__MAIN_TEXT__

Page 1

t n ra K n e v e L & n e rk e Wonen, W

EDITIE ZOMER 2019 WWW.MOLENBEEK.NL

3

Pand met een verhaal

Stationsweg West 74

5

Succesvol verkocht

Verhalen van klanten

Ter Maatenlaan 40 - Woudenberg

7

Woningmarktcijfers

Actuele ontwikkelingen

Hier wil je wel wonen!

BON VOOR GRATIS WAARDEBEPALING Wilt u een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning? Vul deze bon in en stuur ‘m op (De Nieuwe Poort 20, Woudenberg). Natuurlijk mag u ook even: ­ Bellen 030-286 4411 of mailen woudenberg@molenbeek.nl

Naam Adres: Postcode en woonplaats: Telefoon: E-mail:

MOLENBEEK MAKELAARS | DE NIEUWE POORT 20 | WOUDENBERG | 033 286 4411 | WWW.MOLENBEEK.NL


HOOGSTE TIJD VOOR

ZONWERING

MAAK NU UW WONING klaar VOOR EEN ZONNIGE ZOMER! GROTE COLLECTIE GROTETERRASSCHERMEN, COLLECTIE ZIP-SCREENS, ROLLUIKEN EN HORREN TERRASSCHERMEN HORREN ZIP-SCREENS ROLLUIKEN Emmastraat 1 - 3931 EC Woudenberg - I www.brouwerwoudenberg.nl VRAAG in de winkel NAAR ONZE ACTIEPRIJzen!

Emmastraat 1 |- 3931 EC Woudenberg T 033 286 7911 - E info@brouwerwoudenberg.nl I www.brouwerwoudenberg.nl VLOEREN GORDIJNEN | INBETWEENS | KARPETTEN | BEHANG | ZONWERING

Wij zitten al ruim 30 jaar in de keuken­ branche, dus u mag ons met recht keukenkenners noemen. Onze kracht zit in ons onafhankelijk advies, wij luisteren naar uw wensen en brengen dit zo goed mogelijk in kaart om uw droomkeuken te realiseren.

NIEUW blad isch Keram t, stoer en s Robuu karakter! met oking Pitt co uwe de nie satie! en kooks

Kom naar onze showroom! Schoolstraat 4 3931 HX Woudenberg T 033 2862824 keukengalerie@worldonline.nl www.keukengaleriewoudenberg.com

Uw eerste woning kopen? Weten Weten wat wat uw uw mogelijkheden mogelijkheden zijn? zijn? Profi teer ook Profi teer ook van van de de extreem lage hypotheekrente!

extreem lage hypotheekrente!

Nu 10 jaar Nu 10 jaar

vast: 1,67%** vast: 1,67%

Kom bij ons langs voor een gratis oriëntatiegesprek. Kom bij ons langs voor een gratis oriëntatiegesprek. Wij bekijken graag samen met u, wat uw mogelijkheden zijn! Wij bekijken graag samen met u, wat uw mogelijkheden zijn!

Waarom Waarom Flikweert Flikweert Advies? Advies?

Flikweert Advies is persoonlijk, betrokken en onafhankelijk! Flikweert Advies is persoonlijk, betrokken en onafhankelijk! * *

Rentewijzigingen voorbehouden, vraag naar de voorwaarden. Rentewijzigingen voorbehouden, vraag naar de voorwaarden.

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

Flikweert Advies Flikweert Advies

Antonlaan 600 // 3707 KD Zeist Antonlaan 600 // 3707 KD Zeist tel tel mail mail web web

030 - 692 55 34 030 - 692 55 34 info@flikweertadvies.nl info@flikweertadvies.nl www.flikweertadvies.nl www.flikweertadvies.nl


l Pand met een verhaa

DAG NACHTRUST COLUMN WIST U DAT DE NACHTRUST VAN WONINGVERKOPERS OOK TE ­MAKEN HEEFT MET DE HOOGTE VAN DE VRAAGPRIJS? Het bepalen van de vraagprijs en inschatten van de verwachte opbrengst is altijd spannend. Het bepaalt voor de verkoper immers een deel van zijn of haar toekomst­ plannen. Dertig­duizend euro meer of minder is een enorm verschil, toch? Daarom is het zo lastig dat er op dit moment soms te hoge vraag­prijzen worden geadviseerd. En dat is iets waar u als woningverkoper niet bij gebaat bent. Waarom niet? Om te beginnen mist een te hoog geprijsde woning het voordeel van een goede start. De eerste paar weken van het verkoopproces heeft een woning de meeste aandacht van potentiële kopers. Als die al bij voorbaat afhaken omdat de wo­ ning buiten hun budget valt, worden verkoopkansen gemist. Tegelijk neemt bij een te hoge vraagprijs de kans op een lang­ durig verkoopproces toe. Iedereen weet dat hoe langer een woning te koop wordt aangeboden, de prijs onder druk komt te staan. Zeker als deze aantoonbaar te hoog is vast­ gesteld. Uit ervaring weten wij dat een lang verkoopproces ook een bron van onzekerheid en spanning is. “Ik lig er hele nachten wakker van”, hoorden we al eens. En dan hebben we het nog niet over het feit dat een langer verkooproces u ­belemmert in het nemen van stap­ pen.

