Woonkrant Molenbeek | Woudenberg | Lente 2020

Page 1

t n ra K n e v e L & n e rk e Wonen, W

EDITIE LENTE 2020 WWW.MOLENBEEK.NL

3

Pand met een verhaal

Stationsweg 60

3

Woningmarktcijfers

Veel dynamiek

3

Waar wil jij wonen?

Nieuwbouwplannen

Stationsweg-Oost (N224)

<- Scherpenzeel

Woudenberg ->

Wonen in plan Hoevelaar begint bij Molenbeek! Eerste fase succesvol verkocht

BON VOOR GRATIS WAARDEBEPALING Wilt u een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning? Vul deze bon in en stuur ‘m op (De Nieuwe Poort 20, 3931 JK Woudenberg). Natuurlijk mag u ook even bellen 033-286 4411 of mailen woudenberg@molenbeek.nl

Naam Adres: Postcode en woonplaats: Telefoon: E-mail:

MOLENBEEK MAKELAARS | DE NIEUWE POORT 20 | WOUDENBERG | 033 286 4411 | WWW.MOLENBEEK.NL

?


18 vrijstaande woningen aan de rand van Maarsbergen

MAARSBERGEN

BEREIKBAAR BUITEN WONEN!

Aan de rand van Maarsbergen verrijst een zeldzame wijk met 18 vrijstaande woningen: Maarsweide. Een heerlijke thuisbasis voor actieve mensen met een passie voor natuur en een weidse omgeving. De 18 woningen vormen een prachtige eenheid, maar hebben allemaal een eigen karakter. Het plan bestaat uit drie hofjes die ieder een eigen stijl hebben: landelijk, modern en traditioneel. Meer informatie: www.maarsweide.nl. Natuurlijk kunt u ook Molenbeek Makelaars in Woudenberg bellen:

033 286 4411.

Vanaf â‚Ź 619.500 v.o.n.

4

Vrijstaande en 2^1-kap woningen

Binnenkort in verkoop 14

2 ^1-kap woningen

6

vrijstaande woningen

WONEN IN AUSTERLITZ!

Een buitenkans aan het bos

thuisinhetloo.nl


l Pand met een verhaa

Hallo, ben ik in beeld? COLUMN WAT DOEN VEEL KINDEREN EN JONGEREN BIJNA DOORLOPEND? SELFIES MAKEN, VAN ZICHZELF OF MET VRIENDEN. HUN SMARTPHONE STAAT VOL OPNAMES DIE - ALS JE ZE EEN VOOR EEN BEKIJKT - EEN GOED BEELD GEEFT VAN HUN BELEVENISSEN. JONGEREN MAAR OOK OUDEREN - MENSEN ZOALS U EN WIJ - LEVEN IN EEN BEELDCULTUUR. EN DAT HEEFT OOK VEEL IMPACT OP ONS WERK ALS MAKELAAR. Vrijwel alle woonconsumenten zijn ­tijdens hun oriëntatie op een nieuwe ­woning sterk visueel ingesteld. Wij zien dat aan de data die onze website www.molenbeek.nl genereert: teksten over de woning worden pas gelezen als men eerst de slideshow met foto’s heeft bekeken. Sluiten de foto’s niet voldoende aan bij het zoekpatroon, dan stapt men snel over naar een ander huis. Die foto’s zijn dus zeer belangrijk voor iedereen die zijn of haar ­woning verkoopt. Molenbeek ­realiseert zich dat terdege en ­schakelt daarom per definitie een topfotograaf in. Daarbij moet u niet denken aan bruidsfotografen, ­paperazzi of reclamefotografen, maar aan pure specialisten in ­fotografie van interieurs en exterieurs van woningen. Fotografen die exact weten waarop ze moeten letten en door de ogen van woningkopers kijken. De specialisten waarmee wij werken ‘doen’ niet anders dan woningen, alleen in hun vakantie schieten ze andere kiekjes :-).

“In ieder detail van het verkoopproces leggen we de lat hoog” Bij de beoordeling van hun foto’s zijn voor ons als makelaars twee dingen doorslaggevend: is iedere foto ‘raak’ en kan de potentiële koper zich door de volledige reportage een beeld schetsen hoe het wonen is in de woning. Het gaat dus niet alleen om mooie plaatjes, maar vooral om verbeeldingskracht. De geïntereseerde koper moet zich zelf zien zitten in de woonkamer en zichzelf zien slapen in de slaapkamer. Om over de tuin nog maar te zwijgen: daar moet je jezelf zien genieten op een mooie zomerse dag. Kortom: in ieder detail van het verkoopproces van een woning legt Molenbeek Makelaars de lat hoog. We gaan heel ver om de belangstelling voor uw woning te maximaliseren. Met een goede verkoop­opbrengst als resultaat. We zijn - dat begrijpt u - graag in beeld om uw woning te verkopen.

