Page 1

EDITIE ZOMER 2021 WWW.MOLENBEEK.NL

3

4

Woningmarktcijfers Q1

Zeldzaam krap

t n ra K n e v e L & n e rk e Wonen, W

Klanten aan het woord

Vakkennis en mensenkennis

7

Meer kans op een woning

Aankoopmakelaar

Wonen aan het water

Nieuwbouwplan Oude Haven Odijk

BON VOOR GRATIS WAARDEBEPALING Wilt u een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning? Vul deze bon in en stuur ‘m op (Antonlaan 600, Zeist). Natuurlijk mag u ook even: ­ Bellen 030 692 02 04 of Mailen zeist@molenbeek.nl

Naam Adres: Postcode en woonplaats: Telefoon: E-mail:

MOLENBEEK MAKELAARS | ANTONLAAN 600, ZEIST | TELEFOON 030 692 02 04 | ZEIST@MOLENBEEK.NL | WWW.MOLENBEEK.NL


*

Rentewijzigingen voorbehouden, vraag naar de voorwaarden.

Uw eerste woning kopen? Weten wat uw mogelijkheden zijn? Nu 20 jaar

vast: 1,37%*

Profiteer ook van de

extreem lage hypotheekrente! Kom bij ons langs voor een gratis oriëntatiegesprek met onze adviseurs Matthijs of Gerhard. Wij bekijken graag samen met u, wat uw mogelijkheden zijn!

adres

Antonlaan 600 3707 KD Zeist

tel mail

Waarom Flikweert Advies: Onafhankelijk: uit ruim 25 aanbieders kiezen wij de beste Persoonlijk: ons advies is altijd op maat Deskundig: ervaring en opleiding leiden tot een doordacht advies Helder: u weet precies waar u uw handtekening onder zet

06 - 40 24 91 11 info@flikweertadvies.nl

flikweertadvies.nl

De waardebepaling: meer dan het vaststellen van de vraagprijs U overweegt de verkoop van uw woning? Nodig dan vrijblijvend de makelaar van Molenbeek uit voor een gesprek bij u thuis. Tijdens zo’n ontmoeting ­maken we persoonlijk kennis, lopen met u door de woning en geven een ­advies over de vraagprijs (de zogenaamde waarde­bepaling). Dit advies gaat verder dan het noemen van een bedrag. De hoogte van de vraagprijs heeft namelijk alles te maken met het bepalen van een verkoopstrategie. Zeker in deze hectische markt is het belangrijk om een verkoopplan te hanteren dat exact aansluit bij de marktvraag.

gordijnen 15% korting

BECE | MULTISOL 20% korting

karpetten 15% korting

unilux horren 15% korting

Daarnaast is het van belang dat een vraagprijs r­ ealistisch is en past bij uw wensen ten aanzien van bijvoorbeeld verkooptermijn. Op basis van beschikbaar cijfermateriaal over de woningmarkt kan Molenbeek u op dit punt onderbouwd adviseren. Afspraak maken voor een kennismaking? T 030 692 0204

Mei is Woonmaand in de Lente! STAP BINNEN VOOR 250 M2 WOONINSPIRATIE!

VLOEREN | GORDIJNEN | INBETWEENS | RAAMDECORATIE | KARPETTEN | BEHANG | ZONWERING VLOEREN | GORDIJNEN | INBETWEENS | RAAMDECORATIE | KARPETTEN | BEHANG | ZONWERING Emmastraat 1 - 3931 EC Woudenberg T 033 286 7911 I www.brouwerwoudenberg.nl


n Krant Wonen, Werken & Leve

Van date naar match COLUMN In vroegere tijden werden er wel eens relaties gesmeed door zogenaamde koppelaarsters, dames die intermediair waren en huwelijkskandidaten met elkaar in contact brachten. In het internettijdperk zijn er datingsites die een moderne ­invulling geven aan deze intermediairsfunctie. En dat leidt regelmatig tot succesvolle matches. Op de woningmarkt is het vanouds de makelaar die zoekt naar een goede match tussen verkopers en kopers van woningen. Deze taak staat echter onder druk omdat het woningaanbod vrijwel maandelijks krapper wordt. Onder invloed van de lage hypotheekrente, een groeiend aantal kopers en stagnerende realisatie van nieuwbouwwoningen, overstijgt de vraag naar woningen het aanbod. En niet zo’n klein beetje ook. Vaak melden zich bij Molenbeek tientallen b ­ elangstellenden zodra een woning op Funda komt. Veel van hen zijn afkomstig uit stedelijke gebieden zoals Utrecht en Amersfoort. Door het vele thuis­ werken is het minder belangrijk dat zij in de stad wonen.