Stationsweg West 74 Woudenberg EEN PERCEEL VAN 1440 M2, EEN WONINGINHOUD VAN 949 M3, 9 KAMERS WAARVAN 6 SLAAPKAMERS. HET ZIJN INDRUKWEKKENDE CIJFERS DIE DE VRIJSTAANDE VILLA AAN DE STATIONSWEG WEST 74 IN WOUDENBERG BESCHRIJVEN. ER IS ECHTER MEER TE VERTELLEN OVER DEZE KARAKTERISTIEKE WONING DIE AL SINDS 1925 MEDE HET BEELD VAN DE STATIONSWEG BEPAALT. WE SPRAKEN DE HUIDIGE BEWONER, ARCHITECT BNA JAN DE JONG. Sinds 1972 - dus inmiddels 47 jaar woont De Jong samen met zijn vrouw in de villa. “Het huis is in 1925 gebouwd. Toen wij het kochten was het een klein huisje. Wij kochten het van een meneer Koudijs die er overigens zelf nooit heeft gewoond. Naast het huis stond toen een houten noodwoning. Daar heb­ ben in de loop der jaren zeker twintig ­Woudenbergse gezinnen tijdelijk ge­ woond. Wij zijn zelf in die noodwoning getrokken en hebben van daaruit de woning verbouwd”, vertelt Jan de Jong. Die verbouwing was nodig vanwege de toenmalige verkeerssituatie. Er lag nog geen rondweg om het dorp Wouden­

berg. “Iedere dag reden er zo’n 15.000 voertuigen over de Stationsweg en je hoorde binnen elke auto. Wat een ­herrie! Er zat een erker met veel glas aan de voorzijde, die hebben we eraf gehaald en vervangen door kleinere ramen. Zo brachten we ook meer sfeer in het huis.” Binnen werd in de woon­ kamer een verlaagd gedeelte (‘zitkuil’) gecreëerd. Deze is er nu nog en vormt een intieme ruimte in de eigenlijke living. De noodwoning is in 1976 gesloopt en vervangen door een forse aanbouw. In dit gedeelte huisvestte De Jong zijn eigen architectenbureau dat hij in 1978 startte. Hij ontwierp onder meer

“ Verstandig is: op basis van diepgaande marktinformatie een realistische vraagprijs bepalen.” Wat is verstandig als u uw woning wilt verkopen? Verstandig is om op basis van diepgaande marktinfor­ matie een realistische vraagprijs te bepalen. Dat versnelt het verkoop­ proces en leidt soms zelfs tot een hogere opbrengst omdat de woning veel belangstellenden trekt. Wij van Molenbeek Makelaars beschikken over alle denkbare marktkennis om samen met u een strategi­ sche vraagprijs te bepalen. Over deze kennis doen we trouwens niet geheim, die delen we in alle open­ heid met u. Daarom nemen we ook graag voldoende tijd om met u van gedachten te wisselen.

het Cultuurhuis en de uitbouw van het gemeentehuis. Opmerkelijk detail is de karakteristieke,­ zwarte houten schuur in de tuin. “Die is meer dan 100 jaar oud en stond vroeger achter het Schoutenhuis. Hij moest gesloopt worden vanwege een uitbreiding. Ik heb Legemaat & van Elst gevraagd ‘m af te breken en in onze tuin weer op te bouwen. De kwaliteit van hout en dakpannen is zó goed, die schuur gaat nog wel honderd jaar mee. En de zwarte stijl is nu erg actueel.”

Sponsorcontract VV Woudenberg Molenbeek Makelaars in Woudenberg is ook de komende drie jaar als sponsor aan VV Woudenberg verbonden. Het makelaarskantoor is al vele decennia bij de voetbalvereniging betrokken. Onlangs is de sponsoring onderstreept met het in nieuwe polo’s steken van kantinemedewerkers. Dit in samen­ werking met ESSO Voskuilen. “We zetten met onze vorig jaar geïn­ troduceerde naam Molenbeek Make­ laars het beleid van het voormalige Makelaardij Woudenberg gewoon voort”, vertelt Marcel Donker. “Ons be­ drijf is altijd sterk betrokken bij de lokale samenleving en dat blijft zo.”