Stationsweg-West 60 Woudenberg ALS SINDS 1938 IS DEZE WONING ÉÉN VAN DE BEELDBEPALENDE HUIZEN AAN DE STATIONSWEG IN WOUDENBERG. NET ZO KENMERKEND IS DE GROTE SCHUUR OP HET TERREIN ACHTER DE WONING. HET LAAT ZIEN WAT DE STATIONSWEG ­VROEGER WAS: EEN STRAAT OM TE WONEN ÉN TE WERKEN. Veel Woudenbergers weten het wellicht niet, maar de huidige Stationsweg werd in vroeger dagen ook wel Huisstederdijk genoemd. Bij de ontginning van het gebied rond Woudenberg werden dijken gelegd en de oorsprong van de Stationsweg is één van die dijken. Net als nu lag deze weg vanaf de aanleg in het verlengde van de Voorstraat en Dorpsstraat. In de 19e eeuw heette de Stationsweg trouwens ook wel Rijksstraatweg.

Roomboterfabriek In 1886 wordt er een spoorlijn aangelegd tussen Amersfoort en het Betuwse Kesteren, met een station tussen Woudenberg en Scherpenzeel. Deze spoorlijn leidde tot veel nieuwe bebouwing én economische activiteit. In de buurt van het station, maar ook aan de Stationsweg. Een roomboterfabriek en een maalderij zijn de meest zichtbare daarvan, net als stationskoffiehuis Schimmel.

Aan de Stationsweg zelf komen ook bedrijven en winkels, waaronder een kapsalon, fietsenwinkel, tanksstation en bakkerij. De op de foto zichtbare eierhandel Van Raai is ook langdurig op deze plek gevestigd geweest.

Truckchauffeur De laatste decennia zijn steeds meer winkels aan de Stationsweg gesloten of naar het dorpscentrum verhuisd. Bedrijven werden verplaatst naar het bedrijventerrein. Een bekend voorbeeld daarvan is transportbedrijf Van Bentum dat in vroeger dagen gevestigd was op de plaats waar nu de Daantgenshof is. Veel bewoners herinneren zich nog dat in de nacht van zondag op maandag menig truckchauffeur

op pad ging. Er reden dan tientallen vrachtwagens via de Stationsweg en kruispunt de Poort naar de A12-oprit bij Maarbergen of Maarn. In 1990 opent Van Bentum het nieuwe b ­ edrijfspand op het bedrijventerrein.

Woonstraat Mede door de afsluiting van de Stationsweg ter hoogte van de Zegheweg (1994), is de straat al weer tientallen jaren vooral een woonstraat. Deze woonfunctie wordt verder versterkt door het bijzondere hofje Klein Huigenbosch dat achter Stationsweg-West 60 verrijst.

Kees en Stina van den Ende verkochten Rembrandtlaan 56 in Woudenberg

“DAT GEEFT GEEN STRESS HOOR” “We hebben het huis gekocht omdat het instapklaar was en beschikte over een garage”, vertelt Stina van den Ende. Ze heeft het over de ruime tussenwoning aan de Rembrandtlaan 56 in Woudenberg. “Kees startte een eigen schilders­ bedrijf en daarvoor was ruimte nodig.” Omdat zijn bedrijf een ander pand heeft, werd de garage in feite overbodig. En omdat het met twee zoons een een dochter uitgebreide gezin ook met een oude hypotheek zat, was verhuizen in meerdere opzichten een prima optie. Voor de verkoop van de woning schakelden Kees en Stina Molenbeek Makelaars in. Die samenwerking is het paar erg goed bevallen. Niet alleen omdat de woning binnen enkele weken is verkocht, óók omdat makelaar Marcel Donker een tijdelijke huurwoning voor het gezin vond. “We willen ons even rustig oriënteren op ons volgende huis. Nee, we hebben nog niets op het oog. Dat geeft geen stress hoor, dankzij Molenbeek weten we dat we straks een woning ­kunnen huren in de Andries Abbemahof.”

HT SUCCESVOL VERKOC

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


4 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

€ 485.000,- V.O.N.

T H C O K R VE

Halfvrijstaand wonen in Woudenberg. Riant en duurzaam. NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR VOOR MEER INFORMATIE

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

BLOK 19

52 51

Laan van Beek en Royen 30, 3701 AJ Zeist

030 692 07 14 BLOK 18

50 49

Molenbeek Makelaars De Nieuwe Poort 20, 3931 JK Woudenberg

033 286 44 11

WWW.NIEUWBOUWWOUDENBERG.NL *

Rentewijzigingen voorbehouden, vraag naar de voorwaarden.