We koppelen niet alleen verkopers aan zoekers, maar ook zoekers aan zoekers

Woningmarkt in kwartaal 1

Verkopen zorgen voor krapper aanbod In het eerste kwartaal van 2021 zijn er in Zeist 11% meer ­woningen verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Het aanbod aan het einde van het kwartaal was historisch laag:

op 1 april stonden er 69 woningen te koop. Deze krapte op de woningmarkt wordt ook veroorzaakt door de zeer snelle verkopen. De gemiddelde verkooptijd is nu 25 dagen.

Enkele hightlights uit de Woningmarkt­ cijfers 1e kwartaal voor Zeist:

1 op de 3 kopers is afkomstig uit deze gemeente.

n In het eerste kwartaal verwisselden 199 huizen van eigenaar, vooral in de bestaande bouw.

Buurgemeenten

n In Zeist is al vierenhalf jaar op rij ­sprake van een krappe woningmarkt. n Tussen de verschillende woningtypen bestaat een aanzienlijk prijsverschil. Kopers betaalden gemiddeld € 3.850 per m2 voor een appartement en € 4.270 per m2 voor een woonhuis. n Zeist is een populaire locatie onder woningzoekers uit Utrecht, maar liefst

De situatie op de woningmarkt in buurgemeenten wijkt niet veel af van Zeist. Zo stonden in De Bilt nooit eerder zo weinig woningen te koop. De doorstroming op de woningmarkt is nog niet eerder zo bescheiden geweest.

belangstelling heeft, doet er goed aan op de site van Molenbeek de zoek­ opdracht in te vullen. Dat kan onder het kopje “Wonen” en is gratis en vrijblijvend.

Om deze doorstroming weer op gang te brengen is vooral nieuwbouw nodig. Het komende halfjaar verwacht ­Molenbeek Makelaars een aantal ­nieuwe projecten in de verkoop te ­nemen, onder meer in Zeist, Soesterberg en Woudenberg. Wie daarvoor

‘Hoe kunnen we mensen met verhuisplannen meer kans geven op een volgende woning?’ Deze vraag is actueel bij Molenbeek Makelaars en één van de antwoorden is: door actief te zoeken naar woning­ matches. We koppelen niet alleen verkopers aan zoekers, maar ook zoekers aan zoekers. Bijvoorbeeld ouderen die wat kleiner willen wonen aan een jong gezin dat juist wat meer ruimte nodig heeft. Zulke matches kunnen we tot stand brengen als mensen met verhuis­ plannen ons vertellen wat ze zoeken. Dat kan heel eenvoudig en vertrouwelijk via een zoekopdracht. Deze is op www.molenbeek.nl in te vullen en is natuurlijk geheel vrijblijvend. De zoek­opdracht staat op onze website, onder het kopje Wonen. Ook belangrijk voor een goede match: een waardebepaling: van uw huidige woning. Voor een goede match is het belangrijk dat u de (over)waarde van uw woning weet. Onze makelaar komt graag langs voor een waardebepaling en dat is natuurlijk gratis en vrijblijvend.

Nieuwbouwplan Oude Haven Odijk

AAN HET WATER Nieuwbouwplan Oude Haven in Odijk zal verschijnen op het terrein van het voormalige kantoorgebouw van het CNV op de hoek van de Singel en de Oude Haven. Hier woont u vlakbij Utrecht, maar tegelijk heel landelijk. Bijvoorbeeld in bouwnummer 1: een chique vrijstaande woning met een lichte erker aan de waterzijde. De woning ligt op een royale kavel. Mooi pluspunt: de woningen zijn gasloos en voldoen aan de hoogste normen qua duurzaamheid. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de populaire jaren ’30 architectuur, waarbij ook kleur en materialisatie aansluiten op dit thema. Het is niet ondenkbaar dat de woning tijdens de productie van deze krant inmiddels is toegewezen. Heeft u belangstelling voor een nieuwbouw- of bestaande ­woning? Geef ons een zoekopdracht via onze website.

WWW.MOLENBEEK.NL | ZEIST 030 692 02 04

UITGELICHT


n Krant Wonen, Werken & Leve

Reviews in beeld Het contact met de makelaar was prima. Professioneel en met kennis van zaken. geen gladde praatjes. Recht door zee. We hadden meteen een klik. Snel schakelen dmv groepsapp en uiteindelijk ook heel niet opgeloste en onduidelijke dingen voor ons helder krijgen. Fijn dat er maar twee dagen kijkers werden uitgenodigd. Scheelt een hoop gepoets. Na de kijkdagen meteen contact over evt. bieders en wat te gaan doen. Ook vanuit het kantoor werd er snel geschakeld met aanleveren van informatie. Binnen 3 weken was alles geregeld.

