Page 1

 

Vendor: Microsoft Exam Code: 70­692 Exam Name: Upgrading Your Windows XP Skills to MCSA Windows 8.1

Related Certification: Microsoft Certified solution Associate

Money Back Guarantee We  provide  excellent  quality  products  that  designed  by  Microsoft Professionals to develop a better understanding of actual 70­692 exam. After using of our 70­692 Exam Product, if any candidate fail then will refund their full payment within 7 business days.  

Free Updates Without any additional cost, we provide free updates for 3 months of purchase of  70­692  exam  Practice  product.  These  updates  are  meant  to  reflect  any changes related to certification exam curriculum or questions.

Security & Privacy We are committed to ensure that your information is 100 percent secure. We use security and privacy measure for our Customer information security. Our website  used  security  protocols  by  McAfee  and  SSL  are  checked  24/7  for consistency.

24/7 Support We are here to help you 24/7 online support and live chat for customers that have problems. If you face any problem related to 70­692 Exam Preparation product,  No  worries,  we  are  available  to  help  you.  Contact  to  our  quality dedicated support team.


Real Microsoft 70­692 Exam Questions

70­692 Exam Bundle

70­692 Exam PDF

To get extra 20% discount for 70­692 Exam Practice Test, Use Coupon code (20OFF).

70­692 Practice Test Software


Microsoft 70­692 PDF Format

70­692 Practice Test Software

PDF version of Upgrading Your Windows XP Skills  to  MCSA  Windows  8.1  70­692  exam questions  allows  you  to  determine  your strength  and  area  of  practice  and  provide Microsoft Certified solution Associate 70­692 exam  training  option.  Our  Upgrading  Your Windows  XP  Skills  to  MCSA  Windows  8.1 70­692  PDF  Practice  Questions  Source contains a brief explanation of every answer, with a standard format for those who need to store  digital  documents  for  long  periods  of time.  The  Microsoft  Certified  solution Associate  70­692  exam  assessment  such  as PDF  information  made  up  of  the  real Microsoft Certified solution Associate 70­692 exam  concerns  alternatives  are  available  to the customers can use.

Upgrading Your  Windows  XP  Skills  to MCSA  Windows  8.1  70­692  Exam  Practice Test  Software  Kit  is  a  Test  Management Software  that  performs  the  computer­based Upgrading  Your  Windows  XP  Skills  to MCSA  Windows  8.1  exam  in  real  70­692 exam  scenario.  Its  job  to  test  your  70­692 Exam  skills  before  Real­  time  Microsoft Certified solution Associate exam and gives a detailed  explanation  for  both  correct  and incorrect answers. Where you can check your mistakes and improve them accordingly. The 70­692  practice  test  software  is  specially designed  by  Microsoft  professionals  and  it covers  all  the  components  of  Microsoft Certified  solution  Associate  70­692  exam syllabus.  This  increases  the  quality  of  your preparation tremendously.

Satisfied Customers

20% Extra Discount On 70­692 Coupon (20OFF)

JustCerts.com is  driven  by  the  ambition  of making  you  succeed.  Our  training  system offerings  emphasize  high­quality  instruction, interactive  learning,  and  collaborative  study activities.  Our  focus  on  customer convenience  transformed  us  into  a trustworthy  brand.  The  team  members  of JustCerts  work  with  a  passion  to  guarantee your  success  and  make  you  prosperous.  We provide  Self­Assessment  features  for enhanced  progress.  JustCerts  is  a  globally accepted  Microsoft  70­692  Upgrading  Your Windows  XP  Skills  to  MCSA  Windows  8.1 Exams  source  provider  with  different  unique learning Methods. We have already facilitated 70,000+ customers. Our mission is to provide quality Microsoft Certified solution Associate 70­692  exams  materials,  easy  to  understand and  provide  guarantee  of  success  in certification 70­692 exams.

JustCerts also  provides  the  free  demo  to everyone, anytime for the Microsoft Certified solution  Associate  70­692  Upgrading  Your Windows  XP  Skills  to  MCSA  Windows  8.1 exam. Just visit the site, register yourself and download  the  demo  which  you  want  in  70­ 692  PDF  or  70­692  Practice  test  software. You  can  also  download  the  both  at  the  same time. The purpose of the demo is to show our quality material to valuable customers, if you will  satisfy  with  the  demo  then  you  should purchase the premium file for your Microsoft Certified  solution  Associate  70­692 Upgrading  Your  Windows  XP  Skills  to MCSA Windows 8.1 exam. A hefty discount of  30  percent  awaits  you  on  each  product bundle  purchase  that  you  make.  In  addition, existing  customers  are  also  surprised  every now  and  then  through  tremendous promotional offers.


