Brouwer WoonMaandBlad

Page 1

woon MAANDBLAD EDITIE OKTOBER 2021

in dit nummer:

Woonmaand acties

Karpetten

ZONWERING IN HET NAJAAR

VLOEREN | GORDIJNEN | INBETWEENS | RAAMDECORATIE | KARPETTEN | BEHANG | ZONWERING Emmastraat 1 - 3931 EC Woudenberg T 033 286 7911 I www.brouwerwoudenberg.nl


Bestel NU Uw soNate iNstalleer vroeg iN het voorjaar Profiteer vaN eeN gratis somfy tahoma switch

Sorteer nu al voor op de voorjaarszon!

Heerlijk die eerste warme dagen van het jaar. Eindelijk weer genieten van de volle zon in onze heerlijke tuin. En een lekkere rosé of lunchen met vrienden in de schaduw op het terras. En als het kan, dan nog even naar het strand... Dat is mijn zon. Sanne

Zon en schaduw, iedereen geniet er op zijn eigen wijze van. Bij mySun zijn we elke dag met dit inzicht bezig. Of het nu gaat om het creëren van een comfortabele omgeving op uw terras met een knikarmscherm of overkapping, of om een aangenaam binnenklimaat door middel van screens of uitvalschermen. Uw mySun producten worden altijd in Gouda met hoogwaardige materialen en exact naar uw wensen gemaakt. Door onze intensieve samenwerking met uw lokale specialist Brouwer Zonwering kunt u jarenlang genieten van uw mySun product. Juist op die momenten, dat u de schaduw van Nederland op wilt zoeken.

KOOP NU UW SONATE MET GRATIS TAHOMA SWITCH EN WIJ PLAATSEN HEM VROEG IN HET VOORJAAR! Als u voor het einde van het jaar uw Sonate knikarm-terrasscherm van mySun besteld, krijgt u van ons een gratis TaHoma switch. Met deze Smart Control van Somfy kunt u niet alleen uw knikarmscherm bedienbaar maken met uw smart phone, maar kunt u alle slimme apparaten in uw hele huis bedienen.

MS_04_Advertentie Brouwerkrant.indd 1

09-09-21 16:08


Woonmaand! Woonmaand Vrijdag 1 oktober t/m zaterdag 30 oktober

Vraagje.

Woon jij helemaal naar je zin? We hebben het dan niet over het huis waarin je leeft of de buurt waar je woont. Nee, woon jij binnen naar je zin, past je interieur nog bij je woonstijl, smaak of levensfase? Als jouw interieur wel een kleine of grote vernieuwing kan gebruiken, kom dan in oktober naar Brouwer Woudenberg. Dan is het immers Woonmaand en wij vieren dit feestje graag samen met jou. Hoe we er een feestje van maken? Om te beginnen met een paar leuke acties. Kijk maar op de volgende pagina’s. Daarnaast hebben we nu alle nieuwe collecties van onze leveranciers in huis, dus als het om vloeren, raamdecoratie of zon­wering gaat is er enorm veel te kiezen. Geeft dat keuzestress? Niet nodig, onze woonadviseurs geven je een echt goed advies. In deze uitgave maak je kennis met onze winkel. Nog l­euker is het als je een keer binnenstapt. Heb je al concrete plannen? Dan kun je ook een afspraak maken.

BROUWER woonMAANDBLAD

Inspiration Days met gratis inspiratie workshop Vrijdag 15 oktober 14:00-21:00 uur Vrijdag 29 oktober 14:00-21:00 uur Meld je aan via onze website!

g

ber en d ou W er w u ro B m Tea

|3


Br

o u we

nm a r Wo o

and

En actie!

Oktober Woonmaand betekent: acties! Brouwer Woudenberg heeft een aantal aantrekkelijke aanbiedingen die ­gelden van vrijdag 1 tot en met zaterdag 30 oktober. Zoek je een nieuwe vloer of andere gordijnen? Ook dan hebben we je veel te bieden!

Thuis inspiratie opdoen? www.brouwerwoudenberg.nl!