Nieuw bedrijfspand kopen of huren? Kijk eens in Maarsbergen! U zoekt een filevrij bereikbare bedrijfsruimte in Midden-Nederland? In Maarsbergen, direct aan de A12, worden 8 bedrijfsunits van 164 m2 gerealiseerd ­(begane grond en 1e verdieping beide 82 m2). Er zijn nog 2 units te huur en 4 te koop. Meer informatie? Neem contact op met Molenbeek Woudenberg, 033 286 4411. Met de opbloeiende economie neemt de filedruk in Nederland weer sterk toe. De bereikbaarheid van een vestigingslocatie wordt daarom steeds belangrijker. De nieuwe bedrijfspanden zijn gelegen op ongeveer 750 meter van de afrit Maarsbergen (A12). Overigens heeft het dorp ook een busverbinding en is NS-station Maarn ook in enkele minuten bereikbaar.

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


In ontwikkeling: Nieuwbouwplan Akkerwinde Fase “De Velden”

De Bunte Vastgoed Oost is volop bezig met de ontwikkeling van de tweede fase in Nieuwbouwplan Akkerwinde te Scherpenzeel. Deze tweede fase, genaamd “De Velden” zal bestaan uit 47 koopwoningen welke aardgasloos gebouwd worden met een EPC van 0,0! De wijk kenmerkt zich door de unieke combinatie van hoogwaardige archi­ tectuur en duurzaamheid. Wonen in De Weiden biedt een unieke kans om in een kindvriendelijke buurt te wonen op korte afstand van winkels, scholen, sport-, uitgaans- en zorgfaciliteiten. Heeft u belangstelling? Meld uw interesse en bel of mail Molenbeek Makelaars, 033-286 4411, woudenberg@molenbeek.nl.

MAARSBERGEN

18 bouwkavels aan de groene rand van Maarsbergen

Meer informatie: T 033 286 4411

BEREIKBAAR BUITEN WONEN!


n Krant Wonen, Werken & Leve

Betaalbaar buiten wonen in plan Maarsweide

18 bouwkavels te koop in Maarsbergen

NOG DEZE ZOMER START MOLENBEEK MAKELAARS WOUDENBERG DE VERKOOP VAN PLAN MAARSWEIDE. OP DE PLAATS WAAR DE HAARWEG DE ROTTEGATSTEEG KRUIST, KOMT EEN PARKJE MET 18 VRIJSTAANDE WONINGEN. HIER KUNT U AAN DE RAND VAN HET WEILAND WONEN!

Minder aanbod van koopwoningen

Het plan telt drie hofjes met ieder een eigen woonstijl: modern, landelijk en traditioneel. Het is een heerlijke thuisbasis voor actieve mensen met een passie voor natuur en een weidse omgeving.

Veel mogelijkheden

Regionale woningmarkt blijft onder druk DE AANBODTOENAME DIE GEDURENDE 2018 IN DE REGIO WOUDENBERG EN UTRECHTSE HEUVELRUG PLAATSVOND, IS IN HET EERSTE KWARTAAL VAN 2019 TEN EINDE GEKOMEN. Dit blijkt uit de kwartaalrapportage van NVM en Dynamis over het eerste kwar­ taal van 2019. Zowel in de bestaande bouw als de nieuwbouw is het aantal voor verkoop beschikbare woningen af­ genomen. De aanleiding hiervoor is een hoog aantal van 236 verkochte wonin­ gen, een niveau dat gedurende 2018 niet werd behaald. Aanjager van de verkopen was het nieuwbouwproject De Nijverheyd in Woudenberg. Bijna alle 35 woningen in de eerste fase van dit project zijn binnen een kwartaal (on­ der voorbehoud) verkocht. Molenbeek Makelaars verzorgde de verkoopbege­ leiding. Mede door dit nieuwbouwplan was maar liefst20% van de verkopen nieuwbouw.

Aanbod en verkopen naar woningtype

Het is al weer enkele jaren geleden dat dit aandeel zo hoog was. Het hoge aantal verkopen bevestigt dat de vraag naar woonruimte in de regio nog van een hoog niveau is. Woudenberg en omliggende dorpen zijn onverminderd in trek bij kopers uit grotere steden. De gemeente Utrechtse Heuvelrug kent een groot aantal nieuwe bewoners uit Utrecht, Woudenberg is erg gewild bij kopers uit Zeist, Amers­ foort en Utrecht.

Geleidelijke prijsstijging De aanhoudende woningvraag in de regio zorgt voor een geleidelijke prijs­ stijging. Daarbij ligt het prijsniveau in Woudenberg ongeveer 15% lager dan in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Aanbod en verkopen naar woninggrootte

Appartement

Tussenwoning

Hoekwoning

Twee-onder-éénkapwoning

Vrijstaande woning 05

Aanbod

01

00

1502

00

Verkopen

05

01

Aanbod

00

In Maarsweide is alle ruimte om uw woondromen te verwezenlijken. Hier kunt u een kavel kopen en een ­speciaal voor het plan ontworpen woning laten realiseren. De mogelijkheden zijn door de drie woonstijlen zeer veelzijdig. De wonin­ gen worden gebouwd door bouw­ bedrijf Lichtenberg uit Rijssen.

