Page 1

MÄSS-MEDIA

GRAFIK

MEDIA

DESIGN


VÅRKAM

PA N J

Vi hjälper er med allt material inför mässan. Allt från visitkort, informationsblad, broschyrer och affischer till rollups, vepor och fondväggar med mera. Vi erbjuder dessutom halva tim-priset under kampanjen!

ROLL-UP

WELL ART Miljövänlig & återvinningsbar produkt tryckt på wellpapp.

Välj mellan flera varianter. En klassiker.

SKYLTAR

RABATT:

1/2

AFFISCHER TAVLOR

TIMPRISET

PE MÄSS-S

DISKAR

CIAL

VEPOR Ett oslagbart sätt att synas, såväl inomhus som ute.

Vare sig ni behöver hjälp med en ny logotyp, hemsida eller någonting helt annat - hos oss kan ni vara säkra på att få det viktigaste av allt; gedigna produkter, helhjärtad service och bra priser. Välkomna till oss på Exponera!” Peter Nordin, VD


BANDEROLLER

BANNERSTAND

EVENTFLAGGOR

RABATT:

1/2 TIMPRISET

PE MÄSS-S

CIAL

STÄLL TAPETER VISITKORT OCH MER... PODIUMBOX Fungerar både som disk och förvaringsbox. Lätt att flytta med inbyggda hjul. Finns i två storlekar.

OBS! Denna broschyr innehåller endast ett litet axplock av allt vi kan hjälpa er med.


D E N N AT U R L I G A R E K L A M BY R Å N

EXPONERA är en unik, exotisk, jordnära reklambyrå som har sin bas på en liten bondgård i Estersmark, som ligger i hjärtat av ostriket, Västerbottenskustens anrika jordbruksbygd. På gården brukar hönsen springa fritt, grisar böka och får och getter bräka. Kanske är det närkontakten med djur och natur som ger inspiration och drivkraft till alla kretiva idéer som föds fram hos oss på Exponera. DET SPELAR INGEN ROLL om du är en privatperson, ett mindre eller ett större företag som kontaktar oss på Exponera. Vi levererar alltid 100% hängivenhet till varje kund. Vi kan hjälpa er att utveckla er företagsprofil med allt som kan krävas från företagslogotyp till bildekor. MILJÖTÄNKANDE och hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat. Vår strävan är att Exponera skall vara det naturliga valet som samarbetspartner för alla företag som värdesätter en stark miljöprofil. Vi är stolta över att vara en liten, naturlig reklambyrå.

GRAFIK

www.exponera.tumblr.com

MEDIA

DESIGN

070-644 44 19

exponera.media@gmail.com

Mässerbjudandet2  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you