Irene Tammer en Nick van der Laan kochten en verkochten via Molenbeek Makelaars

Niet alleen vakkennis, ook mensenkennis “Wat ik heel graag in het artikel wil hebben is dat makelaar Frans Verweij niet alleen vakkennis heeft. Hij begrijpt ook het sentiment dat bij een verhuizing komt kijken”, vertelt Irene Tammer, zittend tussen de verhuisdozen. Die optelsom van De woning aan de Oude Arnhemseweg is een pand met een verhaal. Hier was in het verleden de winkel, de Super van meneer Bos gevestigd, destijds een begrip in Zeist. “We hebben het helemaal verbouwd naar onze zin” vertelt Irene Tammer. “Het was echt een winkel met een opslagruimte .” Het resultaat mocht er zijn: een vrijstaande woning op een prachtige plek en met tien kamers. “Wie kan er nou zeggen dat hij een keuken van zes bij acht meter heeft?”, noemt Irene een van de markante kenmerken van het pand. De ruimte in en om het huis werd echter ook aanleiding om het te verkopen. “Een prachtig huis, maar onze vier kinderen zijn uitge­vlogen. Het werd te ruim voor twee personen.”

Zoektocht Vandaar dat Irene en Nick ruim een jaar geleden een zoektocht starten naar een appartement en dat deden ze niet op eigen houtje. “Frans Verweij had een van onze kinderen goed geholpen bij de aankoop van een huis, we hadden

vakkennis en mensenkennis hebben Irene en partner Nick van der Laan tijdens twee processen ervaren: de aankoop van een appartement aan de 1e Hogeweg en de verkoop van hun bijzondere woning aan de Oude Arnhemseweg.

direct vertrouwen en hebben hem ingeschakeld.” Het duurde uiteindelijk een jaar voor het passende appartement werd gevonden en gekocht. “Niet eens lang vond Frans. We hadden namelijk een behoorlijk fors eisenlijstje: in het centrum, ruim, groot balkon... Hij vond het voor ons ook verstandig om er een jaar voor uit te trekken. De overgang van tien naar drie kamers is immers heel groot en gaat met sentiment g ­ epaard. Dat begreep hij heel goed.” Bij de aankoop hebben Irene en Nick veel hulp ervaren van Molenbeek makelaar Frans en zijn collega Vince. “Het was zó goed dat ze erbij waren. Er kwam bijvoorbeeld een VVE op ons pad, dat kenden we niet. Ze hebben ons er soepel doorheen geloodst.

Schoenen uit De verkoop van de Oude Arnhemseweg ging een stuk vlotter. “De belangstelling was overweldigend. Er kwamen direct 30 bezichtigingen, haha, Frans heeft hier dagen gezeten. Er lag in die tijd

***** Het eerste contact met Molenbeek was bij de aankoop van de nu verkochte woning. Contact verliep toen zeer prettig. Eenzelfde ervaring had ik bij een tussentijdse waardebepaling. Reden voor mij om bij de verkoop van mijn huis opnieuw voor Molenbeek te kiezen. En ook deze keer werd geheel voldaan aan de verwachtingen en de goede naam. Alles verliep vlot, transparan , prettig en volgens afspraak. ***** Bron: Google en Funda Recensies.

sneeuw en Frans heeft alle kijkers gevraagd hun schoenen uit te doen. Ook weer zo’n detail waaruit blijkt dat hij met je meedenkt. Zo kregen we niet allerlei natte voetstappen op de vloeren.”

Kopje thee De bezichtigingen leverden biedingen op en toen kwam het moment dat Irene en Nick moesten beslissen. “Net op die dag was er een crisis bij Nick op het werk. Frans belde en hoorde dat ik het heel moeilijk vond. Hij kwam meteen naar me toe en heeft bij een kopje thee uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Dat meedenken... geweldig.” Overigens kozen de verkopers niet voor het hoogste bod. “Het is gekocht door een gezin uit Amsterdam, we gunden ons huis zó aan een gezin.” Het is duidelijk, Irene en Nick bevelen Molenbeek Makelaars van harte aan bij iedereen die een woning wil verkopen. “Ze nemen ook echt de tijd voor je.”

Familiereünie of buurtfeestje? Dit springkussen is voor onze klanten gratis te leen. Reserveer tijdig via zeist@molenbeek.nl

T TEAM MOLENBEEK ZEIS WWW.MOLENBEEK.NL | ZEIST 030 692 02 04


Woningaanbod Vraagprijs € 200.000 k.k.

