Page 1

t n ra K n e v e L & n e rk e Wonen, W

EDITIE WINTER 2019 WWW.MOLENBEEK.NL

3

Pand met een verhaal

De Korte Wetering 2

3

Succesvol verkocht

Klant aan het woord

Alle ruimte voor comfortabel wonen!

3

Nieuwbouwplan Maarsbergen

Drie stijlen in Maarsweide

Esdoornlaan 19 Woudenberg

BON VOOR GRATIS WAARDEBEPALING Wilt u een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning? Vul deze bon in en stuur ‘m op (De Nieuwe Poort 20, 3931 JK Woudenberg). Natuurlijk mag u ook even bellen 033-286 4411 of mailen woudenberg@molenbeek.nl

Naam Adres: Postcode en woonplaats: Telefoon: E-mail:

MOLENBEEK MAKELAARS | DE NIEUWE POORT 20 | WOUDENBERG | 033 286 4411 | WWW.MOLENBEEK.NL


18 vrijstaande woningen MAARSBERGEN

BEREIKBAAR BUITEN WONEN!

aan de rand van Maarsbergen

Aan de rand van Maarsbergen verrijst een zeldzame wijk met 18 vrijstaande woningen: Maarsweide. Een heerlijke thuisbasis voor actieve mensen met een passie voor natuur en een weidse omgeving. De 18 woningen vormen een prachtige eenheid, maar hebben allemaal een eigen karakter. Het plan bestaat uit drie hofjes die ieder een eigen stijl hebben: landelijk, modern en traditioneel. Meer informatie: www.maarsweide.nl. Natuurlijk kunt u ook Molenbeek Makelaars in Woudenberg bellen:

033 286 4411.

Vanaf € 619.500 v.o.n.

HOOGSTE TIJD VOOR

ZONWERING

KIJK, ZO WOONT DE FAMILIE VAN VELtHUIZEN

GROTE COLLECTIE TERRASSCHERMEN, ZIP-SCREENS, ROLLUIKEN EN HORREN

“Je wilt boven verwachting presteren, de klant verrassen. Dat is in ons vak zo en Brouwer zoekt ook steeds het allerbeste voor de klant”, vertelt Scherpenzeler Johan van Velthuizen van het gelijknamige keukenbedrijf. Dit jaar verhuisde hij met zijn gezin ‘drie straten verder’ naar een jaren 30 woning. “Brouwer heeft alle raambekleding op de begane grond gedaan. “We hadden wel iets in ons hoofd, maar je zoekt ook begeleiding bij de uiteindelijke invulling. Dat heeft de adviseur van Brouwer super gedaan.” Binnenkijken bij de familie Velthuizen en klanten van Brouwer? Emmastraat 1 - 3931Van EC Woudenberg - Iandere www.brouwerwoudenberg.nl Kijk op www.brouwerwoudenberg.nl

VLOEREN | GORDIJNEN | INBETWEENS | KARPETTEN | BEHANG | ZONWERING

Emmastraat 1 - 3931 EC Woudenberg T 033 286 7911 I www.brouwerwoudenberg.nl

Wij zitten al ruim 30 jaar in de keuken­ branche, dus u mag ons met recht keukenkenners noemen. Onze kracht zit in ons onafhankelijk advies, wij luisteren naar uw wensen en brengen dit zo goed mogelijk in kaart om uw droomkeuken te realiseren. Kom naar onze showroom! Schoolstraat 4 3931 HX Woudenberg T 033 2862824 keukengalerie@worldonline.nl www.keukengaleriewoudenberg.com

NIEUW blad isch Keram t, stoer en s Robuu karakter! t e m oking Pitt co uwe de nie satie! en kooks


l Pand met een verhaa

Kwestie van teamwork COLUMN KENT U DIE ZWARTWITTE POSTERS MET ONDERTEKENING ’LOESJE’? VAST WEL! DEZE WEEK ZAGEN WE ER EEN OP EEN WEBSITE MET DE TEKST ‘WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET SAMEN KAN’. DAT RIEP DE VRAAG OP: IS HET VOOR EEN WONINGVERKOPER BELANGRIJK DAT DE INGESCHAKELDE MAKELAAR EEN TEAM ACHTER ZICH HEEFT STAAN? ONS ANTWOORD OP DIE VRAAG: JAZEKER DAT IS HEEL BELANGRIJK EN WEL OM VIER REDENEN. Reden 1: meer disciplines Het team van Molenbeek Makelaars bestaat naast gediplomeerde ­makelaars en taxateurs uit een aantal ondersteunende collega’s. Zo hebben we een assistent-makelaar in huis met een marketingachtergrond. Dat biedt u meerwaarde op het moment dat we uw woning aan extra doelgroepen willen aanbieden en extra marketinginspanningen willen nplegen. Reden 2: meer bereikbaarheid Ons team telt bovendien een office manager, assistent-makelaar en kandidaat makelaar. Zij zijn allemaal inhoudelijk op de hoogte van ieder afzonderlijk verkooproces. Dit betekent dat u altijd snel antwoord krijgt op uw vragen. Ook als uw m ­ akelaar een bezichtiging begeleidt en net even zijn telefoon niet kan opnemen. Dan kunt u altijd even met zijn collega’s op kantoor bellen. Ook in vakantieperiodes bent u altijd verzekerd van professionele dienstverlening.