Het dorp Maarsbergen heeft enkele sterke troeven in handen: de groene omgeving, de bereikbaarheid door de A12 en het rustige, dorpse karak­ ter. Alle faciliteiten van Woudenberg en Maarn zijn binnen enkele minuten bereikbaar, terwijl ook Ede, Utrecht en Amersfoort in no-time te bezoeken zijn.

Ontvang als eerste de brochure Belangstelling voor een van de ka­ vels? Stuur een mail met uw gegevens naar woudenberg@molenbeek.nl en u ontvangt als eerste de verkoop­ brochure.

Binnenkort in de verkoop! De Bongerd 8, Scherpenzeel Fantastisch afgewerkte middenwoning uit 2013 in de jonge woonwijk “Renes” te Scherpenzeel, Vraagprijs e 335.000 Foto: zie hiernaast Ook deze zeven woningen komen binnenkort op Funda: - Zeer royale hoekwoning in geliefde woonwijk “Het Groene Woud” - Twee appartementen in het centrum van Woudenberg - Mooie tussenwoning met erker uit 2015 in het “Groene Woud” - Vrijstaande woning met zeer diepe achtertuin in Maarn - Ruime tussenwoning vlakbij de sportvelden en “Den Treek” in Woudenberg - Vrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond op de Leusderheide

150

Verkopen

Volleybalvereniging Woudenberg:

Nieuwe kleding voor Heren 2 Op de foto Heren 2 van Volleybalvereniging Woudenberg. Molenbeek Makelaars heeft dit team in het nieuw gestoken! De selectieteams van de v ­ olleybalvereniging spelen op een hoog niveau en daar hoort een ­professionele uitrusting bij.

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

Molenbeek LONGA Clubkampioenschappen Op zaterdag 6 juli laten de turners en turnsters van LONGA Woudenberg zich van hun beste kant zien tijdens de clubkampioenschappen. Molenbeek Makelaars is hoofd­ sponsor van dit evenement.


Woningaanbod Vraagprijs € 230.000 k.k.

Vraagprijs € 275.000 k.k.

MAARN Kapelweg 13

Vraagprijs € 313.632 v.o.n.

LEUSDEN Prinses Irenelaan 22

WOUDENBERG Huisstede 13

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

73 m²

112 m²

2

124 m²

195 m²

5

-

0 m²

0

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Vraagprijs € 319.000 k.k.

Vraagprijs € 359.000 k.k.

WOUDENBERG John F. Kennedylaan 141

WOUDENBERG Essenlaan 5

WOUDENBERG Van Steenbergenlaan 39

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

117 m²

121 m²

4

122 m²

209 m²

4

130 m²

173 m²

5

Vraagprijs € 435.000 k.k.

Vraagprijs € 445.000 k.k.

WOUDENBERG Prangelaar 21

Vraagprijs € 450.000 k.k.

WOUDENBERG Van Hogendorplaan 23

WOUDENBERG Jacobshoeve-erf 9

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

159 m²

277 m²

5

141 m²

430 m²

3

138 m²

267 m²

5

Ter Maatenlaan 40 | Woudenberg

IN DE GROENE RUIMTE! Deze geschakelde vrijstaande woning met gara­ ge ligt op een prachtige en zeer grote kavel in de geliefde woonwijk ’t Zeeland. De op het zuiden gelegen tuin is door de privacy, de grootte en de rustige ligging echt uniek! De woning biedt veel ruimte en mogelijkheden dankzij de uitgebouwde keuken met bijkeuken, de tv/speelkamer aan de voorzijde en de aanwezigheid van 5 slaapkamers. Woudenberg is zeer centraal gelegen, goed ­bereikbaar en heeft veel voorzieningen. Kijk voor de volledige woningbeschrijving op onze ­website, voor een bezichtiging belt u 033 286 4411.

VRAAGPRIJS: E 569.500 K.K. WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

UITGELICHT

Vraagprijs € 469.000 k.k.

MAARN Wethouder de Bruinlaan 3

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

119 m²

445 m²

2


Woningaanbod Vraagprijs € 498.000 k.k.

Vraagprijs € 509.000 k.k.

MAARSBERGEN van Beuningenlaan 26

Vraagprijs € 525.000 k.k.

LUNTEREN Engweg 1 A

WOUDENBERG Griftdijk 1

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

160 m²

650 m²

2

151 m²

414 m²

4

135 m²

684 m²

3

Vraagprijs € 569.500 k.k.

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Vraagprijs € 650.000 k.k.

