Issuu on Google+

Fiecare vedetă are povestea ei

Nr. 17 (331) bilunar

1 16 - 29 august 2010 3,99 LEI

BIANCA DRĂGUȘANU Cea mai mediatizată divă autohtonă și un juriu de vedete

AU VOTAT!

Caută Story cu SuperCADOU

Cătălin Botezatu LOCUL 1 CĂTĂLIN BOTEZATU

TOP

10

2

MARIUS NOVANC

Cei mai

sbuerlaxciy din România

ELAN SCHWARTZENBERG

PLUS: Află care e cel mai de gașcă, cel mai stilat și cel mai carismatic sta r!

CHRISTINA AGUILERA Incendiară în primul ei film

3

4 MIRCEA RADU

5

TUDOR CHIRILĂ

EXCLUSIV

Primele poze cu bebelușa Oana însărcinată

PAGINILE 14-19


6 VIZOR „ Andi și Olivia Moisescu, vacanță bio în Bavaria „ Danii Minogue, fericire completă

SUMAR

8

26

8 STORY OF THE WEEK Nico, del O mamă cu trup de model

„Story“ este o licenţă internaţională publicată de Sanoma Magazines în 9 ţări: Olanda, Belgia, România, Croaţia, Serbia, Slovenia, Bulgaria, Ungaria și Cehia

10 ȘTIRI nina Naomi Campbell, Gianina ache Corondan, Amalia Enache Y“ „STOR Ă R A N BILU RUL

TO URMĂMĂR NU PE APARE UST 30 AUG

Redactor-Șef: Mihaela Călinoiu Editor coordonator: Monica Vlad Redactori: Patricia Ene, Ioana Mirică Editor Foto: Andreea Creţu Fotoreporter: Ovidiu Huiban Art Director: Cătălin Ciolca Colaboratori: Andreea Niculae, Robert Ilie Foto: Guliver, Reuters, Mediafax Foto, Rompres, Hepta Adresa redacţiei: str. BUZEȘTI nr. 85, sect.1, București e-mail: story@sanomahearst.ro telefon: 031-225.87.00 fax: 031-225.87.15 STORY este o publicaţie a: General Manager: Els Loesberg Publisheri: Lucian Ioniţă, Theodor Manolache CFO: Ileana Maranca Clusters Advertising Sales Manager: Cristina Cristea Group Advertising Sales Manager: Alexandru Dona Advertising Sales Manager: Monica Pop, Simona Măneanu Marketing Manager: Meda Dobocan Digital Media Publisher: Adina Vasilescu Production Manager: Cristi Damian Distribution Manager: Violeta Diaconu IT Manager: Dragoș Margoi HR Manager: Cristian Dobrescu Pre-press: Sanoma Hearst Romania Tipar: Infopress Group Distribuţie: RAUTAKIRJA ROMÂNIA, tel:-0264-414.040 Serviciul de abonamente: abonamente@sanomahearst.ro Sanoma Hearst Romania este membră BRAT (Biroul Român de Audit al T irajelor). Revista Story este auditată BRAT în perioada iulie-decembrie 2008 și beneficiază de rezultatele Studiului Naţional de Audienţă pentru perioada iulie 2008 - iulie 2009. ISSN 1583-6252 Publicaţie auditată în perioada iulie – decembrie 2007

Publicaţie ce beneficiază de rezultate de audienţă conform Studiului Naţional de Audienţă măsurate în perioada: aprilie 2007 – aprilie 2008

Copyright: Sanoma Hearst Romania SRL Reproducerea integrală sau parțială a textelor sau ilustrațiilor din revista Story este posibilă numai cu acordul prealabil scris al Sanoma Hearst Romania.

14 COVER STORY: ei Top sexoșii României văzuți de colege de breaslă 20 FOTO STORY Teens Choice Awardss 22 INTERVIU Toni Grecu: „Râzi pentru tine, râzi pentru țară“

30

RE 24 OBJECTS OF MY DESIRE Maria Coman

44 LIFESTLE BEAUTY Puterea roșului

26 DEDESUBTURI „ Oana Ioniță Un bebe pentru o „bebelușă“ „ Diana Dumitrescu și febra sporturilor extreme „ Când actorii zâmbesc frumos pentru cântăreţi

48 FRUMUSEŢE „ Top 15 produse obligatorii vara asta „ De ce iubesc vedetele exercițiile cardio?

34 HOTSTORY „ Christina Aguilera face senzație în musical-ul „Burlesque“ 38 VITRINA „ Jeans mania „ Colecţionare șic și faimoase 42 FASHION POLICE Cătălin Botezatu spune pe bune

53 STORY PARTY „ Petrecere caritabil㠄 „Finlandia Midnight Sun“ 56 STORY COCKTAIL „Hibrid“, un SF horror cu Adrien Brody „Ethan Hawke se destăinuie! „Karate Kid“, un luptător adus la zi

„ „ „

62 MENIU Ce am mâncat azi? Claudia de la Etno 65 HOROSCOP 66 STORY FLASH: Katherine Heigl

Singurul jurnal monden de la Prima TV te conduce în lumea pasionantă a vedetelor.

Nu rataţi ediţia de joi 19 august! Andreea Fried și Daniel Cruceru te invită în fiecare joi, la ora 22.00, să descoperi lumea mondenă.

Machetă campanie Story Designers Collection: Foto: Ovidiu Huiban, Adi Stoicoviciu. Machiaj: Școala Cotimanis Show/Mădălina Radu. Modele: Alina Mădălina Soare, Carmen Popa (Flash Model Management).

3


a t a t u n i t , De acum ! e m u n n u poarta Cei mai faimoși designeri români au creat împreună cu o colecție șic, la un preț imbatabil!

Caută acum tricoul

Catalin Botezatu Mihai Albu

S-A DAT!

Plicul Mihai Albu

Nu Razvan Ciobanu rata!

Cr Eșa Eșarfă șa Răzvan Ciobanu

30 august

Nic tim


a

u

Întâlnește-ți specialiștii în modă: Mihai Albu, Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu și Irina Schrotter!

Creații exclusive de la designeri celebri Niciodată shoppingul nu a fost mai simplu. Răsfață-te cu modă de calitate tate în timp ce citești revista Story! Nu trebuie să mai petreci ore în șir în magazine, gazine, designerii tăi preferați s-au mutat la chioșcuri. Nu rata oferta Story! ry!

Irina Schrotter Colanți Colanț Colan nț Irina Schrotter

13 sseptembrie


Storycafé ÎN VIZOR DORINȚĂ Luca și David le-au spus părinților că ar vrea să se mute definitiv în tărâmul de basm al Bavariei.

Explozie pe scenă Vacanţă bio ANDI ȘI OLIVIA

oredana și-a câștigat pe bună dreptate titlul de cea ara ttrimite i it pe maii ttoată tă llumea îîn concediu di mai excentrică solistă de pe la mare, dar unii preferă să iasă din acest meleagurile autohtone. Așadar, nu „joc“ și să deguste, la propriu și la figurat, credem că mai poate exista vreo alte plăceri. Andi Moisescu și Olivia Steer au ipostază care să ne șocheze. Asta ales pentru vacanţă un decor 100% nemţesc, nu înseamnă că nu ne bucurăm de petrecând, la fel ca și anul trecut, o săptămână fiecare dată de prezenţa și de talentul într-un resort bio, în pădurile Bavariei. Luca, ei. Ultima oară ne-a oferit un show pe mezinul familiei, a călărit pentru prima dată un cinste în cadrul Revelionului Pro TV. ponei, iar David a devenit pirat alături de ceilalţi Bravo, Lori! copii și au pornit prin pădure în căutarea unei comori. E normal ca, după așa o aventură, să-ţi vină greu să te întorci în București!

L V

Text: Patricia Ene. Foto: Pro TV. 6


Storycafé ÎN VIZOR

Fericire completă

UN TATĂ GRIJULIU Modelul Kris Smith și-a ţinut fiul de o lună la piept, protejându-l de bliţurile fotografilor. A avut grijă și de Danii, ppe care a condus-o la un spa.

anii, sora mai mică a faimoasei Kylie Minogue, a arătat 100% fericită zilele trecute când se plimba în apropierea orașului Melbourne mână în mână cu iubitul, modelul Kris Smith, și cu băieţelul lor nounăscut, Ethan. Asta da, familie arătoasă! Vedeta de 38 de ani și 1,57 de metri înălţime a arătat în formă, alintându-se lângă iubitul cu șase ani mai tânăr. Danii a avut pe vremuri câteva tentative de a se lansa cu surle și trâmbiţe în lumea muzicală, dar succesul s-a lăsat așteptat, ceea ce a demoralizat-o oarecum. S-a concentrat în schimb pe viaţa personală și bine a făcut!

D

Text: Robert Ilie. Foto: Guliver. 7


STORY STORY OF THE WEEK

M-AM BUCURAT TARE MULT CĂ AM PETRECUT CÂTEVA ZILE FRUMOASE ALĂTURI DE FIICA MEA ȘI DE PRIETENUL EI. A FOST CA O OAZĂ DE LINIȘTE ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ AGLOMERATĂ DE CONCERTE!

NICO

NICO

O mamă cu trup de model 8


PE NISIPUL FIERBINTE Trioul vesel a avut parte de câteva zile de relaxare foarte reușite. Deși ajunsă la 40 de ani, Nico a arătat că n-ai nevoie de prea multe lucruri pentru a te simți tânără.

Text: Patricia Ene ico nu este numai posesoarea unei voci de invidiat, ci şi a unui trup demn de admirat. Două atuuri care fac din Nico o mamă… model. Pentru că este o mare iubitoare de apă şi soare, vedeta a ales ca vara aceasta să se bronzeze pe litoralul românesc, cot la cot cu Andra, fiica ei de 19 ani, şi iubitul acesteia. Aşadar, înarmaţi cu voie bună, mingii şi ceva finanţe de vacanţă, toţi trei au profitat de plaja Laguna, unde, timp de trei zile, au înotat, au jucat volei în apă şi s-au distrat pe cinste. La final, Nico a fost foarte mândră că a reuşit să-l convingă pe - speră ea - viitorul ginere că poate fi o soacră model!

N

9


Storycafé ȘTIRI

AMALIA ENACHE

Era să nu ajungă la botez! rezentatoarea Știrilor Nopţii de la Pro TV a acceptat să fie P nașă pentru băieţelul Ianis, fiul unei foarte bune prietene ale ei. Din cauza unor „peripeţii“ pe drumul spre Sibiu, orașul în care s-a ţinut botezul, Amalia a ajuns la fericitul eveniment cu doar cinci minute înainte ca acesta să înceapă. Dar totul a ieșit bine!

JULIA ROBERTS

& JAVIER BARDEM

Strălucitori la New York

ulia și proaspăt însuratul Javier și-au făcut prezenţa împreună pe covorul roșu, la premiera filmului „Eat, Pray, Love“, în New York. Chiar dacă spune că în ultimul timp a cam exagerat cu delicatesele italiene, Julia, în vârstă de 42 de ani, a afișat o siluetă demnă de invidiat. Javier nu a fost nici el mai prejos.

J

ULTIMA BÂRFĂ FIINDCĂ ARE PROBLEME DE EXPRIMARE ÎN LIMBA ENGLEZĂ, INNA SE GÂNDEȘTE DIN CE ÎN CE MAI SERIOS SĂ SE APUCE DE CURSURI DE SPECIALITATE.

10

GIANINA ȘI CLAUDIU

La plimbare cu Segway-ul ianina Corondan și Claudiu Mirică, vechi prieteni, G au renunţat la rolele cu care se plimbau, până recent, prin parc în favoarea unui vehicul mai interesant: Segway. Atunci când sunt în București, cei doi închiriază „mașinutele aproape teleghidate“ și se plimbă prin Herăstrău, în zona Roţii Mari. Gianina se gândeste chiar să facă și plimbări prin oraș cu Segway-ul, însă lui Claudiu i se pare destul de riscant în traficul bucureștean. Cei doi au învăţat foarte repede să meargă pe noua „jucărie“ și acum o recomandă tuturor. Din motive de distracţie și… comoditate.

MIHA


DECLARAŢIA SĂPTĂMÂNII Dani mă știe pe de rost, aproape... ăi, credem și noi că diva Antenei 1 a devenit aproape P ca o carte deschisă pentru partenerul ei de viaţă, ma matinalul Dani Oţil, că peste ei au trecut mai bine de doi

MIHAELA RĂDULESCU

ani de relaţie. Ar fi fost și culmea ca, după atâta timp, cei doi să nu se cunoască aproape deloc!

RACHEL BILSON

By, by Hayden Christensen! upă o logodnă de aproape D doi ani, actriţa Rachel Bilson a anunţat că a pus capăt relaţiei cu actorul Hayden Christensen, în ciuda faptului că, nu cu mult timp în urmă, cei doi continuau să vorbească despre planurile lor de nuntă! Tânăra nu pare deloc nefericită, însă, dedicându-se mai mult familiei și carierei. Rachel și Hayden, care au format un cuplu foarte frumos, s-au cunoscut în urmă cu trei ani, pe platourile de filmare ale producţiei „Jumper“, iar povestea lor de iubire a luat sfârșit mai repede decât credeau.

11


Storycafé ȘTIRI

DOAR LA TELEVIZOR Jurnaliștii nu au avut acces în sala în care s-a desfășurat audierea lui Naomi și au urmărit procesul din fața micilor ecrane.