Huurprijs € 865,- p.m.

ZEIST Laan van Vollenhove 518

Huurprijs € 865,- p.m.

ZEIST Laan van Vollenhove 214

ZEIST Laan van Vollenhove 280

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

82 m²

0 m²

2

82 m²

0 m²

2

82 m²

0 m²

2

Vraagprijs € 182.500 k.k.

Vraagprijs € 195.000 k.k.

Vraagprijs € 525.000 k.k.

ZEIST Verlengde Slotlaan 32 27

SOESTERBERG Simon Stevinlaan 25

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

76 m²

0 m²

3

Vraagprijs € 350.000 k.k.

SOESTERBERG Rademakerstraat 16

Aantal slaapkamers

Koopsom € 785.000 v.o.n.

WOUDENBERG Laan van Nieuwoord 17

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

186 m²

186 m²

4

Vraagprijs € 332.500 k.k.

WOUDENBERG Oevergras bouwnummer 105

WOUDENBERG De Kolk 28

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

103 m²

174 m²

3

163 m²

571 m²

3

118 m²

163 m²

4

Vraagprijs € 400.000 k.k.

OVER HET WONINGAANBOD De woningmarkt in Nederland heeft te maken met een historisch laag aanbod. Bovendien verkoopt ­Molenbeek Makelaars dankzij haar strategie veel woningen snel en veelal boven de vraagprijs. Op pagina 9 en 10 ziet u een overzicht van recent verkochte woningen. Het is mogelijk dat woningen uit dit woningaanbod al onder bod staan of verkocht zijn als u deze Woonkrant ontvangt. Kijk daarom voor het meest actuele aanbod op www.molenbeek.nl. Zoekt u een woning in ons werkgebied? Vul dan gratis en vrijblijvend een zoekopdracht in op de ­website, onder het kopje wonen.

ZEIST Karel J.C. Beckmanlaan 6

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

110 m²

181 m²

4

WWW.MOLENBEEK.NL | ZEIST 030 692 02 04


Woningaanbod Vraagprijs € 479.000 k.k.

Vraagprijs € 675.000 k.k.

VERVOLG VAN ONS WONINGAANBOD ZEIST Crosestein 3511

BUNNIK Prins Bernhardstraat 12

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

131 m²

152 m²

4

158 m²

295 m²

4

Vraagprijs € 1.025.000 k.k.

Vraagprijs € 689.000 k.k.

Vraagprijs € 1.200.000 k.k.

ZEIST Berkenlaan 42

ZEIST Burgemeester Patijnlaan 103

ZEIST 2e Dorpsstraat 30 + 30a

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

125 m²

368 m²

4

160 m²

423 m²

5

277 m²

0 m²

6

Vraagprijs € 185.000 k.k.

Koopsom € 755.000 v.o.n

ZEIST Laan van Vollenhove 654

WOUDENBERG Oevergras bouwnummer 108

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

82 m²

0 m²

2

163 m²

486 m²

3

WETEN WAT UW WONING WAARD IS? BEL VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING 030 692 02 04

WWW.MOLENBEEK.NL | ZEIST 030 692 02 04


n Krant Wonen, Werken & Leve

Meer kans op de woningmarkt

Molenbeek is ook uw aankoopmakelaar Een andere woning kopen is een belangrijke, maar in de huidige woningmarkt ook ingewikkelde stap. Er is een beperkt woningaanbod en er zijn veel p ­ otentiële kopers. Bij veel woningen wordt v ­ anwege de grote belangstelling een biedings­ procedure ingezet. De vraag is, hoe verhoogt u uw kans op een koopwoning, tegen een reële, marktconforme prijs? Het antwoord: door een aankoopmakelaar van ­Molenbeek in te schakelen. Die begeleidt u in zes s­ tappen naar uw droomhuis. Stap 1: Wel/niet samenwerken U geeft aan welk type woning u zoekt, in welk gebied en binnen welke prijsrange. Wij kijken of er binnen ons kantoor ruimte is in deze categorie. Wij begeleiden namelijk max. 3 zoekers per categorie en regio. Stap 2: Wensen in kaart brengen Kunnen wij u begeleiden? Dan volgt een kennismakingsgesprek. We inventariseren uw wensen en leggen deze vast in een online tool. Dit gebeurt zeer gedetailleerd. Alles is gericht op het maken van goede matches. Ook kunnen u en wij snel in actie komen als uw criteria helder zijn. Bij stap 2 past ook een gesprek met onze ­hypotheekadviseur. Waarom?

