Page 1

Fit for life Fitness Klaar met uw behandeling, maar toch nog willen trainen in het RRR? Dat kan!

EĂŠn of twee avonden in de week onder deskundige begeleiding blijven sporten in de vertrouwde omgeving met de Fit for life Fitness groep.


Als uw klinische of poliklinische behandeling in het RRR afgelopen is, kan het natuurlijk heel goed zijn dat u uw opgedane kracht en algehele conditie wilt onderhouden. Of u merkt dat uw behaalde revalidatiedoelen toch weer achteruit gaan. Dan is de Fit for life Fitness iets voor u. Daarnaast ontmoet u andere mensen en blijft u in beweging.

Fit for life Fitness Kosten

Programma U kunt zelf aangeven of u één of twee keer in de week een avond wilt komen trainen. De training bestaat uit oefenen op de fitnessapparaten in de fitnesszaal van het RRR. De Fit for life Fitnessgroep bestaat uit maximaal acht personen. De training vindt plaats op maandag en woensdag van 18.00 tot 19.00 uur en van 19.15 tot 20.15 uur. U traint in de fitnesszaal en wordt begeleid door de bewegingsagoog.

Aanmelden en informatie Op www.rrr.nl vindt u meer informatie over Fit for life Fitness in het RRR. U kunt zich aanmelden via de polikliniek via telefoonnummer 010 – 2781230 of emailadres fitforlife@rrr.nl. U kunt aangeven naar welke dag en tijdstip uw voorkeur uitgaat. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en een contract. Zodra wij het contract retour hebben, kunt u starten met de training.

Als u één keer in de week traint kost het € 40,- per maand. Als u twee keer in de week traint kost het € 55,per maand. U meldt zich aan tot wederopzegging, met een opzegtermijn van een maand. Als u een keer niet komt, is dat voor eigen rekening. U krijgt maandelijks een factuur toegestuurd.

Vervoer U kunt met eigen vervoer naar onze polikliniek komen.

Centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam van Beethovenlaan 60 3055 JD Rotterdam Algemeen RRR tel: 010 - 278 12 78 E-mail: secretariaat@rrr.nl Volg ons via en . Kijk voor de link op onze website www.rrr.nl.

RRR - Fit for Life Fitness  
RRR - Fit for Life Fitness  

RRR - Fit for Life Fitness

Advertisement