“Altijd snel antwoord op uw vragen, ook als de makelaar een bezichtiging begeleidt” Reden 3: meer gezichtspunten Bij Molenbeek is er wekelijks een werkoverleg waarin we iedere ­afzonderlijke woning met het gehele team bespreken. Dit vanuit de ­gedachte dat vijf mensen meer weten dan één of twee. Zo bekijken we de verkoop van woningen vanuit meerdere gezichtspunten. Regelmatig leidt dit tot nieuwe inzichten of een verrassende verkoop­ ondersteunende actie. Reden 4: meer resultaat Uiteindelijk leidt de aanpak van Molenbeek Makelaars tot een beter resultaat voor de verkoper, in ­opbrengst, maar ook in verkoopsnelheid. Daarom is onze slogan ook: aantoonbaar meer resultaat en dat is geen loze reclamekreet. We kunnen op basis van woningmarktcijfer laten zien hoe onze resultaten zijn. Zwart op wit.

De Korte Wetering 2 Woudenberg ER ZIJN VAN DIE WONINGEN DIE VLAKBIJ HET CENTRUM VAN WOUDENBERG ­LIGGEN, MAAR DIE TEGELIJK VERSCHOLEN ZIJN IN HET GROEN EN BOVENDIEN VEEL P ­ RIVACY BIEDEN. HET GESCHAKELDE HERENHUIS AAN DE KORTE WETERING 2 IS ER ZO EEN. IN EEN MINUUTJE WANDELEN STA JE OP KRUISPUNT DE POORT, AAN DE ACHTERZIJDE LIGT DE WONING AAN EEN RUSTIG STRAATJE MET DE NAAM DE KORTE WETERING. Die naam De Korte Wetering heeft een historische achtergrond. Het gebied ten zuiden van kruispunt De Poort heette in vroeger dagen “De Wetering”. Aan de Maarsbergseweg staat nog altijd een hofstede die deze naam draagt (nummer 47). De naam is ontleend aan het alledaagse woord ‘wetering’ wat een gegraven watergang is. Deze sloten zorgden voor afwatering

van natte gebieden. In de provincies Overijssel, Noord-Brabant, Noord- en Zuid-­Holland en Utrecht komt de naam Wetering dan ook regelmatig voor in geografische aannduidingen.

Hendrik Zo’n geografische aanduiding kwam vervolgens soms terecht in de achternaam van de bewoners en vandaar dat Woudenberg inwoners met de naam Van de Wetering telt. Het bijzondere is dat één van de meest vermaarde ‘Van de Weteringen’, Hendrik van de Wetering, juist zijn werk had in het gebied waar nu De Korte Wetering ligt. Hij was vanaf 1873 namelijk tuinbaas op Huize Laanzicht, het huis dat tot 1930 stond op de plaats waar nu het ­Woudenbergse gemeentehuis staat.

Uw woning ‘in the picture’? Om de verkoop van uw woning een boost te geven, heeft Molenbeek ­Makelaars een veelzijdig marketingpack samengesteld. Dit zetten we in zodra wij de opdracht tot verkoop van uw woning krijgen. Wat er allemaal in dit ‘pack’ zit? Onder meer: + Professionele fotoreportage + 2D en 3D-plattegronden + 360 graden foto’s + Verkoopstyliste + Woningvideo + Funda Pro plaatsing, compleet! + Plaatsing in de Molenbeek Woonkrant, oplage 46.000 + Online presentatie op molenbeek.nl en funda.nl + Te Koop-bord + Presentatie in de etalage + Luxe woningbrochure + Deelname aan de landelijke NVM Open Huizendag + Zoeksysteem (groot netwerk)

De baas De tuinen van Huize Laanzicht strekten zich uit aan weers­zijden van de Maarsbergseweg. Er was ook een boerderij met de naam Laanzicht. Hendrik van de Wetering ‘runde’ deze samen met een aantal ondergeschikten. In het dorp werd hij ‘de baas’ genoemd en die naam had zeker geen negatieve bijklank. Hendrik was een man die g ­ ezag uitstraalde. Zijn vijftigjarig jubileum als tuinbaas leverde hem een serenade van Fidelio op. De in Utrecht geboren Van de Wetering kreeg tien kinderen, van zijn nageslacht wonen tot op ­vandaag telgen in Woudenberg.

Woning met lift

En heel belangrijk: aanmelding in het NVM-uitwisselingssysteem. Daardoor wordt uw woning binnen 24 uur bij alle NVM-makelaars in N ­ ederland aangeboden. Dat lijkt een bescheiden pluspunt, maar is in de praktijk een belangrijke meerwaarde. Het geeft vaak g ­ eïnteresseerde kopers die door een makelaar op uw woning worden gewezen.

