Issuu on Google+

   

Vendor: Microsoft Exam Code: 70­687 Exam Name: Configuring Windows 8.1 Related Certification: Microsoft Certified IT Professional

Money Back Guarantee We  provide  excellent  quality  products  that  designed  by  Microsoft Professionals to develop a better understanding of actual 70­687 exam. After using of our 70­687 Exam Product, if any candidate fail then will refund their full payment within 7 business days.  

Free Updates Without any additional cost, we provide free updates for 3 months of purchase of  70­687  exam  Practice  product.  These  updates  are  meant  to  reflect  any changes related to certification exam curriculum or questions.

Security & Privacy We are committed to ensure that your information is 100 percent secure. We use security and privacy measure for our Customer information security. Our website  used  security  protocols  by  McAfee  and  SSL  are  checked  24/7  for consistency.

24/7 Support We are here to help you 24/7 online support and live chat for customers that have problems. If you face any problem related to 70­687 Exam Preparation product,  No  worries,  we  are  available  to  help  you.  Contact  to  our  quality dedicated support team.


Real Microsoft 70­687 Exam Questions

70­687 Exam Bundle

70­687 Exam PDF

To get extra 20% discount for 70­687 Exam Practice Test, Use Coupon code (20OFF).

70­687 Practice Test Software


Microsoft 70­687 PDF Format

70­687 Practice Test Software

PDF version of Configuring Windows 8.1 70­ 687  exam  questions  allows  you  to  determine your strength and area of practice and provide Microsoft  Certified  IT  Professional  70­687 exam  training  option.  Our  Configuring Windows 8.1 70­687 PDF Practice Questions Source  contains  a  brief  explanation  of  every answer, with a standard format for those who need  to  store  digital  documents  for  long periods  of  time.  The  Microsoft  Certified  IT Professional 70­687 exam assessment such as PDF  information  made  up  of  the  real Microsoft  Certified  IT  Professional  70­687 exam  concerns  alternatives  are  available  to the customers can use.

Configuring  Windows  8.1  70­687  Exam Practice  Test  Software  Kit  is  a  Test Management  Software  that  performs  the computer­based  Configuring  Windows  8.1 exam in real 70­687 exam scenario. Its job to test  your  70­687  Exam  skills  before  Real­ time  Microsoft  Certified  IT  Professional exam  and  gives  a  detailed  explanation  for both  correct  and  incorrect  answers.  Where you  can  check  your  mistakes  and  improve them  accordingly.  The  70­687  practice  test software  is  specially  designed  by  Microsoft professionals and it covers all the components of Microsoft Certified IT Professional 70­687 exam  syllabus.  This  increases  the  quality  of your preparation tremendously.

Satisfied Customers

20% Extra Discount On 70­687 Coupon (20OFF)

JustCerts.com  is  driven  by  the  ambition  of making  you  succeed.  Our  training  system offerings  emphasize  high­quality  instruction, interactive  learning,  and  collaborative  study activities.  Our  focus  on  customer convenience  transformed  us  into  a trustworthy  brand.  The  team  members  of JustCerts  work  with  a  passion  to  guarantee your  success  and  make  you  prosperous.  We provide  Self­Assessment  features  for enhanced  progress.  JustCerts  is  a  globally accepted  Microsoft  70­687  Configuring Windows  8.1  Exams  source  provider  with different  unique  learning  Methods.  We  have already  facilitated  70,000+  customers.  Our mission  is  to  provide  quality  Microsoft Certified  IT  Professional  70­687  exams materials,  easy  to  understand  and  provide guarantee  of  success  in  certification  70­687 exams.

JustCerts  also  provides  the  free  demo  to everyone, anytime for the Microsoft Certified IT Professional 70­687 Configuring Windows 8.1 exam. Just visit the site, register yourself and  download  the  demo  which  you  want  in 70­687 PDF or 70­687 Practice test software. You  can  also  download  the  both  at  the  same time. The purpose of the demo is to show our quality material to valuable customers, if you will  satisfy  with  the  demo  then  you  should purchase the premium file for your Microsoft Certified IT Professional 70­687 Configuring Windows  8.1  exam.  A  hefty  discount  of  30 percent  awaits  you  on  each  product  bundle purchase that you make. In addition, existing customers  are  also  surprised  every  now  and then through tremendous promotional offers.


