Page 1

High-end magazine boordevol

inspiratie, innovatie & interactie

Septermber ‘14 - Maart ‘15 - September ‘15

presenteer uw brand aan110.000 miljonairs

Let’s innovate together & join the Milliofair Network!


www.themilliofair.com

Opvallend anders Een aantrekkelijk magazine voor een moeilijk bereikbare doelgroep. Dat is The Milliofair, een verleidelijk, mooi én inhoudelijk magazine voor bevlogen miljonairs die vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid de samenleving verrijken. Het zijn deze ‘Milliofairs’, die met het subtiele onderscheid van één medeklinker het verschil maken. Juist nu. Dat maakt The Milliofair als magazine opvallend anders én trendsettend. Een must voor bedrijven en organisaties die zich op een bijzondere manier willen profileren.

Kunst

architectuur

The Milliofair-lezer The Milliofair wordt twee keer per jaar verspreid onder 110.000 vermogende Nederlanders met een ondernemende geest en een gedreven hart. Het totale leesbereik beslaat zo’n 300.000 mensen. Naast welgesteld, zijn veel lezers van The Milliofair maatschappelijk geëngageerd, tussen de 45 en 69 jaar, vaak woonachtig in midden-Nederland en de Randstad, en geïnteresseerd in kunst en cultuur, sporten als zeilen, tennis en golf, gastronomie, innovatie en trends. Met deze selectie van ‘Milliofairs’ lanceert The Milliofair een nieuwe status, waarbij je je als vermogende particulier thuis voelt.

Look & feel De bladformule van The Milliofair wordt leven in geblazen door een professionele redactie met veel ervaring met publiekstijdschriften. U kunt exclusieve interviews, reportages, columns en lifestyle-producties verwachten met bijzondere onderwerpen, opmerkelijke personen en verrassende invalshoeken. The Milliofair prikkelt, inspireert, verrast en nodigt uit met venture philanthropy en impact investment als rode draad. Daarbij creëert The Milliofair nadrukkelijk de interactie met de lezer. Het magazine loopt voorop in deze trend met de toepassing van redactionele en technologische innovaties, en op termijn ge-

Een inspirerende & spraakmakende glossy

voor 110.000 vermogenden

culinair

Koopkrachtige en gewilde doelgroep

Uw boodschap bereikt een exclusieve doelgroep van plus minus 110.000 vermogenden met een vrij besteedbaar vermogen van meer dan 1 miljoen euro. Daarnaast wordt The Milliofair nog naar 5.000 organisaties gestuurd die dichtbij de doelgroep staan en heeft het blad een geschat leesbereik van 300.000 lezers.

lifestyle

Branded content

human interest Game changers

reizen personaliseerde content. Voor u als adverteerder vertaalt zich dat in een ongekend hoge attentiewaarde. Zeker in combinatie met de beperkte advertentiemogelijkheid (35% om 65% redactie) én de exclusieve verspreiding, heeft u met The Milliofair een begerenswaardig magazine van allure in handen met een hoog bewaargehalte.

Onderscheidend The Milliofair onderscheidt zich vooral qua doelgroep en diepgang. Geen ander blad bereikt zoveel vermogende particulieren met inspirerende artikelen, interviews en reportages. Uiteraard is de kwaliteit wat u van een high-end glossy mag verwachten. Maar The Milliofair gaat nog een paar stappen verder om het platform van ‘Milliofairs’ zo aantrekkelijk, interactief en krachtig mogelijk te maken. Integratie met de website,

Sommige brands zullen beter hun verhaal kunnen doen in ons blad met een paar in redactionele stijl geschreven pagina’s. Om dit optimaal te laten aansluiten bij onze bladformule bieden wij hier redactionele begeleiding bij.

de inzet van new media, e-zines, events, experience trips, een jaarboek en op termijn mogelijk een tv-programma zijn in voorbereiding. Crossmediaal dus, met gevoel voor stijl en kwaliteit. Want The Milliofair weet hoe je zaken in beweging brengt. Liefst samen. Zeker wanneer dat een positief effect heeft op de wereld om ons heen.

Maatwerk Naast reguliere advertentiemogelijkheden bieden wij u ook maatwerk, zoals plakkaarten en samples die meegesealed kunnen worden (plusproposities). Samen gaan we op zoek met u naar de beste manier om uw doelgroep te bereiken. Uiteraard binnen de hoge normen die wij stellen aan onze content en goed passend bij onze lezers.

Optimale interactie The Milliofair krijgt nog meer waarde door innovatieve campagnes. Hierin worden uw zin-

tuigen letterlijk geprikkeld met geuren, kleuren en smaken. Daarnaast staan er events, excursies, gepersonaliseerde content en een tv programma in de planning

Aantrekkelijke tarieven De kosten per advertentie per hoofdlezer bedragen circa € 0,06 en per meelezer circa € 0,03. Dat betekent dat u voor zeer aantrekkelijke tarieven de meest aanlokkelijke doelgroep bereikt.

Unieke redactionele formule De redactionele formule bestaat uit een sprankelende mix van human interest en lifestyle, dat te typeren is als inspirerend, verrassend, innovatief en verbindend. De formule wordt uitgewerkt door een professionele redactie en wordt regelmatig getest om het optimaal te laten aansluiten bij de doelgroep.

Reguliere advertentie-tarieven

Uitgever

Oplage 115.000, redactionele inhoud 65%, advertenties 35%

Exelenti

Tarieven per plaatsing 1/2 pagina 1/1 pagina 2/1 pagina spread Cover 2 binnenzijde front cover Cover 3 binnenzijde backcover Cover 4 back cover Branded content Plusproposities

1 € 7.000,€ 9.875,€ 17.813,€ 11.056,€ 11.056,€ 13.563,vanaf € 11.850,prijs op aanvraag

2

4

€ 6.300,€ 8.888,€ 16.031,€ 9.951,€ 9.951,€ 12.206,-

€ 5.250,€ 7.406,- € 13.359,€ 8.292,€ 8.292,€ 10.172,-

Hoofdredacteur Barbara Dagmar de Roos

Design & productie Samo Media

Verschijningsfrequentie September ’14 - Maart ’15 - September ‘15

Interesse? E-mail: info@exelenti.com of bel: 06 3403 91 04 (Rogier Want)


Highlights interviews & reportages innovaties exclusieve events reizen wonen & architectuur automotive impact investment visie & trendwatching mode columns kunst & cultuur gastronomie gezondheid en meer‌

www.themilliofair.com

Mediakaart  

Exclusief insider magazine uitgegeven in print en online, verspreid onder 110.000 vermogenden.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you