WOUDENBERG Ter Maatenlaan 40

MAARSBERGEN Stinus Blomlaan 17

WOUDENBERG Tarweveld 4

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

157 m²

485 m²

3

165 m²

569 m²

5

211 m²

319 m²

5

Vraagprijs € 679.500 k.k.

Vraagprijs € 679.500 k.k.

WOUDENBERG Gouden Regen 70

Vraagprijs € 698.000 k.k.

WOUDENBERG Heinelaan 59

WOUDENBERG Stationsweg Oost 188

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

177 m²

399 m²

5

189 m²

640 m²

5

230 m²

1100 m²

5

Familie Stouthart verkocht Van Steenbergenlaan 24 in Woudenberg

Vraagprijs € 795.000 k.k.

VERGEET DE MEIDEN OP KANTOOR NIET “Rob heeft een watersportbedrijf in Zeewolde, daar wilden we dichterbij wonen”, steekt Marjan Stouthart van wal. “Veertien jaar woonden we met veel plezier aan de Van Steenbergenlaan. We hebben het huis destijds zelf laten bouwen. Inmiddels wonen we aan de rand van golfresort Harderwold, net buiten Harderwijk. Aan het water, op een mooie zondagmiddag zijn we zo in een andere wereld.”

WOUDENBERG Stationsweg West 74

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

279 m²

1440 m²

6

Voor de verkoop van hun woning namen ze Molenbeek in de arm. “We trokken een jaar uit voor de verkoop, maar na vier weken was het weg.” Over de dienstverlening van Molenbeek is Marjan erg tevreden. “We zijn vaak verhuisd en best wel kritisch, maar het is een prima makelaar. En vergeet de meiden op kantoor niet, daar heb je best veel contact mee. Die zijn heel vriendelijk en toegankelijk.”

HT SUCCESVOL VERKOC

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Woningaanbod Vraagprijs € 159.000 k.k.

Vraagprijs € 175.000 k.k.

ZEIST Arnhemse Bovenweg 16 48

Vraagprijs € 200.000 k.k.

SOESTERBERG Plesmanstraat 349

ZEIST Laan van Vollenhove 706 bis

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

81 m²

5e

2

61 m²

2e

2

82 m²

17e

1

Vraagprijs € 232.500 k.k.

Vraagprijs € 209.000 k.k.

Vraagprijs € 269.000 k.k.

ZEIST Laan van Vollenhove 532 bis

ZEIST Prinses Marijkelaan 21

ZEIST Costerlaan 28

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

72 m²

1e

2

81 m²

11e

2

80 m²

49 m²

2

Vraagprijs € 269.000 k.k.

Vraagprijs € 289.000 k.k.

ZEIST De Brink 117

Vraagprijs € 319.000 k.k.

ZEIST De Brink 121

ZEIST Arienslaan 12

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

101 m²

67 m²

2

100 m²

94 m²

2

111 m²

144 m²

3

Familie Van Hell verkocht Laan van Nieuwoord 88 in Woudenberg

Vraagprijs € 349.000 k.k.

INEENS WAS DIE PLEK DAAR Zeven jaar geleden streek de familie Van Hell neer in Wou­ denberg, ‘en we willen hier niet meer weg’, vertelt Erik van Hell. Hij startte zijn eigen bedrijf, Van Hell Tuinen, met als vestigingsadres de privé-woning aan de Laan van Nieuw­ oord 88. “Onze droom is altijd een stek met ruimte om het huis. Ineens was die plek daar en toen ging het snel’’, legt Erik uit. Voor de verkoop van het huidige huis schakelde Van Hell Molenbeek Makelaars in. Waarom Molenbeek? “Ik ken Marcel een beetje en hij is to the point, komt direct in actie. Daar houd ik van.” Het ver­ koopproces duurde niet lang. Er waren direct veel kijkers en binnen twee weken was het verkocht. Kortom, fijne samen­ werking waarin je merkt dat Marcel en zijn team verstand van zaken hebben!

ODIJK Maria van Boechoutlaan 59

HT SUCCESVOL VERKOC

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

133 m²

167 m²

3


Woningaanbod Vraagprijs € 359.000 k.k.

Vraagprijs € 359.000 k.k.

ZEIST Schapendrift 33

Vraagprijs € 389.000 k.k.

ZEIST Comeniuslaan 65

ZEIST De Brink 131

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

104 m²

193 m²

3

147 m²

159 m²

5

118 m²

108 m²

4

Vraagprijs € 399.000 k.k.

Vraagprijs € 389.000 k.k.

Vraagprijs € 415.000 k.k.

HUIS TER HEIDE Prins Alexanderweg 8

ZEIST Archipel 5

HUIS TER HEIDE Kometenlaan 4

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

107 m²

160 m²

4

120 m²

133 m²

4

127 m²

132 m²

4

Vraagprijs € 419.000 k.k.

Vraagprijs € 419.000 k.k.