Uw eerste woning kopen? Weten wat uw mogelijkheden zijn? Nu 20 jaar

vast: 1,55%*

Profiteer ook van de

extreem lage hypotheekrente! Kom bij ons langs voor een gratis oriëntatiegesprek met onze adviseurs Matthijs of Gerhard. Wij bekijken graag samen met u, wat uw mogelijkheden zijn!

adres

Antonlaan 600 3707 KD Zeist

tel mail

0527 - 701 707 info@flikweertadvies.nl

Waarom Flikweert Advies: Onafhankelijk: uit ruim 25 aanbieders kiezen wij de beste Persoonlijk: ons advies is altijd op maat Deskundig: ervaring en opleiding leiden tot een doordacht advies Helder: u weet precies waar u uw handtekening onder zet

flikweertadvies.nl


n Krant Wonen, Werken & Leve

Woningmarkt in kwartaal 4

Veel dynamiek op lokale woningmarkt GEDURENDE 2019 KENT DE WONINGMARKT IN DE REGIO WOUDENBERG EN OMLIGGENDE GEMEENTEN EEN BIJZONDER HOGE DYNAMIEK. WAAR IN 2018 GEMIDDELD 192 WONINGEN PER KWARTAAL WERDEN VERKOCHT, IS IN 2019 EEN VEEL HOGER NIVEAU BEHAALD. Per kwartaal werden in het afgelopen jaar circa 230 woningen verkocht. Het verkoopvolume in het laatste kwartaal van 2019 ligt boven het gemiddelde met 235 woningtransacties. Ruim een op de vijf verkochte woningen staat in de gemeente Woudenberg. Op jaarbasis wordt in Woudenberg een bijzonder grote verkoopstijging gerea­liseerd, maar liefst de helft meer woningen zijn verkocht. Met name twee-onder-één-kapwoningen zijn in het afgelopen kwartaal zeer in trek gebleken, een op de drie verkochte woningen in Woudenberg behoorde tot dit woningsegment. Vorig jaar was nog slechts een op de zes verkochte woningen in Woudenberg een twee-onder-één-kapwoning. De druk op dit woningsegment blijft aanhouden aangezien er nog 380 huishoudens serieus op zoek zijn naar een twee-onder-één-kapwoning in Woudenberg. Als gevolg van het hogere aantal verkopen is het totale aanbod in de regio afgenomen. Vergeleken met een jaar geleden worden 16% minder woningen aangeboden, waardoor het aanbod met 307 woningen uitkomt op

het laagste niveau sinds het begin van de meting in 2008. De sterke verkoopdynamiek in Woudenberg heeft in deze gemeente geleid tot bijna een halvering van het beschikbare woningaanbod. De toenemende druk op deze lokale woningmarkt heeft in het afgelopen kwartaal van 2019 geleid tot steeds kortere verkooptijden. Een woning die in het vierde kwartaal verkocht is, stond gemiddeld slechts 44 dagen te koop. Sinds 2008 zijn woningen nog niet eer-

der in zo een snel tempo van eigenaar gewisseld in Woudenberg.

Woningprijzen In de regio Woudenberg en Utrechtse Heuvelrug heeft een zeer gematigde prijsontwikkeling plaatsgevonden. Een vierkante meter is slechts 1% meer waard geworden in een jaar tijd. De gemeente Utrechtse Heuvelrug is de oorzaak van dit gematigde beeld, in de gemeente Woudenberg is de vierkante meterprijs namelijk met 9% gestegen. Woningkopers betaalden in Woudenberg gemiddeld € 2.950 per vierkante meter woonruimte in het vierde kwartaal.

Deze grafiek toont de ontwikkeling van het woning­aanbod en de verkopen per kwartaal in Woudenberg en omgeving.

1000 900 800 700 600 500 400 300 200 100 0 2016

2017 Aanbod

Van Steenbergenlaan 39 Woudenberg

ROYALE LEEFRUIMTES! Deze waanzinnige middenwoning verrast met zijn royale leefruimtes, het fraaie uitzicht en het fantastische dakterras! Dit in combinatie met vijf slaapkamers en een energielabel A maken dit helemaal compleet. Dus ben je op zoek naar een jonge, goed onderhouden woning op één van de mooiste plekjes van de wijk ’t Zeeland? Maak dan een afspraak en laat deze woning niet aan je voorbijschieten. Kijk voor de volledige woningbeschrijving op onze ­website, voor een bezichtiging belt u 033 286 4411.

VRAAGPRIJS: E 325.000 K.K.

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

2018 Verkopen

2019

2020

Check het Molenbeek Marketing Pack Om de verkoop van uw woning een boost te geven, heeft Molenbeek Makelaars een veelzijdig marketingpack samengesteld. Dit zetten we in zodra wij de opdracht tot verkoop van uw woning krijgen. Wat er allemaal in dit ‘pack’ zit? + Professionele fotoreportage + 2D en 3D-plattegronden + 360 graden foto’s + Woningvideo + Funda Pro plaatsing, compleet! + Plaatsing in de Molenbeek Woonkrant, oplage 46.000 + Online presentatie op molenbeek.nl en funda.nl + Te Koop-bord + Presentatie in de etalage + Luxe woningbrochure + Deelname aan de landelijke NVM Open Huizendag + Advies van interieurstyliste en + Panoramatour van 360 graden foto’s En heel belangrijk: aanmelding in het NVM-uitwisselingssysteem. Daardoor wordt uw woning binnen 24 uur bij alle NVM-makelaars in ­Nederland aangeboden. Dat lijkt een bescheiden pluspunt, maar is in de praktijk een belangrijke meerwaarde. Het geeft soms ­geïnteresseerde kopers die door een makelaar op uw woning worden gewezen.