Hendrik van de Wetering zal ongetwijfeld regelmatig hebben gelopen over de grond waarop nu De Korte Wetering 2 staat. Dit geschakelde herenhuis is in 1986 gebouwd als onderdeel van de wijk Laanzicht. Heel bijzonder aan de woning is de aanwezigheid van een lift. Dit kan een interessante optie zijn voor mensen die graag gelijkvloers willen wonen, maar niet in een appartement. Belangstelling voor deze woning? Maak een afspraak met Molenbeek Makelaars voor een bezichtiging, telefoon 033 286 4411.

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


EPC

EIKENLA

c

ë pr es tatieco

g er En

€ 276.950 -, v.o.n.

AN

MARKTSTR AAT

IND USTR IELAA

N

WILLAERLAAN

PRIJZEN VANAF

ie

N224

ië nt

0,0

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR STATIO NS

WEG

STATIO NSW

DORPSSTRAAT

EG EW ES

OOST

EINDE

VER LEN GD EH O P

EG

G WE PESE

HO

KOEPELLAAN

AARDGASLOOS

KINDVRIENDELIJK

OMGEVEN DOOR GROEN

DORPSE UITSTRALING

Verkoop:

Ontwikkeling:

BEL 033 277 0669 DE WEIDEN MAAKT DEEL UIT VAN

Realisatie:

BEL 033 286 4411

KIJK VOOR HET ACTUELE AANBOD OP

AKKERWINDE.NU

Uw eerste woning kopen? Weten wat uw mogelijkheden zijn? Binnenkort in de verkoop

Profiteer ook van de

extreem lage hypotheekrente!

Nu 10 jaar

vast: 1,67%*

Kom bij ons langs voor een gratis oriëntatiegesprek. Wij bekijken graag samen met u, wat uw mogelijkheden zijn!

Waarom Flikweert Advies? Flikweert Advies is persoonlijk, betrokken en onafhankelijk! *

Rentewijzigingen voorbehouden, vraag naar de voorwaarden.

Flikweert Advies Antonlaan 600 // 3707 KD Zeist tel 030 - 692 55 34 mail info@flikweertadvies.nl web www.flikweertadvies.nl


n Krant Wonen, Werken & Leve

NVM Marktcijfers 3e kwartaal

Woningmarkt Woudenberg en omgeving In 2019 is er veel dynamiek plaats op de woningmarkt in de regio Woudenberg. In het derde kwartaal van 2019 wisselden in de regio 238 woningen van eigenaar, waarmee het gemiddelde aantal verkopen per kwartaal dit jaar uitkomt op ruim 225. Een forse toename ten opzichte van 2018, toen werden per kwartaal slechts 190 woningen verkocht.

Nieuwbouwplan Maarsweide in Maarsbergen, v.a. e 619.500 v.o.n.

18 woonkansen in het groen! Plan Maarsweide is heerlijke thuis­basis voor actieve mensen met een passie voor natuur en een weidse omgeving. Molenbeek Makelaars is verkopend makelaar voor dit bouwplan en geeft u graag meer informatie.

De 18 woningen vormen een prachtige eenheid, maar hebben allemaal een eigen karakter. Natuurlijk heeft u als koper ruimte om de woning op onderdelen naar uw wens aan te passen. Vanaf € 619.500 v.o.n. woont u op een bevoorrechte plek! Het plan bestaat uit drie hofjes die ieder een eigen stijl hebben: landelijk, modern en traditioneel.

n Twee voorbeeldwoningen in Maarsweide.

Zie ook www.maarsweide.nl.

Aan de rand van Maarsbergen verrijst een zeldzame wijk met 18 vrijstaande woningen. Een landelijke locatie waar u helemaal buiten woont, maar toch in no time in hartje Utrecht, Amersfoort of Veenendaal staat: Maarsweide. Dit plan ligt aan de Woudenbergse kant van het dorp, via de Rottegatsteeg bent u in vier moinuten in het centrum van Woudenberg.

De huidige toename is grotendeels te verklaren door de verkoop van nieuwbouwwoningen. Woudenberg is in de regio koploper, meer dan de helft van de nieuwe woningen wordt hier gerealiseerd. Dit kwartaal zijn vrijwel alle woningen in het project de Nijverheyd in de wijk Het Groene Woud verkocht via Molenbeek ­Makelaars. Inmiddels staat een aantal nieuwe projecten op stapel, zoals Maarsweide (Maarsbergen) Klein Huigenbosch en Hoevelaar (Woudenberg). In het afgelopen k­ wartaal betaalden kopers in Woudenberg gemiddeld € 2.825 voor een vierkante meter woonruimte.

Sneak preview: nieuwbouwplan Klein Huigenbosch In het eerste kwartaal van 2020 start de verkoop van nieuwbouwplan Klein Huigenbosch in Woudenberg. Achter het bedrijf Van Raai aan de Stations­ weg-West komt een hofje met 11 vrijstaande en geschakelde woningen. Aan de Stationsweg-West zelf wordt één vrijstaande woning gebouwd.