Om teleurstellingen in het koopproces te voorkomen én een betere­positie te hebben richting verkoopmakelaar. ­Kredietwaardigheid is een sterke troef in contacten met verkopende partijen. Stap 3: Woningaanbod ontvangen Via de online zoektool mailen wij u ­beschikbare woningen toe. Daarnaast nemen wij regelmatig contact op. Bijvoorbeeld als wij weten dat er ­interessante woningen op de markt komen. Stap 4: Bezichtigen Match? Dan kunt u aangeven een bezichtiging te willen. Wij plannen deze voor u in. In overleg bepalen wij of het verstandig is om gelijk onze makelaar mee te nemen of dat u eerst zelf sfeer gaat proeven. Stap 5: Bieden en onderhandelen Bij interesse geven wij advies over de waarde van de woning en de strategie van uw bieding. Bij een b ­ ieding is het bedrag belangrijk, maar eventuele ­ontbindende voorwaarden ook.

Stap 6: Bieden Bij succesvolle aankoop verzorgen wij de volledige afhandeling. Wij controleren de koopakte, schakelen eventueel een bouwkundig keurder in (op uw kosten). Daarnaast zullen wij bij de inspectie voor het moment van overdracht aanwezig zijn om te kijken of oplevering conform gemaakte afspraak is. Weten hoe aankoopbegeleiding in de praktijk leidt tot meer kans op een woning? Lees het verhaal van Ellen en Jochem van Eijsden in het kader onderaan deze pagina. Afspraak maken voor aankoopbegeleiding? Bel Molenbeek in Zeist, telefoon 030 692 02 04.

WONEN IN HET BOS? Exclusief, toekomstbestendig en luxe wonen in een bosrijke omgeving. In een nieuw en duurzaam appartement met een royale buitenruimte. Rust, ruimte en groen. Elke dag weer. Dat is wonen in Beaufort in Kerckebosch Zeist. Later dit jaar start de verkoop via Molenbeek Makelaars. Nu al meer informatie? Bel 030 692 02 04.

Wordt verwacht: nieuwbouw in Zeist en regio Alleen nieuwbouw kan de krapte op de woningmarkt verminderen. Gelukkig staan er in Zeist en omliggende plaatsen als Soesterberg en Woudenberg de nodige nieuwbouwplannen op stapel. Deze zijn momenteel in voorbereiding en in de volgende editie van de Wonen, Werken & Leven Krant maken we de eerste details bekend. Bent u specifiek op zoek naar een nieuwbouwwoning? Vul op onze website onder het kopje Wonen de gratis zoekopdracht in. Dan kunnen we u informeren zodra er plannen zijn die passen in uw zoekprofiel. Molenbeek Makelaars treedt voor een diverse planontwikkelaars op als verkopend makelaar. De afgelopen periode werden onder meer de plannen Mijnhardt (Zeist) en Thuis in het Loo (vier fases, Austerlitz, zie foto) succesvol verkocht. De collega’s van de vestiging Woudenberg zijn betrokken bij de verkoop van woningen in onder meer nieuwbouwplan Hoevelaar. In deze nieuwe woonwijk aan de oostzijde van het dorp verrijzen de komende jaren 900 woningen.

Ellen en Jochem van Eijsden kozen voor kopen met begeleiding

AANKOOPMAKELAAR AANBEVOLEN Ongeveer een jaar zochten ze naar een woning in Zeist, Ellen en Jochem van Eijsden. Ze wilden de stap maken van een huurwoning naar een koopwoning. Hun zoekgebied: tussen de 320.000 en 380.000 euro. “Daar was een enorme vraag naar en het viel ook in de periode van de vrijstelling van overdrachtsbelasting. Steeds als we om tien over negen belden voor een bezichtiging, zat die al vol en kwamen we op de reservelijst. We hebben u ­ iteindelijk ooit één keer bezichtigd”, vertelt Ellen. Het paar besloot een aankoopmakelaar in te schakelen. “We hebben aan vrienden en kennissen gevraagd of die een makelaar kenden in deze regio. Ze tipten ons Vince van Molenbeek. Tijdens een intakegesprek via videobellen hebben we onze wensen verteld. Hij was meteen realistisch over de kansen die niet zo groot waren. Maar zei hij: we gaan gewoon aan de slag.” Via een app-groepje met Vince kregen Ellen en Jochem vervolgens veel woningen aangeboden. “We hebben in drie maanden tijd superveel huizen bezichtigd, ja dat was best intensief.” Omdat NVM-makelaars nieuw aanbod net iets eerder onder ogen krijgen, kunnen ze aankoopklanten vroegtijdig informeren.