RAAMDECORATIE 20% KORTING MERKEN: BECE, MULTISOL | geldig t/m 30 oktober 2021

4|

BROUWER woonMAANDBLAD


RAAMDECORATIE 15% KORTING MERKEN: SUNWAY, LUXAFLEX | geldig t/m 30 oktober 2021

KARPETTEN 15% KORTING

MERKEN: DE MUNK, BRINCK & CAMPMAN, INTERFLOOR, 0CUNERA EN DESSO-BONAPARTE-PARADE | geldig t/m 30 oktober 2021

WWW.BROUWERWOUDENBERG.NL

|5


Meer privacy in huis met zip-screens Zip-screens geven iedere woning een strakke uitstraling. In de warmste en zonnigste maanden van het jaar ­houden ze warmte buiten. Maar dat is niet de enige functie van deze populaire zonwering. Zip-screens geven ook veel privacy binnenshuis. Daarnaast plaatst Brouwer steeds vaker screens in veranda’s. Die verlengen het ­buitenseizoen omdat ze naast zonlicht ook andere weersinvloeden tegenhouden. Bezoek onze winkel in Woudenberg en vraag je persoonlijke offerte, volledig afgestemd op jouw ­woning en raampartijen.

6|

BROUWER woonMAANDBLAD


Zonwering dat is toch iets voor de zomer?

Jazeker, van zonwering heb je vooral in de zomer plezier. Op de zonnigste en warmste dagen zorgen screens en zonneschermen voor schaduw en koelte in huis.

In najaar en winter hoeft zonwering echter niet gesloten te blijven. Is de ‘R’ in de maand, dan staat de zon steeds lager en geeft het vaak hinderlijk licht in huis. Dan is het fijn om

de zonwering naar beneden te doen en het licht binnen te temperen. Herfst en winter zijn ook zeer geschikt om zonwering uit te kiezen en te laten monteren. De levertijden zijn wat korter en wie nu schermen en screens laat monteren, is klaar voor het voorjaar.

Een rolluik houdt meer tegen dan de zon alleen Rolluiken zorgen niet alleen voor zonwering in de zomer, ze houden ook straatverlichting tegen zodat het in je (slaap)kamer aarde­donker is. Daarnaast zijn rolluiken een hindernis voor inbrekers! Een rolluik is altijd maatwerk. Vraag daarom om een prijs op maat voor jouw ramen. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Je kunt ook de maten van jouw ramen, wensen en foto’s mailen: verkoop@brouwerwoudenberg.nl.

WWW.BROUWERWOUDENBERG.NL

|7


Een wereld aan handgemaakte vloerkleden HANDGEKNOOPT HANDGEWEVEN HANDGETUFT

Handgeknoopte, handgeweven en handgetufte vloerkleden: De Munk Carpets. Onze collectie slaat een brug tussen Nederlandse interieurtrends en vakmanschap van makers in landen als Nepal, Marokko, ­Pakistan, India en Portugal. Wij bezoeken onze leveranciers persoonlijk en betalen een faire prijs. Dat is de basis voor goede werkomstandigheden. Zo verrijkt een vloerkleed van De Munk niet alleen uw ­interieur, maar draagt het ook bij aan een betere wereld. De Munk Carpets zijn verkrijgbaar bij


Karpetten zijn niet meer weg te denken uit ­interieurs. En daar zijn de woonadviseurs van Brouwer in Woudenberg heel blij mee. Karpetten spelen een steeds grotere rol in interieurs en dat begrijpen we helemaal. Een karpet heeft namelijk zoveel voordelen. Het is een geweldig verbindingselement tussen meubels of ruimtes, geeft sfeer en warmte en als er wordt gekozen voor een zachte variant, is het ook nog eens super ­comfortabel. Oh ja, een karpet is ook goed voor de akoestiek. Het kiezen van de juiste kleur, materiaal, vorm en afmeting is erg belangrijk en soms best een uitdaging. Belangrijk is de vraag: welk effect wil je bereiken? Een hoogpolig of wollen ­karpet geeft een warme en knusse­uitstraling. Een korte pool is weer praktischer, bijvoorbeeld als er eetkamerstoelen overheen schuiven. Kies je een kleur die al terug komt in het kleurenpalet van de ruimte, dan zorgt het voor balans, rust en ruimte. Kies je een contrastkleur dan geeft het karper een accent. Een recht kleed benadrukt de lijnen, terwijl een rond kleed juist contrasteert. Er zijn zoveel keuzes mogelijk en daarom is het advies: kom naar onze winkel in Woudenberg. Een vloerkleed zie, voel en beleef je beter in onze winkel.