Slaapkamer en badkamer op de begane grond

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

Molenbeek Makelaars begeleidt de verkoop van deze 12 woningen. Spreekt de bouwstijl of locatie u aan? Meld u als belangstellende, dan ontvangt u als eerste de verkoop­ documentatie! Mail uw gegevens naar woudenberg@molenbeek.nl!


Woningaanbod Vraagprijs € 225.000 k.k.

Vraagprijs € 230.000 k.k.

BARNEVELD Goudenstein 45

Vraagprijs € 322.500 k.k.

MAARN Kapelweg 13

WOUDENBERG Rembrandtlaan 56

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

124 m²

154 m²

5

73 m²

112 m²

2

124 m²

194 m²

5

Vraagprijs € 419.000 k.k.

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Vraagprijs € 439.500 k.k.

WOUDENBERG Daantgenshof 3

WOUDENBERG Van Steenbergenlaan 39

WOUDENBERG Esdoornlaan 19

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

130 m²

173 m²

5

137 m²

225 m²

4

162 m²

239 m²

5

Vraagprijs € 450.000 k.k.

Vraagprijs € 465.000 k.k.

WOUDENBERG Griftdijk 1

Vraagprijs € 469.000 k.k.

WOUDENBERG Schanspark 42

MAARN Wethouder de Bruinlaan 3

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

135 m²

684 m²

4

176 m²

225 m²

4

119 m²

445 m²

3

Tarweveld 4, Woudenberg

MET PRAKTIJKRUIMTE Aan een rustige straat vind je deze vrijstaande woning met praktijkruimte met eigen ingang. Deze praktijkruimte is rond 2008 door de huidige eigenaren omgebouwd tot een slaapkamer met wasruimte. Hierdoor is dit object bij uitstek geschikt voor iemand die gelijkvloers wil wonen of een ­kantoor/praktijk aan huis wil houden. De woning biedt een zee aan ruimte en veel licht. Naast de woning is een oprit voor meerdere auto’s en staat een vrijstaande stenen garage. Kijk voor de volledige woningbeschrijving op onze ­website, voor een bezichtiging belt u 033 286 4411.

VRAAGPRIJS: E 629.500 K.K. WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

UITGELICHT

Vraagprijs € 479.500 v.o.n.

WOUDENBERG Haverveld 1

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

140 m²

350 m²

4


Woningaanbod Vraagprijs € 479.500 k.k.

Vraagprijs € 519.500 k.k.

WOUDENBERG De Korte Wetering 2

Vraagprijs € 525.000 k.k.

MAARSBERGEN Stinus Blomlaan 17

MAARN Tuindorpweg 19 B

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

141 m²

300 m²

5

157 m²

485 m²

3

91 m²

988 m²

3

Vraagprijs € 569.500 k.k.

Vraagprijs € 535.000 k.k.

Vraagprijs € 579.500 k.k.

WOUDENBERG Ter Maatenlaan 40

WOUDENBERG Zeisterweg 10

MAARSBERGEN Haarweg 11 C

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

140 m²

742 m²

5

165 m²

569 m²

5

154 m²

549 m²

4

Vraagprijs € 629.500 k.k.

Vraagprijs € 679.500 k.k.

WOUDENBERG Tarweveld 4

Vraagprijs € 698.000 k.k.

WOUDENBERG Gouden Regen 70

WOUDENBERG Stationsweg Oost 188

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

211 m²

319 m²

6

177 m²

399 m²

5

230 m²

1100 m²

5

Stinus Blomlaan 17, Maarsbergen

LIVING VAN 70 M ! 2

UITGELICHT

Deze stijlvolle vrijstaande woning met oprit en carport is gelegen in een heerlijke groene omgeving met enkel bestemmingsverkeer. De woning heeft een riante living van maar liefst 70 m2, daarnaast is de garage omgebouwd tot een inpandig bereikbare werkkamer en berging. In de privacy biedende achtertuin staan nog een sauna, veranda en een extra berging. Het perceel is 485 m2 groot en de woning telt 5 kamers! In de erker zit u binnen helemaal buiten! Kijk voor de volledige woningbeschrijving op onze ­website, voor een bezichtiging belt u 033 286 4411.

VRAAGPRIJS: E 519.500 K.K. WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Woningaanbod Huurprijs € 1.265 p.m.

Huurprijs € 1.500 p.m.

ZEIST Rozenstraat 2 D11

Huurprijs € 1.899 p.m.

ZEIST Slotlaan 133 bis

ZEIST Henriette van Lijndenlaan 6 bis

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

123 m²

0 m²

2

109 m²

2

3

113 m²

642 m²

3

Vraagprijs € 140.000 k.k.

Vraagprijs € 138.000 k.k.

Vraagprijs € 140.000 k.k.