CE MAI ZICE GURA LUMII VIRGIL IANȚU

Sim Simpaticul mpati patticul icul prez pprezentator rezent entato atorr face face ce fa face ce șii ttott lla emisiuni-concurs ii i ajunge. j M Maii mult, chiar la aceeași emisiune, doar că schimbă „ograda“. Mai precis, domnul „Milion“ va prezenta „Vrei să fii milionar“, ce va fi difuzată de TVR 2! veridicitate:

7 70%

MIRCEA RADU

Pe P vremuri vremur vre murii de de ccriză, riză riz i ă, fos fostul tul Do Donn Jua JJuan, uan, care se plimba li b cu caravana „Din Di ddragoste“ la Antena 1, și-a găsit în sfârșit locul la o televiziune. În urma unui concurs, Mircea va reveni la primul post la care a lucrat, TVR. veridicitate:

90%

ROXANA ILIESCU

Cu copiii în Turcia Vedeta B1 TV nu e o fană a litoralulului românesc, motiv pentru care a ales să-și petreacă vacanţa în Turcia, la Belek. A stat împreună cu soţul și cu cele două fetiţe, Vanessa și Teresa, la un hotel de ci stele și au făcut plajă, cinci scubadiving și shopping. hiar la propriu! Cum concursurile de frumuseţe nu se vor demoda niciodată, „Most Beautiful Romanian Girl 2010“ continuă să o caute pe cea mai sexy româncă, iar coordonatoarea misiunii este chiar Adelina Pestriţu, femeia care l-a lăsat cu ochii în soare pe Liviu Vârciu. „Se știe că România ascunde foarte multe femei cu forme perfecte, însă puţine au șansa de a fi descoperite. Noi nu vom face altceva decât să le întindem o mână de ajutor“, spune modelul.

C

NAOMI CAMPBELL

La mâna Miei Farrow candalul legat de traficul de diamante „însângerate“ în care este implicată până în gât și topmodelul Naomi Campbell a căpătat o nouă turnură după ce Mia Farrow, care a efectuat alături de Naomi o vizită în Africa, în 1997, a susţinut că modelul știa foarte bine de provenienţa „pătată“ a diamantelor. Mia Farrow pretinde că Naomi i s-ar fi confesat la un dineu că pietrele proveneau de la președintele liberian Charles Taylor, despre care se știa că vindea diamante pentru arme.

S

ADELINA PESTRIȚU

Se uită după femei

Text: Patricia Ene, Ioana Mirică. Foto: Guliver, Story, Alexandru Corondan. 12


COVERSTORY

Burlacii

fatali ai României Ritmul în care s-a împuţinat numărul burlacilor în România ne-a alarmat. Pentru cele care vor să ştie ce cotă mai au starurile necăsătorite, am alcătuit un clasament al celor mai bine cotate staruri masculine. Şi totul cu ajutorul unui „juriu“ de vedete feminine şi al cititorilor noştri. Delectaţi-vă!

nul acesta ne-au fost «furaţi» o mulţime de burlaci faimoşi, motiv pentru care am decis să întocmim un top al celor care au rămas disponibili, dar, de data aceasta, şi pe baza voturilor exprimate de vedetele de sex feminin. În funcţie de zâmbetul cuceritor, de felul în care se îmbracă, de simţul umorului sau de cât de bine arată masculii autohtoni, am alcătuit patru topuri: cei mai carismatici, cei mai stilaţi, cei mai sexy şi cei mai de gaşcă burlaci din România! Prin urmare, conform alegerilor făcute de vedete, dar şi pe baza voturilor exprimate pe site de cititorii noştri, marele câştigător a fost desemnat Cătălin Botezatu, cel mai vânat bărbat al acestui an.

A

Text: Patricia Ene, Monica Vlad. Foto: Antena 1/Nicolae Coșniceru.

CINE SUNT VEDETELE CARE AU VOTAT

SIMONA PĂTRULEASA

COSMINA PĂSĂRIN

MARIA RADU

RAMONA BĂDESCU

BIANCA DRĂGUȘANU

APRECIAZĂ CARISMA

BOTE CÂȘTIGĂ DETAȘAT!

CEL MAI SEXY? MARIUS

FANĂ DECLARATĂ BOTEZATU

„DIVUL“ BOTE E CEL MAI TARE

LUI MIRCEA RADU

NOVANC, CLAR!

C LO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1


CINE E PE PRIMUL LOC? BOTE, BOTE! Cele mai multe vedete din juriu l-au desemnat pe designer cel mai râvnit burlac din viaţa publică, motivând că Bote are toate calităţile necesare. Este atrăgător, sexy, se îmbracă bine, are carismă, râde, glumește, știe să se facă plăcut și își trăiește viaţa la maxim.

TOPUL BURLACILOR CEI MAI... sexy stilați de gașcă carismatici 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1

CĂTĂLIN BOTEZATU

CĂTĂLIN BOTEZATU

MIRCEA BADEA

CĂTĂLIN BOTEZATU

MARIUS NOVANC

ION ȚIRIAC

DANI OȚIL

DAN CHIȘU

ELAN SCHWARTZENBERG

MIRCEA BADEA

MARIUS NOVANC

MIRCEA BADEA

MIRCEA RADU

ELAN SCHWARTZENBERG

CĂTĂLIN BOTEZATU

DAN BĂLAN

TUDOR CHIRILĂ

DRAGOȘ BUCURENCI

LIVIU VÂRCIU

ION ȚIRIAC

RADU VÂLCAN

DAN CHIȘU

DAN BĂLAN

ILIE NĂSTASE

DAN BĂLAN

MARIUS NOVANC

SMILEY

MIRCEA RADU

MARIAN IONESCU

TUDOR CHIRILĂ

DRAGOȘ BUCURENCI

TUDOR CHIRILĂ

DAN CHIȘU

DAN BĂLAN

FLORIN PIERSIC JR.

ELAN SCHWARTZENBERG

ION ȚIRIAC

MIRCEA RADU

MARIAN IONESCU

MARIAN IONESCU

RITA MUREȘAN

CATINCA ROMAN

ADINA BUZATU

DALIA PUȘCĂ

CRISTINA ȘOLOC

NOTA 10 PENTRU BOTE!

SEXY? TUDOR CHIRILĂ!

BOTEZATU CÂȘTIGĂ IAR...

ÎL VEDE SEXY PE

CARISMATIC: MIRCEA BADEA

DRAGOȘ BUCURENCI

SEXY? RADU VÂLCAN


COVERSTORY

10

ION ȚIRIAC om de afaceri, 71 de ani

Este un domn stilat, pe care experiența și-a pus amprenta. Domnul Țiriac se îmbracă sobru, dar impecabil, își tunde mustaţa la fel de câțiva ani, aceasta devenind semnul lui distinctiv. Nu este considerat neapărat un bărbat sexy, cât unul șarmant și carismatic.

9

DAN CHIȘU

8

MARIAN IONESCU

regizor, 55 de ani

Înrăitul burlac al lumii mondene bucureștene, cel care singur, sub duș, și-a scris biografia, a fost apreciat de doamnele din juriu pentru atitudine, stil, carismă și abia la sfârșit pentru aspectul fizic. Femeile îl consideră un bărbat bine, dar la el primează alte calităţi.

compozitor și chitarist, 48 de ani

Distant și introvertit, Marian Ionescu a avut multe femei celebre alături, el atrăgând prin felul de a fi mai mult decât prin calităţile fizice. Pe vremuri, mai evidente. A fost votat pentru carismă și șarm și, deși nu este cotat drept un bărbat frumos, femeile se simt atrase de el.

16

7

DAN BĂLAN

6

RADU VÂLCAN

5

TUDOR CHIRILĂ

cântăreţ, 31 de ani

Aspectul fizic al lui Dan Bălan e mai mult interesant, decât răvășitor. Dan are trăsături frumoase, nu ai cum să nu îi reţii figura; e un Don Juan cu look rebel și care a primit numeroase aprecieri!

actor de telenovele, 27 de ani

Fostul manechin are un corp superb, un zâmbet perfect și arată impecabil. E destul de reţinut în a vorbi despre viaţa personală și asta îl face și mai interesant. Radu a avut ca atuu criteriile fizice.

compozitor și cântăreţ, 36 de ani

Tudor arată bine, este rebel, cântă frumos iar piesele lui au versuri care te ung la inimă. Femeile apreciază că e un tip direct, cu personalitate puternică și pare greu de stăpânit. Tocmai de aceea a scăpat neînsurat până acum.


ni

4

MIRCEA RADU

3

ELAN SCHWARTZENBERG

2

MARIUS NOVANC

1

om de televiziune, 41 de ani

Mircea pare un tip romantic, educat și fin, vorbește frumos și este simpatic; acestea sunt atuurile lui fostei gazde a show-ului “Din dragoste”. “Cupidon” e în plutonul fruntaș al burlacilor, ajungând acolo și prin cota dobândită în urma anilor de discuții de suflet.

om de afaceri, 43 de ani

Bărbaţii cu caracter puternic tind de multe ori să-i eclipseze pe cei cu trăsături perfecte. La Elan, divele au apreciat tăria de caracter, stilul direct de a vorbi și educaţia. Probabil a contat puternic și averea dobândită, deși nu a fost trecută la criteriile de evaluare.

handbalist, 32 de ani

Deși nu este de multă vreme personaj monden, Marius Novanc a fost remarcat imediat de divele din showbiz, cucerite de alura atletică, de felul în care sportivul se îmbracă și de corpul bine lucrat. Iată atuurile care l-au dus foarte aproape de poziția fruntașă!

CĂTĂLIN BOTEZATU Designer, 43 de ani misiunea „Burlacul», în care poate fi încă urmărit, i s-a potrivit mănuşă, pentru că Bote şi-a jucat propriul rol; nu a încercat să pară ceea ce nu este, a fost natural, volubil, pus pe şotii şi şarmant. Cert este că prin atitudinea lui, dar şi prin look-ul sofisticat, a reuşit să le zăpăcească pe toate concurentele. Care sunt armele secrete ale unui bărbat bine, ale unui burlac din high-life-ul bucureştean, ne-a dezvăluit chiar el. Dacă nu ar fi creat modă, Bote spune că ar fi făcut televiziune, actorie sau regie de film. Toate i se par domenii în care îţi poţi demonstra creativitatea şi în care rezişti, ca şi în modă, doar dacă eşti cel mai bun, cel mai inventiv. „Prima dată când Vlad Sterescu, producătorul emisiunii „Burlacul», de la Antena 1, mi-a prezentat acest proiect am

E

17


COVERSTORY FEMEIA IDEALĂ PENTRU BOTE

Frumoasă Blondă sau brunetă?........................... Blondă Sâni naturali sau silicoane?................ Nu are importanță Minionă și slabă sau înaltă și cu forme?... Înaltă și cu forme Nonconformistă sau clasică? ............. Nonconformistă Păr lung sau scurt?............................. Lung Frumoasă sau inteligentă? .................

Femeie de carieră sau dedicată familiei? ........................

Femeie de carieră Lady Gaga sau Beyonce?.................... Lady Gaga avut aşa, o uşoară ezitare. M-am gândit că iar se va interpreta în fel şi chip, că vreau să fac demontraţii că mă plac femeile... Apoi, când am văzut că e un format atât de bine cotat afară, că aceia care l-au adus îşi pun la bătaie toate resursele ca să iasă perfect, am decis să mă bag. Clevetitori au fost şi vor fi tot timpul», ne-a declarat Cătălin.

FĂRĂ PRETENŢII DE „DIV“ Uneori i-a fost greu să elimine concurentele; se ataşase de fiecare, chiar dacă unele erau genul de care fuge; clevetitoare şi uşor frustrate. Nu a făcut mofturi, nu a avut pretenţii aberante, s-a purtat firesc. „Eu nu am multe tabieturi. Sunt o persoană cu picioarele pe pământ şi extrem de activă. Vreau doar să îmi încep dimineaţa cu o cafea bună, atât. Dar peste tot unde am mers am fost cazat numai la hoteluri de cinci şi şase stele. Nu le-am dat deloc de furcă în ceea ce priveşte mâncarea, nu am făcut o listă cu alimente favorite şi nici nu am cerut 200 de prosoape albe în baie, ca starurile de afară», ne-a povestit râzând. În ceea ce priveşte vestimentaţia, şi-a adus singur hainele pentru că aici e ceva mai pretenţios.

CINCI PONTURI MARCA BOTEZATU Înainte de show, Bote s-a pregătit ca la carte; aşa face de fiecare dată când este implicat într-un proiect în care imaginea lui este expusă şi analizată. 1. «Mi-am înoit garderoba şi am selectat din ce aveam haine sport pentru zi, ţinute pentru plajă şi iaht, costume pentru seară, accesorii, bijuterii, ceasuri şi pantofi pentru toate momentele zilei. Am avut circa 300 de outfit-uri pregătite din timp, 15 ceasuri, cam două kilograme şi ceva de bijuterii, 80 de perechi de încălţări, opt parfumuri diferite». 2. «Cu două săptămâni înainte de filmări am mers la solar ca să am un bronz uniform, aşa cum la plajă nu iese niciodată. Nu puteam să-mi permit să filmez în şort cu pielea tărcată». 3. «Pentru că am şi eu o vârstă, am mers la terapeutul meu, dr. Marek Vâlcu, şi am făcut o serie 18

de tratamente la faţă care să atenueze ridurile şi să dea tonus pielii, am folosit Madonna Machine, un aparat de care diva nu se desparte, întinereşte pielea feţei şi a gâtului». 4. «Am încercat să mănânc sănătos, dar tot am scăpat în prăjituri, nu pot să trăiesc fără ele, mai bine uit de mâncare, dar la dulciuri nu renunţ». 5. «M-am epilat pe braţe şi pe piept, nu suport să arăt ca o maimuţă, epilatul mi se pare că ţine în primul rând de igienă şi abia după de aspectul fizic».

