Page 1

keeps your business going

F책 ekstra driftsikkerhed med en Exide Service og Garanti Aftale Network


Service og Garanti Aftale for backup batterier Exide tilbyder et grundigt tilsyn af din virksomheds backup batterier. Du bestemmer, hvor mange gange om året, du ønsker tilsyn. Efter hvert besøg får du en skriftlig rapport over batteriernes tilstand, og samtidig påpeger vi, hvis der er forhold, du bør være ekstra opmærksom på. Det kan både være med hensyn til den daglige drift og den løbende vedligeholdelse. Hvis det er hensigtsmæssigt indeholder rapporten desuden forslag til reparationer eller udskiftninger. Der ydes 5 års driftsgaranti på alle batterier, der er med i aftalen. Det betyder blandt andet, at du har garanti for, at batteriet har en kapacitet på min. 90% af den nominelle kapacitet (forudsat at Exides vedligeholdelsesforeskrifter er overholdt). Vi udskifter celler/blokke uden beregning, hvis batteriets kapacitet kommer under 90% af den nominelle kapacitet. Med en Exide Service og Garanti Aftale er virksomhedens batterier altid i topform.

Service og Garanti Aftalen omfatter bl.a. 5 års driftsgaranti. Måling af ladespænding og strøm, blokspænding, temperatur og vægtfylde. Visuelt check af batteri og installation. Vandpåfyldning og vand. Justering af ensretter. Skriftlig rapport efter hvert tilsyn.

24 timers hotline

702 78 702

Juli 2010

Med en Exide Service og Garanti Aftale er du sikker på, at virksomhedens backup batterier fungerer optimalt

Exide Technologies A/S Industrial Energy Bødkervej 11 · DK-7100 Vejle Tel. +45 75 85 99 22 · Fax +45 75 85 95 54 www.exide-nordic.com sales-denmark@eu.exide.com

http://www.exide-nordic.com/exide2010/pdf/service/Network_Service_Garantiaftale  

http://www.exide-nordic.com/exide2010/pdf/service/Network_Service_Garantiaftale.pdf

http://www.exide-nordic.com/exide2010/pdf/service/Network_Service_Garantiaftale  

http://www.exide-nordic.com/exide2010/pdf/service/Network_Service_Garantiaftale.pdf

Advertisement