ZEIST Laan van Vollenhove 726

ZEIST Anna Paulownalaan 67

ZEIST Laan van Vollenhove 352

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

62 m²

4

2

39 m²

17

1

39 m²

7

1

Vraagprijs € 259.000 k.k.

Vraagprijs € 210.000 k.k.

ZEIST Laan van Vollenhove 164

Vraagprijs € 279.000 k.k.

ZEIST Emmaplein 28

ZEIST Slotlaan 277 1

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

107 m²

3

3

69 m²

3

2

91 m²

2

2

Van Steenbergenlaan 39, Woudenberg

MET DAKTERRAS! Verrassende tussenwoning op een unieke locatie met 5 slaapkamers en een heerlijk dakterras. De fraaie erker aan de voorzijde biedt prachtig uitzicht en geeft de woning veel licht. Dankzij de grote dakkapel is ook de 2e verdieping praktisch ingedeeld met 2 ruime slaapkamers. De woning is op hoogwaardig niveau afgewerkt en is door de jaren heen uitstekend onderhouden. De Van Steenbergenlaan is gelegen in de populaire wijk ‘t Zeeland. Kijk voor de volledige woningbeschrijving op onze ­website, voor een bezichtiging belt u 033 286 4411.

VRAAGPRIJS: E 350.000 K.K. WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

UITGELICHT

Vraagprijs € 369.000 k.k.

ZEIST Nijenheim 6423

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

155 m²

181 m²

4


Klant aan het woord

Binnenkort in de verkoop! KARAKTERISTIEKE VRIJSTAANDE WONING OP EEN TOPLOCATIE AAN DE STATIONSWE-WEST TE WOUDENBERG IN EEN RUSTIG HOFJE MET PRACHTIGE, BESCHUTTE TUIN GELEGEN TWEE ONDER EEN KAP WONING IN MAARSBERGEN LEVENSLOOPBESTENDIGE ­WONING MET FIJNE TUIN OP HET ZUIDEN IN DE WIJK­NIEUWOORD TE WOUDENBERG FRAAIE TWEE ONDER EEN KAP WONING OP KORTE AFSTAND VAN HET CENTRUM VAN W ­ OUDENBERG RUSTIG GELEGEN HOEKWONING MET VRIJSTAANDE GARAGE GELEGEN IN MAARSBERGEN Volg onze Facebook-pagina voor het nieuwste woningaanbod van Molenbeek Makelaars. Zoekt u een specifieke woning? Schrijf u dan in, dan houden we u actief op de hoogte van woningen die te koop komen.

Josmar Lub en Saskia van Dijk verkochten Schanspark 4 Dit vinden onze klanten MEER WETEN OVER DE DIENSTVERLENING VAN MOLENBEEK MAKELAARS? LEES REVIEWS OP FUNDA.NL EN GOOGLE. DAN KOMT U ONDER MEER DEZE ERVARINGEN TEGEN. ZE ZIJN UIT DE PERIODE OKTOBER EN NOVEMBER 2019. Prettige samenwerking met korte lijntjes en duidelijke afspraken. En binnen twee weken is het huis verkocht. Er is veel kaf onder het koren maar Molenbeek steekt er duidelijk boven uit. Correct, enthousiast, diplomatiek, service gericht, prettig en ter zake deskundig. Goede onderbouwing van verkoopprijzen en verkoopduur. Daarnaast ook goede feedback n.a.v. elke bezichtiging. Tot slot een goede begeleiding bij de onderhandeling. Marcel en zijn team hebben ons goed begeleid bij de verkoop van ons huis. Toch een spannend traject, maar het was bij hen in goede handen. Deskundig, vriendelijk, snel en adequaat. Een aanrader!

Uw woning zorgeloos verkopen? Maak een afspraak voor een ­vrijblijvende waardebepaling. Vul de bon op de voorzijde van deze krant in of bel 033 286 4411.

‘Verkoop in sneltreinvaart’ “WE KWAMEN BIJNA ELF JAAR GELEDEN VANUIT ZEIST NAAR WOUDENBERG”, VERTELT JOSMAR LUB. “VERHUIZEN BINNEN ZEIST WAS ONBETAALBAAR EN DIT HUIS AAN HET SCHANSPARK 4 WERD GEBOUWD. WE KENDEN HET DORP WOUDENBERG NIET GOED, MAAR ZOCHTEN MEER RUIMTE MET DESTIJDS ÉÉN KIND EN EEN TWEEDE OP KOMST.” Inmiddels is het gezin uitgebreid met een derde kind en verhuizen Josmar en zijn vrouw Saskia van Dijk binnenkort naar de Stationsweg-West. “Ja we blijven in Woudenberg, het bevalt ons en de kinderen hier heel goed. Als je 9 jaar bent, kun je hier zelf veilig naar het voetbalveld fietsen.”

Voor de verkoop van de woning aan het Schanspark vroegen Josmar en Saskia drie makelaars om hun visie. Hun nieuwe huis hadden ze gekocht bij Molenbeek Makelaars. “We hadden dus al contact met Sam en dit verliep erg goed. Hij heeft toen een waardebepaling gegeven.”