te maat?

de juis je l a a p e b e o H

l kranten n je een aanta ku en al ep b maat te hilderstape. Om de juiste aat af met sc rm fo n ee je e e f tap je de perfect neerleggen o eeld en vind b h sc ti is al re n namelijk dat Zo krijg je ee een karpet is n va ie o o m ­afmeting. Het akelijk is! maatwerk m

WWW.BROUWERWOUDENBERG.NL

|9


GRATIS BIJ JE GORDIJNEN

roomspray ROOM spray

Bestel je tijdens de Woonmaand nieuwe gordijnen of inbetweens? Dan krijg je Vadain Roomspray cadeau. Een parfum voor je interieur dat zorgt voor nog meer woonplezier. Op = op!

Onmetelijk veel keuze in een showroom van

Vloeren, karpetten, (rol)gordijnen, inbetweens, behang... je vindt alles voor de aankleding van je interieur in de showroom van Brouwer in Woudenberg. Die is maar liefst 250 vierkante meter groot! Vind je kiezen lastig? Onze ­ervaren woonadviseurs geven persoonlijk advies. Voor ­zon­wering hebben we trouwens een aparte showroom. Deze is op afspraak te bezoeken.

dynamic vinyl voor Op vinyl vloeren mag geleefd worden! Sommige, zoals de Dynamic vloeren van Interfloor, zijn oersterk, makkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in vele kleuren en structuren, hout- tot betonlook.

10 |

BROUWER woonMAANDBLAD


Goed om te weten! Brouwer Woudenberg legt vloeren en stoffeert woningen met eigen vakmensen. U weet dus precies wie u over de vloer krijgt!

Vakmensen over de vloer Werken bij Brouwer, dat kan natuurlijk ook Het kan maar zo zijn dat jij een ervaren stoffeerder bent en wel open staat voor een switch. Nee, niet in je interieur, maar een verandering van baan. Kijk dan eens op onze website www.brouwerproject.nl/werken-bij. Daar staat onze vacature. We willen ons team verder uitbreiden om aan de groeiende vraag van zowel particulieren als bedrijven te voldoen.

Inspiratie? Bekijk ons portfolio op www.brouwerwoudenberg.nl

vloer én trap Wie kiest voor Dynamic vinyl kan er ook de trap mee laten ­bekleden. Dat schept een prachtige eenheid: vloer en trap lopen vloeiend in elkaar over.

WWW.BROUWERWOUDENBERG.NL

| 11


Meetbaar meer resultaat Woning verkopen? Voor een topresultaat kiest u het team van Molenbeek Makelaars Woudenberg. Persoonlijke betrokkenheid, hoge deskundigheid en een zeer ­uitgebreid kopersnetwerk zijn uw garantie voor succes. Maak nu een afspraak voor een gratis waardebepaling via 033 286 44 11. Dan krijgt u waardevolle marktcijfers die ­belangrijk zijn voor úw woningverkoop. Molenbeek Makelaars is actief in Woudenberg, Scherpenzeel, Leusden, Maarn en Maarsbergen en via onze vestigingen in Utrecht en Zeist in een veel groter gebied.