UITGELICHT


Woningaanbod Vraagprijs € 259.500 k.k.

Vraagprijs € 275.000 k.k.

WOUDENBERG Oranjelaan 10

Vraagprijs € 279.500 k.k.

WOUDENBERG Willem de Zwijgerlaan 179

WOUDENBERG Witte de Withlaan 5

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

109 m²

151 m²

4

111 m²

155 m²

4

116 m²

145 m²

4

Vraagprijs € 319.500 k.k.

Vraagprijs € 315.000 k.k.

Vraagprijs € 339.500 k.k.

WOUDENBERG John F. Kennedylaan 137

WOUDENBERG Jozef Israelslaan 6

WOUDENBERG De Henschoterhof 7

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

109 m²

180 m²

5

132 m²

139 m²

5

86 m²

1

1

Vraagprijs € 435.000 k.k.

Vraagprijs € 525.000 k.k.

Vraagprijs € 479.500 k.k.

WOUDENBERG Parklaan 42

MAARN Tuindorpweg 19 B

WOUDENBERG De Korte Wetering 2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

89 m²

325 m²

3

141 m²

300 m²

5

91 m²

988 m²

3

Mevrouw Van der Weijden verkocht Doornseweg 28, Leusden

Vraagprijs € 600.000 k.k.

“VOLGENDE KEER ZEKER WEER” Weinig Molenbeek-woningen zijn zo vaak bekeken op Funda als de vrijstaande woning aan de Doornseweg in Leusden. En dat is niet verwonderlijk gezien de bijna sprookjesachtige uitstraling en ligging. Voor je gevoel midden in het bos en toch vlakbij de A12 en A28. Molenbeek Makelaars mocht de woning verkopen voor ­mevrouw Van der Weijden. Ze vertelt hierover: “Molenbeek Woudenberg is een professionele makelaar met enorm prettig contact. Makelaars Marcel Donker en Sam van den Berg en hun team hebben de verkoop van ons huis goed begeleid. Fotopresentatie is goed gemaakt met zelfs drone beelden erbij. Hiermee kwam de presentatie op een hoog niveau. Voor ons is de totale verkoop met een goed gevoel verlopen zonder een enkel verbeterpunt. Volgende keer zijn ze zeker weer onze makelaar.”

HT SUCCESVOL VERKOC

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

WOUDENBERG Tarweveld 4

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

211 m²

319 m²

6


Woningaanbod Vraagprijs € 519.000 k.k.

Vraagprijs € 675.000 k.k.

WOUDENBERG Laan 1940-1945 35

Vraagprijs € 698.000 k.k.

WOUDENBERG Stationsweg West 6 A

WOUDENBERG Stationsweg Oost 188

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

160 m²

267 m²

5

213 m²

694 m²

4

230 m²

1100 m²

5

Vraagprijs € 340.000 k.k.

Vraagprijs € 445.000 k.k.

AANBOD VAN ONZE VESTIGINGEN IN UTRECHT EN ZEIST NIEUWEGEIN Dotterbloemstraat 1

UTRECHT Oudwijk 23 DB

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

128 m²

302 m²

3

93 m²

3

1

Vraagprijs € 3.000.000 k.k.

Vraagprijs € 1.499.000 k.k.

Vraagprijs € 1.195.000 k.k.

UTRECHT Huizingalaan 187 189-191

UTRECHT Emmalaan 30

UTRECHT Weerdsingel O.Z. 57 57 bis

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

255 m²

140 m²

8

271 m²

370 m²

5

1209 m²

252 m²

12

Gouden Regen 70 Woudenberg

ZEE AAN RUIMTE­

UITGELICHT

Aan een rustige straat in een populaire woonwijk staat deze goed onderhouden, vrijstaande ­woning. Opvallend is de grote stenen garage van 28 m2 met aansluitend een stenen berging van 9 m2, een veranda van 16,5 m2 en een carport van maar liefst 26 m2! Op de oprit en onder de carport kunnen bij elkaar met gemak drie auto’s geparkeerd worden. Aan de buitenzijde oogt de woning als een fraaie en karakteristieke villa, en aan de binnenzijde beschik je over alle gemakken van nu. Kijk voor de volledige woningbeschrijving op onze ­website, voor een bezichtiging belt u 033 286 4411.

VRAAGPRIJS: E 650.000 K.K. WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Woningaanbod Vraagprijs € 169.000 k.k.

Vraagprijs € 169.000 k.k.

ZEIST Anna Paulownalaan 50

Vraagprijs € 219.000 k.k.

ZEIST Crosestein 2003

ZEIST Laan van Vollenhove 332

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

74 m²

3

3

51 m²

2

1

82 m²

7

2

Vraagprijs € 245.000 k.k.

Vraagprijs € 225.000 k.k.

Vraagprijs € 339.000 k.k.

DRIEBERGEN-RIJSENBURG de Engh 9 II

ZEIST Laan van Vollenhove 670 BIS

ZEIST Anne de Vrieslaan 49

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

104 m²

15

3

60 m²

3

2

92 m²

2

2

Vraagprijs € 395.000 k.k.

