Page 1

’s Werelds eerste hoortoestel met AirTAP™ functionaliteit


Een hoortoestel voor een actief leven. Wilt u beter horen en daarvoor niet uw actieve leven opgeven? Gebruik de Qleaf Pro, een high-tech, nauwelijks zichtbaar maar toch krachtig hoortoestel.


Schakel eenvoudig van programma, net zo simpel als 1-2-3-4. Qleaf Pro is uitgerust met AirTAP™ technologie. Zit u in een restaurant, bent u aan het sporten of kijkt u televisie? Tik zachtjes op uw oor en Qleaf Pro schakelt door de ingestelde programma’s, passend bij uw luistersituatie op dat moment.


Gepatenteerde softtip voor een directe aanpassing. De Qleaf Pro wordt in een gepatenteerde softtip geplaatst. De softtip is flexibel en hypoallergeen, en verkrijgbaar in verschillende maten. U hoeft geen oorafdruk te laten maken. De softtip beschermt de Qleaf Pro tegen oorsmeer en vocht om een goede werking te kunnen garanderen.

Oorsmeer wering

Ruimte voor module

Geluidsopening

Trekkoord

Lamellen


Hightech voor een natuurlijk geluid. Het innovatieve ontwerp maakt de Qleaf Pro een hoortoestel dat niet op een hoortoestel lijkt. De Qleaf Pro is ’s werelds kleinste digitale hoormodule, dat volledig in uw gehoorgang wordt geplaatst. Qleaf Pro is uitgerust met de meest geavanceerde technologie en de kleinste componenten die verkrijgbaar zijn. Bijgeluid en windruis zijn verleden tijd. Geniet van natuurlijk geluid.

Behuizing

Batterij compartiment

Flexprint

Luidspreker

Microfoon

Chip


Fit and Go! Qleaf Pro maakt een directe aanpassing mogelijk. Uw hoortoestel zal direct zorgen voor een beter en vrijwel onzichtbaar gehoor!


ExSilent Herengracht 520 | 1017 CC Amsterdam | Nederland Tel +31 (0)20 675 1004 | Fax +31 (0)20 675 9048 | info@exsilent.com ExSilent USA 11485 Valley View Road | Eden Prairie, MN 55344 | Verenigde Staten Tel +1 (866) 742 0808 Toll free | Fax +1 (877) 722 8014 | info@exsilentusa.com

NL V1.0 JAN11 Š 2011 ExSilent. Alle rechten voorbehouden.

w w w. e xs i l e n t . co m

Qleaf Pro Consumer Brochure NL  
Qleaf Pro Consumer Brochure NL  

Met vier luisterprogramma’s en AirTAP™ functionaliteit is de Qleaf Pro een uniek hoortoestel. Een hoortoestel waarin AirTAP™ functie is geïn...

Advertisement