Toen het paar in één week op twee huizen bood lukte het. “Er waren op één woning drie serieuze biedingen waaronder die van ons. We mochten tot het einde van de week nogmaals bieden. Ook toen kregen we een realistisch advies van Vince: dit kan je doen maar niet meer. Dat was de woning niet waard vond hij. We hebben zijn advies opgevolgd en hadden net het hoogste bod.” Inmiddels zijn Ellen en Jochem aan het klussen in hun woning aan de Brugakker. Een aankoopmakelaar inschakelen? “Aanbevolen”, zegt Ellen. “Je wordt goed begeleid, krijgt meer bezichtigingen en geen vraag is de makelaar te gek. Molenbeek is een fijne, betrouwbare partij.”

T SUCCESVOL GEKOCH


Recent door Molenbeek ZEIST Laan van Vollenhove 462

ZEIST Laan van Vollenhove 596

ZEIST Laan van Vollenhove 552

ZEIST Anna Paulownalaan 186

WOUDENBERG Daantgenshof 5

ZEIST Bothalaan 56

ZEIST Tulpstraat 22

ZEIST Willem F. Smitlaan 9

WOUDENBERG Stationsweg Oost 146

ZEIST Burgemeester Patijnlaan 105

ZEIST Jan Meerdinklaan 27

ZEIST Berkenlaan 37

ZEIST De Snep 4

BUNNIK Koningin Emmastraat 7

ZEIST Oude Arnhemseweg 67

ZEIST Montaubanstraat 159

BUNNIK Dr Breveestraat 1

SOEST Colenso 136

BUNNIK van Oostromgaarde 10

ZEIST Oude Arnhemseweg 71

7 APPARTEMENTEN IN ZEIST JACOB VAN LENNEPPLEIN ZEIST Laan van Vollenhove 74

VERKOCHT VERKOCHT

onder voorbehoud

VERHUURD WWW.MOLENBEEK.NL | ZEIST 030 692 02 04


VERKOCHT OF VERHUURD WOUDENBERG Lindenlaan 17

ZEIST Van Tetslaan 29

ZEIST Johan van Oldenbarneveltlaan

WOUDENBERG Lindenlaan 7

WOUDENBERG Ruysdaellaan 28

ZEIST Noordweg 85

WOUDENBERG Van Ginkellaan 15

HOUTEN Ploegveld 102

WOUDENBERG Burgwal 34

WOUDENBERG Albert Cuyplaan 20

MAARN Distelvinklaan 19

WOUDENBERG Breitnerlaan 1

WOUDENBERG Ruysdaellaan 32

WOUDENBERG Gouden Regen 83

ODIJK Prof de Vrijerlaan 8

ZEIST Stalhouderij 42

SOESTERBERG Apollo 125

ZEIST Dijnselweg 114

BUNNIK Ter Hulstraat 12

WOUDENBERG Schoolstraat 14

ZEIST Panweg 23

WOUDENBERG Schoutstraat 9

ZEIST Galgeveld 33

BUNNIK Molenweg 15

ZEIST Breesteegh 17

AMERSFOORT Ternatestraat 20

ZEIST Koppelweg 103

ZEIST Frank van Borselenlaan 16

WWW.MOLENBEEK.NL | ZEIST 030 692 02 04


Bedrijfshuisvesting

VESTIGING UTRECHT TE HUUR: KANTOORRUIMTE

TE HUUR: WINKELRUIMTE

TE HUUR: BEDRIJFS/KANTOORRUIMTE

ZEIST

UTRECHT

UTRECHT

Broederplein 29

Zadelstraat 39

Tennesseedreef 15 B

Rijksmonumentale kantoorvilla ‘Het Schellingerhuis’ van circa 880 m2 gelegen aan het Broederplein 29 te Zeist. Het object kenmerkt zich door vele authentieke elementen en is in 2009 grondig gerenoveerd.

De beschikbare winkelruimte is gelegen in het Utrechtse winkelhart en telt circa 128 m2. De straat huisvest een divers aanbod van winkels, gezellige horecaformules en dienstverlenende bedrijven, lokale ondernemers en nationaal bekende formules.

Het object betreft een bedrijfs-/kantoorruimte w ­ elke is gelegen op de begane grond en 1e verdieping gesitueerd aan de Tennesseedreef 15B te Utrecht.