BOTE, PROPRIUL MANAGER În momentul de faţă, Cătălin Botezatu este un brand foarte puternic, care şi-a manageriat singur imaginea. Nici nu s-au terminat bine filmările pentru «Burlacul», că ofertele au început să curgă. «Deja aş putea să îmi iau un al doilea job, să fac constant televiziune, dar mi-e greu, trebuie să am mare grijă să nu neglijez atelierul, clientele mai ales, ele pe mine mă vor acolo, de la mine aşteaptă sfaturi şi recomandări. Nu pot să neglijez nici prezentările în ţară şi peste hotare. De aceea trebuie să iau în considerare doar proiectele mari, nu îmi pot permite să mă vând sub valoarea mea». Cătălin nu ştie ce avere are. Banii lui nu stau; se duc pe haine scumpe,

Cătălin admite că mare parte din succesul lui s-a datorat și faptului că e un bărbat care arată bine. „Nu sunt ipocrit să nu recunosc: cu fața mea, am deschis multe uși. Chiar și pe vremea lui Ceaușescu am reușit să-mi fac mult râvnitul buletin de București pentru că mă plăcea doamna Ceaușescu și am avut semnătura direct de la ea. Femeile au fost tot timpul atrase de mine ca un magnet, chiar și cele care vorbeau bălării despre mine când m-au cunoscut au făcut pasiuni pentru mine“, a conchis Cătălin.

CE CREDE BIANCA? „Nu cred că e vreuna genul lui, sincer. Drăguţe mi se par toate, însă nu sunt pe gustul lui Cătălin; el trebuie să cunoască foarte bine o femeie până să înceapă să o placă. Nu îl văd capabil să se însoare în urma unui show, pentru că e totuși un bărbat prea pretenţios, chiar dacă are atâtea femei din care să aleagă, nu se lasă impresionat de cantitate, ci de calitate. Este unul dintre puţinii bărbaţi cărora le place calitatea. În plus, acolo presiunea e prea mare, nu îl văd capabil să transpună un show de televiziune într-o poveste de dragoste reală. Așadar, nu se însoară!“.


De ce-l iubesc femeile? După ce şi-a petrecut întreaga carieră de designer în mijlocul femeilor, am putea spune că Bote se simte printre concurentele emisiunii „Burlacul“ ca peştele în apă. Ele, în schimb, îl privesc pe Cătălin ca pe un trofeu pentru care merită să faci aproape orice. Curioşi să ştim care sunt părţile corpului care stârnesc cel mai tare simţurile femeilor, le-am întrebat pe fete ce anume apreciază cel mai mult la burlacul atât de râvnit. Am fost surprinşi să constatăm că părerile sunt variate! BUZELE Pe lângă faptul că îţi dorești să-l asculţi pe Cătălin, buzele îţi provoacă acel impuls de a le săruta. Roxana Robotin

MIHAELA STANCIU

cadouri pentru cei dragi, pe care nu le alege niciodată întâmplător, bijuterii, ceasuri şi călătorii. «Eu trăiesc pe principiul că nu iau nimic cu mine, o viaţă am şi o trăiesc exact aşa cum îmi place».

ETERNUL ȘI FASCINANTUL BOTE Contestat de mulţi şi adulat de multe, Cătălin este poate cel mai notoriu personaj din showbiz la ora aceasta. Pare tot timpul scos din cutie, are un zâmbet de Hollywood, se pune în valoare, dar ştie să fie simpatic şi jovial cu toată lumea, să nu se comporte ca o vedetă. Acestea crede el că sunt atuurile lui. «Pe mine mă plac oamenii mai mult după ce mă cunosc; înainte îşi fac tot felul de păreri despre mine, că sunt inabordabil, dificil, că am ifose. Eu chiar sunt un tip normal, care se îmbracă frumos şi are grijă să arate bine, pentru că se respectă pe el, nu pentru că aşa o să îl admire alţii. Nici nu concep să ies din casă şifonat şi ponosit, nu am ieşit aşa nici când eram un puştan din Alexandria...». Controversele stârnite pe seama orientării lui sexuale nu i-au dăunat ca imagine şi nici nu i-au diminuat numărul de admiratoare. «Ba, din contră, aş putea spune că mi l-a sporit. Femeilor le plac bărbaţii care ascund ceva şi, ce s-au gândit ele, că, dacă sunt în anturajul meu, vor afla mai multe. Ele ştiu că eu trăiesc viaţa asta la maxim, cine nu vrea să zburde alături de un astfel de bărbat care azi e la Bucureşti, mâine la Milano, poimâine la New York şi peste trei zile vânează balene în Antarctica sau vizitează triburile de şamani din Peru? Chiar am o viaţă fascinantă, îmi pot permite orice la cei 43 de ani ai mei, ceea ce demonstrează că nu am trăit degeaba, nu am muncit în zadar».

ROXANA CODREANU

INTELIGENŢA Îmi place tot la Cătălin. Însă cel mai mult apreciez creierul, pentru că îl face pe Cătălin să fie un bărbat adevărat. Mihaela Stanciu GÂTUL Îmi place foarte mult să sărut un bărbat pe gât. Este unul dintre locurile mele preferate. Gâtul lui Cătălin îmi place pentru că nu este lung, nu are ieșit în evidenţă mărul lui Adam și este foarte catifelat. Andrada Ersek

ROXANA ROBOTIN

ANDRADA ERSEK

DANTURA Cătălin are o dantură foarte frumoasă, impecabilă și perfectă pentru un zâmbet seducător. Roxana Codreanu

CARLA ȘUTEU

BAZINUL Am remarcat acolo un tatuaj deosebit, un delfin. Sunt pasionată de tatuaje și am aflat că tatuajul lui Cătălin are în spate o poveste aparte. Alexandra Epure Am dansat împreună și îmi plăcea cum se mișca. Cristina Mantu

ALEXANDRA EPURE

MÂINILE Mi se par bărbătești, exprimă masculinitate. Carla Șuteu ALINA BIANCA CSIKI

OCHII Sunt expresivi și transmit exact ceea ce gândește. Exprimă sensibilitate. Alina Bianca Csiki

CRISTINA MANTU

PICIOARELE Sunt foarte bine lucrate la sală. Oana Melania Potlog

MIHAELA CRAIU

PIEPTUL Exprimă senzualitate, masculinitate. Mihaela Craiu

OANA MELANIA POTLOG

19


FOTOSTORY MEGAN FOX & BRIAN AUSTIN GREEN

Megan și Brian au fost cei asupra cărora s-au oprit mai toate privirile, interesul pentru celebrul cuplul sporind după oficializarea relaţiei. Cea mai frumoasă femeie din lume și cel mai norocos bărbat s-au lipit unul de celălalt și așa au rămas...

TEEN CHOICE AWARDS

Gală cu vampiri și dive how-ul Teen Choice Awards 2010, organizat la Amfiteatrul Gibson din Los Angeles, a stârnit şi anul acesta multe controverse. Dacă vampirii au pus stăpânire pe eveniment, căci «Saga Amurg: Lună nouă» a obţinut 11 premii, iar serialul de televiziune «The Vampire Diaries» a fost recompensat cu şase trofee, la categoria muzică lucrurile au fost mai complicate. Marele câştigător, Justin Bieber, care a primit patru premii, a fost contestat de mulţi dintre colegii de breaslă, mai ales că victoria lui a fost anunţată neoficial încă de luna trecută. Printre câştigători s-au mai numărat Sandra Bullock, Lady GaGa, Katy Perry şi Miley Cyrus. În rest, multă culoare şi glume. Mica rochie neagră nu şi-a făcut apariţia, în locul ei ieşind la rampă cele mai scurte rochii sau fuste cu putinţă!

S

Text: Patricia Ene. Foto: Guliver.

JUSTIN LONG

HILARY DUFF & MIKE COMRIE CHASE CRAWFORD &

KRISTEN BELL

LEIGHTON MEESTER EMMA ROBERTS

20


FATA FANTASTICĂ ESTE ELASTICĂ Copilul minune al muzicii cii pop, Katy Perry, a fost st gazda serii; profilul ul ei s-a potrivit perfect ct evenimentului. Nu numai ai că s-a descurcat foarte te bine, dar cântăreaţa a și stârnit admiraţie reușind nd un șpagat de senzaţie, la numai câteva zile după ce Fergie dovedise se că e flexibilă... ...

LL COOL J

și familia sa

TAYLOR LAUTNER

JENNA DEWAN & CHANNING TATUM

ROBERT PATTINSON ASHLEY GREENE

NIȘTE PUȘTI MONDENI

Celebrul fotbalist David Beckam, peste care timpul pare că nu trece, ba, din contră, o ia înapoi, și-a făcut apariţia fără nevastă – ce bine! -, dar împreună cu doi dintre simpaticii lui băieţi, Cruz și Romeo. Iar publicul l-a iubit pentru asta. David și-a făcut de lucru cu aparatul ca un profesionist.

21

SELENA GOMEZ

SANDRA BULLOCK

21


STORYINTERVIU

TONI GRECU:

„Râzi pentru ti Story: Este vară, perioadă sfântă pentru cei care au lucrat mult peste an, deci și pentru voi. Totuși, aţi lansat un clip care a prins extraordinar. Cum v-a venit ideea cu „Imnul crizei - KK - Maka“? Toni: Plăcându-mi foarte mult cântecul Shakirei, „Waka-Waka», pe care l-am văzut în timpul CM de Fotbal, mi-am zis că s-ar potrivi foarte bine pe un text adaptat, satiric, în care veselia şi exotismul muzicii şi dansului, specific africane, să se suprapună peste jalea şi tristeţea crizei, specific româneşti. Aceasta este o reţetă de fabricare a parodiei, alăturarea unor mesaje sau forme antagonice fiind o sursă de umor. Nu vreau să teoretizez aiurea, cert este că oricum aveam în cap să fac ceva pe timpul vacanţei de vară. Story: De fapt, Toni, de ce trebuie să aibă criza un imn? Cântecul se numeşte Imnul Crizei pentru a respecta regula parodiei. Originalul Shakirei a fost imnul CM de Fotbal. Şi m-am mai gândit la ceva: dacă România nu a avut norocul să joace la Mondialele din Africa de Sud, ea e totuşi jucătoare fruntaşă în CM de Criză, pe care, după cum merg lucrurile, are toate şansele să îl câştige. De ce să nu avem un imn pentru asta?

Dintr-o singură mişcare, trupa Divertis, prin „Serviciul Român de Comedie“, a învins toropeala verii şi a ajuns pe buzele tuturor. „KK Maka“, Imnul Crizei, a cotropit internetul, ajungând povestea preferată a internauţilor. Text: Mihaela Călinoiu. Foto: ProTV.

22

Story: Deci, aţi ascultat imnul CM de fotbal și v-aţi zis că trebuie să faceţi ceva cu piesa asta. Cum s-au născut versurile? Le-am făcut având, evident, ca model Waka-Waka. Mesajul trebuia să fie satiric, cu accente mai acide, fiind vorba de o critică la adresa unei situaţii economice şi sociale grave. Nu e doar un cântec vesel şi atât. E o discrepanţă clară între mesaj şi modul în care e transmis. Am făcut ceva care să atragă atenţia că „Serviciul Român de Comedie» veghează necontenit asupra comediei politice naţionale şi este prezent mereu la da-

GENERICUL UNUI CLIP CARE A AVUT Interpretă: Ramona Hanganu. Text: Toni Grecu și Alexandru Hancu. Regia: Dragoș Mușat. Producător: Toni Grecu. Personaje jucate de: Dragoș Stoica, Claudiu Maier, Valentin, Aniela Petreanu, Cosmin Natanticu, Gicu Gojira, 1Q Sapro.


ru tine, râzi pentru țară“ torie. Sloganul nostru: „Râzi pentru tine, râzi pentru ţară!». Story: Shakira din clipul vostru, Roxana Hanganu, este foarte convingătoare. Pe de altă parte, felul în care „dansaţi“ voi toţi este… special. V-aţi „antrenat“ pentru aceste mișcări? Deşi e o glumă, o parodie, să ştii că s-a muncit foarte mult. Coregrafa Antoaneta Paraschiv a lucrat atât cu fetele din corpul de balet, cât şi cu actorii şi actriţele, s-au făcut repetiţii. Greutatea dansului în această producţie este decisivă. Story: Apropo de mișcări, dansul Shakirei pune câteva probleme pentru un bărbat, dar voi aţi făcut faţă. Cum te-ai simţit… dansând? Eu am dansat mai putin, dacă nu eşti atent nici măcar nu-ţi dai seama că am fost pe acolo. Cel mai complicat a fost pentru fete şi pentru Claudiu Maier, care îl joacă în videoclip pe Emil Boc. Acest dans s-a repetat de 12 ori în patru locaţii diferite, în plin soare, la 37 de grade. Foarte tare a fost secvenţa cu Dragoş Stoica jucându-l pe Gigi Becali, care dansează Waka-Waka într-o stână cu câteva sute de oi. Ne-am distrat copios şi noi, dar şi ciobanii. Unul dintre ei chiar fusese cioban la oile lui Becali! Story: Clipul vostru are numeroși admiratori, dar și contestatari. Unii pun succesul parodiei pe seama folosirii în titlu a cuvântului KK. Tu ce crezi, Toni, ce a funcţionat? În primul rând, KK-Maka este eufonic, adică sună apropiat de originalul, Waka-Waka. Apoi, satira este la adresa crizei şi a modului în care se luptă împotriva ei, or tocmai aceste măsuri de ieşire din impas sunt, vorba românească, „kk-maka». În al treilea rând, proiectul este destinat netului, un mediu de co-

municare dezinhibat, inteligent şi mult mai permisiv decât clasica televiziune. Nu m-am gândit la efectul comercial „devastator» pe care l-ar avea acest titlu. Să fim serioşi. E plin de titluri şocante, vulgare, scatofage peste tot şi nu atrag public. Am constatat că unii teoreticieni ai netului s-au aruncat în dizertaţii de-ţi stătea mintea, uitând că la mijloc este totuşi o parodie, o glumă. Cel mai tare a fost un sindicalist care trăgea o concluzie «distrugătoare»: acest cântec, zicea, are rolul de a demobiliza masele în lupta lor cu criza. Să mori de râs, nu alta! Nici nu mai ştii unde este graniţa dintre parodie şi tragedie. Story: Funcţionarii care „atacă“ tomberoanele și apoi îi fură banana unui puști oferă o imagine parodică puternică a României. Crezi că vom ajunge să ne furăm bananele, ca să zic așa? Sper din tot sufletul să nu se întâmple asta. Orice glumă are la bază o exagerare a realităţii. Dacă o să ajungă funcţionarii să fure banane din mâna copiilor, pe stradă, înseamnă că trebuie să ne apucăm de pe acum să lucrăm la o nouă parodie cu Revoluţia din 1989. Cred, însă, că nu va fi cazul. Să nu fim aşa de pesimişti. Story: Care a fost cel mai simpatic mesaj pe care l-ai primit după această parodie? Un băiat priceput a scris că avionul care apare în finalul clipului este un Boeing 737-100, care ateriza pe Băneasa, la pista 7. Ăsta a fost cel mai important lucru pe care l-a reţinut el din cântec. Fabulos!