Ons kantoor in het kort 40 jaar ervaring in de regio Gedetailleerde kennis en relevante data over de plaatselijke woningmarkt Maatwerk verkoopstrategie per woning, gebaseerd op actuele, gedetailleerde verkoopdata Groot kopersnetwerk in regio en stedelijke gebieden zoals Utrecht en Zeist Professionele en persoonlijke begeleiding Accuratesse in alle fasen van het verkoopproces Klantwaardering 9,4 op basis van 94 recente beoordelingen. De Nieuwe Poort 20, 3931 JK Woudenberg | (033) 286 4411 | woudenberg@molenbeek.nl | www.molenbeek.nl


Het liep gewoon perfect “Ik heb drie woorden in mijn hoofd als ik denk aan Brouwer Woudenberg”, steekt Arno van Velthuizen van wal. “Persoonlijk, advies en communicatie.” In 2020 verhuisde hij samen met zijn vrouw Gerda en hun drie kinderen van Elst naar Scherpenzeel. Voor de nieuwe woning zochten ze onder meer een vloer en daarvoor stapten ze binnen bij Brouwer. “Je zoekt een partner met wie je ervaring hebt”, aldus Arno. Hij is service coördinator bij Velthuizen Keukens in Woudenberg en werkte al meerdere keren zakelijk samen met Brouwer.

Fam. A. van Velthuizen

Even binnenkijken bij... Brouwer leverde de pvc-visgraatvloer op de benedenverdieping en bekleedde de trap en de overloop met tapijt. “Gerda viel voor de visgraat, ik wilde graag pvc. Dat is onderhoudsvriendelijk en heel praktisch als je een jong gezin hebt.” De samenwerking met Brouwer is de familie Van Velthuizen goed bevallen. “Ik heb nu zelf ervaren hoe ze werken. Ze vragen even verder om een goed advies te kunnen geven. Het contact is persoonlijk en de communicatie goed. Ze houden je steeds op de hoogte, het liep gewoon perfect.”

Scan de code met je telefoon en kijk binnen bij andere brouwer klanten! WWW.BROUWERWOUDENBERG.NL

| 13K leur & win!

Heb jij deze kleurplaat mooi ingekleurd? Breng ‘m voor zaterdag 30 oktober naar Brouwer en je krijgt een vrolijke Brouwer Smurfenbeker. Bovendien maak je kans op een speelgoedbon van Intertoys Scherpenzeel t.w.v. € 25,-of één van de 50 Brouwer speelgoedauto’s van WSI Models Woudenberg.

Deze plaat is gekleurd door: ............................................................... Leeftijd: ............ Telefoon: .....................................


maak kans op een happen zonder trappen arrangement! Zin om even te puzzelen? Los deze sudoku op, knip ‘m uit en stop uw oplossing in onze brievenbus (zijkant pand). U mag de oplossing ook mailen: verkoop@brouwerwoudenberg.nl. Doe dat voor 30 oktober 2021! Onder de goede inzenders verloten we een “Happen zonder Trappen” arrangement van Solexverhuur Woudenberg voor 4 personen (t.w.v. € 278,00)! U tourt met zo’n nostalgische Solex of hippe e-chopper door de landerijen en geniet van:

Deze oplossing is ingezonden door: Naam: Woonplaats: Telefoon:

Vooraf | Koffie/thee met banketbakkers appeltaart en slagroom bij Solexverhuur Woudenberg. Tussengerecht | Soep van de dag bij “De Weistaar” in Maarsbergen. Hoofdgerecht | Dinergerecht naar keuze bij Brasserie 1885 in Woudenberg. Liever een lunchtour? Dat kan ook. Dessert | Bij Solexverhuur. Streekplankje met boerenijs van de ijshoeve, verse slagroom en ‘Pyramide’ bonbon van Bakkerij Wim Aalbertsen.

Meer dan welkom in de showroom In alle rust kijken naar de vele mogelijkheden van vloeren, karpetten en raamdecoratie? Bezoek onze showroom in Woudenberg met meer dan 250 m2 wooninspiratie. Wilt u concrete plannen bespreken? Maak dan vooraf een afspraak via 033 286 7911. Of kies voor:

Offerteservice Geef maten en wensen door en u krijgt een offerte.

Nieuwbouwplan? De bouwt­­ekening is genoeg voor een plan op maat.

VLOEREN | GORDIJNEN | INBETWEENS | RAAMDECORATIE | KARPETTEN | BEHANG | ZONWERING Emmastraat 1 - 3931 EC Woudenberg T 033 286 7911 I www.brouwerwoudenberg.nl


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.