ZEIST Boulevard 22 7

Vraagprijs € 450.000 k.k.

ZEIST Bloemenheuvellaan 24

BUNNIK Dr Breveestraat 47

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

104 m²

2e

2

104 m²

202 m²

4

136 m²

519 m²

3

Janita de Vries verkocht Van Heemstrastraat 9 in Driebergen

Vraagprijs € 479.000 k.k.

REALISTISCHE VRAAGPRIJS WERKT GOED

HUIS TER HEIDE Dierenriem 38

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

128 m²

174 m²

4

“In Woudenberg koop je meer ruimte voor hetzelfde geld”, vertelt Janita de Vries uit Driebergen. Ze oriënteerde zich op een nieuwbouwwoning in het dorp en kwam zo in c ­ ontact met Molenbeek. Uiteindelijk koos ze voor een ­appartement in de wijk het Groene Woud en ook bij die aankoop was Molenbeek betrokken. “Toen heb ik Sam gevraagd om mijn woning te taxeren, ik wilde weten wat ik kon investeren.” Het contact met makelaar Sam van den Berg was plezierig en daarom kreeg Molenbeek ook Janita’s woning aan de Van Heemstrastraat in de verkoop. “Ze hebben dezelfde gedachtengang als ik. Ze zijn bijvoor­ beeld heel realistisch in hun vraagprijsstelling. Je kunt meer vragen en lang moeten wachten. Bij mij was de vraagprijs realistisch en kwamen er direct meer kopers. Die strategie werkte goed. Binnen vijf dagen was het verkocht.”

HT SUCCESVOL VERKOC

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Recent door Molenbeek ZEIST Godfried van Seijstlaan 12 A

ZEIST Koppelweg 48 A

ZEIST Godfried van Seijstlaan 12

ZEIST Laan van Vollenhove 532

SOESTERBERG Plesmanstraat 309

ZEIST Van Tetslaan 51

ZEIST Graaf Adolflaan 39 2

ZEIST Van Tetslaan 43

ZEIST Laan van Vollenhove 668

ZEIST Verlengde Slotlaan 32 41

UTRECHT Androsdreef 110

ZEIST Johan de Meesterstraat 13

ZEIST Montaubanstraat 23

ZEIST Crosestein 4608

ZEIST Couwenhoven 5402

ZEIST Crosestein 4209

BUNNIK Dr Breveestraat 17

ODIJK Veldwachter Willemslaan 12

ZEIST De Brink 123

ZEIST Couwenhoven 4507

ZEIST De Brink 129

HUIS TER HEIDE Evenaar 17

ZEIST Panweg 73

ZEIST Egelinglaan 1

BUNNIK Wethouder Schaaplaan 12

ZEIST Nelson Mandelalaan 58

ZEIST Kroostweg-Noord 172

ZEIST Laan van Bergen 2

ZEIST Nelson Mandelalaan 94

ZEIST Van der Heijdenlaan 82

ODIJK Werdorperwaard 1 a

SOESTERBERG Generaal Winkelmanstraat 142

ZEIST Julianalaan 48

BUNNIK Prins Bernhardstraat 15

ZEIST Graaf Janlaan 35

BUNNIK Maatschapslaan 16

ZEIST Griffensteijnseplein 14

ZEIST Louise de Colignyplein 1

ODIJK Wilhelmus Peekhof 2

ZEIST Kersbergenlaan 31

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


VERKOCHT OF VERHUURD ZEIST Graskamp 10

ZEIST Van Renesselaan 84

ZEIST Herenlaan 6

ZEIST Verlengde Slotlaan 80

WOUDENBERG Prinses Margrietstraat 2 M

WOUDENBERG Laan van Blotenburg 58

WOUDENBERG Van Limburg Stirumlaan 13

WOUDENBERG Stationsweg West 53

WOUDENBERG Ekris 40

WOUDENBERG Jacobshoeve-erf 27

WOUDENBERG Mesdaglaan 38

WOUDENBERG Gouden Regen 4

WOUDENBERG Esdoornlaan 45

WOUDENBERG Essenlaan 13

WOUDENBERG Vondellaan 58

WOUDENBERG Willem de Zwijgerlaan 113

WOUDENBERG Laan van Nieuwoord 88

WOUDENBERG Gouden Regen 40

MAARN Cereshof 1

WOUDENBERG Gouden Regen 60

WOUDENBERG Eshoflaan 9

WOUDENBERG Stationsweg West 28

WOUDENBERG Ekris 9

WOUDENBERG Kastanjelaan 10

DRIEBERGEN-RIJSENBURG van Heemstrastraat 9

MAARN Dennenlaan 30

WOUDENBERG Laagerfseweg 14

MAARSBERGEN Kolklaan 4

WOUDENBERG Van Steenbergenlaan 24

WOUDENBERG De Nieuwe Poort 40

MAARSBERGEN Haarweg 11 D

WOUDENBERG Gouden Regen 72

MAARN Boslaan 11 E

WOUDENBERG Dorpsstraat 45 L

WOUDENBERG Voorstraat 39 i

VERKOCHT WOUDENBERG Schaarweide 23

VERKOCHT

onder voorbehoud

VERHUURD

WOUDENBERG Kastanjelaan 16

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Woningaanbod Vraagprijs € 498.000 k.k.