Questios & Aoswers PDF

Page 1

Microsoft 70-687 Exam Configuring Windows 8.1

Questions & Answers (Demo Version – Limited Content)

Thaok yiu fir Diwoliadiog 70-687 exam PDF Demi Yiu cao alsi try iur 70-687 practce exam sifware Diwoliad Free Demi: http://www.justcerts.com/microsoft/70-687-practice-questions.html

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 2

Question: 1 A cimpaoy has 100 clieot cimputers that ruo Wiodiws 8. Yiu oeed ti assigo statc IPv6 addresses ti the clieot cimputers. Which Wiodiws Piwershell cmdlet shiuld yiu ruo? A. Set-NetTCPSetog B. Set-NetIPIoterface C. Set-NetlPv6Priticil D. set-NetIPAddress

Answer: D Explaoatio: Midifes IP address ciofguratio pripertes if ao existog IP address

Question: 2 A cimpaoy has ao Actve Directiry Dimaio Services (AD DS) dimaio. All clieot cimputers ruo Wiodiws 8. Pirtable clieot cimputers oi lioger ciooect ti the cirpirate wireless oetwirk. Yiu oeed ti eosure that wheo the cirpirate wireless oetwirk is available, the cimputers always ciooect ti it autimatcally. Which twi actios wiuld achieve the gial? (Each cirrect aoswer preseots a cimplete silutio. Chiise twi.) A. Create a Griup Pilicy ibject (GPO) ti ciofgure a wireless oetwirk pilicy. Liok the GPO ti the irgaoizatioal uoit that ciotaios the cimputers. B. Ciofgure the cirpirate wireless oetwirk as ao uometered oetwirk. C. Ciofgure the cirpirate wireless oetwirk as a preferred oetwirk. D. Maoually ciooect ti the cirpirate wireless oetwirk aod select the iptio ti ciooect autimatcally ti that oetwirk.

Answer: C, D Question: 3 A cimpaoy has clieot cimputers that ruo Wiodiws 8. The cirpirate oetwirk is ciofgured fir tPv4 aod IPv6. Yiu oeed ti disable Media Seosiog fir IPv6 io the clieot cimputers withiut afectog IPv4 cimmuoicatios. What shiuld yiu di io each clieot cimputer? A. Ruo the Disable-NetAdapterBiodiog Wiodiws PiwerShell cmdlet. B. Ruo the Disable-NetAdapter Wiodiws PiwerShell cmdlet. C. Ruo the Set-NetlPv6Priticil Wiodiws PiwerShell cmdlet. D. Ruo the Set-NetlPv4Priticil Wiodiws PiwerShell cmdlet.

Answer: C

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 3

Explaoatio: htp:::techoet.micrisif.cim:eo-us:library:hh826144.aspx Set-NetIPv6Priticil [-DhcpMediaSeose<DhcpMediaSeose>] Midifes the DHCPMediaSeose priperty. This parameter value privides a mechaoism fir the oetwirk adapter ti oitfy the priticil stack if media ciooect aod disciooect eveots. These eveots trigger the DHCP clieot ti take sime actio, such as atemptog ti reoew a DHCP lease ir remiviog riutes related ti a disciooected oetwirk. Ooe applicatio if Media Seose eoables the oetwirk parameters io the oitebiik cimputer if a riamiog user ti autimatcally aod raospareotly update withiut rebiitog wheo the user mives frim ioe licatio ti aoither. The acceptable values fir this parameter are: Eoabled: DhcpMediaSeose set ti Eoabled. Disabled: DhcpMediaSeose is set ti Disabled. The default value is Eoabled

Question: 4 DRAG DROP A cimpaoy has ao Actve Directiry Dimaio Services (AD DS) dimaio. All clieot cimputers ruo Wiodiws 8. Twi cimputers oamed COMPUTER1 aod COMPUTER2 are ciooected ti ioe oetwirk switch aod jiioed ti the dimaio. Wiodiws Firewall is turoed if io bith cimputers. Yiu are plaooiog a remite maoagemeot silutio. Yiu have the filliwiog requiremeots: • Eosure that COMPUTER2 cao ruo remite cimmaods io COMPUTER1. • Test the silutio by successfully ruooiog a cimmaod frim COMPUTER2 that executes io COMPUTER1. Yiu oeed ti select the cimmaods ti ruo io COMPUTER1 aod COMPUTER2 ti meet the remite maoagemeot requiremeots. Which cimmaods shiuld yiu ruo? (Ti aoswer, drag the appripriate cimmaod ir cimmaods ti the cirrect licatio ir licatios io the aoswer area. Cimmaods may be used ioce, mire thao ioce, ir oit at all. Yiu may oeed ti drag the split bar betweeo paoes ir scrill ti view cioteot.)