Vraagprijs € 399.000 k.k.

SOESTERBERG Hermes 28

Vraagprijs € 411.000 k.k.

HUIS TER HEIDE Prins Alexanderweg 8

ZEIST Slotlaan 327

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

118 m²

214 m²

3

120 m²

133 m²

4

108 m²

3

2

De Korte Wetering 2 Woudenberg

‘APPARTEMENT MET TUIN’ Laat u verassen door dit riante geschakelde herenhuis met twee werkkamers op de begane grond en een aangebouwde garage met oprit. De ligging vlakbij het centrum van Woudenberg maakt dezer woning extra aantrekkelijk. U loopt binnen twee minuten in de winkelstraten in. Wilt u gelijkvloers wonen, maar heeft een appartementencomplex niet uw voorkeur? Dan is is dit een unieke kans. In de woning is een lift geïnstalleerd w ­ aardoor wonen nog comfortabeler wordt. Kijk voor de volledige woningbeschrijving op onze ­website, voor een bezichtiging belt u 033 286 4411.

VRAAGPRIJS: E 479.500 K.K. WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

UITGELICHT

Vraagprijs € 419.000 k.k.

HUIS TER HEIDE Evenaar 9

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

120 m²

119 m²

3


n Krant Wonen, Werken & Leve

4 x nieuwbouw! Vind jij een nieuwbouwwoning ideaal? Ook dan ben je bij Molenbeek Makelaars aan het goede adres, want deze vier plannen zijn nu in de verkoop! Kijk op onze website voor actuele informatie of bel!

WOUDENBERG Wijk Hoevelaar - Plan Oeverwal

Puzzel mee en win ‘n diner voor 2! Zin in een diner voor twee in restaurant Brasserie 1885 in Woudenberg? Los dan de puzzel hieronder op en lever uw oplossing in bij Molenbeek Makelaars aan de Nieuwe Poort in 20 Woudenberg. U mag uw oplossing ook inscannen en mailen naar woudenberg@molenbeek.nl. De winnaar krijgt persoonlijk bericht!

Naambordjes in de war! Kijk, hieronder staan de naambordjes van zeven wijken, nieuwbouwplannen of plaatsen in ons werkgebied. Alleen... de letters zijn door elkaar geraakt. Weet u welke namen bedoeld worden?

ALOVERAHE AIDRAMWEES WERDEKINAK HERESZELNCEP LELEWAWIA WOUDENBERG Plan Klein Huigenbosch

UDLENSE DIZU HALANTICZ Deze oplossing is van Naam: Straat: Woonplaats: Telefoon: In de volgende editie maken wij de winnaar bekend.

Dit zeggen klanten over Molenbeek Scherpenzeel Akkerwinde Fase De Velden

***** Marcel en zijn team hebben ons goed begeleid bij de verkoop van ons huis. Toch een spannend traject, maar het was bij hen in goede handen. Deskundig, vriendelijk, snel en adequaat. Een aanrader! ***** Het contact van Sam, onze verkoopmakelaar, verliep vanaf het allereerste bezoek erg plezierig. Ook bleek het advies van de stylist van toegevoegde waarde bij de presentatie van ons huis. In het onderhandelingstraject met ­potentiële kopers was Sam een goede, proactieve tussenpersoon. Al met al zijn wij heel tevreden en zouden deze makelaar zeker aanbevelen! ***** Bron: Google Recensies en Funda Reviews

OP

NINGEN TE KO

WO NOG ENKELE

Binnenkort in de verkoop! In het buitengebied een jaren 30 tweekapper met groot bijgebouw

MAARSBERGEN Plan Maarsweide

Karakteristieke tweekapper in het centrum van het dorp In het Groene Woud gelegen midden- en hoekwoning Uitgebouwde middenwoning vlakbij het centrum Vrijwel nieuwe twee onder een kap woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond Ruime, uitgebouwde 2 onder 1 kap woning met fraaie ligging Schrijf je in via molenbeek.nl/zoekopdracht-wonen en je krijgt bericht zodra deze woningen in de verkoop gaan.

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Recent door Molenbeek ZEIST Slotlaan 133 bis