Vraagprijs € 559.000 k.k.

Vraagprijs € 519.000 k.k.

ZEIST Walkartweg 12

ZEIST Panweg 65

SOESTERBERG Koppenlaan 6

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

142 m²

200 m²

6

127 m²

186 m²

4

153 m²

380 m²

3

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Vraagprijs € 629.000 k.k.

Vraagprijs € 598.000 k.k.

ZEIST Finsponglaan 132

HUIS TER HEIDE Kometenlaan 23

ZEIST Kerkweg 37

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Woonlaag

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

172 m²

265 m²

4

218 m²

4

4

142 m²

220 m²

5

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Vraagprijs €€ 799.000 799.000 k.k. k.k. Vraagprijs

Vraagprijs € 775.000 k.k.

ZEIST Van Renesselaan 20

ZEIST Kersbergenlaan 2

ZEIST Lyceumlaan 41

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

151 m²

528 m²

5

235 m²

820 m²

4

173 m²

384 m²

5

De heer Diepeveen verkocht Kolklaan 4 in Maarsbergen

Vraagprijs € 775.000 k.k.

GROTER BEREIK GAF DE DOORSLAG Negentien jaar geleden verhuisde de heer Diepeveen van Veenendaal naar Maarsbergen, met name voor de rust. “Maar je komt op leeftijd, de tuin is niet mijn hobby en we hebben boven drie slaapkamers en een badkamer die we niet gebruiken. We komen er nooit, hooguit een keer voor de wasmachine. In juli verhuizen we naar een appartement in Rhenen. Dat ligt praktisch in het bos, dus de overgang is niet heel groot.” Voor de verkoop van Kolklaan 4 koos de heer Diepeveen Molenbeek Makelaars. “Het feit dat ze ook kantoren in Utrecht en Zeist hebben, gaf voor mij de doorslag. Dat geeft mogelijk een groter bereik dan bij makelaars die vooral lokaal bezig zijn.” De woning werd binnen 5 dagen verkocht. “Wij zijn prima tevreden over Molenbeek.”

ZEIST Utrechtseweg 48 G

HT SUCCESVOL VERKOC

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

194 m²

961 m²

4


Woningaanbod Vraagprijs € 825.000 k.k.

Vraagprijs € 820.000 k.k.

ZEIST Berkenlaan 23

Vraagprijs € 889.000 k.k.

ZEIST Kersbergenlaan 1

ZEIST Acacialaan 20

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

181 m²

901 m²

5

228 m²

899 m²

5

210 m²

539 m²

5

Vraagprijs € 1.070.000 k.k.

Vraagprijs € 939.000 k.k.

Vraagprijs € 1.150.000 k.k.

Woonlaag

ZEIST Oranje Nassaulaan 77

ZEIST Spinozalaan 19

ZEIST Verlengde Slotlaan 39

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

282 m²

339 m²

5

223 m²

465 m²

5

206 m²

2137 m²

6

Vraagprijs € 695.000 k.k.

AANBOD VAN ONZE VESTIGING UTRECHT

Stinus Blomlaan 17, Maarsbergen

VRIJ IN HET GROEN

Vraagprijs € 895.000 k.k.

BILTHOVEN Dillenburglaan 1

GROENEKAN Groenekanseweg 15

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

124 m²

618 m²

4

180 m²

1880 m²

5

UITGELICHT

Deze stijlvolle vrijstaande woning met oprit en carport ligt in een heerlijke groene omgeving met alleen bestemmingsverkeer. De woning heeft een riante living van maar liefst 70 m2, de garage is omgebouwd tot een inpandig bereikbare werk­ kamer en berging. In de privacy biedende ach­ tertuin staat een sauna, veranda en een extra berging. Maarsbergens is een prachtige groene woonomgeving, perfect bereikbaar door de lig­ ging aan de A12. Kijk voor de volledige woningbeschrijving op onze ­website, voor een bezichtiging belt u 033 286 4411.

VRAAGPRIJS: E 550.000 K.K. WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Woningaanbod Vraagprijs € 3.000.000 k.k.

Vraagprijs € 695.000 k.k.

UTRECHT Huizingalaan 187-191

Vraagprijs € 499.000 k.k.

UTRECHT Johann Sebastian Bachstraat 75

UTRECHT Joseph Haydnlaan 97

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

1209 m²

252 m²

12

110 m²

210 m²

4

122 m²

126 m²

4

Vraagprijs € 495.000 k.k.