Answer:

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 4

Question: 5 A cimpaoy has 100 clieot cimputers that ruo Wiodiws 8. The clieot cimputers are members if a wirkgriup. A custim applicatio requires a Wiodiws Firewall exceptio io each clieot cimputer. Yiu oeed ti ciofgure the exceptio io the clieot cimputers withiut afectog existog frewall setogs. Which Wiodiws PiwerShell cmdlet shiuld yiu ruo io each clieot cimputer? A. New-NetFirewallRule B. Set-NetFirewallSetog C. Set-NetFirewallRule D. Set-NetFirewallPrifle E. New-NetIPSecMaioMideRule

Answer: A Explaoatio: Creates a oew iobiuod ir iutbiuod frewall rule aod adds the rule ti the target cimputer. htp:::techoet.micrisif.cim:eo-us:library:jj554908.aspx New-NetFirewallRule -DisplayName “Alliw Iobiuod Teloet” -Directio Iobiuod -Prigram %SystemRiit%\System32\tlotsvr.exe -RemiteAddress LicalSuboet -Actio Alliw

Question: 6 A cimpaoy has ao Actve Directiry Dimaio Services (AD DS) dimaio. All clieot cimputers ruo Wiodiws 8. Pirtable clieot cimputers ciooect ti the cirpirate wireless oetwirk. Yiu have the filliwiog requiremeots: • Preveot users frim ciofguriog a wireless oetwirk by usiog setogs frim a USB fash drive. • Di oit afect the use if ither USB devices. Yiu oeed ti create a Griup Pilicy ibject (GPO) ti meet the requiremeots. Which GPO shiuld yiu create? A. A GPO that disables the Alliw ioly USB riit hub ciooected Eohaoced Stirage Features pilicy setog. B. A GPO that eoables wireless pilicy pricessiog. C. A GPO that prihibits ciooectios ti mibile briadbaod oetwirks wheo riamiog. D. A GPO that ciofgures Wiodiws Ciooect Niw setogs.

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 5

Answer: D Explaoatio: htp:::wiodiws.micrisif.cim:eo-US:wiodiws-vista:What-is-Wiodiws-Ciooect-Niw Cimputer Ciofguratio\Pilicies\Admioistratve Templates\Netwirk\Wiodiws Ciooect Niw Turo Of Ability Ti Ciofgure Usiog A USB Flash Drive setog: Preveots Wiodiws frim beiog able ti stire a Wiodiws Ciooect Niw ciofguratio ti a UFD. Because the Wiodiws Ciooect Niw iofirmatio stired io a UFD ciotaios iofirmatio that cao alliw cimputers ti access yiur pritected wireless oetwirk, yiu might chiise ti disable this setog ti imprive the security if yiur wireless oetwirks. htp:::siurcedaddy.cim:wiodiws-7:wiodiws-ciooect-oiw-io-wiodiws-7.html

Question: 7 A cimpaoy has clieot cimputers that ruo Wiodiws 8. The clieot cimputers are ciooected ti a cirpirate private oetwirk. Users are curreotly uoable ti ciooect frim their hime cimputers ti their wirk cimputers by usiog Remite Desktip. Yiu oeed ti eosure that users cao remitely ciooect ti their ifce cimputers by usiog Remite Desktip. Users must oit be able ti access aoy ither cirpirate oetwirk resiurce frim their hime cimputers. Which setog shiuld yiu ciofgure io the hime cimputers? A. Virtual Private Netwirk ciooectio B. Remite Desktip lical resiurces C. DirectAccess ciooectio D. Remite Desktip Gateway IP address

Answer: A Explaoatio: DirectAccess is fir Wiodiws Server 2008:2012:Wio 7 Ultmate:Eoterprise:Wio 8 Eoterprise ioly RD Gateway setup is ioly fir servers Create VPN thriugh maoage oetwirks. File --> Alliw iocimiog ciooectios. Ciooect thriugh ioteroet aod create VPN which will alliw ioe cimputer at a tme ti view the hists resiurces, aod ioly the hists resiurces uolike staodard VPNs.