ZEIST Slotlaan 247 A

ZEIST Anna Paulownalaan 67

ZEIST Laan van Vollenhove 598

ZEIST Laan van Vollenhove 602

ZEIST Laan van Vollenhove 726

ZEIST Laan van Vollenhove 528

ZEIST Laan van Vollenhove 562

ZEIST Anna Paulownalaan 68

ZEIST Anna Paulownalaan 116

SOESTERBERG Plesmanstraat 343

ZEIST Laan van Vollenhove 732 bis

ZEIST Laan van Vollenhove 674 bis

DOORN Leeuwerik 13

ZEIST Laan van Vollenhove 164

ZEIST Laan van Vollenhove 332

ZEIST Montaubanstraat 110

WOUDENBERG Blotenburgerhof 23

SOESTERBERG Apollo 24

ZEIST Emmaplein 88

ZEIST Slotlaan 277 1

WOUDENBERG Prins Mauritslaan 13

LEUSDEN Prinses Irenelaan 22

ZEIST Voorheuvel 75 b

WOUDENBERG Huygenslaan 6

WOUDENBERG John F. Kennedylaan 133

WOUDENBERG Esdoornlaan 23

WOUDENBERG John F. Kennedylaan 119

WOUDENBERG Rembrandtlaan 56

WOUDENBERG Stationsweg West 133

WOUDENBERG Jan Steenlaan 1

ZEIST Nijenheim 5249

HOUTEN Bluswater 7

MAARSBERGEN Ridder Fulcolaan 52

ZEIST Couwenhoven 5610

ZEIST Nijenheim 6423

ZEIST Nijenheim 2303

WOUDENBERG Van Gendtlaan 7

WOUDENBERG Nico Bergsteijnweg 15

HUIS TER HEIDE Planetenlaan 89

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


VERKOCHT OF VERHUURD ZEIST 2e Hogeweg 68

SOESTERBERG Mercury 1

WOUDENBERG Daantgenshof 3

WOUDENBERG Beukenlaan 2

BUNNIK van Beeck Calkoenlaan 5

WOUDENBERG Klein Lichtenberg 56

WOUDENBERG Esdoornlaan 19

WOUDENBERG Populierenlaan 18

BUNNIK Huib van de Vechtlaan 20

WOUDENBERG Griftdijk 1

WOUDENBERG Prinses Margrietstraat 12

ZEIST Finsponglaan 31

ZEIST Laan van Bergen 53

ZEIST Bothalaan 92

ZEIST Couwenhoven 6525

WOUDENBERG Huisstede 0 ong

WOUDENBERG Schanspark 4

WOUDENBERG Schanspark 42

WOUDENBERG Stationsweg West 60

WOUDENBERG Kastanjelaan 12

WOUDENBERG Haverveld 1

WOUDENBERG Gouden Regen 87

MAARSBERGEN van Beuningenlaan 26

MAARSBERGEN Stinus Blomlaan 17

WOUDENBERG Griftdijk 5 B

WOUDENBERG Zeisterweg 10

ZEIST Tuin van Schellinger 39

ZEIST Montaubanstraat 2

BUNNIK Ds Pasmastraat 23

ZEIST Griffensteijnselaan 58

WOUDENBERG Ter Maatenlaan 40

MAARSBERGEN Haarweg 11 C

ZEIST Blikkenburgerlaan 89

HUIS TER HEIDE Kometenlaan 81

BUNNIK van Zijldreef 22

VERKOCHT ZEIST Gerolaan 101

VERKOCHT

onder voorbehoud

VERHUURD

WOUDENBERG Gouden Regen 70

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Woningaanbod Vraagprijs € 450.000 k.k.

Vraagprijs € 499.000 k.k.

ZEIST Jagerlaan 1

Vraagprijs € 563.350 v.o.n.

BUNNIK Ambachtsring 9

ZEIST Mijnhardt bn 25 0 ong

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

176 m²

110 m²

3

132 m²

279 m²

5

136 m²

Vraagprijs € 599.000 k.k.

Vraagprijs € 599.000 k.k.

3

Aantal slaapkamers

3

Vraagprijs € 600.000 k.k.

ZEIST 1e Dorpsstraat 5 b

ZEIST Finsponglaan 132

Woonlaag

ZEIST Rozenstraat 8

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

218 m²

4

4

135 m²

0 m²

2

231 m²

327 m²

3

Vraagprijs € 849.000 k.k.

Vraagprijs € 869.000 k.k.

ZEIST Oranje Nassaulaan 39

Vraagprijs € 869.000 k.k.

ZEIST 1e Dorpsstraat 5 c

ZEIST Boschlust 10

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

238 m²

840 m²

7

231 m²

2

3

233 m²

296 m²

6

Kees en Eveline van der Tas verkochten Esdoornlaan 19

VEEL BELANGSTELLING VANUIT DE REGIO UTRECHT Het is een bekende trend: veel woningen in Woudenberg worden verkocht aan ­mensen uit bijvoorbeeld de regio Utrecht. Zo ook de Esdoornlaan 19, van Kees en Eveline van der Tas. “We waren helemaal niet van plan te verhuizen, maar zagen een woning op Funda en waren op slag verliefd.” Voor de verkoop van hun huidige ­woning schakelden ze Marcel Donker in. “We vinden het prettig om aankoop en ­verkoop op één adres te hebben.” Toen de woning op Funda kwam was er meteen een flinke piek in de belangstelling. Vervolgens kwam er een reeks bezichtigingen van met name mensen uit de ring Utrecht. “Toen voor de derde keer een paar voor de tweede keer kwam kijken, kwam er zo’n goed bod, dat hebben we m ­ eteen geaccepteerd.” Molenbeek? “Super tevreden over.”

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

HT SUCCESVOL VERKOC


Woningaanbod Vraagprijs € 1.057.000 k.k.

Vraagprijs € 1.275.000 k.k.

ZEIST Oranje Nassaulaan 77

Vraagprijs € 1.990.000 k.k.

