Page 1

08820

Cicle de mĂşsiques locals Oct-Nov 2010 El Prat de Llobregat


Cicle de músiques locals Sota el nom de Dry Cry s'amaguen tres músics, David, Sergi i Javi que porten junts des del 2007. La seva música és el resultat de moltes hores d'escoltar grups de tota mena. No tenen problemes a l'hora de definir els seus gustos com a pop-rock, però tampoc en reconèixer influències tan variades com Death Cab for Cutie, Lou Reed o Mika fins a deixar-se seduir per la música electrònica més ballable.

Dry Cry 22 d’Octubre 21:00h Entrada Lliure

LLOC: JARDINS DE TORRE MUNTADAS

Damas Negras

www.myspace.com/damasnegras

29 d’Octubre 21:00h Entrada Lliure LLOC: L’ARTESÀ Després de diversos anys amb projectes i components diferents els Damas Negras tornen amb nova formació i amb un so més bàsic i treballat. Uns temes influenciats pel pop rock espanyol dels 80. Melodies arpegiades i acords infinits que ens transportaran juntament amb unes lletres ambigües i personalitzades a un fosc món de fantasia. Un grup sobri i contundent on les seves cançons es gaudeixen a l'escenari, on es reflecteix el seu nou treball en directe que presenten en l'actualitat: "Septiembre".


Kompotser www.kompotser.com

12 de Novembre 21:00h Entrada Lliure LLOC: C.C. JARDINS DE LA PAU Xavi Alías canta els alts i baixos del "chico veleta". Coneix a un mariner amb cara de tigre que col·lecciona tempestats i que té un monstre sota el seu llit que li fa fràgils i aerodinàmics vaixells de paper perquè arribi a bon port. De vegades el veu marxar mentre les nenes suïcides amaguen rere els seus serrells una pinta i alguna albada. El senyor Costalago el desperta d'aquest divagar bruscament i li demana que no perdi el compàs, i que s'afanyi a fer les maletes per sortir de viatge.

Grup de pop-rock en català format el 1997 per diversos músics pratencs amb influències musicals força eclèctiques: des d'alguns clàssics del "rock català" com Sopa de Cabra o Sau, passant per músics com Andrés Calamaro o Enrique Bunbury, fins a bandes com els Beatles,els Rolling Stones o Springsteen. En aquesta ocasió acompanyaran alguns dels temes del seu tercer treball amb versions de Coldplay, Fito, U2 o Robbie Williams.

Xavi Alías

www.myspace.com/xavialias

5 de Novembre 21:00h Entrada Lliure LLOC: TEATRE KADDISH

El Prat de Llobregat


ORGANITZA

COL·LABORA

COM ARRIBAR? Jardins de Torre Muntadas C. Jaume Casanovas, 80

L’ARTESÀ

CENTRE DE CULTURA CONTEMPORÀNIA

T

L’Artesà C. Centre, 31

Tel. 93 478 51 08

@ info@lacapsa.org

EL PRAT TV

TEATRE KADDISH

W www.lacapsa.org

www.facebook.com/lacapsa www.twiter.com/lacapsa

Jardins de la Pau C.C. JARDINS DE LA PAU

Teatre Kaddish Torre Muntadas C. Jaume Casanovas, 80 Centre Cívic Jardins de la Pau C. Jardins de la Pau s/n

08820  
08820  

Cicle Músics locals el Prat de Llobregat