Page 1

Iată cele 10 lucruri de luat în considerare atunci când alegeți o companie de închirieri de mașini: 1) Comparați prețurile — Diferența dintre tarifele zilnice variază în funcție de durata de închiriere, de ziua săptămânii și de sezonalitate. 2) Nou = scumpe — companiile care oferă mașini de ultimă generație percepe o primă pentru aceasta. În funcție de nevoile dvs., un vehicul care nu este atât de nou va face același loc de muncă uneori la jumătate din preț. 3) Dimensiune Probleme — Verificați dacă vehiculul pe care îl angajați va satisface nevoile dvs. Nu e bine dacă nu îți poți instala toate bagajele. 4) Asigurarea este întotdeauna o idee bună — Cele mai multe companii includ asigurarea standard pe tarifele lor regulate, cu un excedent de la 500 la 5000 dolari. Pentru o taxă suplimentară, puteți reduce acest exces la o fracțiune din acest preț. 5) Cât de departe te duci? — Unele companii oferă două rate diferite atunci când angajează, una cu kilometri nelimitate, ceea ce înseamnă că puteți călători liber fără să vă faceți griji cu privire la costul suplimentar și cealaltă opțiune pe care o veți plăti pentru km-urile pe care le călătoriți. În mod normal, atunci când plătiți pentru kilometri în plus, tarifele zilnice vor fi mult mai ieftine decât opțiunea nelimitată. 6) Drivere suplimentare — Unele companii de autoturisme de închiriere pot sau nu pot percepe taxe pentru conducătorii auto suplimentari. Expert auto rental SRL este o companie de rent a car din Timisoara. 7) Umplerea rezervorului — În mod normal, companiile de închiriere de autoturisme vă vor da vehiculul cu un rezervor complet de gaz și vă așteaptă ca vehiculul să se întoarcă cu rezervor complet. În cazul în care nu o aduceți pe deplin, unele companii de închiriere de mașini vă pot percepe o taxă de administrare și, de asemenea, pentru prețul combustibilului. 8) Extra biți — Majoritatea companiilor de închiriere de mașini oferă pentru o taxă suplimentară, unități gps, scaune pentru copii, scaun rapel, portbagaj, lanțuri de zăpadă etc … Unele companii de închiriere de mașini pot oferi un pachet cu preț redus pentru câteva articole suplimentare.


9) Asistență la drum — Unele companii oferă 24 ore asistență rutieră oferită de AA. În mod normal, nu există nicio taxă suplimentară pentru apel în caz de defecțiuni mecanice. În situații precum baterii plate sau anvelope plate, se aplică o mică taxă. 10) Fumatul nu este permis — Majoritatea companiilor de închirieri auto nu permit fumatul în mașină. Companiile de închiriere de mașini vă vor percepe o taxă de curățenie în cazul în care faceți acest lucru. Pentru a încheia lucrurile, asigurați-vă că verificați întotdeauna acordul de închiriere și dacă există ceva ce nu sunteți sigur, adresați-vă companiei de închirieri auto să vă explice. Opt pentru mașini economice Autovehiculele economice sunt de obicei cele mai ieftine și, prin urmare, cel mai probabil să fie rezervate. Puteți folosi acest lucru în avantajul dumneavoastră, spune Brett Graff, expert în finanțe în familie și autor al unei coloane sindicalizate numită The Home Economist. “Când închirierăm o mașină, am rezervat cel mai mic și mai accesibil vehicul posibil, știind că există o șansă că nu va fi pe lot și voi obține un upgrade”, spune Graff. Rentacardeva este o companie de inchirieri masini in Deva. Doar nu rezervați ceva prea mic pentru petrecerea dvs. sau ați putea fi blocați înăbușind cinci persoane plus bagaje într-un coupe cu două uși. Nu exact concediul confortabil pe care l-ați avut în minte, nu-i așa? Dacă mergeți într-o vacanță de familie, nu este cazul să angajați un convertibil cu două locuri — indiferent cât de tentat este să părăsiți copiii la aeroport după un zbor stresant. Deci, asigurați-vă că mașina dvs. de închiriat are suficiente locuri pentru toți cei care vor călători (având călători în genunchi nu este niciodată o opțiune, chiar și pentru copii cu adevărat mici). Dacă vă rezervați mașina online, ar trebui să arătați exact câte locuri are mașina — mașinile mai mici tind să aibă doar două locuri în spate, în timp ce modelele mai mari vor avea trei, de exemplu. Dacă aveți pasageri în spate, merită să vă rezervați o mașină cu cel puțin patru uși, astfel încât toată lumea să poată intra și ieși cu ușurință. Economia de combustibil este importantă?


Deși ideea de a lovi drumul deschis într-un gazon V8 este, fără îndoială, tentant, este posibil să nu doriți să aruncați jumătate din bugetul de vacanță pe combustibil. Deci, pe baza presupunerii că mașinile mai mici sunt, în general, mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, puteți măsura în ce măsură veți călători, apoi calculați aproximativ cantitatea de combustibil pe care o veți folosi în tipul preferat de mașină. Modele specifice nu pot fi garantate la contorul de închiriere, deci gândiți-vă în schimb la clasa de mașini, cum ar fi compactul, economia, luxul, SUV-ul etc. De asemenea, țineți cont de politica de combustibil a companiei de închirieri auto, politica completă de combustibil este cea mai comună și adesea cea mai bună alegere, mai ales pentru călătorii rutieri.

Masina de inchiriat in Timisoara - Expert auto rental SRL  

Alege o masina economy de inchiriat in Timisoara la cele mai bune preturi si standarde.

Masina de inchiriat in Timisoara - Expert auto rental SRL  

Alege o masina economy de inchiriat in Timisoara la cele mai bune preturi si standarde.

Advertisement