclusiv cu trenul, lucru pe care mulţi români încearcă să îl evite. Ce ai remarcat, ce te-a șocat în aceste peripluri? Am fost surprins în mod plăcut să constat cât de gustoasă era mâncarea! Am fost surprins de frumuseţea ieşită din comun a Bucovinei şi uluit de căsuţa de la ţară a mamei, construită pe un deal în Buzău, pe tărâmul producătorilor de vinuri. La un moment dat, vreau să îmi aduc şi copiii în vizită. 42

EXCLUSIV ETHAN HAWKE

„Mi-ar plăcea să cu Cris


E

HALLOWEEN CHARITY BALL

Story: Ţi-ar plăcea să filmezi ceva în România, nu neapărat un film, dar poate un documentar? Există două proiecte foarte aproape de inima mea. Unul este despre amerindianul Geronimo şi celălalt despre Sfântul Francisc de Assisi. Dacă aş putea face ceva ca ele să fie filmate în România, aş face-o cu siguranţă. Story: Apropo de filme, ai văzut vreuna dintre producţiile românești lansate recent? Ai lucra cu un regizor român dacă te-ar solicita? Mi-ar plăcea să lucrez cu Cristian Mungiu, pentru că respect enorm ceea ce face. Nu cunosc personal un alt regizor de film din România, dar ştiu că un critic de film de la „LA Times» a declarat că „românii nu pot face un film prost». Deci bănuiesc că sunt şi alţii cu care mi-ar face plăcere să lucrez. Mi se pare interesant că România are atât de mulţi regizori. Ştiu de la mama mea că românii sunt şi caricaturişti renumiţi. Ştiaţi că Saul Steinberg, cel mai mare caricaturist al Americii, este român? Se pare că a râde de propia persoană le este la îndemână românilor, poate chiar prea la îndemână. Dar poate asta explică puterea cinematografică.

Anul acesta, Asociaţia Ovidiu Rom va organiza pe 30 octombrie, la Palatul Parlamentului, cea de-a șasea ediţie a Halloween Charity Ball, un eveniment al cărui scop este strângerea de fonduri pentru programul „Fiecare copil în școală“, care luptă pentru combaterea abandonului școlar. De data asta, tema va fi „Anii ’50“, la eveniment fiind așteptaţi în jur de 1.000 de invitaţi, printre care numeroase personalităţi din diferite domenii. Ethan Hawke, care a participat la ediţiile din 2005 și 2009 ale balului, nu va fi sosi și acum, dar starul se declară un mare fan al Halloween Charity Ball.

Story: Există atât de multe cauze pentru care să lupţi, dar copiii sunt în prezent o prioritate mondială. Oamenii plâng când aud de micuți care trăiesc drame... Ethan, tu când ai plâns ultima dată la auzul unor știri emoţionante, triste? Nu am plâns niciodată prea mult, nu cred că plânsul este un barometru ce poate măsura importanţa unui eveniment sau a unui sentiment. Ochii mi se umezesc, lucru pe care nu îl consider la fel cu „a plânge», atunci când ceva mă înduioşează, atunci când simt că ceva este autentic sau deosebit de frumos. Dacă stau să mă gândesc, mi se întâmplă tot mai des pe măsură ce înaintez în vârstă. Ochii mi se umplu de lacrimi atunci când un mare atlet depăşeşte un record, când văd curcubeul în deşert împreună cu copiii mei şi chiar la sfârşitul filmului „Up»!

Ethan Hawke și mama sa, Leslie, au lansat o provocare pentru comunităţile locale din România, demarând un concurs pentru înscrierea copiilor săraci la grădiniţă. În acest sens, 14 comunităţi vor primi câte 15.000 de euro.