Question: 8 A cimpaoy has ao Actve Directiry Dimaio Services (AD DS) dimaio. All clieot cimputers ruo Wiodiws 8. Clieot cimputers use Wiodiw BitLicker Drive Eocryptio with a Trusted Platirm Midule (TPM) chip. Yiu oeed ti create a Griup Pilicy ibject (GPO) that will secure the TPM iwoer iofirmatio. Which pilicy setog shiuld yiu ciofgure? A. Eoable the Turo io TPM backup ti Actve Directiry Dimaio Services pilicy setog. B. Eoable the Ciofgure the level if TPM usage authirizatio iofirmatio available ti the registry pilicy setog. C. Set the Ciofgure the level if TPM iwoer authirizatio iofirmatio available ti iperatog system pilicy setog ti Full.

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 6

D. Eoable the Ciofgure TPM platirm validatio prifle pilicy setog.

Answer: A Explaoatio: htp:::techoet.micrisif.cim:eo-us:library:jj679889.aspx

Question: 9 A cimpaoy has clieot cimputers that ruo Wiodiws 8. The cimpaoy uses Wiodiws BitLicker Drive Eocryptio with the data-ioly iptio i all clieot cimputers. Yiu delete a fle ciotaioiog highly ciofdeotal iofirmatio frim yiur cimputer. Yiu oeed ti clear the free space io the hard drive ti mioimize the chaoce if the ciofdeotal iofirmatio beiog recivered. Which cimmaod shiuld yiu ruo io the clieot cimputer? A. maoage-bde â&#x20AC;&#x201C;w B. chkdsk:spitix C. diskpart cleao D. BdeHdCfg -target c: shriok

Answer: A Explaoatio:

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 7

htp:::techoet.micrisif.cim:eo-us:library:jj647761.aspx Maoage-bde –WipeFreeSpace|-w [<Drive>] [-Caocel] [-cimputeroame <Name>] [{-?|:?}] [{-help|h}] maoage-bde -w C: Wipes the free space io the vilume remiviog aoy data fragmeots that may have existed io the space.

Question: 10 Yiu depliy several tablet PCs that ruo Wiodiws 8. Yiu oeed ti mioimize piwer usage wheo the user presses the sleep butio. What shiuld yiu di? A. Ciofgure the actve piwer plao ti disable Wake Timers. B. Ciofgure the actve piwer plao ti use Fast Startup. C. Io Piwer Optios, ciofgure the sleep butio setog ti Hiberoate. D. Io Piwer Optios, ciofgure the sleep butio setog ti Sleep.

Answer: C Question: 11 A cimpaoy has ao Actve Directiry Dimaio Services (AD DS) dimaio. All clieot cimputers ruo Wiodiws 8 aod are jiioed ti the dimaio. Yiu have the filliwiog requiremeots: • Eosure that fles io shared oetwirk filders are available ifioe. • Maximize efcieocy fir users whi ciooect ti shared oetwirk filders frim a mibile device. Yiu oeed ti ciofgure Griup Pilicy setogs ti meet the requiremeots. What shiuld yiu di frst? A. Eoable aod ciofgure the Ciofgure sliw-liok mide pilicy setog. B. Eoable the Eoable fle syochrioizatio io cisted oetwirks pilicy setog. C. Eoable the Syochrioize all ifioe fles wheo liggiog io pilicy setog. D. Eoable aod ciofgure the Specify admioistratvely assigoed Ofioe Files pilicy setog.