Parkeerplaatsen: Voldoende (gratis) parkeerplaat sen op loopafstand (Slot Zeist) Huurprijs: € 7.500, - per maand Informatie: www.hetschellingerhuis.nl

TE HUUR: KANTOORRUIMTE

TE KOOP: BEDRIJFSRUIMTE

vanaf € 2.200, - per maand Molenbeek Makelaars Utrecht, 030- 256 88 11

Huurprijs: Informatie:

TE HUUR: KANTOORRUIMTE

VERHUURD

VERKOCHT

VERHUURD

UTRECHT

€ 3.250,- per maand Molenbeek Makelaars Utrecht, 030- 256 88 11

Huurprijs: Informatie:

Nieuwegracht 6

UTRECHT

ZEIST

Nautilusweg 43

Broederplein 29

Nieuwegracht 6 is gelegen midden in de historische binnenstad van Utrecht, in de schaduw van de Domtoren. Het object betreft een zichtlocatie. De tweede verdieping met een metrage van circa 332,83 m2 is verhuurd.

Het betreft een deels verhuurd bedrijfs-kantoorcomplex van in totaal ca. 938 m2 VVO, verdeeld over twee bouwlagen en een afsluitbaar buitenterrein van circa 190 m2. Dit complex is gelegen op bedrijventerrein Lage Weide.

De verhuurde kantoorruimte bevindt zich aan een van de twee 18e-eeuwse pleinen, gelegen aan de beide zijden van de oprijlaan van Slot Zeist. Voor de verhuur is circa 207 m2 kantoorruimte verhuurd op de 1e verdieping van het Broederplein 39 te Zeist. Parkeerplaatsen: Voldoende (gratis) parkeerplaat sen op loopafstand (Slot Zeist) Informatie: Molenbeek Makelaars Utrecht, 030- 256 88 11

Huurprijs: Informatie:

€ 210,- per m2 per jaar. www.nieuwegracht6.nl

TE HUUR: KANTOORRUIMTE

Informatie:

www.nautilusweg43.nl

TE HUUR: MULTIFUNCTIONELE RUIMTE

TE HUUR: MULTIFUNCTIONELE RUIMTE

NIEUWEGEIN

MAARSSEN

UTRECHT

Zoomstede 19

Safariweg 203

Amsterdamsestraatweg 52-54

De Zoomstede 19 is een bedrijfsverzamelgebouw aan de rand van het centrum van Nieuwegein. De voor verhuur beschikbare ruimte betreft een zelfstandige en turn-key kantoorruimte van 1.210 m2.

Pal aan Station Maarssen: een op de hoek gelegen multifunctionele ruimte. De ruimte heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 123 m2. Door de hoogte en de grote glazen pui betreft het een zeer lichte ruimte, goed zichtbaar voor passanten.

Het betreft een op de hoek gelegen multifunctionele ruimte van ca. 106 m2. De ruimte is voorheen in gebruik geweest als lunchroom en leent zich hier dan ook uitstekend voor. Met de Albert Heijn als buren is dit een locatie met veel traffic!

Parkeerplaatsen: 7 gereserveerde parkeerplaatsen in de parkeergarage Huurprijs: € 120,- per m2 per jaar Informatie: www.zoomstede19.nl

Huurprijs: Informatie:

WWW.MOLENBEEK.NL 030 692 0488 11 WWW.MOLENBEEK.NL| |ZEIST UTRECHT 03002 256

€ 150,- per m2 per jaar. Molenbeek Makelaars Utrecht, 030- 256 88 11

Huurprijs: € 2.200,- per maand. Informatie: www.amsterdamsestraatweg52-54.nl


Bedrijfshuisvesting

VESTIGING WOUDENBERG TE KOOP: KANTOORVILLA

TE KOOP/TE HUUR: BEDRIJFSUNITS

TE HUUR:WINKELRUIMTE

VERHUURD MAARSBERGEN

WOUDENBERG

Stationsweg 387

Ambachtsweg 5S en 5T

De Nieuwe Poort 8-10

Uw kantoor op een prachtige zichtlocatie? Dat kan in deze monumentale kantoorvilla van 605 m2. Uniek in uitstraling, afwerking en vormgeving. Goed bereikbaar, een ruime tuin en veel parkeerruimte!

Binnen dit recent opgeleverde project hebben wij twee representatieve bedrijfsunits beschikbaar. Beide (vanaf circa 188,4 m2) beschikken over een overheaddeur en twee eigen parkeerplaatsen.

Gunstig, midden in het centrum van Woudenberg gesitueerde winkelruimte in het complex “De Nieuwe Poort”

Vraagprijs: op aanvraag

Vraagprijs: € 149.500,- k.k. Huuprijs: € 995,- per maand Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

Huurprijs: Op aanvraag

SCHERPENZEEL

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

TE HUUR: WINKEL

TE HUUR / TE KOOP: BEDRIJFSRUIMTE

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

TE HUUR: WINKELRUIMTE

VERHUURD

WOUDENBERG

MAARSBERGEN

WOUDENBERG

Dorpsstraat 19

Haarweg

Voorstraat 23

In het centrum van Woudenberg gelegen casco winkelruimte van circa 158 m2.