ea să lucrez Cristian Mungiu“

Story: Îţi pui faima în slujba campaniilor născute de Ovidiu Rom. Există și alte lucruri, caritabile, pe care crezi că le-ai putea face în România? Sprijin munca mamei mele în România pentru că este vorba de mama mea, pentru că am moştenit pasiunea ei pentru educaţie şi, nu în ultimul rând, datorită faptului că îmi place la nebunie Balul de Caritate de Halloween! Am încercat să găsesc o cale să vin şi anul acesta cu toţi cei trei copii ai mei, dar pur şi simplu nu s-a putut. Story: Ce părere ţi-a făcut balul de anul trecut? A fost de-a dreptul uimitor! Mai ales petrecerea care a urmat după dineu. Mi-au plăcut costumele, mi-a plăcut reclama uriaşă de pe Cocor şi clădirea aceea mare şi nebună, Palatul Parlamentului! Ştiu că părerile românilor sunt împărţite, dar spaţiul este absolut fenomenal şi nu arată deloc absurd de mare atunci când ai 800 de oameni în sala de bal! 43


STORYCOCKTAIL IERĂ PPRE EECM RANE DIN Julie Delpy şi Anamaria Marinca fac echipă pe marile ecrane în „Contesa însângerată“, o producţie legată de viaţa sângeroasei contese de Bathory, care se îmbăia în sânge de fecioară pentru a-şi păstra tinereţea. Text: Ioana Mirică emeile ar face aproape orice de dragul amorului. Ar minţi, ar recurge la intrigi şi ar călca pe cadavre, numai pentru a păstra aproape persoana de care s-au îndrăgostit. Este şi cazul contesei de Bathory, o reprezentantă a nobilimii maghiare din secolul al XVII-lea, una dintre cele mai sângeroase femei pe care istoria şi le aminteşte. În mod evident, legende înfiorătoare împodobesc portrerul unei contese fără limite şi de o cruzime rar întâlnită, despre Elizabeth Bathory spunându-se că ar fi fost vampir şi că ar fi ucis cu sânge rece femei tinere pentru a se hrăni cu trupurile lor, mânată de credinţa că astfel va fi veşnic tânără. Cadavrele mutilate descoperite în palatul contesei au stat la baza unuia dintre cele mai şocante procese din istoria omenirii, desfăşurat la începutul anului 1611 pe teritoriul Slovaciei de astăzi. Mărturiile a sute de oameni au indicat un singur vinovat pentru aceste oribile crime: Erzsebet (Elizabeth) Bathory. Iar judecata Curţii Regale de la acea vreme a decis ca ea să fie închisă pe viaţă în propriul său castel, într-un turn fără pic de lumină.

F

TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE Pe baza acestor fapte reale, Julie Delpy a „ţesut» filmul „Contesa însângerată», fiind şi regizor, şi scenarist, dar şi interpreta rolului principal. Iniţial, Julie vroia să realizeze filmul în România, dar a renunţat să mai facă cercetări şi producţia a căpătat viaţă în Franţa şi în SUA. Singurul lucru românesc în „Contesa însângerată» este actriţa Anamaria Marinca, cea care a obţinut rolul vrăjitoarei nebune care o adora pe Elisabeth, Anna Darvulia. „Contesa însângerată» prezintă disperarea contesei de a se păstra tânără cu orice preţ, mai ales pentru mai fragedul ei iubit, Istvan Thurzo. „Personal, nu sunt speriată de bătrâneţe. De fapt, filmul vorbeşte mai mult despre deteriorare, decât despre o femeie care îmbătrâneşte şi care, de aceea, îşi pierde minţile; pierderea dragostei o duce la nebunie, şi la fel teama de moarte, adică un lucru cu care eu pot empatiza», spune Julie Delpy, ajunsă astăzi şi ea la 40 de ani. 44

15 OCT.


Ă

N

.

COLABORARE EXCELENTĂ Daniel Bruhl interpretează rolul tânărului Istvan Thurzo, care se îndrăgostește chiar de contesa de Bathory. Despre interpreta acesteia, Julie Delpy, Daniel spune că „este extrem de sensibilă și nu are deloc acele aere și fiţe pe care și le dau unii regizori. În plus, are un grozav simţ al umorului“.

EVUL MEDIU VERSUS PREZENT „Filmul explorează o epocă îngrozitoare. Dar, în unele scene, m-am întrebat: este vorba cu adevărat despre Evul Mediu? Ori filmul reprezintă și o metaforă a zilelor și epocii noastre?“, se întreabă actorul William Hurt, interpretul lui Gyorgy Thurzo, tatăl lui Istvan, care se opune vehement iubirii dintre fiul ei și contesă.

Contesa de Bathory, un mit sângeros 45


STORY MENIU

SÂNZIANA NEGRU, 24 de ani

Ce am mâncat azi Subţirica vedetă a postului Music Channel are mare grijă de alimentaţia ei. În plus, nu scapă nicio ocazie de a face şi mişcare.

MIC DEJUN

PRÂNZ

În prima parte a zilei încerc să mănânc carbohidraţii de care am nevoie în combinaţie cu proteine. Dimineaţa servesc ovăz cu puţină miere, o omletă din cinci albușuri sau un iaurt dietetic.

Mănânc mai mult piept de pui la grătar cu salată de varză, pește (în special, somon și ton), broccoli, hrișcă în diferite combinaţii, ciuperci la grătar, salate fără sosuri.

500 calorii

Pagină realizată de Patricia Ene

250 calorii

CINĂ

GUSTĂRI

În general, merg la sală și sar peste cină. Dar, dacă mi se face foame după antrenament, mănânc un morcov sau o salată de ton. Bineînţeles, beau multe lichide, nimic acidulat, fără zahăr, și nu consum pâine deloc.

Dacă mai vreau să ronţăi ceva, apelez la mere. Între micul dejun și prânz mănânc multe fructe, e, piersici, pentru că sunt slabe în calorii și hidratează mult, glucoza o iau din struguri și-mi alimentează și poftaa de dulce. Încerc să nu depășesc porţia de fructe după ora 15.00 00 – 16.00. Mai beau o cafea până la prânz, dar fără zahăr.

300 calorii

200 calorii

FLORENTINA OPRIȘ F Specialista în fitness și nutriţie de la Prima TV - „Sport, Dietă & Vedetă“ spune: Micul-dejun compus din cereale integrale - ovăz, miere sau lapte de soia – aduce un aport însemnat de carbohidraţi cu ardere lentă, proteine și grăsimi bune, necesare pentru un start bun. Peștele și carnea de pui, alături de vegetale, în special varză și hrișcă, alcătuiesc un meniu echilibrat pentru masa de prânz, cu un conţinut relativ mic în calorii, fibre importante pentru o digestie bună, dar și proteine pentru reconstrucţia celulară. Consumaţi pâine, cel puţin o dată pe zi, dar alegeţi-o pe cea integrală. Rolul ei este important în buna funcţionare a organismului. Este esenţial ca cina să nu fie foarte consistentă, iar o salată de ton care să conţină și morcovi este o alegere înţeleaptă.

46

SFATURI

Ovăzul este extrem de important, căci „dezlipește“ colesterolul de pe vasele de sânge. Albușul de ou provenit de la găinile hrănite în sistem ecologic ajută la revigorarea funcţiilor hepatice și la reducerea riscului de ulcer și cancer de colon. Mărul autohton este izvor de sănătate și frumuseţe, nu-l evitaţi! Hrișca, „bombă“ de vitamine și minerale, este alimentul de bază pentru șerpașii din zona Himalaya. Conţine un nivel ridicat de proteine, putând înlocui astfel carnea.


STORYHOROSCOP BERBEC 21 martie - 20 aprilie

LENA OLIN 22.03.1955

Traversați o perioadă în care ar putea apărea noi perspective legate de viaţa în cuplu, deși nu sunteţi chiar pregătită pentru așa ceva. Fiţi atenţi să nu treceţi cu vederea anumite informaţii interesante, importante și utile. În anturaj, puteţi atrage noi simpatii, fiind tot mai apreciaţi.

TAUR 21 aprilie - 21 mai

SHIRLEY MACLAINE 24.04.1934a

Categoric veţi avea nevoie de stimulente pentru creșterea vitalităţii, ţinând cont de aspectele pe care vi le prevăd astrele în octombrie. Nu vor lipsi momentele extrem de romantice, în care prezenţa persoanei iubite poate deveni o adevărată sursă de încântare și relaxare.

GEMENI 22 mai - 21 iunie

ANNETTE BENING 29.05.1958

Aţi beneficiat de un început de lună pozitiv, stare care se va prelungi. Aţi putea petrece, în mod plăcut, alături de membrii familiei, care vă tot solicită prezența. Totuși, dacă este necesar, trebuie să știţi să acordaţi atenţie și prietenilor, care vă își doresc foarte mult să își facă programul cu voi.

RAC 22 iunie - 22 iulie

BALANȚĂ

Freida Pinto rumoasa actriţă din Mumbai s-a născut în zodia Balanţei, în cea de-a treia decadă (18 octombrie), și are ascendent în Vărsător. Este un semn pozitiv, posesor al unor calităţi precum diplomaţia și farmecul; nu degeaba revista „People“ a inclus-o în topul celor mai frumoși oameni, precum și în cel al celor mai bine îmbrăcate vedete. Freida are un deosebit simţ artistic, ceea ce s-a văzut mai ales în interpretarea rolului Latika din producţia multi-premiată „Slumdog Millionaire“ (2008), filmul ei de debut. Rolurile au început apoi să „curgă“, Freida având două premiere anul acesta și încă trei anul următor, printre care comedia romantică „You Will Meet a Tall Dark Stranger“, regizată de Woody Allen, și drama „Miral“. Pe plan personal, Freida înflorește, relaţia cu partenerul ei din „Slumdog“ dezvoltându-se armonios, în ciuda diferenţei de vârstă între cei doi iubiţi. Dev Patel are 20 de ani, iar Freida – 26.

F

48

CHRIS ISAAK 26.06.1956

Dispuneţi de un magnetism remarcabil, iar ușurinţa cu care comunicaţi vă va atrage admiraţia persoanelor de sex opus, lucru care vă încântă preste măsură. Pasiunea de care daţi dovadă în organizarea unei mici excursii vă va face populari. Ar fi bine să depuneți același efort și la serviciu.

LEU 23 iulie - 23 august

KATE BECKINSALE 26.07.1973

Este posibil ca în aceste săptămâni să comunicaţi mult sau să călătoriţi; ambele sunt activităţi la care vă pricepeţi foarte bine. Aveţi și grijă să nu ţineţi, însă, predici. Apare posibilitatea rezolvării unor conflicte mai vechi și se întrezărește șansa unor colaborări eficiente.

FECIOARĂ 24 august - 22 septembrie

CAMERON DIAZ 30.08.1972

Traversaţi o perioadă în care sunteţi foarte preocupaţi de bani și în care aţi face orice numai să-i aveţi. Căutaţi soluţii noi, elaboraţi strategii noi, dacă este cazul, căci în niciun caz „nu mai mergeţi la apă cu vechiul urcior“. Nu vă place să vă repetați și ați învățat că nici șefilor.

11 - 24 octombrie BALANŢĂ 23 septembrie - 23 octombrie

M. DOUGLAS 25.09.1944a

Dacă aţi trișat măcar o dată în viaţă, ar trebui să manifestaţi o mare putere de înţelegere faţă de o persoană care v-a ascuns un adevăr deosebit de important. Nu trebuie să daţi dovadă, însă, și de o indulgenţă nemăsurată.

SCORPION 24 octombrie - 22 noiembrie

WINONA RYDER 29.10.1971

Aveţi de luat o decizie deosebit de importantă pentru viitor, dar sunteţi ezitanţi și nehotărâţi. Trebuie să vă gândiţi bine și să decideţi cât mai repede ce anume aveţi de făcut, căci altfel ar putea hotărî altcineva în locul vostru și s-ar putea să nu vă placă consecinţele. Puteți aplica pentru o bursă.

SĂGETĂTOR 23 noiembrie - 23 decembrie

BRITNEY SPEARS 02.12.1981

CAPRICORN

JON VOIGHT 29.12.1938

Se pare că veţi fi nevoiţi să jucaţi puţin teatru pentru a nu risca reproșuri la adresa persoane iubite, un pic cam cu toane în ultima vreme. Încercaţi să vorbiţi cât mai puţin cu putinţă și nu exprimaţi niciun fel de opinii personale; acordaţi noi șanse și depășiți momente delicate. 24 decembrie - 20 ianuarie

Veţi înregistra plusuri semnificative în domeniile de interes ale momentului, numai dacă vă veţi bucura de înţelegerea și ajutorul familiei. Cariera, banii, afacerile personale sunt principala voastră preocupare. Descoperiți în aceste zile că vă pricepeți într-un domeniu în care credeați că sunteți afon.

VĂRSĂTOR 21 ianuarie - 18 februarie

ELLEN DE GENERES 26.01.1958

Aveţi parte de o perioadă deosebit de activă, lucru care vă place, dar vă și obosește psihic și fizic. Fie veţi găzdui petreceri acasă, fie veţi efectua numeroase vizite prietenilor. Un lucru este clar - nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Aproape că vă doriţi ca un pic de plictis să intervină...

PEȘTI 19 februarie - 20 martie

MICHAEL BOLTON 26.02.1973

Sunteţi destul de mulţumiţi de propria persoană și nu mai sunteţi dispuși să vă certaţi din niciun motiv, chiar dacă este posibil să aveţi parte de unele provocări. Pe de altă parte, este posibil să faceţi cunoștinţă cu persoane importante, care vă pot deveni parteneri de afaceri ori prieteni.


5 Jessica Alba

LUCRURI PE CARE NU LE ŞTII DESPRE...

STORYFLASH Jessica și fiica ei, Honor Marie

1. Copilăria starului din „Fantastic Four“ a fost marcată de boli. A suferit de complicații la plămâni, precum și de astm. 2. Jessica a dat în judecată revista „Playboy“ pentru că i-a folosit imaginea fără acordul ei. Ulterior, și-a retras plângerea după ce Hugh Hefner a fost de acord să facă donații pentru două scopuri caritabile susținute de actriță. 3. Vedeta a refuzat scenele nud. „Nu vreau să apar goală, pur si simplu nu vreau!“, a declarat actrița, declinând propunerea regizorilor filmului „Sin City“ de a apărea goală în film. S-a răzgândit însă și a filmat nud pentru producția „Macete“. 4. În 2000, la doar 19 ani, Alba a avut o controversată relație cu colegul ei de filmări, Michael Weatherly.

Foto: Guliver

5. În 2005, Jessica șoca opinia publică declarând că va juca gratis într-unul din filmele „Lord of the Rings“ dacă producătorul Bob Weinstein ar fi fost de acord să plătească 100.000 de dolari pentru lecții private de tenis cu Monica Seles și Boris Becker.

STORY.ROPOLL 100

Care este cea mai sexy divă peste 60 de ani?

100

90

90

80

80

70

70

60

60

50

50

40

40

30

30

20 10 0

Susan Sarandon

Ann Margret

Raquel Welch

Sophia Loren

Goldie Hawn

30%

29%

22%

12%

7% Cititorii au decis pe www.story.ro.

50

20 10 0


www.natgeo.ro

National Geographic v` prezint`:

ISTORIA LUMII

EDI}IE DE COLEC}IE |N 4 VOLUME O POVESTE FASCINANT~ A ISTORIEI OMENIRII DIN ZORII CIVILIZA}IEI PÂN~ LA |NCEPUTUL SECOLULUI AL XXI-LEA. O CRONIC~ DETALIAT~ A EPOCILOR ISTORICE, A CIVILIZA}IILOR, A EVENIMENTELOR CRUCIALE {I A MARILOR REALIZ~RI UMANE. O |MBINARE INSPIRAT~ DE ELEMENTE ATRACTIVE DIN PUNCT DE VEDERE

VIZUAL {I INFORMA}IE DE SPECIALITATE EXTREM DE AM~NUN}IT~.

Volumul I

Preistorie [i epoca clasic` 15 Septembrie 2010

Volumul II

Evul Mediu [i Rena[terea 15 Octombrie 2010

+ CADOU

Volumul III

Marile descoperiri geografice [i Revolu]ia industrial` 15 Noiembrie 2010

Volumul IV

Conflicte globale 15 Decembrie 2010

Biblioraftul colec]iei Istoria Lumii, oferit doar \mpreun` cu Volumul I

Fiecare volum se g`se[te la punctele de pres` timp de 3 luni de la data apari]iei.

new 230x300AD_IstLumii_Story.indd Sec1:16

9/29/2010 16:54:57


Mag-Story21  

a stat de vorbă cu Story! cu Story! ! EXCLUSIV CELE 9 DVD-URI NUMAI 2 LEI Irina este foarte fericită, îi prieşte în Los Angeles și merge dej...

Advertisement