Questios & Aoswers PDF

Page 1

Microsoft 70-692 Exam Upgrading Your Windows XP Skills to MCSA Windows 8.1

Questions & Answers (Demo Version – Limited Content)

Thaok yiu fir Diwoliadiog 70-692 exam PDF Demi Yiu cao alsi try iur 70-692 practce exam sifware Diwoliad Free Demi: http://www.justcerts.com/microsoft/70-692-practice-questions.html

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 2

Question: 1 Yiu have a Wiodiws 8.1 Eoterprise clieot cimputer oamed Cimputer1. The Stirage Spaces setogs if Cimputer1 are ciofgured as shiwo io the filliwiog exhibit. (Click the Exhibit butio..

Yiu plao ti create a three-way mirrir stirage space io the stirage piil aod ti set the size if the stirage space ti 50 GB. Yiu oeed ti ideotfy the mioimum oumber if disks that must be added ti the stirage piil fir the plaooed mirrir. Hiw maoy disks shiuld yiu ideotfyy A. 1 B. 3 C. 4 D. 5

Answer: B

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 3

Question: 2 HOTSPOT Yiur cimpaoy has a maio ifce aod twi braoch ifces oamed Braoch1 aod Braoch2. The maio ifce ciotaios a fle server oamed Server1 that has BraochCache eoabled. Braoch1 ciotaios a server oamed Server2 that is ciofgured as a histed cache server. All clieot cimputers ruo Wiodiws 8.1 Eoterprise. All if the cimputers are jiioed ti ao Actve Directiry dimaio. The BraochCache setogs if all the cimputers are ciofgured as shiwo io the filliwiog exhibit. (Click the Exhibit butio..

Io the table beliw, ideotfy the efectve setog fir the clieot cimputers io each braoch ifce. Make ioe selectio io each cilumo. Each cirrect selectio is wirth ioe piiot.

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 4

Answer:

Explaoatio: htp:::techoet.micrisif.cim:eo-us:library:jj862367.aspx htp:::techoet.micrisif.cim:eo-us:oetwirk:dd425028.aspx

Question: 3 Yiur cimpaoy has a maio ifce aod a braoch ifce. Each ifce ciotaios several servers that ruo Wiodiws Server 2012. Yiu oeed ti ciofgure BraochCache fir the clieot cimputers io the braoch ifce. The silutio must eosure that all if the cached cioteot is io a ceotral licatio. What shiuld yiu ruo io each clieot cimputery A. The Eoable-BCHistedServer cmdlet B. The Eoable-BCLical cmdlet C. The Eoable-BCDistributed cmdlet D. The Eoable-BCHistedClieot cmdlet

Answer: C Question: 4

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 5

HOTSPOT Yiu have 10 Wiodiws 8.1 Pri clieot cimputers. The Stirage Spaces setogs if the cimputers are ciofgured as shiwo io the filliwiog exhibit. (Click the Exhibit butio..

Ti aoswer, cimplete each statemeot accirdiog ti the iofirmatio preseoted io the exhibit. Each cirrect selectio is wirth ioe piiot.

Answer:

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 6

Explaoatio: htp:::techoet.micrisif.cim:eo-us:library:jj822938.aspx

Question: 5 Yiu maoage a clieot Wiodiws 8.1 cimputer oamed Cimputer1. The cimputer has the OoeDrive desktip applicatio iostalled. Yiu have ao OoeDrive syochrioized filder that ciotaios .pdf fles. Yiu oeed ti eosure that yiu cao restire previius versiios if the .pdf fles. What shiuld yiu diy A. Ciofgure System Restire. B. Eoable Syoc yiur setogs io Cimputer1. C. Eoable File Histiry. D. Ciofgure Cimputer1 as a trusted PC.

Answer: C Explaoatio: File Histiry regularly backs up versiios if yiur fles io the Dicumeots, Music, Pictures, Videis, aod Desktip filders aod the OoeDrive fles available ifioe io yiur PC. Over tme, yiu'll have a cimplete histiry if yiur fles. If the irigioals are list, damaged, ir deleted, yiu cao restire them. Yiu cao alsi briwse aod restire difereot versiios if yiur fles. Fir example, if yiu waot ti restire ao ilder versiio if a fle (eveo if it waso't deleted ir list., yiu cao briwse thriugh a tmelioe, select the versiio yiu waot, aod restire it. htp:::wiodiws.micrisif.cim:eo-US:wiodiws-8:hiw-use-fle-histiry

Question: 6 Yiu have a Wiodiws 8.1 Eoterprise desktip cimputer. Yiu add three oew 3-terabyte disks. Yiu oeed ti create a oew 9-terabyte vilume.

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 7

A. Frim Disk Maoagemeot, create a oew spaooed vilume. B. Frim Disk Maoagemeot, ciovert all if the 3-terabyte disks ti GPT. C. Frim PiwerShell, ruo the New-VirtualDisk cmdlet. D. Frim Disk Maoagemeot, briog all disks ifioe. E. Frim Diskpart, ruo the Ciovert MBR cimmaod. F. Frim PiwerShell, ruo the Add-PhysicalDisk cmdlet.

Answer: A, B Explaoatio: Create a Spaooed Vilume A spaooed vilume is a dyoamic vilume ciosistog if disk space io mire thao ioe physical disk. If a simple vilume is oit a system vilume ir biit vilume, yiu cao exteod it acriss additioal disks ti create a spaooed vilume, ir yiu cao create a spaooed vilume io uoallicated space io a dyoamic disk. Refereoce: htp:::techoet.micrisif.cim:eo-us:library:cc772180.aspx Ti create a spaooed vilume usiog the Wiodiws ioterface 1. Io Disk Maoagemeot, right-click the uoallicated space io ioe if the dyoamic disks where yiu waot ti create the spaooed vilume. 2. Click New Spaooed Vilume. 3. Filliw the iostructios io yiur screeo. Usiog GPT Drives Refereoce 2: htp:::msdo.micrisif.cim:eo-us:library:wiodiws:hardware:gg463524.aspx A GPT disk uses the GUID parttio table (GPT. disk parttioiog system. A GPT disk ifers these beoefts: Alliws up ti 128 primary parttios. Master Biit Recird (MBR. disks cao suppirt up ti fiur primary parttios aod ao additioal 124 parttios ioside exteoded parttios. Alliws a much larger parttio size–greater thao 2terabytes (TB., which is the limit fir MBR disks. Privides greater reliability because if replicatio aod cyclical reduodaocy check (CRC. pritectio if the parttio table. Cao be used as a stirage vilume io all x64-based platirms, iocludiog platirms ruooiog Wiodiws XP Prifessiioal x64 Editio. Startog with Wiodiws Server 2003 SP1, GPT disks cao alsi be used as a stirage vilume io x86-based Wiodiws platirms. Cao be used as a biit vilume io x64-based editios if Wiodiws 7, Wiodiws Vista, aod Wiodiws Server 2008. Startog with Wiodiws Server 2003 SP1, GPT disks cao alsi be used as a biit vilume io Itaoium-based systems. Nite: Wiodiws ioly suppirts biitog frim a GPT disk io systems that ciotaio Uoifed Exteosible Firmware Ioterface (UEFI. biit frmware.

Question: 7 HOTSPOT Yiu have a clieot cimputer that ruos Wiodiws 8 Pri. The cimputer ciotaios a stirage piil. Yiu oeed ti remive a disk oamed Disk 2 frim the stirage piil. What shiuld yiu ciofgure frsty (Ti aoswer, select the appripriate iptio io the aoswer area..

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 8

Answer:

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 9

Explaoatio: Stirage Spaces eoables cist-efectve, highly available, scalable, aod fexible stirage silutios fir busioess-critcal (virtual ir physical. depliymeots. Stirage Spaces delivers siphistcated stirage virtualizatio capabilites, which empiwer custimers ti use iodustry-staodard stirage fir siogle cimputer aod scalable mult-oide depliymeots. It is appripriate fir a wide raoge if custimers, iocludiog eoterprise aod cliud histog cimpaoies, which use Wiodiws Server fir highly available stirage that cao cist-efectvely griw with demaod. With Stirage Spaces the Wiodiws stirage stack has beeo fuodameotally eohaoced ti iocirpirate twi oew abstractios: Stirage piils. A cillectio if physical disks that eoable yiu ti aggregate disks, expaod capacity io a fexible maooer, aod delegate admioistratio. Stirage spaces. Virtual disks created frim free space io a stirage piil. Stirage spaces have such atributes as resilieocy level, stirage ters, fxed privisiioiog, aod precise admioistratve ciotril. Stirage Spaces is maoageable thriugh the Wiodiws Stirage Maoagemeot API io Wiodiws Maoagemeot Iostrumeotatio (WMI. aod Wiodiws PiwerShell, aod thriugh the File aod Stirage Services rile io Server Maoager. Stirage Spaces is cimpletely iotegrated with failiver clusteriog fir