Hoogwaardige, moderne bedrijfsruimtes gelegen op een goed bereikbare locatie op het nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein Haarbos te Maarsbergen.

In het gezellige centrum van Woudenberg: represen­ tatieve winkelruimte met van ca. 92 m2. De frontbreedte is ca. 5 meter. De winkel is onderverdeeld in een verkoopruimte (58 m2) en een toiletruimte, hal en keuken/magazijn. Veel parkeergelegenheid.

Huurprijs: € 1.645,- per maand

Keuze uit koop en huur

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

NIEUWE BEDRIJFSUNITS

Huurprijs: € 700,- per maand

TE KOOP: BOUWKAVEL

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

TE HUUR: BEDRIJFSRUIMTE

VERKOCHT

VERHUURD

MAARSBERGEN

LEUSDEN

WOUDENBERG

Haarbos 2

Hamersveldseweg Grasdrogerijweg

Zegheweg

Splinternieuwe bedrijfsunits op een toplocatie! De perfecte kans voor elke ondernemer die op zoek is naar nieuwe bedrijfshuisvesting. Deze units zijn per direct beschikbaar en hebben een oppervlakte vanaf 85 m2 (begane grond en verdieping).

Aan de rand van Leusden, op de hoek Hamersveldseweg/Grasdrogerijweg: bouwkavel van ca. 4.995 m2. De gemeente Leusden is voornemens om de bestemming aan te passen met als uitgangspunt maximaal 1/3 deel wonen en 2/3 bedrijvigheid.

Bedrijfsruimte van ca. 357 m2 aan met 21 m2 kantoor­. Voorzien van een toiletruimte, kantoor/kantine, heftafel en eenvoudige goederenlift. Voor het pand is parkeerruimte. De bedrijfsruimte is toegankelijk via een overhead deur en beschikt over 3 verdiepingen.

Koopsom: Vanaf € 115.000,- v.o.n.

Prijs:

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

Nader overeen te komen

Huurprijs: € 1.500,- per maand Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


HUIS TER HEIDE

ZEIST & OMSTREKEN

Beroemd om zijn rust In 1987 was het aan Zeist grenzende dorp Huis ter Heide landelijk nieuws. Toen werd er de eerste McDrive van hamburgerketen McDonalds geopend. In de jaren ervoor was er voor journalisten weinig nieuws te halen in het dorpje. Of het moet de sluiting van station Huis ter Heide, gelegen aan de spoorlijn Bilthoven-Zeist, zijn geweest. Maar dat was in 1941. Nee, Huis ter Heide moet het hebben van de rust die er heerst. Wat maakt wonen in Huis ter Heide zo bijzonder? De ligging! Het dorp ligt ligt in het hart van Nederland en nabij Zeist, Utrecht en Amersfoort. Die laatste twee zijn

via de A28 in pakweg 10 minuten bereikbaar. Het dorp zelf grenst aan buurtschap en villawijk Bosch en Duin. De natuurlijke omgeving is prachtig bosrijk en in en rond het dorp geven (rijks)monumenten Huis ter Heide allure. Qua voorzieningen rijden inwoners zo het centrum van het aangrenzende Zeist binnen met zijn winkels, cultureel leven en horeca. Dankzij deze buurgemeente zijn ook middelbare scholen ‘om de hoek’. Het woningaanbod in Huis ter Heide is afwisselend: er zijn de afgelopen decennia nieuwe woonwijken verrezen, maar voor liefhebbers van vrij wonen in het bos zijn er ook veel mogelijkheden.

Juist nu de woningmarkt wel heel veel potentiële kopers telt, is grondige kennis van de lokale situatie belangrijk. Voor verkopers is het goed om te weten dat Molenbeek niet alleen al vele decennia actief is in Zeist en omgeving, we hebben ook de beschikking over de meest actuele informatie. De woningmarkt verandert soms per week, wij zitten ­bovenop de ontwikkelingen en kunnen u solide ­onderbouwd adviseren en begeleiden. Diederik Donker Makelaar en Taxateur o.z. RM RT

WWW.MOLENBEEK.NL | ZEIST 030 692 02 04

Profile for Exitum

Molenbeek Zeist | Wonen, Werken en Leven Krant | Zomer 2021  

Actueel woningaanbod en interessante informatie over de woningmarkt in Zeist en omliggende gemeenten.

Molenbeek Zeist | Wonen, Werken en Leven Krant | Zomer 2021  

Actueel woningaanbod en interessante informatie over de woningmarkt in Zeist en omliggende gemeenten.

Profile for exitum
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded