Page 1

ndenoticies@gmail.com

MAREJANT LA PERDIU EL PLA EDUCAT 1x1 ECARA NO TÉ UN FUTUR CLAR

NO TROBEN SOLUCIÓ El president Mas i la consellera Rigau no troben la manera d’eliminar el PLA 1x1 amb la oposició de mestres, pares, alumnes, sindicats i partits polítics un mes després de tot.

ENTREVISTA A LA PAOLA SARTOR! CONTES QUE VAM ESCRIURE A QUART ADÉU A LA SETMANA BLANCA

…I MOLT MÉS! ENTREVISTA DEL MES:

“L’ÚLTIM DIA ESTAVA MOLT TRISTA, NO VOLIA PAOLA SARTOR QUE ENS SEPARÉSSIM: JUNTS HO SOM TOT!” www.exalumnes2000-2009.blogspot.com exalumnes2000.2009@gmail.com – ndenoticies@gmail.com


SUMARI NOTÍCIA DEL MES

LA PRIMERA I ÚLTIMA

La famosa ‘Setmana Blanca’ ja ha passat. I també tota la polèmica que l’envoltava. Estava bé o no? En diferents entrevistes ens han contestat sobre aquesta setmana que serà recordada com “la setmana de festa que vam tenir el 2011”, ja que ha estat la primera i la última.

“ESTIC A FAVOR DE LA ENTREVISTA DEL MES SETMANA BLANCA I ELS PORTÀTILS” Hem entrevistat a la Paola Sartor i ens ha donat la seva opinió sobre la setmana blanca, el pla eduCAT 1x1 i ha recordat amb nosaltres el seu pas per l’Anxaneta. A més a A QUI VOLS QUE més, ens parla sobre com va viure l’últim dia ENTREVISTEM? a l’Anxaneta i com li va per l’institut. ndenoticies@gmail.com REPORT DEL MES:

MAREJANT LA PERDIU

El president Mas i la consellera d’educació, Irene Rigau no saben què fer amb el Pla EduCAT 1x1. El volen eliminar, però els mestres, pares, alumnes i els seus sindicats no en pensen el mateix. El debat està servit.

I A MÉS A MÉS…     

Les novetats del bloc al suplement ‘Participa’. Les millors recomanacions d’Internet al suplement ‘Connect@’t”. Els comentaris i les dedicatòries que hem trobat al nostre Facebook. Esports: Éric Abidal és operat d’un tumor al fetge. +ESPECIAL CHAMPIONS! Participa: Els propers aniversaris dels nostres exalumnes!


 El més destacat del MARÇ i ABRIL

SETMANA BLANCA: VISTA I NO VISTA Fa un any començava la polèmica del milió: hi hauria una setmana al febrer de festa a canvi d’una de vacances. Hi havia opinions per tot. I n’hi ha hagut en tot moment. La setmana blanca no ha agradat a tothom: a qui menys li va semblar bé va ser a l’actual govern, que ja va anunciar que l’eliminaria. I així ho ha fet. Ara, després de tot, ja ningú en parla. I aquesta setmana quedarà a la història com “aquella setmana del 2011 en què vam tenir uns dies de festa al març”. Almenys, fins que hi torni a haver un canvi de govern.

EL WAKA-PETÓ!!! La premsa rosa i els fans de Shakira i Piqué ja tenen la foto que volien: la del petó entre la parella d’artistes. El futbolista i la cantant ja han confirmat amb dues fotos la seva relació. I per si no n’hi havia quedat prou clar, el jugador va afirmar en una roda de premsa: “Estic passant per el millor moment de la meva vida”. Tot i així, la parella d’artistes no han volgut parlar molt. L’últim cop que Shakira va parlar d’això va dir: “és només un waka-rumor”. Doncs ara ja no. La parella més popular del moment està passant pel seu millor moment!

 ADÉU A 40 EL MUSICAL El que ha estat durant dues temporades el musical número 1 de Barcelona i que ja l’ha vist més de mig milió de persones arreu d’Espanya es despedeix el 15 de maig del Teatre Victòria de Barcelona per fer una última gira final per tot Espanya. Ara tens l’última oportunitat per veure’ls i gaudir de les millors cançons que han passat pels ‘40 Principales’.

R E C O M A N E M


ESPORTS  El més destacat del MARÇ i ABRIL ABIDAL, OPERAT D’UN TUMOR El jugador blaugrana va haver de ser intervingut, ja que li van trobar un tumor al fetge. Tot i així no pot ser massa greu, ja que als jugadors se’ls fa proves cada setmana. De moment, estarà de baixa fins l’agost a l’espera de saber si podrà jugar la següent temporada. Diferents equips de futbol li han fet homenatges durant l’última jornada. Tot el món futbolístic li ha enviat ànims i el tweet #animsabidal es va convertir en ‘trending toppic’ en dues horesa Twitter la mateixa nit en què el club ho va anunciar en un comunicat.

QUATRE COPS EN VINT DIES? El Barça i el Madrid es podrien enfrontar fins a quatre cops entre la segona quinzena d’abril i els cinc primers dies de maig en la final de la Copa del Rei a Mestalla (València), el partit de lliga al Bernabéu (Madrid) i també a la Champions si aquests passen de quarts de final. Si fos així, es trobarien un cop al Camp Nou i un més al Bernabéu. Així doncs, només un d’ells anirà a la final de la Champions League, només un d’ells guanyarà la lliga . i només un d’ells guanyarà la Copa . del Rei. El triplet és en ple joc entre els grans.

UN FET VERGONYÓS! El president del Barça, Sandro Rossell, ha afirmat a Barça TV que pensa pendre accions legals contra la COPE i contra tots els que van provocar els rumors de ‘dòpping’ a Can Barça. Per culpa d’aquests rumors, el Barça ja ha rebut dues visites sorpresa dels metges de la UEFA per investigar aquest pressumpte dopatge dels juadors, que també s’han mostrat molestos. Un fet vergonyós que no ha agradat gens.


 PAOLA SARTOR Exalumna de la nostra promoció. Va viure molts moments amb tots nosaltres durant nou anys a l’Anxaneta. Ara que la primària queda enrere, volem saber com li va tot i la seva opinió sobre diferents temes. Paola Sartor a les colònies de 5è.

Creus que l'ordinador és una bona eina de treball pels instituts catalans? “Sí, perquè ens ha permès treballar i experimentar un altre sistema per estudiar.”

El President ha dit que treurà la setmana blanca el curs vinent, creus que és una bona idea? Hauria estat millor començar el dia 15 de setembre com sempre i no fer-la? “A mi em sembla que la setmana blanca te de ser com aquest any ja que ens ha permès descansar una mica de tots els deures , exàmens, feines....”

Canviant de tema, l'Institut Damià Campeny ha bloquejat el Facebook perquè els alumnes no hi puguin accedir des del centre, hi estàs d'acord? Per què? “Bé, jo hi estic d'acord perquè ja que ens han donat l'oportunitat de treballar amb ordinador hauríem de respectar les normes... tot i que jo a casa a vegades em connecto a xarxes socials com Facebook amb l'ordinador amb el què estudio.”

Què en penses del Bloc d'exalumnes? “Trobo que ha estat una MOLT bona idea fer un bloc dels exalumnes ja que així podem saber novetats, coses que passen... m'agrada molt el bloc d’exalumnes ♥”

I del Facebook d’exalumnes? “El Facebook d’exalumnes és encara millor!”


Si t'haguessis de quedar amb un moment dels 9 anys que vam estar a l'anxaneta (P3-6è), quin triaries? Per què és tan especial per tu aquest moment? “6è perquè es l'any on vam estar tots mes junts ♥”

Com imaginaves que seria la teva vida a l'institut? Ha estat igual del que pensaves? “El dia que ens vam acomiadar de l'anxaneta estava molt trista...no volia que en separéssim perquè junts ho som tot! ”

Quan et vam proposar l'entrevista, què vas pensar? Et va fer il·lusió? “Bé, jo vaig fer un favor... però de totes maneres em fa molta il·lusió!!”

Al Facebook et vas discutir amb en Jordi Estapé sobre el català i el castellà a l’escola (foto). Trobes bé que tinguin la mateixa importància en l'educació? “Jo trobo que es una gran idea que les dues llengües tinguin la mateixa importància... Bé, a mi ja em coneixeu”

Paola Sartor. POSTDATA:

Per últim us dic a tots que us estimo i que hem de quedar!!! us trobo a faltar! ♥ VOLEM AGRAÏR UN COP MÉS A LA PAOLA SARTOR QUE ENS HAGI CONCEDIT UNA ENTREVISTA I SOBRETOT, PER FER-HO AMB TANTA AMABILITAT, GANES I ATENCIÓ. Gràcies de tot cor!

SI VOLS SER ENTREVISTAT O QUE ENTREVISTEM A ALGÚ, ENVIA’NS UN CORREU: exalumnes2000.2009@gmail.com

A QUI VOLS QUE ENTREVISTEM? VOLS SER TU EL SEGÜENT ENTREVISTAT? ENVIA’NS UN CORREU! ndenoticies@gmail.com


EL SUPLEMENT DE REPORTATGES DE L’NDENOTÍCIES

MAREJANT

LA PERDIU . …I PENSANT QUÈ FER AMB EL PLA 1x1 AL PRESIDENT I LA CONSELLERA NO ELS HA SORTIT BÉ LA JUGADA. LA GENT SÍ VOL EL PLA eduCAT 1x1!

UN REPORTATGE FET PER: MBT AMB INFORMACIÓ DE: 3CAT24.CAT FOTOS: 3CAT24.CAT I GENCAT.CAT UN REPORTATGE DE REPORT PER L’NDENOTÍCIES


MAREJANT

LA PERDIU

EL SUPLEMENT DE REPORTATGES DE L’NDENOTÍCIES

VOLEN. NO PODEN. El President Mas i la cada dia més famosa Irene Rigau segueixen volent que el Pla eduCAT 1x1 s’esfumi. Però no és tan fàcil, i és que després d’anunciar-ho, alumnes, mestres i els seus sindicats van mostrar-se completament contraris a les intencions del Govern. Hi ha hagut comentaris a tot arreu: als centres educatius, al carrer, a les notícies... I és per això que ara estan buscant urgentment alguna manera de mantenir-lo sense que la Generalitat se’n faci càrrec, encara que el que volen realment és que els alumnes que ja hem començat amb el pla acabem els estudis amb els portàtils, però sent els últims a fer-ho.

BUSCANT EXCUSES Una de les ‘solucions’ que ha trobat la consellera de la que els professors no semblen estar-ne contents és que les famílies paguin el portàtil íntegrament (300€/alumne). I també que amb el pagament del material hi entri un pagament per l’electricitat. Tot plegat, un caos. No saben ni resoldre els seus propis problemes. Ja veurem com se’n surten d’aquesta.


 ANIVERSARIS MARÇ/ABRIL:

9 de març: Patricia Mas

12 de març: Raquel Botey

13 de març: Pol Catena

12 d’abril: Mariona Domingo

16 d’abril: Jordi Núñez

24 d’abril: Mª del Mar Julià

ON FACEBOOK:

ON BLOGGER: TERÀPIA DE SHOCK, "Sense tu" S'ha convertit en la cançó més famosa de 'Polseres Vermelles', l'exitosa i nova sèrie que emet TV3 cada dilluns després del Crackòvia. El grup s'ha fet famós amb aquesta cançó que ja porten als seus mp3 molts i moltes estudiants. Una cançó d'amor que reflexiona no poder viure sense aquesta persona.

Troba el videoclip al bloc!


EL BLOG DE

POLSERES VERMELLES

Tot el que t’agradaria saber sobre cada capítol i el rodatge de la sèrie revelació de la temporada, ho trobes al Blog de Polseres vermelles. Un bloc escrit pel propi creador de la sèrie i que ensenya imatges inèdites del rodatge i explica les anècdotes més curioses de la sèrie i dels seus personatges: l’ Ignasi, el Lleó, el Jordi, el Toni, la Cristina, el Toni i tot el que els envolta a l’hospital més conegut de la televisió catalana. Polseres vermelles, la sèrie revelació de la temporada va fer rècord de temporada en el capítol 10 (4/4/2011) i ja té quasi 60.000 seguidors i seguidores a Facebook!

POLSERES

CADA VERMELLES,DILLUNS

DESPRÉS DE CRACKÒVIA,

A TV3


LACONTRA DE L’NDENOTÍCIES TEXT I NOTÍCIES... FOTOS I IMATGES... NOU DISSENY... IDEA... TOTS ELS NÚMEROS... SEGUEIX-NOS PER INTERNET...

MBT, Paola Sartor, SPORT, 3cat24.cat, Gencat.cat i www.ligabbva.com Paola Sartor, TV3, 3cat24, Gencat.cat, Facebook, MBT JEM, MBT Al Bloc d’exalumnes issuu.com/exalumnes2000.2009.blogspot.com

www.exalumnes2000.2009.blogspot.com www.facebook.com/exalumnes2000.2009

I EL MES QUE VE, MÉS I MILLOR! I EL MÉS RECENT, A: exalumnes2000.2009@gmail.com

ndenoticies@gmail.com www.exalumnes2000-2009.blogspot.com www.facebook.com/exalumnes2000.2009

N de Notícies Abril 2011  

Per fii!!!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you