CODUL KK MAKA Dincolo de faptul că ritmul piesei e foarte ușor de reţinut, versurile conţin cuvinte și expresii cheie bine plasate. „Criză“, „KK – Maka“, „mugetarii“, „suntem ca maimuţele“, „frecţii“, „Pleșcoi“, „ne mutăm în copaci“ și, senzaţional, „biggie, biggie mama“ sunt doar câteva dintre acestea.

Shakira, originalul de la care a pornit totul

Story: Dar a reținut ceva! Tu, ai avut vacanţă sau urmează? Unde te mână „criza“ anul acesta? Am avut nişte bucăţele de vacanţă. Puse cap la cap, se adună vreo trei săptămâni. Sper să ajung într-o altă ţară a crizei, poate mă inspir mai bine, este vorba de Grecia, dar mai am de transpirat în Bucureşti până atunci.

RE A AVUT PESTE 400.000 DE VIZUALIZĂRI ÎN DOAR CÂTEVA ZILE!

CITEȘTE ÎN STORY DIN 30 AUGUST POVESTEA SHAKIREI DE ROMÂNIA, RAMONA HANGANU 23


OBJECTS OF MY DESIRE

Maria Coman

Biblioteca. Citesc mult. Sau, în fine, citeam mult, că de când cu Smaranda (n.r. - fiica ei) n-a mai prea rămas timp. Îmi plac romanele istorice, am terminat pe nerăsuflate „Surorile Boleyn“, la fel și „Codul lui da Vinci“. Aș reciti oricând „Pe aripile vântului“ și „Mary Poppins“.

Prezentatoare de ştiri a Antenei 3 şi, în viaţa de zi cu zi, soţie a lui Adelin Petrişor, Maria se declară o devoratoare de cărţi şi o mare iubitoare de încălţăminte UGG. Pagină realizată de Patricia Ene Am o adevărată colecţie Ugg. Îmi plac pentru că mergi ușor cu ei, pentru că poţi să te bucuri de ce e în jur fără să te gândești că te dor picioarele. Au fost cu mine la Londra, la Paris, la New York... Și acum mă gândesc să-mi iau și de vară, ca să meargă cu mine și la plajă.

Parfumul Chevrefeuille, Annick Goutal. Mie îmi place foarte mult mirosul ierbii cosite. Îmi aduce aminte de copilărie, de joaca în parc de dimineaţă până noaptea, de udatul grădinii seara. Ani la rând am căutat un parfum care să semene cu mirosul ierbii. Chevrefeuille mi-a ieșit întâmplător în cale și a devenit o constantă. Prefer ochelarii de soare Mosley Tribes de la Ray Ban. Îmi vin perfect.

Inele, brăţări, lanţuri și cercei. Deocamdată, le ţin în vaze de sticlă, le văd cel mai bine și nu uit de ele.

24


ad Avensis Corolla 230x300.ai

8/11/10

5:51:26 PM

DacÅ nu acum, atunci când? Cele mai bune maƢini ruleazģ ACUM cu cele mai bune preƤuri

Avensis PreƤ special de la 18.714€

(TVA inclus)*

AVENSIS 1.8 VVTi EchipÅri Executive ńi Elegance

Ultra dotÂri standard: • Motor 1.8l benzin / 147 CP • Aer condiŃionat, radio CD & MP3 & 6 boxe & comenzi audio pe volan • Computer de bord, închidere centralizat • 9 airbag-uri & ABS & EBD & BA • Sistem de control al stabilitÂŃii (VSC) & tracŃiunii (TRC) • Oglinzi exterioare reglabile electric, pliabile & oglind interioar electrocromatic • Volan în piele, scaune reglabile electric • Închidere centralizat & telecomand • Jante aliaj, geamuri faŃ Łi spate acŃionate electric • Senzor de lumin Łi ploaie • Vopsea metalizatÂ

STOC LIMITAT!

Corolla COROLLA 1.6 Valvematic ńi 1.4D-4D EchipÅri Luna ńi Sol

PreƤ special de la 12.727€

(TVA inclus)*

Ultra dotÂri standard: • Motor 1.6l benzin / 132 CP Łi 1.4l diesel /90 CP • Cutie de viteze în 6 trepte • Aer condiŃionat cu reglare automat • Radio CD/MP3 & comenzi audio pe volan • Volan Łi schimbÂtor de viteze îmbrÂcate în piele • 9 airbag-uri & ABS & EBD & BA • Oglinzi electrice Łi încÂlzite • Geamuri portiere faŃ Łi spate acŃionate electric • Proiectoare de ceaŃ • Vopsea metalizatÂ

STOC LIMITAT!

www.toyota.ro

* Ofert supus unor termene Łi condiŃii, valabil în limita stocului disponibil. Pentru mai multe informaŃii, v rugÂm s contactaŃi cel mai apropiat partener autorizat Toyota.


STORYDEDESUBTURI

EXCLUSIV

Un bebe pentru o „bebelușă“

Frumuşica bebeluşă de la „Cronica Cârcotaşilor“ se plimbă prin Barcelona însărcinată în şase luni. Oana ne-a vorbit în exclusivitate despre viaţa ei de acum, naveta România – Spania, despre marile renunţări, dar şi marile împliniri. Text: Monica Vlad

26


VARĂ LA BARCELONA Pentru că va avea o fetiţă pe jumătate spaniolă, Oana petrece vara aceasta la Barcelona, unde vizitează tot ce se poate și încearcă să se adapteze într-un oraș care ar putea deveni noua ei casă.

arcina Oanei i-a luat prin surprindere pe consumatorii de monden, pentru că vedeta a ţinut-o ascunsă atât cât s-a putut şi nu a spus nimic decât celor dragi, până când burtica a devenit deja prea vizibilă pentru a mai putea fi disimulată. Aşa îi place Oanei, ca lucrurile personale să rămână personale. «Nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea, mai ales când nu este vorba doar despre mine. În România este o diferenţă mare între cei care îşi expun viaţa pe prima pagină şi cei care îşi fac doar meseria. Asta nu înseamnă că aceştia din urmă sunt secretoşi, ci doar discreţi».

S

CURĂŢENIA SPANIOLĂ VERSUS VIAŢA DE ACASĂ Despre spaniolul care i-a furat inima nu vrea să vorbească foarte mult, dând urmare rugăminţii lui de a nu-l face celebru. Talentata dansatoare şi, mai nou, actriţă spune doar că este la fel de fericit ca şi ea, că se gândeşte de acum la momentul în care fata lor va avea primul prieten şi deja se teme un pic. În viaţa amândurora au loc schimbări majore; Oana este foarte legată de România, de cariera ei aici, el iubeşte Spania şi-i e greu să plece de acolo... «Nu am hotărât încă cine se va sacrifica pentru celălalt», spune Oana liniştită. «Mai avem timp. Mi-e greu să mă gândesc că aş putea trăi fără familia «Cronicii», dar este posibil ca în trei luni, cât mai am până nasc, să-mi schimb total priorităţile în viaţă. În orice caz, nicăieri nu-i ca acasă». De aceea, Oana crede că va naşte în România, ca fiica ei să îi vadă familia şi prietenii de cum deschide ochii. «Îmi place cum sunt trataţi pacienţii în spitalele din Occident. Respectul, ordinea şi mediul civilizat din Barcelona şi, mai apoi, tehnologia de care beneficiează fiecare doctor în cabinet sunt minunate. Pe de altă parte, este greu să nu poţi vorbi limba ta şi să nu ai familia şi prietenii aproape. Probabil o să rămân în Bucureşti, să nasc».

CARIERĂ ÎN STAND-BY Vară de vară, alături de trupa ei de dans, Oana pleca în Ibiza, fetele fiind deja celebre în clubul în care dansau. Acolo, „bebelușa“ a cunoscut-o pe Paris Hilton, a cinat cu ea și s-a plimbat pe iahtul celebrei blonde. Clubul Amnezia a fost prima mare renunţare a Oanei, căci devenise un ritual ca vara să o petreacă la Ibiza. „Anul trecut a fost ultimul pentru mine, acum este timpul să predau ștafeta, nu? Sunt în continuare alături de grupul de opt fete care a plecat anul acesta în Ibiza și care reprezintă România cu succes“, mărturisește Oana, cu o ușoară undă de regret în glas. Meseria de dansatoare era marea ei dragoste, dar uite că altcineva i-a luat deocamdată locul.

OANA, O «CRONICUȚĂ» LA FINAL Sarcina Oanei nu a fost programată, dar aşteptată categoric, da. «Toţi prietenii ştiu că-mi doream un bebe. Îmi plac mult copii, mama tot insista şi ea că vrea un nepot, apoi era momentul şi, în plus, colegii mei de la «Cronica Cârcotaşilor» nu au pierdut timpul până acum», ne spune convinsă de faptul că întreaga echipă îi va fi de un real folos cu experienţa de părinţi. O vor ajuta şi familia, şi tatăl copilului, al cărui nume se fereşte să-l spună şi lasă aşa, o undă de mister asupra lui. «La început o să stau cu copilul, dar nu vreau să renunţ la pasiunile mele şi la viaţa mea de dinainte. Asta nu înseamnă că bebe o să fie neglijat, dimpotrivă, trebuie să fie mândru că are o mamă care se menţine în formă. Mai ales că sigur o să facă şi fetiţa mea balet!». Doar la «Cronică» va fi nevoită să renunţe, începe prea repede şi Oana va fi inaptă să apară pe sticlă. A găsit, însă, o soluţie: «Acum, că Huidu a slăbit aproape 10 kilograme şi vrea să fie Bebeluşă, îmi e ruşine să apar aşa grăsuţă în platou». Graviditatea nu a fost o povară pentru Oana, care a şi profitat un pic de noul statut. «Doar nu sunt prima femeie care va avea un copil. Până nasc, îi mai chinui un pic pe cei dragi», spune râzând. «Of… da! Sunt foarte pretenţioasă! Ce am fost înaine… acum am şi motiv să fiu mofturoasă… ha! ha! ha! Lumea trebuie să mă înţeleagă». 27


STORYDEDESUBTURI

Diana și febra sporturilor extreme Într-o frumoasă zi de vară, statul la soare nu a mai mulţumit-o pe Diana Dumitrescu, motiv pentru care aceasta şi-a luat inima în dinţi şi a făcut un lucru mare. Însă nu la mare, ci pe apele lacului Snagov, de lângă Bucureşti. Waterboarding-ul a fost chiar amuzant pentru vedetă. Text: Ioana Mirică. Foto: Acasă TV, Guliver.

28


iana Dumitrescu şi soţul ei, Ducu, şi-au propus recent să-şi ofere un weekend liniştit, împreună cu o gaşcă de prieteni, pe lacul Snagov. Dar lucrurile nu au stat tocmai aşa cum era plănuit. Atunci când interpretei personajului Oxana din viitoarea telenovelă “Iubire şi onoare” i s-a propus să încerce noua atracţie a sporturilor extreme, waterboarding-ul, aceasta nu a stat mult pe gânduri. Înarmată cu mult curaj, Diana s-a urcat pe placă şi s-a lăsat trasă de o barcă cu motor. Senzaţia? A meritat fiecare minut petrecut pe apă, după cum mărturiseşte şi blondina. «M-am distrat foarte tare, e foarte plăcut să fii pe placă, să te tragă o barcă cu viteză şi să simţi cum îţi flutură vântul prin păr. Ducu e foarte mândru de mine că am avut curaj!», a râs Diana. Zece minute şi…patru trânte i-au fost necesare frumoasei actriţe pentru a se putea ridica. «Mai departe, totul ţine de cât poţi să stai pe placă; la un moment dat, te dor mâinile şi picioarele şi tot corpul şi nu mai reuşeşti să te ţii», povesteşte Diana. După ce a mai căpătat puţin curaj, singura «teamă» a vedetei a rămas aceea că nu va reuşi să execute sărituri suficient de înalte cu placa, în plină viteză. Soţul ei, a imortalizat momentele, tocmai ca Diana să vadă la final, pas cu pas, cum a decurs întreaga aventură.

D

S-AU LANSAT LA APĂ Mai multe vedete au intrat în ultima vreme la apă. La propriu. Fascinaţia valurilor şi lucrul cu vâslele, care antrenează ceva muşchi, şi-a câştigat fani celebri.

HEIDI KLUM

Frumoasa nemţoaică are un trup incredibil la numai câteva luni de la a patra naștere. Iat-o în vacanţă în insula Elba, simţindu-se minunat alături de numeroasa ei familie și vâslind împreună cu micul Henry.

ALESSANDRA AMBROSIO

Brazilianca de 29 de ani, model faimos al Victoria’s Secret, și-a oferit câteva zile de relaxare pe superbele plaje din Hawaii, unde s-a lansat la apă... tot cu vâslele. Pare a fi un sport tot mai popular!