Vraagprijs € 575.000 k.k.

Vraagprijs € 475.000 k.k.

UTRECHT Prinses Beatrixlaan 47

UTRECHT Detmoldstraat 44

UTRECHT Winklerlaan 16

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Aantal slaapkamers

123 m²

130 m²

6

114 m²

156 m²

4

128 m²

156 m²

5

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411


Bedrijfshuisvesting TE HUUR: WINKEL

TE HUUR: WINKEL

TE KOOP: KANTOORVILLA

WOUDENBERG

WOUDENBERG

SCHERPENZEEL

Dorpsstraat 19

De Nieuwe Poort 8-10

Stationsweg 387

In het centrum van Woudenberg, voor verhuur is in totaal circa 158 m2 casco winkelruimte beschikbaar.

In het centrum van Woudenberg, Gunstig gelegen, 229 m2 BVO. In het complex “De Nieuwe Poort”.

Uw kantoor op een prachtige zichtlocatie? Dat kan in deze monumentale kantoorvilla van 605 m2. Uniek in uitstraling, afwerking en vormgeving. Goed bereikbaar, een ruime tuin en veel parkeerruimte!

Huurprijs: € 1.645,- p/m

Huurprijs:

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

TE HUUR: WINKEL

€ 125,- p.m2 p.j

TE HUUR: WINKEL

Koopsom: € 1.375.000,- k.k. Informatie: Molenbeek Woudenberg, 033 286 44 11

TE KOOP: WINKEL

ZEIST

UTRECHT

LEERSUM

Slotlaan 261

Predikherenstraat 10

Rijksstraatweg 178-180

Winkelruimte van ca. 231 m2 in het centrum van Zeist.

Winkelruimte van ca. 50 m2 in het centrum van Utrecht.

Vrijstaand winkel van ca. 404 m2 en bovenwoning. Parkeerplaatsen: 2

Huurprijs:

€ 4.250,- p/m

Huurprijs:

€ 1.100,- p/m

Koopsom:

€ 700.000,- k.k.

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

TE HUUR: KANTOOR

TE HUUR: KANTOOR

TE HUUR: KANTOOR

ZEIST

NIEUWEGEIN

BUNNIK

Broederplein 29

Brinkwal 3

Regulierenring 6

Ca. 880 m2 kantoorruimte gelegen op een unieke locatie.

Ca. 191 m2 kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping.

Ca. 2.186 m2 kantoorruimte beschikbaar, deelverhuur mogelijk vanaf ca. 724 m2. Parkeerplaatsen: 50

Huurprijs:

€ 7.920,- p/m

Huurprijs:

€ 110,- p/m2 p/j

Koopsom:

€ 115,- p/m2 p/j

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11

Informatie:

Molenbeek Utrecht, 030 256 88 11


roze

nsi

ng

el

EG

T ES W

WEST

NO O RD

NIJVERHEIDSW

BENT U GEÏNTERESSEERD? Neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Laan van Beek en Royen 30, 3701 AJ Zeist 030 692 07 14

NOG ÉÉN HALF VRIJSTAANDE WONING BESCHIKBAAR

Molenbeek Makelaars

€ 432.500,- V.O.N.

De Nieuwe Poort 20, 3931 JK Woudenberg 033 286 44 11

WWW.NIEUWBOUWWOUDENBERG.NL

u kunt hier dit jaar nog wonen In Zeghezoom zijn de woningen als het ware over de locatie gestrooid. Dat zorgt voor een landelijk karakter, maar bovenal voor een vrij gevoel. kaveloppervlakte van 285 vierkante meter woonoppervlakte ca. 175 vierkante meter grotendeels voorzien van vloerverwarming ca. 13 meter diepe tuin op het zuiden Garage in de vorm van een boerenschuur Grote schuifpui naar de tuin parkeergelegenheid op eigen terrein hoogwaardige materialen en onderhoudsarm geweldig wonen op een unieke plek, centraal in het land

Verkoopprijs: € 519.500,- V.O.N.

zeghezoom woudenberg

nog één woning beschikbaar kijk op

Landschappelijk wonen in

www.zeghezoom.nl

WWW.MOLENBEEK.NL | WOUDENBERG 033 286 4411

initiatief

informatie en verkoop

De Nieuwe Poort 20, Woudenberg www.molenbeek.nl

tel. 033 - 286 44 11

Profile for Exitum

Woonkrant Molenbeek Makelaars Woudenberg | Zomer 2019  

Actueel woningaanbod in Woudenberg en omliggende plaatsen.

Woonkrant Molenbeek Makelaars Woudenberg | Zomer 2019  

Actueel woningaanbod in Woudenberg en omliggende plaatsen.

Profile for exitum
Advertisement