ZEIST Waterigeweg 31

ZEIST Driebergseweg 3 D

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

223 m²

465 m²

5

426 m²

2780 m²

10

448 m²

4541 m²

6

DEZIJN BOUW ER NOG IS GESTART! APPARTEMENTEN ER ZIJN NOG BESCHIKBAAR! APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR

Plan Den Bergh wordt het nieuwe dorpshart van Soesterberg. Een prachtig centrumplan waardoor het dorp weer energie en elan krijgt. Er zijn diverse type appartementen die de ruimte bieden aan uw woonwensen. Een geweldige plek om te wonen in het nieuwe dorpshart van Soesterberg.

Wilt u meer informatie over deze prachtige appartementen, vraag dan de documentatie aan bij onze makelaars of bezoek de website

www.DORPSHART-SOESTERBERG.NL

PRIJZEN vanaf VANAF E 340.000,- V.O.N. prijzen € 315.200,v.o.n.

wonen in het dorpshart van soesterberg ruime appartementen en royale penthouses Informatie en verkoop

ONTWIKKELING

uitvoering

Den Bergh Ontwikkeling bv een samenwerkingsverband tussen: Jasja Scholtens 06 - 25 08 51 24 Martine Wienbelt 06 - 10 10 12 80 info@typisch22.nl

Kantoor Zeist 030 - 692 02 04 zeist@molenbeek.nl www.molenbeek.nl

Parklaan 42 Woudenberg

VOLLEDIG VERNIEUWD Sfeervolle, vrijstaande jaren 30 woning op prachtige locatie in het centrum van Woudenberg. De huidige eigenaren hebben de woning de aflopen aren aan de binnenzijde nagenoeg volledig g ­ emoderniseerd en de sfeer, stijl en afwerking zijn dan ook fantastisch te noemen. Daarnaast beschikt de woning over een leuke en praktische indeling met een grote bijkeuken, 3 slaapkamers en een handige vliering. Kijk voor de volledige woningbeschrijving op onze ­website, voor een bezichtiging belt u 033 286 4411.

VRAAGPRIJS: E 435.000 K.K.

UITGELICHT WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Bedrijfshuisvesting TE KOOP: KANTOORVILLA

TE HUUR: BEDRIJFSUNITS

SCHERPENZEEL

MAARSBERGEN

Stationsweg 387

Ambachtsweg 5S en 5T

Uw kantoor op een prachtige zichtlocatie? Dat kan in deze monumentale kantoorvilla van 605 m2. Uniek in uitstraling, afwerking en vormgeving. Goed bereikbaar, een ruime tuin en veel parkeerruimte! Koopsom: € 1.375.000,- k.k.

Reclamebureau, loodgieter, schilder, installateur opgelet! Binnen dit recent opgeleverde project hebben wij twee representatieve bedrijfsunits beschikbaar. Beide (vanaf circa 188,4 m²) beschikken over een overheaddeur en tweeeigen parkeerplaatsen. Indien gewenst kunnen de bedrijfsunits gekoppeld worden. Tevens behoort koop tot de mogelijkheden. De bedrijfsunits zijn centraal gelegen in Nederland, nabij de op- en afritten van de A12 richting Utrecht en Arnhem. Met eigen vervoer is de locatie, zowel via de provinciale wegen als via de snelwegen, goed bereikbaar. Openbaar vervoer is op loopafstand gelegen.

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

Huurprijs: € 995,-- per maand

TE HUUR: WINKELRUIMTE

Splinternieuwe bedrijfsunits

WOUDENBERG Voorstraat 23 In het gezellige centrum van Woudenberg: represen­ tatieve winkelruimte met van ca. 92 m2. De frontbreedte is ca. 5 meter. De winkel is onderverdeeld in een verkoopruimte (58 m2) en een toiletruimte, hal en keuken/magazijn. Veel parkeergelegenheid. Huurprijs: € 700,-- per maand Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

BINNENKORT TE HUUR: OPSLAGRUIMTE

MAARSBERGEN Haarbos 2 Splinternieuwe bedrijfsunits op een toplocatie! De perfecte kans voor elke ondernemer die op zoek is naar nieuwe bedrijfshuisvesting. Deze units zijn per direct beschikbaar en hebben een oppervlakte vanaf 85 m2 (begane grond en verdieping).

TE HUUR: WINKEL

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

TE HUUR: KANTOORRUIMTE

WOUDENBERG

WOUDENBERG

WOUDENBERG

Zegheweg 4

Dorpsstraat 19

Stationsweg Oost 279A

In het centrum van Woudenberg gelegen casco winkelruimte van circa 158 m2.

Te huur kantoorruimte van ca. 167 m2, gelegen op de eerste verdieping. Gelegend aan de N-224 dus op een zichtlocatie. Het kantoor heeft een eigen entree en trapopgang.