Voor de woning zelf hoeft het gezin niet te verhuizen, ze vinden het geschakelde herenhuis aan het Schanspark nog steeds fijn om te wonen. Tegelijk biedt verhuizen nieuwe mogelijkheden. “Vooral de tuin is straks veel ruimer.”

Link met Utrecht en Zeist Dat de keuze uiteindelijk op Molenbeek viel had te maken met meerdere factoren. “Om te beginnen de link die het bedrijf heeft met Utrecht en Zeist. Het huis heeft een moderne architectuur

en in Woudenberg zie je veel voorkeur voor de jaren ‘30 stijl. Voor inwoners van Utrecht en Zeist zijn moderne huizen ook aantrekkelijk.” Daarnaast was er een klik met de makelaar zelf. “We kenden Sam dus vanuit zijn verkopende rol, wisten hoe hij aan de andere kant werkte. We hebben ervaren hoe eerlijk hij is bij rondleidingen. Niet drammerig aanprijzen, maar eerlijk de woning presenteren.”

Super De verkoop van Schanspark 4 was er een van het type ‘sneltreinvaart’. Josmar vat het poces samen: “Op zaterdag kwam het op Funda en waren er meteen enthousiaste kijkers. Die belden op maandag dat ze op dinsdag nog een keer wilden kijken. Op donderdag was het huis verkocht. Dat is wat je wilt als verkoper, super.” Josmar en Saskia bevelen Molenbeek Makelaars dan ook van harte aan. “Ze zijn heel professioneel en dat merk je bijvoorbeeld bij het kijk- en fotoklaar maken van de woning. En de klik was er gedurende het proces. Het is natuurlijk een zakelijke overeenkomst, maar voor ons was die klik het allerbelangrijkste.”

Ook zonder zorgen je woning verkopen? Neem contact op met Molenbeek Makelaars.

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Recent door Molenbeek WOUDENBERG Dorpsstraat 45 H

WOUDENBERG Dorpsstraat 28 H

WOUDENBERG Voorstraat 39

SOESTERBERG Simon Stevinlaan 21

SOESTERBERG Plesmanstraat 379

ZEIST Laan van Vollenhove 732

ZEIST Prinses Marijkelaan 26

ZEIST Laan van Vollenhove 576 BIS

SCHERPENZEEL Valeriaanlaan 42

ODIJK Beughof 7

WOUDENBERG Nico Bergsteijnweg 129

ZEIST Laan van Vollenhove 532 bis

WOUDENBERG V/d Duin van Maasdamlaan 11

WOUDENBERG Hoefblad 10

ZEIST Costerlaan 28

ZEIST Jacob Catslaan 1 a

WOUDENBERG Prins Mauritslaan 13

WOUDENBERG Huygenslaan 6

ZEIST Crosestein 1507

WOUDENBERG John F. Kennedylaan 133

WOUDENBERG Esdoornlaan 23

ZEIST Wilhelminaparkflat 8

WOUDENBERG John F. Kennedylaan 119

SOESTERBERG Apollo 204

ZEIST Nepveulaan 30

WOUDENBERG Essenlaan 5

WOUDENBERG 't Schilt 32

ZEIST Oude Arnhemseweg 222

ZEIST Brugakker 1501

ZEIST Crosestein 4018

ZEIST Oude Arnhemseweg 119

WOUDENBERG John F. Kennedylaan 141

ZEIST Nepveulaan 34

ZEIST Chopinlaan 119

WOUDENBERG Karel Doormanlaan 16

WOUDENBERG Van Gendtlaan 7

WOUDENBERG Nico Bergsteijnweg 15

ZEIST Van der Heijdenlaan 43 a

HUIS TER HEIDE Kometenlaan 12

ZEIST Jan Meerdinklaan 10

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


VERKOCHT OF VERHUURD ZEIST Boulevard 22 7

WOUDENBERG Stationsweg West 5

HUIS TER HEIDE Marshof 18

WOUDENBERG Beukenlaan 2

ODIJK Barbeellaan 101

WOUDENBERG Van Hogendorplaan 23

ZEIST Bothalaan 92

MAARN Prinseheuvellaan 34

WOUDENBERG De Nieuwe Poort 58

WOUDENBERG Schanspark 4

BUNNIK Wethouder Schaaplaan 10

WOUDENBERG Stationsweg West 9

SCHERPENZEEL Oude Barneveldseweg 53

ZEIST Berkenlaan 2

WOUDENBERG Gouden Regen 87

MAARSBERGEN van Beuningenlaan 26

ZEIST Walkartweg 12

WOUDENBERG Hoefblad 11

LUNTEREN Engweg 1 A

WOUDENBERG Griftdijk 5 B

WOUDENBERG Stationsweg West 63

DRIEBERGEN-RIJSENBURG W Banninglaan 5

SOESTERBERG Koppenlaan 6

LEUSDEN Doornseweg 28

ZEIST Torenlaan 8

MAARN Kortenaerlaan 4

ZEIST Gerolaan 101

ZEIST Kerkweg 37

WOUDENBERG Tulpensingel 1

WOUDENBERG Heinelaan 59

ZEIST Van Renesselaan 20

ZEIST Kersbergenlaan 2

HUIS TER HEIDE Frans van Mierislaan 5

ZEIST Lyceumlaan 41

ZEIST Kersbergenlaan 1

VERKOCHT ZEIST Oranje Nassaulaan 40

VERKOCHT

onder voorbehoud

VERHUURD

ZEIST Acacialaan 20

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Woningaanbod Vraagprijs € 399.000 k.k.