SEMN DE ÎNVINGĂTOARE Când, în sfârșit, i-a ieșit Dianei ce dorea să încerce și a deprins cât de cât mișcările, bucuria s-a citit pe chipul tinerei. Doar se ridicase pe placă!

29


STORYDEDESUBTURI

VIDEO STARS

LADY GAGA Milioane de femei din întreaga lume au invidiat-o anul acesta pe Lady Gaga atunci când au vizionat clipul „Paparazzi“, în care nonconformista divă era sărutată și îmbrăţișată de atrăgătorul actor din „True Blood“, Alexander Skarsgard. Ulterior, au apărut zvonuri conform cărora Lady s-a cam supărat pe suedez, din cauză că acesta i-ar fi spus că trebuie să mai piardă câteva kilograme...

Când actorii fac frumos pentru cântăreţi Un „parteneriat“ între un cântăreţ şi un actor este, evident, atât profitabil, cât şi... atractiv. Iată câteva exemple în care clipurile au prins mai bine la public cu puţin ajutor actoricesc. Text: Patricia Ene. Foto: Guliver, Universal Music. ichael Jackson e, cu siguranţă, artistul care a strâns cele mai multe vedete într-un sigur videoclip; când a filmat «Liberian Girl», Regele Pop a primit concursul a 30 de staruri, printre care Steven Spielberg, John Travolta şi Richard Dreyfuss. George Michael i-a călcat pe urme, cooptând pentru clipul «Freedom» şi «Too Funky» nume celebre din lumea modei. Nimeni nu i-a refuzat pe cei doi Michael... Revenind totuşi la vremurile noastre, o performanţă notabilă a înregistrat-o trupa Fatboy Slim, care l-a convins pe Christopher Walken să apară în clipul piesei «Weapon of Choice». Mai bine decât în «Romania, Land of Choice»... Apropo de România, vedetele noastre s-au adaptat şi ele la curent; iată cum Mihaela Rădulescu, Andreea Marin sau Marius Bodochi au devenit personaje în scenarii pentru clipuri. Un succes răsunător îi aparţine actriţei Maria Dinulescu, aleasă să joace în clipul piesei «Peace», al trupei Depeche Mode.

M

30


O S

SHAKIRA & RAFAEL NADAL Protagoniști ai unor scene fierbinţi în clipul piesei „Gipsy“, Shakira și Rafael Nadal au trezit suspiciuni cu privire la o posibilă aventură atunci când chimia dintre ei a cam ridicat temperatura la filmări. Amândoi sunt însă în alte relaţii...

31


STORYDEDESUBTURI

JON BON JOVI & LEANN RIMES Le Ann Rimes și Bon Jovi au format un duet memorabil pentru piesa „Till We ain’t Strangers Anymore“. Videoclipul a fost și el extrem de lăudat, iar colaborarea dintre cele două vedete s-a dovedit una foarte inspirată.

VIDEO STARS

JAKE GYLLENHAAL Celebrul actor din „Prince of Persia“ a dat culoare unui clip semnat de Joe Jonas. Jake „joacă“ rolul unui tenisman care nu se teme să lovească mingea chiar și cu... posteriorul. Atrăgătorul actor s-a distrat la filmări și a declarat că trebuie neapărat să mai facă un videoclip!

JUSTIN TIMBERLAKE & SCARLETT JOHANSSON Ca o adevărată profesionistă, actriţa Scarlett Johansson și-a jucat perfect rolul în videoclipul piesei interpretate de Justin Timberlake, „What Goes Around, Comes Back Around“. Sărutul dintre staruri, petrecut în 2007, a fost și el aproape perfect!

32

BRITNEY SPEARS & SNOOP DOGG La prima vedere, Britney nu are nimic în comun cu Snoop Dogg, nici măcar din punct de vedere muzical. Dar aparențele au înșelat, pentru că, la un moment dat, fosta virgină a Americii s-a gândit la un duet scandalos cu rapperul, pentru piesa „Outrageous“.


EARS DOGG edere, u are un cu g, nici punct zical. ele au că, la fosta ericii la un os cu piesa ous“.

ENRIQUE IGLESIAS & JENNIFER LOVE HEWITT Enrique este un mare admirator al actriței, iar de aici până la a-i lansa invitaţia de a apărea în clipul „Hero“ nu a mai fost decât un pas. Rezultatul? Un clip de-a dreptul incendiar. ROBERT DOWNEY JR Tulburatul Robert a fost un fantastic „one man show“ în clipul „I Want Love“, al lui Sir Elton John. Downey este cel care „interpretează“ melodia, dar și singurul personaj care apare în videoclip, idee extrem de bine primită de public. NICOLE KIDMAN & ROBBIE WILLIAMS Când, în 2001, Nicole a apărut în calitate de actriţă în clipul piesei „Somethin’ Stupid“, alături de Robbie, calităţile vocale al celebrei actriţe s-au dovedit a fi deloc de neglijat. Duetul a fost unul remarcabil și a stat la baza unei scurte idile între staruri.

JENNIFER LOPEZ & BEN AFFLECK J.Lo a fost îndrăgostită nebunește de Ben Affleck și a ţinut musai ca iubitul ei de atunci să apară într-un clip alături de ea. Cu siguranţă mai târziu a regretat, având în vedere că Ben a părăsit-o chiar înainte de nuntă. 33


HOTSTORY Christina Aguilera, care tocmai şi-a lansat un nou album, este starul musicalului „Burlesque“, aşteptat cu mare interes în SUA. Spectacol de lumini şi dans, iată ceea ce publicul poate aştepta! Plus o Christina într-o mare formă! Text: Patricia Ene. Foto: Guliver.

34


urlesque» înseamnă, în câteva cuvinte, artă, dans şi femei frumoase. Pentru a pune în scenă o poveste care să aibă la bază toate aceste ingrediente, a fost evident nevoie de o distribuţie remarcabilă. Christina Aguilera, Cher şi Stanley Tucci au fost cele mai bune alegeri în opinia regizorului Steve Antim. Astfel, a luat naştere barul - cabaret «Burlesque», a cărui patroană, Tess (Cher), se luptă din răsputeri pentru ca afacerea ei să nu dea faliment. Se pare că norocul îi surâde atunci când o angajează pe tânăra Ali (Christina Aguilera), o fată

B

de la ţară extrem de talentată, a cărei viaţă se schimbă o dată cu acest nou job. «Nu este vorba doar despre o fată care vine în L.A. pentru a se realiza. Este vorba despre o fată care a suferit, care s-a perindat prin multe cămine, dar care nu lasă trecutul să o transforme într-o victimă. Tocmai acest lucru mi-a plăcut atât de mult la personaj», a declarat Aguilera. Screen Gems, firma producătoare a filmului care va avea premiera în această toamnă în SUA, a lansat recent primul trailer, iar imaginile au stârnit deja curiozitatea cinefililor, dar şi a fanilor vedetelor care fac parte din distribuţie.

O DIVĂ ȘI PE MARELE ECRAN Christina Aguilera are numai 29 de ani și, pe lângă faptul că a impresionat o lume întreagă prin vocea inconfundabilă, acum vrea să demonstreze că este la fel de talentată și ca actriţă.

35


HOTSTORY

Shop

ÎN ELEMENTUL EI Loredana pare o apariție extravagantă chiar și pentru străzile de la Cannes, locul unde oamenii sunt lipsiți de inhibiții.

36


LOREDANA

opping la Cannes Loredana e într-o formă de zile mari, iar pentru a se menţine în top ştie exact ce trebuie să facă. După o schimbare interesantă de look, nu strică niciodată o partidă de shopping la Cannes, nu-i aşa? Text: Patricia Ene. Foto: Pro TV. a prima vedere, am fi putut băga mâna în foc că, la cât de extravagantă este, Loredana nu mai are cum să vorbească despre o schimbare de look. Ei bine, inovativă cum o ştim, iată că a găsit soluţia. Şi-a vopsit părul roşu ca focul, a adoptat o coafură stil afro şi a plecat la Nisa pentru a-şi îmbogăţi garderoba din sezonul de toamnă. Un motiv în plus pentru care s-a grăbit să facă acest lucru este faptul că se pregăteşte să revină pe platourile de filmare în rolul Rodiei, în lung-metrajul «State şi Flacăra - vacanţă la Nisa», şi în serialul «Moştenirea», producţii ce se vor difuza la Pro TV. Evident, pentru noua poveste din care va face parte, Lori şi-a achiziţionat din

L

magazinele de la Cannes o mulţime de ţinute care mai de care mai extravagante, ce o vor ajuta cu siguranţă să iasă în evidenţă aşa cum îi place. «Sunt foarte fericita să fac parte din acest proiect. Rodia, personajul meu, se întoarce cu multe surprize pentru telespectatori. Proaspăt venită din SUA, unde a strâns nişte dolari, ea încearcă acum să-şi recapete statutul şi să intre din nou în graţiile lui State. Rodia vine şi cu un look nou, extravagant ca de obicei, şi încearcă să-şi adapteze noile concepţii despre viaţă într-o lume cu principii foarte puternice, aşa cum este şatra. Ceea ce nu este deloc schimbat la ea e pasiunea pentru cântat şi iubit», a declarat Lori.

37


ÎNVITRINĂ 149 lei

ROCHIE HOUSE

Jeans m 250 lei ROCHIE DENIM J BY JASPAR CO

BRĂȚĂRI FLORAL STACK

30 lei

CEAS SKYLINE POLICE

18 le

KYLIE MINOGUE

CĂMAȘ DENIM RED HERRIN

preț la cerere Nemuritorii jeanşi te salvează de fiecare dată cân când îţi lipseşte inspiraţia; îi tragi repede pe tine, pui o cămaşă şi o eşarfă şi ai garanţia că arăţi bine. Hainele din denim nu dispar, fie ele fuste, jachete sau pantaloni, căci se combină uşor cu orice şi te lasă să te joci în voie cu accesoriile, să porţi tocuri sau balerini, să arăţi cool sau office, exact cum ai nevoie.

159 lei

190 lei

BALERINI ALDO

Text: Monica Vlad. Foto: Guliver.

JACHETĂ DESIGUAL

245 lei

400 lei SANDALE COCA ZABOLOTEANU

699 lei GEANTĂ MANDARINA DUCK

38


s mania

ĂȚĂRI ORAL ACK

0 ei

BLAKE LIVELY

199 lei 160 lei

180 lei

CĂMAȘĂ DENIM RED HERRING

190 lei

JEANS HOUSE

FUSTĂ DESIGUAL

GEANTĂ HUMMINGBIRD VELVET

GEANTĂ NAOMI’S LATTE

499 lei

69 lei 235 lei PANTOF ALDO

359 lei

Produsele se găsesc în magazinele: Police, Desigual, House, showroom Coca Zaboloteanu, Aldo, Accessorize, Mandarina Duck, Debenhams, Kipling, www.cheris.ro.

250 lei

SANDA ALDO

TOP CHERIS

39


ÎNVITRINĂ

ROCHIE JARDIN

Colecţionare șic

KATIE HOLMES Katie nu uită niciodată să ia o pălărie șic, ochelari de soare, blugi și balerini. Sunt obiectele de care nu se poate lipsi!

150 lei

BOTINE MISS SIXTY RILEY SHOES

1.220 lei 979 lei

KA

SACOU J BY JASPAR CONRAN

PĂLĂRIE ENERGIE RESCIP HAT

189 lei

Vedetele au, după cum ştim, viciile lor, iar unul dintre acestea poartă numele generic de… shopping. Cum starurile sunt mai mult pe drumuri, îşi omoară timpul cumpărând câte un obiect vestimentar din majoritatea oraşelor în care poposesc.

SAN ROM

Text: Monica Vlad. Foto: Guliver.

89 lei

BALERINI KILLAH

299 lei

JENNIFER HUDSON

CUREA ENERGIE WACO

69 lei

209 lei

De când a slăbit, vedeta adoră pantalonii mulaţi, sacourile și, mai ales, botinele decupate.

GEA RES

BLUGI HOUSE 40

PANTALONI MULAȚI MANGO


OCHELARI FANTEZIE FUSTĂ FLICHI

c

29,99 lei

KATE BECKINSALE Frumoasa englezoaică are o colecţie impresionantă de sandale romane, căciuli tricotate, rochii lungi și genţi cu dimensiuni generoase.

MAIEU APPLE

40 lei

76 lei ȘLAPI MANGO

ISLA FISHER

259 lei

199 lei

Iubita lui Sacha Baron Cohen „lucrează“ la o adevărată colecţie de fuste scurte de vară și maieuri decoltate. Produsele se găsesc în magazinele: Mango, Aldo, Debenhams, Meli Melo, Miss Sixty, Energie, House, Killah.

979 lei

78 lei

SANDALE ROMANE ALDO FES ENERGIE BRAID HAT

139 lei

GEANTĂ RESERVED

239 lei

SANDALE ALDO 41


FASHIONPOLICE CU CĂTĂLIN BOTEZATU

SIMONA GHERGHE O apariţie frumoasă de fiecare dată, cu un stil bine definit, curat, simplu și discret. Simona știe să pună accentele care trebuie; în această situaţie, pantofii roșii dau o notă sexy ţinutei aparent reci.

CU STIL

,

LUCIAN MÂNDRUŢĂ

CARMEN BRUMĂ

Arată excelent de când a slăbit, cămașa așa cu motive florale, purtată lejer, peste jeans, îi vine foarte bine. Îmi plac multlt pantofii coloraţi, recomand oricărui bărbat ărbat să poarte vara asta pantofi în culori tari. ari. Dacă nu îndrăznesc roșu, măcar un albastru electric.

Rochia cu talia marcată îi vine minunat, Carmen având un mijlocel de viespe. Rochia are o croială frumoasă și e foarte feminină. Observ că și Carmen are pantofi roșii, felicitări! Sunt foarte frumoși!