Huurprijs: € 1.645,- per maand

Huurprijs:

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

€ 1.150,= per maand, excl. BTW


Bedrijfshuisvesting TE HUUR: KANTOORRUIMTE

TE KOOP: KANTOORVILLA

TE HUUR: WERFKELDER

ZEIST

ZEIST

UTRECHT

Rozenstraat 20 A

Waterigeweg 31

Oudegracht 312 ad Werf

Zelfstandige kantoorruimte gelegen in de historische pastorie van de St. Jozefkerk, totale ruimte heeft een metrage van circa 90 m2.

Een statige villa met oppervlakte van ca. 440 m2 plus een ruim opgezette tuin van circa 2.780 m2.

Een werfkelder gelegen aan de Oudegracht van circa 277 m2.

Parkeerplaatsen: Zeer ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

Parkeerplaatsen: -

Parkeerplaatsen: 8 op eigen terrein Huurprijs:

€ 1.500,- per maand

Koopprijs:

€ 1.275.000,-

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

TE HUUR: MAATSCHAPPELIJKE RUIMTEN

TE HUUR: MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFS-/KANTOORRUIMTE

Huurprijs:

€ 135,- per m2/ per jaar

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

TE HUUR: GESCHAKELDE BEDRIJFS-/KANTOORUNITS

SOESTERBERG

BUNNIK

BREUKELEN

Den Bergh Banningstraat/Kampweg ong

Rumpsterweg 6

De Corridor

In totaal 680 m2 beschikbaar voor maatschappelijke en/ of dienstverlenende voorzieningen. Tevens 200 m2 beschikbaar voor horeca.

Het betreft een multifunctionele bedrijfs-/kantoorruimte van in totaal circa 813 m2 VVO.

Het project bestaat uit hoogwaardige bedrijfsunits in 2 verschillende afmetingen, variërend vanaf circa 268 m2 tot circa 358 m2.

Huurprijs:

v.a. € 165,- per m2/ per jaar

Parkeerplaatsen: Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

Huurprijs:

€ 7.500,- per maand.

Huurprijs:

Vanaf € 2.435,- per maand.

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

TE HUUR: KANTOORRUIMTE

TE HUUR: BEDRIJFS/KANTOORRTRUIMTE

VERHUURD

VERHUURD

Parkeerplaatsen: Eigen parkeergelegenheid

TE HUUR: KANTOORRUIMTE

VERHUURD

UTRECHT

ZEIST

DE MEERN

Mauritsstraat 100

Kwikstaartlaan 9- 9A

Rijnzathe 12

Kantoorruimte met een totale oppervlakte van circa 190 m2 verdeeld over de 1e en 2e verdieping.

Een bedrijfsruimte inclusief kantoorruimte van een totale oppervlakte van circa 629 m2.

Kantoorruimte van een totaaloppervlakte van circa 1850 m2.

Parkeerplaatsen: 7 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein

Parkeerplaatsen: Overdekte parkeerplaatsen en parkeerplaatsen op het buitenterrein beschikbaar.

Huurprijs:

€ 2.375,- per maand

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11 Huurprijs:

€ 3.125, - per maand

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

In collegiale samenwerking met CBRE.


Bouwtechnische keuringen n Afspraak en rapport binnen een week n Tientallen jaren ervaring n Grootste keurder van de regio n Heldere uitleg (ook duidelijk voor niet-technici) n Direct concreet advies bij verbouwing of aanpassing

Woning kopen of (ver)bouwen zonder zorgen? Woning kopen en wil je de bouw­kundige staat grondig laten inspecteren? De Keurder i­nspecteert, analyseert en ­rapporteert, zodat jij precies weet wat je koopt... of juist niet koopt!

Gezocht: Stoffeerder die van mooi werk houdt Brouwer Projectstoffering Woudenberg zorgt voor professionele en vakkundige stoffering van kantoren, zorginstellingen en andere plekken waar intensief gewerkt wordt. We zijn actief in Midden-­Nederland, opdrachtgevers zijn bedrijven en non-profit organisaties van 10 tot 10.0000 medewerkers. www.brouwer-projectstoffering.nl

Ga je een woning (ver)bouwen? ­Schakel De Begeleider in! Van eerste plan tot oplevering begeleiden onze bouwprofs

samen met jou de uitvoering! We inven­tari­seren je wensen, vertalen deze naar een plan en coördineren de werkzaamheden. Vrijblijvende afspraak De Keurder of De Begeleider? Mail: advies@dekeurder.nl Bel/ap: 06 43 01 41 06.

Steeds meer klanten kiezen Brouwer Projectstoffering en daarom zoeken wij een Stoffeerder. Een ervaren vakman die net als wij gáát voor kwaliteit en mooi werk. Iets voor jou? Stuur een mail met je cv naar projecten@brouwerwoudenberg.nl of neem contact op met Benno Brouwer via 06 5128 0289.

Jerolimodreef 3, 3813 WS Amersfoort. T 06 43 01 41 06 advies@dekeurder.com | advies@debegeleider.com www.dekeurder.com | www.debegeleider.com

Brouwer Projectstoffering - Klein Landaas 2 - Woudenberg -T 033-2867913

Zaterdag 28 maart van 11.00 tot 15.00 uur: NVM Open Huizendag! Kijk op www.molenbeek.nl voor deelnemende woningen.

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411