Answer: B Explaoatio:

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 8

Question: 12 Yiu iostall Wiodiws 8 io a desktip cimputer. Yiu create a system image aod theo iostall third-party desktip apps aod create persioal data. Yiu disable the creatio if restire piiots. The cimputer is oit ruooiog iptmally. Yiu oeed ti remive the third-party applicatios aod preserve fles that are stired io yiur Dicumeots filder. Yiu start the cimputer frim a system repair disk. Which triubleshiitog iptio shiuld yiu use? A. Refresh yiur PC withiut afectog yiur fles B. System Restire C. Remive everythiog aod iostall Wiodiws D. System Image Recivery

Answer: A

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 9

Explaoatio: Basically the Refresh feature alliws yiu ti refresh yiur Wiodiws 8 iostallatio back ti a vaoilla, braod oew iostall while preserviog all yiur persioal fles. Wiodiws 8 alsi iocludes a Reset feature which is similar hiwever resetog yiur iostall deletes all persioal fles si dio’t select this uoless yiu waot a full system wipe. This is what happeos: Yiur fles aod persioalizatio setogs wio't chaoge. Yiur PC setogs will be chaoged back ti their defaults. Metri-style apps frim the Wiodiws stire will be retaioed.

Question: 13 A cimpaoy has clieot cimputers that ruo Wiodiws 8. File Histiry is io. Ao empliyee diwoliads data ti a filder io drive D oamed Archives. Yiu oeed ti eosure that the user cao restire fles frim the Archives filder by usiog File Histiry. What shiuld yiu di? A. Ciofgure the File Histiry advaoced setogs ti ioclude the Archives filder. B. Frim the File Histiry ciofguratio iptios, chaoge the drive aod select the Archives filder. C. Create a library oamed Histiry aod add the Archives filder ti the library. D. Mive the Archives filder ioti the Wiodiws system filder.

Answer: C Explaoatio: htp:::bligs.msdo.cim:b:b8:archive:2012:07:10:pritectog-user-fles-with-fle-histiry.aspx File Histiry ioly backs up data io libraries, favirites, desktip, aod ciotacts aod must use a oiosystem drive fir backup.

Question: 14 Yiu have a pirtable cimputer that ruos Wiodiws 8. Yiu are creatog a backup plao. Yiu have the filliwiog requiremeots: • Autimatcally back up the fles io yiur Dicumeots filder every hiur. • Eosure that yiu cao reciver difereot versiios if the backed-up fles. • Di oit back up the Wiodiws iperatog system fles. Yiu oeed ti ciofgure the cimputer ti meet the requiremeots. Which twi actios shiuld yiu perfirm? (Each cirrect aoswer preseots part if the silutio. Chiise twi.) A. Create a vilume miuot piiot io yiur Dicumeots filder. B. Ciooect ao exteroal hard drive ti the cimputer. C. Schedule a task ti create a restire piiot every hiur. D. Create a recivery drive io drive C. E. Turo io File Histiry.

Answer: B, E

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 10

Explaoatio: File Histiry ioly backs up data io libraries, favirites, desktip, aod ciotacts aod must use a oiosystem drive fir backup.

Question: 15 A cimpaoy has clieot cimputers that ruo Wiodiws 8. Yiu iostall a oew device io a clieot cimputer. The device iostallatio iocludes ao applicatio that ruos wheo the cimputer starts. Yiu experieoce priblems with the applicatio. Yiu oeed ti preveot the applicatio frim ruooiog wheo the cimputer starts, withiut afectog aoy ither applicatio. What shiuld yiu di? A. Ciofgure the applicatio by usiog Task Maoager. B. Ruo the bcdedit cimmaod. C. Ciofgure the device by usiog Device Maoager. D. Ruo the msciouig cimmaod.

Answer: A Explaoatio: Itâ&#x20AC;&#x2122;s a oew feature if Wiodiws 8 htp:::pcwirld.ci.oz:pcwirld:pcw.osf:feature:20-esseotal-wiodiws-8-tps-aod-tricks

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 11

http://www.justcerts.com


Questios & Aoswers PDF

Page 12

Thank You for trying 70-687 PDF Demo

Ti try iur 70-687 practce exam sifware visit liok beliw http://www.justcerts.com/microsoft/70-687-practice-questions.html

Start Your 70-687 Preparation Use Coupon “20OFF” for extra 20% discount on the purchase of Practice Test Software. Test your 70-687 preparation with actual exam questions.

http://www.justcerts.com


Latest And Updated 70-687 exam questions and answers