Page 1

Núm. 7 – Abril 2010

ELS EXALUMNES DINEN JUNTS! REPORTATGE SOBRE DINAR D’EXALUMNES I SABEM L’OPINIÓ DE LA LAURA BERROCAL, ARRIBEM A LES MIL VISITES I PARLAREM DEL MES FANTÀSTIC!!!

NO T’HO PERDIS!

EN AQUEST NÚMERO!


En aquest número... No podiem evitar parlar del tema del més, EL DINAR D’EXALUMNES! NOVA SECCIÓ:

Aconseguim arribar a les 1.000 visites! Ho celebrem a gust! Resultats d’enquestes! I n’hi ha de noves! Parlem amb Laura Berrocal per saber la seva opinió sobre el dinar d’exalumnes!!!

Tot això us ho prometem en aquest número 8 de l’NdeNotícies!!!


EL DINAR, ESPERAT I POLÈMIC

Part dels intrusos que hi van assistir

Els nostres exalumnes van assistir el 10 de Març al dinar d’exalumnes que es va celebrar a on havia de ser, al menjador del CEIP Anxaneta. ABANS Alguns exalumnes es van dedicar a preparar un dinar per retrobar-nos deprés de molt de temps sense veure’ns. Alguns de nosaltres van estar dies per preparar-ho. Tot i això, malauradament d’altres se’n van enterar dies abans o inclús el mateix dia per culpa d’una mala organització.

EL DINAR Els exalumnes ens vam trobar il·lusionats cap a les dues del migdia a la Plaça de l’Havana. Tot seguit, després de abraçar-nos i explicar-nos coses, vam entrar al menjador per començar a dinar. SSEEG GU UEEIIXX AA LLAA SSEEG GÜ ÜEEN NTT PPÀÀG GIIN NAA


Vam rebre una genial rebuda per part de la gent del Menjador. Per dinar, uns genials macarrons amb tomàquet i unes croquetes a l’estil Carmeta (boníssimes). De postres, un exquisit iogurt importat des de la fàbrica Danone .

DESPRÉS Tenim la opinió de la Laura Berrocal, exalumna que va assistir a la trobada d’exalumnes al menjador del CEIP Anxaneta. “Va ser un dia genial, ja que vam retrobar-nos tots, vam dinar junts, vam explicar-nos anecdotes… INCREIBLE! I després del dinar :D , va ser molt divertit i sobretot, el mes important: vam fer mooooolt el tonto!!!” LLa auurra a BBe errrro oc ca all,, e exxa alluum mnna a.. Des de la redacció de l’NdeNotícies us donem les gràcies per assistirhi i a la Laura per volguer donar-nos la seva opinió. Va ser un gran dinar que vam disfrutar tots nosaltres i ens vam explicar la nostra nova vida a l’institut. REPORTATGE, Redacció Ndenotícies amb la col·laboració de Laura Berrocal

CADA MES AL BLOC D’EXALUMNES!


I JA EN SÓN MIL!!! EL BLOC D’EXALUMNES ACONSEGUEIX LES MIL VISITES I HO CEL·LEBRA AMB NOUS OBJECTIUS Fa un mes, més o menys, el bloc d’exalumnes va aconseguir les mil visites i ho va cel·lebrar amb decoracions especials. La direcció del bloc es va encarregar de fer un muntatge amb fotos per declarar-se en festa i ara promet més novetats.

L’encapçalament.


EL MES FANTÀSTIC Aquest és el mes fantàstic, ja que ara, amb quasi 1.300 visites, el bloc d’exalumnes presenta el mes fantàstic, i és que aquest mes, el bloc tindrà més vídeos, més fotos i hi haurà actualitzacions més sovint. SI HI VOLS PARTICIPAR, ENVIA UN CORREU A: exalumnes2000.2009@gmail.com

LA FOTO ANTIGA

Mariona Domingo, Paola Sartor i Carla Marín – Maig 2005. 2n de primària. TENS FOTOS ANTIGUES? ENVIA’NS-LES A: exalumnes2000.2009@gmail.com


Aquí tenim els resultats de les últimes enquestes: QUIN CANAL DE TV MIRES NORMALMENT? TV1 – 6% TV2 – 0% - EL MENYS VOTAT TV3 – 26% CANAL 33 – 6% CUATRO – 0% - EL MENYS VOTAT TELE5 – 17% ANTENA3 – 11% LA SEXTA – 6% UNA MICA DE TOT – 22% - EL MÉS VOTAT

COM QUEDARÀ EL CLÀSSIC: REAL MADRID –BARÇA?

NO MIRO LA TELE – 6%

LA MAJORIA: Es queden a casa

D’ALTRES: Van a una casa de muntanya, visiten a parents, van de colònies, queden amb els amics o fan un casal/esplai

NINGÚ: Viatjar lluny

PER VOTAR A NOVES ENQUESTES, ENTRA AL BLOC!


SANT JORDI, AMOR I PAÍS TOTS CONEIXEM BÉ AQUESTA FESTA EN LA QUE ELS ENAMORATS ES FAN REGALS COM A LA LLEGENDA I QUE REPRESENTA CATALUNYA. Però, per què el 23 d’abril? Es veu que aquest sant va morir el 23 d’abril del 303 dC.

Curiositat: El llibre que es regala als homes no té res a veure amb Sant Jordi, sinó que es commemora la mort de Cervantes.

La rosa: La rosa de Sant Jordi es compra, normalment, al carrer: en paradetes que monten voluntaris/es. Es regala a la dona que estimes o a la teva parella (si és de sexe femení).

Recomanacions: Vols fer el favor d’apujar-te els pantalons? Jordi Folk Barcanova Juvenil

I això, on va? José Luis Gallego TV3 – Els Matins

Viena edicions Reciclatge – per tota la família


Redacció Ndenotícies Escrits: Fotos i logos: Col·laboracions: Enquestes: Format: Tots els Ndenotícies a:

MBT MBT Laura Berrocal Bloc d’exalumnes MBT www.issuu.com/exalumnes2000.2009

VOLS QUE ENTREVISTEM A ALGÚ? A QUI? VOLS DONAR-NOS OPINIÓ COM LA Laura Berrocal? T’AGRADARIA ESCRIURE AL BLOC O A L’Ndenotícies?

A QUÈ ESPERES?! exalumnes2000.2009@gmail.com

NO ET PERDIS EL NÚMERO DEL MAIG!

N de notícies - Març - Abril 2010  

aquí el numero 8!