Vraagprijs € 400.000 k.k.

HUIS TER HEIDE Prins Alexanderweg 8

Vraagprijs € 399.000 k.k.

SOESTERBERG Mercury 1

ZEIST Slotlaan 327

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

120 m²

133 m²

4

124 m²

299 m²

4

108 m²

3

2

Vraagprijs € 425.000 k.k.

Vraagprijs € 429.000 v.o.n.

Vraagprijs € 450.000 k.k.

BUNNIK Huib van de Vechtlaan 20

HUIS TER HEIDE Kometenlaan 50

ZEIST Jagerlaan 1

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

126 m²

138 m²

4

135 m²

181 m²

5

176 m²

110 m²

3

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Vraagprijs € 550.000 k.k.

ZEIST Montaubanstraat 2

Vraagprijs € 599.000 k.k.

BUNNIK Ds Pasmastraat 23

ZEIST Blikkenburgerlaan 89

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

143 m²

198 m²

5

152 m²

450 m²

5

124 m²

3

2

Haarweg 11c, Maarsbergen

LICHT EN RUIMTE Op een schitterende locatie gelegen goed onder­ houden geschakelde vrijstaande woning met grote garage, een ruime oprit en een heerlijke achtertuin met zeer veel privacy. De woning biedt een sfeervolle en lichte woonkamer, een moderne keuken met praktische bijkeuken en een van binnenuit b ­ ereikbare garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers. De tweede verdieping biedt de mogelijkheid voor nog eens 2 extra slaapkamers. Kijk voor de volledige woningbeschrijving op onze ­website, voor een bezichtiging belt u 033 286 4411.

VRAAGPRIJS: E 579.500 K.K. WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

UITGELICHT

Vraagprijs € 369.000 k.k.

ZEIST Nijenheim 6423

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

155 m²

181 m²

4


Woningaanbod Vraagprijs € 399.000 k.k.

Vraagprijs € 400.000 k.k.

HUIS TER HEIDE Prins Alexanderweg 8

Vraagprijs € 399.000 k.k.

SOESTERBERG Mercury 1

ZEIST Slotlaan 327

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

120 m²

133 m²

4

124 m²

299 m²

4

108 m²

3

2

Vraagprijs € 425.000 k.k.

Vraagprijs € 429.000 v.o.n.

Vraagprijs € 450.000 k.k.

BUNNIK Huib van de Vechtlaan 20

HUIS TER HEIDE Kometenlaan 50

ZEIST Jagerlaan 1

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

126 m²

138 m²

4

135 m²

181 m²

5

176 m²

110 m²

3

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Vraagprijs € 550.000 k.k.

ZEIST Montaubanstraat 2

Vraagprijs € 599.000 k.k.

BUNNIK Ds Pasmastraat 23

ZEIST Blikkenburgerlaan 89

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

143 m²

198 m²

5

152 m²

450 m²

5

124 m²

3

2

Vraagprijs € 599.000 k.k.

Gouden Regen 70, Woudenberg

GROENE LOCATIE! Op een unieke, groene locatie vind je deze vrijstaande woning! Wat direct opvalt is de prachtige ruime garage van 28 m2 met aansluitend een carport van 26 m2. Aan de buitenzijde oogt de woning als een fraaie en karakteristieke villa, en aan de binnenzijde beschik je over alle gemakken van nu. De woning telt 5 riante slaapkamers, eenvoudig aan te passen naar 6 slaapkamers, en is gelegen in de populaire woonwijk “Het Groene Woud”. Aan de garage is een fraaie veranda gebouwd.

ZEIST Finsponglaan 132

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

218 m²

4

4

Kijk voor de volledige woningbeschrijving op onze ­website, voor een bezichtiging belt u 033 286 4411.

VRAAGPRIJS: E 679.500 K.K.

UITGELICHT

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Bedrijfshuisvesting BINNENKORT IN DE VERHUUR: KANTOORRUIMTE PARALLELWEG WOUDENBERG

FLEXIBELE HUURTERMIJNEN: KANTOORRUIMTE

ZEIST Sparrenheuvel 36 Voor verhuur beschikbare turn- key kantoorruimte van c.a. 848 m2. Parkeerplaatsen: 18 Huurprijs:

€ 100,- per m2 per jaar

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

TE HUUR: KANTOORRUIMTE

TE KOOP TE HUUR

UTRECHT Texasdreef 11

BEDRIJFSUNITS HAARBOS NABIJ A12 IN MAARSBERGEN

Kantoorruimte van c.a. 160 mKantoorruimte van c.a. 160 m2, gelegen op de 1e verdieping., gelegen op de 1e verdieping.