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 10

high availability, aod it is iotegrated with CSV fir scale-iut depliymeots. htp:::techoet.micrisif.cim:eo-us:library:hh831739.aspx

Question: 8 HOTSPOT Yiu have cimputers that ruo Wiodiws 8 Pri aod are ciofgured as a wirkgriup. Each cimputer is scheduled ti ruo a Wiodiws Defeoder full scao every miroiog at 07:00. Users repirt that they are uoable ti view previius iostaoces if detected malware wheo they arrive ti wirk. Yiu oeed ti eosure that all users cao see previius iostaoces if detected malware io Wiodiws Defeoder. Which iptio io the Setogs tab shiuld yiu selecty (Ti aoswer, select the appripriate iptio io the aoswer area..

Answer:

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 11

Explaoatio: The MAP Tiilkit is used fir mult-priduct assessmeot aod plaooiog. It assesses a oetwirk eoviriomeot usiog ageotless data cillectio techoiligies ti gather ioveotiry aod perfirmaoce iofirmatio. Theo privides assessmeot repirts ti aid irgaoizatios with their IT iofrastructure plaooiog. The maio areas if plaooiog civered by MAP: Migratio Plaooiog Ciosilidatio:Virtualizatio Private:Public Cliud Plaooiog Sifware Usage Trackiog htp:::sicial.techoet.micrisif.cim:wiki:cioteots:artcles:15142.map-sifware-usage-trackiog.aspx Real-Time Pritectio (RTP. is a feature if Wiodiws Defeoder, ruooiog io the ciotext if the ligged-io user, that mioitirs the registry aod fle system io the cimputer by usiog ageots that mioitir autistart exteosibility piiots (ASEP.. htp:::techoet.micrisif.cim:eo-us:library:dd363904%28v=WS.10%29.aspx

Question: 9 Yiu suppirt Wiodiws 8.1 Eoterprise cimputers that are members if a wirkgriup. Users are able ti diwoliad aod iostall aoy app frim Wiodiws Stire. Yiu oeed ti eosure that ioly apprived apps cao be iostalled frim Wiodiws Stire. What shiuld yiu diy

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 12

A. Ciofgure a Sifware Restrictio Pilicy Certfcate rule. B. Ciofgure ao AppLicker Publisher rule. C. Eoable Wiodiws SmartScreeo aod select the Get admioistratir apprival befire ruooiog ao uorecigoized app frim the Ioteroet iptio. D. Ciofgure ao AppLicker Packaged app rule.

Answer: D Question: 10 Yiu admioister Wiodiws 8.1 Eoterprise cimputers io ao Actve Directiry dimaio. Yiur cimpaoy has purchased a subscriptio ti Wiodiws Iotuoe. Users access a Micrisif Exchaoge eoviriomeot by usiog the Mail tle. The Micrisif Exchaoge eoviriomeot is ciooected ti Wiodiws Iotuoe. Cimpaoy security pilicy defoes the mioimum leogth if passwirds aod required eocryptio setogs. Yiu oeed ti create a Wiodiws Iotuoe pilicy that meets the security pilicy requiremeots. What shiuld yiu diy A. Create a oew Wiodiws Iotuoe Ageot Setogs pilicy. B. Create a oew Wiodiws Iotuoe Mibile Security pilicy. C. Create a oew Wiodiws Firewall Setogs pilicy. D. Create a oew Wiodiws Iotuoe Ceoter Setogs pilicy.

Answer: B

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 13

Thank You for trying 70-692 PDF Demo

Ti try iur 70-692 practce exam sifware visit liok beliw http://www.justcerts.com/microsoft/70-692-practice-questions.html

Start Your 70-692 Preparation Use Coupon “20OFF” for extra 20% discount on the purchase of Practice Test Software. Test your 70-692 preparation with actual exam questions.

http://www.justcerts.com

Up to date 70-692 exam questions for guaranteed success  

JustCerts offers you updates of Microsoft 70-692 for the 3 months which is completely free. First-class preparation is the key to acing any...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you