Celebrul designer laudă sau taxează alegerile vestimentare ale vedetelor. Poliţia modei intră în acţiune!

CHRISTIAN SABBAGH

IRINA NICOLAE

DANA SOTA

Este un tip prezentabil, dar care poartă costume și accesorii specifice anilor ´90. Chiar dacă e prezentator de știri, îi recomand lui Christian să încerce costume slim fit, cravate moderne, stofe mai puţin lucioase și croiuri mai actuale. Aici arată ca un miliţian care s-a gătit să plece la o nuntă.

Este o fată cu vechime în showbiz, cu posibilităţi financiare, dar care nu a învăţat nici acum să se îmbrace. Rochia aceasta nu îi vine bine, iar sandalele și cureaua sunt mult prea stridente, e prea mult auriu într-o combinaţie ce voia să pară lejeră. Și prea mult blush în obraz pentru o apariţie de zi.

De obicei, este o apariţie spectaculoasă, însă, de data asta, ceva îi lipsește. Rochia lungă are ceva ce nu-mi place, cade ciudat pe Dana; materialul e frumos, dar nu-mi place croiala. Altfel, arată superb pentru o femeie trecută de 40 de ani.

FĂRĂ STIL


LIFESTYLEBEAUTY

Puterea

ROȘULUI 44


2

3

4

Ascensiunea lui Emily Blunt s-a făcut rapid, demarând în trombă după rolul din „Devil Wears Prada“ şi trecând prin intersecţia formată din „Queen Victoria“, „Charlie Wilson’s War“ şi „The Wolfman“. Însă nu numai talentul englezoaicei s-a cizelat, ci şi frumuu-seţea acesteia, punctată isteţ de câteva culori puternice. Iată cum um puteţi obţine un machiaj de efect, cu buze roşii ca focul. Text: Ioana Mirică. Foto: Guliver.

PAS CU PAS

5

1

6

V-AR FI DE FOLOS Baza. Ușurinţa cu care se poate realiza machiajul este și cea care permite un efect maxim. Începeţi prin a pune baza, dar, pentru un look modern, nu o faceţi prea mată. Acordaţi mai multă atenţiei fixării pudrei, cu un pămătuf, în zona pomeţilor și unde aţi dat cu corector.

1

Naturaleţe pentru ochi. Mare atenţie. Cu o pensulă, întindeţi o culoare neutră, cât mai naturală, pe toată pleoapa și reveniţi apoi cu o nuanţă doar un pic mai închisă, care să definească linia deja trasată. Aveţi grijă să nu vă abateţi de la aceasta.

2

Volum și feminitate. Ondulaţi genele cu grijă, după care aplicaţi un tuș de-a lungul pleoapei pentru a atrage atenţia asupra ochilor. Periaţi ușor genele și apoi aplicaţi mascara.

3

1. Ruj Color Sensational, Maybelline New York. Preț: 24,98 lei. 2. Creion buze Color Sensational, Maybelline New York. Preț: 14,57 lei. 3. Ojă Vernis Glossy, Red, Clarins. Preț: 62 lei. 4. Volume Millions de Cils L’Oréal Paris. Preț: 51,69 lei. 5. Ojă Le Vernis, Lancôme, Preț: 130 lei. 6. Periuță Sephora. Preț: 34 lei. 7. Fond de ten fluid Photo Perfection, Givenchy. Preț: 130 lei.

7

PENTRU BUZUNAR Alungire. Periaţi și aranjaţi sprâncenele, definindu-le apoi cât mai bine folosind culoarea pe care aţi aplicat-o și pe pleoape. Pentru a forma din sprâncene o linie netedă și elegantă, alungiţi-le cu creionul special.

4

Buze incendiare. Aplicaţi rujul înaintea fardului de obraz. Roșul aflat în trend anul acesta are o ușoară tentă de portocaliu și este în orice caz mat, nu strălucitor.

5

În fine, blush-ul. Important: intensitatea roșului de pe buze stabilește acum intensitatea blush-ului, așa că învolburaţi-vă pomeţii cu un roz închis până când arată fresh și strălucitori.

6

Uneori, nici rujurile care asigură rezistenţă nţă îndelungată nu mai sunt ce au fost. Au devenit... mai bune! Noile formule oferă o veste este bună pentru bugetul vostru.

RAPID ȘI UȘOR Dacă sunteţi în mare grabă, folosiţi o cremă pe post de fundaţie şi lăsaţi pudra şi fardul. Se aplică repede, hidratează şi arată bine.

TIPS & TRICKS „ Anul acesta, roșul îndrăzneţ este mat sau satinat, așa că, pentru moment, uitaţi de gloss. Trasaţi conturul buzelor după ce le-aţi curăţat și șters (aveţi, deci, grijă să nu fie ude), pentru a ajuta culoarea să se fixeze. Umpleţi apoi cu un ruj rezistent. „ Dacă aveţi gene mai rare sau dacă doriţi ochi machiaţi dramatic, puteţi purta gene false. Aveţi grijă, însă, să fie bine aplicate!

„ Alegerea aceleiași culori pentru buze și unghii este clasică și, cu revenirea perioadei glamour, este obligatorie! Make-up artiștii insistă asupra acestei potriviri „ Menţineţi pe parcursul zilei un look plin de prospeţime folosind șerveţele speciale mai degrabă decât pudră, care va face pielea să pară obosită și încărcată.

45


FRUMUSEȚESTORY ÎNGRIJIRE NATURALĂ Kate Bosworth are 27 de ani, iar tenul ei arată ca acela al unui bebeluș. Actriţa folosește numai produse de foarte bună calitate și nu se machiază niciodată excesiv.

Toate ne dorim să arătăm precum o vedetă; să etalăm zâmbete albe, un păr strălucitor şi un ten pe care să fie invidios şi Soarele. Buzele să aibă aroma piersicilor şi prospeţimea unei zile de pri-măvară. Tocmai de aceea, vă sugerăm câteva produse care vă pot ajuta să fiţi mai aproape de visul vostru! Text: Patricia Ene. Foto: Guliver. hiar și fără să se străduiască prea tare, actriţa Kate Bosworth este tot timpul o prezenţă care nu poate trece neobservată. Frumuseţea ei naturală nu are nevoie de prea multe ajustări, acesta fiind și principalul atu, fapt apreciat și de iubitul ei, frumușelul actor Alexander Skarsgard. Un contur al sprâncenelor, un blush în nuanţe de roz maroniu și piersică sunt de ajuns pentru un look glamour, extrem de sexy. Chipul perfect al actriţei Kate Bosworth poate fi un stimulent suficient pentru doamnele care doresc să arate impecabil. Și vă spunem și de ce: este fermecătoare, delicată, suplă, cu o aparenţă de fragilitate care funcţioanează invariabil asupra oricărui bărbat. Pentru a obţine acest efect, folosiţi cu încredere câteva produse de bază.

C

Silk Effect Eye Shadow, Collistar: 47 lei

Ulei de faţă pentru ten sensibil Pevonia Botanica: 78 lei

46

Fixativ Strong, Wella: 52 lei


Atuuri de vară Better than waterproof mascara, Cargo: 72 lei

White Musk Body Mist, The Body Shop: 48 lei

Sublime bronze pentru față, L’Oréal: 39,98 lei

Cremă de zi Evolution, Gerovital: 33 lei Neroli Jasmin, p: The Body Shop: 48 lei Sublime bronze pentru corp, L’Oréal: 39,98 lei

Eșarfe, Răzvan Ciobanu pentru Story: 15,99 lei/bucata

LE GĂSIȚI

Y DIN

ÎN STOR

30 AUGUST

Spray Photoderm Autobronzant, Autobronzant Bioderma: 4 45 le lei

Pudra Renew & Lift, Rimmel London: 38,90 lei

Concentrat de lapte de corp, L’Occitane: 170,10 lei

Pudră pulbere, Make-up Forever: 76 lei

Caffeine anticearcăn, Garnier: 22 lei Creio de ochi, Creion TThe Body Shop: 33 lei

47


FRUMUSEȚESTORY

Pentru a rămâne suple şi tonifiate, starurile asudă din greu. Dar nu oricum. Ultima modă în materie de condiţie fizică o constituie exerciţiile cardio, care le ajută să se menţină în cea mai bună formă şi le feresc de boli, de probleme cardiace, de cele la plămâni şi previn accidentările. Text: Ioana MIrică. Foto: Guliver.

DOAMNA DE FIER

ALERGĂTOARE DE CURSĂ LUNGĂ Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, își menține tonusul alergând câțiva kilometri în fiecare zi.

48

Hilary Swank, super actriţa din „Boys Don’t Cry“, „Million Dolar Baby“ și „PS. I Love You“, este visul oricărui regizor și exemplul pe care aceștia îl dau ori de câte ori vine vorba despre un rol care presupune o formă fizică deosebită. Antrenamentele cardio la care Hilary s-a supus pentru unele dintre rolurile sale sunt deosebit de dure; mulţi colegi de breaslă s-au declarat impresionaţi de forţa actriţei, ai cărei mușchi sunt foarte bine definiţi. După „Million Dolar Baby“, din 2004, Hilary nu a mai făcut niciun film timp de un an, încercând să-și impună un ritm de viaţă și de antrenamente mai lejer și să-și recapete suflul.


Miracolele exercițiilor cardio pecialiștii în domeniu, precum Bogdan Pricop, antrenor personal al multor vedete din România, consideră exerciţiile cardio drept „o parte esenţială a oricărei rutine de antrenament, chiar dacă este vorba de bodybuilding, antrenament de forţă în regim de viteză, antrenament de menţinere a unei greutăţi și forme musculare decente sau pentru slăbit“. Conform celor povestite de specialistul World Class Elite, cele mai eficiente tipuri de antrenament cardiovascular sunt alergarea outdoor sau pe bandă în sală, HIIT, alergarea continuă pe o perioadă suficient de lungă de timp, super circuitul care alternează perioade scurte de cardio cu perioade scurte de antrenament anaerob intens, mersul în rampă la diferite nivele, cross trainingul, spinningul sau cyclingul (cu ajutorul bicicletelor staţionare) și diferite tipuri de antrenament aerobic (tae bo, kickbox, step dance).

S

ANTRENAMENT RECOMANDAT TUTUROR Singurul dezavantaj al acestor exerciţii apare atunci când practicanţii exagerează cu antrenamentele. „Se adoptă o intensitate prea mare de la început și atunci intervine oboseala latentă. Sau durata și intensitatea programului de antrenament cardiovascular nu corespund scopului pe care persoana îl urmărește“, spune Pricop. În ceea ce privește avantajele de care beneficiază amatorii unor astfel de exerciţii, specialistul ne asigură că veţi fi în cea mai bună formă, veţi fi la adăpost de boli, eventualele probleme cardiace și cele la plămâni se vor diminua și veţi fi mai puţin expuse la accidente. Exerciţiile cardiovasculare sunt recomandate „tuturor persoanelor apte fizic, bineînţeles la diferite intensități și durate de timp în funcţie de tipul somatic al individului și de scopul urmărit: slăbit, construcţie de masă musculară, creșterea rezistenţei în regim de viteză“, completează antrenorul.

CARDIO LA VOI ACASĂ Cel mai simplu antrenament este chiar unul dintre tradiţionalele jocuri ale copilăriei: săritul corzii. S-a constatat că o jumătate de oră de sărituri dimineaţa și seara are efecte miraculoase! Până și ţopăitul de colocolo poate fi un bun exerciţiu, care protejează trupul de boli. Puteţi încerca și 30 de minute de dans, pe o muzică mai antrenantă. Fiţi sigure că veţi avea rezultate miraculoase. Mai mult, stresul se diminuează, iar somnul vostru, doamnelor, va fi mai odihnitor.

DATE „ Ce înseamnă HIIT, „high intensity intervals training“? Sunt perioade de alergare la intensitate mai mare, intercalate cu perioade de alergare sau mers la intensitate redusă, pentru ca pulsul să revină la normal. „ Una dintre caracteristicile exerciţiilor cardio este repetabilitatea mișcărilor efectuate, pentru un rezultat maxim. Arderea caloriilor se face mai rapid astfel. „ Pe lângă o dietă corectă, este bine să vă stabiliţi un program de antrenamente de care să vă ţineţi. Asiguraţi-vă că organismul va face faţă.

COURTNEY COX

Beneficiile exerciţiilor cardio sunt absolut evidente dacă ne uităm la cele care le urmează cu religiozitate. Forma fizică a acestor vedete impresionează!

JENNIFER LOPEZ

REESE WITHERSPOON

JENNIFER ANISTON

JESSICA ALBA

ȘI TOTUȘI, CE SUNT EXERCIȚIILE CARDIO? Toată lumea vorbește despre exerciţiile cardio, dar acestea rămân încă o enigmă. Sigur, sunt Bo Pricop, bune pentru inimă, antrenor World Class Elite: dar totuși… Iată: mult  Practicaţi exerciţiile cardiovasculare lăudatele exerciţii cardio sunt serii de mișcări atunci când sunteţi odihniţi fizic și mental. ritmice, repetate și Nu există o anumită oră perfectă pentru antresusţinute, care cresc nament, aceasta depinde la individ la individ. pulsul și intensifică activitatea cardiacă,  Este de preferat, ca antrenamentul cardio să fie precum și pe aceea a făcut în zile diferite de cele în care aveţi programate plămânilor. În timpul exerciţiile anaerobe, adică așa-zisul „tras de fiare“. efortului, consumul de oxigen este egal  Foarte important: nu exageraţi cu antrenamentele, pencu volumul de tru că veţi obosi repede și poate interveni și plictiseala... oxigen inhalat.

TIPS & TRICKS

49


FLASHNEWS

Noua colecţie toamnăiarnă 2010-2011 Aducând tribut suprarealismului, colecţia „All Eyes on You“ este o fuziune între realitate și vis, un fel de „supra-realitate“, o recreare a lumii copilăriei și a inocenţei. Noua colecţie îi va inspira pe cei mai îndrăzneţi trend-setteri. Desenele simple, precum și suprarealismul pop, stau la baza acestei colecţii; paradisul oricărei fashioniste. Colecţia de bijuterii „All Eyes on You“ folosește o combinaţie creativă ochi-imagine. Ieșite din comun, impresionante, bijuteriile din această colecţie - brăţările artistice, colierele, cerceii vor crea un stil inconfundabil!

Templul Soarelui Deea și Dinu Maxer

Savoarea bucătăriei chinezești Gustosul meniu tradiţional chinezesc poate fi acum savurat în mai multe restaurante Templul Soarelui, acolo unde mâncarea asiatică oferă o experienţă unică a simţurilor. Dacă aţi ajuns pe litoral și vreţi să savuraţi o masă special într-o ambianţă plăcută prin îmbinarea stilului clasic cu cel modern, vă invităm să încercaţi mâncărurile din Sichuan la Mamaia, pe Bdul. Mamaia la nr. 322. Restaurantul va fi deschis tot timpul anului, între 12.00 și 2.00. Rezervări la tel. 0241.899.998.

Hotel Iaki Atracțiile verii

Hotel IAKI din Mamaia lansează o serie de programe speciale pentru oaspeţii hotelului. IAKI a pregătit un mic dejun combinat cu un prânz, prin LAZY SUNDAY BRUNCH, la restaurantul Coriolis. Oaspeţii hotelului pot participa gratuit și la serile cu formaţie live organizate special pentru ei: latino, retro, 80’s, jazz, italian, french, blues, lecţii de dans cubaneze. În plus, continuând tradiţia, Iaki organizează cocktailuri de socializare în zilele de joi! Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi oferte, concepute din dorinţa de a oferi oaspeţilor posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, Iaki vă invită să vizitaţi site-ul www.iaki.ro.

Cielo Venezia Fericire prin bijuterii Cielo Venezia 1270 întruchipează o îndelungată tradiție manufacturieră și excelență în bijuterii de-a lungul timpului. „Din 2008, am hotărât să aducem și să promovăm tradiția acestei case de bijuterii și în România, încheind un parteneriat cu lanțul de bijuterii Royal Caro. Magazinele companiei sunt prezente în cele mai importante centre comerciale din București, Constanța și Timișoara“, spune fondatorul companiei. În 2011, alte cinci magazine se vor deschide în Cluj, Iași, Brașov, Pitești și Craiova.

50

„VIITORUL APARTINE CELOR CE CRED IN FRUMUSETEA VISELOR LOR. VISUL NOSTRU ESTE ACELA DE A DARUI FERICIRE PRIN BIJUTERII“. SPUNE SERGIO CIELO, FONDATORUL COMPANIEI CIELO VENEZIA 1270.


ui

Damat Tween Cătălin Botezatu, ambasador în România Lansarea colecţiei toamnă – iarnă a celebrului brand Damat Tween a avut loc recent la Istanbul, unde burlacul Cătălin Botazatu a fost invitatul unui alt burlac celebru, Suleyman Orakcioglu, proprietarul Damat. Evenimentul a avut loc pe insula Suada și au participat peste 800 de invitaţi, personalităţi ala vieţii publice din Turcia, dar și mulţi editori de modă de la reviste de top din lume. În septembrie, Damat Tween va deschide primul magazin în România, iar Cătălin Botezatu este în tratative cu proprietarul pentru a fi ambasadorul acestui brand la București.

Opel Noul Meriva deschide ușa flexibilităţii

Cătălin Botezatu și Suleyman Orakcioglu, proprietarul Damat Tween

Cea de-a doua generaţie a modelului Opel Meriva este inovatoare, flexibilă și stilată, având totodată un design deosebit de elegant. Este prevăzută cu o serie de funcţii avansate care au rolul de a optimiza utilizarea simplă și flexibilă a spaţiului interior și care-i conferă în același timp caracteristici ergonomice inegalabile. La exterior, autovehiculul prezintă sistemul revoluționar FlexDoors, cu portierele din spate prevăzute cu balamale posterioare, care facilitează accesul în autovehicul. Interiorul este prevăzut cu sistemul îmbunătăţit de dispunere a scaunelor din spate FlexSpace, spaţiu de depozitare mărit și scaune faţă cu cea mai mare varietate de reglaje din segmentul său.

51


STORYADVERTORIAL

Cosmopolitan bikini party n moment special s-a petrecut vara aceasta, pe plaja Vega din Mamaia, când 202 fane ale revistei Cosmopolitan au scris numele cunoscutei publicaţii pe nisip, participând la imortalizarea din avion a unei fotografii unice. Cosmo şi-a propus un proiect îndrăzneţ, invitând timp de o lună doamnele, domnişoarele şi partenerii acestora la Cosmo Bikini Party, realizat cu sprijinul partenerilor Blenda-med şi Gillette Venus. Cosmo a făcut istorie, Blend-a-med a căutat şi a găsit cel mai frumos zâmbet al verii, de un alb care se potriveşte de minune cu o piele bronzată, iar Gillette Venus şi-a propus să descopere zeiţele de la Mamaia. Şi a reuşit! Cosmo îşi va revedea prietenele şi la anul!

U

ZÂMBET ÎN NISIP Răzvan și Dani, detașați la mare, au descoperit-o pe Miss Cosmopolitan Bikini, în persoana tinerei Lavinia Marchiș, din Cluj. La rândul ei, Gabriela Popescu a etalat „cel mai frumos zâmbet al verii“. 52


STORYPARTY Lili Sandu și Amalia Năstase au stat de vorbă ca între fete

„FINLANDIA MIDNIGHT SUN“

PARTY ELECTRIZANT

Nu numai cocktailurile au încins atmosfera, ci și muzica bine aleasă Horia Brenciu s-a jucat cu iPad-ul

Fratelli Social Club a fost locul din care Finlandia Vodka și-a început călătoria spre tărâmurile mistice finlandeze, la eveniment nelipsind trei recitaluri incendiare susținute de trupa electro Touch&Go, formația neo-tango Otros Aires și Vicky Jackson, una dintre cele mai cunoscute artiste tribute din lume. Party-urile au continuat în clubul Office Temporary Lounge, iar pe 20 august cei care vor să se distreze sunt așteptați în clubul La Cucaracha din Mamaia. Text: Robert Ilie

53


Gheorghe Hagi

STORYPARTY

Ștefan Bănică, prieten bun cu sărbătoritul, a ținut companie invitaților

Ilie Năstase venit direct din China, fericit că a scăpat teafăr din avionul groazei, a petrecut până în zori

Peter Imre și soția lui Marina Meleșcanu

LUCRURI BUNE

PETRECERE CARITABILĂ Oana Frigescu Badiu (Antena 1) și soțul ei

Andreea Marin

Cristina Copos

Aniversarea celor 50 de ani de viaţă pe care i-a împlinit Michael Schmidt, proprietarul Automobile Bavaria, a fost celebrată cu mare fast, dar în spirit caritabil. Sărbătoritul s-a gândit că este un bun prilej de a strânge bani pentru copii loviţi de inundaţii și i-a rugat pe invitati să nu vină cu daruri, ci să depună în contul fundaţiei lui cât îi lasă inima. A organizat o tombolă cu tichete răzuibile și a pus la bătaie o mașină ca premiu. Banii din tichete, care costau 50 de lei fiecare, ajung tot la copiii necăjiţi. Text: Monica Vlad

Toni Gr Daniel Dăianu împreună cu soția și copilul

Ioana și Călin Popescu Tăriceanu 54

Oana Mizil și soțul ei


Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, Maria, și prietena ei, Ruxandra Hurezeanu

Imre a rina canu

Camelia Șucu

Sărbătoritul Michael Schmidt, alături de soție, Veronica, și fiul lor Denis, și Elan Schwartzenberg

Dana și Dinu Patriciu Irinel Columbeanu, ușor indecis de ceea ce urmează să facă

t Gino Iorgulescu și soția s-au bucurat de delicatesele servite

Marilena Hagi și Veronica Schmidt

Toni Grecu

George Copos și un zâmbet de... party Creatoarea de modă Galyna

55


STORYCOCKTAIL

„Hibrid“

FIRST LO

OK

ornind de la ideea combinării ADN-ului uman cu acela animal, pentru a crea încrucișări revoluţionare între specii, regizorul Vicenzo Natali a produs „Hibrid“, un SF cu mari accente de horror. Lucrul la această producţie a demarat în 1998, după ce Natali a revoluţionat genul SF cu filmul „Cube“, însă, din motive financiare și tehnice, „Hibrid“ iese la lumină abia în acest an. Producţia spune povestea unei creaturi ciudate, pe nume Dren (interpretată de Delphine Chaneac), concepută în laborator de cuplul specialist în genetică Clive (Adrien Brody) și Elsa (Sarah Polley). „E ceva înfricoșător în ceea ce sunt capabili oamenii să facă de dragul știinţei. Dar este și fantastic, și magic“, a declarat Polley. Pe cât de hidos arată Dren la început, pe atât de fascinantă îi este evoluţia; trăsăturile împrumutate de la diverse animale nu mai par monstruoase, iar abilităţile de comunicare cu creatorii ei sunt uluitoare. Din păcate, Clive și Elsa vor descoperi pe propria piele de ce nu este bine să te joci cu Mama Natură...

P

VĂ MAI RECOMANDĂM! „Oameni mari și fără minte“

Nostalgia copilăriei, din vremurile când singurele responsabilităţi erau mersul la școală, inventarea de trăsnăi și distracţia, îi cuprinde pe cinci tipi, buni prieteni cândva. După 30 de ani, ei se reunesc pentru prima dată, cu ocazia decesului celui care le-a fost antrenor de baschet. Își cunosc familiile și petrec un weekend plin de surprize, la o cabană, pe malul unui lac. Comedie. SUA, 2010. Cu: Adam Sandler, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade, Steve Buscemi, Kevin James, Maria Bello, Salma Hayek. Regia: Dennis Dugan. 56

VĂ MAI RECOMANDĂM! „Sunt un mic ticălos“

Deși malefic, Gru este un tip deosebit de simpatic. Mai ales când se pricopsește cu trei fetiţe pe cap. Deși nu este obișnuit cu viaţa de familie, ci doar cu infracţiunile, el depune eforturi pentru a le crește pe Margo, Edith și Agnes. Pe lângă baby-sitting, Gru se mai ocupă și de un plan măreţ de a fura... luna de pe cer. Animaţie. SUA, 2010. Voci: Steve Carell, Miranda Cosgrove. Regia: Chris Renaud, Pierre Coffin.


cadou |n august revista FEMEIA \]i face

O trus` elegant` de manichiur`

Trusele satinate sunt disponibile \n dou` culori, ro[u [i negru. Aten]ie, ofert` limitat`!


STORYCOCKTAIL

Un luptător adus la L-A PARAT PE JACKIE CHAN Pentru rolul din „Karate Kid“, Jaden s-a antrenat vreme de patru luni. Tainele kung fu le-a descifrat cu ajutorul lui Wu Gang, coordonatorul-șef al echipei de cascadori a lui Jackie Chan. Antrenamentele au fost foarte dure; câteva scene au fost copiate chiar după sesiunile pe care tânărul actor le-a avut la pregătire.

58


s la zi

IERĂ PPRE EECM RANE DIN

20 AUG.

Pentru că o ecranizare a celebrei producţii nu s-a mai făcut de mult timp, mai exact de vreo 20 de ani, norvegianul Harald Zvart, cel care a regizat şi comedia „Pantera roz“, a readus povestea „Karate Kid“ în atenţia generaţiei de azi. Text: Ioana Mirică

in 1984, mai toate generaţiile de puşti au crescut visând să fie la fel de antrenaţi precum Ralph Macchio în „Karate Kid» şi să-şi învingă duşmanii cu faimoasa mişcare de luptă a... cocorului. Până în 1989, când a fost filmată ultima parte cu Macchio şi Pat Morita, bătrânul antrenor de karate, milioane de băieţi din toată lumea s-au lăsat inspiraţi de copilul nevoit să deprindă tainele artelor marţiale pentru a se apăra de pornirile violente ale unor neisprăviţi. Iată că, în 2010, are premiera un blockbuster pe aceeaşi temă, dar pus în scenă de această dată în China, cu Zidul Chinezesc în fundal. În rolurile principale? Jaden Smith, fiul de 11 ani al celebrului Will Smith, şi Jackie Chan, interpretul mentorului dedicat instruirii puştiului. Jaden şi-a intrat atât de bine în rol şi i-a plăcut atât de mult, încât a continuat să se perfecţioneze în artele marţiale, spre uimirea părinţilor săi, cărora le-a solicitat chiar să fie trimis la cursuri de specialitate la Hong Kong.

D

DISCIPLINĂ NOUĂ PENTRU JADEN „După terminarea filmărilor, i-am spus lui Will că fiul său are abilităţi speciale pentru artele marţiale şi l-am sfătuit să îl încurajeze.», a declarat Jackie Chan. Mai mult, Jaden s-a schimbat mult încă din timpul primelor antrenamente din „Karate Kid». Will a remarcat că puştiul său nu îşi mai aruncă bascheţii pe unde apucă, ci se descalţă şi îi aşează ordonat! Tânărul Jaden nu se află la primul rol. A debutat la doar cinci ani, într-un serial TV, dar a făcut o impresie pur şi simplu fantastică în drama „În căutarea fericirii», în care a jucat alături de tatăl lui. Puştiul, care a cântat şi la show-ul care l-a onorat pe Barak Obama după câştigarea Premiului Nobel pentru Pace, a obţinut şi câteva premii pentru prestaţia sa actoricească. Semn că genele s-au transmis cu tot ce e mai bun de la Will şi soţia sa, actriţa Jada Pinkett.

PRIN ARTELE MARŢIALE, M-AM MAI DISCIPLINAT ȘI AM ÎNVĂŢAT SĂ ÎI RESPECT PE CEILALŢI DIN JUR. JADEN SMITH

REMAKE DUPĂ UN FILM LEGENDAR Filme pe tema din „Karate Kid“ s-au mai făcut. Dar niciunul nu a avut succes ca seria în care au jucat Ralph Macchio (Daniel Larusso) și regretatul actor de origine asiatică Pat Morita (domnul Miyagi). În prezent, Ralph (49 ani) își continuă activitatea actoricească, mai mult în producţii de televiziune. Pat a decedat, în urmă cu cinci ani, la vârsta de 63 ani. Se confrunta cu grave probleme de sănătate cauzate de faptul că era alcoolic.

59


STORYCOCKTAIL

Angie și Brad, pur și simplu inseparabili remierele filmului „Salt», în care frumoasa actriţă interpretează rolul principal, ţine pe drumuri cuplul Jolie-Pitt. Brad nu o scapă din priviri pe partenera lui, pe care o însoţeşte peste tot. Brad (46 de ani) şi Angelina (35 de ani) îşi menţin încă statutul de cel mai frumos cuplu al planetei. Chiar şi după cinci ani de relaţie cei doi se sărută, şuşotesc vorbe dulci la ureche, se ţin de mână, se îmbrăţişează, se privesc galeş printre gene şi se giugiulesc de parcă s-au cunoscut ieri. Mai mult, sunt de nedespărţit. Apariţiile la premierele celei mai recente producţii în care joacă Jolie, „Salt», i-au adus iar în atenţia presei, care, cu ceva vreme în urmă, specula o posibilă despărţire cauzată de neînţelegerile dintre cei doi actori. Cu siguranţă, ceea ce le „condimentează» şi leagă mai bine relaţia sunt cei 6 copilaşi ai cuplului: Maddox (8 ani), Pax (6 ani), Zahara (5 ani), Shiloh (4 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox, de numai 2 ani. „Copii ne ţin împreună. Dar, o relaţie nu poate

Text: Ioana Mirică. Foto: Guliver.

P

supravieţui dacă ar fi fost vorba numai despre ei», declara Angelina la un moment dat, tocmai pentru a dezminţi zvonurile legate de separare şi subliniind că dragostea pentru Brad încă mai dăinuie.

IUBESC VIAŢA CASNICĂ Cei doi amorezi nu petrec niciodată mai mult de trei zile despărţiţi, chiar dacă sunt prinşi cu filmări în alte colţuri ale lumii. Nici nu prea au cum să stea departe unul de celălalt, mai ales că sunt şase puşti la mijloc. Nu obişnuiesc să iasă în oraş prea des, sau la plimbări, ci se dau în vânt să petreacă timpul liber acasă, în „pijamale». Este şi mai comod, bineînţeles, mai ales că o deplasare cu cei şase copii nu este chiar simplă. „Adorăm să petrecem timpul împreună. Avem nevoie de asta ca de aer. Este foarte important ca eu şi Brad să fim un cuplu solid şi fericit. Este cel mai de preţ lucru pe care îl putem oferi copiilor noştri», spune Angie.

Au trecut cinci ani de când s-au cunoscut. La cum se comportă unul cu celălalt, ai spune că relaţia lor a început mai recent. Se iubesc ca în prima zi. Cel puţin așa reiese din apariţia cuplului pe covorul roșu de la premiera filmului „Salt” de la Los Angeles. Pe covorul roșu, Brad și Angelina au fost deosebit de drăgăstoși unul cu celălalt.

60


ESTE FOARTE IMPORTANT CA EU ȘI BRAD SĂ FIM UN CUPLU SOLID ȘI FERICIT. ESTE CEL MAI DE PREŢ LUCRU PE CARE ÎL PUTEM OFERI COPIILOR NOȘTRI ANGELINA JOLIE

61


STORY MENIU

CLAUDIA GHIŢULESCU, 32 de ani

Ce am mâncat azi Solista trupei Etno are un meniu destul de diversificat, dar cu un element constant: peştele, vizibil în graţiile cântăreţei.

MIC DEJUN

PRÂNZ

Micul dejun începe întotdeauna cu o cafea. Apoi, aleg între cereale cu lapte și o salată de fructe. Dacă nu, un suc natural din grefe, portocale și lămâi.

Vara nu prea îmi place să mânânc carne. Totuși, un pește la grătar cu mămăliguţă sau cartofi nature este prânzul perfect pentru mine.

400 calorii

Pagină realizată de Patricia Ene

200 calorii

CINĂ

GUSTĂRI

Mănânc creveţi cu pastă de avocado și un pahar de vin bun. Fructele de mare sunt nelipsite din meniul meu!

Îngheţata de vanilie este preferata mea. De asemenea, îmi plac migdalele crude, pe care le mai ronţăi uneori cu plăcere.

500 calorii

300 calorii

FLORENTINA OPRIȘ F Specialista în fitness și nutriţie de la Prima TV „Sport, Dietă & Vedetă“ spune: Salata de fructe este excelentă dimineaţa, prin aportul mare de vitamine. Ca alternativă, recomand cerealele, dar nu cu lapte de vacă, ci cu iaurt sau lapte de soia, pentru o mai bună digestie. Cafeaua se bea mai târziu. Prânzul compus din pește și mămăligă este o combinaţie optimă. Mămăliga este foarte sănătoasă, întrucât ajută la dezvoltarea musculară și neuromusculară, având efect detoxifiant. Pentru masa de seară, alegerea fructelor de mare este una foarte bună. Fructele au un aport echilibrat de grăsimi, proteine și carbohidraţi care ne ajută să avem o dietă sănătoasă și, deci, ne păstrăm o greutate la care să ne simţim bine.

62

SFATURI

Avocado poate suplini el singur o masă, întrucât este foarte hrănitor datorită conţinutului mare de proteine și grăsimi. Fructele de mare sunt bogate în nutrienţi, proteine de calitate superioară și grăsimi polinesaturate (Omega 3). Consumul regulat de fructe de mare ne ajută să avem un păr frumos și sănătos. Aveţi grijă să le consumaţi cu măsură și, mai ales, să fie proaspete!


STORYHOROSCOP

16 - 29 august

BERBEC 21 martie - 20 aprilie

M. BRODERICK 21.03.1962

În jurul vostru se ţes tot felul de intrigi, la care este bine să nu fiţi părtaș, pentru că se vor termina destul de urât, cu certuri, supărări și chiar nu aveţi nevoie de așa ceva. Încercaţi să nu aplecaţi urechea la ceea ce spun cei din jur. Procedați la fel și la birou și încredeți-că în instinctele voastre.

TAUR 21 aprilie - 21 mai

IGGY POP 21.04.1947

După liniște, cam vine furtuna în viaţa voastră! Vă hazardaţi în a face trafic de influenţă pentru tot felul de persoane din anturajul dumneavoastră, care nici măcar nu vă merită atenţia. Dată fiind neseriozitatea unora dintre acestea, veţi fi mustrat de apropiaţi și de cunoștinţe.

GEMENI 22 mai - 21 iunie

LENNY KRAVITZ 26.05.1964

Dacă până acum aţi lenevit, aţi profitat de vremea frumoasă, de vacanţă și aţi lăsat un pic de-o parte lucrurile care vă preocupau înainte de venirea verii, acum luaţi frâiele în mână și vă apucaţi de treabă. Aveţi restanţe multe și nu vă permiteţi să nu le rezolvaţi! Grijă mare și la treburile casei.

RAC 22 iunie - 22 iulie

LEU

Amy Adams ei născuţi în zodia Leului au o mare încredere în forţele proprii, uneori pot da chiar impresia că sunt aroganţi, deși mărinimia e și ea la cote înalte la acești nativi; este exact cazul simpaticei actriţe Amy Adams, născută pe 20 august 1974, a patra într-o familie cu șapte copii. După ce destulă vreme a jucat în filme ușurele, actriţa s-a ambiţionat și, cum este o persoană conștientă de propria valoare, a ţintit din ce în ce mai sus. Prima producţie de mare succes a fost „Catch Me if You Can“, unde a jucat alături de Tom Hanks și Leonardo Di Caprio. „Miss Pettigrew Lives for a Day“, „Enchanted“, „The Doubt“ și „Julie & Julia“ sunt alte câteva dovezi că pe Amy chiar o ţin puterile pentru lucruri mari. După lansarea comediei „Leap Year“ din această primăvară, Amy se pregătește pentru premiera filmului „The Fighter“, unde îl are ca partener pe Christian Bale.

C

CYNDI LAUPER 22.06.1953

Se anunţă o călătorie pe nepusă masă; veţi fi anunţaţi că o persoană din anturajul vostru are un eveniment important în familie și nu puteţi lipsi sub nicio formă de la acest moment. Așa că vă faceţi bagajele și plecaţi departe câteva zile. S-ar putea să nici nu fie prea neplăcut.

LEU 23 iulie - 23 august

PHILIP HOFFMAN 23.07.1976

Viaţa de huzur pe care aţi dus-o până acum a lăsat urme vizibile; sunteţi obosit, surmenat, atacat de răbufniri nervoase pe care până acum nu le aveaţi. Este bine să vă revizuiţi atitudinea, pentru că nu e nimeni dator să vă suporte așa de irascibil.

FECIOARĂ 24 august - 22 septembrie

TIM BURTON 25.08.1958

Se apropie vacanţa, cu pași repezi. Anul acesta, veţi avea și norocul să intraţi în posesia unei sume de bani care vă vine la fix, de care vă veţi bucura foarte tare și pe care o veţi cheltui integral în vacanţă. Aveţi grijă la buzunare, tindeți să pierdeți niște bani înainte de a avea ocazia să-i cheltuiţi.

BALANŢĂ 23 septembrie - 23 octombrie

MICKEY ROONEY 23.09.1920

E o perioadă de reevaluare, în care încercaţi să faceţi un bilanţ al activităţilor din ultima vreme, al veniturilor înregistrate, dar și să faceţi curat în planul personal. Concluziile nu sunt chiar satisfăcătoare și este bine să luaţi măsuri, să încercaţi să schimbaţi ceva în viaţa voastră.

SCORPION 24 octombrie - 22 noiembrie

KEVIN KLINE 24.10.1947

Dacă o perioadă aţi pus sexul și flirtul pe primul plan, a venit vremea să încercaţi să faceţi o rocadă, să vă ocupaţi un pic de familie, prieteni de suflet, oameni dragi pe care i-aţi cam neglijat cu bunăștiinţă. Mulţi dintre ei sunt supăraţi și este păcat să-i lăsaţi să se distanţeze.

SĂGETĂTOR 23 noiembrie - 23 decembrie

C. APPLEGATE 25.11.1971

CAPRICORN

DIDO 25.12.1971

Din când în când, aveți nevoie de o schimbare, altfel simţiţi că bateţi pasul pe loc și asta vă deprimă cel mai tare. Cum în plan personal nu vă place să schimbaţi nimic, căci abia aţi învăţat să vă bucuraţi de ce aveţi, încercaţi din nou o schimbare locativă sau redecoraţi casa. 24 decembrie - 20 ianuarie

Capricornii au din ce în ce mai multe doleanţe, ţin enorm la confortul lor în această perioadă și îi cam stresează pe cei din jur cu mofturile lor. Din fericire, își revin repede și devin la fel de simpatici ca întotdeauna. După care se pregătesc de o călătorie pe care și-o vor aminti mereu.

VĂRSĂTOR 21 ianuarie - 18 februarie

EMMA BUNTON 21.01.1976

Vă mișcaţi mult prea încet într-o perioadă în care nu vă prea permiteţi acest lucru. Încercaţi să profitaţi de relaţiile pe care le aveţi, de oamenii din anturajul vostru ca să vă sporiţi veniturile, să vă mai luaţi un job (fie și online), altfel veţi avea mari neplăceri financiare.

PEȘTI 19 februarie - 20 martie

DREW BARRYMORE 22.02.1975

Acești nativi se gândesc la căsătorie, la familie, pun pe primul plan viaţa personală, fiind conștienţi de faptul că este mult mai important să ai dragoste decât o carieră presărată cu sacrificii. Doar nu vă face nimeni statuie. Își fac singuri viaţa frumoasă, așa că nu au de ce să se teamă pe viitor. 65


5

STORYFLASH

LUCRURI PE CARE LUCRUR NU LE ŞTII DESPRE... 1. Starul din „Kn „Knocked Up“ nu a locuit cu soțul ei, cântărețul Josh Kelley, înainte de nuntă. „Am vrut să păstrez ceva ppentru căsătoria propriu-zisă“, a ddeclarat vedeta; controversat interviu 2. Într-un contro „Vanity Fair“, din revista „Vanit Katherine a calificat filmul „Knocked Up“ ca fiind unul detrimentul femeilor; sexist, în detrime apărut constant în 3. Vedeta a apă pictoriale pentru reviste precum „Life“, „Maxim“ ssau „FHM“, ultima clasând-o în primele 20 femei din lume; cele mai sexy fem aparține cultului 4. Familia ei ap Utah, însă vedeta nu mormon din Utah practicantă; se declară o prac

Katherine Heigl STORY.ROPOLL 100

Care este cel mai cool star masculin cu mulți copii?

Foto: Guliver

fascinația bărbaților 5. Cu toată fasc Katherine s-a calificat pentru ea, Kather mai tot timpul ca fiind „în realitate, destul dde plictisitoare“.

100

90

90

80

80

70

70

60

60

50

50

40

4

COPII

30 20 10 0

8

6

7

COPII

COPII

7

COPII

COPII

Mark Whalberg

Brad Pitt

Eddie Murphy

Dustin Hoffman

Mick Jagger

35%

35%

20%

10%

6% Cititorii au decis pe www.story.ro.

66

40 30 20 10 0



Mag-Story17