Huurprijs:

€ 1.295,- per maand

Hoogwaardige, nieuw te bouwen bedrijfsruimtes op het nieuwe bedrijventerrein Haarbos te Maarsbergen. Units in dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw hebben een vloeroppervlakte van 164 m2 (twee bouwlagen van 82 m2). Het is mogelijk om units te koppelen. Het bedrijventerrein Haarbos is vlakbij de op- en afrit van de snelweg A12. Alle bedrijfsunits worden casco opgeleverd:

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

n volledig geïsoleerd n geïsoleerde betonvloer, monolithisch afgewerkt n stalen dakconstructie met EPDM dakbedekking n aluminium kozijnen en ramen met HR++ beglazing n water elektra en glasvezel tot in de unit n elektrische overheaddeur van 4m x 3,5h (bxh) n vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m2 n vloerbelasting verdieping 500 kg/m2 n stalen draagconstructie n scheidingswanden van kalkzandsteen n vaste trap naar eerste verdieping, uitgevoerd in vurenhout Verkooppprijs, excl. B.T.W. en vrij op naam: v.a. € 155.000,-Huurprijs, excl. B.T.W. per maand: € 950,-MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT OP MET MOLENBEEK: (033) 286 4411 WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

Parkeerplaatsen: 2

TE HUUR/TE KOOP: KANTOORRUIMTE

ODIJK Beughof 22 Representatieve kantoorruimte van c.a. 209 m2. Parkeerplaatsen: Ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein. Huurprijs:

Op aanvraag

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11


Bedrijfshuisvesting TE HUUR: WINKEL

TE HUUR: KANTOORRUIMTE

TE KOOP: KANTOORVILLA

WOUDENBERG

WOUDENBERG

SCHERPENZEEL

Dorpsstraat 19

Stationsweg Oost 279A

Stationsweg 387

In het centrum van Woudenberg gelegen casco winkelruimte van circa 158 m2.

Te huur kantoorruimte van ca. 167 m2, gelegen op de eerste verdieping. Gelegend aan de N-224 dus op een zichtlocatie. Het kantoor heeft een eigen entree en trapopgang.

Uw kantoor op een prachtige zichtlocatie? Dat kan in deze monumentale kantoorvilla van 605 m2. Uniek in uitstraling, afwerking en vormgeving. Goed bereikbaar, een ruime tuin en veel parkeerruimte!

Huurprijs: € 1.645,- per maand

Huurprijs:

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

€ 1.150,= per maand, excl. BTW

Koopsom: € 1.375.000,- k.k. Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

WOUDENBERG Voorstraat 20

T H C O K R E V

Winkelpand met woonruimte in het centrum van Woudenberg.

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

Wat uw woonplannen ook zijn... team Molenbeek staat voor u klaar!


4 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

€ 485.000,- V.O.N.

Halfvrijstaand wonen in Woudenberg. Riant en duurzaam. NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR VOOR MEER INFORMATIE

Laan van Beek en Royen 30, 3701 AJ Zeist

030 692 07 14 BLOK 18

50 49

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

BLOK 19

52 51

Molenbeek Makelaars De Nieuwe Poort 20, 3931 JK Woudenberg

033 286 44 11

WWW.NIEUWBOUWWOUDENBERG.NL

DE BOUW IS GESTART! ER ZIJN NOG APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR

Plan Den Bergh wordt het nieuwe dorpshart van Soesterberg. Een prachtig centrumplan waardoor het dorp weer energie en elan krijgt. Er zijn diverse type appartementen die de ruimte bieden aan uw woonwensen. Een geweldige plek om te wonen in het nieuwe dorpshart van Soesterberg.

Wilt u meer informatie over deze prachtige appartementen, vraag dan de documentatie aan bij onze makelaars of bezoek de website

www.DORPSHART-SOESTERBERG.NL

prijzen vanaf

€ 315.200,- v.o.n.

wonen in het dorpshart van soesterberg ruime appartementen en royale penthouses Informatie en verkoop

ONTWIKKELING

Den Bergh Ontwikkeling bv een samenwerkingsverband tussen: Jasja Scholtens 06 - 25 08 51 24 Martine Wienbelt 06 - 10 10 12 80 info@typisch22.nl

Kantoor Zeist 030 - 692 02 04 zeist@molenbeek.nl www.molenbeek.nl

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

uitvoering

Profile for Exitum

Woonkrant Molenbeek | Winter 2019 | Woudenberg  

Actueel woningaanbod van Molenbeek Makelaars in Woudenberg en omliggende plaatsen.

Woonkrant Molenbeek | Winter 2019 | Woudenberg  

Actueel woningaanbod van Molenbeek Makelaars in Woudenberg en omliggende plaatsen.

Profile for exitum
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded